DATUM: 2014-11-30 / TID: 13:15:10
KATEGORI: Citat, Gifs, Övriga tvserier

"Look at me, Joey." ♥

 
"The only reason that you don’t have answers is because you’ve been too scared to ask yourself the right questions. Look, I know how I feel, you know how I feel. But during this whole process, we’ve managed to miss the point, because the point is not how I feel. It’s how you feel. I can't keep on kissing you. All right? I've done it twice now, I can't be the one that's always initiating this. I can't be the one who's always giving you the answers. Look at me, Joey. Please. If you felt... Even one shred... Of what I feel for you, then we wouldn't be standing here having this conversation."
DATUM: 2014-11-28 / TID: 22:15:35
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"It's a new year, Joey." (3x01)

DATUM: 2014-11-28 / TID: 22:05:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Dawson's Creek: säsong 2 sammanfattning.

Andra säsongen blev jag klar med i tisdags och den var mycket bättre! Den är verkligen bra - och snacka om hur överraskad jag blev när det visade sig vem som låg bakom serien! Det är nämligen Kevin Williamson som är skaparen bakom serien! Det var en trevlig överraskning! Han jobbade ihop med Julie Plec på de första säsongerna av The Vampire Diaries, han lämnade serien efter säsong 2, tror jag. Jag fattar inte att jag inte redan märkte det i säsong 1, hans namn var ju hela tiden med i credit, haha. Men bättre sent än aldrig! ;)
 
Handling:
In the small coastal town of Capeside, Massachusetts, a group of high school kids come of age, each with their own set of trials and tribulations. Affluent, 15 year-old Dawson Leary (James Van Der Beek), idolises Steven Spielberg and wants to be a film maker. He has been friends with Joey (Katey Holmes) who lives across the pond with her pregnant sister since they were both five, but their friendship is changing now that their hormones are kicking in. The arrival of attractive new girl Jen (Michelle Williams), however, changes their relationship in even more, unexpected ways. Meanwhile Dawson and Joey's friend Pacey (Joshua Jackson) finds himself embroiled in a sticky situation with a pretty young teacher. Created by Kevin Williamson, DAWSON'S CREEK is filmed on location in Raleigh, Durham, and Wilmington, North Carolina.
 
Favoritavsnitt:
2x07 The All-Nighter, 2x11 Sex, She Wrote, 2x12 Uncharted Waters, 2x14 To Be or Not to Be..., 2x15 ...That Is the Question, 2x16 Be Careful what you wish for (oh my god, vad jag skrattade mycket! Det var så underhållande att se Dawson full, hehe), 2x17 Psychic Friends, 2x18 A Perfect Wedding, 2x19 Rest in Peace och säsongsfinalen 2x22 Parental Discretion Advised.
 
Favoritkaraktär:
Fortfarande Pacey och Jen! Sen så har Jack också blivit en av mina favoriter! ;)
 
Favoritship:
Jag shippar fortfarande Pacey och Joey, men även i den här säsongen hade de fortfarande inte hänt än, grrr! Så tills dess får jag väl säga Pacey och Andie. De var faktiskt riktigt fina tillsammans. Hellre de än Dawson och Joey som jag fortfarande verkligen ser inget speciellt med!
 
Bäst i säsongen:
Att se Dawson full. Det var så underhållande, haha. Jag trodde inte att han kunde vara så rolig. Det var underhållande att se honom och Andie sjunga tillsammans på scenen. Och sen så älskade jag också att Joey tog det bra när Jack till sist berättade att han är gay. Jag var orolig ett tag att hon skulle överreagera för mycket eller nåt. Det vore ju typiskt henne. De var ju för tusan ihop. Så skönt i alla fall att hon tog det ganska bra. Kanske inte först i början, men det gick snabbt över ändå som tur var. Och ännu bättre var att de blivit mycket goda vänner efteråt. Jag älskade att se dem umgås mycket som vänner. Det var härligt. Efter att ha sett dem vara ihop och sen bara vara vänner då Jack är gay, så måste jag säga att de är mycket bättre som vänner. Jag hoppas se mer av deras vänskap framöver, och även vänskapen mellan Jack och Jen som jag också älskar! Det var kul förresten att Jack fick flytta in hos Jens mormor också när han valde att stanna kvar ;)
 
Värst i säsongen:
Pacey och Joey hade knappt några scener tillsammans, bara ett fåtal scener. Så snacka om hur besviken jag, som en shipper, var! Tråkigt också att Dawsons föräldrar skilde sig! Jag hoppades under hela säsongen på att de skulle hitta tillbaka till varandra, för av det jag såg i säsong 1 innan otrohetsaffären avslöjades så var de verkligen fina och lyckliga tillsammans. Det var nära, men sen så blev det inte av när Dawsons mamma fick jobb i Philadelpia. Trist, men ja. Hoppas det händer i säsong 3, då. Och sen så hatade jag Dawson också i säsongsfinalen. Han tvingade Joey att ange sin pappa när han började langa droger igen. Mitt hjärta krossades verkligen för henne. Hon som ju äntligen fick tillbaka sin familj tillsammans. Tråkigt också att han började langa droger igen när han precis kom ut villkorligt från fängelset. Det var också hemskt när Jens mormor sparkade ut Jen efter hennes lilla scen på Abbys begravning. Jag som ju älskar deras relation. Så snacka om hur glad jag blev när de blev sams igen i säsongsfinalen, skönt!
 
Övriga kommentarer:
Andra säsongen var ännu bättre! Jag är redan några avsnitt in på säsong 3 nu och sen lär det bli en aslång paus med tanke på att resten finns inte på Netflix än, snyft!
DATUM: 2014-11-25 / TID: 21:10:00
KATEGORI: Hart of Dixie

"Hart of Dixie" to return early.

Bra nyheter för oss fans av Hart of Dixie! Det är nu bekräftat att säsong 4 har premiär den 15 december istället för 9 januari, men därefter kommer juluppehållet och då fortsätter säsongen igen den 9 januari. Hur underbart är inte det!? ♥ (x)
 
Det är även fortfarande oklart också om säsong 4 med 10 avsnitt blir den sista säsongen eller inte. Det beror på hur den slutar. Slutar den bra, så skulle jag vara okej med det. Men slutar den med en cliffhanger, så hoppas jag verkligen att serien då får säsong 5. Eller annars får CW en arg Micaela efter sig! ;)
DATUM: 2014-11-25 / TID: 19:51:00
KATEGORI: Film

Jurassic World 2015 (full trailer).

