DATUM: 2013-03-27 / TID: 23:40:00
KATEGORI: Film, One Tree Hill

The Haunting in Connecticut 2 Ghosts of Georgia (2013).

Den såg jag nyss och den var så bra och riktigt spännande! Självklart kommer ettan alltid att vara så mycket bättre, men den här tvåan är verkligen bra också! Dessutom är den baserad på en sann historia vilket är ett stort plus. Självklart finns det saker som är sjukt överdrivna, som ju inte kan hända i verkligheten, men annars är den baserad på en sann historia. Man får se en bild på den riktiga familjen sen i eftertexterna, vilket är ännu ett stort plus.
Och det är röd tråd hela tiden rakt igenom hela filmen. Ju längre filmen går, desto flera pusselbitar faller på plats. Bra upplösning i slutet. För att sammanfatta allt: bra film, spännande story och fantastiska skådisar. Det var trevligt som fan att se Chad Michael Murray i nån annan roll än som grubblaren Lucas Scott i One Tree Hill och han gjorde verkligen ett grymt bra jobb i rollen som Andy Wyrick!
Det enda negativa med filmen är hur den är filmad ibland som kan vara lite jobbigt att se på ibland. Men annars så i sin helhet är den riktigt bra och har perfekt röd tråd. Jag rekommenderar den om ni älskar verklighetsbaserade filmer. Trailern kan ni se här.
 
Andy Wyrick och hans familj flyttar in i ett historiskt hus i Georgia, USA. Men snart upptäcker de att de inte bara är de tre som bor där. Med sin frus spirituella syster så börjar de nysta i ett rysligt mysterium om en förvrängd gast som kommer att förgöra allt i sin väg...
 
DATUM: 2013-03-27 / TID: 18:21:00
KATEGORI: Gifs, Revolution

Jason/Charlie ♥

 
Elva avsnitt har gått nu... och jag väntar fortfarande på en romans mellan Jason och Charlie! I'm shipping them so hard! Fast det kan man nog vänta sig med tanke på vad JD Pardo, som spelar Jason, sa om dom: det kommer att typ vara en "Romeo och Julia"-historia, typ förbjuden kärlek! Det hoppas jag är sant! Om det är sant, då skulle ni ha en lycklig tjej här! Och så sägs det också att Revolution kan och har mycket potential att få säsong 2, hoppas hoppas hoppas då jävlar blir jag lyckligaste tjej!!!!! ♥
DATUM: 2013-03-26 / TID: 12:31:00
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

Revolution 1x11 The Stand.

Revolution kom äntligen tillbaka igår i USA efter fyra månaders uppehåll! Och jag såg det precis nyss, 1x11 The Stand. Och det var ett sjuhelvete bra avsnitt men så jävla tragiskt! LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Jag blev ledsen när Nate trodde Charlie var död efter att Neville sa det. Men då såg Nate Charlie senare i kikaren, då blev jag glad igen. Han är ju så himla obsessed med henne, det är bara så sött. Jag älskar de två ihop! Jag kommer aldrig att ge upp hoppet om att det ska bli de två! Och jag blev så jävla glad när han slutligen sa ifrån till Neville! Fick en sån kick när han anföll honom. Och JIPPI att han inte längre är en av milisen nu!!!!! Har väntat länge på att detta skulle hända för jag har vetat hela tiden innerst att han inte egentligen är en kallblodig mördare efter alla gånger han räddat Charlie. Jag är så stolt över honom att han sa ifrån. Nu väntar jag bara ivrigt på att han ska joina gänget! Han bad praktiskt taget om det när han senare smög sig på Charlie i skogen. Men tyvärr avböjde hon för att hon inte litar på honom. Han har till och med berättat vem han egentligen är. Så från och med nu kan jag äntligen säga Jason istället för Nate. Jag ville säga Jason när jag först fick veta det i avsnitt 6 men jag ville vänta tills han berättade det för Charlie. Nu är det gjort, så nu kan jag säga Jason ;)
 
Randell är så sjukt läskig, må jag erkänna! Jag är faktiskt lite rädd för honom och till och med för Monroe också. Det är bara så sjukt. De är kallblodiga och sinnessjuka människor! Jag förstår bara inte varför de gör såhär mot alla? Döda oskydliga människor? Herregud! Vad tusan har hänt med dom? Så vitt jag vet var de rätt snälla innan strömavbrottet. Men nu plötsligt? Vad tusan?
 
Och WTF!???!! Jag blev så chockad! Jag visste att en skulle dö, men inte att det skulle vara Danny! Jag blev rätt så besviken faktiskt. Det är alldeles för tidigt. I alla tio avsnitt letar ju alla som en tok efter Danny men så i avsnitt 11 dör han? Jag trodde aldrig att det skulle hända redan nu! Kunde de inte åtminstone ha väntat några avsnitt till? När jag fick veta att en skulle dö, så hoppades jag på Aaron eller Rachel. Nej, missförstå mig inte. Jag gillar dom, ja, men är jag tvungen att välja så skulle det tveklöst bli nån av de två. Men Danny? Oh my god. Som tur var jag inte SÅ jättefäst vid honom riktigt än så jag kommer att komma över det, men jag grät floder ändå. Det var så hemskt och hjärtskärande att se honom bli skjuten och sen dö efter att han precis blivit en hjälte. Så liten och hjälplös, så ung. Han förtjänade det inte! Snyft! Herregud... Stackars Rachel och Charlie! Jag lider fullständigt med dom!
 
Ska Randell och Monroe bli partners? Shit, det är inte alls bra. Vad kommer de nu att hitta på nu? Kommer Jason att joina gänget redan i nästa avsnitt eller kommer det dröja lite eller jobbar han ensam nu? Hur kommer Rachel och Charlie hantera att Danny nu är död? Hur kommer det gå för Miles och Nora (gillade ju deras kyss i början, så söt!!!) i fortsättning, kommer det fortsätta att utvecklas eller läggas på isen igen som vanligt? Hade Miles och Rachel haft ett förhållande förut (av att döma lite gnistor mellan dom när de åkte iväg för att hitta John)? Kommer rebellerna lyckas att krossa Monroe revolution snart? Kan inte vänta att se nästa veckas avsnitt, spännande!!! ;D
DATUM: 2013-03-25 / TID: 23:42:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

"You look like you're in need of comfort." ♥

Hahaha, jag bara totalt älskar den här scenen! Klaus dissade Caroline hårt! På grund av det här. Caroline ville bli tröstad av Klaus, men han bara "Why don't you find someone less terrible you can relate to?". HAHA, bara så jävla bäst ju! Caroline förtjänade det ju efter alla elaka små kommentarer hon kastade åt Klaus hela avsnittet. Även om jag självklart önskar att Klaus åtminstone skulle trösta henne ändå trots det. Men på ett sätt är jag mer gladare att det inte blev så. Skönaste diss av Klaus! ;)
DATUM: 2013-03-25 / TID: 23:30:48
KATEGORI: Allmänt

www.rubriken.se

Idag hade jag ett kort möte på Arbetsförmedlingen. Och det gick bra! Jag fick veta att jag kan få en praktikplats på hunddagiset vid Netto här i Vaggeryd! Gissa om hur glad jag blev att höra det! De ska fixa ett studiebesök åt mig där. Nu får man hålla tummarna hårt att jag får praktisera där så att jag äntligen får nåt att göra! Jag är ju fan dötrött på att sitta hemma hela dagarna. Jag vill ha arbete eller praktik! Så ge mig det, tack.
Ja, jag vet att man inte borde ha höga förväntningar och att det inte är bra för då kan man ju bara riskera att bli besviken. Men som sagt, så kan jag inte låta bli. Jag har ju varit utan nåt att göra sen jag tog studenten vilket är ju en väldigt lång tid! Det är ju inte alls kul att ha ingenting att göra, nej. Eller håller ni inte med? ;)
 
Och på torsdag morgon ska jag åka till Nässjö där Ida och Adam ska hämta mig och Patrik! Jag ska sova över hos Ida till den 5 april. Gott som fan att slippa skithålan ett tag nu! Vi alla plus Stefan ska till Sävsjö på fredag och bada på Äventyrbadet eller vad det heter nu igen och på lördag ska vi också till Elmia i Jönköping och gå runt där med ett gäng och titta på vackra bilar! Det är även första gången för mig att vara där, så det ska bli spännande. Och sen den 4 april kl halv två har jag och Ida ett möte med en kvinna från ALMI om att starta ett eget företag! Spännande! ;)
DATUM: 2013-03-25 / TID: 23:06:00
KATEGORI: Foto

En gammal bild.

