DATUM: 2013-07-31 / TID: 21:41:02
KATEGORI: Citat, Under the Dome

Citat #33.

Linda: "It's none of my business, but you're lucky to have her."
Barbie: "Her?"
Linda: "I have eyes, you know."
Barbie: "Julia and I aren't exactly an item."
Linda: "Well, from the sparks that I saw flying... you should be."
Barbie: "...."
- Under the Dome säsong 1 avsnitt 6.
DATUM: 2013-07-31 / TID: 21:10:42
KATEGORI: Gifs, Under the Dome

"We're gonna be okay." ♥

DATUM: 2013-07-31 / TID: 20:49:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 1x06 The Endless Thirst.

Igår såg jag det senaste avsnittet av Under the Dome 1x06 The Endless Thirst - och herregud, vad spännande det var! Helvetet bröt verkligen loss där paniken tog över alla, helt vad galet det var! Markera texten för att läsa mina tankar :)
 
Helvetet bröt loss så fort alla fick veta att de blivit av med vatten och att missilen inte fungerade! Paniken tog över alla så att alla sprang runt, förstörde saker, mördade, slogs, stal saker för att överleva osv. Jag kan inte fatta att Rose dog! Jag satt där och bara grät över hur hon dog. Hon förtjänade det inte! Han, vars namn börjar på W som jag glömt, bara dödade henne med ett slagträ när hon försvarade sig och Angie som också var där. Jag kan bara inte fatta det. Att hon dog på det sättet bara för att alla hade panik.
Angie blev också nästan våldtagen. Men tack och lov kom Barbie i sista minuten när han märkte att W's bror stod utanför Roses restaurang och vaktade dörren medan W var inne med Angie som var medvetslös. Ren tur att Barbie förstod att något var fel. Så han sprang in och "dödade" W och tog ut Angie och mötte Linda och berättade om Rose. Därav bilden. Allas reaktioner att Rose dog var väntat, särskilt Big Jims.
Och plötsligt började det ösregna! Som alla trodde inte var möjligt då de är ju fångade under kupolen. Till slut släppte alla allt och paniken gick bort sakta men säkert. Och då började de alla att samarbeta och tog fram saker som regndroppar skulle kunna hamna i så att alla skulle ha vatten att dricka och sånt. Dumma människor. Jag hoppas att de som hade mördat inte ska få komma undan.
 
Och när Barbie gav Angie till Big Jim, då skrek jag. Hon lyckades ju fly från Junior och nu riskeras hon igen att låsas in igen bara för att Barbie råkade ge henne till fel person. Junior är ju Big Jims son och han vill inte att nån ska veta att hans egen son hade kidnappat Angie när kupolen kom.
Men tack och lov tänker han inte låsa in henne. Han bad henne att hon ska lova att hon inte talar om för alla att Junior hade kidnappat henne och han lovar att Junior inte får röra henne och Joe och lite annat. Och då kom Junior hem och undrade vad det var som pågick. Och då kunde jag inte låta bli att få en känsla av att de kommer låsa in henne ändå. Av att döma deras min. Så jag är verkligen orolig nu!
 
Julia och Dodee hade en signal som de var på jakt efter under hela avsnittet. De antog att vart signalen än kom från, så skulle den ha svaret på hur kupolen skulle tas ner. Eller nåt sånt. Och gissa vart signalen ledde till?
Joe och Norrie! Det verkar som jag har rätt. De två HAR en koppling till kupolen. Men vad för koppling och varför? Och de fick visa videon för Julia och Dodee där de fick anfall och sa "De rosa stjärnorna faller. De rosa stjärnorna faller i led." De såg rätt vettskrämda ut. Med all rätt! För jag själv är också lite vettskrämd. Varför säger de så egentligen och vad betyder det?
 
Och de åkte fram till kupolens vägg när det började regna. Radion fungerade inte och så. Och så fort Norrie rörde kupolen och Joe tog tag i hennes hand samtidigt som han också rörde kupolen, fick de lätt ström av varandra och radion började fungera igen. Vad fan!? Så de har verkligen en koppling till kupolen. Men frågan är fortfarande, vad för koppling och varför de två?
Och då insåg Julia det. Radion började fungera igen för att Joe och Norrie rörde kupolen. Norrie blev livrädd och drog med sig Joe och stack. Med all rätt. Jag skulle också bli rädd om det var jag.
Och det regnade också bara under kupolen, inte utanför. Hur är det möjligt? Och då insåg Julia nåt. Intressant faktiskt! Missilen fungerade inte för att Joe och Norrie var ute oskyddade så därför skyddade kupolen dem och då fungerade därför inte missilen och nu när de verkligen behövde vatten började det plötsligt regna. Det verkar som kupolen är levande och går efter vad Joe och Norrie vill.
Och Julia och Dodee bestämde sig att inte tala om det för nån förrän de tar reda på först om varför ungarna har en koppling till kupolen. Hoppas bara inte att Dodee bryter löftet och skvallrar som hon först tänkte göra. Tänk dig vad folk i Chester's Mill skulle göra om de fick reda på det. De skulle gå efter ungarna och gör gud vet vad. Så Julia gör rätt i att be Dodee att hålla tyst om det. Hoppas bara att hon inte sviker Julia.
 
Och så det bästa: BARBIE OCH JULIA KYSSTES! Äntligen! Hurrrrra! Jag blev överlycklig! Vilken het kyss och ännu bättre var att det var i regnet! Jag älskade det! Kommer du ihåg vad jag sa om att alla måste ha märkt gnistorna mellan dem och att det vore omöjligt att missa det? Jag hade rätt. Iallafall om en - Linda. Hon märkte gnistorna. Hon talade om det för Barbie som väntat förnekade det.
Linda: "It's none of my business, but you're lucky to have her."
Barbie: "Her?"
Linda: "I have eyes, you know."
Barbie: "Julia and I aren't exactly an item."
Linda: "Well, from the sparks that I saw flying... you should be."
Barbie: "...."
Och se vad hände nu. Barbie och Julia kysstes. Åh äntligen, säger jag bara! Det är ju verkligen på tiden att göra åt åt det då gnistorna har bara flugit mellan dom! ;)
 
Jag kan som vanligt inte vänta tills nästa avsnitt! Den är ju så bra! Jag hatar att vänta en vecka mellan varje avsnitt! Det borde komma ett avsnitt varje dag, inte per vecka! ;)
DATUM: 2013-07-31 / TID: 14:26:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Charmed säsong 8 sammanfattning.

Skådespelare: Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Rose McGowan, Brian Krause, Kaley Cuoco bl.a.
Skapare: Constance M. Burge
Genre: Drama, komedi, romantik, fantasy
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2005-2006
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Bästa avsnittet: Många bra avsnitt! Jag ska välja några med omsorg. 8x10 Vaya Con Leos (haha tusentals Leo!), 8x12 Payback's a Witch, 8x16 Engaged and Confused (jag älskar bröllop, all right? Och så kom Coop!), 8x17 Generation Hex, 8x18 The Torn Identity, 8x19 The Jung and the Restless, 8x20 Gone with the Witches och så det absolut bästa avsnittet i HELA serien: 8x22 Forever Charmed!

Bästa karaktären: FortfarandePaige. Väldigt skön tjej!
 
Värsta karaktären: Jag har inte stört mig på nån i åttonde säsong, vilket är ett stort plus! ;D

Snyggaste karaktären: Coop! Coop! Coop! Coop! Så jävla het!

Bästa paret: Leo och Piper som vanligt! Henry och Paige är fantastiska också. Och så Coop och Phoebe! Oh my god, mitt hjärta exploderades varje gång jag såg dom. Vilken kemi! Kommer du ihåg vad jag sa om Jason? Jag tar det tillbaka (han är tvåa). Coop och Phoebe är ju jävla perfekta ihop, jag är glad att de blev endgame! Jag bara önskar att Coop har kommit in i serien tidigare, hade velat se mer av dom!
 
Värsta paret: Inget.

Bäst i säsongen: Att de Äldre skickade Coop för att hjälpa Phoebe att hitta kärleken - och honom själv. Vilket hon inte visste om, hon trodde det var förbjuden kärlek. De Äldre tänkte att om Phoebe blev kär i Coop, så skulle hon få ha honom. För att gottgöra alla gånger hennes hjärta blev krossat. Det var verkligen jättesnällt av dom! Jag är glad för det. De är ju helt perfekta för varandra efter allt hemskt som Phoebe har gått igenom. Och så allt i serieavslutningen som också bara var perfekt! Chris och Wyatt kom från framtiden, mamman och mormodern kom från förflutet och så de andra från nuet och alla fick mötas för att samarbeta och rädda förflutet, nuet och framtiden. Och när det väl var gjort fick Piper tillbaka sin Leo igen för gott! Och så fick man se hur det slutade för alla. Det var bara underbart och en perfekt avslutning! ;D

Värst i säsongen: Att Piper, Phoebe och Paige var tvungen att rädda livet på Leo genom att frysa ner honom tills de har vunnit den stora striden som Ödets ängel talade om. De skulle ta reda på själva vilken strid det rörde sig om. Vilket ledde till att Leo var borta länge medan de försökte förstå vad de skulle vinna och så. Det var bara jobbigt att se ännu en komplikation i Leos och Pipers kärlek. Och det var också jobbigt att se Billie bli manipulerad av sin dumma syster Christy så att hon vände sig mot systrarna. För jag gillade henne. Men tack och lov ordnade allt sig i slutet. Och så lite mer som jag inte kan komma på nu.

Övriga kommentarer: Säsong 8 var så fantastisk! Helt klart min favoritsäsong, tveklöst! Jag är glad att jag började se den och jag ångrar mig absolut inte. Den är en bra tvserie. En av de bästa jag sett! ;D

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-07-31 / TID: 13:46:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Greys Anatomy.

Jag blev klar med Charmed i måndags och nu har jag Greys Anatomy maraton för andra gången. Jag har bara sett säsonger 1-8. Så nu när jag har maraton kommer jag se säsong 9. Jag orkar inte vänta på swesub, så det får bli engelsk text till säsong 9 när jag väl kommer dit! Jag blev snabbt klar med säsong 1 igår, så nu är jag på säsong 2. Gud, vilka minnen i första säsong där allt var bara en början på en lång resa igenom säsongerna. Jag längtar tills jag är runt säsong 5 för då börjar ju mitt största ship Slexie ♥
DATUM: 2013-07-30 / TID: 20:59:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 1x05 Blue on Blue.