Jag hypenventilerar nu! Full trailer kom idag istället för nu på fredag som det skulle! Och det ser ju ganska bra ut! Jag har skyhöga förväntningar, inte bra jag vet, men jag bryr mig inte! Jag längtar som en galning tills juni 2015 nu!!! ♥
DATUM: 2014-11-25 / TID: 14:30:12
KATEGORI: Arrow, Sammanfattningar

Arrow 3x06 Guilty.

Jag såg precis Arrow 3x06 Guilty nyss och det var ett riktigt bra avsnitt! Serien blir bara bättre och bättre och I love it! Markera texten för att läsa mina tankar :)
 
Så Roy dödade inte Sara. Tack och lov! Tydligen blev han bara lurad av sin dröm till att tro att det var Sara som han dödade. Fast egentligen var det den där polisen i säsong 2 som han dödade när han var på mirakuru - som han nu har fått sitt minne av. Han hade ju inga minnen av den tiden eftersom han varit i trans då tills han blev botad. Men nu har han fått sitt första minne av den tiden, så nu vet han allltså att han faktiskt har dödat nån förut. Stackars honom! Men vad jag älskar Olivers och Roys bromance. Jag är glad att Oliver inte övergav honom direkt. Särskilt nu när det visade sig att Roy INTE dödade Sara. Så nu är vi tillbaka på ruta ett igen - alltså vem som egentligen är mördaren. Jag hoppas att vi får reda på det snart, man kan ju inte dra ut på det hur länge som helst!
 
Jag älskade alla scener med tränaren Ted och Laurel. Ska jag vara ärlig, så har jag börjat shippa dem nu. Så jag hoppas verkligen att det blir nåt romantiskt där även om jag tvivlar på att Ted är en "säker" karaktär. Det känns som han kan dö eller sticka när som helst. Men hoppas kan man ju alltid göra! ;)
 
Och spännande slut också där vi fick träffa Cupido. Intressant! Undra vad hon är ute efter?
DATUM: 2014-11-24 / TID: 21:23:15
KATEGORI: Film

Jurassic World 2015 (Teaser trailer).


Det har till och med äntligen kommit en 15 sekunders teaser trailer till Jurassic World! Så som jag hade längtat som fan sen jag fick veta att det skulle bli en fjärde film i Jurassic Park serien vilket var för ett par år sedan - och nu smäller det av äntligen till sist i juni 2015 på bio! Gissa vem som ska gå? Jo, jag! Full trailer kommer på fredag, jag längtar redan, jag måste måste ha den NU! För er som inte vet, så är jag ett stort fan av dinosaurier i hemligheten (och fullständigt älskar Jurassic Park filmerna!). Eller nja, det är väl inte en hemlighet längre då ni vet nu, hehe. Och apropå dinosaurier, så är Tyrannosaurus och Velociraptor mina favoriter. Är det nån mer än jag som också är taggad!? Jag längtar som fan! ♥
DATUM: 2014-11-24 / TID: 18:44:55
KATEGORI: Hart of Dixie

Hart of Dixie säsong 4 trailer.


Äääääntligen har det kommit en trailer till säsong 4 av Hart of Dixie nu! Och åååh, det ser ut att bli en riktigt bra säsong! Den har premiär den 9 januari 2015 i USA och vi svenskar kan som vanligt se det dagen efter. And it looks like Zade is finally back on track, damn yeah! Jag är riktigt pepped inför säsong 4! Spännande! ♥♥♥
DATUM: 2014-11-16 / TID: 19:15:38
KATEGORI: Sammanfattningar, The 100

The 100 2x01 The 48.

Så där ja, nu har jag äntligen precis sett The 100 2x01 The 48 och vilken fantatisk start på säsong 2! Anledningen till att jag inte såg det förrän nu var, tja ja jag vet inte varför egentligen. Jag bara väntade. Efter att ha sett det nu, undrar jag nu vad i helvete jag väntade på egentligen, haha. Men bättre sent än aldrig! Och så roligt också, förresten, att The 100 är äntligen tillbaka! Markera texten för att läsa vad jag tyckte ;)
 
Jag hatar att ungdomarna är separerade! Jag verkligen, verkligen hatar det! Som pesten! Jag vill bara att Bellamy och Clarke och deras gäng ska hålla ihop, det är det viktigaste för mig. Men nu är det så att de är separerade, hoppas bara att det inte går flera avsnitt innan de återförenas! Jag vet fortfarande inte än om vad jag tycker om att de vuxna är på jorden nu. Och jag blev också bara irriterad på Kane när han fängslade Bellamy efter att han slog Murphy. Jag liksom bara kom igen! Om Kane bara visste vad Murphy hade gjort och att han är ansvarig till att Raven kan dö...! Därför vet jag inte om vad jag tycker om att de vuxna är på jorden nu. Det första de gör är ju att ta över som ledare och det gillar jag inte! Det är Bellamy och Clarke som ska vara ledare, inte dem. Punkt slut! Och så hoppas jag också att Raven kommer att klara sig! Är riktigt orolig för henne, hon såg ju så sjukt blek ut när hon låg där på båren.
 
Och jag är bara så lättad och glad att Bellamy och Finn klarade sig! Även om jag aldrig tvivlade på det egentligen, så var jag orolig ändå. Så det känns bra att det är bekräftat nu att de är vid liv. Skönt! Och när det gäller Jaha, så hoppas jag också att han klarar sig fastän han är fast i rymden ensam. Och vadan slutet? Av vad han hörde, kan det väl inte vara bra? Det är väl en baby han hörde, eller hur? Jag läste det nånstans på youtube. Men ja...
 
Jag älskade alla scener med Lincoln och Octavia! De är bara så fina tillsammans! Jag älskade hur hon oroade sig för honom, hur han sprang tillbaka så fort han hörde henne skrika och hur han bar henne på ryggen medan hans hand höll upp hennes huvud. Så söt! På tal om när Octavia skrek. Monstret som hon såg. Vad fan är det för ett monster!? Ansiktet ser ju riktigt läskigt ut. Jag får rysningar bara av att tänka på det!
 
