DATUM: 2014-12-29 / TID: 08:54:00
KATEGORI: Allmänt

Örebro.

Idag åker jag till Örebro om ett par timmar och blir borta en vecka. Så det blir inget bloggande under tiden förutom ett tidsinställt inlägg! Jag vill önska er en trevlig nyårsafton för det ska vi nämligen ha! Gott nytt år! ;)
DATUM: 2014-12-28 / TID: 23:26:00
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

Årets.

Årets bästa TV-serie: Vad svårt! Det är ju omöjligt. Nä, jag nämner alla som jag verkligen har tyckt varit guld i detta året: The 100, Once Upon a Time, Arrow, The Walking Dead och The Flash.

Bästa skådespelare: Colin O'Donoghue som spelar Killian Jones aka kapten Krok i Once Upon a Time. Jag slutar aldrig att imponeras av hans acting skills. Han utvecklas verkligen bra som skådis. Jag blev särskilt glatt överraskad under en scen i 4x11 när Rumplestiltskin pratade genom Killian med Emma på Granny's. Jag bara oh shit vilken jäkla bra skådis Colin var där! För man såg direkt och tydligt att det inte var Killian som stod där och pratade med Emma utan att det var Rumple som pratade genom honom. Killians sätt att prata och hans sätt att bete sig var sååå Rumple och inte Killian. Väldigt imponerande att Colin lyckades spela Rumple så som Robert Carlyle spelar honom! Bravo! ;)

Bästa cliffhanger: Once Upon a Time säsong 3 finalen. När Frozens Elsa dök upp i slutet, då blev jag bara så överraskad och glad. Fan vad underbart att Frozen kom till OUAT! Världens bästa cliffhanger detta året! ;)

Årets bästa nykomling: The Flash (hösten 2014) och The 100 (våren 2014) lätt!

Årets säsongsavslutning: Once Upon a Time säsong 3 lätt! Det var dubbelavsnitt och jag älskade varenda minut och det var bara en massa Captain Swan (som hade råkat resa tillbaka i tiden till Den förtrollande skogen och kämpade därför nu tillsammans på att ta sig tillbaka igen till deras nutid. Precis som i "Tillbaka till framtiden") och sen så kom Frozen i slutet. Perfekt säsongsavslutning helt enkelt! ;)

Årets besvikelse: Inget jag kan komma på just nu. Eller jo, att Frozen är över nu efter 11 avsnitt. Kommer verkligen att sakna Elsa, Anna, Kristoff, Sven osv! Jag hoppas att vi får se dem igen nån gång i framtiden, man ska aldrig säga aldrig! (Once Upon a Time säsong 4)

Årets bästa svenska serie: Jag kollar inte på nån svenska serie och har aldrig gjort det och det kommer jag aldrig att göra heller. Jag avskyr svenska filmer och tvserier.

Årets elaking: Big Jim Rennie (Under the Dome)! Han är så äckligt elak, hemsk, galen och sjuk i huvudet att orden inte räcker till! Vänta bara och se finalen av säsong 2, så förstår du varför! Han har totalt förlorat det nu! Efter vad han gjorde i finalen mot några människor, så kommer jag aldrig nånsin att tycka om honom igen. Undra hur det kommer att gå i säsong 3?

Årets sämsta nedläggning: Revolution. Jag blev så besviken att den blev nedlagd och inte fick säsong 3. Säsong 2 slutade ju med en cliffhanger! Åh varför? Det är som med Kyle XY som jag ännu idag inte har kommit över. Inte okej!

Årets "What?!": Att Beth dog! Jag blev så jättechockad. Visst, folk dör som flugor i serien, det vet jag. Men ändå! Det kom bara så plötsligt och det blev totalt kaos. Stackars Maggie! Jag kommer verkligen att sakna henne, hon som var en av mina favoriter! (The Walking Dead)

Årets roligaste: Att Killian var svartsjuk på sig själv. När Emma och dåtidens Killian hånglade, så var nutidens Killian så svartsjuk att han slog dåtidens Killian eller sig själv eller hur man nu ska säga det. Haha bara så oslagbart! Om ni inte förstår vad jag menar, jag är ju dålig på att förklara, så då kolla här mellan 0:50-1:48! (Once Upon a Time 3x21-22)

Årets bästa par: Captain Swan (Killian och Emma)!!!!! De är äntligen ett par och de växer bara mer och mer tillsammans. De är bara så otroligt fina ihop och äkta själsfränder. Det har bara gått 11 avsnitt i säsong 4 nu men de har redan fått så många, många bästa och vackra moments som jag alltid kollar på om och om igen. De är helt enkelt mitt största besatthet, jag kollar dagligen på deras tagg på tumblr och instagram (a)

Årets snyggaste: Killian Jones aka kapten Krok! Så sjukt snygg och så jävla charmig! Yummy! Varje gång jag ser på Once Upon a Time så längtar jag bara hela tiden tills man får se honom om så bara för en sekund ;)

Årets bästa säsong: The 100 säsong 1 och Once Upon a Time säsong 3.

Årets överraskning: Ingen aning!

Årets besatthet: Once Upon a Time, Under the Dome, Captain Swan och Jarbie! ;)

Serier jag ser fram emot: Jag ser fram emot att se iZombie som kommer i vår 2015 som jag så klart tänker kolla in! ;)
DATUM: 2014-12-28 / TID: 22:40:43
KATEGORI: Sammanfattningar, The 100

The 100 2x08 Spacewalker.

I måndags såg jag midseasonfinalen av The 100 2x02 Spacewalker och vilket galet bra avsnitt det var! Det blev bara en massa tårar särskilt i slutet! Markera texten för att läsa vad jag tyckte :)
 
