DATUM: 2015-04-28 / TID: 20:23:00
KATEGORI: Övriga tvserier

Fringe.

Jag har velat se Fringe väldigt länge och nu såg jag precis piloten nyss! Och jävlar, vilken jäkla fantastisk start! Jag är så hooked och än så länge gillar jag alla karaktärer och också redan efter piloten shippar jag Peter och Olivia nu! De har fantastisk kemi och jag ser fram emot deras lovestory. Jag har en känsla av att den kommer vara episk och fullt av heartbreak ibland. Sånt älskar jag ju! Och ännu bättre är att Peter spelas av ingen annan mindre än Joshua Jackson, min crush från Dawson's Creek!
Och ännu, ännu, ännu bättre är att den är skapad av ingen annan mindre än JJ Abrams tillsammans med några andra! Samma man som låg bakom Lost och Revolution. Så jag kommer definivit att fortsätta se vidare! Nu vet ni vad mitt maratonprojekt är och för att inte serien ska ta slut alltför fort så ska jag försöka satsa bara på max ett par avsnitt per dag. Hoppas jag klarar det! Nu ska jag njuta lugnt och fint med de 99 av 100 avsnitten som är kvar ;)
 
Serien är skapad av mannen bakom Lost, J.J Abrams. Den handlar om FBI-agenterna Olivia Dunham och Peter Bishop som får i uppdrag att stoppa ett oförklarligt fenomen som hotar världen. De tar hjälp av Bishops sjukhusbundna far, vetenskapsmannen Dr Walter Bishop.
 

DATUM: 2015-04-28 / TID: 18:00:31
KATEGORI: Arrow, Once Upon a Time, Sammanfattningar, iZombie

Veckans tvserier (v 17).

Once Upon a Time 4x18 Sympathy for the De Vil:
Superbra avsnitt! Jag hade väntat länge på ett avsnitt med Cruella De Vil sen jag fick veta att hon skulle komma i serien, för att jag var nyfiken på vad Adam och Eddie hade hittat på med hennes karaktär och för att jag gillade henne. Och snacka om hur glad jag blev att hon inte var ännu en skurk som blev en skurk för att nåt hemskt hade hänt henne. Hon har ALLTID varit en skurk, ändå sen födelsen! Jag menar, varför döpa sitt barn till Cruella liksom?! Men jag blev ändå överraskad när allt det kom fram och att hennes happy ending var att kunna döda folk igen! För jag var ju så säker på att Adam och Eddie skulle typ komma med en twist om att hon var snäll först, som de har gjort med alla andra skurkar. När det kom fram om vad hennes happy ending var, då jag bara "oh shit! Hon är ju verkligen en skurk!" haha. Äsch, så hemskt när hon dödade sin mamma! Först trodde jag att mamman faktiskt var ond och att hon bara låste in Cruella för att hon typ njöt av det eller nåt, men så visade det sig senare att det var helt tvärtom! Det var en riktigt grymt bra twist! En sak till, haha hur rolig var hon när hon spelade Angry Birds!? Hon var också den sämsta kidnapparen ever då Henry lyckades ju rymma medan hon spelade spelet! Dumma Cruella!
Vad jobbigt det är att se Emma så arg, jag hatar att se henne sviken och ledsen. Jag vill bara se henne lycklig. Jag tycker så synd om henne och ja jag står fortfarande på hennes sida. För det Charming och Snövit gjorde med Maleficents barn var fel. Visst, de ville bara att Emma skulle bli god och allt. Men hallå!? De borde ha haft lite tro i deras barn. Men det krossade ändå mitt hjärta att se deras reaktion när Emma sa att hon ville bara vara runtomkring folk (Regina och Killian) som hon litar på när Henrys liv stod på spel. Men som sagt, de har bara sig själv att skylla. Jag hoppas verkligen att Emma en dag kan förlåta dem.
Och så slutet!!! Jag bara WHAAAAT? Visst, jag visste att Rumple var ute efter att få Emma att bli mörk och allt och att hon skulle bli det var bara en tidsfråga. Men ändå! Att hon faktiskt dödade Cruella där i slutet? Jag blev väldigt överraskad! För att inte tala om hennes reaktion efteråt, hon såg rätt kall ut! Men det kommer att bli intressant att se hur det hela utvecklas i de kommande avsnitten. Spännande! 
 