Och stället som Clarke, Monty, Jasper och de andra hamnade på? Det är nåt så jäkla skumt med det hela! Jag är helt på Clarkes sida: stället är för bra för att vara sant. De där människorna dröjer helt klart nåt! Men vad? Det är frågan. Jag litar hur som helst inte på dem alls. Och haha visst att de inte är fångar? Det tror jag inte ett dugg på. De är helt klart fångar, utan tvekan! Hoppas att Clarke och de andra lyckas ta sig ut snart. Eller i detta fall, kanske bara Clarke. För Jasper och Monty är så naiva och tror verkligen att stället är underbart. De måste vara totalt hjärntvättade! Hoppas att de vaknar upp snart och inser detsamma som Clarke redan har insett. Att stället är helt klart skumt och att de människorna dröjer nåt!
 
Jag ser fram emot nästa avsnitt ;)
DATUM: 2014-11-16 / TID: 17:17:21
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 4x07 The Snow Queen.

I onsdags såg jag det senaste av Once Upon a Time 4x07 The Snow Queen och vilket bra avsnitt det var! Och ja, den här gången såg jag det två dagar sent pga jag var så sliten och trött att jag inte ville missa en minut, så jag sparade det tills i onsdags haha. Hur som helst, markera texten för att läsa vad jag tyckte :)
 
Äntligen fick vi en backstory med snödrottningen Ingrid! Jag hade velat få veta mer om hennes förflutna sen dag en och nu fick vi det. Nu vet vi hur och varför hon hamnade i urnan. Fyfan så tragiskt det var att hon råkade döda sin syster Helga av misstag. Det var av misstag, men ändå kallade Gerda henne för ett monster och gjorde så att hon hamnade i urnan. Hemskt! Tja, nu förstår man ju också varför Ingrid är som hon är nu och varför hon vill så gärna ha Emma och Elsa. Tillsammans har ju de alla tre magiska krafter. Medan Helga och Gerda hade det inte. Så det är föreståligt att hon vill att Emma och Elsa ska ersätta hennes systrar. Fruktansvärt, men föreståligt! 
 
Och wow, Snövit var så helt jäkla oförskrämd mot Emma! Jag blev faktiskt överraskad när hon reagerade så på det sättet. Mot hennes egen dotter! Stackars Emma! Tyvärr har jag inte tyckt nåt vidare om Snövit sedan hon blev mamma för andra gången. De enda gångerna jag tycker om henne i denna säsongen är bara när hon INTE har Neal med sig. För när hon är med bebisen, så är hon en helt annan person. I mina ögon, alltså. Den personen hon är då tycker jag INTE om och verkligen stör mig på. Hon är alldeles för överbeskyddande och alldeles för fäst vid Neal så att hon glömmer bort hennes egen dotter. När Emma råkade göra nåt magiskt med flaskan och sedan skulle ta emot Neal, så backade Snövit. Hennes blick, det var hemskt att se på. Wow, det var ju bara så jäkla oförskrämt! Emmas ansikte just då... det smärtade mig verkligen att se! Trodde Snövit verkligen på allvar att Emma skulle skada hennes lillebror? Herregud! Och sen när Emma förlorade kontrollen över hennes magiska krafter och råkade skada Charming, så skrek Snövit "Emma!" på det inte helt snälla sättet. Och även hennes reaktion över kommentern "first time mom" nåt i den stilen. Inte okej! Och sen när hon sa "We failed today" så ville jag seriöst bara skratta. Det stämde ju inte alls. Hon menade väl att det var HON som misslyckades. Det var ju till stor del tack vare hennes "Emma!" som Emma insåg att de fruktar henne och sprang iväg. Stackars Emma! Jag hoppas att Snövit skärper sig snart!
 
På tal om Emmas växade krafter. Så oerhört grymt att Ingrid lyckades få Emma att tappa kontrollen över hennes magiska krafter genom att manipulera henne om hennes familj och om rädsla. Och att när Snövit sedan skrek "Emma!" blev det ju bara bekräftat att snödrottningen hade rätt. Alltså i detta fall, bara om Snövit. Jag tycker så synd om Emma. Men annars är det jätteintressant att hon har inte kontroll över magi nu. Jag ser fram emot att se mer av det imorgon.
Och sen så älskade jag också hur det bara var Killian och Charming som inte alls fruktade henne och vågade gå nära henne. Och också det faktum att Killian inte ens märkte att stolpen var på väg att ramla på honom och att Charming var tvungen att rädda honom? För allt han bara brydde sig om var Emma. Jag älskade hur Charming liksom typ bara "Nej, inte min kompis!" och knuffade Killian för att rädda honom, haha. Min finaste favoritbromance! Jag tror att Killian, Henry eller Elsa är nyckeln till att Emma ska få tillbaka kontrollen igen. Mina pengar ligger på Killian! För så vitt jag minns är han den enda som nånsin har gett Emma stöd ang hennes magi. Särskilt när han fick henne att få magi tillbaka i säsongsfinalen. Minns du? Just det!
 
Och slutet! Undrar vad fan för deal Rumple och Ingrid har kommit fram till!!? Jag är riktigt, riktigt orolig nu. Rumple såg ju så sjuhelvetes nöjd ut när Ingrid viskade i hans öra. Jag har en riktigt dålig känsla av att det kanske har nåt med Killian att göra. Allvarligt talat, hans nöjda ansikte gör mig ju rädd. För är det nån han vill göra slut på eller hämnas på, så är det Killian utan tvekan. Det är ju tack vare honom som Milah lämnade Rumple och att han blev The Dark One. Så jag skulle verkligen inte bli förvånad om det har nåt med Killian att göra. Så nu är jag verkligen orolig. Jag svär, om han dör så tänker jag inte fortsätta titta. Allvarligt talat, hur många ska Emma förlora egentligen? För jag lovar, om Rumple dödar Killian eller han själv dör, så kommer Emma aldrig att vilja ha kärlek igen. Så, manusförfattarna, våga inte ta den vägen!
 
