DATUM: 2013-01-31 / TID: 23:17:44
KATEGORI: Citat

Citat #15.

DATUM: 2013-01-31 / TID: 23:14:00
KATEGORI: Citat

Citat #14.

"Det är bättre att vara hatad för vad du är än att bli älskad för vad du inte är."
- Andre Gide.
DATUM: 2013-01-31 / TID: 22:51:00
KATEGORI: Böcker, Citat

Citat #13.

"Jag har aldrig älskat dig mer än jag gör just nu. Och jag kommer aldrig att älska dig mindre än jag gör just nu."
- Ethan till Lena, boken Beautiful Creatures sid 515.
DATUM: 2013-01-31 / TID: 01:59:00
KATEGORI: Böcker, Film

The perfect cast ♥

Nu när jag har läst boken klart och ser på dessa skådisarna, så tycker jag att de har gjort ett bra jobb med att välja cast till rollfigurerna! Alden Ehrenreich och Alice Englert är så jävla perfekta som Ethan och Lena. Och även Emmy Rossum är perfekt som Ridley och Jeremy Irons som Macon Ravonwood och Viola Davis som Amma! Jag är jättenöjd. Jag ser verkligen fram emot att se filmen. Jag har väldigt höga förväntningar. Jag vet att det inte är bra med att ha höga förväntningar, men för mig när det gäller såna filmer blir jag faktiskt aldrig besviken! ♥
 
PS. Filmen är två timmar och två minuter lång! YAY för det! ;D
DATUM: 2013-01-31 / TID: 01:47:00
KATEGORI: Böcker, Film

Beautiful Creatures.

Jag bröt tyvärr mitt löfte igår när det gäller att läsa Beautiful Creatures! Jag sträckläste den igår ändå trots att jag hade sagt åt mig att ta det lugnt. Innan jag läste ut den igår hade jag lyckats kanonbra att bara läsa ett eller två kapitel om dagen sen den 23 januari då jag fick boken.
Men igår när jag lade mig och skulle bara läsa max två kapitel som vanligt, var det droppen! För det började hända saker mycket i boken, så jag blev ännu mer fängslad och kunde då bara inte släppa boken ifrån mig. Så då pang, jag läste flera kapitel istället för bara två. När jag var klar, var det då klockan fyra på morgonen. Och jag bara hade tre kapitel kvar. Då tänkte jag men så fan heller och läste ut den istället för att spara på de sista kapitel tills idag!
 
Min slutsats om boken? Så sjukt jävla bra!! Jag blev helt fängslad redan efter bara två eller tre sidor. Inte ofta det händer mig! Det har bara hänt med Twilight böckerna, Fallen Ängel böckerna och Frost böckerna.
Men nu tillbaka till boken... den är så obeskrivligt bra! En mycket fängslande berättelse, och en mycket fängslande kärlekshistoria!
Helt ärligt så tycker jag faktiskt, förvånade nog, på nåt sätt att den är bättre än Twilight! ;)
 
Det återstår att se om filmen, eller filmerna (bok 2, 3 och 4) om första filmen blir en stor succe, också kommer att bli bättre! Jag slår vad om att det kommer de att vara med tanke på att jag tycker boken är bättre! Missförstå inte nu, Twilight kommer absolut alltid att vara min första stora kärlek. Men nu har jag en ny kärlek - Beautiful Creatures! ♥
DATUM: 2013-01-30 / TID: 23:51:23
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Delena - this is our time now ♥

DATUM: 2013-01-30 / TID: 23:44:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Stelena - that kind of love never dies ♥


 
DATUM: 2013-01-30 / TID: 23:31:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

The brothers Salvatore - Defan ♥

 
DATUM: 2013-01-29 / TID: 21:00:00
KATEGORI: The Vampire Diaries, Veckans Hottie & Beauty

Veckans hottie/beauty #5.

Veckans Hottie och Beauty blir Ian Somerhalder och Nina Dobrev kända från The Vampire Diaries! Ian kan man ju inte alls motstå!!! De som kan det är inte kloka i huvud! Han är bara sååå jävla snygg, så jävla het och så jävla sexig! Man smälter som smör varenda gång man ser in i hans blåa ögon, man liksom drunkar i dem! Och man kan inte låta bli att älska hans underbara leende! Och man kan heller inte motstå hans underbara karaktär Damon Salvatore med sina roliga oneliners i The Vampire Diaries. Och Nina därefter är helt galet vacker, en sann skönhet! Och det bästa är att de även är ett par privat också och inte bara i serien som Delena! ♥
DATUM: 2013-01-29 / TID: 15:18:00
KATEGORI: Böcker, Film, I want

Jag vill se ♦ Beautiful Creatures.

Jag längtar verkligen jättemycket! Jag är halvvägs klar med boken nu, som filmen är baserad på, men jag älskar den redan fullständigt! Så fantastiskt bra! Och den påminner mycket om Twilight. Iallafall till den episka kärlekshistorien. Ååh, jag ser verkligen fram emot att se filmen! Om bok 2 och 3 också ska bli film, så är den här ännu en filmserie jag kommer att älska lika mycket som jag älskar Twilight eller mer! Kärlek till båda! ♥
DATUM: 2013-01-28 / TID: 14:16:00
KATEGORI: Böcker, Citat

Citat #12.

"Jag kunde inte förlora henne. Jag vägrade. Blotta tanken på att aldrig få röra henne igen gjorde mig tokig. Tokigare än om jag skulle förlora alla mina vänner. Tokigare än om jag var den minst populäre killen på skolan. Tokigare än om Amma skulle vara konstant arg på mig. Att förlora Lena var det värsta jag kunde föreställa mig. Som om jag föll, men den här gången skulle jag definitivt slå i marken."
- Ethan, boken Beautiful Creatures sid 206-207.
DATUM: 2013-01-27 / TID: 00:05:49
KATEGORI: The Vampire Diaries

Favourite couples in TVD ♥

 
Stelena, Klaroline, Delena, Forwood, Jeranna och Jalaric ♥
DATUM: 2013-01-26 / TID: 22:55:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

The Vampire Diaries.