I förra veckan såg jag Under the Dome 1x05 Blue on Blue - och det var så sjukt bra som vanligt! Som jag sa, den blir ju fan bara bättre och bättre! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Invånarna i Chester's Mill fångade under kupolen fick en besöksdag med deras nära och kära utanför kupolen som militären hade ordnat. Det var snällt, men det fanns ett problem som de inte berättade om. Kommer till det sen.
Linda fick träffa sin fästman Rusty, de var seriöst så sjukt söta ihop! De pussade varandra trots kupolen mellan dom, så de kände inte nån beröring. Men det brydde de sig inte om. Hur sött var det!
Norrie fick reda på att hon har en pappa. Åh, det måste ha känt jobbigt att få reda på det så här efter alla år! Så jag klandrar henne inte för hur hon reagerade och att hon skrek på hennes mammor och sprang iväg. Det förtjänade de lite, de undanhöll det om hennes pappa i alla år. Inte snällt.
Phil fick träffa sin syster och Dodee fick träffa sin mamma som var döv! De använde teckenspråk, jag blir alltid glad att se teckenspråk i filmer och tvserier!
 
Julia gick runt och hoppades på att hennes döda man skulle dyka upp. Jag led att se henne sån. Hon vet ju inte att hennes man är död och att det var Barbie som dödade honom av ren självförsvar. Jag tycker synd om henne.
Men det hindrar mig inte från att shippa Barbie och Julia så hardcore som fan. Jag älskar dom så mycket. De är så fina och intressanta ihop och det finns en väldigt stark kemi mellan dem som inte går att missa! Det slår verkligen gnistorna om de två! Det är ju omöjligt att missa det. Missar ni, så är ni bara blinda. Invånarna har säkert märkt det också men säger ingenting då det är ju inte deras problem, hihi!
Och så dödade ju inte Barbie hennes man med flit, det var av misstag. Det är inte direkt hans fel att Peter är död. Men han borde berätta sanningen för Julia, annars blir det ju bara värre, men samtidigt vill jag inte att han ska berätta. För jag är så rädd för hur hon kommer att reagera och hur det kommer bli för Barbie och Julia efteråt! Är jätteorolig för det. Och på tal om dom, jag älskade alla scener med dom. Särskilt den sista scenen där de delade ett Adam och Eva ögonblick som nu är en av mina favoritscener med dom!
 
Och nu problemet som militären inte berättade om för de fångade under kupolen... Barbie fick sanningen ur en soldat med hjälp av hans bricka från hans militär tid och med hjälp av Dodee som fick läsa läpparna på soldaten åt Barbie. Folk under och utanför kupolen kan ju inte höra varandra.
Soldaten avslöjade att militären planerade att sända iväg en missil mot kupolen för att krossa den. Så anledningen till att de ordnade besöksdagen var för att alla skulle få chansen att säga hejdå, inte för att säga hej. Innan de skulle sända en missil. Barbie var inte så glad och det gjorde Dodee skärrad. Med all rätt! För enligt Barbie skulle det fungera men att det skulle döda alla under kupolen. "Visitor's Day is not about saying hello, it's about saying goodbye."
Linda förslog att de skulle kunna befinna sig i skyddrummet innan missilen kom. Det fick bli under nån gammal fabrik. Över 2000 personer fick plats. Hur möjligt var detta? Men jag bryr mig verkligen inte om detaljerna, helt ärligt talat. Så det tänkte jag inte nåt mer på.
 
Joe och Norrie kysstes äntligen! Och samtidigt som de kysstes, exploderade det i luften bakom dom. Det var hur fan coolt som helst när de kysstes samtidigt som det exploderade! Det var en helt fantastisk scen! Det som exploderades var missilen. Det fungerade tyvärr inte. Kupolen är fortfarande kvar och alla lever fortfarande. Varför gick det inte? Vad är kupolen för nåt egentligen? Och hur kom den till, egentligen? Så många frågor!
Det finns dock en intressant teori på tumblr - att det skulle ha fungerat om Joe och Norrie inte kysstes/rörde varandra och att det inte fungerade för att de kysstes. Intressant teori! Det verkar ju som de två har en koppling till kupolen! Så de kanske på nåt sätt styr kupolen, men helt omedveten? Det skulle förklara varför de får anfall och mumla "De rosa stjärnorna faller. De rosa stjärnorna faller i led." För att kupolen försöker säga dom nåt? Eller jag vet inte. Jag tänker väldigt ologiskt nu, ledsen för det. Men det betyder iallafall NÅT! De måste ha en koppling till kupolen, jag är helt säker på det. Om så är fallet, varför?
 
Och fan vad arg jag blev på Big Jim när han inte lät Angie gå! Istället låste han bara in henne där och gick. Det var jättesnällt *not*. Sådan pappa, sådan son! Men så fort han fick veta att alla under kupolen kanske skulle dö, så lät han Angie gå till slut. "Du kan dö som en fri kvinna". Vilken skit orsak!
Och så jävla skönt att pastorn är död nu! Han gjorde mig verkligen seriöst irriterad med hans dumma babbel om Gud. Skit ner dig, säger jag bara! Så ni anar inte hur glad jag blev när Jim dödade pastorn! Hejdå, pastorn, ha det så bra i himlen eller helvetet! ;)
 
Jag kan inte vänta att se nästa avsnitt, som kom igår, som jag ska se strax! Jag såg i promon för nästa avsnitt, alltså som jag ska se nu snart, att helvetet kommer att bryta loss! Så spännande det ska bli att se! ;D
DATUM: 2013-07-29 / TID: 23:18:00
KATEGORI: Böcker, Under the Dome

Under the Dome is renewed!

Jag fick en underbar nyhet idag och det är att Under the Dome får säsong 2! Jag blev fullkomligt jävla lycklig!!! Den är ju så jävla bra, en av de bästa tvserierna nånsin, och boken är helt fantastisk än så länge (ja jag läser den nu och har hunnit med drygt 200 sidor av 1179 sidor)! Säsong 2 får också som säsong 1 bara 13 avsnitt och har premiär i sommar 2014. Åh, ni anar inte hur glad jag är nu! Detta betyder ju mer; spännande storylines, snyggingen Barbie, Barbie/Julia lovestory, de andra karaktärerna och övrigt! ♥
DATUM: 2013-07-29 / TID: 01:37:00
KATEGORI: I want, Under the Dome

Miss Lefevre hair ♥

Är det bara jag som är galet avundsjuk på Rachelle Lefevre hår? Så otroligt vackert! Jag vill ha! ♥
DATUM: 2013-07-29 / TID: 00:13:38
KATEGORI: Citat, Film

Citat #32.

"Listen, Rose. You're gonna get out of here, you're gonna go on and you're gonna make lots of babies and you're gonna watch them grow. You're gonna die an old... an old lady warm in her bed, not here, not this night. Not like this, do you understand me? [...] Winning that ticket, Rose, was the best thing that ever happened to me... it brought me to you. And I'm thankful for that, Rose. I'm thankful. You must do me this honor. Promise me you'll survive. That you won't give up, no matter what happens, no matter how hopeless. Promise me now, Rose, and never let go of that promise."- Jack, filmen Titanic.
DATUM: 2013-07-27 / TID: 22:28:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Charmed säsong 5-7 sammanfattning.

Skådespelare: Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Rose McGowan, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller bl.a.
Skapare: Constance M. Burge
Genre: Drama, komedi, romantik, fantasy
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 48 timmar
Produktionsår: 2002-2005
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Bästa avsnittet: 5x04 Siren Song, 5x12 Centennial Charmed (för att man äntligen blev av med Cole för gott), 5x15 The Day the Magic Died, 5x18 Cat House (many feels! Mycket Leo och Piper flashbacks, love it!), 6x10 Chris-Crossed, 6x11 Witchstock, 6x13 Used Karma, 6x16 The Courtship of Wyatt's Father, 7x03 Cheaper by the Coven, 7x07 Someone to Witch over Me, 7x08 Charmed Noir (gillar såna avsnitt!), 7x13 Charmageddon, 7x16 The Seven Year Witch (Love it!), 7x20 Imaginary Fiends och 7x22 Something Wicca This Way Goes.

Bästa karaktären: Paige.
 
Värsta karaktären: I säsong 5, Cole. Han gick mig på nerverna så jävla mycket i varenda scen denna säsongen och jag fick seriöst nog av honom, så jag blev bara glad och lättad när Phoebe äntligen insåg i slutet att de inte var menade att vara tillsammans och så då blev man av med honom för gott. Skönt! Ni anar inte hur lättad jag blev! Och i säsong 6, Chris. Bara till början. Han förstörde allting mellan Leo och Piper och ändrade på en massa saker. Så jag vart förbannad och irriterad på honom. Men sedan började jag sakta men säkert tycka om honom när han började bli den sortens personen som man skulle tycka om. Och när man fick veta varför han kom från framtiden och vem han egentligen var, då pang älskade jag honom. Han vann mitt hjärta, helt enkelt. Och så i säsong 7, gillade jag inte alls avatarerna om jag ska vara ärlig. Jag vet inte varför, jag bara inte gjorde det.

Snyggaste karaktären: Leo, Chris, Wyatt och Kyle bland annat.

Bästa paret: Alltid, alltid och alltid Leo/Piper! Och jag älskade Jason och Phoebe i säsong 5 och 6 också, jag önskar att han aldrig lämnade! Hade velat ha honom och Phoebe som endgame, de som var så fina ihop. Och så älskade jag Kyle och Paige i säsong 7! Jag grät floder över deras sista scen, så ledsamt!
 
Värsta paret: Inget.

Bäst i säsongen: Leo och Piper fick Wyatt och Chris. Chris och Wyatt från framtiden. Jason och Phoebe. Kyle och Paige. Magiskolan. När Darryl började prata med systrarna igen. Och massor mer!

