DATUM: 2015-07-15 / TID: 12:48:13
KATEGORI: Film

The Longest Ride (2015).

I måndags såg jag äntligen den efterlängtade Nicholas Sparks-filmen The Longest Ride! Och jag älskade den fullständigt, jag älskade varenda minut! Den var så bra och helt jäkla underbar och jag fällde tårar många gånger!!! Båda paren hade en fantastiskt vacker kärlekshistoria. Nicholas Sparks slutar verkligen aldrig att överraska mig, han är ett mästerverk på kärlekshistorier! Scott Eastwood och Britt Robertson var som gjorda för rollerna som Luke och Sophia och de hade en fantastisk kemi! Och att Eastwood också var snygg var ett stort plus i kanten! Och jag älskade rodeon man fick se i filmen, men fyfan vad nervös jag var också varje gång jag fick se tjurryttarna rida på tjurar. Det är ju helt galet att en sån sport finns! Men hur som helst... älskar ni Nicholas Sparks filmer, så är den ett måste! Lätt en av de bästa kärleksfilmerna som jag nånsin har sett! ♥
 
Livet för ett ungt par (Scott Eastwood och Britt Robertson) flätas samman med en mycket
äldre man när han efter en bilolycka reflekterar tillbaka på en förlorad kärlek...
 
 
DATUM: 2015-07-15 / TID: 00:51:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 3x01 Move On / 3x02 But I'm Not.

Äntligen är Under the Dome tillbaka igen efter nio månaders långa uppehåll! Men tyvärr kunde jag pga noll Internet i min nya lägenhet inte se premiären förrän nu i torsdags. Ledsen för ett försenat inlägg med mina tankar, men bättre sent än aldrig! Markera texten för att läsa mina tankar om premiären! ;)
 
Som jag trodde, tog vi vid där vi slutade i förra säsongen. Jag bokstavligt talat skrek rakt ut när Barbie hittade Julia och Junior döda! Jag grät när han satt där och grät med Julia i hans famn. Jag som är en sådan stor Jarbie shipper! Fast jag visste redan innan att de INTE skulle vara döda på ett eller annat sätt pga stillbilder från de kommande avsnitten, men ändå! När jag såg dom ligga där döda, så var jag chockad och förstörd! Det var inte kul!
 
Då visade det sig att allt det bara var i en alternativ värld och att det har gått ett år där! Say what!? Big Jim, Julia och Junior var döda. Barbie gick vidare och blev kär i en ny tjej, Eva. Joe och Norrie gjorde slut. Norrie hamnade i en systerförening. Sam var i fängelse. Vad, vad, vad!? Och varför satte kupolen dom i en alternativ värld? Vad var poängen med det egentligen? Skulle inte kupolen typ vara god? Älskar de bara att jävlas!? Och för att inte tala om Melanie! Jag blev väldigt chockad när hon dödade hennes och Barbies pappa, när hon strypte Ben tills döds och när hon försökte döda Julia! Jag som gillade henne i förra säsongen och så är hon egentligen ond! Gode gud, stackars Barbie som har en ond halvsyster! Jag kan inte fatta hur hon kunde göra så! Särskilt mot stackars Ben! RIP Ben :(
 
Och Big Jim? Haha, han var ju fan så knäpp! Han bara sköt på allt i sitt hus! Jag hatar honom fortfarande för vad han gjorde i finalen, ja, men samtidigt nu är det ändå plötsligt lite svårt att VERKLIGEN hata honom. Han kan ju vara så rolig - och faktiskt smart och bra också! Oavsett hur många gånger jag vill se honom död, så kan jag verkligen liksom inte tänka mig serien utan honom ändå. Jag har en slags hatkärlek till den mannen, inser jag nu. Ibland tycker jag om honom, ibland inte. Jag får leva med det. Så enkelt är det. Fan vad jag skrattade mycket under varenda scen med honom och den där hunden. Det är så tydligt att hunden vill ha honom som husse. Så söt! Jag ser fram emot att se deras vänskap växa i de kommande avsnitten!
 