Idag har jag börjat min maraton med The Vampire Diaries! Har hunnit med fem avsnitt av säsong 1 nu. Och åh, nu när jag just såg de första avsnitten fick jag tillbaka alla känslor jag alltid haft för Stefan och Elena tillsammans - alltså jag blev återigen team Stelena igen på nytt som jag alltid varit fram tills nånstans i säsong 4 då jag blev team Defan.
 
Så nu är jag därför jätteförvirrad. På riktigt. Har jag verkligen bytt över till team Defan på riktigt eller bytte jag bara för att jag är förbannad på Elena att hon i säsong 4 sårade Stefan mycket värre än hon har sårat Damon oräkneliga gånger (missförstå inte nu, de gångerna hon sårat Damon är självklart lika oförlåtliga som hon sårat Stefan i säsong 4, menmen...)? Eller tillhör jag egentligen team Stelena fortfarande, djupt i mitt hjärta? Eller så på nåt konstigt sätt är jag båda Defan och Stelena och delvis Delena? Eller så har jag helt omedveten EGENTLIGEN alltid varit team Defan innerst i mitt hjärta sen säsong 1? Eller jag vet fan inte. Jag menar, jag älskar ju Delena också. Inte bara Stelena. Båda är ju fina ihop på olika sätt även om jag tycker att det är Stelena som hör ihop. Så betyder det då att jag är team Defan eller är jag team Stelena för att jag tycker de hör ihop mer? Eller? Nu är ni nog lite förvirrade, haha - för jag sa ju just att jag älskar båda på olika sätt men att Stelena hör ihop. Tyvärr så är det så här att det är väldigt komplicerat i min konstiga lilla hjärna nu - för tro mig, jag är lika förvirrad som er!
 
Fast om man tänker på JUST NU, alltså säsong 4, så är jag färdig med Delena och Stelena nu då jag inte gillar Elena som vampyr överhuvudtaget. För ändå sen hon blev vampyr, så har nåt bara känts fel. Allt har ju spårat ur nu med sirebond, brustna hjärtan, botemedel och allt. Nåt bara känns fel som jag inte riktigt vet vad. Det återstår att se sen om vilken team jag tillhör egentligen (Defan, Stelena eller Delena)! När det gäller team, så fokuserar jag bara på Klaroline nu i säsong 4 ;)
DATUM: 2013-01-26 / TID: 01:37:00
KATEGORI: Böcker, Film

Beautiful Creatures - mörka drömmar, livsfarlig kärlek.

Jag fick äntligen boken Beautiful Creatures - mörka drömmar, livsfarlig kärlek på posten igår. Jag började läsa den när jag lade mig och jag blev så otroligt jävla uppslukad av den redan efter bara ett par sidor! Lika mycket uppslukad som jag blev när jag läste Twilight böckerna för första gången. Om möjligt, litelite mer!
Fast den här gången lyckades jag äntligen att motstå min lust att sträckläsa den. Jag har bara hunnit läsa 80 av 516 sidor sen igår tills idag och så här ska det fortsätta! Jag tänker försöka att ta det lugnt med boken och bli klar med den lagomt till filmens premiär den 13 februari.
Till dess ska jag försöka att hitta nån som vill se den med mig nån gång i februari eller mars. Kanske Ida? Jag ska fråga henne. Om hon inte vill, så frågar jag min kusin Nattie. Eller annars går jag ensam om jag vågar! Men hur som helst, så kan jag inte vänta att få se filmen på bio! Jag slår vad om att den kommer att bli lika bra som Twilight eller om möjligt, ännu bättre! I vilket fall som, så ser jag fram emot att se filmen! ♥
DATUM: 2013-01-25 / TID: 00:55:00
KATEGORI: Citat, Gifs

Citat #11.

"Beauty is more than just shining for others. You don't need to have the perfect face to be beautiful. Being ugly or beautiful is a matter of energy and true beauty comes from the heart."
- Kristen Stewart
DATUM: 2013-01-24 / TID: 21:55:53
KATEGORI: Allmänt, Personligt, tankar, åsikter

Det är ensamt.

Nåt ni inte vet är att det är så otroligt ensamt att bo i Vaggeryd! Särskilt för mig som inte har några kompisar här att umgås med. Alla mina vänner bor långt. Det är väldigt jobbigt att inte kunna umgås med dem ofta. Jag måste se till att hitta nån att umgås med här. Tills jag hittar en lägenhet i Vetlanda och då kan jag äntligen umgås med Ida nästan varje dag! Jag saknar henne alltid så enormt mycket varje gång jag har varit hos henne och sedan åkt hem eller tvärtom. Det suger som fan att det blivit så här efter studenten!
Jag önskar att man kunde bli en superhjälte med krafter som tex kan göra så att jag förflyttar mig från Vaggeryd till en annan stad utan att några minuter av tiden har slösats bort! Tänk vad fett det skulle bli om det kunde vara så! Så jag kan vara hos Ida eller nån annan av mina vänner när som helst jag vill utan att slösa tiden eller pengar! Tänk vad mycket pengar man skulle ha då! xD
DATUM: 2013-01-24 / TID: 12:50:13
KATEGORI: Allmänt, Film

Praktik.