Så Finn dog trots allt! Jag blev verkligen jättechockad trots att jag inte borde ha blivit det. I en sån serie kan ju inte alla alltid överleva, det skulle vara väldigt tråkigt annars. Se bara tex på Lost eller Revolution, men ändå! Jag var chockad och förkrossad. Jag trodde verkligen att Clarke eller hennes mamma skulle lyckas rädda honom på nåt sätt. Men nej. Jordborna ville ändå ha rättvisa. Visst, det var rätt av dem att kräva det och så. Finn hade ju faktiskt kallblodigt mördat 18 av deras folk, så det var förståeligt att de krävde rättvisa. Blod mot blod.
När Clarke kysste Finn farväl, trodde jag att hon skulle befria honom och ändå orsaka krig. Jag var beredd på det för allt jag kunde tänka på var "Hon kommer inte att ge upp honom, hon kommer att kämpa för honom!" Men så blev det inte alls. När hans huvud föll sakta ner på hennes axel och Clarkes hand visade sig hålla i Ravens kniv och vara blodig, då blev jag chockad! Jag liksom bara "VA!? Vad hände nu? Dödade hon verkligen honom? Herregud!" Så ofattbart att Finn är död nu!
Jag grät redan innan när Finn och Clarke stod där och sa farväl, men så fort man såg Ravens reaktion och hon skrek "Nej!" och brast ut i gråt då var det bara droppen för mig och jag brast ut i ännu mer gråt. Tårarna bara rann och rann! Stackars Raven! Finn var hennes enda familj och nu har hon ingen kvar på grund av Clarke. Allt jag kan tänka på nu är hur det kommer att bli mellan dem nu? De är ju vänner för sjutton. Eller var, borde man nog säga nu. Åh, jag vill inte föreställa mig det för deras vänskap är ju en av mina favoriter i serien. Det kommer att bli jobbigt att se när de väl möter öga mot öga för första gången efteråt i nästa avsnitt. Vad kommer Raven att göra? Hoppa på Clarke? Anklaga henne? Det kommer bli intressant att se hur som helst. En sak är iallafall helt bergsäkert: Raven kommer inte att förlåta Clarke så lätt även om hon faktiskt har gjort det rätta (mer om det strax). Det kommer Raven att göra nån gång, men det lär inte hända på ett långt tag tyvärr. Hon behöver helt enkelt lite tid för att bearbeta Finns död och även förstå varför Clarke gjorde som hon gjorde.
 
Jag tycker att Clarke gjorde rätt i att döda Finn själv. Varför? Jo, för att jordbornas straff var att först kasta eld på Finn och sedan skulle han bli av med hans händer, hans ögon och hans tunga, få en massa hugg och sen svärd i hjärtat eller nåt. Det är ju ett så fruktansvärt straff och herregud, vem fan vill dö så? Clarke dödade honom snabbt så att han slapp det fruktansvärda straffet. Det var ädelt gjort av henne. Så tråkigt att Finn är död nu. Jag trodde ju verkligen, som sagt, att han skulle klara sig ändå på nåt sätt. Haha, Lexas min och de andra jordbornas min när det visade sig att Clarke dödade Finn. Oslagbart! De bara, oj henne ska man ju inte jävlas med! Clarke har nu visat för dem att hon är en ledare som faktiskt kan göra tuffa beslut liksom dem. Modigt av henne! Men trots det så kommer Finns död att jaga henne ändå ett tag av skuld. Det ska bli intressant att se hur Clarke kommer att handskas med det och hans död. Detsamma för Raven och de andra.
 
Apropå Raven. Så det är hon som är Spacewalker och inte Finn! Det var hon som slösade bort tre månaders syre! Inte Finn! Vilken överraskning för det hade jag aldrig kunnat gissa! Jag trodde ju verkligen på att det var Finn när Clarke nämnde det i piloten, men nej. Finn tog bara på sig skulden för att skydda Raven. Vilken fin människa! Det fick mig att inse att jag kommer verkligen att sakna Finn nåt enormt även om jag inte direkt gillade honom nåt vidare i denna säsongen. Men i första säsongen gillade jag honom massor. Det kommer att kännas så tomt utan honom nu. RIP Finn Collins!
DATUM: 2014-12-28 / TID: 14:44:27
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Ugly Betty säsong 2-4 sammanfattning.

Jag blev klar med hela serien i torsdags. Jag borde ha skrivit ett seperat inlägg om varje säsong, men grejen är att jag inte kunde släppa serien utan jag satte på nästa säsong direkt och då blev det ju lite förstört haha. Så jag tänkte att det nog var lika bra att jag såg den klart och sedan skriva ett inlägg. Så här är jag nu ;)
 
Handling:
TV-serien handlar om Betty Suarez (America Ferrera), en ung kvinna från en latinamerikansk familj, som arbetar på modetidningen Mode. Betty bor med sin far, sin syster Hilda och systersonen Justin. Hon är inte lika attraktiv och smal som sina medarbetare. Jobbet på Mode fick hon av sin chefs far som ville anställa någon som sonen inte skulle ha sex med. Betty får ofta utstå förolämpningar och hån av kollegorna på grund av sitt utseende och bristande känsla för mode. Betty gör dock ett strålande jobb och ibland till och med mer än vad som krävs av henne.
 
Favoritavsnitt:
2x01 How Betty Got Her Grieve Back (fy så sorgligt avsnitt, en massa Santos/Hilda-scener som bara fick mig att gråta och gråta), 2x05 A League of Their Own (slutet! Ett fullkomligt perfekt Henry/Betty moment som blev nummer ett favorit med dem!), 2x06 Something Wicked This Way Comes, 2x11 Zero Worship, 2x12 Odor in the Court, 2x14 Twenty-Four Candles, 2x18 Jump, 3x01 The Manhattan Project, 3x06 Ugly Berry, 3x10 Bad Amanda, 3x15 There's No Place Like Mode, 3x21 The Born Identity, 3x22 In the Stars, 4x04 The Wiener, the Bun and the Boob, 4x08 The Bahamas Triangle (haha bara så jäkla kul att exakt alla fick till det i Bahamas! Wilhelmina/Connor, Daniel/Amanda, Marc/Troy, Matt/Betty osv), 4x09 Be-Shure, 4x12 Blackout!, 4x15 Fire and Nice, 4x17 Million Dollar Smile (jag älskar såna "hur hade livet varit om man...."-avsnitt!), 4x18 London Calling, 4x19 The Past Presents the Future och seriefinalen 4x20 Hello Goodbye.
 