iZombie 1x06 Virtual Reality Bites:
Fan vad kul det var att se Liv som en nolla som bara älskade att spela spel efter att ha ätit mordoffrets ruttna hjärna, shit vad jag skrattade mycket. Hon är ju bara för skön den där Liv! På tal om rutten hjärna, haha stackars henne som tvingades äta mordoffrets hjärna som såg så sjuuuuuuukt rotten och äcklig ut! Vore jag en zombie, så skulle jag inte ens fan äta det! Men hon var ju tvungen då hon måste fortsätta spela synsk för Clive, haha! She so nailed it när hon sa "Son of a bitch!" och Ravis ansikte efteråt, HAHAHA!
Och jag älskar verkligen, verkligen hennes nya kärleksintresse! Lowell är ju bara så fin och gullig! Denna storyn är en personlig favorit hos mig. Major är också fin och allt, men jag ser bara inte kemin med honom och Liv som jag ser med Lowell och Liv. Deras "dejt" var så jäkla söt, ja iallafall tills han försökte kyssa henne. Då blev det hela bara så otroligt pinsamt på ett gulligt, pinsamt sätt. Men huvudsaken är åtminstone att Liv äntligen gottgjorde det i slutet och kysste honom! De är bara så fina ihop! Ja jag vet jag vet, det är tidigt att bedöma det efter bara två avsnitt men jag bryr mig inte! De har förresten fått ett shipnamn och det är ingen mindre än LivWell. Jag gillar det väldigt mycket, vad tycker ni själv? :)
Och slutet!? Shit vilken totalt jävla panik jag fick! Det kommer ju inte att sluta bra! Livs mamma råkade vara på Blaines ställe av alla ställen och frågade om ett jobb till Livs bror. Nej, nej, alltså bara nej! Nu fasar jag verkligen för Livs bror. Tänk om Blaine dödar honom eller nåt och hur skulle Liv må då? Usch, det där vill jag inte ens tänka på! Men nu vet Ravi och Liv äntligen om Blaines smutsiga affärer! Frågan är, vad händer nu när de vet? Major kommer ju allt närmare Blaine nu så det betyder att hans liv är i ständig fara nu. De måste göra något, det och nu! Särskilt innan det händer Major eller Livs bror någonting!
Och förresten, är det bara jag som tror att all kött som Blaine har på sitt ställe är faktiskt människokött av barnen som han har dödat? Jag menar, han måste ju göra sig av med kropparna nånstans! Åh jisses! Det hoppas jag verkligen inte!
 
Arrow 3x20 The Fallen:
Supersupersuperbra avsnitt! Så mycket hände och jag bara fullkomligt älskade hela avsnittet! Usch vad jag grät i början när Oliver hittade Thea där på golvet och såg så panikslagen ut och när han senare på sjukhuset trodde att hon var förlorad för alltid. Det var så jobbigt att se! Och jag älskade att det var just hans broderliga kärlek för Thea som han offrade sig för - till att bli nästa Ra's. Så skönt att Thea är vid liv! Vart orolig för det ett tag, så det var ju en lättnad :)
Och Oliver och Felicity!!! ÄNTLIGEN SOM FAN, säger jag bara! De fick väldigt mycket utdelning och jag älskade varenda allt! Jag älskade hur hon äntligen sa att hon älskade honom för första gången, hela hennes tal och så deras sexscen efteråt. Jag älskade att de hela tiden såg varandra i ögonen, det var bara så fint och romantiskt. Även goodbye-scenen älskade jag också även om det bara var så heartbreaking att se! För jag fullkomligt bara älskade hur Oliver bröt ihop fysiskt när han skulle säga adjö till Felicity. Det var så tydligt att han inte ville säga adjö till henne. Jag totalt skrek också, bokstavligt, när hon drogade honom! Jag bara WHAT!? Den delen hatade jag för det var fel gjort av henne. Han är ju vuxen så han har rätt att göra sina egna val. Men han blev inte arg på henne för det när han vaknade upp, så det var ju en lättnad! Istället sa han bara med så mycket känsla att han älskade henne alltmer för det. Bara sååå förbannat fint! :')
Och slutet!! Nu har Oliver blivit Ra's till slut. Jag är väldigt orolig nu för de kommande avsnitten. För om han nu har tagit fram sin mörka sida, så är jag nu så förbannat rädd för vad han kommer att hitta på! Tänk dig liksom, tänk om han typ skadar Felicity eller Dig eller Thea eller nån han bryr sig om!? Så ja, jag är orolig! Vad tomt det kommer också att kännas utan honom i team Arrow! Hoppas bara att Oliver inte är Ra's alltför länge och att de lyckas få honom tillbaka i slutet av säsongen!
DATUM: 2015-04-27 / TID: 19:47:09
KATEGORI: Övriga tvserier

The Messengers.