Pappa och jag på min första dag på Vänerskolan. Så liten jag är där! Jag minns att jag jämt hade flätor! Och jag minns allt så tydligt på den första dagen. Vem som blev min första kompis och hur det skedde, vad jag gjorde och hur blyg jag var och första natten på elevhemmet och så! xD
DATUM: 2013-03-25 / TID: 22:50:39
KATEGORI: Citat, One Tree Hill

Citat #25.

"Har du undrat hur det skulle bli om du inte var du längre? Hur skulle världen reagera om du plötsligt försvann? Hur du än har tänkt dig det, har du fel. Det finns inget romantiskt med döden. Sorgen är som ett hav. Djup, mörk och större än oss alla. Och smärtan är som en tjuv om natten. Tyst. Ihärdig. Orättvis. Den lindas av tiden, tron och kärlek."
- Sam (voiceover), One Tree Hill säsong 6 avsnitt 3.
DATUM: 2013-03-25 / TID: 22:48:08
KATEGORI: Citat, One Tree Hill

Citat #24.

"Du vet den där romantiska idén om att all skit och smärta egentligen är läkande, vacker och på nåt sätt poetisk? Så är det inte. Det är bara skit och smärta. Vet du vad som är bättre? Kärlek. När man börjar tänka att kärlek är överreklamerat har man helt fel. Det enda som är fel med kärlek, hopp och tro är att inte ha det."
- Haley till Lucas, One Tree Hill säsong 5 avsnitt 18.
DATUM: 2013-03-25 / TID: 22:46:07
KATEGORI: Citat, Film

Citat #23.

"You were right. I don't know if life is greater than death. But love was more than either."
- Tristan till Isolde, filmen Tristan & Isolde.
DATUM: 2013-03-24 / TID: 21:38:00
KATEGORI: Arrow, Gifs

Roy/Thea ♥

Oh, don't tell me a tough gang banger like yourself's afraid of a tiny little needle! It doesn't look so tiny. Well just think about something else. Besides the needle. Like what? Okay, now this could sting a little.... *Thea kisses Roy* Done. Now that wasn't so bad, was it?

Jag shippar dom så fucking mycket och det har jag gjort ändå sen Roy ryckte väskan från Thea! Hur söta ihop som helst! Och det här är seriöst en av de sötaste "första-kyss"-scenerna jag nånsin sett i tvvärlden! Jag ser fram emot att se hur det utvecklas nu när Colton Haynes har blivit series regular i säsong 2! Nu gör det plötsligt inte så jättemycket att han inte kommer tillbaka till Teen Wolf säsong 3, vi får ju honom i Arrow! ♥
DATUM: 2013-03-23 / TID: 21:25:07
KATEGORI: Film

Stand by me (1986).

Den såg jag idag för säkert hundrade gången på ett par år! Gud, man tröttnar aldrig på den! Den är ju genom tiderna en av de bästa filmerna som nånsin gjorts! Och jag menar det verkligen! Den är en väldigt fin, varm och lättsam film som handlar så mycket mer om vänskap, framtiden och att finna sig själv än att hitta den döda kroppen för att sedan bli berömda på teven och i tidningarna. Grym film och fantastiska skådisar, framför allt Phoenix och Wheaton!
Och ALLTID varje gång när jag ser en särskild scen då får jag en sån hög puls av rädsla och bara tecknar "Spring! Spring, era idioter!" trots att jag vet hur det slutar. Ja, ni som sett filmen fattar vilken scen jag menar och ni som ska se filmen kommer också att fatta.
Hur som helst... ni som inte har sett den, fy fan skäms på er! Seriöst! Den är INTE värd att aldrig bli sedd, för den måste man absolut ha sett nån gång innan man dör! Man får bara inte missa den! Så gå och se den nu på en gång för jag rekommenderar den verkligen!! Om inte, så kommer jag att spöka för er när jag dör! Och en sista sak - jag vill ännu en gång hedra minnet av River Phoenix som tog en överdos i oktober 1993. Rest in peace ♥
 
I den lilla staden i Oregon möter vi en grupp vänner - den känslige Gordie (Wil Wheaton), den gode Chris (River Phoenix), den knäppe Teddy (Corey Feldman) och fegisen Vern (Jerry O ’Connell) - som drar ut på äventyr för att hitta liket efter en försvunnen tonåring. Med förhoppning om att bli hjältar, både i varandras och stadens ögon, ger de sig ut på en oförglömlig vandring. En vandring som blir en resa mot självkännedom och mognad. De smygröker, berättar vilda, inte helt sanningsenliga historier och svär att hålla ihop för alltid. Färden tar plötsligt en våldsam vändning. När de stöter ihop med stadens ligister, som också vill hitta liket, upptäcker grabbarna en styrka som de inte visste att de hade. STAND BY ME är en ovanlig och mycket intelligent film om vänskap och de oförglömliga upplevelser som utgör en del av att växa upp. Historien, som är full av spänning och humor, bygger på Stephen Kings novell "The Body"...
 
DATUM: 2013-03-22 / TID: 15:27:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

Klaroline 4x18 'American Gothic' stills.

OMG! Kan inte nästa fredag komma nu!? 4x18 är ju, enligt Joseph Morgan, ett måste-ses för Klaroline fans! Så låt bilderna tala. Och tack till Julie Plec för att att vi får se Klaus barkropp igen för andra gången, 4x16 räcker ju verkligen inte! Och han är ju så snygg och sexig också! My Klaroline heart! ♥
DATUM: 2013-03-22 / TID: 14:51:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

"...for some reason cares only about you?" ♥


There is no allure to darkness! Really? So you've never felt the attraction that comes when someone who's capable of doing terrible things for some reason cares only about you? I did once when I thought he was worth it. But it turns out some people can't be fixed. People who do terrible things are just terrible people.
 
Om bara Caroline slutar förolämpa Klaus, han ser ju sårad ut på den sista gifen...! Men trots det så är den absolut en av mina favoritscener med dom nu - för att de pratar ju om sig själva här! My Klaroline heart only becomes stronger and stronger!!! ♥
DATUM: 2013-03-22 / TID: 14:50:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Klaroline sex-eyes ♥

According to the book the expression triangle is equilateral, putting it here. Somebody's been skipping geometry classes. There are actually two places where the third massacre could be. Well, you didn't let me finish. And then the sex-eyes!
 
Oh my god... De har så mycket kemi trots avståndet!
Och den sista gifen - ohmygod, de har heta ögonkontakt! ♥
DATUM: 2013-03-21 / TID: 23:15:00
KATEGORI: Revolution

Revolution.

Bara fyra FUCKING dagar kvar tills Revolution kommer tillbaka igen den 25 mars! Efter fyra jävla månaders jävla långa uppehåll! Äntligen, säger jag bara! Jag är så sjukt jävla taggad på att se avsnitt 11-22! Gud så spännande! Och det är fan bäst för Eric Kriple, också skaparen av Supernatural om ni inte visste det, att det nu blir nåt på allvar mellan Jason och Charlie den andra halva av säsongen! ;D
Kända ansikten i serien är Billy Burke som ni kan se som Bellas pappa Charlie i Twilight sagan, Daniella Alonso som ni kan se som Anna i One Tree Hill och JD Pardo som ni kan se som Nahuel i Breaking Dawn part 2 för er som är intresserade.
 
