DATUM: 2013-04-30 / TID: 18:52:00
KATEGORI: Random, The Vampire Diaries, Tidsfördriv, listor

Klaus Mikaelson • He's lost ♥

Wow... bara WOW!!! Vilken otrolig video! Jag bokstavligt talat fick gåshud som fan när jag såg denna! Videon förklarar och beskriver Klaus så otroligt jävla bra! Verkligen! Wow! Bästa Klaus video nånsin på YouTube och det menar jag verkligen! Topp nummer ett bästa video om Klaus! Check vettu! ♥
DATUM: 2013-04-28 / TID: 19:10:00
KATEGORI: Gifs, Sammanfattningar, The Vampire Diaries

4x20 The Originals.


Jag såg det senaste avsnittet av The Vampire Diaries 4x20 The Originals ifredags som är ett pilot-avsnitt till spin-offen! Och det var grymt bra! Jag blev både positiv och besviken. Mina tankar om det kommer nu. LÄS INTE VIDARE OM NI INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Jag börjar med min besvikelse först. Jag är bara besviken på EN sak. Jag har inga ord att beskriva med om hur jag känner mig att Klaus ska bli pappa. Pappa!? Jösses! Har svårt att tänka mig Klaus som en pappa med tanke på hans karaktär. Det låter bara så weird! Eller rättare sagt är jag egentligen på sätt och vis excited för den storylinen, det kan bli jätteintressant. Jag är bara snarare mer besviken på det faktumet att att det är HAYLEY som bär hans barn.
Varför hon av alla människor?! Det finns ju inga ord för hur mycket jag avskyr henne! Har inget emot skådespelerskan, men hennes karaktär Hayley hatar jag verkligen! Äsch. Jag vill bara att hon ska dö! Jag vill bara att hon ska hålla sig borta från Klaus! Jag hoppas att när babyn är född, då dör Hayley och då blir det bara Klaus och babyn. Då är jag nöjd!
Eller annars så får jag stå ut om det inte händer. Jag slutar inte titta på en tvserie BARA för att det finns någon/några som jag avskyr? Det finns ju alltid någon/några som man avskyr i en tvserie, det ligger i allas natur att hata eller älska. Så jag fortsätter därför ändå att titta oavsett vad som än händer med Klaus och hans syskon som en anledning då jag älskar dem!
 
Nu till det positiva... Förutom baby-grejen så älskade jag varenda minut! Hela avsnittet var sååå grymt bra och spännande. Det hände saker nästan hela tiden, vilket var bara positivt. Och det var också bara sååå skönt att slippa Damon, Stefan och Elenas tjatiga kärleksproblem i säsong 4 för ett avsnitt, det behövdes verkligen! Och jag älskade scenerna med Marcel och Klaus! De var fantastiska ihop! Jag ser fram emot allt som händer med dem nu när CW har plockat upp The Originals som en serie - och självklart allt annat också som till exempel Klaus som pappa och som vill ha makt och bli kung! ;)
 
Och så Klaus och Camille. Wow, har jag bara att säga om dem och om scenen. Camille i princip beskrev Klaus, helt omedveten, när hon beskrev tavlan. Så fint men ack så sorgligt också. Jag blev så otroligt sorgsen när hon sa allt det. Och jag tänker inte förneka att jag faktiskt gillade dem. Hur jag mycket än verkligen inte ville gilla dem, så gjorde jag det. Deras scen var intressant och de hade kemi. Det tänker jag inte förneka heller. För vem försöker vi lura? Kan faktiskt absolut tänka mig dom ihop, men bara om Klaroline är endgame i slutändan! För Camille är inte och kommer aldrig att vara Caroline. Och för att Klaroline kommer alltid att vara nummer ett för mig oavsett vad som än händer - detta kommer aldrig, aldrig att förändras! Klaroline är endgame och jag vägrar ge upp hoppet om dem, punkt slut!
Och så Klaroline - som ni kan se i det här inlägget. Klaus, som varit på så dåligt humör i nästan hela avsnittet, blev genast på gott humör när han tog upp mobilen för att ringa Caroline. Han bara log stort innan han sa hennes namn. Mitt hjälta smäääälte som smör! Älskar att det bara är hon som kan få Klaus på gott humör. Också när han tog upp mobilen, visste jag med detsamma att han skulle ringa Caroline - och jag hade rätt! Jösses, vad fin Klaus är! Han älskar verkligen henne! Hur fint är inte det!? Caroline. I'm standing in one of my favorite places in the world. Surounded by food, music, art, culture. And all I can think about is how much I want to show it for you. Maybe one day you'll let me.
 
Som alla vet i nuläget så har CW kanalen plockat upp spin-offen som en serie - och jag ser verkligen fram emot att börja följa den när den har premiär i höst! Det är ju Klaus! Han är det bästa som hänt The Vampire Diaries. Så klart att man ska följa den också! Även om jag samtidigt hatar det också på grund av Klaroline. Åh, jag vet fan inte vad jag ska göra nu när vi inte kommer att få scener med Klaroline på en lång, lång tid tills crossovers händer. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! En sak är iallafall helt säker - mitt hjärta kommer krossas som fan i miljoner bitar under deras sista scen i finalen!
DATUM: 2013-04-27 / TID: 00:15:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Beauty and the Beast är förnyad!!!

Här kommer ett nytt inlägg för femte gången i rad nu inom en timme! Förlåt att jag är som fan galnast nu! Men liksom! VAD ÄR DET HÄR!? Aldrig, aldrig förut har jag fått så många fantastiska nyheter på en och samma dag!
För nu vet man att Beauty and the Beast också har blivit förnyad för säsong 2!!! Fan, vad härligt! Jag är i himlen och flyter runt i rosa moln nu! Alla mina favoriter stannar i ett år till! Nu kan jag dansa runt och bara skrika, skrika och skrika damn yeah!!! Fan vad fantastiskt!! ;D
DATUM: 2013-04-26 / TID: 23:58:00
KATEGORI: Hart of Dixie, Serienyheter, The Vampire Diaries, Övriga tvserier

Hart of Dixie förnyad och The Originals upplockad!!!

Nu har jag fått det bekräftat av seriesnack! Hart of Dixie har blivit förnyad för säsong 3!!!! TACK GODE JÄVLA GUD FÖR DET! Nu kan jag vara lugn! Fan vad mitt hjärta bultar nu som fan av lättnad! Mina favoriter är förnyade för ett år till! Vilka fantastiska nyheter idag! Nu kan jag lugnt slappna av för 2013-2014!
 
Och man vet även nu att The Originals också har blivit upplockad som en egen serie! Är mycket glad för Joseph Morgans skull! Mina tankar om 4x20, som är ett pilot-avsnitt till spin-offen, kommer imorgon - jag lovar. Ni kan få en ledtråd redan nu om hur jag känner. Jag är både positiv och besviken.
 
Nu är det bara Beauty and the Beast som är kvar! Men jag har en känsla av att den kommer att nedläggas, jag vet inte varför. Jag bara har en känsla för det. Men hoppas inte! Snälla, låt förnya den också! Om inte, så klarar jag mig ändå annars. Jag har ju för fan Hart of Dixie och Revolution som ändå är viktigast för mig! ♥
DATUM: 2013-04-26 / TID: 23:39:00
KATEGORI: Revolution

1x17 'The Longest day' synopsis.