Värst i säsongen: När Jason lämnade. Kyle dog och blev en ledsagare (för att jag hade velat ha honom och Paige som endgame! De var perfekta ihop!), jag grät jättemycket vid deras sista scen som var så ledsamt!! När Chris förstörde allting så att Leo och Piper gjorde slut och nästan skilde sig. Zankou som bara gjorde mig lite irriterad. När Darryl nästan dog och han och systrarna började växa isär på grund av det, det var jobbigt att se för jag älskade relationen mellan alla fyra (men huvudsaken är att han började prata igen med dom senare vilket jag blev så jätteglad för!). Och några flera som jag inte kan komma på nu.

Övriga kommentarer: Säsong 5 var fantastiskt bra, säsong 6 var plågsamt som fan att se på ett bra sätt och säsong 7, wow! Jag ser fram emot att se säsong 8 som också är den sista säsongen! Snyft, det kommer att kännas tomt när jag har sett klart!

Betyg: Femte säsong får 3/5, sjätte säsong får 3/5 och sjunde säsong får 5/5 :)
DATUM: 2013-07-26 / TID: 23:25:00
KATEGORI: Gifs, Under the Dome

Dale *Barbie* Barbara ♥

 
Barbie är en av mina favoritkaraktärer i Under the Dome! Och han är så het! Den hetaste killen i serien. Jag brukar inte tycka om män med skägg egentligen, men han här... bara OJ! Mike Vogel är het med och utan skägg! ♥
DATUM: 2013-07-26 / TID: 23:19:32
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

JoMo, sluta vara så söt! ♥

DATUM: 2013-07-26 / TID: 21:52:21
KATEGORI: Film

Freedom Writers (2007).

Jag såg precis Freedom Writers nyss. OCH DET VAR SÅ JÄVLA BRA! Bara WOW! Jag vet inte ens hur jag ska beskriva med ord om hur fantastisk, bra och gripande den var! Den fick mig att tänka på väldigt mycket.
Det är en väldigt gripande - och viktig - berättelse som griper tag i ens hjärta ordentligt och som får en att tänka till mycket. Som den gjorde med mig. Och jag fällde många tårar också, för det gjorde verkligen ont att se vissa scener och att få höra personlig berättelse från var och en i klassen. Alla berättelser av dom var bara... fullt av smärta, så hemsk, så gripande. Men det var inte bara sorgligt hela tiden, det fanns glada ögonblick också som fick mig att lysa upp i ett stort leende ett antal gånger - som scenen på den här bilden.
Som sagt, jag har inga ord att beskriva. Jag är mållös helt enkelt. Så jag bara säger det här; gå och se den! Det är allt jag har att säga. Och Hilary Swank var fullkomligt lysande i sin roll! Jag rekommenderar den starkt!
 
En lärarinna, Erin Gruwell, hamnar på en skola präglad av våld och rasmotsättningar och börjar kämpa mot ett hänsynslöst system för att ge skolan en betydelse i sina elevers liv. Genom att berätta sina egna historier och höra andra berätta sina inser en grupp "hopplösa" tonåringar vad tolerans innebär, tar kontrollen över sina trasiga liv och förändrar sin tillvaro...
 
 
DATUM: 2013-07-25 / TID: 21:42:00
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

"No, you don't. You love me." ♥


Detta är seriöst ett av de sötaste ögonblicken jag nånsin sett i tv världen! "Jag hatar dig" "Nej, du älskar mig" "Jag hatar dig" "Du älskar mig" En nick och då en kyss. Det är bara så sjukt jävla sött! Tänk att Derek var så lyckligt kär när han var ung och att han nu är en trasig person som har svårt för att lita på nån och att släppa nån inpå livet. Hoppas att han får sitt lyckliga slut när Teen Wolf läggas ned, det är bäst det! För Derek förtjänar det! ♥
DATUM: 2013-07-25 / TID: 20:05:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x08 Visionary.

I tisdags såg jag det senaste avsnittet av Teen Wolf 3x08 Visionary - och det var så sjukt bra! Bästa avsnitt hittills (men som vanligt så säger jag likadant efter varje avsnitt, haha)! Äntligen ett avsnitt där vi fick veta mer om Dereks förflutna där vi fick se en massa återblickar. Jag hade väntat på detta länge och nu hade vi fått det! Markera texten för att läsa mina tankar! :)
 
Först och främst börjar jag med Derek när han var 15. Så nu vet vi äntligen varför han är som han är. Varför han inte låter nån komma honom nära så lätt, varför han har svårt att lita på nån och så. Jag klandrar honom inte direkt, han förlorade sin första och kanske sitt livs kärlek. Det visade sig att Derek var lik Scott när han var 15. Han blev kär i en vacker tjej som hette Paige och sedan förlorade han henne när hon dog och då fick han sitt hjärta krossat. Scenen när Paige dog och Derek grät och deras samtal, krossade mitt hjärta som fan. Jag bara satt och grät floder. Den scenen har officiellt vunnit som den mest sorgligaste scenen i hela serien!
Också vissa saker har fallit på plats nu även om det kanske bara var ett sammanträffande. Varför Derek sa så till Scott om Allison i säsong 1 - att det bara var en fånig tonårsförälskelse och så. Han sa så för att han ville skydda Scott från att bli sårad som Derek blev sårad när Paige dog. Och varför han höll i en basketboll i säsong 2 när han och Erica försökte få sanningen ur Stiles vid poolen i skolan om kaniman. För han retades med Paige inför hans kompisar när han spelade med en basketboll som också är det sötaste! :)
Och om jag ska vara ärlig, så kan jag inte hjälpa att känna att Jennifer kanske kan vara Paige? Tänk om? Det skulle förklara varför Derek lät Jennifer komma nära lite för lätt (fast jag absolut har inget emot det egentligen). Fast det borde inte ha gått så lätt då han har ju svårt att släppa nån inpå hans liv så snabbt. Eller så påminner Jennifer kanske honom om Paige?
Och Peter sa ju att han tog Paige ur Dereks armar och tog henne till skogen. Men tänk om han ljög? Tänk efter lite nu. Tänk om han tog henne tillbaka till livet? Han gjorde ju det med Lydia när han fick henne att ta honom tillbaka till livet i säsong 2. Tänk om Peter tog Paige tillbaka till livet på samma sätt men hon glömde allt som hänt. Att det kanske var därför hon gick hos en terapeut och trodde sig heta Jennifer. Eller jag vet faktiskt inte. Det är bara en känsla som jag har. Men jag kanske bara inbillar mig, det är nog bara mina vildaste gissningar. Men vem vet? Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer.
Men jag håller med Stiles, det känns som Peter inte har berättat hela historien. Ledsen, men jag litar bara inte på Peter. Det känns som nåt skumt är på gång.
 
Och nu vet vi äntligen vad de isblåa ögonen hos vissa varulvar betyder! Det betyder att de har tagit nåt oskyldigt liv - antagligen med flit eller av misstag. Derek dödade Paige - för att hon bad honom om det när hon inte stod ut med smärtan av bettet och hon var oskyldig. Så fick han blå ögon när han tog hennes liv. Innan han blev en alfa förstås för nu har han ju röda ögon.

Och man vet också nu varför den blinda mannen, Deucalion, är som han är nu. Innan han blev elak, var han tydligen en trevlig man. Det var Allisons farfar Gerard som gjorde honom blind. Jag blev så jävla förbannad när han slitade ut hans ögon. Deucalion förtjänade det inte för fan. Det var så jätteelakt gjort av Gerard och jag tyckte så synd om Deucalion just då! Även om jag hatar Deucalion fortfarande och vill fortfarande ha honom död, så förstår jag äntligen honom bättre nu. Varför han är som han är och så. Fast det förändrar tyvärr inte vad han gjort mot Derek. Därför vill jag fortfarande ha honom död!
Och av att döma vad Gerard sa till Scott och Allison, ser det ut som Deucalion inte alltid är blind. Han kan ibland se. Vad fan? Hur kan det där gå till? Och varför?

Och jag saknade tvillingarna och Lydia. Vart tog de vägen?

Kan inte vänta att få se nästa veckas avsnitt! För då ska vi nämligen äntligen få veta vad Lydia är och vem Darach är! Sååå spännande det ska bli! ;D
DATUM: 2013-07-24 / TID: 14:24:00
KATEGORI: Gifs, Under the Dome

An "Adam and Eva" moment ♥


Sorry, men jag bara shippar dom så jävla mycket, så hårt! Vilket fint ögonblick, det är som ett Adam och Eva ögonblick. Det är ett av mina favoritögonblick med dom nu tveklöst. Alltså seriöst, de har verkligen så stark kemi och de är också intressanta och fina ihop. Jag har många favoritpar i varje tvserie, men det är alltid minst ETT som jag shippar så hårt att det "blir min död" medan resten är bara tvåa. I detta fallet Barbie och Julia även om jag också shippar Joe och Norrie. Men de slår inte Barbie och Julia! Finns det nån därute som inte har gett Under the Dome en chans ännu? Gör det nu på en gång! Inte för Barbie och Julia utan för att det är verkligen en gryyyyymt bra och spännande tvserie med intressanta karaktärer! Snällasnälla se den! Ni kommer inte ångra er! ♥
DATUM: 2013-07-23 / TID: 00:46:00
KATEGORI: Gifs, Under the Dome

Barbie and Julia ♥

DATUM: 2013-07-23 / TID: 00:39:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 1x04 Outbreak.

