DATUM: 2013-02-26 / TID: 18:38:00
KATEGORI: Allmänt

En liten snabb bloggning.

 Vinters mörka period har äntligen börjat passera nu! Det är på tiden för det då jag har tröttnat på det! Jag vill ha sommar här och nu, jag längtar dit som en galning! Jaa hur som helst... som ni vet åkte jag till Vetlanda i fredags. Jag har haft det jätteroligt, roligare än på länge! Jag ska stanna kvar till antagligen fredag eller lördag :)
 
I fredags tog vi bara det lugnt och sedan planerade vi även vårt företag på kvällen. Och i lördags på morgonen följde jag med Ida till Trollebo där hon skulle rida. Hon red barbacka på Vant medan jag promenerade med våra vovvar. Och senare var vi, Stefan och Adam ute och åt. Vi åt på Hessas. Jag valde kebabrulle och det var fan gott! Sen åkte Adam hem och vi andra åkte till Ica Maxi och handlade. Sen när vi var hemma, tittade vi på The Impossible som jag rekommenderade till dem. Och i söndags var vi bara hemma och softade. Städning, matlagning och så.
Och igår åkte jag och Ida till Jönköping från Vetlanda klockan sex på morgonen. Ida skulle ha en tid på vårdcentralen där klockan åtta för nåt med prickskyttarna. Iallafall vad vi först trodde skulle vi till Ryhov sjukhuset. Men det visade sig att hon skulle till vårdcentralen i Vetlanda, inte i Jönköping. Vi har alltså åkt till Jönköping i onödan! Men som tur var skulle vi ändå till A6 center senare. Men fortfarande...! Vi åkte till Mc Donalds som låg en bit från A6 och åt. Det blev en cheeseburgare och en choklad milkshake för mig. När vi har ätit klart, åkte vi till A6. Jag köpte hem med mig två leggings (en i ljusblå jeans och en i leopard) och en fin tröja i grå och svart från H&M. Jag är jättenöjd! Efteråt åkte vi till Resecentrum för att hämta Sofia. Då åkte vi tillbaka till A6 igen, haha. Vi åt på mc igen, men den här gången var det inne på A6 och den här gången blev det bara choklad milkshake för mig. Liksom Ida. Vi satt kvar och pratade och skrattade i timmar. Och av nån anledning stötte jag på min mormor som också var på mc. Blev så glatt förvånad att se henne där. Vi pratade en stund, sedan gick hon. Och vi andra gick och fönstershoppade/shoppade. Sedan åkte vi till Resecentrum för att lämna Sofia där då hon skulle hem till Falköping igen. Och sen åkte vi hem! Vi var så himla trötta efter en hel sjukt trevlig dag i Jönköping!
Och idag tog vi bara det lugnt. Nu har Stefan och Ida åkt för att träna på gymmet medan jag är ensam kvar här, då jag inte har pengar att vara med, och lånar deras dator. Jag ska se ett par filmer nu ;)
 
Ha det bra ni :)
DATUM: 2013-02-22 / TID: 08:34:00
KATEGORI: Allmänt

It's time.

Jag åker om knappt fyra timmar. Så jag passar på att blogga en sista gång innan jag är borta i ca en vecka vilket betyder ingen bloggning för min del under tiden.
Jag såg just det senaste avsnittet av The Vampire Diaries nyss och OH MY GOD, det var ett så jävla HEARTBREAKING avsnitt!!! Tveklöst det mesta heartbreaking-avsnitt nånsin i seriens historia! Jag satt och grät, grät och grät som fan. Jag skriver om det när jag är hemma!
 
Ha en trevlig helg plus vecka! :)
DATUM: 2013-02-21 / TID: 16:23:32
KATEGORI: Allmänt

Vetlanda imorgon.

Jag ska till Vetlanda imorgon och sova över hos Ida! Vi ska planera några stora grejer, bland annat volontärresan som jag nämnde här. Vilket betyder inget Gilmore Girls efter säsong 2 för min del i ett par veckor ;)
 
Jag bara längtar att åja härifrån imorgon! ;D
DATUM: 2013-02-21 / TID: 16:17:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Gilmore Girls säsong 2 sammanfattning.

Skådespelare: Lauren Graham, Alexis Bledel, Keiko Agena, Scott Patterson, Yanic Truesdale, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Melissa McCarthy, Sean Gunn, Liza Weil, Jared Padalecki bl.a.
Skapare: Amy Sherman
Genre: Drama, komedi, romantik
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2001-2002
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Följ den unga ensamstående Lorelai, hennes flitiga dotter Rory och de snobbiga morföräldrarna Emily och Richard för att inte tala om alla andra färgstarka invånare i Stars Hollow! Denna säsong bjuder även på nya ansikten, som till exempel Lukes systerson Jess, en litteraturintresserad rebell som väcker starka känslor i staden inte minst hos Rory. Hjärtan krossas och helas på nytt, människor går ner sig men tar sig samman, besvikelser och lycka avlöser varandra - allt är med andra ord sig likt i den lilla pittoreska småstaden i New England...

Bästa avsnittet: Som vanligt så älskar jag många avsnitt. Bland dom är 2x01 Sadie, Sadie, 2x04 The Road Trip to Harvard, 2x06 Presenting Lorelai Gilmore, 2x09 Run Away, Little Boy, 2x10 The Bracebridge Dinner, 2x12 Richard in Stars Hallow, 2x15 Lost and Found, 2x19 Teach me tonight, 2x21 Lorelai's Graduation Day och 2x22 I can't get started.

Bästa karaktären: Fortfarande Luke! Seriöst, han är bara så jävla skön! ;)
 
Värsta karaktären: Så klart Lanes mamma. Ni vet varför. Och så även Rory. Henne har jag gillat skarpt i säsong 1 men inte den här säsongen tyvärr. För hon behandlar Dean så jävla dåligt med Jess. Varje gång Dean blir sårad, står jag bara inte ut med att se det. Jag liksom blir jävla äcklad av Rory, verkligen äcklad. Vad fan är hon för en tjej? Det är ju fan inte rättvist mot stackars Dean. Rory borde ha varit lite hygglig mot honom än att ljuga runt. Och att kyssa Jess i säsongsfinalen trots att hon fortfarande är ihop med Dean? INTE OKEJ!

