DATUM: 2014-03-30 / TID: 19:13:00
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time, Serienyheter

Once Upon a Time in Wonderland.

I torsdags hade Once Upon a Time in Wonderland premiär på kanal11 och jag spanade självklart in det! Det är en spinoff serie till Once Upon a Time och handlar om Alice och utspelar sig i Underlandet för er som inte vet.
Och jag älskade piloten! Det var riktigt bra, så det blir att följa den på tv varje torsdag! Jag vet att serien har blivit nedlagd för ett par dagar sedan, men jag bryr mig inte. Jag fortsätter titta ändå, främst för att jag gillade verkligen piloten. Så varför sluta? ;)
Jag gillade att den tog början i Storybrooke och jag gillar hur den är uppbyggd. Effekterna är kanske inte världens bästa tyvärr, men det är inte hela världen heller. Och jag shippar Cyrus och Alice som fan! De har en fantastisk kemi och de är så jäkla adorable tillsammans! Jag ser fram emot att följa serien på torsdagar! ;)
 
Alice återvänder hem för att berätta om allt det fantastiska hon varit med om i Underlandet, men möts av en misstroende far som väljer att låta utreda hennes mentala hälsa. När Alice återvänder för att försöka hitta bevis för Underlandets existens möter hon anden Cyrus och blir förälskad. Men Röda drottningens hämnd drabbar Alice och tillbaka hemma spärras hon in och tvingas ge upp sina drömmar om Underlandet och Cyrus. Hon hålls fången av läkare som vill att hon ska erkänna att det hon berättat om Underlandet bara är vanföreställningar och att kunna genom en behandling bota henne till att glömma allt. Men när Vita Kaninen och Hjärter Knekt dyker upp för att rädda henne följer Alice med dem för att hitta sin sanna kärlek Cyrus.
 
DATUM: 2014-03-30 / TID: 18:42:58
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

Devil Stiles ♥

DATUM: 2014-03-30 / TID: 18:10:42
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x24 The Divine Move (säsongsfinal).

I onsdags såg jag säsongsfinalen av Teen Wolf 3x24 The Divine Move och jag älskade det! Det var ett jäkla bra, galet och spännande avsnitt med en jobbig cliffhanger! Markera texten för att läsa vad jag tyckte om säsongsfinalen! ;)
 
Till att börja med; då den stora dödscenen inträffade i förra avsnitt så kände jag mig mycket lugn den här gången. Vilket var skönt. Men samtidigt satt jag och saknade Allison hela tiden. Jag vet att Crystal Reed valde att lämna serien men jag satt ändå hela tiden och hoppades på att hon skulle visa sig egentligen leva. Men det gjorde hon aldrig. Hon är verkligen död. Jag har fortfarande så svårt att smälta det här. Jag kommer verkligen att sakna henne - och Scallison!
 
På tal om Allison... jag var rädd att alla bara skulle gå vidare direkt och inte hade tid att sörja henne i detta avsnittet. Men tack och lov var det inte alls så. Alla sörjde henne igenom hela avsnittet. Chris/Isaac, Scott/Melissa, Stiles osv. Det är bara en sak som jag blev besviken på; de tog inte sig tid med en begravning för henne i slutet. För när säsong 4 börjar så kommer de att hoppa fram ett par månader. Så därför önskar jag att vi hade åtminstone kunnat få en liten begravning med henne, men nej det fick vi sorgligt nog inte. Men man kan inte göra något åt det. Det som jag tog mest hårt på när det gäller att sörja Allison var alla scener med Chris och Isaac - och så slutet med Scott och hans mamma förstås. Det var så oerhört jobbigt att titta på! Jag bara grät, grät och grät. Och inte blev det bättre av att Aiden också dog! Jag blev så chockad för det var så oväntat. Jag trodde att bara en skulle dö i 3B, men nej de dödade Aiden också. Stackars Ethan! När han höll om Aiden tills han somnade in, var SÅ jobbigt att se på! Jag kan tänka mig att det var ännu jobbigare för dem att spela in denna scenen. För tänk om det liksom hände på riktigt? Därför kunde man se tydligt att Charlies skådespel (som spelar Ethan) var väldigt äkta och välgjort. Det var så ledsamt! :(
 
Alla Oni är äntligen döda! Tack vare Allison! Hon försökte berätta hur för Scott men hon dog innan hon hann berätta. Men som tur var, listade Isaac ut det. Så nu är alla döda. Tack vare Allison, hon är en hjälte även i döden! Och så lyckades Scott, Stiles, Lydia och Kira också äntligen döda den onda Stiles! Jag älskade verkligen honom men det var dags för honom att försvinna. Han var min favoritskurk så jag kommer att sakna honom. Dylan O'Brien har varit fullkomligt fantastisk i 3B! Ännu en gång häpnade jag över hur fantastisk han var som skådis under scenen "Divine move? Divine move? Do you think you have any moves at all? You can kill the Oni but me? Me? I'm thousand years old! YOU CAN'T KILL ME!" Så otroligt begåvat!
 
Scenen med Stiles, Scott och Malia var så otroligt söt! När Malia av misstag skrämde Stiles med klorna, satt jag och skrattade så att jag grät! Så jäkla söt! Jag börjar faktiskt shippa dem eller det gör jag redan nu. Så jag har inte något emot om de blir tillsammans i säsong 4. Jag vill gärna se mer av dem! MEN SÅ LÄNGE det blir Stiles och Lydia i slutändan, okej!? Och så hoppas jag på en fin vänskap mellan Lydia, Kira och Malia i säsong 4! Det ska bli så spännande! ;)
 
Och så cliffhangern, wow! Det var SÅÅÅ oväntat! Jag var verkligen inte alls beredd på detta! Allisons faster Kate är tillbaka! Livs levande! Jag liksom bara VAAAAAA? Så otroligt oväntat men också en grymt bra cliffhanger! Jag älskar det! Och vad fan är hon för något förresten!? Avatar och varulv? Avatar-varulv? Men vad hon än är, så känner jag på mig att hon kommer att medföra så jäkla mycket trubbel i säsong 4! Spännande! ;D
 
Det kommer att kännas konstigt att se säsong 4. Allison är död, Aiden är död, Ethan lämnar Beacon Hills och Isaac lämnar Beacon Hills. Så sorgligt! Men jag ser fram emot att se säsong 4 ändå, för jag vet det kommer bli en jättebra säsong ändå! Och åh ja, jag får inte glömma nämna en sak till innan jag avslutar inlägget; Danny vet om varulvar! Han har vetat hela tiden! Jag bara VA!? Hur?! Hur visste han om varulvar? Nu när han vet, så hoppas jag att han kommer börja hänga med gänget i säsong 4! Snälla snälla låt det hända, Jeff Davis! Jag håller tummarna för det ;)
 
Wow, säsong 3 har varit en fantastisk säsong! Den är tusen gånger bättre än säsong 1 och 2! Säsong 3 är så mycket mer spännande, mer påkostat och effekterna är så mycket bättre än nånsin! Många fantastiska storylines! Så ja, jag är jättenöjd med hur säsong 3 har varit! Förutom dessa dödfallen då förstås. Nu ser jag fram emot med spänning att se säsong 4! ;D
DATUM: 2014-03-30 / TID: 16:55:06
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x14 The Tower.

I måndags såg jag det senaste av Once Upon a Time 3x14 The Tower och jag gillade det massor! Det var ett riktigt bra avsnitt! Markera texten för att läsa vad jag tyckte ;)
 
The Wicked Witch aka Zelena har verkligen Snövit runt sitt lillfinger! Missförstå mig inte nu, jag älskar Snövit men ibland tycker jag att hon är så otroligt naiv. Som i detta fallet med Zelena till exempel. Varför har hon så jäkla lätt för att lita på vem som helst? Hon borde ha lyssnat på Charming som faktiskt gjorde rätt i att tvivla på Zelena. Allt Snövit bara gör är att se rakt igenom. Hon borde redan ha märkt att det är något skumt med Zelena. För hon beter sig faktiskt skumt! Det och väldigt tydligt. Sorgligt nog märker Snövit det ändå inte bara för att hon är så naiv. Det är rätt så irriterande. Men ja... hur som helst. Varför är Zelena så intresserad av Snövits baby om hon nu är det? Mår illa till mods varje gång hon ser så intresserad ut för det KÄNNS som hon är ute efter babyn, som om hon behöver babyn till något! Det hoppas jag verkligen inte. I vilket fall som helst ska det bli spännande att få veta vad hon vill egentligen!
 