Jag såg just Under the Dome 1x04 Outbreak nyss - och det var ju så himla jävla grymt bra! Den blir bara mer och mer spännande! Jag är så glad att jag bestämde mig för att följa den för jag ångrar mig absolut inte! Stephen King's filmer är ju ett mästerverk (Cujo, The Shining, Stand by me, Djurkyrkogården bland annat) så därför trodde jag på den här miniserien - och så rätt jag hade! Anledningen till att jag såg avsnittet sent är för att jag väntade på svensk text på days. Markera texten för att läsa mina tankar! :)
 
Jag älskade alla Barbie och Julia scener som vanligt. Jag shippar ju dom som fan. De har så otroligt mycket kemi, det märks tydligt! Jag älskade att han räddade henne i stugan och deras sista scen gjorde ont att se. För Julia bad Barbie att flytta ut från hennes hus.
Men samtidigt förstår jag varför. Barbie mördade ju hennes man (hon vet fortfarande inte om den delen) - av självförsvar - och så vägrar han typ berätta varför han är i stan. Så det är väl klart att hon blir misstänksam. Jag klandrar henne inte direkt för om jag var i hennes situation så skulle jag nog göra samma sak. Fast istället skulle jag först hooka up med Barbie (Mike är ju snygg!) och sedan skulle jag bli misstänksam efteråt, haha! Men nej seriöst nu...
Hon vet iallafall lite om vem han är nu. Att han är utdrivare och tvingar folk att betala skulder åt andra, nåt sånt. Men ändå kastade hon ut honom, snyft. Jag hoppas det ordnar sig snart! För jag vill verkligen att det ska bli nåt mellan dom som det gör i boken (har beställt boken så jag ser fram emot att läsa). Kan fan inte släppa dom, de har ju kemi som sagt! ;)
 
Junior är fortfarande så störd i huvudet. Han håller Angie fortfarande fången bara för att hon "inte är sig själv". Det är ju bara fan löjligt och så fel gjort också! Varför gjorde du som du gjorde i första avsnittet? Om du vill att hon ska älska dig som du älskar henne, så gör det då på ett naturligt sätt. Prata med henne, få henne att skratta, woo henne eller nåt. Och om du känner att hon inte är sig själv, då är det ju bara att be henne om att få prata ut och så. Det hjälper inte att kidnappa! Du gör det ju bara värre! Se vad du har gjort nu, hon hatar dig nu. Hon kommer aldrig att förlåta dig nu.
Och fan att Junior är polis nu. Men det finns ett litet problem också. Jag är faktiskt plötsligt lite kluven nu mellan att hata honom och att tycka om honom. För jag såg nämligen nåt gott i honom i detta avsnittet. Så därför vill jag verkligen tycka om honom. Men han håller ju Angie fången, så jag hatar honom. Men jag vill tycka om honom. Det är svårt att tycka om honom när han håller Angie fången. Vi har åtta avsnitt till, och mycket kan hända! Så det är bara att vänta och se.
 
Joe och Norrie är så himla gulliga tillsammans! Jag shippar dom också som jag shippar Barbie och Julia! Men vad fan är det med deras plötsliga kramper och varför är de de enda som babblar om att de rosa stjärnorna faller i led? Varför just bara de? Och vad betyder det där med de rosa stjärnorna egentligen!? Och så satt Joe upp och satte upp fingret till hans mun också. Varför? Jag behöver svar fort!
Och det pekar hela tiden på att det är Big Jim och prästen som är skyldiga till kupolen. Om det är de som gjorde det, varför? Och för vad? Åh, det frustrerar mig så! Jag vill ha svar fort!
 
Och åh tack gode gud att Juniors pappa hittade Angie i slutet!!! Blev sååå glad för hennes skull. Men frågan är, kommer Big Jim att hjälpa henne? Eller kommer han att ta hans sons parti? Just detta är jag verkligen orolig för nu! Svaret får vi i kvällens avsnitt (imorgon för oss svenskarna). Spännande!
 
Jag kan inte vänta tills nästa avsnitt! Allt i serien är bara så sjukt spännande! Jag kan inte vänta att få boken i veckan som jag har beställt i torsdags, jag set fram emot att läsa boken! ;)
DATUM: 2013-07-21 / TID: 22:03:30
KATEGORI: Film

Cowboys N' Angels (2012).

Direkt efter Catch me if you can såg jag Cowboys N' Angels. Jag såg den en gång tidigare förut men då såg jag bara halva - av ingen anledning alls. Så nu idag såg jag äntligen hela. Mycket bra film! Verkligen mysig och go film som jag definitivt kommer att se igen tveklöst! Jag fällde ett par tårar, annars log jag bara för det mesta igenom hela filmen. En feel-good film helt enkelt - för som jag sa, var den verkligen mysig. Bra story och härliga karaktärer! Bailee Madison var lysande som den tuffa Ida. Och Jackson Rathbone var också med i filmen så det var ett stort plus, det var också kul att se honom i nån annan roll än som Jasper Hale i Twilight sagan. Jag rekommenderar den varmt! Den passar utmärkt att se när man har tråkigt en dag ;)
 
12-åriga Ida Clayton har aldrig träffat sin rodeoridande pappa, men hon tycker nu att det är hög tid. I sökandet efter honom träffar hon på Sweethearts of the Rodeo – en grupp begåvade kvinnliga konstryttare med före detta rodeostjärnan Terence Parker som manager. Trots sin ringa ålder lyckas den tuffa Ida övertala Parker om att låta henne träna för att bli en av de våghalsiga Sweethearts, vilket kan bli hennes chans att äntligen få sin hett eftertraktade ”familj”...
 
 
DATUM: 2013-07-21 / TID: 21:47:28
KATEGORI: Film

Catch me if you can (2002).

Jag hade alltid velat se Catch me if you can jättelänge men aldrig hunnit tänka på att se den. Men nu är det äntligen gjort! Jag såg den äntligen idag och i efterhand insåg jag att jag fan borde ha sett den tidigare! För den var så sjukt bra och så otroligt spännande! Det var så spännande att följa Franks hela resa från början tills slutet. Grabben var verkligen så jävla smart, han lyckades lura alla! Och att filmen är baserad på en sann historia gör filmen bara ännu bättre! Jag fattar inte hur han bar sig åt, så jag är därför imponerad! Jag vet att det var absolut fel gjort av honom, men jag är ändå imponerad. Leonardo DiCaprio gjorde ett lysande jobb i sin roll som bedragaren och Tom Hanks i sin roll som FBI-agenten. Och i slutet precis före eftertexterna får man också veta vad som hände efteråt, så det är ett stort plus! Det är en mycket välgjord, bra film med en fantastisk story, bra manus och lysande skådisar som jag varmt rekommenderar!!!
 
Frank Abagnale, den yngste som någonsin stått på FBI:s Most Wanted-lista, hade hunnit arbeta både som läkare, advokat och pilot innan han ens fyllt 18 år. Vid 16 års ålder var han den mest framgångsrika brottslingen i USA:s historia. FBI-agenten Carl Hanratty gjorde det till sin främsta uppgift att finna den unge brottslingen och ställa honom inför rätta, men Abagnale var alltid ett steg före...
 
 
DATUM: 2013-07-21 / TID: 10:54:31
KATEGORI: Revolution

Revolution season 2 promo.


Här kommer trailern för de första avsnitten av Revolution säsong 2! I'm hooked! Det ser ju så sjukt jävla bra ut! Men Jason och Charlie!!!!?? Vad fan har Eric Kripke gjort!? NEEJ! Varför!!? Men även om det ser dåligt ut nu så är jag säker på att de kommer bli bra igen sen, deras lovestory kan ju inte precis bara sluta så där i S1! Och vad tusan har hänt med Charlie!? Hon är helt out of her mind, wow! Och jag älskar att de har castat Stephen Collins som Rachels pappa! Har inte sett honom sen No Ordinary Family. Och varning för chockerande spoilers!!
DATUM: 2013-07-20 / TID: 23:48:20
KATEGORI: The Mortal Instruments

Comic Con 2013; TMI cast.

DATUM: 2013-07-19 / TID: 17:35:49
KATEGORI: Allmänt

Tiden bara flyger iväg!

Dagarna bara passerar! För nu på tisdag är det min sista dag på hunddagiset efter tre månaders praktik. Sjukt vad tiden har gått så himla jävla fort! Och då menar jag verkligen fort. Efter det kommer jag bara vara ledig i en månad och sen ska jag iväg till Malmö den 26 augusti och stanna där i en vecka. Ska gå på utbildningen där en vecka, sen fortsätter jag utbildningen i Nässjö.
Jag kan ju precis inte pendla mellan Vaggeryd och Malmö, det skulle ta många timmar med tåg. Men mellan Vaggeryd och Nässjö är det bara 30 minuter med tåg. Just därför bara en vecka i Malmö och sen i Nässjö. Jag vet verkligen inte varför jag ska vara i Malmö. Men strunt samma, jag bryr mig inte för jag ser fram emot det! ;)
Ska se till att gå runt där varje dag efter utbildningen och lära känna Malmö och hitta på nåt kul! Ja, ensam. Men vad gör det? Jag ser det som en möjlighet att träna upp min självkänsla och mitt självtroende lite ;)
Och på tal om utbildningen... om jag minns rätt, så är det arbetsmarknad genom arbetsförmedlingen. Jag återkommer när jag vet mer! Men hur som helst, ska det bli kul. Jag har ju nåt att göra än att bara sitta hemma och tråka! ;)
DATUM: 2013-07-19 / TID: 14:37:27
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

SPOILER ALERT: Stydia 3x11!


FÖRSTÅR NI HUR JAG KÄNNER MIG JUST NU!? Det här händer verkligen! Äntligen, äntligen, äntligen! Jag som shippar Stiles och Lydia som fan! Avsnitt 11 behöver skynda sig! Och Jeff Davis har också sagt att det inte bara är en kyss. OMG! Jag behöver avsnitt 11 nu! Och då menar jag verkligen NU! Jag vill ha Stydia nu! ♥
DATUM: 2013-07-19 / TID: 14:29:15
KATEGORI: Teen Wolf

Teen Wolf season 3 mid-season trailer.


OMG OMG OMG OMG OMG OMG OOOOOOOMG!!!!!! Är allt jag kan säga just nu! Det ser ju så jävla bra ut!
DATUM: 2013-07-17 / TID: 21:31:00
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

I will miss you, Erica Reyes ♥

DATUM: 2013-07-17 / TID: 20:32:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x07 Currents.