Ang mitt intervjumöte igår... som bara blev 30 minuter och det gick jättebra! Jag skötte mig bra som tur var med tanke på att jag var så jävla nervös innan. Jag har undertecknat ett papper som de ska skicka till polisen. Ni vet att man brukar måste kolla över brottregistret om man vill jobba med barn? Just därför! Mötet var ju mest om praktik på Kålgårdskolan i Jönköping. Därför måste polisen vara inblandade innan jag kan få ett personligt möte med arbetsgivaren på Kålgårdskolan om ett par veckor. Dessutom har jag inget att oroa mig för ändå, då mitt brottregister är helt ren! ;)
De sa också bland annat att om jag får en praktikplats på skolan, så blir det bara deltid. För det är lite svårt med heltid nu då det är fullt, nåt i den stilen. Jag sa att jag har inget emot det alls, deltid är ju bättre än ingenting! ;) De sa också att praktiken leder nog inte till anställning alls då det krävs oftast att man ska vara helt utbildad som förskolslärare och så för att kunna få en anställning. Då bestämde jag tyst för mig själv direkt att om jag fick praktik på skolan och jag trivs jättebra och vill jobba med barn för all framtid, så tänker jag gå och utbilda mig som förskolslärare! Innan mötet avslutades, sa de att de ska göra deras bästa att jag får praktik så snart som möjligt! Nu är det bara att vänta och se vad som händer! ;)
 
PS. Ni vet min recension om The Impossible här? Nu har det gått två dagar sedan jag såg filmen och jag tänker fortfarande mycket på den. Och då menar jag egentligen hela tiden! Det är ju en så otroligt vacker film och så jävla hjärtskärande rakt igenom! Den berörde mig alldeles, alldeles, alldeles för mycket! Alldeles för mycket! Aldrig förr har en film berört mig så här jävla illa! Iallafall inte på några år! Så jag säger det igen... SE DEN PÅ EN GÅNG!
DATUM: 2013-01-24 / TID: 00:44:00
KATEGORI: Gifs, Veckans Hottie & Beauty

Veckans hottie/beauty #4.

Veckans Hottie och Beauty blir Chris Hemsworth och Natalie Portman! Chris är bara så sjukt jävla snygg och sexig! Hans ansikte, hans kropp, hans muskler, hans leende... MUMS! Och Natalie är bara så gudomligt vacker! Kan inte vänta att se Thor 2 The Dark Moon med de två som har svensk biopremiär i december! ♥
 
DATUM: 2013-01-23 / TID: 19:58:00
KATEGORI: Film

Berättelsen om Pi (2012).

Den såg jag igår efter The Impossible och jag älskade den! Otroligt vacker film rakt igenom med en fantastisk berättelse! Mäktig, unik och underhållande från början till slut! Trots att den är två timmar och femton minuter lång, så känns den inte långtråkig alls - vilket är ett stort plus! Och det hände att jag blev väldigt tårögd då och då under filmen som gick. Det är även så svårt att tro att Richard Parker, tigern, är fejk för den ser ju så riktig ut! Så otroligt välgjord ut! Vilket är också ett stort plus! Allt i filmen med tigern är tveklöst min favorit. Jag rekommenderar denna verkligen! Trailern kan ni se här.
 
Efter ett skeppsbrott befinner sig den 16-årige Pi som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla havet med en tiger. Livet på båten blir en kamp för överlevnad och dagar och nätter fyllda av spänning, hopp och förtvivlan. När räddningen till slut kommer är Pi den ende som kan återberätta historien om vad som egentligen hände därute, men frågan är om man någonsin kommer tro honom...
 
 
DATUM: 2013-01-22 / TID: 20:04:00
KATEGORI: Film

The Impossible (2012).

Jag såg The Impossible idag och jag vet knappt vart jag ska börja! Jag är för mållös och ledsen. Jag bara grät, grät och grät med en stor, fet klump i halsen i ca två timmar - alltså ändå sen tsunami slog till fram tills slutet. Jag slutade inte gråta alls, jag bara fortsatte och fortsatte.
Varenda minut av filmen krossade mitt hjärta som fan gång på gång, alltså ju längre filmen gick, desto mer krympte mitt hjärta. Det gjorde ont. Att se hur alla led, särskilt familjen Bennett som filmen är baserad på om, och hur traumatiskt rädda alla var, hur alla kämpade med att hitta deras förlorade familjer eller att förstå och så - det gjorde verkligen ont att se! Det gjorde verkligen, verkligen ont!
Jag kan inte ens föreställa mig hur alla, som upplevde och överlevde det, kände när det var över. Var de lättade att de inte var döda? Eller önskade de bara att de också hade dött tillsammans med alla nära och kära som de förlorade i tsunami så att de skulle slippa den vidriga smärtan som allt det förde med sig? Och hur de känner nu när de tänker tillbaka på den dagen då och då. Herregud... jag kan inte ens föreställa mig det! Det är ju bara för jävligt att en sån hemsk katastrof hände!
Slusats: Den är en så jävla gripande men så jävla bra film! Den berör ens hjärta väldigt djupt som den gjorde med mig! Den är tveklöst en av de bästa filmerna jag nånsin sett! Och för att inte tala om de otroliga och välspelade skådespelareinsatserna av Ewan McGregor och Naomi Watts, som spelar föräldrarna, och även pojkarna som spelar deras söner (särskilt den äldsta sonen)! Så jag kan förstå varför Naomi Watts har nominerats till Oscar i år för Bästa kvinnliga roll i filmen. Jag hoppas hon vinner för det förtjänar hon så bra som hon är i filmen! Jag rekommenderar denna filmen starkt! Ni kommer inte att bli besvikna! Men jag vill bara varna er att det INTE kommer att vara ett öga torrt om ni är känsliga! Trailern kan ni se här.
 
Maria, Henry och deras tre söner är på semester i det tropiska Thailand. När familjen njuter av solen vid poolen slits paradiset i bitar av den enorma våg som drar med sig allt i dess väg och splittrar familjen. The Impossible är baserad på en sann historia om en av de tusentals familjer som drabbades av den ofattbara katastrofen 2004.
 
DATUM: 2013-01-22 / TID: 13:48:55
KATEGORI: Foto

Power Big Meet 2011 ♥

DATUM: 2013-01-21 / TID: 23:07:00
KATEGORI: Film, I want

Jag vill se ♦ Safe Haven.

DENNA VILL JAG OCKSÅ SE! Ännu en Nicholas Sparks film med snyggingen Josh Duhamel i en av huvudrollerna! Jag bara ääälskar filmer som är baserade på Sparks böckerna, han är ju en så underbar författare! Den har svensk biopremiär den 5 april ♥
DATUM: 2013-01-20 / TID: 21:50:00
KATEGORI: Film, I want

Jag vill se ♦ At Any Price.