Jag kollade in en annan, ny serie The Messengers från CW igår. Egentligen skulle jag se den i förra veckan när den hade premiär, men efter recensionen av seriedrottningen avstod jag från att titta. Men ett tag senare i veckan tänkte jag "Men vänta, vi gillar ju inte alltid samma saker. Tex OUAT som jag faktiskt tycker är sjukt bra i varenda avsnitt medan hon byter ofta åsikt" och då blev det så att jag bara "Åt helvete med recensionen! Jag SKA se den för att jag vill och få en egen åsikt!" och det gjorde jag till slut igår.
Och till min överraskning gillade jag den faktiskt. Jag har alltid älskat övernaturliga serier. Eller egentligen, jag var först lite förvirrad i piloten för att den introducerade för mycket på en och samma gång i 40 minuter, så man fick liksom nästan inte grepp om handlingen. Men efter det andra avsnittet fick jag ett lite bättre grepp nu.
Så jag ska naturligtvis fortsätta se den! Visst, chansen är stor att den blir nedlagd med tanke på låga tittarsiffror, men vem bryr sig? Jag tar risken! Jag blev ju också en Raul och Erin shipper, så de är en av riktigt bra anledningar till att fortsätta titta ;)
 
The Messengers är en ny serie på kanalen CW som handlar om en grupp med främlingar som, efter ett främmande objekt landat på jorden, tillfälligt dör från en energipuls som det genererar. När de kommer tillbaka till liv igen upptäcker de att de har fått nya, övernaturliga förmågor.
(texten är snodd från seriedrottningen)
 
DATUM: 2015-04-26 / TID: 00:49:00
KATEGORI: Gifs, iZombie

iZombie; my new obsession ♥

Min obsession för iZombie bara växer så det knakar! Jag ser om avsnitten ofta när det inte finns nåt annat att se och den är numera en av de serierna som jag ser fram emot mest varje vecka! Jag gillar LivWell väldigt mycket, de är bara så dösöta! Här under bjuder jag på underhållande gifs från bakom kulisserna med Malcolm Goodwin och David Anders (Clive och Blaine). Det regnar mycket i Vancouver, så de sjöng en sång om regn haha. Det kommer från Goodwins instagram som ni kan se här :)
 
DATUM: 2015-04-25 / TID: 14:52:06
KATEGORI: Under the Dome

"Under the Dome" säsong 3 trailer.


Ääääääääntligen är den här nu! Jag såg trailern för några dagar sedan i dåligt kvalité, men här är den nu! Det finns inga ord för hur mycket jag längtar! Säsong 3 ser ut att bli galet bra och ja Big Jim ser ännu galnare ut! Juni, komsi NUUUU!? ♥
DATUM: 2015-04-21 / TID: 20:04:00
KATEGORI: Böcker, Serienyheter, The Mortal Instruments

Vem spelar Jace Wayland?

Nu har vi äntligen ett ansikte för rollen som Jace Wayland i Shadowhunters!Och det är Dominic Sherwood som får äran! Han är okänd för mig, men ett stort plus är att han är het och att han är ungefär vad jag har föreställt mig som Jace (fast jag har föreställt mig många hundratals olika killar haha!). Nu väntar jag bara på nyheter om vilka som ska spela Clary (gud hjälpe mig, bäst att skådespelerskan HAR BRA kemi med Dominic - Jace/Clary är ju mitt favoritpar), Simon, Isabella, Alec, Magnus och flera till! ;)
DATUM: 2015-04-20 / TID: 20:10:54
KATEGORI: Film

Ny "Jurassic World" trailer!


Den ser så helt gaaaaaaaalet bra ut! Ni anar inte hur jobbigt det är att vänta, jag som är ett stort fan av Jurassic Park-filmerna och har längtat väldigt länge efter en ny film och nu är den äntligen här snart efter 14 år sen trean! Vad jag längtar så sjukt mycket! Jag är även ett fan av dinosaurier också om jag inte redan har sagt det! Dinosaurier är bäst, okej!? ♥♥♥
DATUM: 2015-04-19 / TID: 21:19:53
KATEGORI: Arrow, Once Upon a Time, Sammanfattningar, iZombie

Veckans tvserier (v 16).

