DATUM: 2015-08-12 / TID: 22:34:00
KATEGORI: Allmänt

Nytt start.

Ledsen att det här händer IGEN för typ hundra gången! Men jag har bestämt mig att prova på nattstad igen för tredje gången gillt. Så kom hit istället, hoppas att ni vill fortsätta att följa mig där! :)
 
http://nouw.com/leomica
DATUM: 2015-08-12 / TID: 14:13:00
KATEGORI: Prison Break, Serienyheter

Prison Break.

Ni har väl hört den underbara nyheten!? Det är officiellt nu att Prison Break återvänder som en limited serie på 10 avsnitt i 2016! Båda Dominic Purcell (Lincoln Burrows) och Wentworth Miller (Michael Scofield) kommer att medverka. Flera andra karaktärer kommer också tillbaka, däribland Robert Knepper (T-Bag). Men det är ännu inte bekräftat om vilka mer som kommer att medverka. Jag hoppas iallafall på att båda Amaury Nolasco (Fernando Sucre) och Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi) också kommer tillbaka! Särskilt då Michael/Sucre bromance är min favorit och Michael/Sara är min OTP! ;)
Vi kommer att fortsätta där vi slutade i serien. Samtidigt som jag är så klart jätteglad över det här så ifrågasätter jag det också lite då Michael dog ju sist vi såg honom när han offrade sitt liv för Sara. Men Miller kommer att medverka trots det, så han kommer tydligen att egentligen vara vid liv! Men tänk lite på det här också... vi fick ju aldrig se Michaels döda kropp. Så det vore egentligen inte konstigt om han återuppstod från de döda. Skaparen har iallafall sagt att de har en perfekt, i Prison Breaks värld, logik förklaring till det.
Spännande det ska bli att få veta det! Vilken förklaring vi än får, så är jag bara lättad och glad att Michael inte är död. Då kan jag ju äntligen sluta att vara bitter över hur det slutade för honom. Tack så mycket för denna gåvan! Nu är det bara Kyle XY kvar som jag är forever bitter över ;)
DATUM: 2015-08-11 / TID: 22:16:00
KATEGORI: Övriga tvserier

The Fosters.

I söndags började jag äntligen se The Fosters! Den hade jag velat se länge, men som jag inte orkade göra då det fanns ingen svensk text. Visst, jag kan se filmer/serier med engelsk text men det har hunnit gå till typ mitten av säsong 2 av The Fosters innan jag bestämde mig för att ge den en chans. Men nu finns äntligen de två första säsongerna på Viaplay!
Jag är klar med första säsongen nu sen igår och ska inte se säsong 2 ett litet tag nu då jag inte vill den tar slut alltför snabbt. Jag gillar serien väldigt mycket! Jag gillar alla karaktärer. Jag avskyr bara Tayla än så länge. Callie, Brandon, Jesus, Mariana och Jude är några av mina favoriter. Och min OTP? Brandon och Callie utan tvekan! Jag bryr mig inte om att hon ska bli adopterad av hans föräldrar. De delar ju inte direkt samma kött och blod, så de kan ju vara ihop ändå i vilket fall som helst. Jag gillar Wyatt och Callie ihop också, men annars nej det är lätt Brandon och Callie som hör ihop! Det finns ingen diskussion om denna saken. Usch vad ledsen jag blev när de gjorde slut, snyft! Hoppas de blir ihop igen snart och då på riktigt också nästa gång!
Kul också att Jude äntligen blev adopterad av Fosters! Är så otroligt glad för hans skull. Tråkigt att Callie inte kunde bli adopterad då det plötsligt visade sig att hon har en annan pappa, han måste ju säga upp hans rättigheter att vara en förälder först. Men från perspektiv av en Brallie shipper, är jag lite glad också, förlåt mig, Callie. Jag ser fram emot att se säsong 2 snart ;)
 
The Fosters handlar om en mångetnisk familj med foster- och biologiska barn som uppfostras av två mammor. Stef Foster, en hängiven polis, och hennes partner Lena Adams som är studierektor har skapat en kärleksfull familj med Stefs son Brandon från ett tidigare äktenskap och de adopterade tvillingarna Mariana och Jesus. Deras liv förändras oväntat när Lena träffar Callie som är en hårdhudad tonåring med en problemfylld bakgrund och har tillbringat stora delar av livet på fosterhem. Lena och Stef låter Callie bo hos dem i tron att det bara ska vara några veckor i väntan på ett permanent boende...
DATUM: 2015-08-11 / TID: 21:42:37
KATEGORI: Pretty Little Liars

We're SO close now!

Vi är ett steg nu ifrån att äntligen få reda på As identitet och få alla svar! Inatt, om bara några timmar, är det dags! Jag är så excited att det finns inga ord! Ja, jag vet att Marlene King hade lovat så många saker som ändå inte hände många gånger. Men den här gången tror jag verkligen på att vi äntligen ska få svar som vi har velat få i fem år. Det är fan på tiden!
Jag har nu sett ikapp avsnitt 2-9 igår, men tyvärr så orkar jag inte skriva en sammanfattning då det är mycket som har hänt under dessa avsnitten och jag vet knappt vad jag ska säga haha. Eller jo, det finns en sak jag vill säga som en Haleb shipper jag är. Jag är så glad att Caleb och Hanna ska flytta ihop till New York! Bara så otroligt fint att han skaffade ett jobb i NY som kan betala Hannas skola och deras lgh och att de ska bo där bara för att det är hennes dröm. Han är den bästa pojkvännen i serien ;)
Men ja hur som helst... I natt är det äntligen dags, som sagt! Jag längtar så!!! Tyvärr kan jag ju inte se det förrän imorgon på grund av engelsk text. Några av svar som vi ska få är: C****** identitet, hur och varför h*n har torterat tjejerna så länge, vem som dödade Tobys mamma, vem som dödade Bethany, vem som är Red Coat, vem som är Black Widow, vem som slog Alisons huvud med en sten osv... Spännande! :D