Denna vill jag se!!! Den handlar om en orolig bonde (spelad av Dennis Quaid) som hoppas att hans son Dean (Zac Efron) ska ge upp drömmar om att bli en racerförare och satsa på jordbruket istället samtidigt som det uppstår en stor kris i familjen, Den låter ju fett bra! Precis typ av min smak och jag älskar dramafilmer! JAG LÄNGTAR!! ;)
DATUM: 2013-01-20 / TID: 21:06:37
KATEGORI: Allmänt, Tidsfördriv, listor

Nya läsare? Frågestund?

Jag ser att jag har fått några nya läsare av att döma att mina unika besökare har ökat med några. Hoppas detta stämmer och inte nån lögn. I så fall är det roligt att ni hittade hit! :D
Ni kanske inte vet detta ännu. Jag är döv och jag säger detta för jag vet att det finns många hörande som brukar bli intresserade när de får höra att en är döv så att de överröser en med en massa frågor.
Därför tänker jag ha en frågestund här (det är ett tag sedan!) så att ni, anonym eller ej, kan få fråga vad ni vill om dövhet och då kan ni gärna passa på att ställa andra frågor också för att lära känna mig lite! Det kan vara om vad som helst. Mitt liv, min familj, vad jag älskar, vad jag inte älskar, favoritfilm och så vidare. Fråga bara på! Jag avslutar frågestunden när jag känner att det räcker med frågor! ;) bilden lånad från här.
DATUM: 2013-01-20 / TID: 02:27:00
KATEGORI: Allmänt

Hur mötet gick.

Jag glömde berätta hur mötet på AF i måndags gick! Det gick jättebra! Jag fick veta bland annat att det finns en man, som ordnar praktik i Jönköpings kommun, som vill träffa mig först om en möjligen praktikplats på en förskola i Jönköping som har en klass med teckenspråk.
Jag blev jätteglad när jag fick veta det, och tyvärr, fick höga förväntningar också pga det. Jag kan inte hjälpa att hoppas för mycket, haha. De skulle meddela mig om när jag skulle ha möte med honom. Och nu har jag fått veta det - jag har intervjumöte med honom nu på onsdag! Jag som trodde att det skulle dröja lite. När jag höll i brevet och läste det, blev jag plötsligt rädd. För allt är plötsligt så verkligt nu. Jag har ju typ inte insett, verkligen insett, på riktigt att jag ÄR arbetslös. Så när jag läste brevet, då insåg jag äntligen att jag faktiskt är arbetslös på riktigt och inte nån student längre! Det känns lite läskigt. Allt är bara så verkligt nu.
 
Ja, nu ska jag lägga mig och sova! God natt folks! ;)
DATUM: 2013-01-19 / TID: 23:54:00
KATEGORI: Film, One Tree Hill

A Cinderella Story (2004).

Den såg jag idag efter Ghosts of Girlfriends Past för typ tusen gången och jag tröttnar heller aldrig på den! Den är en sjukt härlig, rolig och charmig romantik komedifilm som man kan se om och om igen utan att nånsin tröttna! Den här kommer också alltid att vara bäst - tvåan och trean är bra, ja. men de slår aldrig ettan! Hilary Duff är en jättehärlig och bra skådis och Chad Michael Murray är också en bra skådis och han är även så sjukt jävla oemotståndlig också, man kan liksom inte ens slita blicken ifrån honom! Så snygg är han ju! Och han och Duff har en grym personkemi! Trailern kan ni se här.
 

Sam (Hilary Duff) skurar golv på ett fik, hanterar sin elaka styvmor och styvsystrar och drömmer om att få gå på Princeton colleage (den perfekta mötesplatsen för en prinsessa att träffa sin prins). Men kanske har hon redan hittat sin drömprins, hennes annonyma e-mail kompis (Chad Michel Murray) som planerar träffa henne på Halloweenfesten. Sam får panik när det visar sig att killen som döljer sig bakom den hemliga Internet indentiteten är skolans coolaste kille. Kan han älska en tjej som inte är en del av innegänget?

 

 

DATUM: 2013-01-19 / TID: 23:42:39
KATEGORI: Film

Ghosts of Girlfriends Past (2009).

Den såg jag idag och den har jag sett förut en gång för något år sedan! Den är en jättebra och rolig film med en bra story, en bra manus, ett fint budskap och en rad fantastiska skådisar! En av mina favoritfilmer, utan tvekan. En enda negativ sak med filmen är att den borde ha blivit lite längre! Matthew McConaughey, Michael Douglas, Jennifer Garner och Emma Stone lyste med sina roller fantastiskt! Även har Matthew och Jennifer en fin personkemi också! Jag rekommenderar den verkligen, ni kommer inte att bli besvikna! Trailern kan ni se här,
 
Den världsberömda modefotografen Colin Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik, framför allt när det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Colin verkar ha precis allt han önskar sig, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Colin saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hålla sig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Colin återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner...
 
DATUM: 2013-01-19 / TID: 23:29:00
KATEGORI: Film

How to Lose a Guy in 10 Days (2003).

Den såg jag i torsdags för typ 54647:e gången och gud, jag tröttnar ALDRIG nånsin på den! Den är en så sjukt härlig, rolig och underbar film! Det är väldigt svårt att bli trött på den! Och den har en härlig personlighet att få en att skratta för jag skrattar nästan varenda gång jag ser den! Detsamma med Kate Hudson - hon har en sjukt härlig personlighet och hon är en av de bästa, härligaste och roligaste och vackraste skådisarna som finns på jorden! Och även Matthew McConaughey är en helt fantastisk skådis och snygg är han också! Matthew och Kate har en sån jävla fin och otrolig personkemi! Jag rekommenderar den starkt! Trailern kan ni se här.
 
Andie Anderson är skribent på den flashiga tjejtidningen Composure. När en av Andies medarbetare blir dumpad får chefen idén till Andies nästa artikel: "Hur du förlorar en kille på 10 dagar". Planen är att Andie ska träffa en kille och få honom att förälska sig i henne. När han väl är fast ska hon göra alla de klassiska misstagen som leder till att han dumpar henne.
 