Favoritkaraktär:
Alla! Betty, Daniel, Wilhelmina, Amanda, Marc, Christina, Hilda, Ignarco, Justin, Alexis osv. Men de som sticker extra ut är fortfarande Marc, Betty, Christina och Hilda :)
 
Favoritship:
Måste du fortfarande fråga? Henry och Betty helt klart! Även om de inte direkt blev endgame vilket jag redan visste långt innan. Men jag blev ändå lite ledsen att de inte slutade upp tillsammans, de som var så fina ihop! Särskilt då Henry kom ju och gästspelade i slutet av säsong 4, men ändå blev de inte ihop igen, snyft! De är äkta själsfränder för mig. Gio/Betty gillade jag också, men de slår ändå inte Henry/Betty. Aldrig! Även om de inte slutade upp tillsammans, så gjorde de det senare i framtiden i mina tankar. Ingen diskussion där! Och Matt då? Jodå, Matt och Betty var okej tillsammans, men inte mer än så. Och nu till Hildas män. Jag gillade coachen, men jag kände ändå att de inte hörde ihop så jag var därför beredd när de gjorde slut. Sedan kom Archie och jag gillade honom också, han var snäll och gullig. Tills Bobby kom. Då shippade jag honom och Hilda hårt! Så glad att de fick sitt lyckliga slut och gifte sig. Underbart! Det förtjänade Hilda efter allt hon gått igenom med. Även om Santos alltid kommer att vara nummer ett för mig som Hildas man. Men Santos är ju död och Bobby är en stark tvåa, så då blev det som det blev. Jag älskade också Connor och Wilhelmina tillsammans. Så som de var så passade de därför perfekt ihop. Glad också att de slutade upp tillsammans. Ett fint par de där. Och Daniel? Äääälskade honom och Molly tillsammans! Så perfekta och omaka ihop. Henne gillar jag bäst av alla tjejer som han varit med igenom serien. Så gissa om hur mycket jag grät när hon dog! Fy så tragiskt!
 
Bäst i säsongen:
Jag älskar att Daniel och Betty utvecklades så mycket som vänner igenom hela serien. Deras vänskap är en av mina absolut favoriter i hela serien tillsammans med Wilhelmina/Marc, Marc/Amanda, Marc/Amanda/Betty, Betty/Christina osv. Bara jag som tyckte mig se en hint på att de två skulle bli tillsammans i seriefinalen? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, för jag älskar dom som de är. Som vänner. Så jag är därför lite lättad att serien inte fick en säsong 5. För om jag har rätt om hinten, då skulle det bli nåt romantiskt mellan de två i säsong 5 om serien fick en. Så tack och lov. Men vänner eller potentiel kärlekspar, så var jag glad att Daniel kom till London för att hitta ett jobb där. Och på tal om London, jag blev så glad för Bettys skull att hon äntligen fick hennes drömjobb till slut. Det förtjänade hon! ;)
Jag blev också så glad när Henry och Betty äntligen blev tillsammans på riktigt. De hade så många, många fina moments sen dess. De var perfekta ihop och äkta själsfränder, helt enkelt! Kul också att Amanda äntligen hittade hennes biologiska pappa! Så ironiskt att han är gay då Amanda har ju en bästa vän Marc som också är gay. Glad hur som helst för hennes skull! Kul också att Justin fick en pojkvän. Hade alltid vetat att han skulle visa sig vara gay sen vilket det också gjorde, så jag blev därför inte särskilt förvånad.
Jag blev också glad när det visade sig att William var Christinas son och inte Wilhelminas. Jag vet inte varför, men det kändes bara inte rätt med Wilhelmina som en mamma. Det passar henne inte riktigt med tanke på hennes situation med Nico och då hon alltid värdesätter jobbet högt. Jag är glad för hennes skull att hon äntligen fick Daniels jobb i seriefinalen som hon hade velat ha ändå sen serien började. För en gångs skull fick hon det nu på ett rätt sätt då tidigare hade hon bara försökt ta över jobbet på en massa fel sätt som intriger tex. Men nu fick hon det på ett rätt, välförtjänt sätt. Grattis, Wilhelmina!
Och sen har vi det där med Marc och Justin. Jag älskar deras vänskap. Jag älskade att Marc fanns alltid där för Justin när han kom och behövde prata, jag älskade hur han hjälpte honom att hantera high school och när de bara umgicks. Bra att Marc övertalade Justins familj att inte fixa en "grattis till att vara gay"-fest och att Justin borde få komma ut från garderoben när han väl var redo. Det var snällt gjort av honom. Han har ju erfarenhet ;)
Och massor, massor mer som jag bara inte kan lista ut här och nu. Det finns för många bra saker med serien. Jag har sagt det här förut och jag säger det igen:
En av de bästa sakerna med serien är att även om alla kan vara ganska elaka och ytliga ibland, avskyr varandra eller nåt så är de ändå på nåt konstigt vis som en enda stor familj på Mode som bryr sig om varandra och hjälper varandra på deras egna konstiga sätt. Det är som om alla karaktärer har två olika individer, en som de måste framstå sig som och en som de egentligen innerst är, och det älskar jag. Det är en av de bästa sakerna med serien. Oj så långt det blev här nu! ;)

Värst i säsongen:
Tråkigt att Christina flyttade i slutet av säsong 3. Saknade henne och vänskapen med Betty nåt enormt i säsong 4, så gissa om hur glad jag blev när hon kom i London på Hildas möhippa i ett avsnitt i säsong 4! Jag som hade saknat henne så mycket! Och att Connor stal företagets pengar, inte snällt gjort av honom. Och att Henry och Betty gjorde slut och att de inte slutade upp tillsammans. Trist också att cancer besegrade Molly och hon dog. Äsch vad jag grät! Fyfan så tråkigt att det blev som det blev! Jag som hoppades på att de skulle få leva lyckliga i alla sina dar. De som var så fina ihop! Tråkigt också att Alexis flyttade och kom inte tillbaka nån gång mer för ett gästspel. Det här är väl allt som jag kan komma på nu :)
 
Övriga kommentarer:
Vad bra serien är, lätt en av de bästa serierna som jag nånsin har sett! Jag kommer garanterat att se om serien igen snart! Så glad att jag nu äntligen har sett vartenda avsnitt som finns av denna serien, så nu kan jag bocka av serien från serier jag ligger efter i med. Efter att ha sett hela serien, så vill jag rekommendera er varmt att se den också! Absolut ett måste! ;)
DATUM: 2014-12-24 / TID: 13:23:38
KATEGORI: Allmänt

Merry Christmas! ♥

Jag och min hund Leo vill önska er god jul! Ha en trevlig afton och njut av god mat och fina julklappar! ;)
DATUM: 2014-12-20 / TID: 23:05:00
KATEGORI: Film

Two Night Stand (2014).

Two Night Stand såg jag precis nyss och jag gillade den verkligen massor! Eller rättare sagt, så älskade jag mer än gillade den. Jag är nöjd med hur filmen börjar, hur det går och hur det slutar. Storyn är bra och mysig och karaktärerna är sköna. Och så är jag väldigt svag för lyckliga slut också, hihi. Den är lätt en av de bästa och mysigaste filmerna jag sett i år och den kommer jag garanterat att se flera gånger till, det är ingen fråga om det! Och Miles Teller och Analeigh Tipton hade finfin kemi, även bra skådisar också. Kul också förresten att se Jessica Szohr ha en biroll här, det var ett tag sedan sist man såg henne. Jag rekommenderar verkligen denna filmen varmt! Den fick 6,5 av 10 på Imdb, det säger väl allt? ;)
 
En snöstorm tvingar två människor att ofrivilligt umgås efter ett one-night stand.
 