Och sist men inte sist; Robin och Regina? DAMN YEEEEEEEAH!!! Vilken vacker - och hot - scen! Jag fullständigt älskade kyssen! Det är helt klart min favoritkyss med dem nu. Och Will, jag älskar dig, tack så mycket för att du gav Robin ett riktigt bra tal! ;D
 
Jag ser fram emot att se nästa avsnitt imorgon! Det bästa är att vi inte bara får ett avsnitt, utan dubbelavsnitt! Så två avsnitt imorgon, yeah! ;D
DATUM: 2014-11-15 / TID: 20:29:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Dawson's Creek: säsong 1 sammanfattning.

Jag blev precis klar med säsong 1 nyss. Det gick ganska snabbt! Först gick det lite segt i början, men sen PANG! var serien så bra att jag slukade avsnitt efter avsnitt. Här är sammanfattningen av vad jag tyckte om denna första säsongen som består av 13 avsnitt :)
 
Handling:
In the small coastal town of Capeside, Massachusetts, a group of high school kids come of age, each with their own set of trials and tribulations. Affluent, 15 year-old Dawson Leary (James Van Der Beek), idolises Steven Spielberg and wants to be a film maker. He has been friends with Joey (Katey Holmes) who lives across the pond with her pregnant sister since they were both five, but their friendship is changing now that their hormones are kicking in. The arrival of attractive new girl Jen (Michelle Williams), however, changes their relationship in even more, unexpected ways. Meanwhile Dawson and Joey's friend Pacey (Joshua Jackson) finds himself embroiled in a sticky situation with a pretty young teacher. Created by Kevin Williamson, DAWSON'S CREEK is filmed on location in Raleigh, Durham, and Wilmington, North Carolina.
 
Favoritavsnitt:
De flesta är bra, men det är några som sticker ut och det är 1x07 Detention (The Breakfast Club känsla över det hela), 1x10 Double Date (jag blev en Pacey/Joey major shipper), 1x11 The Scare (det var så många roliga moments, men också ett par läskiga moments. Särskilt i slutet när det visade sig att mannen som pratade med Joey tidigare var en mördare! Riktigt läskigt! De skämtade/låtsades ju tidigare om att det fanns en seriemördare i deras stad och nu visade det sig att det stämde, så läskigt haha) och 1x12 Beauty Contest.
 
Favoritkaraktär:
Pacey! Och så absolut Jen också. Det var aldrig en enda stund som jag kände en gnutta ogillande när jag såg dem. Jag tycker alltid om dem, de är bäst! Pacey för att ja han är ju Pacey, han är rolig och ganska söt och kommer alltid med roliga repliker, skämt osv och Jen för att hon är väldigt omtänksam, intressant och vill bara alla väl och ha vänner och försöker göra sitt bästa för att passa in och vara omtyckt.
 
Favoritship:
Jag ser verkligen inget speciellt med Dawson och Joey, trots att de typ "äntligen" tog itu med deras känslor för varandra och blev ihop i slutet av säsongen. De är väl rätt okej ihop, men jag känner ändå inget speciellt för dem. Så nej, det är Pacey/Joey som gäller för mig även om det inte har hänt nåt överhuvudtaget mellan dem egentligen förutom en liten kyss som Joey inte bevarade. Jag började redan shippa dem smått i början, men det var ändå inte förrän i 1x10 som jag verkligen blev en major Pacey/Joey shipper! När han tjuvtittade på henne i spegeln i hans bil medan hon klädde av sig och log, då bara visste jag att jag vill ha dem ihop! Visst, det var fruktansvärt av honom att tjuvtitta, men han såg ju ingenting privat ändå, bara hennes nakna bak som snabbt ;)
 
Bäst i säsongen:
Att Pacey och Joey äntligen kom närmare varandra som vänner efter att ha jobbat ihop med en skolsuppgift i 1x10. De har alltid varit vänner, men inte så som Dawson/Joey eller Dawson/Pacey. Pacey bara råkar vara där med Dawson och Joey eller så råkar Joey vara där med Dawson och Pacey. Nu är de verkligen vänner även när de är själva med varandra utan Dawson med i bilden. Jag älskade att Pacey följde med Joey andra gången när hon skulle hälsa på hennes pappa i fängelset och att när de väl kom dit sent på kvällen så var besökstiden slut, men han mutade vakten med 20 dollar bara för att hon skulle kunna få prata med hennes pappa. Det var så riktigt fint gjort av honom! Och ja, massor mer! :)
 
Värst i säsongen:
När Pacey inledde ett kärleksförhållande med läraren Tamara. Där var det bara en big no för mig! Det var bara så himla fel! Och att dessutom förlora hans oskuld till en som var dubbelt så gammal som honom? Fullständigt galet. Jag vet inte alls vad i all frid de tänkte på när de inledde förhållandet. Så jag blev bara glad och lättad när det väl var över mellan dem. Och när Dawson levde för mycket i fantasi om Jen, skapade "den perfekta och oskuldsfulla bilden" av henne i hans huvud när hon i själva verket inte var det (ingen är ju perfekt) och försökte till och med förverkliga en perfekt filmtagning till att kyssa henne och sånt. Jag störde mig så på honom då. Jag bara "Men kyss henne bara nu då! Det finns inget perfekt tillfälle!" Han velade alldeles för mycket. Samma sak när Dawson och Joey velade fram och tillbaka med deras känslor för varandra och om de skulle bli ihop eller inte och sånt. Det blev i slutändan bara jobbigt och irriterande. Också trist det där med Dawsons föräldrar. Hoppas att det löser sig mellan dem som det verkade göra sist jag såg dem. Och att Jens morfar dog. Jag bara satt och grät med henne och hennes mormor, det var så ledsamt!
 