Snyggaste karaktären: Fortfarande Dean så klart! Och sen så är Jess också väldigt snygg ;)

Bästa paret: Fortfarande Dean och Rory så klart även om hon har behandlat honom väldigt hemskt dåligt i den här säsongen. Men det får mig inte att sluta älska dem trots det. De är så grymt söta tillsammans!
 
Värsta paret: Ingen.

Bäst i säsongen: Att Lorelai och Emilys relation utvecklades hela tiden. Det är alltid intressant att se dem och så hoppas jag att det fortsätter i de resterande säsongerna! Och flera mer som jag inte kan komma på just nu ;)

Värst i säsongen: När Rory behandlade Dean dåligt. Det var bara inte rättvist mot honom som ju är så snäll och underbar! Och hon kysste Jess trots att hon fortfarande är ihop med Dean. Jag älskade kyssen ja och jag gillar faktiskt Jess och Rory ihop också - MEN det skedde på helt jävla fel sätt. Om Rory nu gillar Jess så mycket och vill kyssa honom, borde hon åtminstone ha varit ärlig mot Dean om det och sen göra slut? Jag är så oerhört besviken på Rory denna säsongen. Nu fruktar jag Deans reaktion i säsong 3 när han får veta att hans flickvän varit otrogen - om han nu nånsin får veta ja med tanke på att Rory bara ljuger och ljuger.

Övriga kommentarer: Denna säsongen är ännu bättre så klart med mer drama! Nu ser jag med spänning fram emot att se säsong 3! ;D

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-02-17 / TID: 21:09:00
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"I love you, you idiot!" ♥

 
DATUM: 2013-02-17 / TID: 21:06:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Gilmore Girls säsong 1 sammanfattning.

Skådespelare: Lauren Graham, Alexis Bledel, Keiko Agena, Scott Patterson, Yanic Truesdale, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Melissa McCarthy, Sean Gunn, Liza Weil, Jared Padalecki bl.a.
Skapare:
Amy Sherman
Genre:
Drama, komedi, romantik
Åldersgräns:
11 år
Speltid:
16 timmar
Produktionsår:
2000-2001
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Den pittoreska lilla staden Stars Hollow i Connecticut har 9973 invånare. Där bor den 32-åriga ensamstående mamman Lorelai och hennes tonårsdotter Rory – The Gilmore Girls. Lauren Graham spelar den kvicktänkta Lorelai, som är föreståndare för värdshuset ”Independence Inn”, men i första hand mamma och bästa vän till Rory (Alexis Bledel). Även om mor och dotter står varandra mycket nära är det en svår balansgång för Lorelai att veta hur mycket kompis och hur mycket mamma hon ska vara åt Rory. De färgstarka Stars Hollowborna spelas av en talangfull skådespelarensemble som ger liv åt denna underbara dramakomedi. Kelly Bishop och Edward Herrmann spelar Lorlelais välbärgade föräldrar, som efter en tid utan kontakt nu är tillbaka i hennes liv. Men det är både på gott och ont, för det som en gång skilde dem åt finns fortfarande kvar.

Bästa avsnittet: Jag älskar många avsnitt. Bland dom är 1x06 Rory's Birthday Parties, 1x07 Kiss and Tell, 1x09 Rory's Dance, 1x12 Double Date, 1x14 That Damn Donna Reed, 1x16 Star-Crossed Lovers and Other Surprises, 1x17 The Breakup: Part 2 och så säsongsfinalen 1x21 Love, Daisies and Troubadours. Oj, det blev visst många! ;)

Bästa karaktären: 'Luke! Han är en väldigt skön karaktär! ;D
 
Värsta karaktären: Lanes mamma. Henne gillar jag verkligen inte! Hon är väldigt kontrollerande och förbjuder Lane på typ allt! Jag är bara så otroligt glad att min mamma inte är som henne, annars skulle jag dö! Och så gillar jag inte Tristin riktigt heller - han spelas av Chad Michael Murray. Tänk att hans karaktär Lucas i One Tree Hill är en av mina favoriter men i den här serien hatar jag honom. Han är bara så jävla jobbig mot Rory, han är helt enkelt en säsong-1-Nathan, även om han faktiskt blivit okej mot säsongsfinalen. Men ändå jag bryr mig fortfarande inte, han är ju bara med i 11 avsnitt totalt. Så.

Snyggaste karaktären: Dean så klart som spelas av Jared Padalecki trots att han hade hemsk frisyr som tur nog blev bättre mot säsongsfinalen! Tänk att han bara var 16 år, om jag minns rätt, när den här serien först började!

Bästa paret: Dean och Rory! De är så grymt söta och fina tillsammans!
 
Värsta paret: Ingen.

Bäst i säsongen: När Dean och Rory blev ihop igen i säsongsfinalen, jag bara dog under deras scen "I love you, you idiot!". Min topp favoritscen med dem tveklöst! Och så Lorelai och Rorys underbara mamma-och-dotter-relation, så fin! Och när Luke "slogs" med Dean utanför fikat för att han gjorde slut med Rory var så jävla kul att jag bara satt och skrattade så att jag grät! Och massor mer!

Värst i säsongen: Lanes mamma. Tristin. Och när Dean gjorde slut med Rory för att hon inte sa "I love you" tillbaka, det var dumt gjort av honom. Jag kommer inte på nåt mer.

Övriga kommentarer: Jag har ALDRIG nånsin skrattat så här mycket i en tvserie som jag gjorde när jag kollade på den här (förutom Vänner förstås)! Väldigt en sjukt skön, rolig och mysig serie och den har exakt min humor! Vilket förklarar varför jag skrattade mycket. Och den är inte alls som andra tvserier, den är liksom sin egen. Den har ett sånt lugnt tempo också, verkligen! Och härliga, glada karaktärer! Och massor mer! Den har helt enkelt allt en tvserie bör ha!

