DATUM: 2013-06-30 / TID: 20:47:00
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"Don't look at me." xD

 
När jag såg det här igår skrattade jag väldigt mycket! Och efteråt såg jag scenen om och om igen bara för att den var så rolig! Leo bara såg helt hjälplös ut och förväntade sig hjälp från Cole med dockan och han bara kollade lite snett på dockan och då sa han bara "Titta inte på mig." och gick, haha! xD
DATUM: 2013-06-30 / TID: 19:47:47
KATEGORI: Film

21 & over (2013).

21 & Over såg jag just nyss. Och jösses, vilken rolig film! Jag har inte skrattat så här mycket av en film på länge! Galna saker händer nästan hela tiden och det är verkligen en asgalen natt som killarna hittar på! Den är nästan lika galen som The Hangover men lite mer seriös. Den är helt enkelt en väldigt skön film som man definitivt kommer att se igen! Sköna skådisar också - som Justin Chon, till exempel, som vi känner mest till som Eric i Twilight filmerna. Jag rekommenderar den varmt om ni älskar komedier. Trailern kan ni se här.
 
Den prickfrie högskolestudenten Jeff Chang har alltid gjort vad som förväntas av honom. Men när hans två bästa vänner Casey och Miller överraskar honom med ett besök på hans 21-årsdag, bestämmer han sig för att göra det oväntade, även om hans läkarutbildnings intervju är tidigt nästa morgon. Det som bara skulle bli "en öl" blir en natt av kaos och en helvild komedi...
 
 
DATUM: 2013-06-30 / TID: 14:28:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Charmed säsong 4 sammanfattning.

Skådespelare: Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Rose McGowan, Dorian Gregory, Brian Krause bl.a.
Skapare: Constance M. Burge
Genre: Drama, komedi, romantik, fantasy
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2001-2002
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: De utvalda, moderna häxorna Phoebe, Piper och Paige som alltid lyckas hamna på fel plats vid rätt tillfälle ger sig in i säsong fyra och ännu mörkare, djupare och mer fängslande avsnitt. Trots att Prue är död består kraften hos tre. Medan Piper och Phoebe sörjer sin storasysters bortgång upptäcker de nämligen att de har en okänd halvsyster, Paige Matthews. Hennes far var vit ledsagare och hon besitter därför förmågan att teleportera sig till andra platser. När hon förenas med systrarna Halliwell återskapas den magiska trio som skyddar de osykldiga och kämpar mot ondskan...

Bästa avsnittet: 4x03 Hell Hath no Fury (för att Piper hanterade Prues död för första gången, scenen när hon skrek och var arg var så ledsamt!), 4x06 A Knight to Remember (Bethany Joy Lenz gästspelade!), 4x08 Black as Cole (jag skrattade väldigt mycket på grund av dockan som Paige hyrde åt Leo och Piper som ett "prova-på", en massa roligheter hände, haha!), 4x10 A Paige from the Past (jag älskar ju "gå tillbaka till förflutet" eller "gå till framtiden" avsnitten och så skrattade jag gott åt Cole och Phoebe när de var Frank och Louis), 4x12 Lost and Bound (skrattade jättemycket åt hur Phoebe helt plötsligt betedde sig som en hemmafru, så roligt!), 4x15 Marry-Go-Round (jag älskar bröllop!), 4x17 Saving Private Leo (ett känslomässigt avsnitt om Leo som jag fullständigt älskade!), 4x20 Long Live the Queen (ett känslomässigt avsnitt om Cole och Phoebe, så ledsamt!) och säsongsfinalen 4x22 Witch Way Now? (som sagt, jag älskar säsongsfinaler!).

Bästa karaktären: Ledsen, Phoebe. Paige har tagit över din plats. Älskar henne! Hon är underbar och en fantastisk och härlig karaktär! ;D
 
Värsta karaktären: Cole! Tyvärr gillar jag honom inte längre. Jag älskade honom från 3x08. Men i 4x14 förlorade jag all min respekt och omtycke för honom. Jag vet att det var Källan som tog över hans kropp, men det duger inte. Cole kunde ha kämpat för sin kärlek för Phoebe. Han kämpade inte tillräckligt hårt. Och så sårade han Phoebe. Så nej, ledsen, Cole-fans, men jag gillar honom inte längre.

Snyggaste karaktären: Leo Wyatt och Cole Turner ♥

Bästa paret: Alltid, alltid och alltid Leo/Piper! Och så Cole/Phoebe naturligstvis även om jag förlorade min omtycke för Cole i 4x14.
 
Värsta paret: Inget.

Bäst i säsongen: Många saker. Typ varenda händelse. Men jag väljer en då jag inte orkar skriva ner varje sak - att Piper blev slutligen gravid! Jag blev så jätteglad! Jag visste att hon skulle ha barn, men jag blev ändå glad! Hon har Ödets ängel att tacka för det! ;)

Värst i säsongen: Prue dog. Cole blev ond igen och sårade Phoebe så att hon var tvungen att utplåna sitt livs kärlek. Och många saker mer!

Övriga kommentarer: Säsong 4 var så sjukt bra! Helt klart bättre än säsong 3! Jag blev klar igår och jag har inte börjat på säsong 5 ännu som jag ska göra senare. Spännande! ;)

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-06-30 / TID: 01:03:00
KATEGORI: Böcker

Recension: I det tysta.

Handlingen:
När Vicky Jaggers var liten avgudade hon sin storebror David och han var också deras mors ögonsten. För modern var David ljuset i familjelyckan, det perfekta barnet som inte kunde göra något fel. Men Vickys egen familjelycka och hennes barndom förbyttes mot mardröm när hennes bror brutalt våldtog henne upprepande gånger. Hon var tolv, han var sjutton. Därefter förblev hon i hans våld. Hans viskande hot vid middagsbordet förlamade henne av skräck och höll henne tyst. Inte ens när hon upptäckte att hon var gravid och födde ett barn vågade hon säga något. Hon var övertygad om att ingen någonsin skulle tro henne. I det tysta är en skakande sann berättelse om syskonincest och om att vara skrämd till tystnad, av sin egen bror. Idag är Vicky Jaggers 34 år och bor i Storbritannien med sin man och sina fyra barn.
 