Once Upon a Time 4x16 "Best Laid Plans" / 4x17 "Heart of Gold":
4x16 var grymt bra! Och 4x17 var ganska bra! Jag älskade alla scener med Killian och Emma som alltid, de är bara så fina ihop! Jag älskade att han berättade direkt för henne om vad Ursula berättade, hur han var så rädd att hon skulle bli ond och hur hon tröstade honom genom att krama honom - mitt framför Charming, Snövit och Henry. Emma har verkligen blivit öppen nu och sånt, det älskar jag! Haha, jag älskar också svartsjuka Killian! "Why would I be jealous? Though I do know you're partial to men in leather jackets." Han är bara så söt när han är svartsjuk och jag älskade hur Emma roades av det och försäkrade att August bara var en vän, ingenting annat. Så jäkla söt! Jag kan aldrig sluta le när det gäller de två!
Så, äääääntligen vet Emma hemligheten nu! Som jag trodde, så blev hon jätteförbannad! Verkligen, verkligen blyförbannad! Jag tycker så synd om henne att hon har blivit sviken igen. Ledsen, Charming och Snövit, men jag står på Emmas sida. Vad ni gjorde med Maleficent var bara så fel och sjukt hemskt! Jag kan inte tro detta! Stackars Maleficent och Emma har all rätt att vara förbannad! Jag klandrar henne inte. På tal om Maleficents barn, så det är Lily som är barnet! Emmas bästa vän från barndomen. Jag blev inte direkt överraskad, för jag misstänkte det redan innan. Men det känns ändå bra att äntligen få det bekräftat :)
Så, så, så dumt att de fick ut författaren! Han är ju elak, usch! Och haha underbart att han heter Walt som i Walt Disney! Jag gillar det! :D
Och så avsnittet med Robin Hood! Äntligen fick man se hur det gick för honom med Marion och Roland i New York! Jag fick mig ett gott skratt när Robin hoppade på en häst och jagade en kille för att han stal Marions väska och hur han sa nåt om heder till tjuven som bara "Va? Vad pratar du om?" hahaha så jäkla kul!
Och scenerna med Rumple och Robin då som var intressanta att se! Har faktiskt inget mer att säga än att det bara var intressant att se. Jag avskyr bara Rumple mer och mer nu för varje avsnitt, tyvärr. Verkligen synd för han var en favorit en gång i tiden. Jag tror tyvärr inte att han någonsin kommer att förändras, hur det än går. Därför kan jag knappt shippa Rumbelle längre, för Belle förtjänar bättre än så! Anfall mig inte snälla, Rumbelle fans, men det är bara så vad jag tycker.
Och twisten då med att Zelena är tillbaka!!! Fick mig en chock när det visade sig att Marion har varit Zelena hela tiden sen hon kom till Storybrooke med Killian och Emma när de reste bakåt i tiden! Blev verkligen överraskad för jag har då verkligen inte sett ett enda tecken på att Marion inte var Marion. Därför känns twisten inte riktigt så trovärdigt, tyvärr. Det känns som om manusförfattarna kom på idén om twisten i EFTERHAND vilket är synd - för twisten skulle ha varit grymt bra OM vi bara hade sett några tecken på att Marion inte var den hon var. Men annars, kul ändå att Zelena är tillbaka! Inte för att jag gillar henne egentligen, utan för att hon är verkligen sjuhelvete på att vara wicked! Så därför är jag mer än okej med att hon är tillbaka, för syskonrivalitet mellan Regina och Zelena är alltid kul att se!
Och det med att Robin valde "Marion" i slutet, gode gud jag hoppas verkligen att han var under en spell! För det vore så grymt mot Regina! Han valde ju henne i Storybrooke och nu plötsligt väljer han "Marion"? Det bara kom från ingenstans! Därför hoppas jag verkligen att han bara är under spell!
Jag ser fram emot att se nästa avsnitt imorgon! :D
 
iZombie 1x05 "Flight of the Living Dead":
Jag älskar att serien bara blir bättre och bättre för varje avsnitt! Jag älskar också att Liv alltid får små nya personlighetsdrag i varje avsnitt, ett stort plus för det! Och hallå den nya hunken vid namn Lowell!? Så hot! Snälla låt honom stanna! För Liv behöver ett spännande kärleksintresse! Och Lowell är en fullkomligt perfekt match för henne! Han är ju också en zombie! Jag blev glatt överraskad faktiskt när det kom fram, hans hår var ju liksom mörkbrunt! Men nu vet man att han färgar sitt hår. Om nu man kan göra det, varför gör inte Liv det också även om jag självklart gillar hennes look! Och för att inte tala om vilken kemi de har också! Också Lowells tal i slutet? Det tog andan ur mig, jag smälte så! Alltså vilket tal! Och serien är ju fantastiskt bra, jag är så glad att jag slutade vänta. Nu är den nån som jag kommer att längta till varje vecka ;)
 