Jag såg det senaste avsnittet av Teen Wolf 3x07 Currents igår - och herregud, vilket bra avsnitt! Jag har så mycket att säga egentligen, men jag orkar inte skriva ett låååååångt inlägg så jag väljer bara att prata om det viktiga. Markera texten för att läsa mina tankar! ;)
 
Först och främst vill jag börja med "the major death". Även om jag är sååå glad att inte nån av mina favoriter dog, så blev jag så jävla ledsen när Boyd dog. Jag grät floder. Han förtjänade inte att dö! Han var bara ett barn. Och Derek! Herregud, när han grät... det krossade mitt hjärta att se det! Jag bara satt där och grät floder. Stackars Derek! Kommer han nånsin att få bra saker förutom Jennifer!? Varför måste han alltid utsättas för dåliga saker? Det plågar mig. Han förtjänar inte det dåliga, min älskade!
Och följande av Boyds död fick vi se en flashback scen med Erica där vi äntligen fick veta hur hon dog. Sen säsong 3 började, hade jag varit orolig över hur de skulle skriva av Erica. Jag visste att hon skulle dö, men inte hur och varför. Jag var orolig att hon skulle få en tråkig dödscen, att de bara skulle skriva av henne så där utan vidare. Hon var ju en av mina favoriter så jag ville därför att den sista scenen med henne skulle bli awesome. Och min önskan var uppfylld! Det vi fick var episkt men så ledsamt också på en och samma gång! Hon slogs tydligen för sitt liv till döds. Det hade inte kunnat bli bättre än så även om jag självklart mycket hellre hade haft henne kvar vid livet. Så tusen tack, Jeff Davis, för att du gjorde hennes sista minuter episkt! För hennes sista scen var precis vad jag hade föreställt mig! Hon var ju en badass tjej och nu dog hon som en badass tjej. Det var perfekt! Åh, jag kommer alltid alltid alltid att sakna dig, Erica! Du var en sådan fantastisk badass tjej!
Och även om Boyd inte förtjänade att dö, så är han åtminstone med Erica nu. Detta tröstar mig att veta det. Jag slår vad om att de har det fantastiskt tillsammans däruppe nu och att de sitter och bara pratar och skrattar och är fulla av glädje ;')
 
Så Scott är en sann alfa! Han behöver inte ens döda en alfa för att bli en alfa. En beta kan tydligen bli en alfa utan att döda en alfa vart tusen år (om jag minns rätt? Eller var det vart 500 år?). Jag älskar den idén! Det är verkligen en mycket intressant storyline! Jag ser fram emot att få veta mer och att få veta varför just Scott. Och det kanske är därför också den blinda mannen är ute efter honom? För att han är en sann alfa? Så att den blinda mannen kan döda Scott för att bli den starkaste alfan i världen?
 
Åh, vad jag önskar att Stiles pappa vet om varulvarna och allt annat. Det skulle vara coolt. Och så vet ju Scotts mamma, så varför inte honom också? Scott och Stiles var fan på väg att berätta för honom om allt, men så blev de avbrytna av Deatons syster, ms Morelli. Fuck you! Hoppas att Stiles pappa får veta snart! Hoppas! Och vet ni vad? Jag shippar honom och Melissa! Varför inte liksom? De har kemi och så skulle Scott och Stiles kunna bli bröder på riktigt. Åh, det vore ju underbart! Det måste hända!
 
Jag gillar verkligen Danny och Ethan tillsammans. De är så himla söta ihop. Nu vet man också varför Ethan gick till Danny och Aiden till Lydia direkt när de började på skolan. Tydligen ville de se vem av dom som var viktigast för Scott. De är ju ute efter Scott (och Derek). Nu vet de att det är Lydia.
Så Aiden fortsätter att träffa Lydia för det. Och det gör mig ledsen för jag tycker om dom tillsammans även om jag shippar Stydia hårt. Men jag tror verkligen att han kommer att falla för henne sen till slut som Ethan föll för Danny och då kan han bli god också. Ethan har redan börjat visa hans goda sidor mer och mer - tydligt tack vare Danny. För han gillar verkligen honom. Det märks! För Ethan fortsätter att träffa Danny ändå fast han och Aiden vet redan att Lydia är viktigast. Så det säger allt, tycker jag - att Ethan gillar verkligen Danny! Jag hoppas verkligen att han går över till det goda snart! Aiden också! Jag hoppas det! ;D
 
Okej, det blev ett långt inlägg ändå. Jag kan ALDRIG skriva en kort sammanfattning! Aldrig, grrr. Nästa veckas avsnitt behöver fan skynda sig! För nästa veckas avsnitt är ett flashback avsnitt där man får äntligen se Dereks förflutna från när han var en tonåring! Åh, det ska bli sååå spännande att få veta mer om honom. För han har ju alltid varit mystisk. Och för att jag har alltid varit nyfiken på hans förflutna. Så det ska bli spännande! ;D
DATUM: 2013-07-15 / TID: 16:17:00
KATEGORI: Random

"Love is how you stay alive even after you are gone."

Bilden är från Leas kusin på Instagram. Det är väldigt fina ord! Jag kunde inte låta bli att fälla ett par tårar när jag läste detta. Kan fortfarande inte tro att Cory är borta även om jag inte tittar på Glee. Har bara sett honom i Kyle XY och några filmer och av det jag sett var han verkligen en bra skådis. Riktigt talangfull. Han blev bara 31 år, han som hade hela livet framför sig! Han förtjänade inte detta alls! Inte hans familj, hans Glee-kollegor, hans vänner eller hans fästmö Lea Michele heller. Som sagt, jag kan inte föreställa mig hur de måste känna sig just nu. Har alltid bara hört bra saker om honom - att han var en charmig, väldigt snäll och ödmjuk person. Rest in peace! ♥
DATUM: 2013-07-14 / TID: 18:44:15
KATEGORI: Böcker, Citat, The Mortal Instruments

Citat #31.

"I love you and I will love you until I die and if there's a life after that, I'll love you then."
- Jace till Clary, boken City of Glass.
DATUM: 2013-07-14 / TID: 17:46:47
KATEGORI: Allmänt

Min tumblr.

Jag har en tumblr om ni inte visste det. Jag rebloggar gifs jag gillar av alla tvserier jag följer numera eller har följt klart, the Twilight saga, The Mortal Instruments och så klart på mina OTPs också och lite övrigt. Vill ni se nåt speciellt så är det bara att klicka på nån av länkarna till vänster. Klicka på bilden för att komma till min tumblr! ;)
DATUM: 2013-07-14 / TID: 14:29:00
KATEGORI: Random

Cory Monteith är död.

 Idag är en tragisk dag för alla Glee-fans. Igår hittades Cory Monteith död på sitt hotellrum. Dödsorsaken är inte känd ännu, ingen vet varför han dog. Enligt polisen har inget brott begåtts. Jag blev verkligen jättechockad när jag läste nyheterna! Jag kan inte tro detta! Han blev BARA 31 år gammal. Så otroligt ung, han som hade hela livet framför sig! Mina tankar går till hans familj, hans vänner och hans fästmö Lea Michele som också spelar hans flickvän i serien. Mitt hjärta krossas verkligen för Lea då Cory och hon skulle ha gift sig om bara två veckor. Det är så tragiskt. Jag är så ledsen för hans familj, hans vänner, Lea och hans fans. Rest in peace, Cory Monteith! ♥
DATUM: 2013-07-14 / TID: 13:41:40
KATEGORI: Citat, Revolution

Vad är ett pojkband?

 
DATUM: 2013-07-14 / TID: 00:07:54
KATEGORI: Teen Wolf, Tidsfördriv, listor

The best of Stiles Stilinski humor ♥

 
DATUM: 2013-07-13 / TID: 23:06:23
KATEGORI: Teen Wolf

Mina teorier om Jennifer i 3x07 (spoiler alert).

Jag har två teorier om Jennifer i Teen Wolf 3x07, alltså nu måndagens avsnitt. En är om varför jag tror det är Jennifer som kommer att dö medan den andra är om varför jag INTE tror det är hon som dör. Läs inte vidare om ni inte vill veta. Kom inte och säg att jag inte har varnat dig!
Anledningen till att jag tagit upp det här är för att jag hoppas verkligen att hon inte dör! Kan ju bara inte släppa det här med Dennifer redan nu! De har mycket potential och så är de så fina ihop också! Jag tippar på teori 2 men jag kan ändå inte låta bli känslan att det är hon som ska dö. Jag är ju orolig!
 
TEORI 1
Jennifer känns som en karaktär de kommer att döda - bara för att de kan. Och så har Jeff Davis sagt att Derek kommer att lära sig några svåra lektioner i säsong 3. Derek sa ju till Jennifer i 3x06 att hon inte borde vara hos honom, att hon vet ingenting om honom och att alla kring honom blir bara sårade. Så om hon dör i 3x07 kommer Derek ha lärt sig en läxa och inte bli involverad med en ny tjej sen därav de "han kommer lära sig några svåra lektioner" orden sagt av Davis.
 
TEORI 2
Jag tror inte att Jennifer kommer dö. Det beror på några saker. En är att Jeff har sagt att Haley Webb är väldigt underbar som Jennifer och att vi kommer att lära oss om henne ju flera avsnitt går. Problemet är att det har gått sex avsnitt nu och hon har KNAPPT varit med mycket och att vi fortfarande vet ingenting om henne förutom att hon är en lärare och har varit sårad innan och att hon har en terapeut. Så hur ska de kunna döda henne redan nu om vi vet ingenting om henne? En annan är att hon ska ju vara Dereks kärlekintresse och de hade bara haft fyra scener ihop (jag räknar alla scener i 3x06 som en). Så därför känns det lite väl tidigt att döda henne redan nu. Och en annan är att jag har läst nånstans att Webb har tydligen suttit i ett sminkrum där man gör killarna till varulvar. Detta kan betyda nåt - nämligen att Derek kanske kommer att förvandla henne till en varulv? Det kanske bara är ett rykte. Men vem vet? En sak är iallafall helt säker - Jeff Davis planerar något stort!
 
Så vad tror ni själv? Jag siktar till er som bryr er.
DATUM: 2013-07-13 / TID: 01:04:00
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

30 frågor om tvserier.

1. En serie som aldrig borde ha lagts ner?
Kyle XY helt enkelt! Jag blev sååå jävla besviken och ledsen när den blev nedlagd. Det slutade ju så himla spännande och så var den också för bra för att bli nedlagd. Än idag är jag fortfarande väldigt sur. Jag vet att den blev nedlagd pga låga tittarsiffror, men kunde de inte ha beställt bara EN säsong till för att avsluta den en gång för allt istället för att lämna den sådär som den slutade? Så svårt är ju inte det!! Men ja... man kan inte göra nåt åt det nu!