För er som tittar på Revolution och är ett fan av Jason/Charlie eller Miles/Nora eller både och (som jag är) - det är på tiden att freaka out på riktigt nu!!! Jag antar att det här är egentligen från 1x17, inte 1x16! ;)
 
As action heightens so does romance among the core rebels. Romantic connections heat up between two couples - Miles/Nora and Jason/Charlie - but disastrous drone strikes from the Militia threaten them all. An assassination attempt on Monroe heightens his paranoia and Georgia Federation President Foster contemplates surrender. Meanwhile, Rachel and Aaron push trough the Plains Nation into Colorado.
DATUM: 2013-04-26 / TID: 23:29:55
KATEGORI: Revolution

1x16 'The Boat Love' stills.

Synopsis: “Miles and Tom Neville find themselves fighting for the same cause but Miles still doesn’t trust him. And Charlie, Jason and Nora attempt to pull off a daring river rescue of Dr. Stephen Camp to keep deadly anthrax out of the hands of Monroe. Meanwhile Rachel and Aaron are captured and threatened by Militia forces.”
DATUM: 2013-04-26 / TID: 22:57:00
KATEGORI: Revolution, Serienyheter

REVOLUTION ÄR FÖRNYAD!!!

JA! JAAAAAA! JAAAAAAAAAAAA!!!! DAMN YEEEEEEEEEEEEAAAAH!!!!!! NBC har officiellt förnyat Revolution för en full säsong 2 med 22 avsnitt!!! Herregud, för jösses namn! Här har ni en av världens lyckligaste tjejer nu!
Ni anar fan INTE hur jävla lättad jag är nu! Jag har varit så jävlans orolig för detta sen runt tredje, fjärde avsnitt faktiskt! FINALLY!!! Nu kan jag pusta ut och vara lugn! TACK GODE JÄVLA GUD FÖR EN SÄSONG 2! Ursäkta mig för många svärord och stora bokstäver, men fatta för fan att jag är så glad nu!
Nu kan jag med all säkerhet skapa en kategori som handlar om Revolution! Nu är det bara Hart of Dixie och Beauty and the Beast kvar som fortfarande väntar på sitt besked! ;D
DATUM: 2013-04-26 / TID: 14:32:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Klaroline 4x20 ♥

 
Ååååh! Klaus. Du. Dödar. Mig! Jag orkar inte mer, kan du sluta vara så gullig!? Jag bara faller mer och mer för honom. Han är bara så fin! När han tog upp mobilen, visste jag direkt att det första han skulle göra var att ringa Caroline. Och jag hade rätt. Jösses, han är bara så fin! Han älskar verkligen Caroline! Hans leende när han hörde Carolines meddelanderöst. Åååh, åh! Förlåt att jag bara tjatar, men jösses vad fin Klaus är! Screw you, Delena and Stelena! You are nothing! Because Klaroline are my biggest OTP forever!
DATUM: 2013-04-24 / TID: 21:57:23
KATEGORI: Tidsfördriv, listor, Övriga tvserier

#7: tio topp bästa tvserier.

På sjunde plats kommer Friends! Jag vet inte vart jag ska börja, så jag får helt enkelt bara säga nåt enkelt om serien. Sköna, roliga och härliga karaktärer, roliga skådisar, rolig manus, varenda sekund är guld, man får nästan alltid skrattanfall som slutar med att man behöver lite syre, sex fantastiska vänner som hänger ihop i vått och torrt och massor, massor mer! Jag kommer aldrig, aldrig att förstå mig på alla som hatar den här serien. Den är absolut inte värd att hata, herregud! Snarare tvärtom! Man borde älska den liksom jag gör! ♥

Tidigare: #10 Pretty Little Liars #9 The OC #8 Beauty and the Beast
DATUM: 2013-04-24 / TID: 21:29:00
KATEGORI: Revolution, Veckans Hottie & Beauty

Veckans Hottie/Beauty #8.

Veckans Hottie och Beauty blir JD Pardo och Tracy Spiridakos! De är mest kända som Jason Neville och Charlie Matheson i en av de bästa på tv, Revolution. JD är bara så snygg och jösses vilket leende han har också! Han liksom lyser upp hela hans ansikte när han ler, bara så fin! Och Tracy är så naturligt vacker! En sann skönhet som jag gärna skulle vilja byta utseende med också, helt enkelt! ♥
DATUM: 2013-04-24 / TID: 21:04:02
KATEGORI: Allmänt

The first day.

Jag hade en grym dag idag! Idag började jag min första dag på praktiken på hunddagiset. Och det gick hur bra som helst! Jag hade haft jättekul idag och personalen är verkligen trevliga! Till och med de andra praktikanterna också. Jag ska berätta vad jag gjorde idag;
 
På den första promeneraden på morgonen gick jag först ut med en av de finaste raserna från Tyskland vars rasnamn jag har glömt, en go tik som heter Wilma. Det blev ca 40 minuter. Hon var så vild och sååå busig! Hon retade mig genom att bita och dra i hennes koppel hela tiden. Vilken retsticka! Tänkte jag roat. Till slut fick jag henne att sluta. Hon viftade fortfarande på sin svans ändå trots det och hon såg plötsligt helt oskyldig ut med sina valpögon och såg ut att tänka "Men vad har jag gjort? Jag är oskyldig!". Haha, hur söt som helst!
Och när vi var på dagiset igen, bytte jag till en golden som heter Lewis. Det blev också ca 40 minuter för honom. Han var så go, så mysig och så lugn under promeneraden samtidigt som han var så otroligt lat och envis också! På ett bra och gulligt sätt, självklart. Jag fick dra honom då och då på vägen tillbaka till hunddagiset, jag fick kämpa utav helvete varje gång. Han var för, för, FÖR stark! Han var verkligen envis som en åsna när han vägrade att fortsätta att gå. Lat som fan men mysig hund! ;D
 
Sedan hade vi ögonkontakt-träning med hundarna. Jag valde Lewis, naturligstvis. Och han var så duktig och lydig! Jag fick ögonkontakt med honom varenda gång och jag belönade honom varenda gång. Vilken hund! Stor, go, mysig, lugn, lat och envis hund.
 
Sedan hade vi lunch.
 
Efter lunchen blev det en andra promenerad på ca 20 minuter för varje hund. Jag valde Azlan, som är en av de vackraste raserna från Schweiz - berner sennenhund. En av mina favoritraser! Han var, precis som Lewis, så mysig och lugn under promeneraden. Men skillnaden var bara att han inte var lat. Han drog inte i koppeln heller. Jösses, han är bara så fin!
Och sedan bytte jag till David, en brun hund - vars rasnamn som jag inte vet - som är en fd gatuhund från ett land vars namn jag inte vet hur man stavar, och Bosse som är en Jack Russell. De är kompisar och trivs så bra tillsammans, därför är de alltid tillsammans under promeneraden. Så därför gick jag med två hundar samtidigt efter Azlan. De var hur lugna som helst. Vilda men ändå lugna - och lydiga. Ashärliga hundar också!
 
Lite senare hade vi agilly träning inför hunddagisets 1-årsdag den 23 maj som vi då ska visa upp för hundägarna. Spännande! Jag fick träna två hundar. Jag trodde inte att jag fick på grund av min brist på erfarenheten, men det fick jag självklart. Först tränade jag Azlan som var så duktig och lydig. Sen tränade jag Chilli som också var så duktig och lydig! ;D
 
Och när det började regna hektiskt, så fick vi avbryta. Och då satt vi bara inne och pratade. Vi gosade med hundarna, städade och bara pratade om allt möjligt. Hur trevligt som helst! Och alltflera började också komma för att hämta hem sina hundar. Många av personalen och alla praktikanter slutade för idag. Så chefen, tolken och jag var ensamma kvar, då fick jag sluta en timme tidigare. Jag skulle ha slutat kl fem egentligen, men jag fick sluta kl fyra. Jag tackade för en trevlig dag och sa att vi ses imorgon.
 