DATUM: 2013-01-19 / TID: 23:02:13
KATEGORI: Film

A Little Bit of Heaven (2011).

Den såg jag i onsdags och åh. den är en helt underbar men attans sorglig film! Jag vart helt förstörd i ansiktet efter att jag grät som en tok den sista halvtimmen! Men det var absolut värt det, alltid! Den var ju så underbar, så härlig, så fin och så bra! Den kommer jag lätt att se igen! Det är ingen tvekan om det! Gael Garcia Bernal och Kate Hudson hade fin personkemi och de gjorde ett jättebra jobb med att spela sina roller väldigt väl och trovärdigt - det är inte så konstigt då de är ju jättebra skådisar! Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
 
Kate Hudson är perfekt i rollen som den sprudlande vackra Marley, en ung karriärkvinna som plötsligt drabbas av cancer. Marley är en riktig flirt, som aldrig har varit kär, men när hon träffar läkaren spelad av oemotståndlig Gael Garcia Bernal, kunde kärlek kanske ändå vara den bästa medicinen?
 
DATUM: 2013-01-19 / TID: 18:42:00
KATEGORI: Gifs, Hart of Dixie, Sammanfattningar

Old Alabama ♥

Hart of Dixie 2x11 Old Alabama såg jag igår eller föriggår och jag älskade det fullständigt! Vi fick se Wade och Zoe som pojkvän och flickvän och alla deras scener var helt jävla underbara! Särskilt den sista - sista gif ovanför. Bara sååå sjukt jävla söt! Jag hade inte kunnat förvänta mig nåt bättre! Varenda minut av hela avsnittet var perfekt, bara perfekt! Det är ett av mina favoritavsnitt nu! Nu avslutar jag med mitt favoritcitat från Wade i det här avsnittet till Zoe. "But we are not your parents, all right? We're us. And yeah we're gonna drive each other crazy sometimes, but you gotta remember that's what brought us together in the first place." ♥
DATUM: 2013-01-17 / TID: 23:36:00
KATEGORI: Allmänt, Random, Tidsfördriv, listor

My comeback! ;)

Jag vill bara säga att jag nu äntligen har fått tillbaka motivation till att fortsätta att skriva på min novell Love is Beautiful! Det är på tiden för comeback nu efter den långa pausen! Jag har bytt till en ny design och jag har även redan skrivit halva kapitel 8 nu nyss också, så förhoppningsvis kommer det upp imorgon kväll! Kika in! Det finns en liten sneak peek ur kapitel där nu eller läs på bilden om ni kan läsa där ;)
DATUM: 2013-01-16 / TID: 12:09:17
KATEGORI: Hart of Dixie

Visste du att...?


Visste du att Wilson Bethel och Rachel Bilson, som spelar Wade och Zoe, har spelat mot varandra en gång tidigare innan Hart of Dixie? Ja, det är sant! Det var för några år sedan och det var på The OC säsong 1 avsnitt 20 där Brad, Wilsons karaktär, ber Summer att kyssa killar för pengar! ;)
DATUM: 2013-01-16 / TID: 00:55:00
KATEGORI: Hart of Dixie

"Call me Doctor" med Rachel Bilson.

Om jag minns det här rätt... när Hart of Dixie först kom, så fick Rachel Bilson mycket kritik för sin roll som Dr Zoe Hart för att hon inte var trovärdig som en doktor. Och då fick Wilson Bethel en idé. Att göra en video där Rachel fick rapa som en doktor. En väldigt jävla rolig video som heter "Call me Doctor" på tre minuter. Jag rekommenderar er verkligen att se den och få er ett gott skratt! :D
DATUM: 2013-01-16 / TID: 00:26:07
KATEGORI: Böcker

Böcker jag vill läsa.

Finale (sista delen - och jag vet inte vad svenska namnet blir) av Becca Fitzpatrick.
Rädda mig inte (uppföljaren till Rör mig inte!) av Tahereh Mafi.
Beautiful Creatures: Mörka drömmar, livsfarlig kärlek av Karcia Garcia och Margaret Stohl. Denna har jag beställt! ;)
Döden i dina ögon av Rachel Ward.
Mer än ögat ser (del 1) av Melissa Marr.
Under din hud (del 2) av Melissa Marr.
Berusad av evigt liv (del 3) av Melissa Marr.
I ljuset av din skugga (del 4) av Melissa Marr.
Pretty Little Liars (Lögner, Hemligheter osv) böcker av Sara Shepard.
Om jag stannar (del 1) av Gayle Forman.
När jag lät dig gå (del 2) av Gayle Forman.
 
Och antagligen flera böcker mer! Är det några böcker som ni vill att jag ska läsa, så tipsa bara på!!! Jag älskar ju att läsa böcker! Helst fantasy med förbjuden kärlek eller omöjlig kärlek - men annars tipsa gärna andra böcker också! Och här kommer mina tips på böcker som är ett måste för er att läsa om ni inte redan har gjort det! ;)
 
Om jag kunde drömma (del 1) av Stephenie Meyer.
När jag hör din röst (del 2) av Stephenie Meyer.
Ljudet av ditt hjärta (del 3) av Stephenie Meyer.
Så länge vi båda andas (del 4 - sista) av Stephenie Meyer.
Bree Tanners andra liv av Stephenie Meyer.
Genom dina ögon av Stephenie Meyer.
Fallen ängel (del 1) av Becca Fitzpatrick.
Förlorad ängel (del 2) av Becca Fitzpatrick.
Noras val av (del 3) Becca Fitzpatrick.
Frost (del 1) av Maggie Stiefvater.
Feber (del 2) av Maggie Stiefvater.
För evigt (del 3 - sista) av Maggie Stiefvater.
Rör mig inte! (del 1) av Tahereh Mafi.
Varma kroppar av Isaac Marion.
Innan jag dör av Jenny Downham.
Undrens tid av Nicholas Sparks.
Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta av Nicholas Sparks.
DATUM: 2013-01-15 / TID: 21:12:26
KATEGORI: Random

Vad i helvete?