2. En serie som du önskar att fler personer tittade på?
Hart of Dixie! Den har inte fått den uppmärksamheten som den förtjänar i Sverige vilket är så, så, så jävla synd! Jag hoppas att det ändras snart för den är verkligen en helt underbar tvserie som man inte bör missa!!!! Och så är jag också väldigt förvånad över att Revolution inte har börjat sändas i Sverige än. Vad väntar de på egentligen? Den förtjänar uppmärksamheten också lika mycket som Hart of Dixie!

3. Favoriten bland de nya serierna för säsongen?
Revolution heeeelt jävla klart! SÅ obeskrivligt jävla bra! Bland de bästa jag nånsin sett! Hade velat följa en likadan serie som Lost när jag blev klar med mitt maraton på den i förra sommaren - och nu har man fått det! J.J Abrams, skaparen av Lost, är helt grym på att göra serier helt enkelt! Seriöst, snälla ge Revolution en chans! Den är som Lost, så älskar ni den då kommer ni att älska Revolution också!
 
 
4. Din favoritserie någonsin?
One Tree Hill kommer alltid att vara min stora kärlek, så jag säger den! En väldigt speciell tvserie som föralltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta ♥

5. En serie som du hatar?
Andra evenyn, Scrubs och Family Guy. Fråga inte varför. Jag bara inte gör det.

6. Ditt favoritavsnitt av din favoritserie?
Hur svårt det än är att bara välja ett, så måste jag nog ändå trots det säga 3x16 With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept. Det är nog OTHs största avsnitt! Det är ett väldigt känslosamt avsnitt som berör mitt hjärta så illa varenda gång!

7. Minst favoritavsnitt av din favoritserie?
Om jag ska vara ärlig, så tycker jag faktiskt att inte ett endast avsnitt är tråkigt. Varenda avsnitt är bra! Så jag kan inte svara på frågan! ;)
 
 
8. En serie som alla borde titta på?
Hart of Dixie! En mycket feel-good, rolig och mysig serie med härliga karaktärer som alla borde lägga ner sin tid på att titta på! Och så är Revolution, The Vampire Diaries, Teen Wolf, Supernatural, Lost och One Tree Hill ett måste som fan också! ;)

9. Bästa scenen någonsin?
Åååh, hela den "Du är min bror"-scenen med Scott och Stiles i Teen Wolf 3x06. Så förbannat fin och hjärtskärande! Bland de bästa scenerna jag nånsin sett i tv världen! Och så Nathans och Haleys första regnkyss i One Tree Hill 1x22 självklart och Keith/Dan sista scen i 9x11 när de förlåter varandra och säger att de älskar varandra. Och så Dan/Nathan sista scen också¨i 9x11. Och Mark/Lexie allra sista scen ihop också även om den är så förbannat hjärtskärande och inte borde ha skett!
 
10. En serie som du inte trodde att du skulle gilla men slutade upp med att älska?
Tro det eller ej, Greys Anatomy faktiskt. Innan jag hade maraton brukade jag kolla på den då och då av en slump när den gick på kanal 5 alltså när jag inte hade nåt annat bättre att titta på på tv. Och då hade jag bara tyckt att den var bra. Det var allt. Inte mer. Men när jag äntligen hade maraton slutade det med att jag seriöst inte kunde släppa tittandet. Jag bara måste fortsätta att titta, jag bara ville se avsnitt efter avsnitt hela tiden. Jag kunde inte vänta på nästa avsnitt, jag bara måste se nästa avsnitt direkt hela tiden. Nu älskar jag serien helt galet mycket! Verkligen, verkligen älskar! Den är bland de största favoriterna hos mig!

11. En serie som gjorde dig besviken?
Hittills har ingen tvserie nånsin gjort mig besviken faktiskt, så vitt jag vet! :)

12. Ett avsnitt du har sett mer än 5 gånger?
Jag har sett om hela One Tree Hill hur många gånger som helst! Så den! Allvarligt talat, hur många gånger jag än tittar på den så tröttnar jag aldrig! ;)

13. Favoritserie från barndomen?
Beverly Hills 90210 som var den allra första tvserien som jag började kolla på och en kort tid därefter började jag kolla på One Tree Hill efter en evighets tjat av Therese. Och det var då efter den som serienörden i mig började komma ut! ;)
 
 
14. Manlig favoritkaraktär?
Klaus från The Vampire Diaries! Han är en så förbannat intressant och komplicerad karaktär och jag älskar allt med honom! Jag minns första gången han kom till serien. Jag var verkligen skiträdd för honom då. Jag skojar absolut inte. Han var ju verkligen ond och elak! Och jag avskydde honom som pesten. Tills säsong 3 började. Ju flera avsnitt gick, desto mer började man upptäcka många nya sidor av honom som man inte visste att han hade och man började också då äntligen förstå honom, förstå varför han är som han är. Och då PANG så älskade jag honom efter 3x09 när han konfronterades och förolämpades av hans pappa Mikael. Nu älskar jag bara honom mer och mer och mer för varje avsnitt som går. Min besatthet och kärlek för honom slutar aldrig växa! Jag är så excited för hans spinoff-serie The Originals i höst även om jag är så förbannat ledsen över Klaroline (nej jag har inte tappat hoppet och kommer inte att göra det! Aldrig nånsin!). Det betyder ju mycket, mycket mer Klaus på heltid! ;D

15. Kvinnlig favoritkaraktär?
Jag har väldigt många kvinnliga favoritkaraktärer, men måste jag välja en... så säger jag nog Haley från One Tree Hill! För att hon är en sådan fantastisk kvinna som månar om alla och hon kan se det bästa i folk. Se bara på Nathan. Hon visste att Nathan inte var sig själv när han var en skitstövel - att den riktige, den som är god, fanns därinne. Och så fort de blev ihop började Nathan förändras mer och mer. Nu är han en fantastisk man och en underbar familjefar. Och hon lyckades också göra Quentin, som var lik Nathan i säsong 1, till en bra kille. Som sagt, hon är fantastisk!

16. Guilty pleasure serier?
Pretty Little Liars och Teen Wolf.
 
 
17. Favorit miniserie?
Harpers Island (så grymmmmt bra!) och nu senast Under the Dome! ;)

18. Favoritserie som började tidigare än 2000?
Friends som började år 1994. Hela 19 år sedan den började. Sjukt va!? Så lång tid det har gått! Och så Beverly Hills 90210 som började år 1990 (23 år sedan!).

19. Bästa cast?
One Tree Hill, The Vampire Diaries, Hart of Dixie och Teen Wolf! ♥
 
20. Favoritkyss?
Nathans och Haleys första regnkyss i 1x22 The Games That Play Us. Den kommer alltid att vara min 1a favoritscen med Naley! Och sen så älskar jag första kyssen mellan Derek och Jennifer i Teen Wolf så galet mycket också! ♥
 
 
21. Favoritpar?
Jag har jättemånga favoritpar men jag kan nämna bara alla som jag VERKLIGEN ÄR SUPER OBSESSED MED. Det är Nathan/Haley och Lucas/Peyton (One Tree Hill), Stefan/Elena, Klaus/Caroline och Jeremy/Anna (The Vampire Diaries), Caleb/Hanna (Pretty Little Liars), Jason/Charlie (Revolution), Wade/Zoe (Hart of Dixie), Seth/Summer (The OC), Mark/Lexie (Greys Anatomy), Leo/Piper (Charmed) och Max/Liz (Roswell).

22. Favoritserieavslutning?
One Tree Hill! Den slutade så himla jävla perfekt, den kunde inte ha slutat bättre än så! Så ja absolut, One Tree Hill serieavslutning är min favorit! Jag är jättenöjd! ;D

23. Mest irriterande karaktär?
Marissa Cooper i The OC. Hon tar priset som den mest irriterande karaktären. Jag tycker bara om henne i säsong 1, ibland i säsong 2 och i början och slutet av säsong 3 och när hon är med Ryan. Men annars den största delen av serien är hon så sjukt jävla irriterande och jobbig att jag ibland seriöst bara vill strypa hennes hals. Särskilt under perioderna när hon har problem med alkohol och droger, alla bråk med Julie där hon beter sig så jävla omoget, när hon börjar träffa Volchok, när hon är ovän med Summer och lite mer. Äsch, det är jobbiga perioder. Så ja, hon vinner som den mest irriterande karaktären!

24. Bästa citat?
För att inte vara tråkig och alltid välja nåt från One Tree Hill så väljer jag ett citat av Logan från Gilmore Girls som jag verkligen, verkligen gillar skarpt och det är: "It'll be fun, it'll be a thrill. Something stupid, something bad for you. Just something different. Isn't this point of being young? It's your choice, Ace. People can live a hundred years without really living for a minute. You climb up here with me, it's one less minute you haven't lived."

25. En serie som du planerar att titta på (gammal eller ny)?
How I met your mother, The Big Bang Theory bland annat. Inte nu, men i framtiden. Och sen så planerar jag att se färdigt Desperate Housewives också som jag slutade med efter fyra säsonger när jag började missa mycket :)
 
 
26. Största OMG-ögonblick?
Det första som dyker upp i mitt huvud nu är hur det slutade för Mark och Lexie i Greys Anatomy. Det är nog det största OMG ögonblicket för mig. För jag hade ALDRIG förväntat mig att det skulle sluta såhär för dem. Jag trodde att de skulle få sitt lyckliga slut som de flesta paren får. Jag blev så jävla förkrossad att jag grät i flera timmar efter jag sett klart åttonde säsongsfinalen när Lexie dog och avsnittet när Mark dog. Än idag har jag inte kommit över hur det slutade för dom. Jag saknar dem så vansinnigt mycket! Och ett annat OMG ögonblick är i One Tree Hill när Dan sköt Keith. Jag blev så sjukt chockad också då! Jag trodde aldrig att Dan skulle sjunka så lågt som han gjorde just då. Och ett annat är när Nathan och Haley visade sig vara gifta, hehe ;)

27. Bästa pilotavsnitt?
One Tree Hill, Lost och Revolution.

28. Första tv-besatthet?
One Tree Hill.

29. Pågående tv-besatthet?
Jag nämner bara de aktuella som jag är BESATT av och aldrig kan sluta följa; The Vampire Diaries, Supernatural, Hart of Dixie, Revolution och Teen Wolf.