Sedan gick jag hem. Helt nöjd efter hur det har varit idag. Redan efter första dagen trivs jag verkligen där! Jag ser fram emot tre månaders praktik där! ;D
DATUM: 2013-04-24 / TID: 07:04:00
KATEGORI: Allmänt

Min praktik.

Idag börjar jag min första dag på hunddagiset! Jag jobbar idag från kl 8 till 17. Lång pass! Syrran ska passa Leo idag. Och tolk ska vara med idag, imorgon och fredag och sen efter får jag klara mig själv. Spännande! Samtidigt är jag lite nervös också! ;)
DATUM: 2013-04-23 / TID: 22:32:00
KATEGORI: Film, I want

Jag vill se ♦ Thor 2 The Dark World.


ÄNTLIGEN, äntligen, äntligen har trailern till Thor 2 The Dark World kommit!! Så som jag har väntat och längtat som en galning! Och filmen ser ju galet bra ut också! Thor och Jane, åh mina känslor! Kan inte vänta att få se de två igen! Men samtidigt frukar jag det också med tanke på vad som händer Jane i trailern! Den har svensk biopremiär i oktober. Vi får se om jag kommer se den på bio (beror ju på sällskap) eller så väntar jag annars tills den släpps! Och ännu en gång; jag kan inte vänta! ;D
DATUM: 2013-04-23 / TID: 17:20:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

Klaroline: exclusive first picture at 4x21.

The Vampire Diaries‘ Klaus and Caroline have formed a twisted friendship as of late — but what comes next? TVLine has an exclusive first look at an upcoming scene between the two, and it appears that a big, confrontational turn in their relationship is ahead.
On the May 2 episode (The CW, 8/7c), the blonde vamp has a “confusing and dangerous encounter” with the Original, the official episode description says. Is Caroline confused about her feelings for Klaus? And does the below photo look “dangerous” as in violent, or on the cusp of a passionate moment?
Källa: TvLine (texten) och seriesnack (bilden).
 
Jag hoppas SÅÅÅ att det inte är Silas som Klaus och att det är verkliga Klaus med Caroline! Men jag tvekar på att det är Silas. För anledningen till att han hade varit Shane, Damon, Stefan, Caroline, Jeremy och Rebekah var ju för att han ville ha botemedlet och Bonnie. OCH NU har han botemedlet och Bonnie som slutligen har sagt att hon ska hjälpa honom. Så jag har därför svårt att tro att han ska fortsätta att plåga alla nu när han har allt han behöver? Så! Jag slår vad om att det är riktiga Klaroline på bilden! Men hur som helst, kommer jag ändå ALDRIG att ge upp hoppet om Klaroline i vilket fall som! ♥
DATUM: 2013-04-23 / TID: 16:27:00
KATEGORI: Gifs, Revolution

My Jarlie feelings! ♥

 
Jag totalt flippade ut när jag såg den här kyssen i en promo igår! Åh, my Jarlie feelings! Jag är ganska säker på att det sker i 1x16 då titeln är "The Love Boat" eftersom Jason, Nora och Charlie ska tydligen göra nåt uppdrag tillsammans där. Åh, hoppas att det sker då och inte senare! Åååh, jag bara älskar Jason och Charlie! ♥
DATUM: 2013-04-21 / TID: 20:46:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries, Tidsfördriv, listor

Dagens skratt.

HAHAHAHA! Gissa om hur jag brast ut i skratt när jag såg dessa gifs! Därför får de bli dagens skratt! ;)
DATUM: 2013-04-21 / TID: 03:50:00
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"I can't live without you."

 
DATUM: 2013-04-21 / TID: 03:43:00
KATEGORI: Gifs, Sammanfattningar, Övriga tvserier

1x18 Heart of Darkness (SUPER SPOILERS!).

Senaste avsnittet av Beauty and the Beast 1x18 Heart of Darkness såg jag också ifredags och... Jag. Var. Så. Fan. Inte. Beredd. På. Detta! Det var SÅ oväntat! Jag bara satt där, helt mållös och chockad. Det var så hjärtskärande! Och så heartbreaking farväl också. Jag kan inte tro det, jag bara kan inte tro att han dog! Att han offrade sig för att rädda Vincent och Catherine. Rest in peace, Evan Marks, vi kommer att sakna dig! ♥
DATUM: 2013-04-21 / TID: 02:20:07
KATEGORI: Film

Disturbia (2007).

Disturbia, en av mina favoritfilmer genom tiderna, såg jag idag. Det var ett långt tag sedan sist jag såg den och det var bara en ren slump att jag tänkte på Shia LaBeouf idag och just då kom jag på att jag har en film med honom i min dvdsamling som jag inte har sett på aslänge så jag blev därför sugen på att se den, haha.
Och det gjorde jag. Den är fortfarande lika bra och fortfarande lika spännande även om jag vet varenda scen! Den är lätt en av de bästa thrillerfilmerna jag sett - och som jag kan se om och om igen och ändå fortfarande tycka att den är så sjukt spännande varje gång och att David Morse är lika skrämmande varje gång! Hans skådespel imponerar verkligen på mig varenda gång, han är en så oerhört duktig skådis och är som skapad i sin roll som en kallblodig seriemördare, och även Shia LaBeouf är så bra också i sin roll som Kyle.
Jag säger bara till er som älskar thriller... SE DEN, SE DEN! För den rekommenderar jag verkligen! Trailern kan ni se här.
 
Kale Brecht (Shia LaBeouf) har dömts till tre månaders husarrest och tillbringar dagarna med att spionera på grannarna. Allt är bara på skoj tills situationen får en skrämmande vändning. Kale inser nämligen att hans granne (David Morse) är en seriemördare - men han kan inte bevisa någonting, inte övertyga någon och inte lämna huset utan att starta övervakningslarmet. Med hjälp av sina vänner (Sarah Roemer, Aaron Yoo) gör Kale allt han kan för att avslöja sanningen - men en kallblodig mördare är kanske lite för mycket att hantera? Kale och hans vänner har ingenstans att gömma sig och ingenstans att ta vägen när deras liv står på spel i denna olidligt spännande thriller...
 
DATUM: 2013-04-20 / TID: 13:30:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

"I wanna look hot!"

DATUM: 2013-04-20 / TID: 13:26:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

"Then stop laughing!"

DATUM: 2013-04-20 / TID: 13:25:19
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

"I think the whole of Mystic Falls heard you."

   
DATUM: 2013-04-20 / TID: 12:49:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Vampire Diaries

4x19 Pictures of you.

Såg det senaste avsnittet av The Vampire Diaries 4x19 Pictures of You igår och jäklar vad bra det var! Det hände saker nästan hela tiden! Kändes som gamla TVD! LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS (texten som inte är fet)!
 
Först och främst börjar jag med Elena. Hon börjar seriöst gå mig på nerverna nu igen! Först började jag hata henne senare i säsongen när hon förändrades dramatiskt som person, sedan gillade jag henne igen runt avsnitt 14 och nu är jag på väg att hata henne igen. Jag tycker att det har gått alldeles för långt nu med hennes mänsklighet av. Hon är en jobbig, vidrig bitch som bara tjatar jämt och ständigt om att hon känner ingenting. Ja, och? Du behöver väl inte bli en bitch bara för det. Och för att inte tala om hur hon sårade Damon! Stackars honom! Hur många gånger måste han bli sårad innan han nånsin kan bli lycklig!? Tycker så oerhört synd om honom! Så snälla, snälla sluta såra honom nu!
Och nu till Stefan... jag älskade hennes dans med honom. Det var väldigt het. Och man kunde se en glimt av gamla Elena där. Man såg faktiskt henne känna nåt där. Nu känner jag hopp för det är verkligen på tiden för henne att slå på sin mänsklighet igen! Jag saknar ju den gamla Elena så fruktansvärt mycket!
Och en sak till, sist men inte minst... det är så så så svårt att tro att sen hon blivit av med sin mänsklighet så har hon försökt döda sina bästa kompisar! Tack gode Gud för att hon inte lyckades! För om hon har lyckats döda Caroline och Bonnie och sen slå på mänsklighet igen, då har hon aldrig nånsin förlåtit sig själv.
 