Jag möttes av den här nyheten när jag kom in på Aftonbladet och jag bara "vad i helvete!?". Jag har aldrig sett nåt liknelse! xD
DATUM: 2013-01-14 / TID: 16:35:00
KATEGORI: Gifs, Hart of Dixie

Wade/Zoe is together! ♥

 
Jag har sett den här scenen om och om igen miljon gånger bara för att jag är så glad att de äntligen är tillsammans offentligt nu! Ärligt så kan jag inte förstå mig på alla som hejar på George och Zoe!? Blä på dem, de är ju bara tråkiga ihop! Och jag känner heller INGENTING, typ jag får ingen åh-de-hör-ihop-reaktion, när jag ser de två tillsammans om jag ska vara 110% ärlig. Det är bara ett stort gäsp på dem över deras huvud. Men Wade och Zoe därefter, ett stort och fet JA till dem! På många sätt hör de ihop och de är endgame, punkt slut! ♥
 
Och YAY att Hart of Dixie är tillbaka igen i USA imorgon!! Vilket förklarar varför jag precis publicerade gifs med Wade och Zoe. Åh, jag ser verkligen fram emot att se dem som pojkvän och flickvän! Det ska bli så otroligt spännande och nervpirrande att se! Jag slår vad om att det blir massor av underbara scener med dem!  ;D
DATUM: 2013-01-14 / TID: 16:09:00
KATEGORI: Gifs, Hart of Dixie

Wade/Zoe season 2 moments ♥


 
DATUM: 2013-01-14 / TID: 16:01:00
KATEGORI: Gifs, Hart of Dixie

"There's something here. Something between us."

 
DATUM: 2013-01-14 / TID: 14:01:00
KATEGORI: Pretty Little Liars, Veckans Hottie & Beauty

Veckans hottie/beauty #3.

Veckans Hottie och Beauty blir... Keegan Allen och Troian Bellisario aka Toby & Spencer från Pretty Little Liars! Keegan har ett speciellt utseende medan Troian är så sjukt vacker! ♥
DATUM: 2013-01-13 / TID: 23:38:55
KATEGORI: Allmänt

Jobbgarantin för unga.

Imorgon ska jag på möte på Arbetsförmedlingen kl 11:00 på förmiddagen - och då ska det planeras en massa! Jag ser fram emot det faktiskt, att planera. De ska även äntligen skriva in mig på jobbgarantin för unga också vilket betyder ju att jag nu kan få ersättning från och med februari! ;)
Nu kan nog livet gå igång på riktigt med alla mina mål dvs mina nyårslöften. Här ska det kämpas! :)
DATUM: 2013-01-11 / TID: 19:24:00
KATEGORI: Allmänt

Goodbye for a while.

Min kompis Ida är framme här om tio-femton minuter och hon ska sova över här tills söndag. Så jag vill därför säga att det blir ingen bloggning mer nu förrän på söndag. Så ni får ha en trevlig helg! ;)
DATUM: 2013-01-11 / TID: 16:47:00
KATEGORI: Film

The Hobbit: En oväntad resa.

The Hobbit såg jag förrigår och jag älskade den fullkomligt! Den var så magiskt bra! Det är en visuellt vacker, spännande och väldigt lyckad film! Jag älskade att de först knyte ihop början av Sagan om ringen: Härskärringen med denna filmen och sedan stack iväg och skapade en ny handling. Och jag kände igen otroligt mycket av det som hände i LOTR vilket var ett stort plus!
Jag tycker att Martin Freeman gjorde ett riktigt bra jobb som Bilbo medan Ian McKellen som vanligt var makalös i sin roll som Gandalf! Ingen McKellen, så ingen film!
Och jag kan inte riktigt ännu säga om denna är bättre än LOTR-filmerna eller inte. Jag menar, jag tycker i nuläget att de är självklart bättre för att min älskade favorit är ju med där - nämlingen Legolas - och för att dom har en mörkare och allvarligare ton vilket jag ju älskar mer! Så jag väntar därför med att säga om The Hobbit triologi eller LOTR-filmerna är bättre, när de väl har visat tvåan och trean!
Det är en fängslande berättelse och jag kan inte vänta att se tvåan och trean! Älskar ni LOTR-filmerna så är denna ett måste! Trailern kan ni se här.
 
Berättelsen om Bilbo Baggers resa för att återkräva dvärgarnas kungadöme
Erebor som för länge sedan erövrades av draken Smaug...
 
 
 
 
DATUM: 2013-01-11 / TID: 15:54:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

En stor spoiler!

LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS I THE VAMPIRE DIARIES!!!
 
På våren kommer en stor kvinnlig karaktär i The Vampire Diaries att dö! Undra vem!? Nu är jag livrädd för vem som ska dö!
För när en likadan spoiler kom om säsong 1, dog Anna som var en av mina favoriter. Sen var det en likadan spoiler om säsong 2 och då dog Jenna som också var en av mina favoriter. Och när en likadan spoiler kom om säsong 3, dog Alaric som också var en av mina favoriter! Nu kan det vara likadant den här gången! Därför är jag livrädd och väldigt nervös nu!
Mina favoriter är Damon, Stefan, Jeremy, Caroline, Klaus, Rebekah, Elijah, Kol, Bonnie och Katherine. Eftersom det är en kvinna som ska dö, så kan man utesluta killarna. Och man kan utesluta till och med Elena också, hon är ju en huvudperson så hon kan inte dö. Då står det mellan Caroline, Rebekah, Bonnie och Katherine!
 
Vem kan dö:
1. Caroline
2. Bonnie
3. Katherine
4. Rebekah
5. Hayley
6. April
DATUM: 2013-01-11 / TID: 01:04:00
KATEGORI: Random, Serienyheter, Övriga tvserier

Det är oväntat!