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-02-17 / TID: 12:34:00
KATEGORI: Allmänt

Volontärresan.

Igår pratade Ida och jag mycket om att göra en volontärresa i år tillsammans. Vi har mailat och ställt några frågor och vi har bestämt vart vi ska volontära och vad vi ska jobba med - efter att ha hittat en fantastisk upplevelse på en hemsida som vi vill göra! Det är verkligen en stor en för oss!
Och vi bestämde oss även att INTE berätta om vad förrän vi faktiskt är där och jobbar. För vi vill överraska er genom att sätta in en bild! Så jag är ledsen om jag har gjort er jävligt nyfikna nu, haha! Åh, jag hoppas verkligen att det går och att det blir av i år! Jag längtar redan en massa nu trots att allt inte ens är klart och spikat ännu! ;)
Jag återkommer med mer info när vi vet mer! ;)
 
PS. En sammanfattning av Gilmore Girls säsong 1 kommer senare ikväll!
DATUM: 2013-02-16 / TID: 20:18:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

The Vampire Diaries 4x15 Extended Promo.


OMG! Ser ut att bli ett väldigt känslosamt avsnitt! Herregud, stackars Elena! Jag är fortfarande så oerhört upprörd för förra avsnitts tragiska slut! Varning för stora spoilers i videon om ni inte har sett avsnitt 14!
DATUM: 2013-02-15 / TID: 17:01:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

"We're the same, Caroline." ♥

 
We all want the cure. Do we? Do you? It doesn't matter. There's only one, so it's not like I'm gonna get it anyway. But if you could... You wouldn't, would you? You prefer who you are now to the girl you once were. You like being strong. Ageless. Fearless. We're the same, Caroline. ♥
DATUM: 2013-02-15 / TID: 16:45:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Vampire Diaries

4x14 Down the Rabbit Hole.

Jag såg The Vampire Diaries 4x14 Down the Rabbit Hole idag och hjälp, vilket jävla bra avsnitt med ett så jävla tragiskt slut!!!! Jag gråter bara varje gång jag tänker på slutet, som jag gör nu! SUPERSTORA SPOILERS SÅ LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA!!!

Jag börjar med Stefan och Elena... jag gillar att de är vänner nu! Självklart vill jag hellre ha dom ihop, men inte nu. Jag vill se dom med andra först - Elena med Damon och Stefan med Rebekah eller nån annan tjej. De behöver helt enkelt tid ifrån varandra ett bra tag nu. Och de är ju ändå endgame, så jag är inte orolig över hur det kommer sluta! Och på tal om Elena, jag har fortfarande svårt för henne MEN hon har börjat bli smått bättre nu, alltså hon har börjat bli sig själv lite. Så förhoppningsvis irriterar hon mig inte längre när säsongen är slut. Men oavsett, så ska jag självklart se säsong 5 ändå om ni undrar ifall jag skulle sluta titta pga henne ;)

Nu vet man att botemedlet bara räcker åt en. Trist för dom som vill bli människor igen, men jag är mer gladare än ledsen att det bara räcker åt en. För jag menar... seriöst, ett botemedel som räcker för alla som vill ha det? Det är lite väl fegt att få alla som vill att bli människor igen, tycker jag. Det är ju trots allt en serie som handlar om vampyrer därav seriens namn. Och är man vampyr så är man! Bara att inse och acceptera det. Självklart är storylinen om botemedlet väldigt intressant och spännande - men att få alla som vill att bli människor igen? Nej tack. Och nu undrar ni säkert vem som jag vill ska ta botemedlet. Svaret är Silas tveklöst! Han är ju världens farligaste som Kol sa - så jag vill att de ska använda botemedlet på Silas och sedan döda honom så fort han är sårbar! Och jag kunde aldrig ana vem som tog den först som ju också ledde till den tragiska händelsen i slutet som jag bara gråter av att tänka på - jag kommer till det sen!
 
Klaus och Caroline scenerna var så jävla fina, de scenerna bara dödade mig! Så mycket kemi, så mycket sexuell spänning och så mycket mer än bara det! Mina Klaroline-känslor är så mycket starkare nu än nånsin och jag shippar dem ännu mer nu! Och någon bör seriöst ge Klaus en stor applåd, som jag gjorde, när han ifrågasatte Caroline när hon sa "Vi alla vill ha botemedlet". Han frågade henne osjälviskt om vad HON vill. Tyler, som älskar henne, har ALDRIG nånsin frågat henne detta, men Klaus gjorde. Vad säger ni om det? Fast detta är faktiskt inte direkt första gången att han har osjälviskt frågat henne om vad hon vill, vad hon behöver, hur hon känner och vad hennes drömmar är (se exempel på säsong 3 avsnitt 15).
Och en ännu intressantare sak kom när Klaus sa att de är likadana. Jag har aldrig tänkt på detta förut, så när han tog upp det överraskade det mig. För det slog mig att han faktiskt har helt rätt! För Caroline föredrar hennes nu-jag jämfört med flickan hon en gång var. Precis som Klaus. Han föredrar också hans nu-jag jämfört med pojken han en gång var. Vampyrism gjorde ju Caroline starkare liksom det gjorde Klaus starkare. Därför är de likadana. Och jag älskar att hon svarar honom med att visa henne att de är likadana. Och det bästa är att Caroline INTE förnekar allt det för att hon vet att det är sant.
Och så deras sista scen... Klaus sa "Du vet att jag aldrig skulle skada dig.". Jag tolkade det som han nu har lärt sig sin läxa, att han nu menar det på riktigt den här gången - att han inte ska skada henne igen. Och mitt hjärta smälte som fan när fina Klaus sa "Jag har visat vänlighet, förlåtelse, medlidande. På grund av dig. Det var allt för dig." Åh, fina, fina Klaus! Han är totalt in love! Han i princip erkände ju att Caroline har en sån stor påverkan på honom. En av de finaste sakerna med dom två!
Och trots att jag är ett stort Klaroline-fan, så tycker jag att goodbye-scenen med Tyler och Caroline är så otroligt sorglig! Men att Tyler lämnade stan nu betyder en sak - Klaroline happens! JoMo har sagt att det finns mer av den storyn! Så jag är ivrig! :)
 
Varför måste Damon av alla karaktärer alltid vara den som torteras jämt i serien!? Åh stackars honom! Men skönt att det löste sig iallafall när Stefan och Elena slutligen kom och Vaughn flydde ner i hålan!
 