För er som totalt har missat denna fantastiska serien eller inte vet vad den handlar om;
Revolution handlar om en hypotetisk verklighet där det en dag blir en stor black-out och all elektricitet i hela världen stängs av. Femton år senare är den fortfarande av och folk lever helt utan modern teknologi. Utan lagar och ordning ser livet väldigt annorlunda ut och det gäller att klara sig så gott man kan. I centrum står Charlie, en tuff tonårstjej vars pappa vet mer än någon annan om vad som faktiskt hände när hela världen slocknade...


Trailern för avsnitt 11 som kommer den 25 mars i USA, 26 mars i Sverige. Så spännande det ser ut! ;D
DATUM: 2013-03-21 / TID: 20:04:08
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

En lista: favoritpar.

Jag hittade den roliga listan hos seriesnack och tänkte att jag skulle göra det här. Jag älskar ju listor och utmaningar! Bland det roligaste jag vet i bloggvärlden och även ett perfekt tidsfördriv också när man har tråkigt liksom man har just nu! Jag skulle lätt ha Klaroline på den här listan, men de är ju inte ett par. Så de räknas därför inte. Här nedanför är de som är/varit par :)

Välj 10 favoritpar (Utan inbördes ordning):
1. Nathan/Haley, One Tree Hill
2. Stefan/Elena, The Vampire Diaries
3. Vincent/Catherine, Beauty and the Beast
4. Seth/Summer, The OC
5. Chuck/Blair, Gossip Girl
6. Max/Liz, Roswell
7. Wade/Zoe, Hart of Dixie
8. Caleb/Hanna, Pretty Little Liars
9. Mark/Lexie, Greys Anatomy
10. Michael/Sara, Prison Break

1. Minns du vilket avsnitt/scen det var när du började shippa nr 5 för första gången? (Chuck/Blair)
När det började slå starka gnistor om dem, vilket var i avsnitt 7 där de också hade sin första kyss. Ändå sen dess har jag shippat dom! ;)

2. Har du någonsin läst fanfiction om nr 2? (Stefan/Elena)
Jag har läst många fanfictions, men inte om dem, nej.

3. Har en bild på par nr 4 någonsin varit din bakgrundsbild/profilbild på nätet? (Seth/Summer)
Inte på nätet, nej, men på skrivbordet i datorn ja.

4. Om par nr 7 skulle göra slut idag, hur skulle du då reagera? (Wade/Zoe)
Det har de redan gjort för ett avsnitt sedan, avsnitt 16 i säsong 2. Jag blev så förkrossad! Och så besviken också på manusförfattarna som valde otrohet som orsaken. Fan ta dom. Scenen när de gjorde slut var så sorglig att jag blev helt tårögd! Fina Zade, åh varför? Men jag slutar inte älska dem bara för att Wade var otrogen. Jag har förlåtit många som varit otrogna i tvserier, så Wade kommer jag att förlåta inom en snar framtid. Jag vill ha dom tillsammans tillbaka, men inte nu. För just nu vill jag att Wade ska kämpa utav helvete för Zoe efter det han gjort mot henne och under tiden så vill jag gärna se henne fördriva sin tid med den där snygga doktorn Jonah, Lemons kusin ;)

5. Varför är par nr 1 så viktig? (Nathan/Haley)
De har visat att kärleken övervinner allt bara man är villig att kämpa för det. De gifte sig vid 16 års ålder och de har kämpat tillsammans i torrt och vått genom alla år. När de gjorde slut i säsong 2, så hittade de tillbaka till varandra i säsong 3. De finns alltid där för varandra. Och trots allt problem de haft med Dan, turnen, Chris Keller, Carrie, Renée, Haleys depression, de har gått i parterapi osv, listan kan göras lång - så är de fortfarande gifta. För att de älskar varandra väldigt mycket. De får en att tro på styrka och kärlek och lycka. Och att kärleken övervinner allt bara man är villig att kämpa för det, helt enkelt. Och ju längre tid det går, desto mer starkare blir de tillsammans. Därför kommer de alltid att vara nummer ett för mig över alla favoritparen. De får mig att tro på en sån kärlek, att jag en dag kommer att få samma sak!

6. Är par nr 9 något du shippar för skojs skull? (Mark/Lexie)
Nej, aldrig! Gud, nej! Jag shippar aldrig nåt par på skoj, alla som jag shippar är ett seriöst ship. Och också med tanke på hur Marks och Lexies lovestory slutar, så är de verkligen allt annat än bara skoj! Aldrig, aldrig att man shippar dom bara för skojs skull! Finns det nån som gör det, fy skäms på dom!

7. Av dessa tio favoritpar, vilka har den största kemin?
Åh, vad svårt! Vilken fråga! Alla har lika otrolig kemi ju! Men måste jag, så... nej så fan heller, jag fuskar lite. Jag tar två istället för bara ett. Jag säger Vincent/Catherine och Max/Liz! ;)

8. Av dessa tio favoritpar, vilka kände du mest för?
En ännu svårare fråga! Är lika mycket besatt av alla ju. Så jag tänker fuska här också tyvärr. Det är helt omöjligt att bara välja en ju! Jag tar tre! Jag säger Stefan/Elena, Nathan/Haley och Mark/Lexie! ;)

9. Hur många gånger har du sett avsnitten som har med par nr 10 att göra? (Seth/Summer)
Oräkneliga gånger! Tröttnar aldrig på dem! ;)

10. Vilket par har du shippat längst?
Nathan/Haley, of course! OTH har nio säsonger, så har jag därför shippat dom längst! De andra har ju bara en säsong, två säsonger, tre säsonger eller fyra säsonger.

11. Hur många gånger har par nr 6 gjort slut? (Max/Liz)
Om jag minns rätt, så har de bara gjort slut en gång. Roswell-fans, upplys mig om jag har fel! ;)

12. Har par nr 7 någonsin behövt dölja sitt förhållande? (Wade/Zoe)
Ja, i början. De var bara knullkompisar, tills Wade sa ifrån om att han var hennes andra val efter George. Så de "gjorde slut". Då insåg hon hur mycket hon gillade honom. Så då blev de äntligen tillsammans på riktigt, helt offentligt så att alla i stan fick veta! ;)

13. Är par nr 4 fortfarande tillsammans? (Seth/Summer)
Jajamänsen! De gifte sig i serieavslutningen! Här har ni en glad tjej! ;)

14. Om alla tio par skulle hamna i The Hunger Games, vilket par skulle vinna fajten?
Haha, udda fråga! Stefan och Elena, of course! Både är ju starka vampyrer. De krossar lätt alla i listan som ju bara är människor! Förutom Vincent förstås som är Odjuret. Men jag tror verkligen att Stefan eller Elena är INGEN match för Vincent ändå fastän han också är övernaturlig och stark. Stelena har ju superstyrka och supersnabbhet ;)

15. Har någon nånsin försökt sabotera för par nr 6? (Max/Liz)
Ja. Tess. Jävla subba. Hon lyckades slutligen i första säsongsfinalen. För Liz gjorde slut trots att Max gjorde det klart att han sket i vad ödet än sa om honom & Tess och att Liz var hans öde, inte Tess. Men hon klarade ändå inte av det faktum att hon fick veta att Max och Tess egentligen var ämnade för varandra enligt det bestämda ödet, så därför gjorde hon slut ändå. Och Tess visade inte det, men hon var alldeles nöjd innerst. Subba, subba!