Jag gillade att Regina fick tillbringa lite kvalitétid med Henry medan de andra var på jakt efter att få reda på vem häxan, som gjorde förbannelsen och raderade deras minnen av ett år, är (de vet tråkigt nog fortfarande inte att det är Zelena). Det smärtar verkligen i mitt hjärta att han inte minns henne överhuvudtaget, att han inte minns att hon också är hans mamma. Det är så oerhört jobbigt att se. Men en sak är iallafall säker; när Henry väl får sina minnen tillbaka kommer det att bli en episk reunion mellan honom och Regina ;)
 
Många scener med Hook och Emma i detta avsnittet! Och jag älskade alla, särskilt den i skogen! Snart står jag seriöst inte ut! För deras kemi är bara så förbannat exploderande! Mitt hjärta hoppar bokstavligt nästan ut från mitt bröst varje gång jag ser dem! Och Hooks lilla tal? Herregud, jag dog, fyfan vad han är så jäkla fin! Det är som Klaroline all over again! Han älskar verkligen henne, det kan man se. Det sa till och med en fyraårig pojke som vars mamma skrev om på tumblr. Jag är imponerande att pojken kunde se det. "If it can be broken, it means it still works." Hook har hopp! Many feelssssssss! Och Emmas reaktion därefter? Hon har känslor för honom också, hon kanske till och med börjar älska honom eller så älskar hon honom redan! Men hon är bara rädd för att erkänna det och sen ändå få sitt hjärta krossat. Men hon behöver verkligen inte vara rädd för Hook är den enda som verkligen har visat vem han är och fortfarande är. Till skillnad från Neal och Walsh som visade sig vara nån annan senare än den de begav sig för att vara. Jag hoppas bara att Emma inser det snart! ;)
 
Sedan så får vi inte glömma att vi fick träffa en ny karaktär i detta avsnittet; Rapunzel! Det var riktigt kul att skaparna tog med henne till serien också! Jag gillar att karaktären inte är så förutsägbar här som hon är i de flesta versioner av Rapunzel för den här gången är hon svart och har svart hår. Härligt med lite omväxling för en gångs skull, hihi. Jag gillade alla scener med Charming och Rapunzel. Skönt att hon återförenade med sina föräldrar i slutet ;)
 
Och så slutet... shit vad det var spännande! För nu vet Charming, Regina, Emma och Hook äntligen att Rumpelstiltskin fortfarande lever! Det var på tiden! Men varför är han inte kvar i buren? Förflyttade Zelena honom till en annan plats? Eller lyckades han fly? Men vilket fall som helst, ska det bli spännande nu när de vet att han fortfarande lever! Nu kan jag knappt bärga mig tills Belle får veta det också! ;D
 
Tack gode Gud att det är måndag imorgon för då kan man se nästa avsnitt 3x15. Om jag inte minns fel, så kommer tydligen den stora dödscenen i 3x15. Nu är man ju riktigt nervös för det är en av huvudkaraktärer som kommer dö och det är permenerat! Jag har redan väldigt starka misstankar om vem. Men hur som helst, trots att jag är grymt nervös så är jag samtidigt också excited för nästa avsnitt! ;)
DATUM: 2014-03-25 / TID: 17:53:00
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time

CS ♥

       
DATUM: 2014-03-25 / TID: 17:50:56
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time

Colin & Jennifer ♥

 
SÅÅÅÅÅÅ JÄÄÄÄÄÄKLA SÖÖÖÖÖT INTERVJU! :')
DATUM: 2014-03-25 / TID: 17:47:08
KATEGORI: Allmänt

Teckenspråk.

Jag fick en idé idag till min blogg. Jag tänkte bara, varför inte? Det finns säkert någon/några av mina läsare som är nyfikna på teckenspråk. Så jag tänkte därför att varför inte jag kan lägga ut video här ibland där jag lär er lite teckenspråk? Jag ska göra ett försök i helgen. Så är det nåt ni är sugen på att lära er, så är det bara att säga till vad så tar jag med det i videon. Annars hittar jag på nåt ;)
DATUM: 2014-03-23 / TID: 22:02:39
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x22-23.

Först och främst; fyfan, vad äckligt det var när flugor snurrade runt och kröp in i folk!!!! Ville bara kräkas! Fyfan så äckligt det var, haha. Jag avskyr verkligen insekter, det är ingen hemlighet. Men hur som helst... det märks verkligen att nogitsunen-historien börjar nu lida mot sitt slut (det har ju hänt så mycket redan att det nu är dags att sluta) vilket är skönt även om jag verkligen har älskat den storylinen väldigt mycket. Mycket av det beror på att Dylan O'Brien äntligen fick visa vilken begåvad skådis han verkligen är och för att Stiles fick en stor plats då han är största favoriten i serien. På tal om Stiles, vad spännande det var att titta när Lydia och Scott kom in i hans tankar för att försöka att lista ut hur de skulle rädda honom. Vilket de också typ gjorde! För nu är han äääääntligen fri! Men tyvärr finns det en nackdel; nu finns det två Stiles. Den ena riktiga Stiles och den andra onda. Bara jag som allvarligt talat höll på att krävas av kväljningar när onda Stiles började spy upp bandaget? Fyfan så äckligt det var! Det såg ju så jäkla äkta ut! Och det slutade så otroligt spännande! För nu finns det som sagt två Stiles - en riktig Stiles och en ond Stiles - och den onda tog Lydia! Undrar varför? Och så två saker till; jag älskade alla scener med Derek och Chris och äntligen kysstes Scott och Kira! ;) 
 
Vilket jäkla bra avsnitt men samtidigt också sorgligt som fan! Jag grät floder i slutet! Ni vet den stora händelsen? Där en av huvudkaraktärerna i intot (Derek, Scott, Stiles, Allison eller Lydia) skulle dö? Det var Allison!!! Blev så chockad och jäkla ledsen. Jag hoppades hela tiden att Jeff skulle fega ur och döda den onda Stiles istället för nån i intot. Men nej, det var Allison som dog! :'(

Det är bara... så ofattbart! Ofattbart att hon dog! Och så otroligt onödigt också! Jag har fortfarande svårt att smälta det! Och det värsta är att jag är, var, en Scallison shipper! Jag hade alltid tänkt mig dem som endgame i slutändan, jag hade alltid tyckt att de var meant to be. Men så dog hon! Och nu kan de aldrig nånsin bli tillsammans igen. Så ni kan nog föreställa er hur förkrossad jag är nu. Tack för det. Jeff...! Det är bara så ofattbart... Och att dö i Scotts armar dessutom...! Det var så oerhört grymt mot Scott att tvingas se på när hans livs stora kärlek dog i hans armar efter en fin sista minut i livet. "It's okay. It's perfect. I'm in the arms of my first love. The person I've always loved. The person I ever loved. The person I'll always love. I- I love you, Scott... Scott McCall." Gråter bara av att tänka på det!

Men om jag ska vara ärlig, så är jag på vis och sätt glad att det inte var Stiles som dog även om jag verkligen, verkligen, VEEEEEERKLIGEN inte ville att Allison skulle dö heller! Men om det var Stiles, så skulle jag utan tvekan sluta omedelbart att se serien. Men herregud... Allison! Jag kommer alltid att sakna henne och så även Scallison! RIP Allison Argent!

Och så sex sista saker;
1) "pappa och dotter"-scenen med Chris och Allison var så otroligt fin! Åh stackars Chris som nu har förlorat alla han älskar!
2) Skönt att ha vanliga Stiles tillbaka igen, kul med lite skämt av honom i detta avsnittet. Särskilt scenen med Meredith och Isaac, haha! Har verkligen saknat honom!
3) Den här nya tjejen, Meredith, som också är en banshee liksom Lydia var riktigt intressant! Skulle vilja veta mer om henne!
4) Varför blev Stiles konstig och sedan medvetslös där i slutet? Kan det betyda att den onda Stiles talade sanningen när han sa att den riktiga Stiles var döende? För han såg ju allt annat än okej ut! Så jag är lite orolig nu!
5) Nu vet Scott varför hans pappa lämnade dem. Om det var den som skulle få honom att hata hans mamma Melissa som den onda Stiles sa, då WTF!? Varför skulle Scott hata henne för det!?
6) Och sist men inte minst; det var riktigt intressant när den där unga, snygga polisen sa till Stiles pappa att han flyttade till Beacon Hills för att han känner sig dragen till den. Undrar varför? Och betyder det att vi kan komma att få se mer av honom i säsong 4? Jag hoppas det! ;)
DATUM: 2014-03-23 / TID: 18:02:47
KATEGORI: Film, I want, Teen Wolf

'The Maze Runner' trailer.