Och så sist men inte minst... Katherine är tillbaka! Det var väldigt oväntat att hon skulle komma tillbaka redan nu! Jag trodde att det skulle ske senare, men nu istället? Det var väldigt oväntat!
Igår sa jag till Petra, en kompis, att jag saknade Katherine och Elijah och att jag ville ha tillbaka dem. Jag har totalt ändrat mig nu. Bara glöm det jag sagt, jag tar det tillbaka: jag vill döda Katherine! Jag vill seriöst att hon ska försvinna och dö! Jag kommer till varför för det involverar ju den stora karaktären som skulle dö...
När hon kom, var jag så klart så jätteglad att se henne för jag saknade henne mycket. Men i bråkdelen av några sekunder som jag var glad att se henne, dödade hon Jeremy. Katherine bara tog Jeremy till Silas som då drack av honom på handleden och sen bet hon honom på halsen och överlät det till Silas istället för handleden. Jag var så jävla chockad! Jag trodde aldrig det skulle hända! Och när Silas plötsligt höll fast en hjälplös och panikslagen Jeremy med båda händerna på hans huvud, tog Katherine botemedlet och stack iväg med den.
Silas tömde blod på Jeremy och då han bara föll ihop mitt framför nästan på en vettskrämd och svårt skakad Bonnie. Fullständigt död. Då brast jag seriöst ut i gråt! Jag satt och bara grät länge och bara tänkte "Varför?" Han var ju en av mina favoriter. Varför måste alltid alla mina favoriter dö? Lexi, Anna, Rose, Jenna, Alaric, Kol och nu Jeremy. Åååh! Fan ta Katherine! Varför!!!!
 
Varför vill Katherine ha botemedlet? Vad ska Katherine ha det till? Hur kommer Elena att reagera på Jeremys död? Kommer Jeremy att återuppstå från döden eller kommer ringen tyvärr inte att fungera den här gången? Vad händer med Bonnie, kommer hon också dö? Är Vaughn död? Vad kommer hända med Klaus och Caroline framöver nu när Tyler har lämnat stan? Silas är vaken nu, så vad kommer att hända nu? Åh, nästa fredag nu tack!!!
DATUM: 2013-02-14 / TID: 21:07:00
KATEGORI: Gifs, Pretty Little Liars

"I'm the luckiest person ever." ♥


Åh, jag älskar Caleb och Hanna tillsammans så mycket! De är så fina ihop! ♥
DATUM: 2013-02-14 / TID: 21:04:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Gilmore Girls.

Jag har alltid velat se hela Gilmore Girls nån dag. Jag har sett den ofta när den var på tv när det fanns inget bättre att titta på och jag har älskat det alla gånger, men jag har aldrig följt den. Då bestämde jag mig att jag en dag skulle köpa samlarboxen. Jag har väntat i typ fyra-fem år nu pga jag ville att priset skulle sjunkas först. Och det gjorde det!
För att för några dagar sedan kunde jag bara inte låta bli att beställa hela samlarboxen - och det var BARA för 499 spänn! Det är en kampanj på cdon "köp nu och betala i april" så jag beställde samlarboxen på den kampanjen. Jag har ju inte handlat många filmer sen oktober 2011, så jag ser GG-samlarboxen som en fet belöning för mig då jag varit så duktig! Sen oktober 2011 tills nu har jag kanske bara köpt totalt 10 filmer. Innan oktober 2011 köpte jag ju typ 10-15 filmer per månad! Det är ju en stor skillnad från då och nu!! Så stort grattis till mig! ;)
 
Jag har hunnit se två avsnitt igår och två avsnitt idag. Jag tar det lugnt med Gilmore Girls. Den har ju ett lugnt tempo, så då därför tar jag det lugnt också! Nu har jag sju säsonger att njuta av så länge jag kan! ♥
DATUM: 2013-02-14 / TID: 00:06:17
KATEGORI: The Vampire Diaries

Klaroline | Demons in my Dreams ♥


Så sjukt vacker gjord video! Kan vara det bästa Klaroline-video jag sett på Youtube! ♥
DATUM: 2013-02-12 / TID: 17:11:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Klaus Mikaelson ♥

 
DATUM: 2013-02-11 / TID: 21:45:00
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

Serier jag följer/har följt klart/vill se osv.

Serier som jag följer just nu:
Hart of Dixie (säsong 3)
The Vampire Diaries (säsong 5)
Supernatural (säsong 9)
Beauty and the Beast (säsong 2)
Revolution (säsong 2)
Teen Wolf (säsong 3)
Under the Dome (säsong 1)
Greys Anatomy (säsong 10)
Pretty Little Liars (säsong 4)
 
Avslutade serier som jag följt klart:
One Tree Hill
Kyle XY
Hellcats
The Gates
Lost
The OC
Privileged
Roswell
The Secret Circle
Prison Break
Friends
Harper's Island
Fashion House
21 Jump Streets
Gossip Girl (fast jag missade halva sista av säsong 5 med flit pga Dair)
Don't trust the bitch in apartment 23
Gilmore Girls
 
Serier som jag har följt men inte följer längre:
Buffy the vampire slayer
90210
Nikita
True Blood
The Lying Game
 
Serier som jag inte längre följer men ska se klart nån annan gång:
Sons of Anarchy (från säsong 4)
Dexter (från säsong 2)
American Horror Story (från säsong 2)
New Girl (från säsong 2)
Ghost Whisperer (från säsong 2)
Once Upon a Time (från halva sista av säsong 2)
Revenge (från halva sista av säsong 2)
Arrow (från säsong 2)
Grimm (från säsong 2)
Desperate Housewives (från säsong 5)
Awkward (från säsong 3)
 
Serier jag vill se:
How I Met Your Mother
Brothers and Sisters
Homeland
The Big Bang Theory
DATUM: 2013-02-11 / TID: 21:22:00
KATEGORI: Film

So Undercover (2012).