Övriga kommentarer:
Första säsongen har för övrigt varit riktigt bra. Jag ser verkligen fram emot att se resten! Tyvärr kommer jag inte att kunna se alla sex säsonger på en gång, snyft! För det finns bara tre säsonger på Netflix nu än så länge och de kom för bara några månader sedan. vilket betyder att det kan dröja med resten rätt länge. Det hoppas jag inte att det blir så. Jag hoppas verkligen att säsonger 4-6 kommer mycket snart! ;)
DATUM: 2014-11-11 / TID: 20:41:10
KATEGORI: Arrow, Once Upon a Time, Sammanfattningar, The Walking Dead

Veckans tvserier (v 45)

Jag har ingen ork att skriva flera än ett inlägg nu, så därför får det bli "veckans tvserier" den här gången. Alla dessa avsnitten såg jag självklart i förra veckan förutom Arrow som jag precis såg nyss! Ja, jag var sen med serien eftersom avsnittet kom inte till swefilmer förrän idag! Markera för att läsa mina tankar :)
 
Once Upon a Time 4x06 Family Business:
Vilket bra avsnitt det var! Jag älskade att det var så mycket fokus på Belle, det var ju ett tag sedan sist hon hade så här mycket tid i serien. Jag saknade det. Och wow, jag visste inte att hon kände Anna, så det var kul att se att de hade ett förflutna också!
Jag blir bara mer och mer irriterad på Rumple nu. Han fortsätter bara att ljuga, ljuga och ljuga för stackars Belle. Scenen när han sa att han aldrig skulle ljuga för henne eller nåt i den stilen? Vilken jäkla fet lögn! Så himla trött på honom nu! Jag trodde för ett ögonblick att han äntligen skulle bli avslöjad när Belle tog upp hans falska dolker. Men tråkigt nog spelade han med och lyckades ännu en gång att lura henne. Så fucking trött på honom, som sagt. Han kommer att förtjäna det han får när hon väl får veta sanningen! Och då menar jag att jag hoppas att hon inte förlåter honom för lätt. Att hon ska låta honom vårdas för det jävligt länge innan han kan förtjäna hennes förlåtelse eller nåt. Om hon nu nånsin förlåter honom, ja.
Och jävlar, vad jobbigt det var att se Robin och Regina ihop. Det är bara för mycket smärta att se dem tillsammans, att de inte kan vara lyckliga tillsammans. Jag vill bara att Robin ska sluta med det där med hederkodex och bara välja Regina här och nu! De är själsfränder, de hör ihop och det är ju också så tydligt att han älskar henne så mycket. Och att han inte är kär i Marion längre. Så varför plåga sig själv då? Regina är ju the one, så bara välj henne för guds skull, Robin!
Oj, vilket spännande slut! Det kunde jag aldrig ana! Snödrottningen vill tydligen, enligt Belle, att alla i Storybrooke ska vända sig mot varandra - och att anledningen till att Elsa och Emma är så viktiga för henne är för att hon vill att de ska ersätta hennes förlorade systrar eller nåt i den stilen! Jag liksom bara vad? Det är ju helt sjukt. Hoppas inte att planen lyckas gå i lås!
 
The Walking Dead 4x04 Slabtown:
Äntligen fick man se vad som hände med Beth! Jag som alltid har tyckt om henne blev ju glad med ett helt avsnitt med henne. Sjukhuset var ju helt jäkla creepy! Till och med Dawn! Liksom vad fan höll hon på med när hon bara örfilade Beth så där utan vidare? Galen kvinna! Jag gillar henne inte, det är verkligen nåt skumt med henne. Det är också nåt skumt med den där läkaren som bara tar order av henne utan vidare. Jag litar inte på nån av dem. Och, som jag sa, så är sjukhuset ju creepy också. Det är bara nåt skumt med det hela. Jag antar att det är de som kan vara säsong 5s sanna skurkar och inte kannibalerna? Men hur som helst... Skönt att Noah lyckades rymma (han hoppas jag på att se mer av!), men Beth därefter hade inte den turen. Fan också! Och åh, jag måste också snacka om scenen när de väl var ute. Det var ju galet snyggt filmat! Jag fullständigt älskade hela scenen! Så otroligt snyggt filmat och så badass! Imponerande!
Och slutet!? Vilken cliffhanger det lämnade efter sig! Den som låg där på båren var Carol! Vad fan har hänt? Hur sjutton hamnade hon på sjukhuset? Hamnade hon där bara med flit för att kunna rädda Beth eller råkade hon verkligen ut för nåt som gjorde så att hon också hamnade på sjukhuset? Spännande slut, som sagt! Synd att man inte kommer att få se fortsättningen redan i nästa avsnitt, för nästa kommer att handla om Abraham, Glenn, Maggie och dom andra som stack i bussen för två avsnitt sedan. Självklart är jag uppspelt över att se vad som händer med dem. Men jag blir ju tokig på cliffhangern med Carol!
Och en sista sak, en riktigt rolig en. Den där vidriga mannen Gorman? När jag väl såg honom, så brast jag bara ut på teckenspråk "Vänta!? Är det Junk från One Tree Hill!?" och jag var bara tvungen att kolla upp för att se om jag hade rätt. Och mycket riktigt hade jag det! Jag kände igen honom genast, även om han såg verkligen äldre ut nu än han såg ut i OTH. Vad kul att se honom igen även om han bara hade en biroll i OTH! ;)
 
Arrow 3x05 The Secret Origin of Felicity Smoak:
Äntligen, äntligen, äntligen fick vi en backstory med Felicity! Så som jag hade väntat aslänge på detta! Det var ju verkligen på tiden! Äntligen! Och oh my shit, vad snygg hon var som goth! Jag visste redan innan att hon hade varit goth en gång tidigare på grund av stillbilderna. Även om jag självklart gillar henne som hon är nu mycket bättre, så passade hon verkligen så jävligt bra som goth! Och hon hade en snygg pojkvän också, de var väldigt söta ihop. Jag bara log när de kysstes och såg så lyckliga och kära ut. Verkligen synd att han visade sig vara en riktigt skit sen! Stackars Felicity! Inte för att det spelar nån roll egentligen för det är ändå Olicity som gäller för mig. Men ändå, det är verkligen inte okej att bete sig så där, Coop! Att hota henne, hennes mamma och allt.
Apropå Felicitys mamma. Äntligen fick vi träffa henne för första gången och wow, vilken härlig mamma! Hon var underbar och rolig. Jag gillade henne direkt - redan när hon stod vid dörren och gjorde en sån där pinsam hälsning! Rays, Olivers och Diggles reaktion när de såg henne var ju bara för bäst, haha! Jag hoppas få se henne igen snart!
Och slutet!? Fan, vilken cliffhanger! Kan det verkligen vara Roy som dödade Sara? Nej, nej, omöjligt! Det får absolut inte vara sant! Även om jag verkligen inte tror på det heller, så är jag jäkla orolig ändå. Hur ska Oliver, eller Laurel i värsta fall, reagera när de väl får veta att det kanske kan vara han som dödade Sara? Spännande slut!
DATUM: 2014-11-09 / TID: 18:42:10
KATEGORI: Film

If I Stay (2014).