Och Klaroline... Elena snodde även Carolines balklänning!! Även om hon var snyggare i den, så var det väldigt elakt gjort ändå! Så det första Caroline gjorde var att springa till Klaus för hjälp med en ny klänning. Jag älskade det! Och det bästa var att Klaus stod där och surade för sig själv när Caroline kom och skrek "Elena stal min balklänning!" och då blev han genast road. Hans dåliga humör var som bortblåst. Hans skratt och leende. Jösses! Och han blev så sött smickrad när Caroline slutligen frågade om han kunde fixa en klänning till henne (och gud så snygg hon var i den klänningen av Klaus!). De är bara så... förbannat fina ihop! Jag står inte ut nu längre med att det aldrig händer nåt mer mellan dem. Manusförfattarna måste, snällasnällasnälla, ge oss nåt innan Klaus drar till sin spinoff! Annars blir jag grymt besviken!!! Seriöst!
Och Tyler kom tillbaka! Han kom tillbaka bara för att ge Caroline en minnesvärd bal så de dansade. Det var fint och så, men jag bryr mig ändå inte. Självklart var jag glad för Carolines skull att hon nu fick sin minnesvärda bal med Tyler som hon förtjänade. Men nu är huvudsaken att han nu är borta igen och för gott den här gången.
Och åh, så finfint gjort av Klaus att inte döda Tyler trots att han äntligen hade den valmöjligheten när de plötsligt stod framför varandra efter att Tyler har dansat med Caroline och sedan sagt farväl. Han gör det för Carolines skull för han vet att hon aldrig skulle vilja känna vid honom igen om han dödade Tyler. Finfina Klaus! Han älskar verkligen henne!
 
Och Jeremy!!! Åh, Jeremy! Just som jag faktiskt äntligen har börjat acceptera att han är död, då dyker han plötsligt upp! Jag blev chockad och till och med ledsen. Åh, Julie Plec. Du. Dödar. Mig! Så som jag saknar honom! Visst, det var egentligen Silas som var i Jeremys skepned. Men ändå, bara en glimt av Jeremy räcker för att jag ska sakna honom nåt fruktansvärt! Scenerna med "Jeremy" och Bonnie var så fina och sorgliga. Åh, snälla, ge mig Jeremy tillbaka på nåt sätt!
 
Silas har botemedlet nu! Inte bra, inte bra! Det är riktigt illa! Elijah gav det till Rebekah - som visade sig egentligen vara Silas. Alltför sent insåg Elijah det när den riktiga Rebekah ringde. Åh, fan också! Vad kommer hända nu? Kommer Silas nu att föra varenda övernaturlig död tillbaka till jorden nu? Shit, det är inte bra! Inte alls bra, det är riktigt illa! Men samtidigt har jag också höga förväntningar över vilka döda vi kommer att återse för ett avsnitt. Jag hoppas på att få se Jeremy, Anna, Lexi, Kol, Jenna och Alaric! Om inte alla, så åtminstone nån eller några av dem! Gud så spännande det ska bli nu!
 
Och vi fick även se Katherines brev till Klaus i slutet som kommer öppna upp sig för spinoffen The Originals som vi får se i nästa veckas TVD! Spännande, spännande!
DATUM: 2013-04-18 / TID: 20:17:00
KATEGORI: Film

Hanna (2011).

Den såg jag just och den var, förvånade nog, faktiskt riktigt bra! Jag hade ju inte särskilt höga förväntningar på filmen så jag blev därför glatt överraskad av hur bra den faktiskt var. Jag är så glad att jag ändå gav den en chans tack vare att Saoirse Ronan har huvudrollen.
Den var riktigt spännande! En intressant och engagerande story till och med. Men slutet kunde ha varit bättre! För just när det äntligen började dra ihop sig så bara tog filmen slut. Så jag blev besviken. Jag önskar att vi hade fått se mer, typ få veta vad som hände sen, för slutet räckte helt enkelt tyvärr inte. Därför sjönk betyget från 4 till 3 av 5. Men i övrigt, i sin helhet så var filmen självklart bra och spännande. Ett riktigt actionäventyr. Lite seg i början men sedan tog det fart!
Det var även grymt bra skådespelareinsatser av Saoirse Ronan (btw, hon passar tusen ggr bättre som brunett som hon är i The Host och i verkligheten!), Cate Blanchett och Eric Bane. Jag rekommenderar den om ni älskar actionäventyr!
 
En tonårig flicka har uppfostrats av sin far att bli den perfekta mordmaskinen. Efter ett liv i den finska vildmarken låter hon sig fångas av den hänsynslösa underrättelsetjänst som jagar fadern. Allt i ett försök att komma åt den agent som mördade hennes mor...
 
DATUM: 2013-04-18 / TID: 16:08:00
KATEGORI: Film, I want, The Mortal Instruments

Jag vill se ♦ City of Bones.


Denna vill jag också se! Den är baserad på den första boken i The Mortal Instruments serien (av fem böcker tror jag?). Boken kommer ut på svenska i juni och heter Stad av skuggor som jag ofc ska köpa! Bland rollerna finns Jamie Campbell Bower (Caius i New Moon och BD2), Lily Collins, Kevin Zegers, Jonathan Rhys Meyers och Lena Headey. Den har svensk biopremiär den 23 augusti 2013.
 
När Clary Fray ger sig iväg till Pandemonium Club i New York City blir hon vittne till ett mord som begås av tre tonåringar som bär bisarra vapen och vars kroppar är täckta av märkliga tatueringar. Plötsligt går offrets kropp upp i rök. Hur ska hon kunna tillkalla polis när mördarna inte längre syns till när det inte finns något, inte ens en droppe blod, som talar om att ett mord begåtts? Offret, en pojke – var det förresten en pojke? – har ju försvunnit. Det här blir Clarys första möte med skuggjägarna – krigare som har till uppgift att förinta demoner som finns på jorden. Det är också hennes första möte med Jace, en skuggjägare som ser ut som en ängel, men som har ett hett temperament. Inom ett dygn har Clary dragits in i Jaces värld efter att hennes mamma försvunnit och hon själv blivit attackerad av en demon. Men varför är demonerna intresserade av vanliga dödliga som Clary och hennes mamma? Och hur kommer det sig att Clary plötsligt fått förmågan att se det osynliga?
DATUM: 2013-04-18 / TID: 15:57:00
KATEGORI: Film, I want

Jag vill se ♦ The Lone Ranger.


Denna vill jag se! Bland rollerna finns Johnny Depp, Armie Hammer, Helena Bonham Carter och William Fichtner (Alex Mahone i Prison Break). Den är regisserad av Gore Verbinski som även har regisserat Pirates of the Caribbean filmerna (förutom 4an)! Den har svensk biopremiär den 3 juli 2013!
DATUM: 2013-04-17 / TID: 22:16:21
KATEGORI: Film, The Twilight Saga

Bio: The Host (2013).