So Undercover med härliga Miley Cyrus i huvudrollen såg jag igår och jag gillade den verkligen massor! Inte endaste en stund var tråkig, för jag satt och njöt av varenda sekund av filmen. Den är en riktigt bra och rolig tjejfilm som jag defintivt kommer att se då och då! Och Cyrus borde satsa mer på skådespel, särskilt på såna filmer, tycker jag! För hon är en väldigt skön och härlig skådis! Jag rekommenderar den varmt och trailern kan ni se här.
 
Molly är privatdetektiven som valt att sluta high school för att jobba med sin pappa, en före detta polisman. Deras dagar fylls av utredningar som har med otrogna äkta makar och småtjuvar att göra. Allt förändras när de blir kontaktade av en FBI -agent som behöver hjälp att infiltrera en förening vid ett universitet. Molly förvandlas från tuff privatdeckare till sofistikerad student, åtminstone på utsidan. Uppdraget går ut på att skydda studenten Alex, vars pappa står i begrepp att vittna mot några farliga brottslingar.
 
DATUM: 2013-02-10 / TID: 21:18:00
KATEGORI: Allmänt

Call it boredom.

Jag är totalt uttråkad. Så går det när man bor i Vaggeryd, har ingenting att göra, har inga kompisar här och är arbetslös. Jag skulle kunna gå på gymmet som finns här, men jag är tyvärr inte självsäker nog att gå ensam. Yes, jag har dåligt självtroende - tyvärr.
Jag har förresten fått mail från min handläggare på arbetsförmedlingen för någon dag sedan att jag har fått en tid till jobbsökarkursen som de har anmält mig till! Det blir den 6 mars kl 09:00 till ca 11:30 med 6-7 andra främlingar. Det ser jag fram emot. Men jag bara önskar hela tiden att jag har NÅT att göra varje dag. Jag är liksom hjälplös när det gäller det för jag är urless på att sitta hemma hela dagarna. Det här är inte jag. Jag vill ut och uppleva världen eller göra roliga saker eller vad som helst för att slippa hemmet. Det är allt jag vill!
 
På tal om att göra saker... jag håller nu på att göra ett inlägg med 10 favorit OMG!-ögonblick, som ska vara i ordning så det kommer bli svårt och ta tid att göra, i The Vampire Diaries av ren uttråkighet därav rubriken call it boredom som jag citerade Klaus från 4x13 ;)
DATUM: 2013-02-10 / TID: 19:36:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Stefan/Rebekah "I did the same thing..."

DÄR!!!! Rebekah har så jävla rätt i det som hon säger! Alla i serien - och då menar jag alla som tex Damon, Stefan, Elena, Caroline, Bonnie, Jeremy, Matt osv - tror hela tiden att ursprungsvampyrerna Mikaelson är värre än de är. Men de anar inte hur jävla fel de har! Det finns ingen värre för ingen av dem är perfekt! Vilket är varför jag är team Originals! Och ge mig mer Stebekah, please! ♥
DATUM: 2013-02-09 / TID: 21:18:00
KATEGORI: Random, The Vampire Diaries, Tidsfördriv, listor

TVD Hotties ♥

DATUM: 2013-02-08 / TID: 18:34:00
KATEGORI: Citat, The Vampire Diaries

Citat #20.

"I forgot about this conversation completely until Paul rubbed it in my face many months later, but he said, ‘You know who we need to cast as Klaus? This guy Joseph Morgan. I’ve seen him work, he’s amazing, he’s a great guy.’ So we cast Joseph Morgan and Paul’s like ‘Yeah! I knew it!’ And I’m like, ‘I don’t know what you’re talking about!’ He was like ‘Dude! Really? That was my idea.’ He was so certain."
- Julie Plec, en av producters till The Vampire Diaries.
 
Nu vill jag seriöst bara kyssa Paul Wesley! Jag är så tacksam att han bad om att casta Joseph Morgan som Klaus! För JoMo är en väldigt begåvad och fenomenial skådis! Han dödar mig varenda gång, ingen kan spela Klaus bättre än honom! Inte ens Michael Trevino när han fick spela Klaus i Tylers kropp och Matt Davis när han fick spela Klaus i Alarics kropp! De gjorde ett bra jobb ja, men de slår ändå inte JoMo! Aldrig! ♥
DATUM: 2013-02-08 / TID: 18:28:49
KATEGORI: Citat, The Vampire Diaries

Citat #19.

"His feelings about Caroline are genuine… I wouldn’t say in love at this point, but I’d say he’s infatuated with this blonde young vampire girl who doesn’t understand her true potential and her true power of being what she is. She really has no idea how truly beautiful she is to him."
- Joseph Morgan om Klaroline ♥
DATUM: 2013-02-08 / TID: 18:18:00
KATEGORI: Allmänt, Tidsfördriv, listor

En utmaning.

För några dagar sedan utmanade jag mig själv. Att ta en riktigt lång promenerad med Leo ändå från Vaggeryd till Skillingaryd och det gjorde jag i torsdags. Jag har gjort det förut många gånger under somrarna, men då cyklade jag. Den här gången provade jag med att . Men tyvärr lyckades jag inte ta mig dit, bara halvvägs.
Men eftersom det är ju en utmaning, så kommer jag inte att ge med mig förrän jag lyckas! Nästa försök skulle ske imorgon eller på söndag, men jag ändrade mig. Det blir i nästa vecka istället, nån gång under veckan ;)
Här har ni mitt resultat på bilden från i torsdags (den blå vägen har jag gått från den första röda): promeneraden blev en timme och femtioåtta minuter, 13,46 km och 13 545 steg! Duktigt va!? ;)
 
 
DATUM: 2013-02-08 / TID: 12:36:00
KATEGORI: Citat, Gifs, The Vampire Diaries

"I know that you're in love with me." ♥

How could you do this to him? To his mom, to me? I'm a thousand years old, call it boredom. I don't believe you. Fine. Then maybe it's because I'm pure evil and I can't help myself. No, it's because you're hurt which means there is a part of you that's human. How could you possibly think that? Because I've seen it, because I've caugh myself wishing that I could forget all the horrible things that you've done. But you can't, can you? I know that you're in love with me. And anybody capable of love is capable of being saved. You're hallucinating. I guess I'll never know. Caroline? Caroline...
 