DENNA VILL JAG SE!!!! Den ser ju riktigt bra ut och så är Dylan O'Brien dessutom med också och så då är den absolut ett måste! Jag älskar såna filmer, de är alltid guldvärda! Åh, jag längtar tills man kan se filmen! ;D
DATUM: 2014-03-21 / TID: 07:33:52
KATEGORI: Allmänt

My weekend.

Hej på er! Jag ska åka borta till Vänersborg idag och stanna över helgen; så det betyder att det blir inget bloggande denna helgen. Så därför kommer sammanfattningarna av Teen Wolf 3x22-23, The Originals 1x16-17 och Reign 1x14-15 sent på söndag istället. Vi ses då! Have a nice weekend! ;)
DATUM: 2014-03-19 / TID: 19:00:26
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x13 Witch Hunt.

Då har jag sett veckans avsnitt nu och vilket bra avsnitt det var! Serien blir bara bättre och bättre för varje avsnitt! Markera texten för att läsa mina tankar :)

Många scener med Robin Hood och Regina! Jag älskade det, jag älskade varenda scen! Jag shippar dem ännu mer nu. Det finns mycket paralleler med Captain Swan (Hook & Emma) och Outlaw Queen (Robin & Regina) i detta avsnittet. Så det är väl inte så konstigt att jag shippar dem. Precis som Hook kunde läsa av Emma att hon växte upp föräldralös, kunde Robin läsa av Regina att hon förlorade Henry. Han förstår precis hur hon känner sig då han känner likadant om mamman till hans son Roland. Precis som Hook tror på andra chanser tack vare Emma, tror Robin också på andra chanser för Regina tack vare att hon räddade Roland innan från en flygande apa trots alla hemskheter som hon hade gjort innan säsong 1. Och precis som Hook ger Emma hopp och vice versa, ger Robin Regina också hopp och vice versa. Och det älskar jag! Så som en Captain Swan shipper, hur kan man inte shippa Outlaw Queen också? Och på tal om att rädda Roland, jag älskade scenen när hon förvandlade den flygande apan till en leksak och gav den till Roland. Det var hur söt som helst! Så jag förstår varför Robin Hood kom för att hjälpa Regina senare :')

Och så Wicked Witch även kallad Zelena... vilken överraskning att hon är Reginas syster! Det förväntade jag mig verkligen inte, men det var inte lika chockerande som det var när det visade sig att Peter Pan är Rumples pappa. Är det nåt som jag har slutat att förvånas över nu sen Pan, så är det släktträdet. Men till skillnad från de flesta som hatar det, så gillar jag själv det! Jag gillar att släktträdet är galet men ändå unikt i serien, det är det som gör det hela mer intressantare. Men nu tillbaka till att de är systrar... bara jag som kom att tänka på Oz där det ju finns två drottningar, den ena är god och den andra ond? Eller misstar jag mig bara? Men om jag inte har fel, så betyder detta att Regina är den goda och Zelena den onda? Det är ju ett mycket intressant twist om det nu stämmer! Och kan det vara Rumple som är Zelenas pappa med tanke på att han och Cora hade ju varit ihop förut? Det återstår att se!

På tal om Zelena... varför skickade hon tillbaka alla till Storybrooke? Och varför raderade hon hela ett års minnen från dem? Vad är syftet? Samma orsak som Regina hade i säsong 1 eller var det nåt annat? Och var inte hon lite FÖR intresserad av Snövits baby? Det är verkligen nåt som bara inte stämmer. Men det ska bli så spännande att få svar snart!

Och vart tog Neal vägen förresten? Redan som många på tumblr gissar, gissar jag också att han kanske kan ha förvandlats till en flygande apa av Zelena precis som Johan i detta avsnittet blev. Det är min enda gissning just nu.

Det var få scener med Captain Swan, men det gör inget. Serien handlar ju inte bara om dem och andra ships utan om allt annat också. So peace! ;) och förresten, är det bara jag som misstänker att Hook kanske har uteslutit något när han berättade för Charmings om memory potion, fåglar och om hur han hittade Emma och så? Jag har en stark känsla av att han inte berättar någonting! Det känns som det finns mer, det känns som han vet något som inte de andra vet. Det återstår att se om jag har rätt!

Bara jag som tycker så synd om Regina ang Henry? Det måste vara jobbigt för henne att han inte minns henne överhuvudtaget. Det måste kännas för jävligt! Men jag hoppas att Henry får tillbaka sina minnen snart för Reginas skull! För jag vet hur mycket hon älskar honom och hur mycket han betyder för henne. Och jag älskade alla scener med Regina och Emma! Kul att de samarbetade! Nu vet alla äntligen vem det var som skickade alla tillbaka till Storybrooke med inga minnen. Nu vet de att det är Wicked Witch, men de vet fortfarande inte vem hon är i Storybrooke.

Och så slutet!!! Jag blev så otroligt glad över att se att Rumple fortfarande lever! Inte för att jag nånsin hade tvivlat på det. Jag visste hela tiden i mitt hjärta att han fortfarande lever! Och det gör han också! Dessutom är han tyvärr fången hos Zelena och han verkar inte vara sig själv! Han beter sig konstigt. Vad tänker Zelena göra med honom och varför håller hon honom fången? Och betyder det att Peter Pan kanske kan vara vid liv också om nu Rumple gör det? Det hoppas jag! :)

De här två scenerna är de bästa i hela avsnittet!
Emma: It sounds a lot like the monster that attacked me in New York.
Hook: You mean the monster you were gonna to marry?
David: You were gonna marry someone!?
Hook: Did you just miss the part where I said "monster"!?

Emma: The Wicked Witch of the West? Seriously? She's real too?
Hook: Says the daughter of Snow White and Prince Charming.
 
Det slutade riktigt spännande! Kan vi inte få måndag NUUUUU!?
DATUM: 2014-03-19 / TID: 17:36:04
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x12 New York City Serenade.

Först och främst, YEEEAH att OUAT kom äntligen tillbaka igen i förra veckan efter tre jobbiga månader av uppehåll sedan sista avsnittet som slutade med en spännande cliffhanger! Självklart såg jag det direkt! Och vad tyckte jag? Jag älskade varje sekund! Det var så otroligt bra! Jag är säker på att 3B kommer att bli ännu bättre! Och ledsen för en väldigt försenad sammanfattning, men här är den nu! Markera texten för att läsa vad jag tyckte :)

Jag älskade varenda scen med Hook och Emma. Bara herregud, de är ju bara så jäkla fina ihop och har en helt galet fantastisk kemi. Hur kan man shippa Swanfire framför dem? Hur? De är ju ingenting i jämförelse med Captain Swan. Missförstå mig inte nu, jag gillar Neal men bara inte med Emma.
Han förtjänar henne inte, särskilt inte efter vad han gjorde mot henne och grejen med Tamara. Visst han gjorde det för att Emma skulle kunna bryta förbannelsen. Men kom igen? När hon bröt förbannelsen, kunde han då ha kommit och letat efter henne. Men det gjorde han inte. För att han var så jäkla feg över hur Emma skulle reagera på honom. Istället träffade han Tamara, blev kär och förlovade sig med henne. Och när han väl träffade Emma igen, så ville han ändå fortfarande gifta sig med Tamara. Och då när han plötsligt fick reda på att Tamara inte var den han trodde att hon var, var han plötsligt galet kär i Emma och ville vara ihop med henne. Det är bara inte rimligt! Och så har de heller ingen kemi. Deras kemi är mer vänskapligt än romantiskt. Det gör det så mycket svårare att ens shippa dem lite.
Men Hook därefter? Han kom hela vägen till New York bara för att hitta Emma så att hon skulle kunna rädda hennes familj. Så mycket bryr han sig om hennes lycka. Och oavsett hur mycket han än vill så gärna vara med henne, så är han ändå inte lika självisk med henne som Neal är. Jag menar, när han försöke få henne att drycka memory potion, så KUNDE han ha hällt det i en drink eller nåt utan Emmas medvetande. Men det gjorde han inte. Istället lät han henne att själv göra ett val. Det tror jag ärligt inte att Neal skulle ha gjort.
Och restaurangen-scenen? När Hook bad Emma att använda hennes superkraft om lögner? Han tror på hennes superkraft så mycket som inte Neal gör. Han tror inte ett skit på hennes superkraft, det sa han själv i säsong 2. Hook och Emma förstår varandra och Hook känner Emma bättre än någon annan. "I know you better than you know yourself." Det finns massor, massor mer om varför jag shippar dem, men de sakerna som jag just skrev är några av dem. Ledsen att jag gick överstyr om Captain Swan, men så mycket älskar jag dem för att bli sån! De är ju för tusan tvåa efter Klaroline för mig när det gäller besattheten ;)

Och sedan så älskade jag scenen med Charming och Hook också. Mitt brotp! Flera scener till av dem och deras bromance framöver i 3B, tack! Och ja, på tal om Hook! Hahaha, hur underbara var inte han VS vår värld!? "Swan. I knew you wouldn't let me rot in that cage. I've been in my fair share of brigs but  none as barbaric as that. They force-fed me something called 'bologna.'" "Photoshopped?" Hur kan man inte älska Hook? Han är ju bäst och helt jäkla underbar!