Jag kom precis hem nyss efter att ha varit i Jönköping och sett The Host på bio. Och den är så sjukt jävla bra! Den är så mycket bättre än förväntat, bara så obeskrivligt bra! Jag vet knappt vart jag ska börja. Varje sekund, varje minut, varje timme... är perfekt! Jag älskar varenda minut och då menar jag verkligen varenda minut! Jag blev inte ett dugg besviken!
 
Och kärlekshistorien är bara så finfin särskilt Ian och Wanda som är så fina ihop! Och även Jared och Melanie är underbara också, men de slår inte Ian och Wanda! Jag till och med fällde ett par tårar då den har sina sorgliga men fina stunder - som goodbye-scenen med Ian och Wanda till exempel.
Och om jag ska vara ärlig så är filmen ju till och med bättre än Twilight serien också även om den ofc alltid kommer att vara min första stora kärlek. Regissören och manusförfattaren har gjort ett sjuhelvete jobb med att följa boken! Bra jobbat! Och för att inte tala om skådespelareinsatserna också, de alla är fullständigt fantastiska! Framför allt Saoirse Ronan som spelar Melanie och Wanda. Hon har gjort ett otroligt bra jobb med att skilja på deras personligheter, man kan se när hon är Melanie och när hon är Wanda. All credit till henne!
 
Nu längtar jag bara som en galning tills Stephenie Meyer avslutar andra boken i The Host serien (om hon ens har börjat skriva än?) så att det kan bli en uppföljare! Med tanke på hur filmen/boken slutar. Det finns en stor chans nu att andra boken också blir en film då filmen äntligen har fått in mer än sin budget nu! Och sist men inte minst; SE DEN! SE DEN! SEEEEE DEN! ♥
 
DATUM: 2013-04-17 / TID: 00:33:04
KATEGORI: Allmänt, Film

The Host.

Imorgon, eller rättare sagt idag, ska jag till Jönköping och gå på bio och se The Host med Sofia! Gud, så som jag längtar! Har längtat efter den som en galning sen det blev bekräftat att det skulle bli film! Boken är ju helt grymt! Har läst alla recensioner på SF hemsida som hittills bara är positivt! ♥
DATUM: 2013-04-17 / TID: 00:15:00
KATEGORI: Citat, Gifs, Supernatural

Dean/Sam ♥


"Vad är en själsfrände? Ja, det är som en bästa vän men mer. Det är en person i världen som känner dig bättre än någon annan. Det är någon som gör dig till en bättre människa. En själsfrände är någon som du bär med dig för evigt. Det är en person som känner dig, och accepterar dig, och tror på dig innan någon annan gör eller när ingen annan skulle. Och oavsett vad som än händer, kommer de alltid att älska dig. Ingenting kan någonsin ändra på det."
- Dawson, Dawson's Creek.
 
Jag kollar inte, och har aldrig gjort, på serien. Men det här citatet gillar jag verkligen skarpt! Och jag tycker att citatet säger så mycket om relationen mellan Dean och Sam. De är helt enkelt själsfränder. På ett syskon-sätt of course! De är bara så epic! Oavsett vad de än går igenom och vad som än händer, dåligt eller bra, så har de alltid varandra. De finns alltid där för varandra och de räddar alltid varandra och de behöver alltid varandra. Och viktigast av allt, de dör hellre än att förlora varandra ♥
DATUM: 2013-04-16 / TID: 22:39:07
KATEGORI: Allmänt, Supernatural

Supernatural.

Jag har ju blivit klar med Gilmore Girls för flera veckor sedan, så jag var bara tvungen att påbörja nästa maraton ett tag senare. Jag är ju ett riktigt seriefreak, det är ingen hemlighet! Det blev Supernatural, of course. Jag började i onsdags. Vid det här laget skulle jag lätt ha varit på säsong 3 eller säsong 4 men eftersom jag har sett hela serien en gång förut och vill kunna göra nåt annat också så därför har jag bestämt mig att ta det lugnt med den. Väldigt lugnt. Och det ska också bli bara max fyra avsnitt om dagen. Och den här gången SKA jag hålla löftet, inte bryta det som jag jämt och ständigt gör!
Just nu är jag på säsong 2 avsnitt 4. När jag är klar med denna säsongen, så ska jag ta en paus ett par veckor och sedan fortsätter jag igen och sen paus igen. Alltså jag ska ta paus efter säsong 2 och efter säsong 4 och efter säsong 6. Och jag vill också varna er att eftersom jag nu har maraton med den, så kan det komma att bli mycket gifs ibland ;)
DATUM: 2013-04-16 / TID: 20:00:48
KATEGORI: Citat, Supernatural

Citat #27.

"Impalan har förstås allt som andra bilar har. Och några saker som de inte har. Men det är inte viktigt. Det här är viktigt. Armédockan som Sam tryckte ner i askfatet. Den är fast där än. Legot som Dean tryckte ner i fläkten. Än idag när värmen går på så kan man höra det rassla. Det är det som gör att bilen är deras. Verkligen deras. När Dean byggde om den från grunden så såg han till att alla de sakerna fanns kvar. För det är skavankerna som gör henne vacker."
- Chuck, Supernatural säsong 5 avsnitt 22.
Ett av mina favoritcitat genom tiderna! ♥
DATUM: 2013-04-16 / TID: 16:03:00
KATEGORI: Pretty Little Liars, Random, Serienyheter

Tyler Blackburn & Ashley Benson dejtar!

Jag möttes av denna glada nyheten på Pretty Little Liars svenska blogg! Dejtar Tyler Blackburn och Ashley Benson nu!? Jag flippade ut när jag såg dessa bilderna - av glädje så klart! Är ju ett stort fan av Haleb i serien. Åh, de är ju så lika söta ihop IRL som i serien! Men fast de förnekar det hela... så det är bara att vänta och se om de verkligen dejtar eller om de bara är väldigt goda vänner! Men i vilket fall som helst, låt bilderna tala! ;D
 
Bilden och källan är snodd från PLL bloggen här.
DATUM: 2013-04-15 / TID: 19:24:00
KATEGORI: Tidsfördriv, listor, Övriga tvserier

#8: tio topp bästa tvserier.

På åttonde plats kommer Beauty and the Beast! Det är en helt grymt bra tvserie som nästan hela tiden är laddad med spänning, särskilt den andra halva av säsong 1 som det händer så mycket i nu, och det är även så mycket laddat med en het, otrolig och spännande kemi mellan Vincent Keller och Catherine Chandler som spelas av snygga Jay Ryan och vackra Kristin Kreuk. Det är liksom en spännande lovestory för de två och för oss fans som är besatta av dom därav jag. Och älskar ni den här sortens story, i Skönheten och Odjuret andan därav titeln på serien, så är den verkligen nåt för er! Dock kan den vara lite platt i början men ju flera avsnitt går desto mer spännande blir serien! Så ge den minst tre eller fem avsnitt innan du kan döma den! ♥
Tidigare: #10 Pretty Little Liars #9 The OC 
DATUM: 2013-04-15 / TID: 00:06:19
KATEGORI: Gifs, Supernatural

Best and favorite hugs ♥

 
2x22 ♦ 4x01 ♦ 6x12 ♦ 8x19.
DATUM: 2013-04-13 / TID: 21:49:00
KATEGORI: Film

Sydney White (2007).