Minns ni den här supersöta killen Kyle från Kyle XY som spelas av Matt Dallas? Han har kommit ut ur garderoben! Han är gay! Han valde att börja 2013 genom att offentliggöra det på sin Twitter och berätta att han har förlovat sig med hans pojkvän Blue Hamilton. Det här kom verkligen som en total stor överraskning för mig! Jag liksom inte hade några misstankar om detta alls! Så det var verkligen oväntat! Jag önskar honom all lycka! Jag är så glad för hans skull! ;D
DATUM: 2013-01-10 / TID: 23:30:02
KATEGORI: Citat

Citat #10.

I don’t think you can sell your soul… but if there were an opportunity to trade my soul for the life of somebody else, I would have to say my wife. There’s a really cheesy country song- not cheesy but it’s old, by Tim McGraw called Don’t Take The Girl. And in the last verse he basically, his wife is dying and he hits his knees and prays to God "don’t take her, take me instead” and that’s kinda the same thing.
- Jensen Ackles om Danneel Ackles ♥
DATUM: 2013-01-10 / TID: 23:09:00
KATEGORI: Gifs, One Tree Hill, Random, Supernatural

Ackles babylycka gifs ♥


Dessa är från igår på People Choice Awards 2013. Som jag sa förut, jag är så glad för deras skull! ♥
DATUM: 2013-01-10 / TID: 21:47:59
KATEGORI: One Tree Hill, Random, Supernatural

Grattis till mr & mrs Ackles!

Jensen Ackles och Danneel Ackles väntar sitt första barn i år! Ett stort grattis till dem! Jag är så glad för deras skull! Nu kan Jensen joina föräldrarklubben med Jared Padalecki som också fick sitt första barn för några månader sedan! ♥
 
För er som inte vet vilka de är... Jensen och Jared är kända som bröderna Winchester
i Supernatural medan Danneel är känd som Rachel i One Tree Hill! :D
DATUM: 2013-01-09 / TID: 15:30:00
KATEGORI: Pretty Little Liars, Sammanfattningar

She's Better Now.

Jag har precis sett Pretty Little Liars 3x14 She's Better Now och oh my God, vilket bra avsnitt! Det gav mig lite rysningar om jag ska vara ärlig! LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!

1. Nu när vi vet att Toby är med i A Team, så ser jag honom på ett helt nytt sätt nu. Jämfört med de tidigare säsongerna som vi sett Toby, är han annorlunda nu. Han är mer aggressiv nu och jag älskar honom inte på samma sätt längre som jag gjorde innan vi fick veta att han var med i A Team. Självklart är han fortfarande en av mina favoriter, men vad jag menar är... nej, jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska förklara hur jag känner om honom nu. Jag återkommer när jag vet. Men nu vet ni iallafall att jag ser honom på ett helt nytt sätt nu när jag vet att han är en del av A Team. Och även om jag är jätteledsen över det, så gillar jag det ändå på nåt sätt - det gör det hela ju bara så intressant! Men samtidigt suger det verkligen när man tänker på Spencer. Jag undrar hur hon kommer att ta detta!? Jag kan inte ens föreställa mig det! Jag fruktar att se hennes reaktion :/
 
2. Vad fan pågår mellan Jason och Mona? Var det bara jag eller såg ni också lite gnistor mellan de två när Mona skulle plåsta om Jasons sår? Och på tal om det...! Kan det ha varit Jason som Aria högg med en struvmejsel från Halloween!? Hans sår ser ju så jävla misstänkt likt det! Och Hanna som tror det var Lucas. Det återstår att se, man vet ju aldrig då serien gillar att lura en lite ibland!
 
3. Och vilket chock man fick när man såg att vaktmästaren är samma kille från motellet som tjejerna checkade in på i säsong 2 avsnitt 25. Han är skum och läskig! Varför hade han Monas saker på skrivbordet och vadan med dagboken? Vad fan gör han på skolan? Och vem är han?
 
4. Jag har alltid tyckt att Byron varit lite skum ibland och det här avsnittet är inget undantag! Aria har börjat misstänka honom nu och han beter sig även väldigt skumt. Såg ni hans ansikte när Aria frågade honom saker om Alison? Nu tror jag ännu mer att det kan ha varit han som mördade Ali. Ni såg ju också vad han gjorde mot henne på hans kontor när hon hotade att ringa Ella och berätta om otroheten under flashback-scenen. Han var lite våldsam. Så det är ingen tvekan om att det kan vara honom som är mördaren! OM hon nu är död, ja. För jag tror fortfarande, och har trott sen historian om tvillingarna från halloween-avsnittet i säsong 2, att Ali egentligen har levt hela tiden! Min tro på det är ännu starkare nu efter hur det slutade i Halloween-avsnittet denna säsongen. Det kan stämma OM de kör på tvillinggrejen som i böckerna, ja! Det återstår att se!
 
5. Även om jag älskar Ezra och Aria, så tycker jag att storylinen om hans son är det tråkigaste i hela serien. Väldigt ointressant, tycker jag. Det enda jag är intresserad av är att Ezra tydligen kommer visa sig ha mörka hemligheter senare i säsongen. Så jag bara väntar på att det ska hända, för jag vill liksom veta NU!

Jag kan inte vänta att se nästa veckas avsnitt! Det måste komma NU! Det slutade ju så spännande!
DATUM: 2013-01-08 / TID: 23:57:00
KATEGORI: Pretty Little Liars, Serienyheter

PLL is back!!! ♥

Äntligen är Pretty Little Liars tillbaka idag efter ett evigt uppehåll sen oktober! Vilket betyder
att vi i Sverige kan se det imorgon! FINALLY! Gissa om hur mycket jag längtar som fan nu! ♥
DATUM: 2013-01-08 / TID: 21:35:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The OC

The OC säsong 4 sammanfattning.