OMG, så vacker scen från 4x13! Min största favoritscen med Klaroline nu! ♥
DATUM: 2013-02-07 / TID: 16:01:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

101 reasons to ship Stelena.


Här har ni videon med 101 orsaker till att shippa Stelena. Så fort jag kollade klart på den här videon, var det fan droppen! Den fick mig att slutligen inse att jag ÄR team Stelena all the way och alltid kommer vara oavsett vad som än händer! Fan, fan... jag älskar dem ju verkligen! De hör ihop och de är själsfränder! Även om jag inte är ett fan av Elena nu i säsong 4 då hon är mitt hatobjekt nu, så kommer jag alltid att tillhöra team Stelena! They are soulmates and endgame ♥
 
(men nu vill jag självklart se Delena ett tag först innan Stelena kan bli nåt igen).
 
En kommentar från ett Delena-fan från videon:
"I'm a Delena fan but love Stelena too! They really are beautiful together :) and we all know Stelena will be endgame. Delena is meant to be the kind of love that is all-consuming passionate love that can never last, which is both beautiful and sad whereas Stelena has the true qualities that endure."
DATUM: 2013-02-05 / TID: 23:00:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Vilket dödfall är den värsta i TVD?

Jag är på säsong 2 av The Vampire Diaries nu och jag har hunnit se 8 avsnitt under 1½ vecka. Och efter att ha sett avsnitt 6 kom jag på en sak... ni vet ju att det är så många som har dött i serien. Och jag tycker absolut att allas död är lika hemsk och sorglig.
Men om jag måste vara ärlig och måste välja ett dödfall - så tycker jag att Masons död är absolut den värsta nånsin i hela serien!
Det är så sjukt plågsamt att se på när Damon torterar Mason och sedan dödar honom. Hur han lider och gråter och säger "Jag älskar henne" eller "Hon älskar mig" och så... det gör bara ont att se!
Och varje gång jag ser hans dödscen, kan jag bara inte släppa hans ansiktsuttryck när Damon sliter ut hans hjärta. Det gör ont att se det ansiksuttrycket. Det är bara så obeskrivligt hemskt och så obehagligt och så sjukt ledsamt att jag, helt ärligt, nästan aldrig står ut med att se hans dödscen. Den är bara för hemsk att se! :(
DATUM: 2013-02-05 / TID: 19:41:00
KATEGORI: Film, Gifs

"You won't forget me, will you?" ♥

 
DATUM: 2013-02-04 / TID: 18:00:00
KATEGORI: The Vampire Diaries, Veckans Hottie & Beauty

Veckans hottie/beauty #6.

Veckans Hottie och Beauty blir Paul Wesley och Torrey DeVitto också kända från The Vampire Diaries! Ian Somerhalder är inte den enda som är snygg i serien utan också Paul!
Han kan man heller inte motstå och man kan heller inte motstå hans karaktär Stefan Salvatore i serien. Han är så snygg och har helt otroliga muskler som man bara vill känna på varje gång man ser honom barkropp! Och han har ett underbart leende! Inte helt jävla fel att vila ögonen på, direkt!
Torrey DeVitto därefter, som även är Pauls fru privat, är så vacker att det gör ont! Hon spelar doktor Meredith Fell i serien, och henne kan ni också se som den psyksjuka nannyn Carrie i One Tree Hill och Spencers skumma storasyster Melissa i Pretty Little Liars. Paul och Torrey är ett av mina favorithollywoodpar liksom Ian och Nina! ♥
DATUM: 2013-02-04 / TID: 15:50:20
KATEGORI: The Vampire Diaries

5 saker varför Klaus INTE är värre.

1. Klaus only picked up where Damon left off.
Most people have forgotten that when Damon (Ian Somerhalder) first came to town, he wasn’t just a bad boy — he was The Big Bad! Throughout the first season, Damon continuously tempted Stefan to get back on human blood, knowing full well the repercussions, and he threatened Elena’s (Nina Dobrev) life as often as he took someone else’s —which was, if you remember, quite often and usually for no reason at all. And it wasn’t just strangers that were the victim of Damon’s twisted impulses. Caroline, Vicki, Lexi, Mason, Bonnie — the list of those who have suffered (and sometimes fatally) at the hands of the beloved vamp is exhaustive. Not to mention that he once tried to compel Elena to kiss him. Hello?! That’s called sexual assault!

2. Klaus isn’t the only one who can’t control his impulses.
Since transitioning in 1864, Stefan has struggled with his own uncontrollable dark urges. And when I say dark, I mean dark! (Let’s just say, he didn’t earn the nickname “Ripper” for nothing.)
But in Season 3, Stefan crossed a line that went far beyond any violent past discretion. In order to intimidate Klaus, Stefan force-fed Elena his blood and threatened to drive her off Wickery Bridge, the same bridge where her parents died and that would later take her life, as well.
And Stefan isn’t the only one who constantly struggles to stay on the side of good. Must we remind you about Alaric’s evil alter ego or the fact that Jeremy’s been training so that he’d be able to resist the instinct to murder his own sister? Yeah, and they think Klaus has issues…

3. We’re all victims of our upbringing.
Klaus’ werewolf gene always isolated him from his family, shaping him into the recluse with trust issues that we know today. But who can blame him? His own parents wanted him dead!
That’s why Klaus’ hybrids are so important to him. And that’s why, when Tyler turned the hybrids against him, Klaus went on a murder spree lashed out — because it was the only way for Klaus to distract himself from the pain of losing his family all over again.
It wasn’t anything Klaus enjoyed, but it was how he was trained to survive. “In those cases when Klaus loses it, in my mind he disconnects and goes cold,” Morgan tells TVGuide.com. “Walls come up around him and he removes himself from feeling anything. And that’s when he can say the most horrible things to his siblings. He can break necks and pull out hearts and he’s to being deliciously malicious and he’s not got a wry smile on his face, he’s really just trying to feel nothing as opposed to the rage that’s inside.”