Och hur söta var inte Robin Hood och Regina!? Jag shippar dem som fan redan! Deras första möte var ju bara för söt! "Milady. You're injured." "It's 'Your Majesty' and I'm fine." "A simple 'thank you' would suffice." Och sedan älskade jag Snövits och Reginas lilla prat om honom. "He's kind of cute, huh?" "He smells like forest." Haha :')

På tal om Snövit och Regina... hur fin var inte scenen med dem när Snövit försökte trösta Regina efter förlusten av Henry och övertyga henne att inte bli av med hjärtat för att slippa känna sig ledsen? De kanske inte är vänner i Reginas ögon, men för mig börjar de sakta men säkert att bli det. Och så hoppas jag verkligen att det håller! Jag är rädd att de ska hamna tillbaka på ruta ett igen. Det hoppas jag verkligen inte att de gör, för jag gillar utvecklingen mellan de två! Mer av det, tack! ;D

Jag tyckte så otroligt synd om Emma när Walsh visade sig vara en flygande apa. Jag blev inte direkt överraskad för jag misstänkte det redan innan. Alltså att han var en flygande apa. Så när det väl visade sig blev jag därför inte överraskad! Men jag tyckte ändå så synd om Emma. Hon blev sårad ännu en gång av en kille som hon blev sårad av Neal. Stackars henne. Och på tal om flygande apor, bara jag som tycker de är läskiga!? Jag såg avsnittet fem gånger samma dag och jag drömde nästan mardrömmar! Haha ;)

Och sist men inte minst... vad tycker jag om Wicked Witch? Hon är cool och jag ser fram emot att se mer av henne i resten av 3B! Men varför behöver hon Reginas blod? Vad tänker hon göra? Och vad betyder Regina för henne?

Och sen det absolut bästa citatet i hela avsnittet är det här, haha I love it as hell!
Henry: "Why are you dressed like that?"
Hook: "Why are YOU dressed like THAT!?"

Jag skrattade så mycket! Kanske kommer Henry att försöka få Hook att använda moderna kläder nån gång snart? Det hoppas jag att han gör! För jag skulle ge vad som helst för att få se Hook i andra kläder än hans pirat klädsel ;)

Jag ser fram emot nästa avsnitt som jag ska se nu och då ska sammanfattningen komma efteråt. Spännande! Ännu en gång, jag är så glad att serien är tillbaka igen! ;D
DATUM: 2014-03-18 / TID: 22:59:17
KATEGORI: Gifs, Hart of Dixie

"Cowboy?! Cowboy!"

DATUM: 2014-03-18 / TID: 22:45:32
KATEGORI: Böcker, Citat

"Du anar inte vad du gör med mig."

Patch stod väldigt nära mig. "Jag tänker inte döda dig, Nora. Jag dödar inte människor som är viktiga för mig. Och du toppar den listan."
Mitt hjärta slog en nervös kullerbytta. Mina handflator pressade mot hans mage, som var så hård att inte ens huden gav med sig, i ett meningslöst försök att hålla honom på avstånd. Inte ens ett högt, elektriskt stängsel skulle få mig att känna mig skyddad från honom.
"Du ansätter mig", sa jag och tryckte mig bakåt.
Patch drog lite på munnen. "Ansätter? Det här är inget högskolesprov, Nora."
Jag drog några hårslingor bakom öronen och tog ett rejällt kliv åt sidan. "Du tränger dig på. Jag behöver... utrymme." Vad jag behövde var gränser. Viljestyrka. Jag behövdes spärras in eftersom jag än en gång fick bevisat att jag inte kunde lita på mig själv i Patchs närvaro. Jag borde rusa mot dörren men ändå... gjorde jag inte det. Jag försökte övertyga mig själv att jag stannade för att jag behövde svar, men det var bara en del av sanningen. Den andra delen ville jag inte ens tänka på. Den känslomässiga delen. Den jag inte kunde slåss mot.
"Har du fler hemligheter?" frågade jag.
"Jag har många hemligheter."
Det knöt sig i magen. "Till exempel?"
"Till exempel vad jag tycker om att vara inlåst här med dig." Patch lade ena handen mot spegeln bakom mig och lutade sig närmare mig. "Du anar inte vad du gör med mig."
Jag skakade på huvudet. "Det här är ingen bra ide. Det är inte rätt."
"Det finns många sorters rätt", mumlade han. "Vi befinner oss fortfarande i en trygg zon."
Jag var ganska säker på att min självbevarelsedrift skrek åt mig att springa för livet men tyvärr susade blodet i öronen så att jag inte hörde särskilt bra. Tydligen tänkte jag inte särskilt bra heller.
"Helt rätt. Oftast rätt", fortsatte Patch. "Nästan rätt. Kanske rätt."
"Kanse inte rätt." Jag sög ner luft i lungorna. Ur ögonvrån noterade jag ett brandlarm på väggen, tre eller fyra meter ifrån mig. Om jag var snabb kunde jag rusa fram och trycka på knappen innan Patch hann stoppa mig. Då skulle vakterna komma springande och jag skulle vara i säkerhet. Och det var väl det jag ville... eller?
"Ingen bra idé." Patch skakade mjukt på huvudet.
Jag rusade mot larmet iallafall och tryckte handflatan mot knappen, men ingenting hände. Hur jag än försökte, kunde jag inte trycka in knappen. Sedan kände jag igen Patchs välbekanta närvaro i huvudet och visste att han manipulerade mina tankar.
Jag vände mig mot honom. "Försvinn ur mitt huvud!" Jag gick fram och knuffade till honom i bröstet.
Patch tog ett steg bakåt. "Vad var det där för?" frågade han.
"För hela den här kvällen." För att jag var tokig i honom fast jag visste att det var fel. Han var värsta sortens fel. Han var så fel att det kändes rätt och det fick mig att tappa balansen fullständigt. Om han inte hade lagt händerna på mina axlar och pressat mig mot väggen hade jag kanske slagit till honom i ansiktet. Det var knappt någon luft alls mellan oss och Patch tryckte sig ännu närmare.
"Var ärlig nu, Nora. Du är helsåld på mig." Hans ögon var bottenlösa. "Och jag är helsåld på dig." Han lutade sig mot mig och tryckte munnen mot min. Han tryckte faktiskt hela sig mot mig. Våra kroppar pressades samman på strategiska platser från topp till tå och jag fick uppbåda all min viljestyrka för att dra mig undan.

Boken Fallen Ängel sidorna 251-252.
DATUM: 2014-03-18 / TID: 22:19:47
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Justin & Rebecca ♥

Åh, Justin och Rebecca är bara så jävla fina ihop! Mitt största OTP i Brothers and Sisters! Jag har bara hälften av den sista och femte säsong kvar nu och jag är fortfarande så arg över hur det slutade för de två! Det var sjukt jobbigt att se när de sa adjö och "I love you" i den sista scenen. Inte okej att krossa mitt hjärta! Kunde manusförfattarna inte ha sparat Rebeccas sista avsnitt till det allra sista avsnittet istället!!!?? Åååh! Jag saknar dem så mycket! ♥
DATUM: 2014-03-17 / TID: 18:55:00
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, The Vampire Diaries

OTP #6; Klaroline.