Arrow 3x19 "Broken Arrow":
Wooow, vilket jäkla bra avsnitt! Det hände så himla mycket! När det ryktades om att en karaktär skulle lämna serien, så gissade jag på antingen Roy eller Thea och jag VILLE INTE att det skulle hända antingen eller! Så när Roy väl dog i fängelset, då bara förlorade jag det och började gråta floder och bara tänkte "Nej! Inte han! Inte han!". MEN då kom det en underbar twist, han dök upp, livs levande! Det har hela tiden varit planerat av honom, Diggle och Felicity! Väldigt smart twist! Då blev jag så jävla lättad! Tack gode gud! Men han lämnade ändå, men fast vilket annat val har han sen staden tror ju att han är Arrow och att han nu är död? Men huvudsaken är åtminstone att han gör det med liv i behåll! Det är bättre det än att han är död! Jag kommer att sakna honom, hoppas han kommer tillbaka då och då! Hejdå, Roy Harper. Och så dog Thea sen istället! SAY WHAT!? Även där förlorade jag det också och brast ut i gråt! Herregud, hur kommer Oliver att reagera! Stackars honom! Snälla säg att det finns nåt sätt som man kan göra och ta Thea tillbaka till livet! Och också, hur ska Oliver någonsin kunna bli Arrow? Jag hatar Lance så mycket nu för det! Han är ju bara för fan mycket! Så trött på honom nu! Förr gillade jag honom, men nu gör jag det inte längre. För mig får han gärna försvinna! -_-
Nu till dessa bra saker: Oliver var så jäkla HOOOT när han styrde Ray som ett datorspel! Jag dreglade hårt! Och dessa scener mellan Oliver och Felicity!!? Jäklar, hon var så nära att säga "I love you"! Jag bara, "Nu kommer det, nu kommer det!" och så kom det aldrig, grr! Men nästa vecka händer det, vänta bara....! :D
DATUM: 2015-04-19 / TID: 00:41:00
KATEGORI: Citat, Gifs, iZombie

"She's the only thing in colour." ♥

 
"So here's the speech. The zombie thing is a bitch. Your world shrivels down to a dot. You know this and... All you can think about is how to get your next meal and keeping your secret. And... No one can really... Know you. Now. Kissing, touching, sex, love, yelling at someone for stealing the blankets. Um, out of the question. Forever. But then one day I see this... Beautiful woman. She's the only thing in colour. Odd 'cause she's so pale. And then suddenly there's hope again. That's all I'm saying. Who knows if we'll even like each other. But I like everything I've seen so far, and, um... What have we got to lose?"
DATUM: 2015-04-19 / TID: 00:26:00
KATEGORI: iZombie

iZombie.

Igår kunde jag inte vänta längre tills beskedet om en säsong 2 eller ej, så nu har jag sett de första fem avsnitten som finns ute. Och jag är helt fast! Jag fastnade nästan direkt i piloten!
Rob Thomas, som satt bakom serien Veronica Mars, sitter bakom denna serien. Just det är anledningen till att jag började se iZombie och en annan anledning är så klart Robert Buckley mest känd som Clay i One Tree Hill. Och den är så otroligt bra, smart, rolig, kickass och spännande - precis som Veronica Mars! Den blir till och med bara bättre och bättre för varje avsnitt! Ett stort plus för det!
Jag älskar även alla karaktärer, särskilt huvudkaraktären Olivia 'Liv' Moore. Förutom Blaine då som jag avskyr som pest pga vad han gör med barnen. Och Lowell!? Snälla, snälla, snälla låt honom stanna och bli en series regular! För jag shippar Liv med honom så hårt!!! Liv behöver ett spännande kärleksintresse! Så snälla, låt det bli honom och snälla ännu en gång, låt honom stanna!
Och gode gud, snälla låt den förnyas till säsong 2! Den är ju så bra och har så mycket potential! Eller annars blir jag så arg! ;)
 
Handlingen kretsar kring Olivia 'Liv' Moore som har blivit en zombie, men genom att konstant äta hjärnor behåller hon sin mänsklighet och hindrar att hon helt förvandlas till en själlös zombie. Hon börjar jobba på ett bårhus där hon då har tillgång till färska hjärnor. Men varje gång hon äter en hjärna så får hon den personens minnen vilket leder till att hon försöker lösa hur de dog.
 