 
DATUM: 2014-12-19 / TID: 18:28:52
KATEGORI: Sammanfattningar, The 100

The 100 2x07 Long Into an Abyss.

Jag såg The 100 2x07 Long Into an Abyss idag på lunchen på jobbet och vilket spännande avsnitt! Ja, jag kunde inte vänta tills nu så jag såg därför det på lunchen istället, haha. Markera texten för att läsa vad jag tyckte! :)
 
YAY för Lincoln! Så jäkla överlycklig att han klarade sig och att han är tillbaka igen. Jag var seriöst så jäkla rädd ett tag att han faktiskt skulle dö! Han dog ju nästan två gånger för sjutton i detta avsnittet. Inte jäkla kul att skrämma mig sådär! Så jag är bara så lättad och glad nu! Jag må shippar Bellamy och Clarke lika mycket som jag shippar Lincoln och Octavia, men det är ändå Linctavia som är, jag citerar Ricky Whittle som spelar Lincoln: "Lincoln and Octavia are the true romance of this season and this series. They're the ones who really have this true romantic connection." Så ja, Linctavia vinner utan tvekan med hästlängder över Bellarke, jag bara älskar dem så mycket! Jag fällde ett par tårar av total lycka när Lincoln äntligen kom tillbaka till livet och sa "Octavia". Many feels! Tack gode Gud för det! Jag ser fram emot att se mer av Linctavia i denna säsongen om vi ens får det! ;)
 
Det där stället i väderberget... bara sååå creepy! De där människorna är ju helt jävla sjuka i huvudet! Så fruktansvärt och de förtjänar seriöst inte att leva! Nu är jag dock lite orolig över presidenten. Hur länge kommer det att dröja tills han går med på att döda de 47 ungdomarna (de av 100 som sitter fångade på det där stället) som hans son och den där doktortjejen vill bara för att de andra drygt 300 personer ska kunna leva? Gode gud, jag hoppas för allas skull att presidenten inte ändrar sig och att han håller fast vid att de 47 inte ska dö? Som sagt, det är bara creepy där! Till och med folk! Hoppas att Monty, Jasper och de andra lyckas rymma snart som de nu planerar att göra! Håll tummarna!
 
Så glad att Abby äntligen för en gångs skull lyssnade på Clarke och lät henne kliva in och vara ledaren. De här ungdomarna är så mycket smartare än de vuxna, om jag ska vara ärlig. De vuxna skickade för sjutton ner dessa 100 ungdomarna till jorden på uppdrag och de fick klara sig själva och helt ensamma i några veckor på egen hand innan de vuxna slutligen kom. Så de vet därför så mycket mer om hur allt, folk osv på jorden fungerar än vad de vuxna gör i nuläget. Och apropå att vara en ledare. Som jag sa i tidigare inlägg, så gillar jag verkligen den där ledaren Lexa. Hon är cool - och också så vacker som en bonus, hon är verkligen fantastiskt sminkad! Jag hoppas verkligen att hon kommer att stanna kvar jävligt länge i serien även om hon inte direkt känns som en säker karaktär. Jag ser hur som helst fram emot att se mer av henne framöver i serien, hur länge hon än kommer att stanna. Skönt att Clarke och Lexa äntligen kom överens om vapenvilan, men tråkigt nog på ett villkor: vapenvilan börjar så fort med Finns död! Jag liksom bara VAAAD!? Icke bra. Hur kommer det nu att sluta då? För inte en chans att Clarke kommer att ge upp Finn? Det tvivlar jag på att hon kommer att göra. Men i vilket fall så är Finn i fara nu. Vad spännande det ska bli att se nästa avsnitt som också är midseasonfinalen om hur det här kommer att sluta! Kommer Finn att klara sig eller inte? Kommer Clarke att slåss för hans liv? Spännande!
DATUM: 2014-12-18 / TID: 16:40:36
KATEGORI: Sammanfattningar, The 100

The 100 2x06 Fog of War.

Jag såg just The 100 2x06 Fog of War och fyfan vad spännande det var! Serien blir ju bara bättre och brutalare för varje avsnitt och det älskar jag! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Jag älskade scenerna med Bellamy och Octavia. Spännande att få se dom spendera tid tillsammans själv. För att inte tala om vilken fin syskonrelation de har! Jag bara älskar dem, det är alltid kul att se deras scener ihop och hur de utvecklas tillsammans som syskon. Och fan vad glad jag blev när de slutligen stötte på Lincoln! Men så tråkigt att han verkligen är en reaper nu. Nej, bara nej. De MÅSTE hitta ett sätt att föra honom tillbaka till sitt rätta jag! Måste vara jobbigt för Octavia att tvingas skjuta honom. Stackaren! Och herregud vad jag är så stolt över Bellamy! Vilken karaktärsutveckling han har! I förra säsongen hatade han att Lincoln och Octavia umgicks och förbjöd till och med henne att överhuvudtaget träffa honom, men nu i detta avsnittet så sa han till henne att de ska hitta ett sätt rädda Lincoln. Så stolt över honom! :')
 
Äntligen, äntligen, äntligen som fan har Jasper slutat vara så naiv nu och börjat inse detsamma som Monty! Bra att de nu köpte sig lite tid för att Clarke och de andra ska kunna rädda dem. Jag hoppas bara att de inte kommer för sent ute. Bra också av Maya att berätta sanningen för dem. Men frågan är ändå, kan vi verkligen lita på henne? Tänk om hon bara spelar? För Jaspers, Montys och de andras skull hoppas jag att vi kan lita på henne och att hon faktiskt är god. På tal om att vara god. Är presidenten god eller vad?! Han gör mig förvirrad, först verkar han ond för att sen i nästa ögonblick är snäll? Men oavsett om han är god eller ej, så litar jag inte riktigt på honom än, nåt känns bara fel. Det återstår att se om han verkligen är god eller ej. Men hans son därefter litar jag verkligen INTE på! Han gillar jag inte och inte den där doktorn heller. Hon är skum. Och varför är jag inte överraskad över att det är dom i väderberget som orsakar dimma? Men nu vet man iallafall att det är de som orsakar dimma och inte jorden!
 