Vad jag tycker:
Jag vet knappt vad jag ska säga. Den var sjuuuukt bra men så hemsk bok! Jag mådde illa till mods i stort sett nästan hela boken. Jag bara förstår inte hur David kunde göra så här mot hans lillasyster! Bara så där plötsligt.
Han förstörde verkligen hennes halva liv! Han stal hennes barndom. Han var för fan 17 år och hon bara 12 år! T-O-L-V! Det var ju bara fan inte klokt! Det var bara så jävla ofattbart att det här ens kunde hända!
Jag var nära till att fälla tårar tusen gånger när jag läste. Sättet Vicky skrev var helt otroligt fängslande! Jag läste ut den på bara sex timmar. Jag kunde inte ens släppa den ifrån mig då den var alldeles för fängslande trots att jag samtidigt mådde illa när jag läste. Och också ju mer jag läste, desto argare blev jag. Att alla sinnessjuka människor inte har vett i deras huvud! Jag förstår INTE hur de kan bli så här sjuka, jag förstår bara inte. Att det beror på dålig uppfostran duger inte som en ursäkt. Inte för mig.
Ja, hur som helst... jag rekommenderar er verkligen att läsa denna boken! Den är väldigt bra, gripande och fängslande men samtidigt brutal och hemsk också! Att den är baserad på en sann historia är ännu bättre. Jag lovar att ni inte kommer att ångra er! :)
 
 
Betyg:
5/5
 
Så efter vad som kändes som flera timmar men antagligen handlade om minuter, tog det slut. David andades inte lika häftigt längre och jag kände hur han drog sig undan. Han slank ur sängen och trots att jag var lättad över att smärtan var borta var jag livrädd och undrade om han skulle hitta på något annat. Jag rörde mig inte på evigheter. Jag ville inte ens vända mig om ifall han skulle finnas där. Inte förrän jag hörde honom gå ut och stänga dörren kom sammanbrottet. Jag grät och snyftade in i kudden. Det värkte där nere, men jag drog upp knäna mot bröstet, rullade ihop mig till en boll och bara grät. Det gjorde inte längre så ont rent fysiskt, men istället kom nu den känslomässiga, psykiska smärta.
DATUM: 2013-06-29 / TID: 21:51:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 1x01 Pilot.

Jag såg premiären av Under the Dome för några dagar sedan och jag älskade den! Den blev en jättestor succé för många och den har fått 8,1 av 10 i imdb betyg. Den kommer jag definitivt att följa! Både nu och senare när den kommer på kanal 5. Markera texten för att läsa mina tankar om det här första avsnittet!
 
Varför mördade Dale den där mannen och sedan begravde honom? Förklaringen som han gav till nån i telefonen kändes inte som en bra förklaring, det känns som det finns mer bakom halvsanningen som han gav. Förhoppningsvis får man svar snart. Men trots att Dale dödade den där mannen vilket gör honom ju till en mördare, så gillar jag honom. Han är intressant på sätt och vis. Och han verkade ha bråttom att komma därifrån. Vem är han och vad gör han i staden egentligen? Och snygg är han dessutom också! Så klart! Det är ju Mike Vogel som spelar Dale ;)
Och jag shippar Dale och Julia! Det kan nog bli nåt där! Synd bara att Peter, mannen som Dale mördade, visade sig vara Julias man! Men det hindrar mig inte från att shippa dom förstås! Och så dessutom hade Dale ju kanske en orsak till att mörda Julias man? Typ självförsvar? Eller nåt annat? Det får vi veta tids nog i de resterande 12 avsnitten som återstår kvar.
 
Jag höll på att ramla ifrån sängen när den osynliga väggen helt plötsligt kom upp från ingenstans efter "jordbävningen" och delade en ko's kropp i två delar. Jag tyckte så jävla synd om kon att jag fällde ett par tårar. Jag tål inte att se djur skadas. Stackaren bara föll ihop och dog! Alldeles blodig! Jag blev lika chockad som Dale blev! Och sen dog några fåglar av bruten nacke när de flög mot den osynliga väggen och det var en flygplan som också kraschade mot den osynliga väggen.
 
Jag gillade Junior och Angie men sedan verkade han mer och mer skum. Och efter vad han gjorde i slutet, vet jag inte om jag shippar dom längre. Det han gjorde är ju fel. Han är bara så skum! Snygg men skum! Och jag vet inte riktigt vad han syftade på när han sa "Jag är den enda som förstår vad som egentligen pågår här. Det enda jag begär är tålamod." Menade han sig och Angie? Eller menade han det som hände med den osynliga väggen? Jag väljer det andra. För han är ju så skum! Det känns som om han vet nåt! Och hans pappa känns skum också på sätt och vis! Jag får dåliga vibbar från de två.
 
Och Norrie bara föll ihop, dreglade och sa "De rosa stjärnorna faller. De rosa stjärnorna faller i led." om och om igen och sedan var det Joe som också föll ihop, dreglade och sa exakt samma sak om stjärnorna. Vad fan betyder det?!
Och vem tusan sköt den där polisen i slutet!? Jag blev riktigt rädd när han helt plötsligt blev skjuten. Det kan inte ha varit nån av folk utanför den osynliga väggen som sköt för ingen kan ju komma in eller ut. Överhuvudtaget. Eller är det vad som sköt den där polisen? Knäppt jag vet, men jag kan inte låta bli. Jag har ju så många frågor! Förresten så tror jag att polisen, som blev skjuten, vet också nåt om den osynliga väggen precis som Junior och hans pappa. Han höll ju på att berätta nåt för Linda och så då blev han skjuten. Kan det ha varit nån som inte ville att polisen skulle berätta? Eller jag vet inte. Som sagt, många frågor!
 
Jag kan knappt vänta tills nästa avsnitt! ;D
DATUM: 2013-06-29 / TID: 03:04:00
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

My new ship ♥


 
DATUM: 2013-06-29 / TID: 00:29:27
KATEGORI: The Mortal Instruments

City of Bones.

Jag längtar VEEERKLIGEN tills filmen har premiär den 23 augusti! Jag har inte längtat så här mycket sen Twiliight filmerna! Min besatthet av The Mortal Instruments växer för varje dag som går. Jag vill ha augusti - och november NUUU så att jag kan läsa andra boken! Augusti och november, skynda er! ♥
DATUM: 2013-06-28 / TID: 18:47:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Charmed säsong 3 sammanfattning.

Skådespelare: Shannen Doherty, Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Dorian Gregory, Brian Krause bl.a.
Skapare: Constance M. Burge
Genre: Drama, komedi, romantik, fantasy
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2000-2001
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: ”Förhäxad: Säsong 3” innehåller tre gånger så mycket spänning och en hel del övernaturlig underhållning när de utvalda systrarna kämpar mot onda krafter. Kan livet bli mer komplicerat för systrarna Halliwell? En av dem inser att hennes livs största kärlek även är hennes största fiende, en annan måste trotsa högre makter för att kunna gifta sig och när den tredje tragiskt går bort träder en okänd halvsyster in i bilden. Alla 22 avsnitten innehåller en perfekt brygd av spänningsfyllt äventyr och humor när våra vackra hjältinnor försöker bekämpa ondskan och samtidigt leva ett så normalt liv som möjligt...

Bästa avsnittet: 3x01 The Honeymoon's Over (för att Leo friade till Piper, all right?), 3x02 Magic Hour (älskar sann kärlek!), 3x06 Primrose Empath (otroligt bra skådespel av Doherty!), 3x08 Sleuthing with the Enemy (ja, kärlek är komplicerat och jobbig ibland!), 3x14 The Good, the Bad and the Cursed (starkt skådespel av Milano!), 3x15 Just Harried (Leo och Piper bröllop! Så vackert!), 3x17 Pre-Witched (lite flashbacks! Behöver jag säga mer)), 3x20 Exit Strategy och så säsongsfinalen 3x22 All Hell Breaks Loose (väldigt många heartbreaking ögonblick!).

Bästa karaktären: Fortfarande Phoebe. För att hon är vacker, rolig, lättsam, modig och en fri själ och hon vågar ta chanser och risker - som jag redan har sagt i sammanfattningen av säsong 2 ;)
 
Värsta karaktären: Alla elakingar som kom och gick, haha ;) och så gillade jag inte Cole heller först i början. Jag tyckte bara om honom när han var med Phoebe. Men det var först i 3x08 som jag började sakta men säkert tycka om honom som person. Och nu älskar jag honom.