Och hur fan kan det vara möjligt att Junior plötsligt är så mycket snyggare nu än i säsong 2? Och han var så sjukt snygg i skinnjackan och med motorcykeln i den alternativa världen! ;)
 
Och jag är såååå arg på manusförfattarna nu att de har skrivit in ännu en ny kärlekstriangel mellan Barbie, Julia och Eva! Verkligen? Verkligen!? Hur ofta ska de jävlas med Barbie och Julia egentligen!? Gode gud, jag hoppas att nu när de alla äntligen kom tillbaka till den verkliga världen så är Eva INTE gravid som hon blev i den alternativa världen! Men det är ändå inte det värsta!
Det värsta är att det BARA har gått några timmar för Julia men för Barbie så har det gått ett år. Så hur kommer det att bli mellan de två nu? Det kommer ju totalt att vara förändrat nu när Eva också är i kupolen. Jag är seriöst så jävla irriterad nu! Kan de inte bara lämna Jarbie ifred nån gång!? Men å andra sidan bör man nog inte vara orolig ändå för Rachelle Lefevre har sagt att Barbie och Julia kommer att ha några utmaningar i säsong 3 och att det kommer vara det värt i slutändan. För hennes skull hoppas jag att det är sant. För Barbie och Julia hör ju ihop! Ingen diskussion om den saken!
Och det värsta är också att jag faktiskt tycker om Eva! Så det gör därför det svårt att hata henne, haha! Det är ju inte precis hennes fel att Julia dog i den alternativa världen och att Barbie gick vidare till henne och blev kär i henne. Han trodde ju att Julia var död, så inte konstigt egentligen att han gick vidare. Innan säsong 3 kom, så avslöjades det att Eva skulle bli Barbies nya kärleksintresse och då hatade jag henne verkligen! För jag var så säker på att hon typ skulle vara en bitch och typ försöka förstöra mellan Barbie och Julia. Men nu visade det sig att inte så var fallet! Eva är faktiskt trevlig och jag tycker om henne! Men bara SÅ LÄNGE hon inte kommer i vägen för Barbie och Julia, ja! ;)
 
Och Christine? Jag litar inte på henne! Det är bara nåt som verkligen är så skumt med henne. Jag misstänker att hon kanske kan ha nåt med kupolen att göra! Typ att hon är en utomjording och en slags drottning eller nåt. Hon är ju verkligen riktigt skum, så ja jag litar helt enkelt inte på henne!
Och på tal om kupolen! Big Jim verkade ha haft rätt om den! Kupolen är visst kanske ond trots allt! För som sagt om den är god, så varför sätta alla i en alternativ värld då? Och samma med alla dessa fjärilar! Varför anföll de Junior och Julia om kupolen nu var god? Ja just precis! Så det är därför nåt som bara inte stämmer. Julia verkar inse det nu också, se bara vad hon gjorde med fjärilen! I förra säsongen hade hon så mycket tro på kupolen och nu i denna säsongen har hon bara totalt tappat tron. Det var väldigt förståeligt! Jag skulle reagera likadant om detta hände mig! Jag så ser fram emot att se alliansen mellan Big Jim och Julia! Ja, i denna säsongen kommer de att skapa en allians tillsammans och börja att söka sanningen om kupolen. Det ska bli så spännande! :D
 
Jag ser verkligen fram emot att se resten av säsong 3! I säsongen kommer vi äntligen att få ALLA svar! Typ varför den dök upp, vad den vill egentligen, dess syfte osv! Spännande :D
DATUM: 2015-07-09 / TID: 22:11:00
KATEGORI: Allmänt

Min första vlogg!

Den 3 juli gjorde jag min första vlogg och nu är den äntligen uppe! Här får ni följa mig under flytten från Vaggeryd till Vetlanda och svensk text finns tillgängligt för er som inte kan teckenspråk. I videon visar jag min nya lägenhet, berättar vad jag gör osv. Svensk text kommer ALLTID att finnas tillgängligt i alla mina vloggar - till skillnad från alla hörandes vloggar där det aldrig finns svensk text för dom som inte kan höra, hehe. Det är faktiskt kul med vlogg så det kommer jag fortsätta med i framtiden! ;)
DATUM: 2015-07-09 / TID: 18:43:48
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 5x01-03.