4. Klaus is just really, really lonely.
Because his own parents viewed him as an abomination, Klaus never felt worthy of affection. That’s why he isolates himself from those around him with violence and a false display of apathy — but that doesn’t mean Klaus is at all happy about it.
After Stefan insulted Klaus for keeping victims’ letters to memorialize them, the Original pointed out that Stefan wrote his victims’ names on walls. According to Klaus, this wasn’t a celebration of the deaths, but simply a “reminder that in the end, we’re left infinitely and utterly alone.”
It’s partially because of this overwhelming loneliness that Klaus seems to revel in violence and chaos. By accepting his role as Forever Alone, Klaus was able to take control of that hurt and thus went from being a victim to becoming the predator, a coping mechanism that both Salvatores have utilized in the past.

5.Love heals all (even evil vampires).
Damon was evil before landing Elena, and love has brought Stefan back from the dark side multiple times. Would the caring arms of a woman have the same effect on Klaus? Morgan seems to think so. “I’m very happy to have a romantic interest in the show,” Morgan says of Klaus’ crush on Caroline, “but he’s not getting love, maybe that’s what he needs.”
 
Källa: JoMo.
 
Jag orkar inte översätta det. Ni kan kopiera texten och använda google översättning om ni inte kan engelska. Hur som helst... jag håller fullständigt med alla fem saker! Klaus är inte VÄRRE än Damon eller Stefan, för de är lika på allt - punkt slut! ;)
DATUM: 2013-02-04 / TID: 15:06:17
KATEGORI: Citat, One Tree Hill

Citat #18.

"Ida Scott Taylor skrev en gång: Se aldrig tillbaka och sörj det förflutna för det är borta. Och oroa dig inte för framtiden, för den är inte här ännu. Lev i nuet och gör det så vackert att det är värt att minnas."
- Lucas Scott (voiceover), One Tree Hill säsong 3 avsnitt 10.
DATUM: 2013-02-04 / TID: 15:04:29
KATEGORI: Citat, One Tree Hill

Citat #17.

"Det finns ögonblick i livet när man står inför ett vägskäl. Rädd. Förvirrad. Utan mål och mening. Valen man gör då kan påverka hela ens framtid. När man möter det okända, väljer de flesta att vända om och gå tillbaka. Men då och då, går några vidare för att få ut nåt mer. Nåt som finns bortom smärtan att vara ensam. Och bortom modet som krävs för att släppa in nån. Eller att ge nån en chans till. Nåt som finns bortom drömmen som man klamrat sig fast vid. För det är bara när man prövas som man upptäcker vem man är. Och det är bara när man prövas som man upptäcker vem man kan vara. Personen som man vill vara, finns nånstans bortom jobb, tro och hopp och bortom hjärtesorg och rädsla inför framtiden."
- Lucas Scott (voiceover), One Tree Hill säsong 4 avsnitt 2.
DATUM: 2013-02-04 / TID: 13:56:14
KATEGORI: Allmänt

En möjligen praktikplats.

Jag sitter här och arbetar på min CV nu. Sen ska jag skicka den till mr Bertilsson, den som har hand om praktik inom Jönköpings kommun, som ska skicka den till arbetsgivaren på Kålgårdsskolan. Jag håller tummarna att jag får praktikplatsen! Först måste jag få ett möte med arbetsgivaren, sen efter mötet får jag veta om jag får praktisera där på förskolan eller inte! :)
DATUM: 2013-02-04 / TID: 00:38:05
KATEGORI: Random

Ny design!

Nu har jag en ny design! Jag tycker denna är väldigt fin! Väldigt enkel och stilren! Ännu en gratisdesign självklart. Jag ändrade bara headern och typsnitt/typsnittfärg i inläggen. Vad tycks? :P
DATUM: 2013-02-03 / TID: 23:19:00
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Vincat - I think it's pretty obvious. I love him ♥

DATUM: 2013-02-03 / TID: 22:43:20
KATEGORI: Random, Tidsfördriv, listor

Skämt #2.

Det var en gång en polis som jäklades med en arresterad snubbe.
- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den så släpper jag dig fri. Förstått?
- Ja.
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
- Men shit, suckade skurken. Okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Haha lätt!, skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din fru.
 
HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA!!! x'D
DATUM: 2013-02-03 / TID: 22:38:08
KATEGORI: Random, Tidsfördriv, listor

Skämt #1.

Fru Johanssons diskmaskin gick sönder och hon tog kontakt med en servicefirma, som lovade skicka en tekniker nästa förmiddag. Fru Johansson hade avtalat ett möte samma förmiddag och instruerade därför teknikern:
- Nyckeln ligger under dörrmattan. Laga diskmaskinen och lägg fakturan på bordet. Ni behöver inte vara rädd för hunden, han kommer inte att röra er. Men tala absolut inte med papegojan!
När teknikern anlände dagen efter, fann han nyckeln under dörrmattan, öppnade dörren och stod öga mot öga med den största och mest skräckinjagande hund han någonsin hade sett. Hunden var dock genomsnäll och tittade lugnt på, medan teknikern lagade diskmaskinen. Papegojan däremot kastade nötter på honom, skrek, skällde och överöste honom med obsceniteter. Till slut kunde teknikern inte bärga sig längre och röt åt papegojan:
- Håll käften, din fula, jävla kråka!
Då svarade papegojan:
- Hugg, Karo!!!
 
HAHAHAHA JAG DÖR! x'D
DATUM: 2013-02-03 / TID: 22:21:51
KATEGORI: Citat, The Vampire Diaries

Citat #16.