Ja, vad ska man säga? Det finns så mycket att säga om de här två att man inte vet vart man ska börja. De är ett av mina absolut största ships och då menar jag verkligen det! Jag har inte varit så här besatt sen Nathan och Haley. Även om de inte ens är i samma serie längre och Klaus har sin egen serie nu, är jag fortfarande besatt av dem ändå. Jag kommer aldrig att släppa taget om dem. Och jag har fortfarande inte gett upp hoppet om dem. Det kommer aldrig att hända, inte förrän båda The Vampire Diaries och The Originals blir nedlagda. Punkt slut!
 
Det är helt enkelt väldigt omöjligt att inte älska dom. Hur kan man inte liksom? De är så episka! Och de är likadana.
När Klaus och Caroline var människor så var de svaga och hade inte så bra självtroende och självkänsla och de kände sig inte tillräckligt bra för någon och kände sig alltid som en andrahand - men när de väl förvandlades till vampyrer då PANG! De blev starkare och hade mycket bättre självtroende och självkänsla nog att stå på sig själv. Båda föredrar att vara vampyrer framför att vara människor. De hade även samma komplicerade relation till deras pappor.
Därför är de likadana och därför förstår de varandra så otroligt bra. Klaus överraskar Caroline ofta och hon förändrar honom till det bättre. Hon kan se det goda i honom som ingen annan kan se. Klaus har gjort så mycket för Caroline som inte Tyler har gjort. Och så har de en SÅÅÅ fucking fantastisk kemi som fan! Det finns massor, massor mer som jag inte kan komma på nu! Det är en lång lista till varför jag älskar dom så mycket!
Jag saknar dom så mycket att det gör ont! Men jag kommer som sagt aldrig att ge upp hoppet om dom. Aldrig. Inte förrän båda serierna är nedlagda. Tänk på Klaus sista vackra ord liksom?! "He's your first love. I intend to be your last. However long it takes." Och så har jag deras sista scen i 5x11 att leva på tills vi får nya. Klaroline forever! ♥
 

Andra OTPs; #1 Slexie #2 MiSa #3 Dreamers #4 Jarbie #5 Chaire
DATUM: 2014-03-16 / TID: 16:06:51
KATEGORI: Film

The Book Thief (2013).

I förra veckan såg jag äntligen The Book Thief - och herreguuuud! Vilken jäkla bra film! Jag kände mig helt lamslagen efteråt! Makalös film som fan på alla sätt och vis! Jag grät sjukt mycket, särskilt den sista timmen. Och slutet krossade mitt hjärta fullkomligt! Det var så jäkla sorgligt och så otroligt ofattbart! En förbannat fin och trovärdig story rakt igenom, fantastiska karaktärer, fina relationer - och så begåvade skådisar som fan särskilt Geoffrey Rush och Sophie Nélisse. Den är en av de bästa filmerna jag nånsin har sett i år! Och som jag lätt kommer att se igen inom snar framtid! Jag rekommenderar den verkligen starkt!
 
Medan hon utsätts för andra världskrigets fasor finner unga Liesel tröst genom att stjäla böcker och dela dem med andra. Under trappan där hemma gömmer hennes adoptivföräldrar en judisk flykting.
 
 
 
DATUM: 2014-03-16 / TID: 15:51:00
KATEGORI: Film

Veckans filmer (v. 10).

The Wedding Planner (2001) är en av mina absolut favoritfilmer, och det var längesen sist så jag fick plötsligt lust att se den. Och precis som sist var den lika underbar, lika mysig och lika bra! Om möjligt, ännu bättre! Den är en av de finaste kärleksfilmerna som jag aldrig tröttnar på att se om och om igen. En fin story och många bra karaktärer. Matthew McConaughey och Jennifer Lopez har en fantastiskt fin kemi här och så är de begåvade skådisar också. Och så får man inte missa att Justin Chambers också har en av rollerna. Han är så töntigt söt och så otroligt rolig här. Inte alls lik hans roll Alex i Greys Anatomy. Jag rekommenderar den varmt om ni älskar romantiska filmer! (5 av 5)
 
Mary är en mycket framgångsrik bröllopsfixare men är själv ensam. Hon träffar Steve, men han är förstås en brudgum på ett bröllop som hon skall arrangera. Marys okomplicerade liv vänds upp och ner.
 
Ännu en av mina favoritfilmer, 24 Dresses (2008), såg jag också med Katherine Heigl och James Marsden i huvudrollerna. Och den är fortfarande lika underbar! Lätt en av de bästa filmerna som jag nånsin har sett. Jag tröttnar aldrig hur många gånger jag än ser om den. Jag har helt tappat räkningen på hur många gånger jag har sett filmen nu, haha. Och så är jag ju dessutom rätt svag för bröllop också, så det är väl inte så konstigt egentligen att jag totalt älskar denna filmen. En fin lovestory, bra story, underbara karaktärer och fina bröllop med ett jäkla häftig slut! Heigl och Marsden har en helt fantastisk kemi här och helt underbara skådisar är de också! Och så är vår svenska Malin Åkerman med också. Om ni inte har sett den, gå och gör det nu på en gång! (5+ av 5)
 
Jane är en romantisk och totalt osjälvisk kvinna som varit brudtärna inte mindre än 27 gånger och hennes egen lycka tycks inte finnas inom räckhåll. När hennes lillasyster Tess börjar förbereda sitt bröllop med Janes chef börjar dock Jane omvärdera sitt "alltid-brudtärna-liv"...
 
Jag såg även The Holiday (2006). Behöver jag ens säga något om filmen?!! En så fucking underbar och så förbannat mysig film som jag ALDRIG får nog av! Jag har inga ord att beskriva om hur bra den är. Det går bara inte. Den är en av mina favoritfilmer genom tiderna! En vacker lovestory, mysig story och underbara karaktärer med ett av de bästa slut jag har sett. Och Jude Law, Cameron Diaz, Jack Black och Kate Winslet i en och samma film, behöver jag säga något mer? Se den, se den, se den! (5+ av 5)
 
En ung amerikanska och en ung engelska bestämmer sig, efter att ha blivit brända av relationer, att byta liv tillfälligt. Det blir en omställning som ingen av dem riktigt kunnat förstå innan. Men framför allt får de båda möjligheten att träffa betydligt trevligare och charmigare män i sina nya respektive länder.
 
 
(Det finns en film till som jag också såg i förra veckan,
men den förtjänar ett eget inlägg! Se nästa inlägg!)
DATUM: 2014-03-10 / TID: 17:26:54
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf, The Originals, Övriga tvserier

Veckans tvserier (v 10).

Sjukt bra avsnitt! Äntligen fick man veta lite bakgrund bakom historien om nogitsunen. Hur han dog, varför han dog, vart han begravades (där som Stiles och Malia hittade honom i källaren på mentalsjukhuset) och att mentalsjukhuset heter Echo House är på grund av honom. Stiles "cellkompis" från förra avsnittet berättade ju för Stiles om ekot som alltid kommer fram på mentalsjukhuset på måndagar (eller var det fredagar?) och att det var därför det heter Echo House. Nu vet man ju varför, haha. Ekot kommer från Rhys skrik när han dog på sjukhuset, alltså han som är nogitsunen - Kiras mammas gamla kärlek. Samma nogitsune som nu har tagit över Stiles. Om jag har förstått det hela rätt, ja. Annars upplys mig gärna, om jag har fel. Och på tal om Kiras mamma, snacka om hur chockad jag blev när det visade sig att hon är 900 år gammal (och det var även hon och Rhys tillsammans på fotot som Stiles och Malia hittade i förra avsnittet)! Jag liksom bara VAAAD!? Riktigt intressant. Fast jag tycker att historien om nogitsunen har tagit lite för stor plats i avsnittet, jag hade gärna velat se mer av gänget också! Men annars var alla flashbacks om nogitsunen och om Kiras mamma riktigt intressanta! Och var det bara jag som tog till mig av scenen när Allison bröt ihop inför Stiles pappa? Det var riktigt känslosamt och jag fällde tårar. Stackars henne. Jag kan inte ens föreställa mig hur hon måste känna sig nu inför allt det dåliga som har hänt och som nu fortfarande händer. Och jag hatar verkligen, verkligen att alla fortfarande pratar om olika sätt att rädda eller döda Stiles. Det står jag inte ut med! Så lägg av med snacket om att döda honom. För jag vill inte att han ska dö! Jag är så rädd och jag är också rädd att Isaac ska dö. Det är bara tre avsnitt kvar och det gör mig verkligen nervös!
 