16. Vilket par tänker du slåss för i all framtid?
Alla, naturligstvis! Eller nej, jag kan inte säga alla. Flera av dom är ju inte aktuella nu längre för de har fått deras slut. Mark/Lexie är döda, Michael/Sara fick inte det lyckliga slutet och så Nathan/Haley, Seth/Summer, Max/Liz och Chuck/Blair är gifta... Då återstår Stefan/Elena, Vincent/Catherine, Wade/Zoe och Caleb/Hanna kvar för de är fortfarande aktuella. Jag måste alltså välja mellan dem. Måste jag säga en, så... säger jag nog Stefan/Elena! Jag kommer alltid att slåss för dom och jag kommer alltid att stå på att Damon inte alls är bra för Elena. Så är det bara. Stefan är rätt för Elena av väldigt många orsaker och alltid kommer att vara! Så jag slåss alltid för dem! ;)

17. Spenderar du timmar på att googla runt på par nr 3? (Vincent/Catherine)
Ja, det händer. Men då gäller det gifs. Det händer att jag spenderar timmar på att reblogga gifs med dom. Men inte bara dom, utan alla andra favoritparen också! ;)

18. Om du är tvungen att välja ett par som ska göra slut för all framtid, vilket par väljer du då?
Herregud, nu gör du inte det lättare för mig! Nu räknar jag med alla i listan även om flera av dom redan har fått deras slut. Eller nej, jag räknar bara med dom som fortfarande är aktuella då det är lättare. Så Stefan/Elena, Vincent/Catherine, Wade/Zoe och Caleb/Hanna. Vem ska jag välja? Oh shit, så svårt ju! HELT JÄVLA OMÖJLIGT JU! Nej så fan heller, näää! Jag tänker inte välja! Så acceptera mitt svar: ingen! ;)

19. Vad är det bästa med par nr 8? (Caleb/Hanna)
Att de är så fina ihop! De finns alltid där för varandra i torrt och vått och de skyddar varandra. De älskar varandra. De skulle göra vad som helst för varandra. De hör ihop, helt enkelt!

20. Finns det nåt negativt med par nr 10? (Michael/Sara)
Ja, ett par saker. Att det inte var så många fina kyss-scener med dom. Det var alldeles för lite av det. Och att de inte fick det lyckliga slutet som de borde ha fått! Jag önskar att Michael aldrig fick tumör i hjärnan och att han aldrig dog! Att bara tänka på det gör ont! :(
DATUM: 2013-03-20 / TID: 20:38:00
KATEGORI: Film

Love and Honor (2013).

Love and Honor såg jag just nyss och jag älskade den fullkomligt! Lätt en av de bästa kärleksfilmerna jag sett! Och som jag garanterat kommer att se flera gånger! Fantastisk film, bra story, bra manus och talangfulla skådisar liksom Liam Hemsworth, Teresa Palmer, Aimee Teegarden och Austin Stowell bland annat. Men jag önskar bara att det hade slutat bättre än såhär för man fick ju aldrig veta om Micky klarade sig hem till Candace eller ej. Hade gärna velat se det! Just därför förlorar den full betyg som den skulle ha fått om det inte vore för slutet, istället får den bara 4 av 5 i betyg. Men hursomhelst... Älskar ni kärleksfilmer eller nån av skådisarna, så se den på en gång! För jag rekommenderar den starkt! Trailern kan ni se här.
 
Under en permission lämnar Dalton och Mickey armén för att åka och hälsa på Daltons flickvän. Då händer det den kaxige Mickey allra minst hade väntat sig - han blir förälskad i en av hennes kompisar. Och plötsligt är han mitt i en kamp mellan kärleken och plikten...
 
DATUM: 2013-03-18 / TID: 21:23:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Gilmore Girls säsong 7 sammanfattning.

Skådespelare: Lauren Graham, Alexis Bledel, Keiko Agena, Scott Patterson, Yanic Truesdale, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Melissa McCarthy, Sean Gunn, Liza Weil, Matt Czuchry bl.a.
Skapare: Amy Sherman
Genre: Drama, komedi, romantik
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2006-2007
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Efter mer än 20 år som ensamstående mamma, efter en rad av inte-riktigt-han-med-stort-H, efter att ha köpt den perfekta bröllopsklänningen och haft den hängande i garderoben hur länge som helst så... gifter sig äntligen Lorelai. Ja, men med vem? Svaret på detta och på många andra kittlande frågor får du i de sista 22 episoderna av serien om en mor, en dotter, en stad och en hel liten värld som hängivna Gilmore-groupies har gjort till sin egen. Vässa de små grå för att klara den berömda, kvicka Gilmoredialogen - men glöm inte låta hjärtat styra. Häng med från Stars Hollow via New York till Paris... från Lorelais bröllop via Lanes vänta-barn-kalas till Rorys studentexamen... från början, förbi mitten och till slutet... häng med den sjunde säsongen.

Bästa avsnittet: 7x01 The Long Morrow (bara så naaw att Logan gav ett raktet i presenten till Rory som sedan försökte klura ut vad det betydde tills hon upplystes och var överlycklig. Väldigt fint och udda gjort av Logan!), 7x05 The Great Stink (lätt mitt favoritavsnitt med Logan och Rory! Så söta moments!), 7x06 Go, Bulldogs!, 7x08 Introducing Lorelai Planetarium, 7x13 I'd Rather be in Philadelpia (bara så finfint av Logan att komma till sjukhuset för att vara med Rory och strunta i hans jobb plus mobilen som ringde hela tiden! Fantastisk pojkvän!), 7x15 I'm a Kayak, Hear me Roar (så finfint av Rory att fira Logans födelsedag genom att ta igen alla födelsedagar han missat under barndomen!), 7x17 Gilmore Girls Only, 7x18 Hay Bale Maze (Logans första besök i Stars Hallow!), 7x19 It's Just Like Riding a Bike, 7x21 Unto the Breach och så säsongsavslutningen 7x22 Bon Voyage.

Bästa karaktären: Fortfarande Luke! Vad annars? Och även Logan som har växt mycket i mina ögon denna säsongen! Han sa äntligen ifrån till sin pappa och slutade jobba för hans företag för att leva hans eget liv, jag blev så glad när han berättade för Rory om det! För jag tycker att han är för smart för att låta sig behandlas så och bestämmas av Mitchum! Så därför är jag så stolt över honom för vad han gjorde! ;D
 
Värsta karaktären: Marty fast han bara var med i två eller tre avsnitt. Varför säger jag honom? Jo... för att göra en lång historia kort. Rory blev kompis med Lucy. Och Lucy pratade alltid om hennes pojkvän vars namn som hon aldrig nämnde. Så Rory visste därför inte exakt vem han var. Men så då presenterade Lucy honom för Rory och det visade sig vara Marty. Marty och Rory var kompisar under de första åren på Yale. Så Rory blev glad över att se honom och var på väg att säga att de redan kände varandra från förr, då låtsades han inte känna henne. Då blev hon paff och var tvungen att spela med mot hennes vilja. Herregud, det var bara så omoget, pinsamt och barnsligt gjort av honom! Jag störde mig väldigt mycket på honom för det! -_-

Snyggaste karaktären: Logan Huntzberger, of course! Så fin! ♥

Bästa paret: Logan och Rory! I'm shipping them always and forever! Och så Luke och Lorelai också, of course! ;)
 
Värsta paret: Ingen.

Bäst i säsongen: Att Chris och Lorelai äntligen skiljde sig. För jag tycker inte att de passar så bra ihop, de är bättre som vänner. Och att Luke och Lorelai återförenades igen i säsongsavslutningen! Jag blev så överlycklig för de hör ju ihop och är så perfekta för varandra! Och att Rory fick jobb, jag blev glad för hennes skull. Och så varenda Logan/Rory moments förutom deras sista scen! Och massor mer! ;P

Värst i säsongen: Att Rory sa nej till Logans frieri. Jag blev så otroligt ledsen trots jag visste redan långt innan att detta skulle hända och att det skulle sluta dåligt för dom två. Men jag visste inte exakt varför det slutade dåligt. Men nu vet jag. Åh, varför sa Logan nej till Rory när hon ville försöka med distansförhållandet igen? Varför! Hon sa ju faktiskt att hon skulle älska att vara gift med honom i framtiden, hon praktiskt taget sa ja men bara inte nu utan i framtiden. Då borde han ha sagt ja till distansförhållandet. Eller Rory kunde ha sagt ja ändå men de hade inte behövt gifta sig direkt. Hon kunde ha sagt ja och sedan säga att hon ville vänta ett tag med att gifta sig så att hon kunde göra andra saker först samtidigt som hon skulle vara förlovad. Det hade varit bättre! Åh, Logan, varför tvingade du henne att välja? Det borde han inte ha gjort. Screw you, manusförfattarna!! Och jag blev ännu mer ledsen när Rory senare sa till Lorelai samma dag att hon saknade honom redan, det gjorde ont att höra. Ännu en gång; varför, Logan? Men jag slutar inte älska dom ändå trots allt! Och vi har ju ändå många scener med dom, så det får trösta mig! :)