DATUM: 2015-04-17 / TID: 21:29:25
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

Serielista; Mars 2015.

Ny månad, uppdaterad serielistan! Det som har skett förändringar är som vanligt i fetstil. Inlägget skulle jag publicera den 1 april, men det glömde jag totalt bort! Så här är den nu. Rent seriemässigt har det gått dåligt i mars.
 
Som ni redan vet, så höll jag på att komma ikapp Pretty Little Liars vilket jag också gjorde till slut! Äntligen säger jag bara och jag ångrar mig verkligen inte för säsong 5 har varit guld! Den slutade så spännande! Nu väntar jag spänt på säsong 6! När det gäller Bones säsong 2 så har jag tyvärr inte börjat överhuvudtaget som jag skulle. Jag valde att kolla om på Roswell istället, ha One Tree Hill maraton och att fortsätta med White Collar säsong 3 på Netflix (fortfarande inte färdig med denna säsongen), haha. Men jag ska börja med Bones så småningom, just nu är det faktiskt skönt med en paus.
 
Arrow halkade jag faktiskt efter med i sju avsnitt, men jag valde ändå att behålla den kvar under serier jag är up to date med för att jag ändå skulle komma ikapp den förr eller senare vilket jag nu också gjorde. Jag har även lagt till iZombie och The Messengers, som båda har premiär i april, under serier jag vill se :)
 
Jag har fortfarande Sailor Moon maraton, är fortfarande på säsong 3. Jag tar det lugnt, därför. Sen så har jag också börjat se en ny tvserie som kom till Netflix för några veckor sedan och den heter The Returned. Grymt bra serie! Nu ligger den under serier jag är up to date med. Det är allt :)
 
SERIER JAG ÄR UP TO DATE MED:
Arrow (säsong 3)
Once Upon a Time (säsong 4)
Pretty Little Liars (säsong 5)
Teen Wolf (säsong 4)
The Flash (säsong 1)
The Returned (säsong 1)
The Walking Dead (säsong 5)
The 100 (säsong 2)
Under the Dome (säsong 2)

SERIER JAG LIGGER EFTER I:
American Horror Story (säsong 2)
Awkward (säsong 3)
Beauty and the Beast (säsong 2)
Bones (säsong 2)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
Chicago PD (säsong 1)
Criminal Minds (säsong 5)
Dawson's Creek (säsong 3)
Desperate Housewives (säsong 5)
Hart of Dixie (säsong 4)
Greys Anatomy (säsong 10)
Grimm (säsong 2)
Homeland (säsong 1)
New Girl (säsong 2)
Reign (säsong 1)
Revenge (säsong 2)
Sailor Moon (säsong 3)
Sleepy Hollow (säsong 1)
Sons of Anarchy (säsong 4)
Supernatural (säsong 9)
Switched at Birth (säsong 3)
The Vampire Diaries (säsong 5)
The Originals (säsong 2)
White Collar (säsong 3)

SERIER JAG GETT UPP OCH KOMMER TROLIGEN INTE SE FÄRDIGT:
Breaking Bad (säsong 2)
Dexter (säsong 2)
Star-Crossed (säsong 1)
Suits (säsong 1)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
True Blood (säsong 4)
Twisted (säsong 1)
Orange is the new black (säsong 1)
90210 (säsong 4)

SERIER JAG SETT KLART FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:
Brothers and Sisters
Chuck
Don't trust the bitch in apartment 23
Förhäxad
Ghost Whisperer
Gilmore Girls
Gossip Girl
Harper's Island
Hellcats
H20 Just Add Water
Kyle XY
Las Vegas
Legend of the Seeker
Life Unexpected
Lost
Make it or Break it
Nikita
OC
Once Upon a Time in Wonderland
One Tree Hill
Revolution
Roswell
Pan Am
Prison Break
Privileged
The Gates
The Secret Circle
Ugly Betty
Veronica Mars
Vänner
21 Jump Streets

SERIER JAG VILL TITTA PÅ:
Beverly Hills 90210
Doctor Who
Drop Dead Diva
Everwood
Greek
Rookie Blue
Robin Hood
Scandal
iZombie
The Messengers
DATUM: 2015-04-13 / TID: 19:08:00
KATEGORI: Övriga tvserier

Daredevil (Netflix).