Jag blev riktigt förvånad när Finn kom ut, helt nådad på hans brott. Men för sjutton, han dödade ju de där 18 människorna. Det spelar verkligen ingen roll om det var en olyckshändelse, han har ändå dödat de där stackars oskyldiga människorna. Det kan man inte göra ogjort. Men efter att ha sett honom äntligen bryta ihop i slutet av avsnittet när Clarke sa att hon inte vet vem han är längre, så insåg jag att han verkligen ångrar sig. Men det som är gjort är ändå gjort. Jag gillar verkligen inte denna Finn, han är alldeles för mörk och sönder. Jag saknar den Finn han var i säsong 1, för den Finn var ju så fin och rar. Hoppas att han hittar sig tillbaka snart. Men Thomas McDonell är annars en grym skådis! Och mörk eller ej, så är Finns karaktärsutveckling ändå på sätt och vis intressant att följa! :)
 
Äntligen vet de nu att Jaha lever och att han har tagit sig till jorden! Nu återstår det bara att rädda Kane! Jag hoppas verkligen att han klarar sig. Det ska bli spännande att se nästa avsnitt senare eller imorgon eller nån gång i helgen. Och åh en sak till, jag gillar den där Lexa! Hon är en riktigt tuff och badass tjej. Mer av henne vill jag gärna se! :)
DATUM: 2014-12-18 / TID: 16:04:13
KATEGORI: Film

Bio: The Hobbit The Battle of the Five Armies (2014).

I fredags gick jag och mina vänner på bio och såg den efterlängtade tredje och sista delen i 3D! Precis som tvåan, gick jag in med skyhöga förväntningar och kom ut med ett stort leende på läpparna! Den var helt klart över förväntan, jag älskade varenda minut och jag var inte ett dugg uttråkad. Och det var en helt perfekt avslutning på filmserien, tycker jag. Jag är jättenöjd.
Den var verkligen skitbra! Men om jag ska vara ärlig, så tycker jag nog ändå att tvåan är en aning bättre. Jag vet inte varför, jag bara tycker det. Självklart älskar jag den här sista delen fullständigt lika mycket.
Men fyfan vad jag grät floder när Kili dödades mitt framför näsan på Tauriel. Jag som ju älskade dom två! De hade en kort men vacker lovestory som slutade tragiskt. Så ledsamt, det är verkligen inte okej! Sen grät jag floder också när Thorin dog och även Kilis bror Fili. Äsch, det är aldrig kul när någon där, särskilt när det är ens favorit!
Men hur som helst, så älskade jag denna filmen ändå. Jag älskade varenda minut, som sagt. Makalös film, bra manus, perfekt avslut, fantastiska krigsscener och massor mer!
Och nu när jag har sett hela The Hobbit serien, så kan jag nu äntligen säga vilken filmserie jag tycker bäst om och det är helt klart The Lord of the Rings! Inte ens The Hobbit kan slå The Lord of the Rings ;)
 
 
 
DATUM: 2014-12-18 / TID: 15:37:13
KATEGORI: Böcker, Divergent, Film

"Insurgent" trailer.


Ni har väl inte missat att den officiella trailern till Insurgent äntligen kom ifredags? Själv har jag sett trailern om och om igen säkert 100 gånger sen dess! Den ser ju så galet bra och actionfull ut! Även om den inte direkt ser ut att följa boken så mycket. Men jag bryr mig inte, bara filmen ser bra ut! Jag längtar som en jävla galning nu! Det är ganska nära men ändå så långt dit kvar! ;)
DATUM: 2014-12-17 / TID: 22:20:31
KATEGORI: Allmänt

I'm alive!

Jag vill bara titta in och säga att jag ännu lever ifall ni undrar! Uppdateringen har varit usel nu på sistone, för jag hade inte haft nåt ork att blogga. Men det var faktiskt skönt med en kort paus. Jag är hur som helst tillbaka igen, så räkna med en massa saftiga inlägg nu under veckan ;)
DATUM: 2014-12-09 / TID: 18:22:24
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Ugly Betty säsong 1 sammanfattning.

När Ugly Betty hade premiär i 2006, så följde jag den slarviskt. Fram tills nån gång i säsong 2, då blev det tvärstopp. Exakt varför minns jag riktigt inte, men det var inte för att jag tyckte den var dålig. Verkligen inte. Jag tyckte att den var en av de mysigaste tvserierna som jag nånsin sett och det tycker jag fortfarande. Hur som helst bestämde jag mig att köpa samlarboxen en vacker dag och se hela serien när den inte skulle få flera säsonger. Vilket jag äntligen gjorde nu och jag ångrar mig inte! Den är SÅÅÅ värd en plats i min seriesamling! Och då det var så längesen sist, så hade jag därför glömt mycket. Jag mindes bara endast ett fåtal saker. Men ju flera avsnitt jag såg i säsong 1, desto mer klarnade många saker som jag glömt. Jag bara "Ja, jag minns det där nu!", "Ja just det. Det kommer hända så och si" osv, ja ni fattar vad jag menar. Jag njöt för fullt av vartenda avsnitt och blev klar med säsong 1 i söndags! ;)
 
Handling:
TV-serien handlar om Betty Suarez (America Ferrera), en ung kvinna från en latinamerikansk familj, som arbetar på modetidningen Mode. Betty bor med sin far, sin syster Hilda och systersonen Justin. Hon är inte lika attraktiv och smal som sina medarbetare. Jobbet på Mode fick hon av sin chefs far som ville anställa någon som sonen inte skulle ha sex med. Betty får ofta utstå förolämpningar och hån av kollegorna på grund av sitt utseende och bristande känsla för mode. Betty gör dock ett strålande jobb och ibland till och med mer än vad som krävs av henne.
 
Favoritavsnitt:
1x01 Pilot, 1x04 Fey's Sleigh Ride, 1x05 The Lyin', the Watch and the Wardrobe, 1x08 Four Thanksgivnings and a Funeral, 1x09 Lose the Boss?, 1x12 Sofia's Choice, 1x14 I'm Coming Out, 1x15 Brothers, 1x18 Don't Ask, Don't Tell, 1x21 Secretaries Day, 1x22 A Tree Grows in Guadalajara och säsongsfinalen 1x23 East Side Story.
 