30. Sorgligaste karaktärsdöd?
Marissa i The OC. Keith, Quentin, Haleys mamma Lydia och Dan i One Tree Hill. Lexi, Anna, Jenna, John, Alaric, Jeremy och Bonnie i The Vampire Diaries. Danny och Nora i Revolution. Mark och Lexie i Greys Anatomy - och antagligen flera mer som jag inte kommer på just nu!
 
DATUM: 2013-07-12 / TID: 23:45:56
KATEGORI: Teen Wolf, Veckans Hottie & Beauty

Veckans Hottie/Beauty #9.

Veckans Hottie och Beauty blir Dylan O'Brien och Holland Roden! De är mest kända som Stiles Stilinski och Lydia Martin aka Stydia i en av mina favoritserier nånsin - Teen Wolf. Dylan är bara så förbannat snygg, sjukt charmig och jätterolig medan Holland är så himla vacker! Hur kan man inte tycka det liksom? Asså, bara kolla på dom! För er som inte vet, så är jag jättekär i Stiles. Han är så himla charmig och rolig och han har fantastisk humor! En perfekt pojkvänmaterial, helt enkelt! ♥
DATUM: 2013-07-12 / TID: 23:11:07
KATEGORI: Allmänt, Tidsfördriv, listor

En 30 dagar-lista.

Den här listan snodde jag från Ida som jag tänker göra från och med den 1 augusti. Fast jag har ändrat många på listan. Varför? Jo för att jag vill? ;)
 
Dag 1: Berätta kort om dig
Dag 2: 10 fakta ingen vet om dig
Dag 3: Något eller någon som du saknar
Dag 4: Dina 5 favoritfilmer
Dag 5: En film som får dig att gråta
Dag 6: En sak du aldrig kommer att göra
Dag 7: Din favoritmaträtt
Dag 8: En maträtt du avskyr
Dag 9: Beskriv din drömkille
Dag 10: Berätta om ditt husdjur
Dag 11: En bild av din handstil
Dag 12: Din förebild
Dag 13: 5 saker du önskar dig just nu
Dag 14: Något du är rädd för
Dag 15: Din drömresa
Dag 16: En film du aldrig tröttnar på
Dag 17: Ditt bästa barndomsminne
Dag 18: En bild av dig själv som barn
Dag 19: En bild av dig själv nu
Dag 20: Din favoritkaka
Dag 21: Ditt favoritdjur
Dag 22: Vilken kändis vill du dela garderob med
Dag 23: Din största crush just nu
Dag 24: Ditt favoritcitat
Dag 25: Din favoritförfattare
Dag 26: Dina 5 favoritböcker
Dag 27: Vad tänker du på nu
Dag 28: Din högsta önskan
Dag 29: Vem vill du byta utseende med
Dag 30: Ditt motto
DATUM: 2013-07-12 / TID: 21:59:00
KATEGORI: Random, Tidsfördriv, listor

Bloggtips #1.

Min kompis Ida, som är en av de bästa människorna på jorden, har skaffat sig en blogg. Vi har delat miljontals ögonblick sen vi blev vänner för fem år sedan - båda lycka, glädje, skratt, leenden, tårar - och hon har alltid funnit där för mig. Även när jag är besvärlig eller jobbig eller tråkig eller irriterande eller har gjort nåt dumt, så finns hon kvar ändå. En sann vän helt enkelt.
Hon är en av mina bästa vänner. Hon betyder jättemycket för mig och ett liv utan henne vore fan ingenting. Jag vet inte hur jag nånsin ska klara mig utan henne. Hon är också en av de få som vet allt om mig. Och jag VET att vi kommer att hålla vår vänskap vid liv för resten av livet även om vi en dag plötsligt bor väldigt långt ifrån varandra eller har arbete och inte kan träffas lika ofta eller har skaffat oss en varsin familj. För en sak vet jag helt säkert - henne vill jag alltid ha kvar i mitt liv oavsett, vår vänskap kommer aldrig vara förlorad! ♥
Besök hennes blogg här! Hon skriver om allt - hennes vardag, hennes hundar Katti och Baloo (Katti är storasyster till Leo - Katti från första kull och Leo från andra kull), foto, matlagning och så. Läsvärt! :)
DATUM: 2013-07-12 / TID: 20:58:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

The king and queen of Stelena ♥

     
DATUM: 2013-07-12 / TID: 20:55:14
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Klaus Mikaelson ♥

 
DATUM: 2013-07-12 / TID: 20:33:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Klaus & Klaroline ♥


The Vampire Diaries kommer seriöst inte bli densamma utan Klaus, originalsvampyrerna och så Klaroline förstås! De har ju helt tagit över serien typ! Fan vad tomt det kommer att kännas utan dem i säsong 5! Men självklart ska jag inte sluta titta bara för det. De andra favoritkaraktärerna är ju fortfarande kvar och så kommer det att bli crossovers mellan The Vampire Diaries och The Originals - så det kan jag leva med! Bara om de bjuder på så många Klaus och Klaroline scener de kan i säsong 5! Älskar dom bara så mycket! ♥
DATUM: 2013-07-11 / TID: 02:17:05
KATEGORI: Citat, Gifs, Teen Wolf

"Scott, you're my brother." ♥


"Stiles is the detective and Scott is basically the muscle of the friendship. They have a great relationship and they’re more then just friends now. They’re allies and partners and protectors. No matter what, even if there’s a little bump in their relationship, it will always be water under the bridge because they’re brothers."
- Tyler Posey om Scott och Stiles vänskap

Denna scen är nu min 1a favoritscen med Scott och Stiles! Så heartbreaking men så fin på en och samma gång! Tänk att Stiles bad Scott att ta med honom också om han skulle dö. Åh, jag bara dog! Jag älskar deras vänskap! Deras vänskap är den bästa vänskapen i Teen Wolf tveklöst! ♥
DATUM: 2013-07-11 / TID: 02:05:00
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

"Everyone around me... everyone gets hurt." ♥

 
Spoiler alert 3x07; En major död i nästa veckas avsnitt och jag har en hemsk känsla av att det kan vara Jennifer som dör, tack vare det jag såg i preview för 3x07. Kommer att gråta forever om det är hon som dör. Se bara på dom! De är hur söta som helst och de har potential! Jag gillar dem verkligen! Om hon dör, kommer det Derek sa ju vara sant. "Everyone around me... everyone gets hurt." Jag är verkligen orolig nu! Han kommer bli förkrossad :(
DATUM: 2013-07-10 / TID: 23:52:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x06 Motel California.

Jag såg det senaste avsnittet av Teen Wolf 3x06 Motel California igår - och jag älskade det fullkomligt! Det var SÅ otroligt bra! Bästa avsnitt hittills i säsong 3, men så säger jag efter varje avsnitt för den blir ju bara bättre och bättre! Markera texten för att läsa mina tankar! ;)

"A lot can happen in one night." Jadu, Lydia, du har så jävla rätt! För det hände galet mycket! Scott, Stiles, Isaac, Boyd, Ethan, Allison och Lydia på motellet långt nånstans från Beacon Hills medan Derek och Jennifer hos honom hemma i Beacon Hills. Det finns fortfarande en sak som jag verkligen vill veta och som vi aldrig fått i säsong 2 - vad är Lydia egentligen!? Immun, ja jag vet. Men det andra? Hon har ju en förmåga att alltid upptäcka konstiga saker. Senaste upptäcket är motellet. Jeff Davis, jag behöver svar fort!

Jag älskade när Stiles, Allison och Lydia samarbetade om mysteriet kring motellet. De borde bli detektiver, de är ju så grymt bra på det! Särskilt Stiles som jämt och ständigt är nyfiken av sig. Han är en sann Sherlock helt enkelt! Jag hoppas verkligen att när han blir stor, så ska han bli polis eller en detektiv. För det passar honom verkligen! Håller någon med mig? ;)

Saker som hände Scott, Isaac, Boyd och Ethan på motellet, exakt samma saker hände på Lydias födelsedagsfest i säsong 2. Alla hallucinerade och mötte deras rädslor.
Stackars Isaac hallucinerade att han blev inlåst i en kista. Han skrek och så stängdes kistan. Jag stod inte ut med att se det. Det var svårt att se för jag hatar att se honom lida svårt! Boyd hallucinerade om Alicia. Vem tusan är Alicia!? För jag minns inte. Kan nån upplysa mig det?
Och Ethan hallucinerade att något var inne i honom och han dödade sig själv nästan med en motorsåg. Som tur var för honom, räddade Stiles, Lydia och Allison honom. Bara för det hoppas jag nu att tvillingarna ska vara med i det goda teamet snart, det skulle vara kul. De räddade ju faktiskt livet på Ethan! Då borde han och hans tvillingsbror väl vara med de goda? Jag hoppas! Genom att vara tacksam, gav Ethan en sak tillbaka - han berättade att Derek kanske fortfarande kunde vara vid livet. Det var snällt av honom. Men sedan kom han med dåliga nyheter - eftersom Derek dödade Ennis så måste han antagligen joina alforna och döda hans flock som Scott, Isaac bl.a. eller så annars går Kali efter honom och dödar honom. Nu har de ett svårt beslut att ta eller så hittar de på nån lösning.

Scott hallucinerade att hans mamma blev dödad av Decualion. Och då slutade det med att han plågades av svåra skuldkänslor om Dereks död att han var nära att begå självmord. Det ledde till en så jävla fin scen med Scott och Stiles som fick mig att böla som fan! Jag bara älskar deras vänskap så mycket! Deras vänskap är lätt den bästa vänskapen i serien. Jag dog när Scott grät och jag dog ännu mer när Stiles började gråta och sa "Bara lyssna på mig, okej? Du är inte ingenting. Du är någon, du är... Scott, du är min bästa vän. Okej? Och jag behöver dig... Scott, du är min bror. Om du ska göra det, tar du mig också." Åååh, varför varför måste du döda mig!? Sååå fint!