Igår och idag såg jag de första fem avsnitten totalt av den nya serien Daredevil på Netflix. Och jag är heeelt galet fast! Jag fastnade direkt i piloten. Den är SÅ bra och ett mästerverk utan tvekan, se bara på dess betyg på Imdb som är 9,3 av 10!
Och spänning är bara på topp hela tiden, inte endast en tråkig stund. Bra story, bra backstory, intressanta karaktärer, imponerande skådespelareinsatser som fan och mer! Och jag är småkär i Matt, han är snygg (alltid haft en crush på Charlie Cox sen filmen Stardust) och dessutom en grymt duktig brottskämpare för att vara blind! När det gäller fina ships, så har jag lite svårt att bestämma mig: Matt/Clarie och Matt/Karen. Men måste jag, så tror jag nog att jag håller mer på Karen.
Jag vet faktiskt inte vad jag kan säga mer, annat än att den är verkligen bra och att jag rekommenderar den om ni älskar Marvel och superhjältar! Så jag säger bara; gå och se den! Nu, nu, nu, nu, NUUU! ;)
 
Matt Murdock är blind, men har fått förhöjda sinnen och ett radarsinne. Han arbetar som advokat,
och under nattetid som superhjälten Daredevil i Hell's Kitchen...
 

DATUM: 2015-04-07 / TID: 21:18:15
KATEGORI: Serienyheter, The Vampire Diaries

Nina Dobrev lämnar TVD!

Ja, ni läste rätt! Nina Dobrev, som spelar Elena Gilbert, lämnar The Vampire Diaries! I helgen var hon och festade på en båt i Georgia med TVD-skådisarna och några av dem använde den misstänksamma hashtaggen #NinaWeWillMissYou så det började gå runt rykten om att det betydde att hon skulle lämna serien. Och mycket riktigt stämmer det!
Igår meddelade och bekräftade Nina på sin instagram att det var en avskedsfest och att hon ska lämna The Vampire Diaries efter den pågående sjätte säsongen. Hon kommer alltså inte att vara med i säsong 7. Även Michael Trevino, som spelar Tyler, ska också lämna serien. Men karaktären Tyler bryr jag mig inte direkt om, så nu tillbaka till Nina...
 
Anledningen till att Nina ska lämna serien? Hon har alltid vetat att hon bara ville göra sex säsonger totalt som Elena och hon känner också att Elena har berättat sin historia klart och att hon vill börja satsa på andra roller nu.
Väldigt tråkigt för er som fortfarande är fäst vid serien och Damon/Elena! Jag själv blev ärligt talat väldigt överraskad över denna nyheten för jag trodde aldrig att det skulle vara Nina av alla. Jag har alltid trott att det skulle vara Ian Somerhalder eller Paul Wesley som skulle lämna serien först. Men nej, det är Nina Dobrev som går först. Serien kommer att kännas väldigt konstigt utan Elena, hon är ju liksom seriens främsta huvudkaraktären. Hur kommer serien att gå utan henne? Får serien upplyft av hennes frånvaro eller går den i grav efter säsong 7? Vad kommer att hända med Damon/Elena och Stefan/Elena? Blir det ens DE eller SE som endgame? Så många frågor.
 
Mig rör det inte så mycket att miss Dobrev lämnar serien. För hade jag fått välja, så skulle jag hellre välja henne än Ian och Paul. Jag är ju team Defan nu då jag inte direkt bryr mig om Stelena och Elena längre så jag vill därför gärna ha bröderna Salvatore kvar. Jag planerar att kanske komma ikapp serien i sommar, bara kanske.
Och åh en sak till! Jag såg också på Twitter att tusentals Delena-fans är helt till sig över nyheten och anklagar stackars Julie Plec för Ninas avskedsansökan. Men hallå?!! I'm laughing my ass off! Hur kan de seriöst vara så jäkla tröga? Har de inte läst på ordentligt? Det är HON själv som valde att lämna serien, det var inte Plec som ville skriva ut henne ur serien. Herregud, att Delena-fansen (och till och med en del av Stelena-fans också) kan vara så otroligt barnsliga...! Men ja hur som helst... Jag önskar Nina Dobrev all lycka! :)
DATUM: 2015-04-06 / TID: 21:19:00
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Roswell

OTP #10; Michael/Maria.