If I Stay såg jag äääääntligen igår och jag älskade den fullständigt! Så jäkla vacker men tragisk film! Jag grät väldigt mycket särskilt den sista halvtimmen, tårarna bara rann och rann helt okontrollerat! Jag är mållös, jag finner inga ord om hur vacker och tragisk filmen var. Och tänk dig att förlora HELA familjen!? Fyfan, bara så jäkla tragiskt. Det kan jag inte ens föreställa mig. Händer det nånsin mig, så skulle jag utan tvekan vilja dö också! Chloë Grace Moretz var så fullkomligt fantastisk i sin roll som Mia Hall, hon var helt fenomenal. Det har hon alltid varit, därför är hon en av mina absolut favoritskådisar genom tiderna. Killen som gjorde rollen som Adam var också jättebra. Filmen kommer jag garanterat att se tusen gånger till och jag kommer också garanterat att läsa boken så fort den finns tillgänglig igen på svenska! Filmen får en stark 4 av mig, men den skulle egentligen lätt ha fått full pott - om det inte vore för slutet! Apropå det, så hoppas jag verkligen att tvåan också ska bli film för slutet är verkligen inte okej! Annars så rekommenderar jag den verkligen varmt! Lätt en av de bästa filmerna jag sett! Och ha gärna näsdukar till hands, för inte ett öga är torrt!
 
17-åriga Mia Hall står inför vad hon tror är sitt livs viktigaste beslut. Ska hon följa sina musikaliska drömmar och ta sin plats på Juilliard eller ska hon följa sitt hjärta och stanna hos sitt livs kärlek? Alla valmöjligheter kastas dock omkull när hon och hennes familj hamnar i en allvarlig bilolycka, och nu hänger Mias liv på en skör tråd.
 
 
 

DATUM: 2014-11-07 / TID: 14:19:31
KATEGORI: Allmänt

Ceremonin.

Jag var på farmors begravning idag sen kl elva. Hon gick bort för ett par veckor sedan. Ceremonin var jättefin, det var en massa vackra blommor och många grät. När jag såg dem särskilt farmors make som skakade så av gråt, så kunde jag inte låta bli att också fälla ett par tårar tyst för mig själv. Det var jättesorgligt. Jag stod egentligen inte farmor så nära sen många, många år, det närmaste jag nånsin stått henne var varje jul när hon och maken lämnade in julklapparna, men vi umgicks mycket när jag var liten som jag minns vagt. Hon var trots allt min farmor, så ledsen var jag verkligen ändå. Hon hade alltid en plats i mitt hjärta. Efteråt hade vi fika och det var trevligt att bara vara där och sånt. Titta så vacker hennes begravning var på bilden med en massa blommor, den snodde jag från min kusin. Vila i frid, farmor! ♥
DATUM: 2014-11-05 / TID: 19:01:00
KATEGORI: Övriga tvserier

Dawson's Creek.

Jag har inte bara Buffy the vampire slayer maraton, utan jag har också äntligen börjat med Dawson's Creek igår! Och jag gillade det jag såg, så jag ska naturligtvis fortsätta maratontitta på den utan tvekan! Så nu kommer jag att se båda serierna parellellt. Den ena i några dagar, sen den andra i några dagar, sen tillbaka till den ena i några dagar och så vidare. Ja, jag försöker ta det lugnt. Jag maratontittar alltid alldeles för fort, så nu måste jag skärpa mig haha! Och ja apropå serien... så vitt jag vet, så shippar nästan alla Joey med Pacey. Det ska bli riktigt spännande att se om jag också blir en Pacey/Joey eller ej ;)
 
Jag hittar ingen bra handling, men den här får väl duga:
Serien handlar om en grupp ungdomar i den lilla kuststaden Capeside, i New England. Att bli vuxen är inte lätt och Joey, Dawson, Jen, Pacey, Andie och Jack måste alla hitta sin egen väg in i vuxenlivet. Många svåra beslut påverkar vänskapen dem emellan.
DATUM: 2014-11-02 / TID: 22:04:00
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

Serielista; Oktober 2014.

Ny månad, uppdaterad serielistan! Det som har skett förändringar är som vanligt i fetstil. Rent seriemässigt har det gått väldigt dåligt och nerför i oktober.
 
Senaste nykomling som jag har börjat se är The Flash som nu ligger under serier jag är up to date med. Jag har lagt Star-Crossed under serier jag har gett upp. Det är inte nån idé att se den färdigt då den ändå har blivit nedlagd. Och så blev jag klar med maraton på The Vampire Diaries säsonger 1-3 för nån vecka sedan. Nostalgi som fan! Sedan så har jag börjat ha Buffy the vampire slayer maraton för en vecka sedan. Jag började plötsligt sakna att se den, en underbar gammal favorit, så ja nu har jag maraton. Det är ju också hög tid nu att fixa så att den ska hamna under serier jag är klara med. Jag ska egentligen vara på säsong 4, men jag valde att se serien från början. Det är ju alltid bäst att se serier från början, hehe. Än så länge är jag fortfarande på säsong 1 då jag försöker ta det lugnt. Mycket nostalgi här också. När jag är klar, så tänker jag nog köra på Dawson's Creek som nästa maratonprojekt - som jag nu har skrivit under serier jag vill se och även Greek också ;)
 
SERIER JAG ÄR UP TO DATE MED:
Arrow (säsong 3)
Hart of Dixie (säsong 3)
Once Upon a Time (säsong 4)
Teen Wolf (säsong 4)
The Flash (säsong 1)
The Originals (säsong 2)
The Walking Dead (säsong 5)
The 100 (säsong 1)
Under the Dome (säsong 2)