Snyggaste karaktären: Leo Wyatt of course! Och nu Cole Turner ♥

Bästa paret: Alltid Leo och Piper! Och sen så älskar jag Cole och Phoebe också. De har helt galet jävla bra kemi!
 
Värsta paret: Inget.

Bäst i säsongen: Allt! Leos frieri, bröllopet, Cole/Phoebe bland annat.

Värst i säsongen: Några ögonblick var plågsamma att se på. Särskilt två saker. Att se hur på det sättet De Äldre tog Leo innan han och Piper hann gifta sig i 3x02. Leos ansikte och Pipers ansikte... äsch! Och så grät jag floder när Piper dog på sjukhussängen och Prue och Leo grät i säsongsfinalen - äsch fyfan, det var bara så hemskt! :(

Övriga kommentarer: Säsong 3 är ännu bättre! Och det var också då i den som jag äntligen började plöga igenom avsnitten mer snabbare. Det gick segt med säsong 1 och 2 och ännu snabbare med säsong 3. Underbart! Jag påbörjade säsong 4 direkt efter jag blev klar med säsong 3 i onsdags. Som vanligt, ser jag fram emot med spänning att se säsong 4! Jag har bara hälften kvar ;)

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-06-25 / TID: 20:34:59
KATEGORI: Böcker, The Mortal Instruments

Recension: Stad av skuggor.

Handlingen:
Det är en vanlig söndagskväll och sommarlov. Clary Fray har fått med sig sin bästa vän Simon till klubben hon gillar, Pandemonium. Men det blir allt annat än en vanlig kväll, det blir början på Clarys nya liv. Clary blir vittne till hur tre ungdomar med konstiga tatueringar och vapen (tjejen har en piska!) dödar en kille inne på klubben. Om det nu är en "kille". Han ser väldigt konstig ut på slutet och hans kropp försvinner utan minsta blodspår. Och det är uppenbart att det bara är Clary som kan se mördarna. Det blir om möjligt ännu konstigare nästa dag då en av mördarna, Jace, dyker upp på samma fik som Clary och Simon. Och samma kväll försvinner Clarys mamma spårlöst...
 
Vad jag tycker:
Jag har väntat jättelänge på att få läsa serien! Men eftersom jag läser ju inte böcker på engelska då jag inte direkt är så wow-bra på engelska, så därför fick jag vänta tills böckerna skulle släppas på svenska. Om det ens skulle hända, så jag fick därför bara hålla tummarna och hoppas på att det skulle hända. Och då när man fick veta att böckerna äntligen skulle komma ut på svenska då blev jag fan överlycklig! Bokstavligt talat!
Och det var SÅÅÅ värt väntan! För jag älskade den fullständigt! Jag blev inte ett dugg besviken! Nu vet du min nya, stora kärlek efter Twilight (det är ju varför den här serien har en egen kategori nu)! Allvarligt talat! Den var sååå bra! Så sjukt jävla spännande! Man sögs väldigt snabbt in i berättelsen och jag kunde inte ens släppa den ifrån mig. Språket flöt på väldigt bra. Och det är en perfekt blandning mellan demoner, varulvar, demonjägare och allt möjligt samt kärlek, vänskap och spänning.
Jag älskar karaktärerna, alla har fantastiska och olika egenskaper och så blev jag, precis som alla tjejer, snabbt kär i Jace Wayland. Och Jace och Clary. Åååh, så fina! Och inte blev det bättre av att man fick veta en stor, chockerande twist om dom (se under spoilers om ni vill veta. Och säg inte att jag inte har varnat dig!). Fast nu vet jag sanningen efter att ha varit ren panikslagen. Och det ENDA negativa med boken är att vissa kapitel är för långa! Nu behöver november skynda sig! För då släpps bok nummer två på svenska, Stad av aska!
Nu längtar jag verkligen jättemycket tills filmen har premiär den 23 augusti! Jag känner på mig att filmen kommer att bli så grymt bra för jag tror på den här serien! Och så har Stad av aska REDAN fått grönt ljus för att bli film och kommer att ha premiär år 2014, den filmas just nu för fullt nu tror jag. Jag måste släpa med mig Sofia eller min kusin Nathalie till bio i Jönköping om de är intresserade! Hoppas nån av dom nappar! ;)
 
Spoilers:
Den stora twisten var att Jace och Clary visade sig vara syskon! Jag typ bara NEEEEEEEEEEEJ! när sanningen kom fram. Syskon!? Nej, nej, nej! De delar samma föräldrar. Jag var totalt panikslagen!
Jag älskar ju Jace och Clary tillsammans!! Jag visste att det finns sex böcker ute och då bara absolut måste jag veta om det verkligen är sant. Alltså om de är syskon eller ej. Eftersom jag har sett många kommenterar under några Youtube-video där alla sa olika - att de var syskon eller att de egentligen inte var det.
Jag visste inte vilket av det var sant, så jag vände mig till Nathalie, en bloggerska som har läst alla böcker, och det visade sig att de INTE är syskon! Tack gode Gud! Jag vet inte vad jag hade tagit mig till om det varit sant, haha. Men om jag tänker efter lite, så hade jag nog älskat dem ändå även om de var syskon. Incest som fan, jag vet, men det är i en bok och sättet Cassandra skriver på om dom är ju inte direkt på ett pervest sätt utan på ett romantiskt sätt. Och det är inte i verkligheten heller, så vad gör det? xD

Betyg:
♥♥♥♥♥/♥♥♥♥♥
DATUM: 2013-06-22 / TID: 17:26:00
KATEGORI: Under the Dome

Under the Dome.

Tack vare tips av Fatma har jag en ny tvserie att börja följa i höst! Den är en mini tvserie som bara består av 13 avsnitt och heter Under the Dome och den ser så sjukt spännande ut!!!
Den är baserad på en roman av Stephen King med samma namn. Serien handlar om småstaden Chester's Mill i Maine som blir instängd under en gigantisk bubbla. Invånarna blir helt isolerade från resten av världen. Ingen kan komma ut och ingen kan komma in. Det skapar panik i staden och snart börjar alla visa sina värsta sidor...
 
Det är väldigt många kända skådisar i den här mini-serien! Mike Vogel (Christian i Poseidon, Eric i Systrar i jeans), Colin Ford (Dylan i We Bought a Zoo, yngre Sam i Supernatural, Michael i Revolution 1x07), Aisha Hinds (Nigerian i Lost 3x05, elak polis i Prison Break The Final Break), Britt Robertson (Lux i Life Unexpected, Cassie i The Secret Circle), Dean Norris (Howard i Lost 5x13, Vince i Greys Anatomy 3x15/3x16), Rachelle Lefevre (Victoria i Twilight och New Moon), Natalie Martinez (Michelle i en gammal favoritserie Fashion House) och Jeff Fahrey (Frank i Lost och Kevin i Revolution 1x05).
 
Den har premiär den 24 juni på CBS och den har premiär på
kanal 5 i höst. Ska tveklöst följa den! 13 avsnitt bara! ;)
DATUM: 2013-06-22 / TID: 16:33:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Charmed säsong 2 sammanfattning.