Vilket jävla bra avsnitt! Kul att Mikael är tillbaka! Bara i flashbacks ja, men ändå. Det var kul att se honom för en gångs skull. Äntligen fick man också se hur det egentligen låg till när syskonen Mikaelson tvingades lämna New Orleans och varför de trodde att Marcel var döda. Och nu förstår man ju också bättre på grund av dessa flashbacks med Mikael om varför Klaus känner sig så sviken efter att han fick reda på att det var Marcel och Rebekah som kallade på Mikael. Jag älskar Klaus verkligen, men jag önskar ändå att han slutar vilja döda hans syster. Även om jag tycker att det Rebekah gjorde var verkligen inte okej, så vill jag ändå inte att Klaus ska döda henne. Det är bara inte rätt. Och Cami har också rätt; Klaus kommer garanterat att ångra sig när han väl har dödat Rebekah. Jag själv är till och med säker på det också. För hur mycket han än hatar henne just nu för sveket, så älskar han henne. Hon är ju trots allt hans syster. Och på tal om Cami, jag gillade alla scener med henne och Klaus. Jag gillade att han berättade historien för henne; om hur han förlorade New Orleans, om Mikael och så. Jag älskar deras vänskap och Cami har så bra flytande på honom. Julie Plec, snälla försök inte att göra det till nåt mer än bara vänskap. För hon är verkligen ingen Caroline, okej? Och å andra sidan, så önskar jag också att Elijah slutar försvara Rebekah hela tiden. Jag vill att han ska vara arg på henne också. Hon kallade ju på Mikael och det påverkade också Elijahs liv. Grr, ibland förstår jag mig inte på den mannen alltså! Och på tal om honom; ääääääääääntligen är Celeste död nu! Tack tack, Elijah! För jag stod inte ut med henne. Hon var så otroligt irriterande! Hur underhållande är inte det att en av hennes sista minnen var när Elijah kysste Hayley på pannan? ;) och på tal om de två; Sluta dra ut på det och BARA KYSS VARANDRA!!!!!! Och så sist men inte minst... äntligen är Davina tillbaka! Vad jag har saknat tjejen! Och hur spännande var inte slutet med alla tre Mikaelsons tillsammans på kyrkogården!? Nu är det ett litet krig mellan de tre på gång.
 
Till att börja med; YAY att Mary valde Francis! Medan alla hade en känsla av att Mary skulle välja Bash ändå, så hade jag en känsla av att hon skulle välja rätt till slut. Och det gjorde hon ju också! Hon valde Francis! Jag blev fullkomligt överlycklig men samtidigt var jag inte förvånad heller! Hon älskar ju Francis mer och så skulle hon ju bara gifta sig med Bash för att rädda Francis liv. Nu behövde hon det inte längre på grund av att Nostradamus vision förändrades när Clarissa dog och så då gjorde hon det rätta och gifte sig med mannen som hon egentligen älskar mer och djupt. Tack och lov för det. För hon hör ihop med Francis, punkt slut. Och så har hon också tusen gånger mer kemi med honom än vad hon har med Bash. När det gäller de två vars kemi, så är det bara hemskt stelt mellan de två. Jag ser antingen bara syskon-kemi eller vänskap-kemi. Ledsen, Mash-fans, men det rår jag inte för. På tal om Nostradamus vision; tyvärr kom det tillbaka precis innan bröllopet där det visar sig att Francis kommer att dö av öroninflammation efter ett års äktenskap. Så Clarissa lever tydligen, kom han på. Och det gör hon nu också efter att han fick det bekräftat för sig när han inte hittade kroppen i skogen. Tusan också! Men tack och lov att han inte hann varna Mary eller drottningen innan. För ärligt talat? Jag tror INTE att Francis kommer att dö oavsett även om han dog två år efter bröllopet i den riktiga historien. Men nu snackar vi ju om en tvserie där allt möjligt kan hända och ändras. Så jag tvivlar därför på att de kommer att döda honom. Det hoppas jag verkligen inte att de gör. Men å andra sidan om de ändå kommer att döda honom precis som i den riktiga historien, så gör det ändå inget om man ser det ur Francis perspektiv. För hur mycket Mary än vill skydda Francis från döden, så kan hon det inte. För Francis bryr sig ju inte, han tror inte ett skit på Nostradamus visioner. Och sist men inte minst; hur lycklig jag än är att Mary valde Francis, så krossades mitt hjärta för Bash. Jag tyckte så jävla synd om honom. Att Henry tvingade honom att se på när Francis och Mary fullkom äktenskapet i sänghalmen...! Det var SÅ GRYMT! Så så så grymt att jag faktiskt fällde ett par tårar under scenen. Stackars Bash! Och slutet; jag vägrar tro att Francis betalade dem att döda Bash! Det hoppas jag verkligen att han inte gjorde! :/
DATUM: 2014-03-09 / TID: 18:52:49
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

Dark!Stiles ♥

Den här skrämmande scenen är en av mina favoriter i 3B. Dylan O'Brien är en fucking fantastisk skådis! Jag är glad att vi får se mycket mer av hans begåvade skådespel i 3B som vi inte hade fått se så mycket av i de tidigare säsongerna. Jag bara älskar fullkomligt att Stiles får mycket mer plats i 3B ♥
DATUM: 2014-03-08 / TID: 20:03:14
KATEGORI: Citat, Gifs, One Tree Hill

First Naley rain kiss ♥


"You know, my pride says yeah, that's it. Just walk away and let Haley deal with the fact she's clearly threatened by a sexual relationship. But my heart says just forget about your pride, you idiot. You love this girl. And even if you're gonna catch pneumonia, your ass is gonna stand out there in the rain 'till you convince her to forgive you. Come on, Hales. Meet me halfway here."
DATUM: 2014-03-05 / TID: 21:24:58
KATEGORI: Sammanfattningar, The Originals

The Originals 1x14 Long Way Back From Hell.

I förra veckan såg jag The Originals 1x14 Long Way Back From Hell som var riktigt bra! Så himla mycket hände och det är säsongens bästa avsnitt hittills! Det var verkligen riktigt spännande! Så glad att serien är tillbaka igen och ledsen att jag var sen med sammanfattningen, men bättre sent än aldrig. Markera texten för att läsa vad jag tyckte ;)
 
För det första måste jag säga igen att jag är så otroligt glad att serien äntligen är tillbaka igen efter uppehållet! Och för det andra, jag har många blandade känslor om detta avsnittet!
 
Är det så här det ska vara i familjen Mikaelson nu? Elijah och Rebekah VS Klaus. Äsch vad det är jobbigt att de ska vara osams nu igen precis som i början av säsongen, det gör ont i mitt hjärta att se dom så här och nej jag tänker absolut inte välja sida den här gången. No way. Varför?
För det första så förstår jag varför Klaus blev så arg och sårad när han fick reda på vad Rebekah och Marcel hade gjort. Med all rätt. Att kalla på Mikael var ju så otroligt dumt gjort av dem båda! Men å andra sidan ville en liten del av mig också ändå att de skulle straffas för det de gjorde mot Klaus. Jag kan också förstå varför de gjorde det de gjorde. De ville ju kunna vara tillsammans och det skulle de aldrig kunna vara med Klaus i vägen. Men oavsett hur mycket gärna de än ville vara tillsammans, så borde de ändå inte ha kallat på Mikael. Oavsett hur mycket Klaus än var i vägen. Som sagt, det var så otroligt dumt gjort av dem! Visst, Klaus hade gjort lika hemska saker som sårade Rebekah också och så. Men hon borde ändå inte ha kallat på Mikael överhuvudtaget. Därför ville en del av mig att hon (och Marcel) skulle straffas ändå.
Och slutet! Jag blev så jävla överraskad när Elijah högg Klaus! Jag trodde aldrig att han faktiskt skulle göra det. Blev så chockad. Men samtidigt förstår jag också varför han gjorde det. För att skydda Rebekah då Klaus faktiskt tänkte döda henne eller vad han än tänkte göra. Men en sak stör mig så jävla enormt! Varför kan Elijah aldrig vara på Klaus sida också? Han väljer alltid Rebekah, det är alltid hon som är den oskyldiga i hans ögon. Han tror alltid att Klaus är den skyldiga varje gång det händer nåt sånt. Så tröttsamt. Jag tycker verkligen synd om Klaus nu. Men jag tycker synd om Rebekah också och om Elijah och Marcel. Som sagt, det går inte att välja sida.
 