Jag är så så så glad att Teen Wolf äntligen är tillbaka efter ett låååångt uppehåll! Och det var en grymt bra start på säsong 5 med Lydia som kickade ass! Markera texten för att läsa mina tankar :)
 
Jag har fortfarande inte riktigt fått grepp om vad det är för story som säsong 5 har kommit med. Men det betyder inte att avsnitten inte har varit bra, för det var de! Så oerhört bra och spännande! Det blir ju bara bättre och mörkare för varje säsong. Det enda dåliga med säsong 5 är att Derek dock inte längre kommer att vara en av huvudkaraktärerna. Han kommer bara att vara med då och då och än så länge har han inte varit med nåt alls i de tre första avsnitten. Jag hoppas att han dyker upp snart! :)
 
Och så har man också träffat en ny karaktär vid namn Theo - som spelas av ingen annan mindre än Arias lillebror Mike i Pretty Little Liars. Det var så kul att se honom i nån annan roll! Och vad tycker jag om karaktären då? Jag vill verkligen gilla honom, men det är nåt med honom som är så skumt! Jag litar inte på honom! Varför har han kommit till Beacon Hills? Vad vill han egentligen? Jag tror inte för en sekund att han har kommit bara för att bli en del av Scotts flock. Det är nåt annat! Men frågan är bara vad? För att inte tala om hur han straffade sina föräldrar dessutom med en hammare på grund av lite fel med papper! Så fruktansvärt! Därför litar jag inte riktigt på honom. Han är skum, som sagt! Och en sak till, varför attackerade han Liam och Mason i vargformen på skolan förresten om han nu vill vara en del av Scotts flock? Ja just det, han är skum!
 
Stiles och Malia var så fina tillsammans som vanligt! Jag förstår verkligen inte varför vissa folk är så emot dem och i synnerhet Malia? Hon är ju underbar och så förtjänar Stiles också att vara lycklig! Scott och Kira var också så finfina ihop! Och så har jag också fått en ny OTP och det är Parrish och Lydia! Eller egentligen började jag shippa dem redan i förra säsong, men på riktigt nu den här gången. De har så mycket kemi och jag kan redan se att det definitivt är nåt på gång där mellan de två! Det är så kul att för en gångs skull få se Lydia lycklig som hon verkar med Parrish. Jag längtar redan efter att de får utdelning! De bara måste få det! Men det kommer de antagligen att få med tanke på att Parrish hallucinerade om Lydia och att de nästan kysstes! Och för att de flirtade där vid bilen. Jag blir skitsur om det inte händer någonting! ;)
 
På tal om Lydia. Vad fan hände i början? Varför var hon på mentalsjukhuset egentligen och sen plötsligt som vanligt på skolan och allt? Om jag har fattat det rätt, så är det på mentalsjukhuset nutid och allt annat är flashbacks. Det måste väl vara så? Och vad tusan menade hon med att alla kommer att dö!? Och Aiden!!!?? Vad i helvete? Hur kan han vara tillbaka? Han är ju död! Så många frågor! Och gode gud, jag hoppas verkligen också att Scott och Stiles kommer att tro Malia när hon säger att hon inte dödade Tracy i slutet. Det måste de ju göra. Så jag är lite nervös för det nu!
 
Spännande med nästa avsnitt! Jag längtar redan! :D
DATUM: 2015-07-08 / TID: 22:40:36
KATEGORI: Allmänt

Min flytt och mitt jobb.

Hej på er alla!
 
Jag är så hemskt ledsen att jag knappt har uppdaterat på nu...vad två veckor? Jag hade fullt upp! Jag hade en jobbintervju den 4 juni om ett jobb i Eksjö som personlig assistent och anställdes direkt och började då jobba den 11 juni. Sedan bara inom en vecka så fick jag äntligen en lägenhet i Vetlanda. Jag flyttade in den 3 juli och nu har jag inget Internet. Inte ens några tvkanaler heller. Vilket är anledningen till den usla uppdateringen! :)