Skådespelare: Shannen Doherty, Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Dorian Gregory, Brian Krause bl.a.
Skapare: Constance M. Burge
Genre: Drama, komedi, romantik, fantasy
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 1999-2000
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Hela andra säsongen förtrollar dig med spänning, äventyr och underhållning när Prue (Shannen Doherty), Piper (Holly Marie Combs) och Phoebe (Alyssa Milano) fortsätter sin utveckling som moderna häxor. Från det första avsnittet, där de tre kämpar mot en gammal fiende som försöker att frånta dem deras krafter, till den spännande och underhållande finalen, kommer de vackra hjältinnorna att fascinera och roa dig. Deras fiender är starka. Deras krafter växer. Och det övernaturliga hittar hela tiden nya sätt att förstöra systrarnas privatliv när de äntligen verkar lyckas få ordning på det. Varje spännande avsnitt av "Förhäxad: Hela andra säsongen" bygger vidare på den magi som gjort denna kritikerhyllade publikfavorit till en kraft att räkna med!

Bästa avsnittet: 2x02 Morality Bites (jag älskar att se på när man går ut i framtiden, det är ju alltid intressant!), 2x08 P3 H20 (vi fick veta lite mer om mammans död), 2x10 Heartbreak City (jag gillar Cupido, all right?), 2x13 Animal Pragmatism (jag älskar Alla Hjärtans Dag!), 2x15 Give me a Sign (för att jag ääälskade Bane och Prue ihop! Jag önskar att Bane hade fått vara med mer, för jag gillade honom faktiskt!), 2x16 Murphy's Luck (Leo och Piper blev tillsammans igen! Inte offentligt på grund av att Piper skulle göra slut med Dan först men ändå!), 2x18 Chick Flick (åååh, Billy och Phoebe var så söta ihop!) och 2x22 Be Careful What You Witch For (jag älskar säsongsfinaler).

Bästa karaktären: Som sagt så älskar jag alla systrar på olika sätt, men måste jag välja en så väljer jag Phoebe. Hon är nog min favorit! Hon är vacker, rolig, lättsam, modig och en fri själ och hon vågar ta chanser och risker.
 
Värsta karaktären: Alla elakingar som kom och gick, haha ;)

Snyggaste karaktären: Leo Wyatt of course! Och Bane Bessup från 2x09 och 2x15 och Billy från 2x18 också ♥

Bästa paret: Leo och Piper! De är bara så fina ihop! De hör ihop och är själsfränder, helt enkelt! Och av alla kärleksintresse som bara varade i ett avsnitt så älskade jag Bane/Prue, Cupido/Phoebe och Billy/Phoebe ;)
 
Värsta paret: Jack och Prue. Gillade inte dem så mycket, tyvärr. Gillade inte Dan och Piper ihop heller. De var söta ihop, ja, men anledningen till att jag inte gillade dom är ju för att jag shippar Leo och Piper! Så det är helt klart att man ofta inte tycker om att se Leo eller Piper med nån annan än med varandra! ;)

Bäst i säsongen: Allt! Bane/Prue, Cupido/Phoebe, Billy/Phoebe, när Leo och Piper blev tillsammans igen, när Piper gjorde slut med Dan, det var mycket humor som fick mig att skratta mycket och massor mer!

Värst i säsongen: Att Bane bara var med i två avsnitt. Hade velat se Bane och Prue ihop mer än Jack och Prue. Det borde ha varit Bane i alla avsnitt som Jack gästspelade i. Nej, jag gillade inte Jack alls. Jag vet inte varför, men jag bara gillade honom inte, haha.

Övriga kommentarer: Blev klar med säsong 1 i torsdags oh påbörjade säsong 3 igår.Säsong 2 är ännu bättre än säsong 1!! Jag ser fram emot säsong 3 som jag redan har börjat på, som sagt. Har hunnit med sex avsnitt. Spännande! ;)

Betyg: 4/5
DATUM: 2013-06-22 / TID: 15:25:44
KATEGORI: Revolution

Revolution säsong 2.

Det är bekräftat igår när Revolution säsong 2 har premiär! Det blir onsdagen den 25 september (torsdag för oss svenskarna)! Gud, så som jag längtar som en jävla galning nu! Jag kan inte vänta att få se nya avsnitt, att få veta vad säsong 2 storylinen blir, att få se karaktärerna igen och att få se mitt älskade OTP Jason/Charlie igen! Och att få se en massa nya poster och stillbilder och sånt inför säsong 2! ♥
DATUM: 2013-06-21 / TID: 02:44:58
KATEGORI: Gifs, One Tree Hill

"You're like best friends who are in love."

 
DATUM: 2013-06-20 / TID: 23:56:50
KATEGORI: One Tree Hill

I miss One Tree Hill! ♥

Jag saknar One Tree Hill så vansinnigt mycket att det gör ont! Allvarligt talat... jag vet inte ens hur jag ska kunna sluta att sakna den så mycket som jag gör. Ni som aldrig har sett denna serien men som har planer på att göra det, se till att titta så långsamt ni kan och njuta av varenda sekund och ha inte för bråttom för att bli klar! För när ni väl har blivit klar, kommer serien att lämna efter sig tomhet i er hjärta som den gjorde med mitt. För trots att det nu har gått över ett år sedan den sände sitt allra sista avsnitt, så känns det fortfarande så himla jävla tomt i mitt hjärta! Jag saknar att kunna längta till ett nytt avsnitt, jag saknar att få nya storylines, jag saknar karaktärerna, jag saknar Naley, jag saknar basketen, jag saknar att få lära mig nåt nytt, jag saknar deras voiceovers, och ja jag saknar allt! ♥
DATUM: 2013-06-19 / TID: 19:34:00
KATEGORI: Böcker, Citat, The Mortal Instruments

"De andra tio procenten."

"Jace?"
"Ja?"
"Hur kunde du veta att jag hade skuggjägarblod? Såg du det på nåt sätt?"
Med ett slutgiltigt stön var hissen uppe. Jace vred om handtaget på grinden och drog upp den. Inuti påminde hissen om en fågelbur med alla sina svarta metallstänger och dekorativa gulddetaljer. "Jag gissade", sa han och stängde grinden efter dem. "Det var den mest sannolika förklaringen."
"Du gissade? Du måste ha varit rätt säker med tanke på att du kunde ha tagit livet av mig."
Han tryckte på en knapp på väggen och hissen stånkade igång med en vibrerande stöt som kändes i hela kroppen. "Jag var nittio procent säker."
"Jag förstår", sa Clary.
Det måste ha hörts något i hennes röst för han vände sig om och såg på henne. Hennes hand träffade hans ansikte i en örfil som fick honom att gunga bakåt på hälarna. Han förde handen till kinden, mer av förvåning än för att det gjorde ont. "Vad tusan fick jag den där för?"
"De andra tio procenten", sa hon och de åkte resten av vägen ner till gatan under tystnad.
- boken Stad av skuggor sidor 97-98. HAHA, jag skrattade gott åt det här! ;D
DATUM: 2013-06-18 / TID: 22:51:00
KATEGORI: Film, Gifs, The Mortal Instruments

Jace & Clary ♥

DATUM: 2013-06-18 / TID: 21:18:00
KATEGORI: Film, The Mortal Instruments

"The Mortal Instruments: City of Bones" stills.