SERIER JAG LIGGER EFTER I:
American Horror Story (säsong 2)
Awkward (säsong 3)
Beauty and the Beast (säsong 2)
Breaking Bad (säsong 2)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
Chicago PD (säsong 1)
Criminal Minds (säsong 5)
Desperate Housewives (säsong 5)
Dexter (säsong 2)
Greys Anatomy (säsong 10)
Grimm (säsong 2)
New Girl (säsong 2)
Orange is the new black (säsong 1)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Reign (säsong 1)
Revenge (säsong 2)
Sleepy Hollow (säsong 1)
Sons of Anarchy (säsong 4)
Suits (säsong 1)
Supernatural (säsong 9)
The Vampire Diaries (säsong 5)
Ugly Betty (säsong 2)
White Collar (säsong 3)

SERIER JAG GETT UPP OCH KOMMER TROLIGEN INTE SE FÄRDIGT:
Star-Crossed (säsong 1)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
True Blood (säsong 4)
Twisted (säsong 1)
90210 (säsong 4)

SERIER JAG SETT KLART FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:
Brothers and Sisters
Chuck
Don't trust the bitch in apartment 23
Förhäxad
Ghost Whisperer
Gilmore Girls
Gossip Girl
Harper's Island
Hellcats
H20 Just Add Water
Kyle XY
Las Vegas
Legend of the Seeker
Life Unexpected
Lost
Make it or Break it
Nikita
OC
Once Upon a Time in Wonderland
One Tree Hill
Revolution
Roswell
Pan Am
Prison Break
Privileged
The Gates
The Secret Circle
Veronica Mars
Vänner
21 Jump Streets

SERIER JAG VILL TITTA PÅ:
Beverly Hills 90210
Dawson's Creek
Doctor Who
Drop Dead Diva
Everwood
Greek
Homeland
Rookie Blue
Robin Hood
Scandal
Switched at Birth
DATUM: 2014-11-02 / TID: 19:00:50
KATEGORI: Arrow, Sammanfattningar

Arrow 3x04 The Magician.

Idag såg jag det senaste av Arrow och det var ett riktigt bra avsnitt! Serien är också en av de som jag ser mest fram emot varje vecka. Markera för att läsa ;)
 
Så otroligt skönt att Thea är tillbaka nu igen. Jag gillar verkligen den nya Thea, hon är tuffare och starkare och mer självsäker. Jag älskar också hennes relation med Malcolm. De är det mesta intressanta med serien just nu. Och åh, kan hon också snälla bara ta tillbaka Roy? Jag saknar verkligen dom två tillsammans! Älskade att se dem umgås lite i det här avsnittet. Men jag är inte orolig, för jag är ganska säker på att de kommer att bli ihop igen. Men det lär inte hända på ett bra tag, med tanke på att Thea ska ju få ett nytt kärleksintresse sen. Det blir kanske en kärlekstriangel? I vilket fall som helst, så kommer det ju utan tvekan att sluta med att Thea väljer Roy. Det slår jag vad om! Tills dess är det bara att ha tålamod och vänta! :)
 
Nu blir jag bara mer och mer irriterad på Laurel. Varför kan hon inte bara berätta för Lance om Sara!? När han ringde Sara och lämnade ett meddelande, krossade det verkligen mitt hjärta. Han vet ju inte om att hon i själva verket är egentligen död. Det spelar väl fan ingen roll om att han har ett hjärtfel, han har rätt att veta ändå. Jag hoppas att Laurel skärper sig snart och berättar för Lance, annars kan deras relation ju inte sluta bra. Och det vill jag inte att det ska hända då det är en av mina favoritrelationer i serien.
 
Felicity var inte med i det här avsnittet, utom bara i slutet. Det märktes verkligen och det sög. Hon livar ju alltid upp serien, den härliga tjejen. Men inte så konstigt egentligen heller då hon var ju och hälsade på Barry (The Flash 1x04). Hur som helst så är hon tillbaka igen och det är huvudsaken ;)
 
Och så Nyssa då. Varför har jag en känsla av att hon kommer att vara en återkommande roll i säsong 3 och att hon kommer att värva Laurel till sin far? Det ska bli riktigt spännande att se om hon kommer att värva Laurel eller ej! Jag vet inte varför, men jag har verkligen en känsla av att det kanske kommer att hända med tanke på deras scen i slutet! Hur som helst, så ska det bli spännande!
DATUM: 2014-11-02 / TID: 18:32:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Walking Dead

The Walking Dead 5x03 Four Walls and a Roof.

I torsdags såg jag det senaste av The Walking Dead som för övrigt var ett okej bra avsnitt. Inte så mycket hände, vilket är varför det bara var ett okej avsnitt. Men alla serier har ju sina svalar ibland. Serien är ändå fortfarande en av de som jag ser mest fram emot varje vecka! Markera för att läsa vad jag tyckte ;)
 
Äntligen är kannibalerna döda nu! Men jag trodde dock inte att det skulle hända redan nu, jag trodde att det skulle dölja tills typ finalen kanske. Jag trodde också att de var de nya skurkarna, men nej. Men i vilket fall som helst, är det ändå så jäkla skönt att kannibalerna är döda nu. Det var ju så fucking äckligt när de åt av Bobs ben. Så nä tack, sånt vill jag verkligen inte se igen! Och ja en sak till, jag förväntade mig heller aldrig att de skulle dö på det mest brutala sättet. Jag blev jättechockad när Rick bara helt plötsligt högg Gareth vilt och de andra högg resten. Det var så jäkla obehagligt att se på! Men de förtjänade det hur som helst! Och oh my god, vad jag skrattade som fan också i början när Bob började skratta och sa att de åt smittsamt kött! Haha! Helt klart det bästa i hela avsnittet! x)
 
Åh nej, måste gänget splittras igen!? Det känns som om det händer alltför ofta nu. Trist att Glenn, Maggie och tjejen vars namn jag glömt följde med Abraham, Eugene och de andra till Washington och lämnade dom andra kvar. Vore det inte för att Daryl och Carol åkte iväg, så skulle de allihopa ha åkt tillsammans. Men ja, det gick ju som det gick!
 