Elijah och Hayley; de driver mig till galenskap snart! De är lite som Klaroline, särskilt när de gäller den "dra ut på det"-biten. De har ju galet fantastisk kemi! Så kan de inte bara få ihop det och bli ihop redan nu? Det är dags att sluta dra ut på Haylijah nu tack, manusförfattarna. Och scenen med tatueringarna, den är ju mycket lik den med Jeremy och Bonnie när de var på ön i TVD! Den var det första jag tänkte på när scenen med tatueringarna kom. Haha!
Men glöm tatueringarna nu och fokusera på en ännu bättre sak; vi fick äntligen se Elijah överkropp! Min reaktion var exakt lik Hayleys reaktion, så jag kan inte direkt klandra henne för det ;) hur länge hade vi väntat på det egentligen? För så vitt jag minns, så hade vi aldrig fått se Elijah överkropp nån gång. Så att vi nu fick det var ett stort plus i avsnittet. Men det var inte bara han som hade överkropp. Klaus också. Så TVÅ stora plus! ;)
 
Och på tal om Klaus... hur lyckas Joseph Morgan alltid få så bra kemi med alla!? Stefan, Damon, Caroline, Tyler, Bonnie, Elijah, Rebekah, Cami, Marcel, Elena, Katherine och många mer och nu den senaste som han har så bra kemi med är Genevieve! Jag är imponerad. Och på tal om Genevieve... överraskande nog så gillar jag henne faktiskt oavsett hur elak häxa hon än är. Jag hoppas få se mer av henne snart. Och kanske Klaus och Genevieve tillsammans också om det ska hända nåt på den fronten med tanke på att de har ju så bra kemi och med tanke på att Gen hade haft en crush på honom 1919. Det kan man inte förneka direkt. För kan jag inte få Klaroline, då kan jag lika gärna se Klaus med nån annan tills vidare. Alltså tills Caroline är redo att gå vidare till Klaus när hon har gjort sitt i Mystic Falls. Jag har ju ändå deras sista underbara scen i 5x11 att leva på tills vidare! Så därför skulle jag vara okej med att se dem med några andra. Bara tills det kan bli Klaroline ja, för jag kommer aldrig att ge upp hoppet om dem! ;)
 
Vad spännande nästa avsnitt ska bli! ;D
DATUM: 2014-03-05 / TID: 17:41:02
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Star-Crossed 1x02 These Violent Delights Have Violent Ends.

I förra veckan såg jag Star-Crossed 1x02 These Violent Delights Have Violent Ends (längsta titel!) som var riktigt bra! Det var bättre än pilot-avsnittet! Jag gillar att serien börjar bygga upp historien sakta men säkert nu. Markera för att läsa vad jag tyckte ;)
 
Jag gillar Roman och Emery mer och mer! De har fantastisk kemi och har en känsla av Max/Liz, Edward/Bella och Stefan/Elena och det älskar jag då jag shippar alla tre som fan! Det var bara jobbigt att se hur Roman försökte undvika Emery hela avsnittet. Hon ville ju inget illa. Men det verkade bli bra till sist mellan dem i slutet. Hoppas jag! Och kan de inte bara kyssa nu!? Det märks ju tydligt att de vill ;)
 
Jag gillar att serien hintar på många möjliga ships nu i detta avsnittet! Är det bara jag eller gillar ni också tanken på Drake och den där populära tjejen vars namn jag inte har lärt mig ännu? De har riktigt fin kemi och kan bli rätt bra och roliga tillsammans! De påminner faktiskt om Michael och Maria i Roswell precis som Roman och Emery påminner om Max och Liz! Varför inte liksom? Eller vad tror ni? Jag hoppas på de två nu iallafall precis som jag håller på Romery! Och så är Emerys kompis och Romans syster ett möjligt ship också och det gillar jag! ;)
 
Är det bara jag som inte riktigt litar på Romans farbror? Han är skum. Jag vet inte varför, men jag känner mig lite illa till mods när det gäller honom. Det känns som han har ett dubbelliv. Om min dåliga magkänsla nu har rätt efter vad vi fick se i slutet när farbrodern pratade med en man från Tariq gruppen (stavas det så? Tariq?), så hoppas jag att Roman upptäcker det snart. Eller så är jag bara paranoid om farbrodern. Men för Romans skull hoppas jag verkligen att han är nån att lita på med tanke att han nu har tagit över ledarrollen, som kallas Ikuen tror jag, tillfälligt - en ledarroll som Roman skulle ta över efter att hans pappa dog i piloten. Men då han är för ung så är farbrodern därför ledaren nu tillfälligt.
 
Och slutet!? Jag visste det väl! Jag visste att Grayson var skum på nåt sätt, det har jag trott sen första gången jag såg honom. Fråga mig inte hur, för jag vet verkligen inte. Jag bara inte litar på honom helt enkelt. Han känns helt enkelt bara inte som nån som man ska kunna lita på precis såsom jag känner om Romans farbror. Eller så är jag bara paranoid, som sagt. För är det nåt som jag har lärt mig så är det att nya människor inte alltid är vad de utger sig för att vara. Vad fan är gruppen Röda hättor för nåt? Som Grayson och den där gubben som kidnappade Drake tidigare i avsnittet tydligen är med i. Men den viktigaste frågan är väl, är gruppen ond eller god? Jag gissar på det förstnämnda. Och också då det nämndes tidigare att atrianerna tydligen kan ta bort märken, så misstänker jag därför att Grayson kan vara en atrian och kanske gubben och dom andra i Röda hättor också. Tänk om? Eller så fantasierar jag bara. Det återstår att se! ;)
 
Och en sak till... vad fan var det som hände när Julie tog tag i Romans arm och då plötsligt hennes arm blev blåa? Är hon också en atrian nu? Så många frågor!
 
Jag ser fram emot att se nästa avsnitt! ;)
DATUM: 2014-03-02 / TID: 15:38:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Reign 1x12 Royal Blood.

Jag såg precis det senaste avsnittet av Reign 1x12 Royal Blood som för övrigt var riktigt bra! De två avsnitten före 1x12 har varit ett rent sömnpiller när det bara varit fokus på Bash och Mary och ingen Francis. Men detta avsnittet var han äntligen tillbaka igen och då plötsligt blev serien bra igen. Jag har bestämt mig att jag ska skriva mina tankar om resten av säsongen, därför börjar jag nu. Markera för att läsa vad jag tyckte :)
 
Till att börja med gillar jag inte alls den riktningen som serien har tagit! Mary och Bash? Nej, nej, nej... Bara nej! Sa jag nej? Förlåt mig, men jag ser verkligen ingen kemi mellan de två! När de kyssas, ewww... De är som bror och syster! Alltså de har mer syskon-kemi. Förlåt mig, Mash-fans, men jag ser det bara inte nånstans! De är väldigt stela, tycker jag. De är inte alls lika passionerade som Francis och Mary. Så hela grejen med att skynda fram med bröllopet gillar jag därför INTE! Jag hatar det med mycket passion!
 
Och sen blev jag så otroligt glad att Francis äntligen är tillbaka igen efter två avsnitt! Har saknat min favoritprins! Som jag sa, de två avsnitten före 1x12 har seriöst varit ren sömnpiller utan honom och när det bara varit fokus på Bash och Mary! Men nu är serien bra igen som den första halvan nu när han är tillbaka igen. Ingen Francis, då ingen Reign! Så är det bara! Jag vet inte hur det kom sig, men när Francis var borta i 1x10 och 1x11 hade jag plötsligt bara lust att sova mig igenom hela båda avsnitten vilket jag också i princip halvt gjorde! För det var bara Bash och Mary, Bash och Mary, Bash och Mary och ingen Francis... de två är också sömnpiller såsom serien är när Francis inte är med. Hur det är möjligt vet jag inte. För när en favoritkaraktär är borta bara i ett par avsnitt (tex Peyton som var borta i ett par avsnitt i säsong 2 men ändå var OTH fortfarande bra utan henne) eller när det är ett par som jag inte gillar som bara håller i några avsnitt (George/Izzie i Greys Anatomy är ett exempel) så brukar det fungera ändå att se. Men inte den här serien tyvärr.... den blev plötsligt bara inte densamma utan Francis när han var borta. När han är med, så brukar det hända saker. Och Francis och Frary gör också bara hela serien, helt enkelt!
 