DATUM: 2013-06-18 / TID: 20:28:00
KATEGORI: Böcker, Film, The Mortal Instruments

"The Mortal Instruments: City of Bones" trailer.


I fredags fick jag äntligen Stad av skuggor, den första boken i The Mortal Instruments serien. Och jag började läsa. Nu är jag helt fast! Alldeles för fast! Seriöst! Jag har bara ett halvt kapitel kvar som jag ska läsa sen. Jag är helt kär i historien som är sjukt spännande, i karaktärerna och jag är så in love med Jace Wayland! Och jag bara ääälskar Jace och Clary! De är så fina!
Jag visste redan innan jag började läsa boken om vilka skådisar som skulle spela vilka karaktärer och nu när jag är nästan klar med boken så måste jag säga att jag är nöjd med castingen! Särskilt castingen av Jace och Clary som ska spelas av Jamie Campbell Bower och Lily Collins. De är helt perfekta!!! De är nästan ungefär vad jag har föreställt mig. Och det roliga är att Jace och Clary är kärleksparet i böckerna och Jamie och Lily, som ska spela dom, är tillsammans även i verkligheten också. Åh, vad underbart, säger jag bara! De är ju så söta tillsammans - både i boken och i verkligheten!
Recensionen av boken kommer i veckan, så håll utkik. Och här ovanför kommer trailern till filmen. Den ser ju så jävla galet bra ut även om det märks att lite saker har ändrats. Men så är det när filmer är baserade på böcker. Men jösses, jag kan fan inte vänta! Inte så långt kvar dit! 23 augusti, kom NU! Yeah, min besatthet håller verkligen på att växa nu!!!
Kommer ni ihåg vad jag sa om Beautiful Creatures? Jag tar tillbaka det jag sagt. The Mortal Instruments har krossat BC nu och är istället min nästa stora kärlek efter Twilight nu! I'M SOOO DAMN EXCITED! ♥
DATUM: 2013-06-17 / TID: 18:21:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Charmed säsong 1 sammanfattning.

Skådespelare: Shannen Doherty, Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Ted King, Dorian Gregory, Brian Krause bl.a.
Skapare: Constance M. Burge
Genre: Drama, komedi, romantik, fantasy
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 1998-1999
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Efter att ha insett att de är ättlingar till ett uråldrigt släkte häxor hamnar tre systrar i mitt i en kamp mot demoner och trollkarlar - och ibland mot varandra. När de vackra systrarna Halliwell ärver ett hus av sin mormor och hittar den hemliga "Skuggornas bok", inser de att de har var sin unik kraft. Den bestämda Prue (Shannen Doherty) kan flytta föremål med blicken, den reserverade Piper (Holly Marie Combs) kan frysa tiden och den ohämmade Phoebe (Alyssa Milano) kan se in i framtiden. Var och en är de starka, men det är bara genom att lägga sina olikheter åt sidan och gå samman med "kraften hos tre" som de kan skydda oskyldiga och utrota ondskan. Varje avsnitt i denna händelserika serie är ett övernaturligt äventyr fyllt av spänning och humor...

Bästa avsnittet: Jag skriver ju alltid ner överdrivet många avsnitt, typ varenda avsnitt som jag älskar extra. Så den här gången ska jag vara seriös och bara väljer några få bästa avsnitt som verkligen sticker ut. Och det är 1x01 Pilot, 1x07 The Fourth Sister, 1x08 The Truth is out there... and It hurts, 1x17 That '70 Episode och 1x21 Love Hurts (absolut bäst! Det är ju ett Leo och Piper avsnitt).

Bästa karaktären: Jag har bara sett första säsongen och jag gillar verkligen alla tre systrar på olika sätt. Men måste jag välja en, så behöver jag lite mer tid. För det känns som jag inte riktigt har lärt känna dom klart ännu. Så lite mer tid! Svaret får du nog i sammanfattningen av säsong 2 förhoppningsvis ;)
 
Värsta karaktären: Alla elakingar som kom och gick, haha ;)

Snyggaste karaktären: Leo Wyatt! ♥

Bästa paret: Leo och Piper! Man har inte sett mycket av dom i denna säsongen faktiskt, men jag har ju sett samtliga avsnitt när den gick på tv förut och då hade jag verkligen älskat dem. Så därför vet jag av hela mitt hjärta att de är mitt största OTP i serien! Efter dem kommer ett annat par som, ja, blir till i säsong 3.
 
Värsta paret: Jeremy och Piper! Jag visste redan i piloten att det var nåt skumt med honom, därför kunde jag aldrig gilla dom. Inte ens lite grann! Och så var han ju bara med i piloten för han dödades senare i slutet. Så det spelar ingen roll ;)

Bäst i säsongen: Allt! När systrarna fick reda på att de var häxor och galna saker började hända. Leo och Piper och när de sa "Jag älskar dig". Och... ja, allt!

Värst i säsongen: Att Andy dog! Jag bara satt där och grät floder. Stackars Prue! Och jag som gillade honom också, han var ju en schysst kille. Det är bara så ledsamt.

Övriga kommentarer: Den var grymt bra! Det var lite segt i början, men sedan gick det fort att plöga igenom. Jag ser fram emot att se säsong 2 som jag började med igår direkt efter jag blev klar med säsong 1. Jag har bara hunnit med fyra avsnitt. Jag försöker ju ta det lugnt ;)

Betyg: 4/5
DATUM: 2013-06-15 / TID: 17:26:09
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Leo & Piper ♥


Jag har aldrig sett Leos och Pipers första kyss förut - men nu har jag det iförrigår. Och herregud! Jösses, det var en så söt första kyss! Seriöst! Jag tror seriöst att Leos och Pipers första kyss övervinner alla mina favoritpars första kyss med hästlängder!!! Alltså, bara kolla på den här så vansinnigt söta scenen! ♥
DATUM: 2013-06-13 / TID: 13:48:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Charmed / Förhäxad.

 Efter många år, ska jag äntligen ha en Förhäxad maraton nu! Jag såg den då och då när den gick på tv och jag hade älskat det varje gång, men jag har aldrig sett hela serien. Jag hade velat se den i många år nu, men med tiden glömde jag bort den och bara lade den åt sidan tills vidare. Tills nu.
 
I måndags var jag plötsligt desperat efter att ha en maraton på en tvserie som jag aldrig hade sett eller följt, men jag visste bara inte vilken. Jag älskar att plöja igenom, det är ju ingen hemlighet att jag är en riktigt serienörd! Så jag kollade tvserierna på en sida och fick då syn på Förhäxad och jag kom då på att jag ju hade velat se den i många år. Så PANG bara körde jag på!
 