Jag älskade alla scener med Stiles och Lydia! Jag älskar att de bara blir godare och godare vänner. Nu längtar jag bara tills det ska utvecklas till romantik. Och jag älskade när Lydia skrek "nej!" när elden exploderade och då rusade hon mot Stiles och räddade livet på honom (och Scott och Allison också förstås).
Jag har också insett nu att jag shippar Stydia som fan mer än Jydia! De är så fina ihop! När tusan ska de bli tillsammans!? Jag väntar fortfarande på det! Men som Sofia sa, är de nog inte redo för varandra ännu. Så Lydia med Aiden och Stiles med vem det än blir om det blir nåt för ett tag, det kan jag ta! Så länge Stydia blir tillsammans sen! Det måste de! Jag längtar som en galning tills avsnitt 11 som tydligen ska vara ett stort Stiles och Lydia avsnitt. Undra varför!? ;)
Och på tal om elden... vad tusan var det där i elden som Lydia såg!? Det var en gammal kvinna... eller kanske en man? Med ett hemskt, sönderslitet ansikte. Kan det kanske vara Darach? Eller hallucinerade bara Lydia? Det återstår att se! Jag tippar på det första!

Och jag älskade alla scener med Dennifer! Alltså Derek och Jennifer! Jag shippar dom, de är så fina ihop! Och deras kyss scen... åh herregud! Det var ju en så fan HOT kyss! Lätt den bästa och hetaste kyssen nånsin i serien! För att inte tala om vilken kemi de har! Fan, Haley Webb är ju verkligen en lycklig kvinna som får kyssa Tyler Hoechlin! Ja, jag är avundsjuk, all right!? Vem skulle inte vara det? Särskilt när det rör sig om en sjukt het kille? ;)
Och btw, jag älskade att Derek läkades efter kyssen och sexet med Jennifer! Det måste ju betyda nåt! Som Charlie Carver sa på twitter; kärlek helar. Så kan det vara kärlek i luften på gång? ;)
Och jag får inte glömma Danny och Ethan! Jag gillar dom, de är söta ihop. Jag slår vad om att Danny snart får veta om varulvarna och allt. Jag vill att det ska hända! För jag gillar Danny - han är en fin kille och jag vill se honom ha en bromance med nån av varulvarna. Det vore kul ju! Och så kanske kan han få Ethan att tänka om och vara med de goda istället? Varför inte liksom? Det skulle vara fan bra! ;D

Jag såg en preview för nästa veckas avsnitt och allt jag bara har att säga är: Dennifer NEEEEJ! Bäst för alforna att det inte händer nåt verkligen dåligt! Jag längtar som en galning! Tisdag behöver skynda sig!
DATUM: 2013-07-10 / TID: 00:08:24
KATEGORI: Allmänt, Teen Wolf

Strandskatan i Halmstad.

Jag hade en fantastisk och solig dag idag på strandskatan i Halmstad. När jag vaknade i morse såg vädret inte så lovande ut. Men det var ju morgon så vi åkte ändå. 15 mil, två timmars bilande.
När vi väl var framme var vädret lite bättre, men ändå hade solen fortfarande inte kommit fram ännu. Men vid ca tolv kom solen äntligen fram och det varade hela dagen!
Jag var den första som hoppade direkt i havet när vi kom fram. De andra var fega och ville vänta tills solen skulle komma medan jag hoppade i ändå. Jag ville ju bara skynda på årets första dopp, haha. Ni anar seriöst inte hur mycket jag hade längtat efter att bada i två år! Och nu är det äntligen gjort!
 
Jag badade fem eller sex gånger och alla gånger stannade jag länge i havet. Jag var fullkomligt lycklig som ett obekymrat barn och bara njöt som fan. Jag solade också mycket och resultatet är att jag nu är lite bränd på ryggen, bröstet, magen och låren. Jag hade bara smört in mig på ryggen och bröstet. För jag trodde inte att jag skulle bli bränd på magen och låren för det brukar ju typ aldrig hända faktiskt! Så oj då! ;) Och om jag minns rätt, så åkte vi hem igen vid fem och var hemma vid sju. Jag är jättenöjd med dagen idag! Hade inte kunnat bli bättre än så! Tack gode Gud att jag fick en veckas semester från hunddagiset, annars hade jag aldrig badat idag!
 
Nu ska jag gå och lägga mig och titta på det senaste avsnittet av Teen Wolf. Jag vet bara en enda sak som har hänt i dagens avsnitt och det är om Derek och läraren tack vare tumblr. Men resten vet jag inte. Jag har hört att 3x06 ska vara riktigt bra och att det är Tyler Posey's favoritavsnitt! Så spännande det ska bli att se! ;)
DATUM: 2013-07-09 / TID: 01:52:39
KATEGORI: Allmänt

I have holiday!

Jag har en veckas semester nu från hunddagiset. Gött! Det behövs verkligen. Och det är fan perfekt tajming också. För imorgon skulle mamma och syrran till Halmstad och bada med min moster Jennie och mina kusiner Nathalie, Cassandra och Thilde. Nu ska jag följa med också. Tack gode Gud för semester, annars hade jag inte åkt med imorgon.
Jag ser fram emot att bada imorgon! Imorgon är mitt årets första dopp efter två år. För två somrar sedan badade jag bara en enda gång och nu i somras badade jag aldrig. För min familj ville aldrig åka nånstans och så ville jag inte vara ensam. Därför har jag inte badat på två år. Det är bara så sjukt för jag älskar ju faktiskt verkligen att bada mycket på somrarna! Men nu imorgon gäller det! För då ska jag ta igen de två somrarna jag inte badat! Vilket betyder att jag ska bada så mycket jag kan! ;)
15 mils bilande från Vaggeryd till Halmstad. Så jag tror det är bäst att jag går och lägger mig nu. Vi åker härifrån kl halv åtta på morgonen! God natt och sov gott! :)
DATUM: 2013-07-07 / TID: 20:00:00
KATEGORI: Gifs, One Tree Hill

"Your art matters. It's what got me here." ♥

DATUM: 2013-07-05 / TID: 16:58:00
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

I'm too obsessed! ♥

 
Seriöst, bara kolla på den här mannen! He is SOOO damn adorable! Han är också typ den enda kändiskillen som jag tycker verkligen passar i lite skägg - lika mycket som han passar utan också! Han är så muskulös, snygg och så jävla sexig att det inte finns! Jag älskar hans fina leende! Mina knä blir svaga varje gång när han ler. Och jag dör varenda gång Derek dyker upp i Teen Wolf! Som sagt, han är så adorable! ♥
DATUM: 2013-07-05 / TID: 13:52:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Devious Maids.

Det är något som jag har glömt att nämna - och det är att jag har börjat följa Devious Maids. Den kommer på kanal 5 kl 21:00 på onsdagar som jag följer. Den är riktigt bra och väldigt spännande! Desperate Housewives skaparen ligger bakom serien och bland producenterna finns Eva Longoria som också spelade rollen som Gabrielle Solis i DH. Så det är inte så konstigt att den är så bra!
 
Och på tal om DH, så slutade jag se den efter fyra säsonger för att jag började missa mycket av femte säsong på tv. Så därför bestämde jag mig för att det var lika bra att jag lade ner den tills den skulle bli nedlagd och då skulle jag ha maraton. Det är på tiden för det nu - så när jag är klar med Charmed, kommer jag att ha DH maraton där jag ska se från allra början. För det är mycket som jag har glömt. Jag ser fram emot det ;)
 
Och nu tillbaka till Devious Maids. Förutom att den är så bra så finns det en annan fördel - Drew Van Acker är med i den som Remi Delatour. Honom känner ni till som Jason DiLaurentis i Pretty Little Liars. Jag hejar på Remi och Valentina som fan, jag ser mycket potential där! Det är bara det att jag hatar Valentinas mamma som avskyr Remi. Mitt hjärta brast som fan för Valentina i avsnitt 2 på Remis fest, det var väldigt taskigt gjort av hennes mamma. Men ja... jag ska inte säga alltför mycket nu ifall det finns folk som inte sett den ännu. Här kommer handlingen till serien.
 
Väninnorna/hemhjälparna vänder sig till varandra för stöd när deras vän och kollega Flora blir mördad. Nykomlingen Marisol har hemliga motiv och när någon hon älskar blir inblandad i mordet på Flora börjar hon jobba som hemhjälp under täckmantel för att få fram sanningen...
DATUM: 2013-07-03 / TID: 22:17:00
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

YEEEAH! Monday, hurry up!

Jag blev helt galen när jag såg de här små scenerna från sneak peek videon för 3x06 som kommer på måndag (tisdag för oss svenskarna). Jag shippar ju Derek och Jennifer! Så det är klart att jag blev helt tokig! Fast det känns kanske lite för bråttom då de har bara träffat tre gånger (en i avsnitt 3, en i avsnitt 4 och en i avsnitt 5), men vem fan bryr sig! Jag shippar ju dom och då brukar man ju inte vilja vänta så länge, haha. Jag vill ha måndag nu! ♥
DATUM: 2013-07-02 / TID: 20:07:00
KATEGORI: Film

Evil Dead (2013).

Evil Dead såg jag precis nyss. Och herregud! Den var SÅ blodig, läskig och rå men samtidigt så sjukt bra och spännande! En riktigt nagelbitare-film! Jag hade kalla kårar längs ryggraden under nästan hela filmen. Den var bara så spännande. Ni som är verkligen, och då menar jag VERKLIGEN, känsliga bör verkligen inte se denna! Den är alldeles för blodig och rå, det är verkligen många äckliga scener - men om ni vill se ändå, så se på egen risk! Kom då inte sen och säg att jag inte har varnat dig! Bra story och det är även några grymt bra skådisar som Shiloh Fernandez, Jessica Lucas och Jane Levy. Och det är också den bästa skräckfilmen jag sett på länge! Trailern kan ni se här.
 
Fem ungdomar i 20-årsåldern spenderar en helg i en avlägsen stuga. De upptäcker en bok som visar sig vara "Book of the Dead" och en bandad översättning och tolkning av boken och dess besvärjelser gjord av en arkeolog. När de lyssnar på denna så kallar de omedvetet till sig de vilande demoner som tar dem i besittning...
 
 
DATUM: 2013-07-01 / TID: 18:13:00
KATEGORI: The Mortal Instruments

'The Mortal Instruments: City of Bones' German trailer.

Här är en ny trailer som kom för en vecka sedan - och den innehåller många nya scener! Alltså seriöst, filmen ser ju så galet bra ut! Den ser ut att komma att bli lika grym som boken är! Och den ser till och med bättre ut än Twilight filmerna faktiskt! Jag har inte längtat så här jävla mycket sen de filmerna! 23 augusti, kom NU! ♥