Favoritkaraktär:
Ugly Betty är en av de få serier där jag faktiskt tycker om alla karaktärer. Wilhelmina, Amanda, Marc, Daniel, Betty, Christina, Hilda, Ignarco, Justin, Alexis osv. Men de som sticker extra ut är Marc, Betty, Christina och Hilda :)
 
Favoritship:
Måste du fråga? Henry och Betty helt klart! De är bara så nördigt fina tillsammans! Tyvärr förstörde Henrys exflickvän allt genom att bli gravid, så nu kan de inte bli tillsammans. Grrr! Sen så älskade jag också Santos och Hilda tillsammans. Jag hatar så mycket att han dog! :'(
 
Bäst i säsongen:
Jag fullkomligt älskar dynamiken mellan Wilhelmina & Marc, Marc & Amanda, Daniel & Betty och Marc, Amanda & Betty. Dessa olika vänskaper är bara så underbara på sitt eget sätt! Och sen så älskar jag också att även om alla kan vara elaka mot varandra, avskyr varandra eller nåt så är de ändå på nåt konstigt vis som en enda stor familj som faktiskt bryr sig om varandra på deras konstiga sätt. Jag tänker exempelvis på Marc och Betty. De är inte mycket till vänner och Marc brukar driva med Betty bakom ryggen på henne med Amanda (som tex när han klädde ut sig till Betty), men ändå när de tvingades låtsas vara ihop (för att inte Marcs mamma skulle få reda på att han är gay) och Marcs mamma talade illa om Betty och hennes familj, så försvarade han dem och gav mamman en stor fet skäll och sa hur underbar Bettys familj är och sånt. Det är ett av mina favoritögonblick i säsong 1. Men ja hur som helst. Det är som om alla karaktärer har två olika individer, en som de måste framstå sig som och en som de egentligen innerst är, och det älskar jag, hur idiotiskt det än låter.  Och massor mer!

Värst i säsongen:
Att Santos dog! Det är en av de få sakerna som jag mindes redan innan jag började se serien ifredags. Jag minns första gången jag såg det, då blev jag helt förkrossad och bara grät floder. Och den här gången nu när jag ser om serien blev det ännu värre. Jag kunde inte sluta gråta, tårarna kom redan när rånaren stod där med pistolen riktat mot Santos och sen dess kunde tårarna bara inte sluta rinna. Det var så hemskt att se när Betty kom till skolan och gav Hilda den fruktansvärda nyheten och hur hon reagerade och bara föll ihop och hade ett gråtattack. Verkligen inte trevligt alls att se på. Och att Henrys exflickvän blev gravid. Ja, det också. Det hindrar ju Henry och Betty från att bli tillsammans! Tråkigt också att Ignarco tvingades åka till Mexiko och stanna där i väntan på att få visum. Tråkigt också att Marcs mamma inte accepterade honom som gay. Det är nog allt, tror jag.
 
Övriga kommentarer:
Jag är redan nästan halvvägs in i säsong 2 nu. Ja, jag maratontittar alltid galet fort, tyvärr ;)
DATUM: 2014-12-08 / TID: 19:55:18
KATEGORI: Böcker, Divergent, Film

A new still of Insurgent.

Det har kommit en ny still från den andra filmen Insurgent i Divergent-serien! Jag längtar som en galning! ♥
DATUM: 2014-12-07 / TID: 12:56:03
KATEGORI: Sammanfattningar, The 100

The 100 2x02-05.

Stället som Clarke och de andra hamnade på är ju så jäkla creepy! Nu är det iallafall bekräftat! Vilka sjuka människor det är där! Och när Clarke hittade Anya i buren? Usch! Det var så hemskt! De där människorna är ju bara så sjuka i huvudet. Skönt att de iallafall lyckades rymma till sist! Men sedan blev jag asgalen på Anya när hon bara helt plötsligt slog Clarke i huvudet efter att ha lyckats rymma. Jag bara vaaad? Vad hände nu? Först samarbetade de och sen plötsligt inte längre. För att inte tala om vilken epic fight de var med om också sen. Det var spännande att se på när de stod där och slogs. Och så tråkigt att Anya dog! Det som ju äntligen slutade med att de typ skulle samarbeta, men nej istället slutade det med att hon blev skjuten till döds. Fuck you! Men jag får hur som helst trösta mig med att Clarke är äntligen hemma igen!
 
Jag bara fangirlade som fan när Clarke sprang mot Bellamy och kramade honom som den värsta Bellarke shipper jag är! Vilken fantastisk kram! Jag älskade att Bellamy först blev förvånad när Clarke bara hoppade på honom och han sedan lade händerna om henne när han insåg att det var hon. Så fint! Äntligen återförenades de slutligen som jag bara hade väntat på sen säsongspremiären! De var så glada och lättade, det var härligt att se. Nu är hela gänget återförande igen. Eller rättare sagt, nästan iallafall, för Jasper och Monty saknas fortfarande. Apropå de två, de är så otroligt jäkla naiva! De tror verkligen att de har hamnat i paradiset. Stackarna! Men huvudsaken är iallafall att Monty äntligen har börjat misstänka att nåt inte står till rätt nu. Nu återstår det bara att Jasper också ska göra det. Men tyvärr är han fortfarande alldeles för naiv på grund av Maya! Suck...
 
Skönt också att Raven klarade sig! Vart orolig där ett tag, för hon är en av mina favoriter. Men jag fattar ändå inte hur hon kunde klara av den där opererationen UTAN bedövning! Jag dör hellre än att uppleva det själv! Hon är verkligen modig, tuff och orädd! Det är en av anledningarna till att hon är en av mina favoriter. Jag hoppas verkligen att hon återfår känseln i sitt andra ben snart! Det vore ju inte roligt om hon faktiskt blir förlamad. Stackars henne! Men huvudsaken är ändå att hon fortfarande lever. Det räcker för mig. Och apropå ships, så har jag faktiskt börjat shippa Wick och Raven nu. Jag såg kemin mellan de två. Varför inte liksom? Skit i ålderskillnaden. Jag vill se de två ihop, haha ;)
 
Och Finn? Wow! Jag gillar inte den han har blivit. Jag gillade honom i första säsongen. Men denna säsongen? Nej, det är som bortblåst nu. Hur kunde han döda de där oskyldiga människorna!? Jag bryr mig inte om att det var för att han ville hitta Clarke. Han hade ändå inte rätt att döda dessa människor! De har ju fan inte gjort nåt! Blev verkligen så chockad när han bara började skjuta vilt. Det trodde jag inte om honom. Till och med Murphy var chockad. Vem fan har Finn blivit? Känner inte igen honom längre. Verkligen trist! Apropå Murphy, så har jag faktiskt börjat gilla honom lite nu, bara lite, särskilt sen han kämpade så hårt med att rädda Bellamy när han var och räddade den där tjejen. Var det Melanie hon hette? Jag hoppas att han fortsätter så i den banan. Hur kul förresten är det att Finn och Murphy typ har bytt roller nu?
 