Jag började igår och såg de tre första avsnitten och jag älskade det! Jag är så excited att se alla åtta säsonger! Det ska bli så spännande! Och jag är excited också att äntligen få se hur mitt OTP, Leo och Piper, utvecklas från början till slutet. Jag älskar dom så mycket, de är mitt största OTP i serien!
Vad jag vet nu utan att nånsin ha sett hela serien är att deras kärlekshistoria är väldigt vacker. Av det jag fick se när jag såg serien då och då på tv, så hade jag älskat dem och tyckt att de var en sån vacker historia varje gång! Jag vet att de är epic! Så det ska bli spännande att verkligen se dem på riktigt nu med mina nya ögon nu när jag har börjat med serien! ;)
DATUM: 2013-06-11 / TID: 23:18:54
KATEGORI: Film

The First Time (2012).

 The First Time såg jag igår och den var inte alls vad jag förväntade mig! När jag först såg trailern tyckte jag att den såg så bra ut så att jag började längta som en galning. Ni alla kan nog gissa vad anledningen var till att jag längtade så efter denna - nämligen för att Dylan O'Brien, våra underbara Stiles Stilinski i Teen Wolf, har en huvudroll i filmen. Har en så stooor crush på honom ju.
Ja, hur som helst så såg jag den äntligen igår och jag måste säga att jag blev en aning besviken. Jag gillade den ja, men jag blev ändå lite besviken. För jag trodde verkligen att den typ skulle woo mig efter att ha sett trailern som ju var så bra. Men det gjorde den inte. Jag hade nog lite för höga förväntningar, det skulle förklara varför jag blev lite besviken. Men annars var filmen självklart rätt bra, en helt okej film. Den passar absolut perfekt som ett tidsfördriv om man har tråkigt. Annars inte mer än så.
Och nu till Dylan O'Brien... wow! Han var såååå snygg i filmen att det inte finns (eller nej, rättare sagt är han ALLTID snygg!) och han såg helt grym ut på att kyssas! Han och Britt Robertson hade jättebra kemi! Hon var VERKLIGEN en lycklig tjej som fick kyssa honom. Åh jag är verkligen avundsjuk på henne nu, haha! Hon fick ju kyssa min man.
Jag rekommenderar den varmt om ni har tråkigt eller bara tycker om Dylan O'Brien eller Britt Robertson. Se den isåfall! Trailern kan ni se här.
 
En romantisk komedi centrerad kring första helgen i
en spirande romans mellan två high school-ungdomar...
 
 
DATUM: 2013-06-09 / TID: 03:26:45
KATEGORI: Gifs, Revolution

Charlie, has he right? ;)

DATUM: 2013-06-07 / TID: 21:36:20
KATEGORI: Gifs, Revolution

"Spring, din idiot!" ♥

 
Ett av mina ögonblick med de två tveklöst! Jag bara älskar hur hon står där och bönar om att han ska klara sig och komma och så då kommer han äntligen och hon bara står där och ler stort av lättnad och han bara "Spring, din idiot!". Haha, ett av de bästa ögonblicken i serien! Deras kram i 1x17 kommer först och efter några andra ögonblick kommer den här. Åh, jag älskar de två så mycket! Jag bara älskar hur de kom närmare och närmare varandra i denna säsongen. Älskar verkligen deras relation! Vill se mer av det i säsong 2! ♥
DATUM: 2013-06-07 / TID: 13:46:31
KATEGORI: One Tree Hill, Tidsfördriv, listor

#1: tio topp bästa tvserier.

Är ni redo? På första platsen kommer One Tree Hill! Är ni överraskade? Nej, det hoppas jag inte att ni är. För det är ju uppenbart att jag är ett stort fan av tvserien med tanke på vad min blogg heter.
Den är etta och alltid kommer att vara för mig! Ingen annan serie kommer nånsin att slå denna serien! Och jag vet ärligt talat inte hur jag ska beskriva min kärlek. Det är omöjligt. Och jag saknar den så vansinnigt mycket så att ord inte räcker till för att beskriva det! Jag saknar avsnitten så mycket och allt som kom med. Hela paketet - känslan, förväntningarna, längtan, tårarna, skratten, fantastiska råd, kloka citat, kärlek, ja allt! Jag saknar karaktärerna och jag saknar Naley. Jag saknar att längta till ett nytt avsnitt. Jag saknar att lära mig nåt av den. Jag saknar allt!
Den kommer aldrig att gå miste om min kärlek. Aldrig. Den kommer att leva kvar i mitt hjärta i all evigheter vad som än händer. Jag citerar Naley: Alltid och för evigt! Ni som inte har sett den, är ni inte riktigt kloka? Gå och se hela serien nu på en gång! ♥

Tidigare: #10 Pretty Little Liars #9 The OC #8 Beauty and the Beast #7 Friends #6 Prison Break #5 Greys Anatomy #4 Supernatural / The Vampire Diaries #3 Revolution #2 Hart of Dixie
DATUM: 2013-06-06 / TID: 20:20:00
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

1x20 The Dark Tower (säsongsfinal).

Jag såg säsongsfinalen av Revolution 1x20 The Dark Tower i tisdags. Wow, det var sååå bra! Jag vet ärligt talat inte hur jag ska skriva - jag är så mållös och så otroligt ledsen! JAG BEHÖVER SÄSONG 2 NU HELT ENKELT! Och läs inte vidare om ni inte vill veta spoilers!
 
Till att börja med Nora. Just det där vet jag fan inte hur jag ska säga! Jag blev så förkrossad att jag grät floder tillsammans med Miles och Charlie som var lika förkrossade som jag var! Hon var en av mina stora favoriter tillsammans med Miles, Charlie, Jason och Monroe. Jag var okej med att Danny dog för jag var inte så jättefäst vid honom. Men Nora? INTE FAN OKEJ! Och jag som också shippar, eller shippade rättare sagt, Miles och Nora! Så därför är det inte okej heller! Var jag tvungen att välja vem som skulle dö istället för Nora, så skulle jag välja Rachel eller Aaron även om jag verkligen har inget emot dom. Miles ansikte när Nora dog... OMG! Det var bara SÅ jävla hjärtskärande att se! Vilken otrolig jävla skådespel av Billy Burke!
 
Och på tal om Rachel! Vilken jävla självisk bitch hon var! Hon brydde sig bara om att slå på strömmen och Danny istället för att vara med Charlie och försöka hjälpa Nora på nåt sätt! Jag vet att det var en chans på miljoner att hon skulle överleva när hon förblödde så mycket, men Rachel kunde ha försökt på nåt sätt istället för att bara tänka på sig själv och Danny! Om det inte funkade och Nora dog ändå, så hade de åtminstone försökt allt så gott de kunde!
Och det värsta var att Charlie bad om Rachels hjälp men hon sa nej och att hon skulle ner till nivå 12 rakt i hennes ansikte. Då kunde man se klart och tydligt i hennes ansikte att hon var sårad att Rachel valde nivå 12 framför hennes egen dotter. Och det var inte förrän då jag också plötsligt insåg att Rachel nog älskar Danny mer än Charlie och att Charlie bara är andrahand. Det insåg Charlie nog också, för det kunde jag se i hennes ansikte. Jag kan bara inte fatta hur Rachel kan bara bry sig om Danny som ÄR DÖD och inte om Charlie som ju fortfarande är vid liv! Borde hon då inte fokusera på henne!? Det är jag väldigt arg för. Ingen mamma borde älska ena barn mer än det andra barnet. Det är bara så fel!
 