I torsdags såg jag denna som jag även har sett ett par gånger tidigare år 2007. Och precis som senaste gången älskade jag den även idag!
Den är en av de bästa collegefilmerna jag sett. En riktigt bra, rolig, feel-good, mysig och charmig film som man lätt kan se om och om igen utan att tröttna. Iallafall i mitt fall. Det är en bra men förutsägbar story (förutsägbar på ett bra sätt) och det finns underbara, sjukt härliga karaktärer.
Och trots att Amanda Bynes roller alltid är så förutsägbara och likadana, så gjorde hon ett jättebra skådespel i filmen. Charmig tjej som alltid. Har ni inte sett en bra collegefilm på länge? Tveka inte att se denna! Jag rekommenderar den verkligen! ;)
 
En vacker ny elev på college försöker gå med i samma systerförening som hennes mor en gång var med i, men efter att ha upptäckt att föreningen har förändrats kraftigt med åren finner Sydney en ny fristad hos sju utstötta. Med hjälp av sina nya vänner inleder hon arbetet med att förändra skolans hierarki...
 
DATUM: 2013-04-11 / TID: 22:02:00
KATEGORI: Random, Tidsfördriv, listor

How Animals Eat Their Food.


HAHAHAHA! Den är så jääävla rolig att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! För den gjorde fan min dag idag! Ni anar inte hur mycket jag skrattade så att jag grät hur många gånger jag än tittade om! Tycker inte ni att den är rolig? Okej, då har jag antagligen dålig humor! ;)
DATUM: 2013-04-10 / TID: 22:37:00
KATEGORI: Citat, Gifs, Revolution

Citat #26.


Miles: "Om du går nära honom, kommer jag mura om ditt lilla pojkband-ansikte."
[Miles går iväg och Jason vänder sig till Charlie]
Jason (frågetecken): "Vad är ett pojkband?"
- Revolution säsong 1 avsnitt 13.
 
Jag brast ut i skratt vid denna scenen! HAHAHA. Klart att han typ inte vet vad ett pojkband är. Elektricitet försvann ju över hela världen när han var runt 5-6 år gammal liksom Charlie ;)
DATUM: 2013-04-10 / TID: 20:31:00
KATEGORI: Film

The Perks of Being a Wallflower (2012).

Den såg jag igår och den var riktigt bra! En av de bästa filmerna jag sett. Det är en smart, vacker och bra film med en fantastisk story och starka, välspelade, trovärdiga karaktärer som spelas av de grymt talangfulla skådisar liksom Logan Lerman och Emma Watson - och Nina Dobrev även om hon inte är med så värst mycket, men av det lilla vi fick se av henne var grymt bra hur som helst!
Och det är också härligt med en film som inte skäms för att ta upp gay-ämnet stort. Det ser man ju inte ofta i filmer, vilket är synd tycker jag. Och filmen har ett väldigt djup budskap vilket jag gillade starkt! Och slutet... vilket twist! Det förväntade jag mig verkligen inte.
Gillar ni allvarliga och starka filmer, så se den! Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
 
Den introverte förstaårsstudenten Charlie (Logan Lerman) introduceras av sina vänner Sam (Emma Watson) och Patrick (Ezra Miller) till den komplicerade världen av droger, sex och förhållanden.
I rollerna: Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller, Paul Rudd, Nina Dobrev, Johnny Simmons, Dylan McDermott, Kate Walsh bl.a.
 
DATUM: 2013-04-10 / TID: 14:02:00
KATEGORI: The OC, Tidsfördriv, listor

#9: tio topp bästa tvserier.

På nionde plats kommer The OC! Det är en jättebra tvserie fullt med mycket drama, nästan precis hela tiden. Många fantastiska karaktärer som är så olikt varandra, underbara lovestorys framför allt Seth och Summer, bra storylines, spännande/chockerande cliffhangers. Den är en tvserie som man lätt älskar på nästan en gång. Den har precis allt man kan tänka sig - kärlekstrianglar, sjukhus, olyckor, droger, kärlek, lust, otroheter, oväntade släktingar, pengaproblem och allt sånt som ofta är väldigt vanligt i en dramaserie. Mina favoritkaraktärer är helt klart Seth och Summer och min favorit lovestory är helt klart dom också. Ett av tvhistoriens bästa paren! Söker ni en tvserie med mycket drama och spännande/chockerande cliffhangers, så är den nåt för dig! ;)

Tidigare: #10 Pretty Little Liars
DATUM: 2013-04-10 / TID: 13:20:00
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

1x13 The Song Remains the Same.

Igår såg jag det senaste avsnittet av Revolution 1x13 The Song Remains the Same. Och det var ett grymt bra och spännande avsnitt! Alltså, serien blir fan bara bättre och bättre! NBC, snälla snälla förnya den för en säsong 2 tack!!!! Eller annars blir jag asförbannad! MARKERA INTE TEXTEN OM NI INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Jag blev så jävla glad när 15 minuter senare i avsnittet så dök Jason upp. Jag blev ju så besviken när han inte var med i förra avsnitt, haha. Jag bara skrek yeeeah när han kom! Och jag är så glad att han har gått med rebellerna nu och med en ny haircut dessutom, äntligen för han passar ju bäst i snaggat hår! Nu hoppas jag att det betyder att det leder till att det blir många scener med Jason och Charlie. Det är bäst det! Eller så får man med mig att göra! Jag älskar dem ju så mycket!
Och scenen med Jason och Neville... jag köpte inte Nevilles snack ett dugg skit. Snacket om att han alltid hade varit stolt över Jason och sånt. Glad att Jason inte gick på det. Neville är bara så falsk! Och efter pratet om Jasons mamma så befriade han honom. Jag blev så överraskad, jag trodde seriöst att han hade blåst alla igen! Jag bara nej varför! Men så när han öppnade dörren och Miles, Jim och prästen stod där som de hela tiden hade gjort. Då förståd jag att Jason bara trickade Neville till att avslöja platsen. Nevilles min när han insåg att Jason blåste honom var så hilarious, haha! Jag blev så lättad. Bra jobbat, Jason! Du fick mig verkligen att gå på allt! Men oavsett om han hade blåst alla eller inte, så skulle jag fortfarande älska honom ändå. Han är ju en av mina favoritkaraktärer tillsammans med Miles och Charlie. Och en sak till... I avsnitt 11 när Neville sa till Monroe att Jason var död, så trodde jag faktiskt att det var för att skydda sin son. Men nu bekräftades det i det här avsnittet att han bara tänkte på sig själv. Skit på dig!
 
Miles och Rachel... nu är det bekräftat att de har ett förflutet som jag hade misstänkt sen gnistorna i avsnitt 11. Men frågan är när? Hände det innan, under eller efter äktenskapet med Ben? Jag må erkänna att även om jag tycker det är väldigt mysko, så finner jag det intressant ändå. Jag hoppas få reda på mer om förflutet snart! Men det är inte allt. Det har nu fått mig att misstänka starkt också att Miles kan vara Charlies biologiska pappa. Inte Ben. Jag har en stark känsla av detta. Men det visar sig sen om det stämmer eller inte. Vad hoppas jag på? Jo, att Miles är pappan. Självklart ;)
 
Och på tal om dom två... varför lät han henne och Aaron gå iväg? Uppdraget de ska gå på är ju ett rent självmordsuppdrag! Jag vill inte att Charlie ska förlora Rachel också! Hon har ju förlorat Ben, Maggie och nu Danny. När jag tänker på detta så tänker jag hela tiden tillbaka på avsnitt 4 när Maggie dog där Charlie sa "Please, don't leave me! Everybody leaves me!". Det skär i hjärtat varje gång jag tänker på detta. Så det är bäst för manusförfattarna att Charlie inte förlorar Rachel också och framför allt inte Miles heller! De har ju precis hittat tillbaka till varandra! Varför skilja dom åt igen? :(
 
Och fan vad spännande och intressant det är med de datorerna som är som virus som ser till att strömmen inte ska slås på. Men frågan är ändå fortfarande, varför? Varför försvann strömmen? Vad var syftet med detta? Man har fått några anledningar till mörkläggingen men ändå är det nåt som fortfarande inte riktigt har blivit besvarat. Jag vill veta den STORA anledningen till att strömmen försvann. Jag hoppas få ett svar på detta snart!
 