"I fancy you. That so hard to believe? [...] Why? You're beautiful,
you're strong, you're full of light. I enjoy you."
- Klaus till Caroline, The Vampire Diaries säsong 3 avsnitt 14.
DATUM: 2013-02-03 / TID: 21:19:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Damon/Klaus - what is it you say to her? ♥

Fina, fina Klaus som frågar Damon om personlig råd om hur Caroline ska kunna förlåta honom! ♥
DATUM: 2013-02-02 / TID: 19:40:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Klaroline - I fancy you. Is that so hard to believe? ♥

 
Klaroline är typ det enda bra i The Vampire Diaries just nu ♥
DATUM: 2013-02-02 / TID: 01:05:00
KATEGORI: Gifs, Sammanfattningar, The Vampire Diaries

4x12 A View to a Kill (mycket spoilers).

Jag såg det senaste avsnittet av The Vampire Diaries 4x12 A View to A Kill idag och jag är blyförbannad! Jag är verkligen förbannad på Elena! Vad tusan har hänt med henne egentligen!? Varning för ett mycket långt inlägg (och mycket spoilers) med troligen en massa fel stavelser som jag inte orkar ändra på! Jag var bara tvungen att skriva av mig, av min ilska!
 
Den rara, söta Elena hade ALDRIG VELAT döda oskyldiga. Och nu när hon är vampyr, så är hon okej med att döda oskyldiga!? Vad tusan har hänt med henne och med hennes moral!? Att hon ens kom på idén att döda Kol...! Tusentals oskyldiga vampyrer fick dö på grund av hennes jävla, äckliga själviskhet! Hon sa att hon skulle göra allt för att skydda sin bror. Jag vet inte hur hon i all friden tänkte där! Hon är fanimig INTE den enda som har en bror!? Kol var Klaus bror! Kol var Rebekahs bror! Kol var Elijahs bror! Och nu dödade hon och Jeremy Kol bara pga botemedlet!? Fattar de inte hur dom känner sig nu!? Och Klaus reaktion när han såg hur syskonen stod där efter att de precis hade dödat Kol... OH MY GOD! Att se honom tårögd...Jag dooog som fan! Stackars honom! Och fuck you till Bonnie, din jävla häxa, som stängde in honom i vardagsrummet med magi!
 
Elena är inte den enda som jag är arg på i detta avsnittet. Jag är också arg på Damon och Stefan - mest Damon. Hans snack med Klaus... vad fan menade han med att allt han gjort hade en mening? Hur fan kan det vara en mening! Han har dödat Jeremy en gång, han har dödat Alaric flera gånger, han har dödat Lexi och han har kontrollerat & utnyttjat Caroline som fan under hela säsong 1 och flera saker mer - hade allt det en mening!? Seriöst, Damon!? En mening, verkligen!? Vilket jävla, rena skitsnack du kom med till Klaus!
Och att du sa Klaus är värre än dig och alla andra...!? Hur kan han vara värre? Du är ju inte ett dugg bättre själv och inte Stefan heller och alla andra! Allt hemskt ni ALLA har gjort är lika oförlåtligt, inte bara Klaus dåliga handlingar!
Och jag är, eller var, arg på Stefan för att han lurade Rebekah genom roligheter och gamla minnen på skolan så att Matt kunde leta efter dolken hemma hos henne som Stefan sedan skulle dolka henne med. MEN tack och lov så ändrade han sig efter hennes tal om att bli en människa igen, till skillnad från horungarna Jeremy och Elena som dödade Kol. DEN Stefan älskar jag, för den Stefan tänker alltid eftertänksamt. Så jag är därför inte lika arg på honom längre.
 
Och jag förstår inte varför Elena har problem med Rebekah? Jag förstår inte. Hur kan Rebekah vara värre än Elena? Har alla glömt varför Rebekah ens dödade Elena? Det var av hämnd för vad Elena har gjort mot henne och Klaus innan (och naturligsvis för att Alaric skulle sluta jaga the Originals). Att Elena tycker Rebekah är så hemsk bevisar bara hur dum hon är i huvudet, hon är ju inte ett dugg bättre själv!
Och att hon tycker Stefan gör fel som umgås med Rebekah? Damon då? Han är inte precis en ängel heller då han själv har umgåtts med Rebekah förut också, inte bara Stefan!
 
Och är det bara jag eller har ni också nånsin tänkt på det här att det faktiskt är gänget som gör en massa skit mer mot the Originals än vad de gör mot dom? Rättare sagt, de har inte ens gjort nåt mot gänget faktiskt - förutom det Klaus gjorde under ritualen i säsong 2 avsnitt 21 förstås. Men jag snackar om EFTER. Och för att inte tala om allt vad Klaus har gjort för att hjälpa alla att hitta botemedlet - vad har han fått tillbaka av dem? INGENTING, inte ens ett tack. Istället håller de på och dödar hans syskon. Herregud, säger jag bara!
 
Och gud, så jävla barnslig Damon var i slutet också! Att säga rakt ut till Stefan mitt framför näsan på Elena om att Stefan har legat med Rebekah i förra avsnittet bara för att se hur Elena skulle reagera, bara för att han var osäker efter vad Klaus sa till honom innan om Stelena? Verkligen, Damon!? Verkligen?
Och därav Elenas reaktion att Stefan har legat med Rebekah... har du glömt att Damon också låg med Rebekah direkt när du har sagt nåt elakt till honom? Så sluta blänga på Stefan så där!
 
Och DET ENDA FINA i detta avsnittet var när Klaus frågade Damon om råd. Om hur han skulle få Caroline att förlåta honom för vad han gjort med Tylers mamma. Jag bara dooog. Fina, fina, fina Klaus! Jag hoppas verkligen att vi åtminstone får se en Klaroline-kyss innan Klaus lämnar TVD för hans egen spinoff-serie! Hoppas, hoppas, hoppas! Annars vet jag inte vad jag ska göra med mitt Klaroline-hjärta! ♥