Inga Jarlie scener! Snyft! Och det värsta var att de var i samma rum i slutet, men de såg inte varandra. Grrr! Jag som verkligen hoppades på åtminstone en scen med dom! Men som Sofia sa, allt i en serie hänger inte bara på sina ship. Men ändå, snyft! Nu kommer scenen när de skildes åt bara att spöka för mig hela sommaren. Deras blickar när de såg på varandra... OMG, jag kan bara inte!
Jag älskade också när Jason sa till Neville att vad som än skulle hända, så ville han ha Charlie och Rachel levande. Aaaw! Han älskar verkligen Charlie! Jag älskar när killar är så otroligt beskyddande mot deras flickvänner som Jason är!
 
Neville och Jason. JAG VISSTE DET! JAG VISSTE ATT DET VAR NÅT SKUMT MED NEVILLE! Jag visste att man inte borde och skulle lita på honom så fort samarbetet med Miles började i avsnitt 16. Jag visste att han hade nåt fuffens för sig ändå sen dess! Jag visste att han skulle förrådda alla! Jag visste att han gick med rebellerna bara för att kunna komma åt Monroe! Jag visste fan det! Mina dåliga vibbar från honom stämde, jag visste det! Neville låtsades bara vara en falsk rebell!
Stackars Jason som blev helt förvirrad över hur fort han bytte sida igen! Och han bad Neville rakt på sak att vad som än skulle hända så ville han ha Charlie och hennes mamma levande. Klart och tydligt. Men så i slutet sa Neville till männen att bomba dörren - och sedan döda dom alla. Dom alla inklusive Charlie, Jasons flickvän, som Jason har bett om att få vid liv vad som än skulle hända. Jasons ansikte när Neville sa "döda dom alla". Oh my god. Jag tycker inte längre att Monroe är seriens skurk. Det är Neville som är skurken nu! Aldrig förr har jag blivit så äcklad av honom! Han är så falsk!
 
Jag älskade scenerna med Miles och Monroe. Jag ville bara att de skulle bli vänner igen. Och det blev de. Eller? Miles räddade ju Monroe i slutet. Men det återstår att se i säsong 2. Men hur som helst, så älskade jag scenen när de konfronterade varandra. Det fick mig att förstå relationen mellan dem mer och det fick mig också att förstå varför Miles lämnade Monroe. Deras komplicerade relation är bara så tragisk! Jag hoppas att de jobbar på den i säsong 2 för allt jag bara vill är att dom ska vara vänner! Jag står bara inte ut med att se dom vara fiender, det är så jobbigt med tanke på att de har varit bästa vänner och som bröder under hela barndomen! Varför förstöra det på grund av en galen, löjlig makt?
 
Och så slutet! VAD FAN ÄR DETTA!? Jag blev så väldigt överraskad för det där väntade jag mig verkligen inte! Aaron fick igång strömmen, det var jag självklart inte så överraskad över. Men Randall!? Blev fullständigt överraskad där! Att slå på strömmen igen var tydligen precis vad han behövde! VA!? Tidigare sa han ju att han inte ville det, men så plötsligt ville han? Och då berättade han varför. Då förstod jag. Så chockerat! Han lyckades verkligen lura mig hela säsongen, wow!
Tydligen var han en patriot och gjorde det för USA! Va, va, va!? Det visade sig att presidenten var på Cuba och han ska återvända till USA nu tack vare strömmen och Randall.  Och så är det också några bomber på väg mot Philly och Atlanta nu som Randall fixade innan han sköt sig själv i huvudet! Vad fan!? Det borde han inte ha gjort, alltså fixa bomber, OMG! Nu kommer ju många oskyldiga människor att dö! Jag tycker så synd om dom! Jag skyller på Rachel för detta. Se vad du har gjort nu! Visst, hon visste inte, men ändå.
Tack gode Gud att Monroe inte är kvar i Philly! Men det finns ett stort problem. Jasons mamma är i Georgia, Atlanta. Och en av bomberna är ju på väg dit! Åh fan skit, Jason kommer bli förkrossad! Kan redan föreställa mig hans ansikte när han får reda på det, herregud! Och han kanske till och med klandrar Charlie för detta! Hon var ju med när Rachel slog på strömmen. Åh, det vågar jag inte tänka på! Hoppas inte att detta händer då! Och hoppas att hans mamma överlever också!
 
Som sagt, JAG BEHÖVER SÄSONG 2 NU! Och då menar jag NUUUU! Jag vet fan inte hur jag ska överleva sommaren! Nu får vi vänta i tre eller fyra månader nu på säsong 2! Lika länge som vi fick vänta på avsnitt 11 efter avsnitt 10, ååh! Väntan kommer bli så oändigt lidlig! :'(
DATUM: 2013-06-06 / TID: 15:23:00
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

The Alpha Twins ♥


Jag såg Teen Wolf igår och åh, tvillingarna Carver är så smokin hot! Jag skriver mina tankar sen om avsnittet. Men nu tillbaka till tvillingarna... så smokin hot! Seriöst, serien är verkligen grym på att ha hotties! Scott, Stiles, Derek, Jackson, Isaac och nu tvillingarna! Wow, alltså bara wow! När de kom in på skolan i slowmotion och Allison och Lydia kollade på dom... så HOT! Jag älskar slowmotion!
Jag har hört att tvillingarna kommer ha ett gott öga på Lydia och Danny. Alltså kärleksintresse om jag inte har tagit fel! Ethan med Danny och Aiden med Lydia. Jag är SÅ excited - mest för Aiden och Lydia! Jag vill hellre ha Jackon och Lydia ihop egentligen, men Jackson är ju inte med längre - så jag får säga adjö till Jydia och hej till Aiden/Lydia eller Stiles/Lydia. Så spännanded det ska bli! ;D
DATUM: 2013-06-06 / TID: 14:24:00
KATEGORI: Random, Tidsfördriv, listor

Grattis nyblivande föräldrar!

Grattis Channing Tatum och Jenna Dewan-Tatum! Paret, som träffades under inspelningarna av Step Up år 2006, har blivit föräldrar till deras första barn - en liten flicka - den 30 maj! De har nyligen gått ut med att flickan ska heta Everly Tatum. Jag är så glad för deras skull! Jag önskar dom all lycka i framtiden! ♥
 
Och nu blir jag ju riktigt sugen på att se Step Up bara för att gratta dem! ;P
DATUM: 2013-06-03 / TID: 19:25:15
KATEGORI: Gifs, Revolution

"I want Charlie."

 
Oh my god, jag kan inte tro att det är säsongsfinalen av Revolution ikväll! Tiden har gått så himla jävla fort! Det känns verkligen som om Revolution började alldeles nyss! Sjukt. Här är en liten sneak peek för säsongsfinalen. Åååh! My Jarlie feelings! Jag älskar när killar skyddar deras flickvänner. Liksom Jason skyddar Charlie här! Jag hoppas VERKLIGEN att vi åtminstone får en Jarlie scen i säsongsfinalen! ♥
DATUM: 2013-06-03 / TID: 18:38:00
KATEGORI: Teen Wolf

Teen Wolf season 3.