Övriga kommentarer: Det är en fantastisk säsong! Jag tycker faktiskt att det slutade rätt så bra, förutom Logan/Rory-grejen förstås. Men självklart vill man veta två saker som man aldrig fick veta: 1) får Luke och Lorelai sitt bröllop till slut? Och 2) går Rory tillbaka till Logan sen eller är det slut för gott? Jag tror det första för jag har svårt att tänka mig att det bara är slut så där. De älskar ju varandra så mycket och de hade ju också växt starkare och starkare sedan de blev ihop, så därför har jag svårt att tro att det bara är slut så där. En sån kärlek dör ju inte bara så där bara för att hon sa nej? EXAKT! Så därför har jag alltid föreställt mig att de möts igen i framtiden. Dessa är två svar jag vill ha i filmen som det har spekulterats om i några år. Så snälla ge mig den så att jag kan få mina svar, tack! ;D

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-03-17 / TID: 21:03:00
KATEGORI: Random, Tidsfördriv, listor

Ny header.

Som ni ser, så har jag bytt headern! Och jag är jättenöjd! Förr var det bara bilder på Klaroline från 4x13 och 4x14, men nu är det bilder på åtta av favoritparen som jag verkligen är involverad i. Ni som inte hänger med vilka de är, så kan jag säga det här. Från vänster i övre raden är det Nathan/Haley från One Tree Hill, Seth/Summer från The OC, Stefan/Elena och Klaus/Caroline från The Vampire Diaries och från vänster i undre raden är det Vincent/Catherine från Beauty and the Beast, Chuck/Blair från Gossip Girl, Wade/Zoe från Hart of Dixie och Max/Liz från Roswell. Jag är jättenöjd med headern! Vad tycks? ;D
DATUM: 2013-03-16 / TID: 22:43:00
KATEGORI: Film

Premium Rush (2012).

Den såg jag förut idag och den var helt grym! Lätt en av de bästa "katter-och-råttor"-filmerna jag sett! Den kommer jag garanterat att se flera gånger, det kan ni lita på! Den var en helt grym och spännande film, inte en endaste stund var tråkig! Joseph Levitt-Gordon var fullkomligt fantastisk, som vanligt, och såååå himla snygg också som alltid! Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
 
När ett cykelbud i New York plockar upp ett kuvert vid Colombia University blir han jagad genom stan av en korrumperad polis som desperat vill få tag i kuvertet.
 
DATUM: 2013-03-16 / TID: 22:35:00
KATEGORI: Film

Larry Crowne (2011).

Den såg jag igår och njaa... Jag trodde att den skulle vara så bra, som typ epic-bra, men icke sa nicke! Den föll inte mig i smaken tyvärr och jag blev lite besviken. Den var bara helt okej - inte en av världens bästa filmer tyvärr. Den är bara en okej film som jag inte kommer att se igen på ett långt, bra tag. Men Tom Hanks och Julia Roberts gjorde iallafall bra ifrån sig i rollerna! Jag vet faktiskt inte om jag ska rekommendera den eller ej, men jag kan säga att ni nog bör se filmen om du gillar nån av skådisarna. Inte mer än så. Det räcker att se den bara en gång. Trailern kan ni se här.
 
När den sympatiske men högst vardaglige Larry Crowne (Tom Hanks) utan förklaring får sparken från sitt ganska intetsägande jobb inser han att det är dags att göra något meningsfullt i livet. Han är djupt skuldsatt och har inga direkta planer, men bestämmer sig för att återvända till college där han blir vän med en grupp studenter och så småningom väldigt förtjust i sin vackra lärare (Julia Roberts). Filmen påminner oss om livets små överraskningar. Ibland har de mörka molnen faktiskt en silverkant. Larry Crowne är en man som visar sig vara mycket speciell och godhjärtad, som när han tvingas se tillvaron ur ett annat perspektiv får möjligheten att vidga sina vyer och börja om på nytt...
 
DATUM: 2013-03-16 / TID: 17:09:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Gilmore Girls säsong 6 sammanfattning.

Skådespelare: Lauren Graham, Alexis Bledel, Keiko Agena, Scott Patterson, Yanic Truesdale, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Melissa McCarthy, Sean Gunn, Liza Weil, Matt Czuchry bl.a.
Skapare: Amy Sherman
Genre: Drama, komedi, romantik
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2005-2006
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Vad vore Gilmore Girls utan Gilmore girls? I slutet av förra säsongen hoppade Rory av sina studier på Yale och flyttade in i Emilys och Richards gästhus – ett beslut som krossade Lorelais hjärta. Men med kärleken till Luke går det desto bättre – de har bestämt sig för att ta sitt förhållande ännu ett steg vidare. Så Lorelai är både lycklig och förtvivlad på samma gång och det verkar som om hela stan vill se att mor och dotter blir vänner igen. Men för att det ska hända krävs ett oväntat besök av en mycket oväntad gäst. Självklart är även denna säsong fylld av överraskningar: Lane får ett besked som lämnar henne utom sig av glädje. Luke får veta något som skakar om ordentligt i hans förhållande med Lorelai. Vad som inte kommer som en överraskning är allt det som gjort Gilmore Girls till en sådan succè – den kvicka dialogen, den smarta humorn och det insiktsfulla berättandet. Bänka er för nu börjar säsong 6!

Bästa avsnittet: 6x03 The UnGraduate, 6x04 Always a Godmother, Never a God, 6x05 We've got Magic to do, 6x07 Twenty-One is the Loneliest Number, 6x08 Let me hear your Balalaikas Ringing Out, 6x11 The Perfect Dress, 6x12 Just like Gwen and Gavin (bara så roligt att se på när Logan uppvaktade Rory jämt och ständigt i försök att få henne tillbaka, naaw så sött!), 6x13 Friday Night's Alright for Fighting (Logan hjälpte Rory med tidningen, så finfint gjort! Vilket ledde till det andra: yeah, Logan och Rory blev tillsammans igen!), 6x14 You've Been Gilmored, 6x15 A Vineyard Valentine (En fin och mysig Alla Hjärtans Dag helg!), 6x17 I'm OK, you're OK, 6x18 The Real Paul Anka, 6x19 I Get a Sidekick Out of You (sjukt härlig med två olika bröllop för Zach och Lane! Det var helt hysteriskt i hela avsnittet som fick mig ett gott skratt!), 6x20 Super Cool Party People (äsch, så hemskt att se Logan ligga på sjukhuset, svårt/allvarligt skadad och allt och att se Rory helt orolig! Fint gjort av henne att lämna ett meddelande till Mitchum där hon skällde på honom för att han inte kom och hälsade på hans son, bra flickvän!), 6x21 Driving Miss Gilmore och säsongsfinalen 6x22 Partings (oh så sorgligt den sista scenen med Logan och Rory! Det suger att han nu ska bo i London ett år och att de nu ska ha ett distansförhållande. Screw you, Mitchum!).

Bästa karaktären: Fortfarande Luke! Fast han gjorde mig faktiskt lite irriterad några gånger under säsongen på grund av hans kärleksbarn när han höll Lorelai på avstånd och när han hemlighöll det. Det gjorde mig ledsen och arg. Men trots allt är han ändå fortfarande en stor favorit! :)
 
Värsta karaktären: För ovanlighetens skull kommer jag att nämna ingen. Jag störde mig inte ett dugg på nån denna säsongen vilket var ett plus! Eller jo, jag störde mig lite på Rory under ett par avsnitt för otroheten-grejen. I mina ögon var Logan inte otrogen. Han trodde ju att de hade gjort slut och Rory trodde att de bara gjorde ett uppehåll. Så han gjorde ett ÄRLIGT misstag, det borde Rory ha insett snabbt. För han skulle ju aldrig vara otrogen avsiktligt, aldrig. Så det blev bara ett enda stort missförstånd för de två. Men tack och lov löste det sig slutligen trots allt, allt är förlåtet och de är fortfarande ihop och kära! ;D

Snyggaste karaktären: Logan Huntzberger, of course! Är fortfarande så nerkärad i honom! Han är bara hur charmig och fin som helst!