Tråkigt också med Lincoln! Jag fattade redan innan att Octavias plan skulle gå åt helvete när hon ville rädda honom. När hon senare inte kunde hitta Lincoln och trodde att han var död och började skrika, det krossade verkligen mitt hjärta! Till och med jag fällde tårar. Det var så hemskt att se när hon bara stod där och skrek och grät. Fan att dessa människorna på stället, som Clarke hamnat på, har honom! Och de har gjort honom till ett monster! Till en reapor, kallas det så? Vad fan är de för sjuka människor!? Så fruktansvärt! Hoppas att Bellamy, Octavia och de andra räddar honom på nåt sätt. Det måste finnas en lösning till att få honom tillbaka till sitt rätta jag. Det är ju fina Lincoln vi snackar om! Men jag är ändå inte så orolig för hans öde. Jag tror att han kommer att klara sig. Det hoppas jag verkligen! Eller jo, jag är orolig. Folk kan ju dö som flugor i denna serien också. Jag håller tummarna att Lincoln klarar sig och att de lyckas rädda honom på nåt sätt!
 
Och sist men inte minst, skönt att Jaha klarade sig och att han är på jorden nu. Och så det där straffet som Abby fick? Det var ju fan onödigt! Hon gjorde ju fan inget fel. Herregud! Blev bara så irriterad på Kane. Den mannen går det ju upp och ner med att tycka om. Ibland tycker jag om honom och ibland inte. Just nu tycker jag inte särskilt mycket om honom. Men ändå tråkigt att han blev lurad av den där jordlingen i slutet. Nu är han fast tillsammans med Jaha som han nu vet lever!
DATUM: 2014-12-06 / TID: 21:58:01
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"You know you love someone when..."

 
DATUM: 2014-12-06 / TID: 21:26:41
KATEGORI: Övriga tvserier

Homeland.

Som jag redan har sagt i tidigare inlägg, så har jag tagit mig tid att se piloten av Homeland. Och jag gillade verkligen det jag såg! Intressant storyline och intressanta karaktärer. Men jag blev inte så fast som jag brukar oftast bli under piloter, vilket betyder att det kommer att ta några avsnitt innan jag kommer helt in i denna serien. Men jag är ändå på sätt och vis hooked och vill naturligtsvis fortsätta se den! Men tillfället känns tyvärr inte rätt nu, så den får jag fortsätta med en annan gång. Jag vill hur som helst bara säga att jag nu har sett piloten och att jag gillade det jag såg. Jag ser fram emot att fortsätta titta när det kommer ett rätt tillfälle aka när jag väl har lust ;)
 
Homeland handlar om marinkårsoldaten Nicholas Brody som efter åtta år i fångenskap i Afghanistan återvänder till USA som hjälte. Men alla tror inte på honom, framför allt inte CIA-agenten Carrie Mathison, som misstänker att Brody har omvänts och nu arbetar för Al-Qaida. Serien följer sedan Mathisons arbete för att avslöja Brody och den farliga katt- och råttalek med Amerikas nationella säkerhet som utvecklas...
 

DATUM: 2014-12-06 / TID: 21:13:03
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

Serielista; November 2014.

Ny månad, uppdaterad serielistan! Det som har skett förändringar är som vanligt i fetstil. Rent seriemässigt har det gått dåligt också i november.
 
Jag tog paus med Buffy and the Vampire maraton och fokuserade på Dawson's Creek istället. Jag blev klar med säsong 3 i söndags. Sen så har jag hamnat efter med The Originals, jag tar igen det när den har juluppehåll vilket är väl nästa vecka, eller? Jag har även tagit mig tid att se piloten av Homeland och jag gillade det, men tillfället var inte riktigt rätt, så den får jag ta en annan gång istället. Jag har även äntligen kommit ikapp The 100 också, så nu är jag up to date med den. Mina tankar om 2x02-05 kommer nog imorgon. Just nu har jag Ugly Betty maraton vars samlarbox köpte jag i denna veckan, som jag alltid hade velat köpa och nu är det äntligen gjort! Jag har legat efter med den serien sen säsong 2 var pågående och då den är ju nedlagd nu sen några år, så är det verkligen på tiden att jag ser hela serien nu! Jag är redan halvvägs i säsong 1 och jag njuter av varenda minut! ;)
 
SERIER JAG ÄR UP TO DATE MED:
Arrow (säsong 3)
Hart of Dixie (säsong 3)
Once Upon a Time (säsong 4)
Teen Wolf (säsong 4)
The Flash (säsong 1)
The Walking Dead (säsong 5)
The 100 (säsong 2)
Under the Dome (säsong 2)

SERIER JAG LIGGER EFTER I:
American Horror Story (säsong 2)
Awkward (säsong 3)
Beauty and the Beast (säsong 2)
Breaking Bad (säsong 2)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
Chicago PD (säsong 1)
Criminal Minds (säsong 5)
Dawson's Creek (säsong 3)
Desperate Housewives (säsong 5)
Dexter (säsong 2)
Greys Anatomy (säsong 10)
Grimm (säsong 2)
Homeland (säsong 1)
New Girl (säsong 2)
Orange is the new black (säsong 1)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Reign (säsong 1)
Revenge (säsong 2)
Sleepy Hollow (säsong 1)
Sons of Anarchy (säsong 4)
Suits (säsong 1)
Supernatural (säsong 9)
The Vampire Diaries (säsong 5)
The Originals (säsong 2)
Ugly Betty (säsong 2)
White Collar (säsong 3)

SERIER JAG GETT UPP OCH KOMMER TROLIGEN INTE SE FÄRDIGT:
Star-Crossed (säsong 1)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
True Blood (säsong 4)
Twisted (säsong 1)
90210 (säsong 4)

SERIER JAG SETT KLART FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:
Brothers and Sisters
Chuck
Don't trust the bitch in apartment 23
Förhäxad
Ghost Whisperer
Gilmore Girls
Gossip Girl
Harper's Island
Hellcats
H20 Just Add Water
Kyle XY
Las Vegas
Legend of the Seeker
Life Unexpected
Lost
Make it or Break it
Nikita
OC
Once Upon a Time in Wonderland
One Tree Hill
Revolution
Roswell
Pan Am
Prison Break
Privileged
The Gates
The Secret Circle
Veronica Mars
Vänner
21 Jump Streets

SERIER JAG VILL TITTA PÅ:
Beverly Hills 90210
Doctor Who
Drop Dead Diva
Everwood
Greek
Rookie Blue
Robin Hood
Scandal
Switched at Birth
DATUM: 2014-12-06 / TID: 20:43:26
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Dawson's Creek: säsong 3 sammanfattning.