Det är inte bara Max och Liz (läs nummer 3) som är min OTP i Roswell utan också Michael och Maria! Ändå sen Michael kidnappade Maria och stal hennes bil i 1x06 har jag shippat dem så hardcore! Det var liksom bara PANG! där och den otroliga, starka kemin mellan dem hade funnits där ändå sen dess. Jag älskar hur de verkligen driver varandra till vansinne, på samma sätt som Wade och Zoe driver varandra till vansinne i Hart of Dixie, men ändå älskar varandra och att de gör varandra till bättre personer, men framför allt hur Maria gör Michael till en bättre person. De är bara så perfekta för varandra och de hör ihop på alla sätt. Det är svårt att inte shippa dem! Jag säger bara, gå och se Roswell nu på en gång om ni är nyfikna på detta underbara paret! ♥  

 
"I wanted to say that this whole thing has been screwed up from the beginning. You and me. Us. Just the whole long, stupid story. But I wouldn't trade it for anything. It's meant so much to me. From day one, from the moment that I kidnapped you and stole your car, I knew you were the girl for me. I never wanted anyone else. I still don't. Just...wherever I'm going, whatever I'm doing, just know I'll always love you."

Andra OTPs; #1 Slexie #2 MiSa #3 Dreamers #4 Jarbie #5 Chaire #6 Klaroline #7 Frary #8 Richard/Emily #9 Seth/Summer
DATUM: 2015-04-05 / TID: 18:12:02
KATEGORI: The Mortal Instruments

Shadowhunters.

Jag fick helt underbara nyheter för flera dagar sen som jag glömt berätta om. Och det är att The Mortal Instruments återvänder! Men inte till bioduken, utan tv-rutan. The Mortal Instruments blir alltså en tvserie istället! Serien kommer att heta Shadowhunters vars säsong 1 kommer bestå av 13 avsnitt och kommer att börja sändas på ABC! Det är fullkomligt fantastiska nyheter! :D
 
Jag är så otroligt glad att The Mortal Instruments har fått en ny chans då filmen floppade för jag älskar verkligen böckerna som ju är så sjukt bra! En av mina favoritbokserier! Och jag älskar faktiskt filmen som floppade också (min recension kan ni läsa här), men om jag ska vara ärlig så tror jag helt enkelt att TMI passar nog bäst som en tvserie än som en film. Så jag ser därför verkligen fram emot Shadowhunters som jag självklart ska kolla in utan tvekan! Den är ju för sjutton baserad på mina favoritböcker.
Inga skådespelare är klara för tvserien ännu, men castingen pågår just nu. Och ja, ni läste rätt. Det kommer inte att vara samma skådisar från filmen i tvserien, utan det kommer att vara en helt ny casting och en helt ny början. Det ska bli spännande att få se vilka som ska spela Jace, Clary, Simon, Isabella, Alec, Magnus, Joeclyn, Valentine bland annat. Viktigast för mig är att de ska casta Jace, Clary och Simon rätt! Men särskilt Jace och Clary vars kärlekshistoria är en av mina favoritkärlekshistorier! ;)
Och det är fan bäst för ABC att de inte fuckar upp Shadowhunters och att den är nära böckerna och - framför allt - att inte nedlägga den efter bara säsong 1, annars får de en arg Micaela efter sig!!!
 
"Shadowhunters" följer 18-åriga Clary Fray som får reda på hennes födelsedag att hon inte är vem hon tror att hon är och att hon kommer ifrån en lång blodlinje av skuggjägarna/människa-ängel hybrider som jagar demoner. När hennes mamma Jocelyn blir kidnappad, kastas Clary in i en värld av demonjägarna med den mystiske skuggjägaren Jace och hennes bästa vän Simon. Medan hon nu lever bland féer, magiker, vampyrer och varulvar, börjar Clary en resa av sjävinsikt samtidigt som hon lär sig mer om hennes förflutna och vad hennes framtid kan innebära.
DATUM: 2015-04-03 / TID: 18:23:24
KATEGORI: Allmänt

Usel uppdatering.

Jag vet att jag är riktigt hemskt usel på uppdatering, men det är inte för att jag inte älskar att blogga och skriva. Verkligen inte. Snarare tvärtom, men jag har bara inte känt ett sånt sug på att blogga så mycket. Därför bloggar jag just nu bara när jag har lust. Så nu vet ni varför jag bara bloggar ibland. Men dock så börjar jag sakta men säkert känna suget att blogga mycket som innan nu, så jag är åtminstone på god väg! Och till dess;
 
GLAD PÅSK! ;)