Bästa paret: Luke & Lorelai och Logan & Rory! I'm shipping them so hard forever! ♥
 
Värsta paret: Ingen.

Bäst i säsongen: Varenda Logan & Rory moments och deras söta kyss-scener. Rorys första "I love you" till Logan och Logans första "I love you" till Rory, så fint. Att Luke och Lorelai förlovade sig. Att Lorelai adopterade en hund som är hur söt som helst. Att Jess var med i två avsnitt, det var roligt att se att han växte upp mycket och att han skrev en bok. Och massor mer!

Värst i säsongen: Det finns bara två saker: 1) att det visade sig att Luke har en 12-årig dotter, ett kärleksbarn, för det tärde slutligen på hans förlovning med Lorelai! Det var sååå sorgligt när de gjorde slut i säsongsfinalen att jag blev tårögd! Fan ta manusförfattarna, det var det sämsta de gjort med kärleksbarn-storylinen! Och 2) att Lorelai och Rory var osams i nästan sex månader på grund av Logans vidriga pappa Mtichum som ju var orsaken till Rorys avhoppande på Yale. Det var plågsamt att se att de inte pratade med varandra och så. Jag älskar ju deras mamma-och-dotter-relation. Men tack och lov varade det inte hela säsongen, att de blev sams igen redan halvvägs! Det är allt ;D

Övriga kommentarer: Säsong 6 är så sjukt bra! Många bra avsnitt precis som säsong 5. Jag märker att jag gillar de sista säsongerna bäst. Det är ju tvärtom för många, för de gillar de första säsongerna bäst. Jag är nog den enda som gillar de sista säsongerna bäst! Nu har jag en sista säsong kvar, ååh! Nu börjar det bli sorgligt för att serien nu sakta men säkert börjar gå mot sitt slut! Jag är redan på avsnitt 9 nu i den sista säsongen. Hur mycket jag än vill dra ut på det lite pga det är sista säsong så kan jag inte rå att sträcktitta för att den är för bra! ;)

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-03-15 / TID: 15:05:00
KATEGORI: The Vampire Diaries, Veckans Hottie & Beauty

Veckans Hottie/Beauty #7.

Veckans Hottie och Beauty blir Joseph Morgan och Candice Accola! De är mest kända som Klaus Mikaelson och Caroline Forbes aka Klaroline i en av de tvsuccérna The Vampire Diaries! Joseph är bara så snygg, så sexig och så charmig, han tar andan ur mig varje gång Klaus dyker upp i tvrutan. Bokstavligt talat. Hur kan man låta bli att älska honom liksom!? De som inte gör det är dumma i huvud. Och Candice är bara så sjukt vacker! En sann skönhet! Hon är en av de kvinnorna jag gärna skulle byta utseende med! ♥
DATUM: 2013-03-14 / TID: 20:27:00
KATEGORI: Citat, Övriga tvserier

Citat #22.

Paris: "Jag vet att du var otrogen mot Rory.
Logan: "Det var jag inte."
Paris: "Förnekar du det? På allvar?"
Logan: "Vi hade gjort slut!"
Paris: "Snälla du."
Logan: "Vi var inte ihop. Och varför i helvete grälar jag med dig? Jag vill inte ha dig!"
- Gilmore Girls säsong 6 avsnitt 17. Det där sista, hahaha! xD
DATUM: 2013-03-14 / TID: 20:15:46
KATEGORI: Citat, Övriga tvserier

Citat #21.

"It'll be fun, it'll be a thrill. Something stupid, something bad for you. Just something different. Isn't this point of being young? It's your choice, Ace. People can live a hundred years without really living for a minute. You climb up here with me, it's one less minute you haven't lived."
- Logan till Rory, Gilmore Girls säsong 5 avsnitt 7.
DATUM: 2013-03-14 / TID: 19:38:00
KATEGORI: Citat, Gifs, Övriga tvserier

Logan/Rory sweet moments ♥

"You amaze me, Rory Gilmore. Every day. Everything that you do. Everything that you are... I don't know a lot. But I know that I love you. And I want to be with you. Forever." ♥
DATUM: 2013-03-13 / TID: 01:23:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Gilmore Girls säsong 5 sammanfattning.

Skådespelare: Lauren Graham, Alexis Bledel, Keiko Agena, Scott Patterson, Yanic Truesdale, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Melissa McCarthy, Sean Gunn, Liza Weil, Jared Padalecki (gäst), Matt Czuchry bl.a.
Skapare: Amy Sherman
Genre: Drama, komedi, romantik
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2004-2005
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Gilmoretjej med flyt: Lorelai. Pensionat Dragonfly är en klar succé och Lorelais romans med Luke (förhållandet som var ett måste och som alla fans väntat på!) får stan att tina upp. Gilmoretjej i trubbel: Rory. College, killar och karriärplaner kraschar och får den annars så trygga och självsäkra tjejen att vackla under tyngden. Bänka dig i TV-soffan för en hysteriskt rolig och hjärtskärande dramatisk femte säsong!

Bästa avsnittet: Jag älskar nästan varenda avsnitt av denna säsongen! Men mest 5x03 Written in the Stars (för att Luke och Lorelai relation blir officiellt), 5x05 We Got Us a Pippi Virgin, 5x07 You Jump, I Jump, Jack (meeeest favorit!!! Väldigt klassiskt!), 5x08 The Party's Over, 5x13 Wedding Bell Blues (Mest pga Logan och Rory), 5x15 Jews and Chinese Food, 5x16 So... Good Talk (Luke och Lorelai blir tillsammans igen!), 5x17 Pulp Friction och 5x19 But I'm a Gilmore! (Logan står upp mot hans föräldrar när de förolämpar Rory och allt annat).

Bästa karaktären: Luke ännu en gång! Slutar aldrig älska honom, han är fullkomligt fantastisk och rolig! Helt enkelt en stor favorit! Vem kan liksom inte låta bli att älska honom? ;)
 
Värsta karaktären: Eftersom Emily förstörde allting mellan Luke och Lorelai i 5x13, så vinner hon priset som värsta karaktären denna säsongen med hästlängder! Bara så hemskt taskig!

Snyggaste karaktären: Logan! Är så nerkärad i honom, jag älskar hans leende och han är så himla snygg och han är hur charmig som helst! Älskar att han kallar Rory för Ace. Jag vet inte varför han säger det, men skitsamma! Jag älskar det hursomhelst! ;)

Bästa paret: Luke och Lorelai! Hur söta ihop som helst! Jag log faktiskt som en idiot till VARENDA scen med dom, även när de bråkade. Bara för att de är seriöst bara så söta ihop! Och jag älskar även Logan och Rory, de är så fina ihop! Även Zach och Lana är söta ihop också! Och så Dean och Rory också innan han gjorde slut och hon blev tillsammans med Logan som också vann mitt hjärta med hästlängder över Dean och Jess! ♥
 
Värsta paret: Ingen.

Bäst i säsongen: Att Lukes och Lorelais relation utvecklades hela tiden. Att Lorelai friade till Luke i säsongsfinalen. Att Logan och Rory blev tillsammans på riktigt. Varenda Logan/Rory moments. Att Logan stod upp mot hans föräldrar när de förolämpade Rory. Richards och Emilys bröllop där de förnyade löftena. Att Luke och Lorelai gjorde slut men några avsnitt senare blev tillsammans igen för att de inte stod ut med tanken på att vara ifrån varandra, så finfint! Och massor mer! ;)

Värst i säsongen: Att Logans föräldrar är så elaka och känslolösa. Att Emily förstörde mellan Luke och Lorelai. Att Logan gjorde bort sig ordentligt hos Richard och Emily på middagen när han stal nåt skit som Lorelai fick stå för för att skydda honom trots att det var mot hennes vilja, jag tyckte så synd om henne. Att Rory hoppade av Yale på grund av Logans pappa. Att Richard och Emily nästan skiljde sig. Och... ja det är allt!