Och apropå Daryl och Carol. Äntligen är Daryl tillbaka nu igen efter att ha åkt iväg i förra avsnittet. Men inte Carol. Var tusan är hon? Hoppas verkligen inte att det har hänt henne nåt! Och Daryl har med sig någon/några. Frågan är om det är Carol och Beth eller bara en av dem? Jag vet inte varför, men jag har en hemskt dålig känsla av att det är Beth och att nåt har hänt Carol eller tvärtom. Nu är jag verkligen riktigt orolig!
 
Kan knappt vänta tills nästa avsnitt! ;)
DATUM: 2014-11-02 / TID: 15:54:09
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 4x05 Breaking Glass.

I måndags såg jag det senaste av Once Upon a Time och jag älskade varenda sekund! Det är ett av mina absolut favoritavsnitt hittills nu och av de aktuella tvserier som pågår nu, så är den här serien också min största favorit nu. Markera texten för att läsa ;)
 
Jag älskade Emmas backstory! Äntligen fick vi en efter en lång tid, för senaste gången vi fick se hennes backstory var i samma avsnitt som hon hade sitt första äventyr med Killian i Den förtrollande skogen vilket var i säsong 2, om jag inte minns helt fel. Det var kul att äntligen få se mer av Emmas barndom och även vänskapen med Lily. Äsch, jag tyckte så otroligt synd om båda när Lily skrek "Emma!" om och om igen och Emma gick iväg utan att ens vända sig om. Men samtidigt var det ju också förståeligt! Hon kände sig sviken. Och nu förstår man ju också varför Emma har så svårt att lita på eller släppa in någon. Jag hade alltid trott att det bara var pga Neal som lämnade henne gravid i fängelse och sånt som hon hade problem med tillit. Men nej, det var på grund av Lily också. Nu förstår man Emma ännu mer om varför hon är som hon är. Jag hoppas att få se mer av hennes backstory snart!
 
Jag älskade att Regina och Emma hade så många scener ihop. Det var ett bra tag sedan sist. Det har ju varit så kyligt mellan dem sen det som hände med Robin Hood och allt. Så det var trevligt för en gångs skull att se dem ha så många scener ihop även om många av dom bestod i att de bara bråkade eller att Regina bara var taskig mot Emma. Flera gånger ville jag bara skrika på Regina för att hon var så elak mot Emma. Det var självklart förståeligt om varför hon var sån, men hon hade ändå inte rätt att vara elak. Det är ju inte Emmas fel att hon inte är sån som bara lämnar folk att dö. Klart att hon valde att rädda Marion, för det är ju sån hon är. Därför hände det ibland att jag var lite irriterad på Regina under det här avsnittet. Hon borde komma över det snart, tycker jag, och bli vän med Emma igen. Min favoritscen med dem är utan tvekan den i slutet. Den var bara så rörande. Jag hoppas att det betyder att allt kan bli förlåtet snart och att de blir vänner igen snart!
 
Jag älskade också alla scener med Charming och Snövit. Det var längesen vi hade såna romantiska scener med dem, så det var trevligt att se det igen. Jag som saknade det! Den sista scenen var så otroligt fin och söt! Och var det bara jag som tyckte att Snövit var så löjlig som var rädd att lämna Neal? Jag förstår, hon missade ju Emmas barndom och allt, men hon borde ändå sluta vara så klängig. Hon är alldeles för beroende och det kan hon ju inte må bra av. Hon behöver ta det lite lugnt och andas. Neal går ingenstans, lita på mig, Snövit. Hur som helst... Det roligaste var helt klart scenen med Will och Snövit vid stranden. Jäklar, vad jag dog av skratt när han sa "Married to the blonde?" Han totalt trodde att Snövit var gift med Emma, haha! Det var så kul!
 
Killian och Emma fortsätter bara att bli finare och finare tillsammans! Jag totalt älskade den lilla kind-kyssen, det var så bedårande. Kan man äntligen säga att de är verkligen ett par nu? Men i vilket fall som helst, så är de det i mina ögon.
Och jag älskade även den sista scenen när hon äntligen släppte in honom och visade hennes barndoms saker och video. Och deras flätade händer och hur hon lutade sig mot hans axel och bara blundade, hur de satt där tillsammans. Det var så otroligt fint och så förbannat vackert. Det visar hur långt de verkligen har gått nu i deras relation. Men det var inte allt som jag älskade. Jag älskade också att Killian först såg på Emma för att försäkra sig om hon verkligen var redo att släppa in honom eller ej när hon lämnade över boxen till honom. Att han inte hade bråttom och öppnade den direkt, utan att han först såg på henne en stund innan han öppnade den. Han går verkligen väldigt försiktig fram när det gäller henne för han vet hur sårbar hon kan vara och det älskar jag. Hon går alltid först före honom själv. Det är en av många anledningar till att jag shippar dem.
Och videon! Det bekräftade mina misstankar om snödrottningen, jag visste det!!! Jag visste sen avsnitt tre att hon på nåt sätt kunde ha varit Emmas fostermamma så fort hon sa "Emma?" när de först sågs i skogen och jag hade rätt! Men även om jag redan visste just då, så var det ändå en jäkla bra och spännande twist att se snödrottningen på videon! Jag ser fram emot att få veta mer. Kan det vara därför som hon är i Storybrooke? För att hon vill ta tillbaka Emma och vara en familj igen eller är det nån annan anledning till att hon vill ha henne? Spännande!
DATUM: 2014-11-01 / TID: 23:47:09
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

The brothers Salvatore ♥


Trots att jag inte tittar på The Vampire Diaries nu längre på obestämd tid, så kollar jag fortfarande gifs på tumblr, tjuvtitta på YouTube och läsa tweets då och då. I fredags fick jag syn på det här som är från det senaste avsnittet. Och fan vad tårögd jag blev när jag såg det här! Denna scenen är nog utan tvekan den bästa scenen i hela serien! Så väldigt känslosamt men vackert på en och samma gång! Den fick mig också att inse att det är egentligen Defan som är seriens hjärta och inte Delena eller Stelena. Det är Defan som är hjärtat i hela serien, punkt slut! ♥