Teen Wolf säsong 3 har äntligen premiär idag! Vilket betyder att vi i Sverige kan se det imorgon! Så som jag hade längtat som en galning sen säsong 2 slutade! Jag förstår inte varför vi måste vänta ett år mellan varje säsong, det är ju så jobbigt att vänta så här länge! Men huvudsaken är att den är här nu igen efter nästan ett år! Äntligen! Äntligen får man återse min kära Stiles Stilinski på skärmen igen (och de andra också självklart)! Har saknat honom som fan! Här har ni trailern för säsong 3 som verkligen ser så jävla bra och episk ut! ♥
DATUM: 2013-06-02 / TID: 19:30:00
KATEGORI: Pretty Little Liars

Pretty Little Liars Gag Reel.

HAHAHAHA! Det finns bloopers på Keegan Allen (Toby) och Troian Bellisario (Spencer)
sex scen vid 3:51! Så pinsamt, hahaha fan vad jag dog av skratt! x'D
DATUM: 2013-06-02 / TID: 19:26:32
KATEGORI: Gifs, Revolution

So pain in the ass to see!

DATUM: 2013-06-02 / TID: 16:05:00
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

1x19 Children of Men.

Jag såg det senaste avsnittet av Revolution 1x19 Children of Men i tisdags och som vanligt var det grymt bra! Till och med bättre! Jag vet att jag har redan sagt samma sak tusen gånger nu men jag kan bara inte låta bli att upprepa det; serien blir fan bara bättre och bättre! LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!

Så Monroe och Rachel överlevde bomben. Vilken tur, för jag ville inte att nån av dom skulle dö! Och de kom in i Tornet med hjälp av nåt som kopiererade Rachels handavtryck. Randall blev förvånad över att hennes funkade och inte hans. Haha, det var så roligt att se hans min! Det är ju bara bra. Lite senare började dom som bor i Tornet plötsligt att skjuta dom, som kom in, till döds med några konstiga vapen. Och efter vad som hänt och Randall plötsligt var borta; jag hoppas att han är död men om inte han redan har gjort det så hoppas jag att han dör i säsongsfinalen. För jag tål honom inte! Han tror att han är boss och att han vet allt. Jag orkar inte med honom.
 
När Jason gav vapen till Charlie, kunde man se att han ville så gärna kyssa henne på nåt sätt. Aww! Och samtidigt kändes det också som att det till slut hade ordnat sig mellan dem. Skönt! Och haha jag älskade Nevilles lilla kommenter till Jason när Charlie gick en bit borta. Han bara "Kvinnor... Har jag rätt?" och smålog och Jason såg ut att tänka "Och?" och sa ingenting, haha.
Och sedan älskade jag Miles kommenter "Vad fan? Det är bara en vanlig måndag, eller hur?". Mycket för att serien sänds ju i amerikanskt takt på måndagar. Och för att det förde serien tillbaka till full cirkel men som samtidigt vände - i 1x02 sa Charlie till Miles "Jag dödade två män idag. Kanske är det inte en stor grej för dig. Kanske är det bara en vanlig måndag eller vad som helst. Men det är för mig." och nu när Miles sa "Det är bara en vanlig måndag, eller hur?" i detta avsnittet så pratade han om dom som skulle storma rätt in i Monroes armé, riskera sina liv och kämpa. Det var bara en vanlig måndag för dem. Därför gillade jag det jättemycket!
 
Och nu har de också äntligen till slut kommit in i Tornet! Men Jason och hans pappa Neville blev lämnade utanför. Ååååh!
När Charlie skrek att Jason fortfarande var där ute och att de skulle vänta med att stänga tills han kom in och då efter en stunds väntande utan nåt resultat sa Miles åt Aaron att stänga ändå och Jason fick panik och bara tänkte springa dit innan det var försent men Neville stoppade honom och Charlie var helt panikslagen och skrek nej samtidigt som Miles höll i henne och Jason och Charlie såg helt förtvivlat på varandra utan att veta om de nånsin skulle ses igen eller inte...
Oh my god, det DÖDADE fan mig! Seriöst! Det var verkligen SÅÅÅ jävla jobbigt att se det, att se deras blickar när de skildes åt, att jag fällde ett par tårar! Mitt hjärta krossades i miljon bitar också på en och samma gång. Varför varför kan de inte få vara lyckliga ihop!? Bäst för alla att de återser varandra redan i säsongsfinalen. Men om inte så vet jag ärligt talat inte hur jag ska vänta tills säsong 2 i höst! Åååååh!
 
Jag älskade scenerna med Monroe och Rachel. När han berättade för henne om att han har en son, att han har letat överallt efter honom, att han är rädd för vad sonen skulle tycka om honom och att han faktiskt vet hur mycket blod han har på sina händer, så då skar det verkligen i mitt hjärta! Jag tycker så otroligt synd om honom, jag lider verkligen med honom. Han är verkligen en komplicerad man! Och jag hoppas att han hittar sin son snart och jag hoppas också att för att han har en son så kan han bli en bättre människa än den han är nu. Jag håller tummarna!
Och hur badass var inte scenen när Monroe räddade Charlie!? Han bara sköt killen, gick fram och sa "Hej Charlotte. Ett tack skulle sitta fint." Haha, så badass! Jag älskade det!
Och Miles och Monroe mötte ansikte mot ansikte igen! Undra hur det kommer att gå!? Men jag hatar som fan att de är fiender, jag vill bara att de ska bli vänner igen! :'(
 
Jason och Neville hölls fångna av Monroes armé men sedan lyckades de snacka sig ur handklovarna. Nu ska det bli en stor revolt för de ska jobba tillsammans med armén nu för att krossa Monroe en gång för alla. Wow. Det ska bli så spännande och intressant att se hur det kommer att utvecklas!
 
Och nu den stora, oväntade sanningen....! Så Rachel har inte berättat hela sanningen om att slå på strömmen. Vill man slå på strömmen igen så kan man antingen rädda världen ELLER sätta världen på eld. Det var väldigt oväntat, jag hade ju inte förväntat mig det alls! Jag trodde bara att man bara skulle slå på strömmen igen och rädda världen och så, inte mer. Men att världen också kan riskeras att bli eld? Oväntat!
Men att Rachel inte var ärlig om det, var jag inte så överraskad över alls. Vi som har följt serien från början känner ju henne rätt så väl, vi vet att hon är bra på att ljuga och att dröja lite av sanningen och att hon ofta är egoistisk. Men jag gillar henne fortfarande ändå och jag vill inte heller att hon ska dö. Men att inte vara ärlig om vad som faktiskt kan hända? Det är dumt och elakt och egoistiskt. Varenda en människa i världen kan ju riskeras att dö bara tack vare en ENDA egoistisk person. Det är inte rätt mot någon!
Det ska bli så spännande att se i säsongsfinalen hur det kommer att gå. Om de ska slå på strömmen igen ändå eller om det blir off för gott. Hur det går för Jason och Neville, om Jason och Charlie återser varandra igen. Och massor, massor mer!

Oh my god! Det är säsongsfinalen imorgon! Jag vill inte att det ska ta slut! Tack gode Gud att det blir säsong 2! För hade det inte blivit det, så vet jag fan inte vad jag hade gjort åt det! Och jag önskar också att Revolution kunde gå varje dag UTAN en enda uppehåll och aldrig tar slut, haha! Hur som helst ser jag verkligen fram emot att se säsongsfinalen på tisdag! ;D