Övriga kommentarer: Med tanke på att jag älskar nästan varenda avsnitt denna säsongen, så är säsong 5 därför min favoritsäsong tveklöst! Den bästa hittills! Men jag kan inte säga det riktigt än, jag har ju två säsonger kvar att titta på. Och nu ska jag ta paus, jag fortsätter med säsong 6 nån gång i helgen. Det har ju varit rent sträcktittande med tre säsonger under bara några dagar nu, så denna pausen behövs! Väntar spänt på att se säsong 6 i helgen ;)

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-03-11 / TID: 21:17:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Gilmore Girls säsong 4 sammanfattning.

Skådespelare: Lauren Graham, Alexis Bledel, Keiko Agena, Scott Patterson, Yanic Truesdale, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Melissa McCarthy, Sean Gunn, Liza Weil, Jared Padalecki (gäst), Milo Ventimiglia (gäst) bl.a.
Skapare: Amy Sherman
Genre: Drama, komedi, romantik
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2003-2004
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Gilmore Girls är tillbaka för fjärde säsongen av serien som prisas för sin balans mellan liv, skratt... och kärlek. Rory börjar på Yale. Lorelai blir förälskad i sin fars nya kompanjon, men slutar året tillsammans med en annan. Amor överger Rory tills båda Dean och Jess dyker upp på nytt i hennes liv. Sookie skaffar sig en Davey, Lane skaffar sig ett liv, Kirk skaffar sig en flickvän och du får titta på!

Bästa avsnittet: 4x02 The Lorelai's First Day at Yale, 4x09 Ted Koppel's Big Night Out, 4x17 Girls in Bikinis, Boy Doin' the Twist, 4x20 Luke Can See Her Face (Luke var seriöst för söt när han köpte bandet med kärleksråd om hur han skulle vinna Lorelais hjärta! Jag dooog, så söt! Jag log som en idiot igenom hela avsnittet!), 4x21 Last Week Fights, This Week Tights och säsongsfinalen 4x22 Raincoats and Recipes.

Bästa karaktären: Luke, Luke och återigen Luke! Blir bara mer och mer kär i karaktären. Han är så rolig, så snäll, så fin, så omtänksam och så schysst kille! Och han är totalt in love med Lorelai, bara hur söt som helst!
 
Värsta karaktären: För ovanlighetens skull störde jag mig inte alls på nån denna säsongen. Eller jo, jag gillade inte Nicole nåt vidare. Skönt att hon och Luke skilde sig!

Snyggaste karaktären: Dean, Jess och även - ja, det är dags att avslöja denna hemligheten - Luke! Han ser ju inte så dum ut faktiskt! Har en liten crush på honom, men bara i denna serien ;)

Bästa paret: Luke och Lorelai! Luke och Lorelai! Luke och Lorelai! ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA! Och så även Dean och Rory också som blev på igen i säsongsfinalen. Men Luke och Lorelai vinner med hästlängder! ;)
 
Värsta paret: Ingen.

Bäst i säsongen: Vaaaad fan tror ni? Luke och Lorelai! Jag blev så jävla överlycklig när de äntligen kysstes för första gången! Redan halvvägs in i säsongen var det så såna starka gnistor mellan dem och då förstod jag att det skulle äntligen hända nåt i denna säsongen och jag hade rätt! För de kysstes! Det var fan på tiden då det nu har gått fyra säsonger! Äntligen, äntligen!!! Och så klart Dean och Rory som var på igen. Och att Rory förlorade oskulden till just Dean för jag hoppades på att det var han som hon skulle förlora oskulden till - önskan är uppfylld! Och att Rory passar så jävla bra i kort frisyr! Och så massor mer bra saker!

Värst i säsongen: Att Jess bara dök upp och sa att han älskade Rory och sedan stack igen. Och sen plötsligt dök han upp på Yale och bad Rory att rymma med honom. Vad i helvete? Och även en lite dålig stil av honom. Bara sådär kan ju inte göra allt bra igen. De var söta och fina ihop ja, men de hör ärligt talat inte ihop. Rory hör ihop med Dean eller Logan som kommer i säsong 5. Enligt mig iallafall!

Övriga kommentarer: Ännu en bra säsong och den är fortfarande i toppklass vilket är ett stort plus! Nu ser jag med spänning fram emot att se säsong 5 som jag faktiskt är på nu. Har hunnit med fyra avsnitt. Ett ord bara för säsong 5: gud så jävla söta Luke och Lorelai är ihop! Mer om det i femte säsongs sammanfattning ;)

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-03-09 / TID: 19:04:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Gilmore Girls säsong 3 sammanfattning.

Skådespelare: Lauren Graham, Alexis Bledel, Keiko Agena, Scott Patterson, Yanic Truesdale, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Melissa McCarthy, Sean Gunn, Liza Weil, Jared Padalecki, Milo Ventimiglia bl.a.
Skapare: Amy Sherman
Genre: Drama, komedi, romantik
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2002-2003
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Roliga upptåg, uppflammande passioner, brustna hjärtan: Gilmore Girls är heta som vanligt. Det är ett förändringens år för mor och dotter Gilmore – Lorelai och Rory. Vissa av de spännande händelserna är förväntade, såsom Rorys examen från Chilton och den nervösa väntan på antagningsbeskedet från college. Men säsongen bjuder förstås på en hel del överraskningar. Rory börjar året med två pojkvänner (två för många). Lorelais passionerade förhållande med Max får en nytändning (eller). Lane hittar mannen i sitt liv (äntligen). Sookie drabbas av en överraskning (en positiv). Och det gör även Independence Inn (inte lika positiv). Tjejerna är med andra ord på G!

Bästa avsnittet: 3x06 Take the Deviled Eggs, 3x07 They Shoot Gilmores, Don't They? (bilden ovanför), 3x08 Let the Games Begin, 3x09 A Deep Fried Korean Thanksgivning, 3x13 Dear Emily and Richard (äntligen lite flaskbacks från Lorelais barndom när hon blev gravid med Rory!), 3x19 Keg! Max!, 3x21 Here Comes the Son och så säsongsfinalen 3x22 Those are Strings, Pinocchio.

Bästa karaktären: Vad fan tror ni? Fortfarande Luke! Han är seriöst bara så skön! En riktigt skön gnällspik och även en schyst och rolig kille! ;D
 
Värsta karaktären: För guds skull kommer jag inte säga mrs Kim nu, Lanes mamma. Hon blev plötsligt okej i slutet av säsongen när hon äntligen sa ja till Dave och Lane fastän Dave inte är koreansk! Jag blev så jätteglad! Och jag hatar Rory inte längre heller, sen Dean gjorde slut med henne på dansgolvet i 3x07 inför alla för att han tröttnat på att hon jämt var svartsjuk på Jess. Det kan nog bero på att hon nu inte längre kunde behandla honom dåligt som hon gjorde. För jag står ju bara inte ut med att se Dean bli sårad! Eller rättare sagt, jag började gilla henne igen efter hon bad honom om ursäkt för allt utanför fönstret till hans rum. Då vann hon min respekt igen. Så den här gången vinner... öhm, ingen? Eller jo. Kanske Richard, Lorelais pappa? Jag har aldrig nånsin riktigt gillat honom faktiskt, jag tycker att han är så kall ibland. Så jag säger Richard!

Snyggaste karaktären: Dean, Jess och även Dave (som ju spelas av ingen annan mindre än Adam Brody!).

Bästa paret: Eftersom Dean och Rory gör slut ganska fort denna säsongen efter att hon krossar hans hjärta och inte har så många scener ihop, så kan jag inte säga dom två nu. Så jag säger... Jess och Rory! Så fina ihop, lika fina som Dean och Rory var ihop! Och de har även mer kemi också, inte så konstigt med tanke på att de faktiskt dejtade på riktigt när denna säsongen inspelades. Och även Dave och Lane är så grymt söta ihop också även om vi tyvärr inte fick så många scener med dom två! Och även Jackson och Sookie är så jävla ihop också! ;D
 
Värsta paret: Ingen.