Nu väntar jag ivrigt på nästa avsnitt! Kan det inte komma lite fortare!? ;)
DATUM: 2013-04-10 / TID: 12:25:55
KATEGORI: Allmänt

YEEEEEAH!

Yeeeah! Jag har fått praktik på hunddagiset! Det blir hela sommar på heltid! Fan vad jag längtar redan nu som en galning! Jag blev så glad att jag skrek och hoppade runt av glädje! Haha nej, inte bokstavligen! När jag skrek och hoppade runt av glädje var det bara i mitt huvud. Bokstavligen visade jag bara mitt glada ansikte, inte mer. Men ja hur som helst, jag blev så glad! Äntligen har jag "ett jobb"! ;D
DATUM: 2013-04-09 / TID: 21:59:00
KATEGORI: Allmänt

Natti natti!

Okej, nu får allt räcka för idag. För nu ska jag ut med Leo och sen gå och lägga mig och kolla på det senaste avsnittet av Revolution! Sen måste jag sova. Ska på ett studiebesök till Vaggeryds Hunddagis imorgon kvart över elva på morgonen. Jag ser fram emot det! Jag hoppas verkligen att få praktik där, då skulle jag seriöst bli en av lyckligaste tjejerna på jorden! ;D
 
Så... god natt och sov gott! See you tomorrow! :)
DATUM: 2013-04-09 / TID: 21:52:00
KATEGORI: Random, The Twilight Saga

Happy B-Day! ♥

Grattis vår kära Kristen Jaymes Stewart på 23-årsdagen idag! Happy Birthday, KStew! ♥
DATUM: 2013-04-09 / TID: 13:40:00
KATEGORI: Gifs, Revolution

Everybody leaves me.

 
DATUM: 2013-04-09 / TID: 13:20:00
KATEGORI: Film

Beastly (2011).

Det var ett tag sedan sist man såg den så jag såg den igår. Och den är fortfarande lika bra som senaste gången, om möjligt ännu bättre! Det är en förbannat vacker, fin och bra film helt enkelt. En av mina favoritfilmer genom tiderna!
Självklart är boken tusen gånger bättre men filmen är jättebra också - fast jag önskar att de har valt det alternativa slut (se här) istället för det originella slutet som filmen fick. För med det alternativa slutet så skulle filmen då vara tusen gånger bättre för det slutet är närmare bokens slut! Men man kan inte få allt man vill, all right? Oavsett så tycker jag absolut om det originella slutet trots allt, det är ju ett lika fint slut som det alternativa slutet.
Och kemin mellan Alex Pettyfer och Vanessa Hudgens är inte så dum heller! Det är en fin kemi! Skulle inte sitta fel att se dom spela mot varandra igen en vacker dag. Älskar ni Beauty and the Beast storyn, så se den! Trailern kan ni se här.

En modern tappning av Skönheten och Odjuret där en tonåring från New York förvandlas till ett monster för att sedan hitta den sanna kärleken...


DATUM: 2013-04-08 / TID: 16:11:00
KATEGORI: Pretty Little Liars, Tidsfördriv, listor

#10: tio topp bästa tvserier.

På tionde och sista plats kommer Pretty Little Liars. Eftersom den ofta stampar på samma ställe då man ofta bara får alltflera frågor än svar som man hela tiden blir lovad att få men inte får ändå, så därför fick den hamna sist. Men sist eller inte, så är den fortfarande en succé för mig personligen.
Den är min drog, jag kommer att följa den tills slutet oavsett vad som än händer. Jag menar, kom igen... hotfulla och läskiga sms från A som terriosterar stackars tjejerna? Det är bara helt sjukt och man bara måste få veta vad som händer och man bara måste få veta vilka som är med i A Team och varför och så.
Och det är två nya säsonger på gång. Jag har aldrig varit med om att en serie blir förnyad för TVÅ säsonger på en och samma gång. Spännande! Det är ofta mycket drama i serien och den är nästan alltid spännande också vilket är ett stort plus. Och så finns det ju härliga karaktärer, fantastiska kläder och snygga killar också ;)
DATUM: 2013-04-07 / TID: 23:37:20
KATEGORI: Allmänt, Tidsfördriv, listor

Några listor på gång.

Hoppsan, det blev visst mycket gifs idag. I'm sorry, but I really love gifs! Så bara att inse det och acceptera det ;) jag har ett projekt på gång i min blogg. Ni kommer ihåg säkert förut när jag gjorde en lista över tio topp snyggaste tv-hunkar i min gamla blogg? Jag ska göra en likadan lista igen, men den här gången kommer det vara tio topp bästa tvserier. När jag väl är klar med den, kommer jag göra tio topp snyggaste tv-hunkar och tio topp vackraste tv-kvinnorna samtidigt. Sen ska jag göra tio topp favoritpar. Kul va? ;)
 
Jag har sett 40 tvserier totalt i mitt liv. Jag började fixa listan kl 14:00. På fyra minuter fick jag ner från 40 till 23 stycken. Tre minuter senare gick det från 23 till 18. Två minuter senare fick jag ner det till 11. Och efter ca 40 minuter kunde jag inte ens välja bort en. Det var för svårt och för omöjligt. Så slutligen bestämde jag mig därför att två tvserier ska få dela en plats. Det är lika bra det ju! Jag vet det är fusk, men äsch, haha. Och det ska vara helt i ordning. Så nästa sak jag ska göra är därför den svåraste biten - att bestämma vilken plats varje tvserie ska stå! Jag börjar imorgon. Det publiceras i veckan eller nästa vecka. Med start från 10:e till 1:a plats ;P
DATUM: 2013-04-07 / TID: 23:20:20
KATEGORI: Citat, Gifs, The Vampire Diaries

"Friends then?" ♥

Hey! Thank you for helping me. Yeah... Well, if you need anything else... They smile at each other and Caroline pushes Klaus. Don't call me. I have a prom to plan. Klaus smiles. Friends then? Are you gonna let Tyler back into town? Caroline goes. You might have noticed... Caroline stops. I'm not exactly scouring the earth for him, am I? Caroline smiles and goes, Klaus smiles.
DATUM: 2013-04-07 / TID: 22:39:00
KATEGORI: Citat, Gifs, The Vampire Diaries

"You took my mind off it. You brought me back, Caroline." ♥

 
Show me that I can trust you. I saved your life twice. Because you put it in danger twice. Why can't you just do something decent for once? Because Tyler Lockwood tried to kill me. We've all tried to kill you. And you've tried to kill most of us. How do you think that you deserve my friendship when you've done nothing to earn it? I will not have my hand forced by you or anyone else! What's wrong with you? I'm reaching out to you despite everything that you have done and you still can't get out of your own way. God! I feel sorry for you. Don't turn your back on me! I should have turned my back on you ages ago! It's gone. What? The pain is gone. Of course! It was never there. He got into my head. Silas got inside my head. You took my mind off it. You brought me back, Caroline.
DATUM: 2013-04-07 / TID: 21:29:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

"God! I feel sorry for you!" ♥


Jag bara älskar, älskar att Caroline är den enda som verkligen kan skrika på eller bråka med Klaus hur mycket hon vill UTAN att få sitt hjärta utslitet av honom. Det händer ju de flesta i närheten av honom. Men inte för Caroline. Det är en av orsakerna till att jag är en Klaroline shipper! ♥
DATUM: 2013-04-07 / TID: 21:26:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Klaroline 4x18 ♥