Säsong 3 blev jag klar med i söndags och den har helt klart varit den bästa säsongen hittills! Särskilt om man är en Pacey/Joey shipper som jag! ;)
 
Handling:
In the small coastal town of Capeside, Massachusetts, a group of high school kids come of age, each with their own set of trials and tribulations. Affluent, 15 year-old Dawson Leary (James Van Der Beek), idolises Steven Spielberg and wants to be a film maker. He has been friends with Joey (Katey Holmes) who lives across the pond with her pregnant sister since they were both five, but their friendship is changing now that their hormones are kicking in. The arrival of attractive new girl Jen (Michelle Williams), however, changes their relationship in even more, unexpected ways. Meanwhile Dawson and Joey's friend Pacey (Joshua Jackson) finds himself embroiled in a sticky situation with a pretty young teacher. Created by Kevin Williamson, DAWSON'S CREEK is filmed on location in Raleigh, Durham, and Wilmington, North Carolina.
 
Favoritavsnitt:
3x01 Like a Virgin, 3x04 Home Movies, 3x07 Escape from Witch Island, 3x08 Guess Who's Coming to Dinner (jag älskar avsnitten med högtider!), 3x09 Four to Tango, 3x12 Weekend in the Country (ett förbannat mysigt avsnitt, särskilt när alla sitter i vardagsrummet vid brasan och delar med av sig lite berättelser), 3x15 Crime & Punishment (det var bara så fint att Pacey kämpade med att hitta den som förstörde Joeys målning!), 3x17 Cinderella Story (bara för att det är äntligen Pacey/Joey första riktiga kyss i detta avsnitt), 3x18 Neverland, 3x19 Stolen Kisses, 3x20 The Longest Day (mycket främst för att det var en väldigt smart upplägg på ett snyggt sätt!), 3x22 The Anti-Prom och säsongsfinalen 3x23 True Love
 
Favoritkaraktär:
Fortfarande Pacey, Jen och Jack! Sen så älskar jag också Grams, hon är ju skön när hon vill vara det ;)
 
Favoritship:
Pacey och Joey! Jag var så fullkomligt lycklig att de äntligen hade så många scener ihop i denna säsongen, i nästan varje avsnitt dessutom, och det fick mig bara att älska dem mer och mer! Herregud, de är ju bara så förbannat fina ihop att jag finner inga ord! Och herregud, jag måste ju också kommentera deras dans i 3x22 på balen. Det bara skrek "så mycket kemi!" Det var så förbannat intimt att det faktiskt kändes som om jag stod där framför dem och tittade på när de dansade. Så mycket kemi. Jag älskade att de först var vänner i början och att de sedan utvecklade romantiska känslor för varandra. Underbart! Jag vill inte tänka på vad som hade hänt om det inte vore att Dawson bad Pacey att kolla till Joey i säsongspremiären. För hade han inte gjort det, så hade Pacey/Joey troligen inte hänt. Så man har ju Dawson att tacka för det, hihi. Och sen så gillar jag också Henry och Jen ihop även om Henry är lite för mycket ibland. Men annars är de rätt fina ihop. Men de, och inget annat par, kommer ändå aldrig nånsin att slå Pacey och Joey! Okej? ;)
 
Bäst i säsongen:
Att Pacey och Joey äntligen blev vänner på riktigt, att de umgicks så mycket, att deras vänskliga känslor slutligen utvecklades till romantiska känslor och att de också hade så många, många, många scener ihop i denna säsongen. I nästan varenda avsnitt. Till skillnad från säsong 2 där de typ knappt hade några scener ihop! Så ni kan nog förstå hur mycket jag led i säsong 2 och hur mycket jag lyste upp i säsong 3. Och jag blev sååå otroligt glad att Joey valde Pacey i säsongsfinalen även om jag visste redan innan. Men att faktiskt se det var ju ännu bättre. Och så blev Dawsons föräldrar också ihop igen och gifte sig igen! Yeah, jag blev så glad! Vad skönt att de hittade tillbaka till varandra igen! Och sen så älskade jag också att Jack försökte hantera att vara homosexuell, att han skaffade sig en gayvän som fick lära honom att acceptera homosexualitet under hela säsongen och skönt också att det ordnade sig slutligen mellan honom och hans pappa! Ja, vad mer? Det är så många saker. Åh en sak måste jag ju nämna, det här är faktiskt fruktansvärt men jag kan bara inte låta bli: när Dawson grät. Förlåt, men han såg bara så rolig ut med sitt gråtansikte i säsongsfinalen. Jag bara brast ut i skratt trots att det faktiskt var en ledsam scen! x)
 
Värst i säsongen:
Den här gången säger jag bara en sak: Dawson! Särskilt när det gäller Pacey och Joey! Jag blev faktiskt överraskad över hur han hanterade det hela. Jag trodde verkligen inte att han skulle överreagera alldeles för mycket. Jag trodde att han bara skulle reagera en stund eller nåt och låta dem lida lite i ett par dagar, men nej, istället överreagerade han för mycket och det slutade med att de tre inte ens pratade med varandra i två veckor. Att Dawson också gav Joey ett ultimatum var ju hemskt! Hur kunde han göra så? I samband med det fick Pacey och Joey lida över att inte kunna vara tillsammans. De kan ju fan inte rå för att de fick känslor för varandra! Dawson överreagerade verkligen. Och för att inte tala om det faktum att han typ tvingade Joey att gå med honom på balen när hon hellre ville gå med Pacey. Det märktes ju sen på henne när hon dansade med Pacey. Jag tyckte bara så synd om dom två, att de inte kunde vara tillsammans bara för att Dawson inte gillade det. Joey var ju rädd att förlora honom som vän, därför valde hon inte Pacey direkt som hon lätt skulle ha gjort om det inte vore för Dawson. Men det var nog inte det värsta ändå: det värsta var att Dawson nästan dödade Pacey under segeltävlingen på grund av det. Jag blev så jättechockad, jag trodde inte att han skulle kunna sjunka så här otroligt lågt. Chockerande! Så hemskt! Han fick iallafall vad han förtjänade i slutet av säsongen när Joey valde Pacey för att hon älskar honom mer. Men förutom allt det som hänt, så tycker jag ändå att det är jättetråkigt att Dawson och Pacey inte är bästa vänner längre.
 
Övriga kommentarer:
Jag hatar att säsonger 4-6 inte finns på Netflix! Det kliar så i fingrarna att fortsätta se serien, men jag kan inte för att resterande säsonger finns inte på Netflix. Fan Netflix, hur länge ska jag vänta!? :(