Bäst i säsongen: Att Dean gjorde slut med Rory på dansgolvet i avsnitt 7 inför alla. Det förtjänade hon efter att ha behandlat honom dåligt. Att Jess och Rory blev ihop och hade många söta moments. Att Rory kom in på alla college hon sökt till. Att Dean fick en ny tjej efter Rory. Att Dean och Rory blev vänner senare. Att vi fick träffa Jess pappa. Och massor mer! :)

Värst i säsongen: Att Dean aldrig fick veta att Rory hade kysst Jess på Jacksons och Sookies bröllop medans hon fortfarande var ihop med honom. Det stör mig verkligen att han inte vet! Och att Jess bara stack till hans pappa utan ett ord till Rory, det stör mig verkligen också!

Övriga kommentarer: Denna säsongen är ännu bättre så klart med mer drama! Nu ser jag med spänning fram emot att se säsong 4 för jag känner på mig efter Lukes dröm i säsongsfinalen att det äntligen snart kommer att hända saker mellan honom och Lorelai som jag har hoppats på sen säsong 1! Jag vet redan att de ska hända, men jag vet inte när. Jag hoppas att detta händer nu i säsong 4, annars blir jag förbannad! Det har ju fan gått fyra säsonger nu, grr!

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-03-07 / TID: 16:39:00
KATEGORI: Film

Chasing Mavericks (2012).

Jag såg den idag och den var så obeskrivligt jävla bra! En av de bästa surffilmerna som nånsin gjorts! Och det bästa är att den är baserad på en sann historia! Vilken otrolig historia, säger jag bara! Vid några ögonblick berörde den mitt hjärta så illa djupt att jag fällde många tårar, framför allt slutet som var så sorgligt men ändå så fint! Gerard Butler rockade som vanligt, en av de talangfullaste skådisarna som finns på jorden! Och även Jonny Weston, som spelar Jay, var jättebra också! Jag rekommenderar den starkt om ni älskar verklighetsbaserade filmer eller surffilmer! Trailern kan ni se här.
 
Tillsammans med den levande surflegenden Frosty Hesson bestämmer sig 15-årige Jay Moriarity för att han ska tämja vågen med sin bräda. Först måste Hesson bara lära honom allt han kan om att överleva och tillsammans startar de ett korståg som snart handlar om mycket mer än att surfa...
 
DATUM: 2013-03-06 / TID: 18:27:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

"He's dead."

 
DATUM: 2013-03-06 / TID: 18:18:00
KATEGORI: Gifs, Sammanfattningar, The Vampire Diaries

4x15 Stand by Me.

Innan jag åkte till Ida såg jag ju det senaste avsnittet av The Vampire Diaries 4x15 Stand by me, som för övrigt var så jävla bra men så jävla hjärtskärande, så här kommer mina tankar som utlovat! LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SUPERSTORA SPOILERS!
 
Jag vet knappt vart jag ska börja och vad jag ska säga. Egentligen vill jag bara kommentera hur hjärtskärande det här avsnittet är. Det här är tveklöst det sorgligaste och så jävla hjärtskärande avsnittet i seriens historia! Jag har aldrig nånsin gråtit så här mycket i serien - eller rättare sagt har jag aldrig gråtit mig igenom hela avsnittet som jag gjorde med det här. Det är bara så jäääävla ofattbart att Jeremy är död! Jag har så jävla svårt att tro det, att lilla Jeremy är död. Han som var en av mina stora favoriter! Jag hatar Katherine så mycket nu, all min hatkärlek för henne är som bortblåst nu! Allt jag bara känner för den här vidriga subban nu är hat. Jag hoppas att hon dör och att Elena är den som dödar henne! Hoppas det!
 
Jag började gråta redan i början av avsnittet, men det var inte förrän när Matt kom in i Jeremys rum och såg att han var död på sängen och långsamt bröt ihop som jag bröt ihop på riktigt. Jag brast ut i gråt och bara grät, grät och grät mig igenom hela avsnittet. Wow vilket skådespel av Zach Roerig när han långsamt bröt ihop, säger jag bara! Han fullkomligt krossade mitt hjärta där! Och även när han senare, ensam, bröt ihop igen i sin bil efter att ha bitit ihop hela dagen för Elenas skull, krossade han mitt hjärta där också! Han borde få pris för det! So amazing acting!
 
Och sen har vi Elena. Åh, Elena. Nu har hon förlorat VARENDA familjsmedlem! Först hennes föräldrar, sen Isobel, John, Jenna, Alaric och nu Jeremy! Varför kan hon inte få ha kvar åtminstone en!? Förutom Stefan, Damon och Bonnie har hon ingen nu. Det är bara så jävla grymt!
Jag fullkomligt dog som fan när Elena slutligen, chockad, insåg att Jeremy verkligen är död efter att ha levt i förnekelse och då betedde hon sig helt galet - som om hon var alkoholist och blev lätt aggressiv om hon inte hittade nåt att dricka. Ärligt talat så skrämde hon mig just då.
Och sen dog jag ännu mer när Damon bad Elena att lugna sig ner och då hon bara skrek "No, no, no! I can't!" och föll ihop och bröt ihop och sa "It hurts! It hurts! Make it stop! Please make it stop!" (gifs ovanför). Damon, Stefan och Caroline bara stod där och såg på, helt hjälplösa och inte visste hur de skulle hjälpa henne. Det var så jävla hjärtskärande att se! Så att fastän jag redan grät, brast jag ännu mer ut i gråt! Jag fullkomligt var lika förkrossad som hon var! Och sen blev jag besviken när Damon utnyttjade avelsbandet genom att be Elena att stänga av sin mänsklighet. Det borde han inte ha gjort. Men samtidigt förstår jag honom också, han står ju inte ut med att se henne såras. Men fortfarande, han borde inte ha gjort det. Och jag ser också fram emot att se Elena utan mänsklighet, det ska bli spännande att se hur det utvecklas!
 
Och sen slutet! Vilken chock jag fick! Jag kan fan inte fatta att Elena bara tände på huset! Visst, hon är utan mänsklighet nu, men ändå! Stefan har rätt. Tänk om hon en dag vill komma hem? Då vore branden ju förgäves! Ååååh, så hjärtskärande att se Jeremy brinnas därinne! Men på ett vis och sätt var det fint också på nåt sätt ändå! Så hjärtskärande men ändå fint! Och ännu en gång, varför!? Varför måste alla mina favoriter dö!? Lexi, Pearl, Anna, Rose, Jenna, Alaric, Kol och nu Jeremy! Åååh! :(
 
Och sist men inte minst, måste jag också kommentera några små saker. Jag saknade Klaus! Vart fan var han?! Och jag älskade Bamon-kramen! För er som undrar, Bamon är Damon och Bonnie. Damon liksom bara blev lättad över att se Bonnie i livet och sa "Jag totalt skulle kunna krama dig nu" och så gjorde han det, han kramade Bonnie! Hur fint som helst! I hemlighet shippar jag dem faktiskt på grund av böckerna! Och Damon borde inte ha blivit förvånad över Rebekahs reaktion. Helt klart att hon inte är hjärtlös?!
Och jag visste hela tiden att Silas skulle se ut som Shane sen Vaughn sa att Silas kunde se ut som vem som helst så det förvånade mig därför inte när Rebekah hittade honom död på ön och hemma i Mystic Falls stod Silas i Shanes skepnad med Bonnie. Jag tar det som Silas kan byta skepnad. Intressant!! Kan inte nästa fredag komma nu då serien kommer tillbaka igen efter två veckors uppehåll! Jag längtar! ;D
DATUM: 2013-03-05 / TID: 15:15:00
KATEGORI: Allmänt

Hem ljuva hem!

Nu är jag hemma i Vaggeryd efter 1½ rolig vecka hos Ida i Vetlanda! Hem ljuva hem. Borta bra men hemma bäst! Eller hur? ;)