Till skillnad från många så blev jag inte alls besviken på scenerna med Klaroline i 4x18. Jag blev BARA besviken på att vi inte fick en kyss som jag verkligen förväntade mig skulle hända när Joseph Morgan sa att 4x18 var ett måste för alla Klaroline fans. Och att det inte var flera scener mer än de vi fick! Men trots det så är jag ändå inte besviken, för jag älskar alla scener vi fick! Och jag hoppas verkligen, verkligen att vi får se en kyss innan Klaus lämnar Mystic Falls. Eller annars blir jag bitter för resten av livet! För besatt för att låta dom vara okyssta? JA! De är endgame för mig! ♥
DATUM: 2013-04-07 / TID: 20:48:50
KATEGORI: Random, The Vampire Diaries, Tidsfördriv, listor

Klaroline ● us against the world ♥

Jag säger bara: damn amazing video om Klaroline! Jag kommer aldrig att ge upp hoppet om dem som många verkar göra - inte förrän The Vampire Diaries och The Originals, om den blir en egen serie, läggs ned en vacker dag! I will never give up! Klaroline is endgame for me! ♥
DATUM: 2013-04-07 / TID: 20:22:12
KATEGORI: Film

Pitch Perfect (2012).

Den såg jag just nyss och jag älskade den verkligen massor! Jag är egentligen inte så mycket för musikaler om jag ska vara ärlig, jag älskar väldigt få musikaler - typ bara Grease och High School Musical filmerna. Men en sak är iallafall säker på att om jag ska kunna älska musikaler fast jag är döv är att så länge alla också dansar samtidigt som de sjunger, då är det perfekt. Men att bara stå stilla och sjunga utan att dansa? Nej tack, det är ingenting för mig att se. Tack och lov är den här filmen inte en sån musikal där man bara står och sjunger. För jag älskade varenda minut av filmen och danserna var snygga särskilt i slutet som rockade fett.
I början var jag faktiskt lite tveksam till att se filmen när jag såg att musik låg med bland genrerna men jag valde slutligen att ge den en chans ändå på grund av att Anna Kendrick har huvudrollen. Ni vet hon som spelar Bellas kompis Jessica i Twilight filmerna. Och jag ångrar det inte! För som sagt, så älskar jag den.
Bra story, härliga karaktärer, bra inledning och perfekt slut. Och ett annat stort plus är att det finns en så jävla söt kille, Jesse, också! Man smälter som smör varje gång han är med och hur gullig han är mot Beca. Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
 
Beca är tjejen som hellre lyssnar på det som kommer ut ur hennes hörlurar än på sin omgivning. När hon börjar på universitetet har hon svårt att hitta rätt grupptillhörighet. Istället hamnar hon bland ett varierat gäng med både elaka, rara och konstiga tjejer som enbart har sina vackra sångröster gemensamt. Beca tar denna akustiska sånggrupp bort från en värld av traditionella arrangemang och perfekta harmonier till något helt annat. Tillsammans kämpar de för att nå toppen bland skolkörerna, en värld av mördande konkurrens. Det coolaste de gjort eller det mest vanvettiga? Troligtvis lite av båda...
I rollerna: Anna Kendrick, Brittany Snow, Skylar Astin, Ben Platt, Anna Camp, Rebel Wilson, Alexis Knapp, Ester Dean bl.a.
 
DATUM: 2013-04-07 / TID: 13:56:00
KATEGORI: Gifs, Sammanfattningar, Supernatural

8x19 Taxi Driver.


Jag såg det senaste avsnittet igår och det är bara... oh my god! DET VAR FYFAN SÅ BRA! Det är också i det här avsnittet som allt blir helt solklart att bröderna är tillbaka nu igen! Älskar ju deras relation, det mesta episka med serien.
Deras relation har ju varit rätt kylig den här säsongen. Det är en rätt lång historia som jag inte orkar skriva. Rättare sagt, egentligen började deras relation att bli detsamma redan halvvägs i säsongen men det var inte förrän i det här avsnittet som allt blev helt solklart att de nu är tillbaka igen på banan! Enligt mig iallafall. Jag blev så glad! Har ju saknat väldigt mycket att se dom verkligen vara bröder som de alltid har varit!
Dean var så orolig när Sam var i helvetet för att hämta Bobbys själ så att han skulle hamna i himlen istället där han hör hemma... det var plågsamt att se honom så orolig för sin lillebror! Och då deras kram när Dean blev så lättad att se Sam... oh my god, my strong feelings!!! Tveklöst den bästa kramen av alla kramarna! Det här är bara för mycket, mina Winchesters-känslor! På ett bra sätt! ♥
DATUM: 2013-04-06 / TID: 22:02:10
KATEGORI: Allmänt

The eventful week.

Jag har haft en händelserik vecka hos Ida i Vetlanda. Jag orkar inte skriva ett långt inlägg, så jag ska försöka göra allt kort.
 
När jag kom dit i torsdags den 28:e så slappade vi bara hemma. Och nästa dag åkte vi och killarna till Sävsjö för att bada på Familjebadet. Efteråt var vi och åt pizza. Det var gott och det var jättetrevligt. Och på lördagen åkte vi till Jönköping för att befinna oss på Elmia. Det var kanon där tills en mycket hemsk olycka hände som jag och de andra såg helt fullt. Det var ingen vacker syn och det fastnade i mitt huvud direkt och det gör det idag än. Mer om det kommer när jag har skrivit klart vad som har hänt under resten av veckan. Ni har säkert hört talas om det på Aftonbladet. På söndagen slappade vi bara och såg ett par filmer. På måndag till onsdag slappade vi också för det mesta, socialde och såg filmer. I onsdags var Ida även och red Vant också och jag följde med och promenerade med våra vovvar, Och i torsdags hade jag och Ida ett möte med en från ALMI där vi pratade om att starta ett eget företag. Efter 1,30 timmar hade vi lärt oss ganska mycket som vi inte visste innan. Och igår red Ida igen och precis som senaste gången följde jag och vovvarna också med. Och så idag red Ida också. En sista gång innan Vant och ägarna skulle flytta imorgon. Och jag åkte även hem till Vaggeryd. Nu är jag hemma. Hem ljuva hem! Fast jag saknar redan tillbaka! ;)
 
Olyckan på Elmia.
Det hände under den andra bilshowen. Jag och mina kompisar stod och tittade på och njöt av showen som var awesome. Ja... tills olyckan hände. Alla såg det helt fullt. Till och med jag. Jag och mina kompisar stod bara tio-femton meter ifrån där olyckan hände. Jag citerar en bekants beskrivning av olyckan: "Det var två bilar som driftade runt (köra på sidled). Den första bilen träffade en svart gummistolpe tre gånger som en kille höll upp utan problem, sen var det den andra bilens tur men tyvärr körde han lite för häftigt och då hände olyckan. En ganska våldsam olycka och den skadade killen lämnade en stor buckel på bilen." Den skadade killen stod mellan bilen och muren. Så klart kunde han ju inte klara sig undan. Allt hände så fort. Bara så där helt plötsligt när bilen av misstag körde på honom så flög han upp häftigt i luften och ramlade och han rörde sig inte. Det går inte att beskriva. Man måste se det med egna ögon. Det var så verkligt! Till och med tusen gånger värre att se IRL än i film kan jag lova! Showen var tvungen att avbrytas. Personalen fick be oss åskådarna att låta dem vara ifred så vi gick och lät dem vara. Det var ingen vacker syn. Som sagt, det har fastnat i mitt huvud och det gör det idag än. Jag kan fortfarande inte sluta tänka på det. Det var hemskt att se! :(