Francis och Lola? Nej, nej, nej, nej, nej, bara nej! Hur kunde de göra så?! Det var bara så helt jävla spontant! Rättare sagt så förstår jag varför Francis gjorde det, han är ju inte precis ihop med Mary nu och då har han därför rätt att göra vad han vill och med vem han vill. Men Lola!? L-O-L-A av alla andra tjejer? Marys lojala vän? Vad fan höll hon på med? Hur kunde hon göra så här mot Mary? När hon vet att Mary älskar Francis väldigt djupt och att anledningen till att hon gifter sig med Bash är för att skydda Francis från döden? Nej, nej, bara nej. Mary kommer bli förbannad på Lola, med all rätt! Lycka till, Lola, säger jag bara! Jag skäms över dig nu.
 
Jag trodde för ett ögonblick att Catherine verkligen tog livet av sig! Men ganska snabbt när Nostradomus kom in, förstod jag meddetsamma att han hade lagt nåt i bibeln som han gav henne tidigare i avsnittet så att hon skulle kunna spela död. Väldigt smart drag där!
 
Jag vägrar tro att Clarissa är död. Hur hårt slog Mary henne med stenen egentligen? Det var ju bara lite blod. Så därför vägrar jag tro att hon är död på nåt sätt. Hoppas att hon återuppstår även om jag egentligen inte gillar henne så himla mycket. Men hon gör ju serien spännande på nåt sätt. Så därför hoppas jag att hon överlever på nåt sätt! :)
 
Och på tal om Clarissa... eftersom jag inte har skrivit nån sammanfattning om tidigare avsnitt, så får jag passa på att göra det nu. Som jag har förstått det, så är Clarissa Catherines förstfödda. Och vet ni vad jag kom på i förra avsnitt? Nostradomus hade ju syner på att om Mary gifte sig med Francis så skulle Catherines förstfödda vara i fara och dö. De sa hela tiden att det var Francis. Som jag ser det, så kan Nostradomus syn egentligen ha handlat om Clarissa och inte Francis. Clarissa är ju Catherines förstfödda, inte Francis och synen handlar ju om den förstfödda. Men Clarissa äcklade Catherine så mycket så att hon förnekade hennes existens och därför sa hon hela tiden att Francis var hennes förstfödda. Fast egentligen inte. Så vet ni vad det betyder? Jo, Mary har skyddat Francis från döden i onödan hela tiden. Mary kan faktiskt gifta sig med Francis! Herregud, hoppas att de kommer på det innan bröllopet. Innan det är försent. Därför tror jag starkt på att det på nåt sätt kommer ändå att sluta med att Mary gifter sig med Francis och inte Bash i nästa avsnitt! Jag hoppas på det iallafall! Jag håller tummarna!!!
 
Det ska bli så spännande att få se nästa avsnitt då det är dags för det stora bröllopet! Jag är excited!
DATUM: 2014-03-02 / TID: 00:04:00
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Jay & Erin aka Linstead ♥

DATUM: 2014-03-01 / TID: 23:42:00
KATEGORI: One Tree Hill, Serienyheter, Övriga tvserier

Chicago PD.

Nu är jag äntligen ikapp med Chicago PD efter att ha hamnat efter med fyra avsnitt. Och jag måste säga att jag gillar den riktigt mycket! Den är min nya favorit polisserie nu. Jag är såååå glad att jag började se den för Sophia Bush skull! Det var så värt det! Jag har alltid varit ett fan av henne sen hennes karaktär Brooke Davis i One Tree Hill.
Hon är en helt otroligt fantastisk skådis och hon har talang helt enkelt! Hennes roll här som polisen Erin Lindsay i COPD är inget undantag, hon passar verkligen utmärkt som en polis och Erin är en av mina absolut favoritkaraktärer tillsammans med Jay och några till! Erin är en lika stark karaktär som Brooke var, det älskar jag fullkomligt.
Och jag shippar Jay och Erin aka Linstead som fan. Händer det inte nåt med dem snart, kommer jag att bli jäkla sur! ;)
DATUM: 2014-03-01 / TID: 23:14:00
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

Serielista: Februari 2014.

Det är en ny månad nu! Vilket betyder att det är dags att uppdatera serielistan nu om hur det gått i februari! De förändringar som skett är som vanligt i fetstil ;)
 
Ghost Whisperer blev jag klar med den första veckan i februari. Sleepy Hollow hade premiär på TV3 i måndags, så därför valde jag att följa den på tv istället för att vänta på svensk text till avsnitt 8-13 som jag har väntat på i flera månader nu (det är därför jag hamnade efter med serien). Så nu tog jag med den under serier jag är up to date med som svenskt takt. The Vampire Diaries hamnade jag tyvärr efter med och mest tack vare det har jag därför valt att ta en liten paus med den nu som jag sa tidigare i ett inlägg här då jag verkligen inte känner för att se serien nu.
 
Jag kom på att jag har glömt ta med Life Unexpected under serier jag är klar med - då jag faktiskt hade maraton och såg klart den för flera månader sedan. Så nu står den med! Detsamma med White Collar som jag glömde ta med under serier jag ligger efter i. Och så även Chicago PD som jag hade glömt ta med senaste gången jag uppdaterade serielistan. Nu står den under serier jag är up to date med då jag äntligen kom ikapp den idag då jag hamnade efter med fyra avsnitt. Så nu står alla tre med i listan. 
 
Och när det gäller Nikita, som jag började att ha som maraton för ett par veckor sedan, så har jag hunnit till den andra halvan av säsong 3. Har inte många avsnitt kvar nu, sen är jag på den sista fjärde säsongen. Och nu när jag snart är klar med den, är det äntligen dags för nästa efterlängtade maratonprojekt; Brothers and Sisters! Jag köpte samlarboxen för bara 500 spänn, så jag får den nu i veckan. Spännande då jag aldrig har sett ett enda avsnitt av serien. Har också lagt till Once Upon a Time in Wonderland ;)
 
Serier jag är up to date med:
The Originals (säsong 1)
Once Upon a Time (säsong 3)
Under the Dome (säsong 1)
Teen Wolf (säsong 3)
Revolution (säsong 2)
Reign (säsong 1)
Hart of Dixie (säsong 3)
Chicago PD (säsong 1)
Supernatural (säsong 9) *svenskt takt*
Beauty and the Beast (säsong 2) *svenskt takt*
Sleepy Hollow (säsong 1) *svenskt takt*
 
Serier jag ligger efter i:
Greys Anatomy (säsong 10)
The Vampire Diaries (säsong 5)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
New Girl (säsong 2)
90210 (säsong 4)
Arrow (säsong 2)
True Blood (säsong 4)
Criminal Minds (säsong 5)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Awkward (säsong 3)
Dexter (säsong 2)
Desperate Housewives (säsong 5)
Revenge (säsong 2)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
Grimm (säsong 2)
Suits (säsong 1)
Sons of Anarchy (säsong 4)
Nikita (säsong 3)
American Horror Story (säsong 2)
Ugly Betty (säsong 2)
Twisted (säsong 1)
White Collar (säsong 2)
 
Serier jag sett klart från början till slut:
One Tree Hill
Gilmore Girls
Hellcats
Lost
OC
Veronica Mars
Vänner
Kyle XY
Prison Break
Harper's Island
Gossip Girl
Roswell
Förhäxad
The Secret Circle
Don't trust the bitch in apartment 23
21 Jump Streets
Privileged
The Gates
Life Unexpected
Ghost Whisperer
 
Serier jag vill titta på:
Beverly Hills 90210 (brukade alltid se den på tv, men vill se hela från början tills slut)
Brothers & Sisters
Homeland
The Walking Dead
Scandal
Switched at Birth
Breaking Bad
Everwood
Chuck
Once Upon a Time in Wonderland
DATUM: 2014-03-01 / TID: 22:40:27
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Salex (spoilers).

    
Åh varför var de tvungen att ta död på mitt näst största ship, Sean och Alex aka Salex, efter Michael och Nikita i Nikita!? Varför, varför! Jag visste långt innan att han skulle dö, men jag förnekade det. Tills nu när jag nyss såg det artonde avsnittet. Då bara visste jag. Salex är faktiskt över nu. Jag grät som fan. Åh, mitt Salex hjärta är krossad nu! </3