Skådespelare: Benjamin McKenzie (Ryan Atwood), Adam Brody (Seth Cohen), Rachel Bilson (Summer Roberts), Peter Gallagher (Sandy Cohen), Kelly Rowan (Kirsten Cohen), Melinda Clarke (Julie Cooper), Willa Holland (Kaitlin Cooper) bl.a.
Skapare:
Josh Schwartz
Regissör:
Josh Schwartz
Genre:
Drama, komedi, romantik
Åldersgräns:
11 år
Speltid:
656 minuter
Produktionsår:
2006-2007
 
MYCKET SPOILERS SÅ LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Gymnasietiden är över och det är dags att gå vidare.  Men det vill annorlunda och Ryan, Seth och Summer träffas igen i den snobbiga kuststaden Newport. De tre vännerna ser ut att bli fyra för Taylor Townsend säger snabbt och plötsligt au reviour till en utbildning i Frankrike och ser inte ut att ge upp jakten på Ryan i första taget. Med dessa sista avsnitten har det blivit dags för den här serien att gå vidare. Kommer Seth och Summer att gifta sig?

Bästa avsnittet: Nästan varje avsnitt i säsong 4! Jag älskar 4x01 The Avengers, 4x03 The Cold Turkey, 4x05 The Sleeping Beauty, 4x06 The Summer Bummer, 4x07 The Chrismukk-huh?, 4x08 The Earth Girls are Easy, 4x09 The My Two Dads, 4x10 The French Connection, 4x11 The Dream Lover, 4x13 The Case of the Franks, 4x14 The Shake Up, 4x15 The Night Moves och seriesavslutningen 4x16 The End's Not Near, It's Here. Jag får nog säga att 4x07, 4x15 och 4x16 är bäst! ;)

Bästa karaktären: Fortfarande Seth och Summer! Och så gillar jag Che också, han är så sjukt jävla skön! xD
 
Värsta karaktären: Ingen.
 
Snyggaste karaktären: Seth Cohen så klart! ♥
 
Fulaste karaktären: Sandy, Frank, Bullit.

Bästa paret: Seth och Summer helt jävla klart - always and forever! Jag älskar dem bara så mycket! Hur kan man seriöst inte älska dem liksom!? Och sen så är jag också galen i Ryan och Taylor, de är så mycket roligare och lyckligare tillsammans än vad Ryan och Marissa varit! ♥
 
Värsta paret: Jag har ingen aning.

Bäst i säsongen: Allt! Jordbävningen, Che, Seth & Summer kortvara förlovning, Cohens flyttning till Berkeley, parellela universium med Ryan & Taylor, och massor mer!

Värst i säsongen: Inget.

Övriga kommentarer: Som jag har sagt, så är säsong 4 nog min absolut favoritsäsong! :)

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-01-08 / TID: 21:13:00
KATEGORI: Gifs, The OC

"You're my destiny, Cohen."

 
DATUM: 2013-01-08 / TID: 21:10:00
KATEGORI: Gifs, The OC

"...the first moment I fell in love with Summer Roberts."

 
DATUM: 2013-01-08 / TID: 20:58:00
KATEGORI: Citat, Gifs, The OC

"And that is who I love."

 
"Nej. Du är bättre. På den tiden var du bara en fantasi. En liten flicka som inte låtsades om mig när jag var i närheten eller gav mig en obscen gest och gick vidare. [...] Se på dig nu. Du kämpar för havsuttrarna och är vän med Taylor Townsend. Du är en jättebra matte till kaninen. [...] Du har utvecklats. Under de senaste 950 dagarna som vi har varit ihop... Ja, jag har räknat och ja, jag räknar in Zach-perioden för vem försöker vi lura? Jag har sett dig utvecklas till en fantastisk kvinna. Det är henne jag älskar." - Seth
DATUM: 2013-01-07 / TID: 23:30:00
KATEGORI: Veckans Hottie & Beauty

Veckans hottie/beauty #2.

Veckans Hottie och Beauty blir Adam Brody (så snygg med ett underbart leende!) och Rachel Bilson (så jävlans vacker!) som har varit ett par 2003-2006 och som spelade mot varandra i The OC där de även var ett par! ♥
DATUM: 2013-01-07 / TID: 15:41:33
KATEGORI: I want

Vad jag vill ha #1.

DATUM: 2013-01-07 / TID: 15:25:00
KATEGORI: Personligt, tankar, åsikter

Hundar & katter.

Jag vet inte varför, men av en slump för knappt tio minuter sedan började jag plötsligt undra varför katter får vara fria ute hur länge de vill men inte hundar?
Min teori är att katter är självständiga men inte hundar, så därför får katter vara fria ute men inte hundar. Eller så har alla inte testat teorin ännu att hundar faktiskt kan vara fria ute hur länge de vill och ändå komma hem också liksom katter, så därför har vi alltid tänkt automatiskt i åratal att hundar inte kan vara fria för att de inte är självständiga som katter. För att vi är vana att det är alltid så. Eller? xD (bilden är lånad härifrån)
DATUM: 2013-01-06 / TID: 22:32:00
KATEGORI: Allmänt, Random

Nya kategorier?

Jag ska skapa några nya kategorier, men jag har inte kommit på vad ännu. Ni kanske har tips på vad jag kan skriva om, som ni saknar eller vill ha i min blogg? Det är bara att köra på och ge förslag! ;)
 
Update 23:42:
Jag har skapat Mina köp (där visar jag vad jag har köpt), I want (där skriver jag om vad jag vill ha) och Gifs! Jag ska komma på flera mer! :)
DATUM: 2013-01-06 / TID: 22:05:00
KATEGORI: Gifs, The OC

"My back's back!"

 
DATUM: 2013-01-06 / TID: 21:37:00
KATEGORI: Gifs, The OC

Ryan/Taylor ♥


 
Kommer ni ihåg när jag sa att jag inte älskade Ryan och Marissa, att jag bara gillade dem? Här har ni den stora anledningen nu. Ryan och Taylor är mitt favoritpar efter Seth och Summer. Jag tror inte att jag nånsin har sett Ryan le så där "awww, du får mig att rodna" som på gifsen när han varit med Marissa, liksom han gör med Taylor hela tiden. Så på vis och sätt passar Ryan och Marissa därför helt enkelt inte ihop alls. De är mer high school-kära. Och Ryan och Taylor därefter, de känns så mycket mer äkta och som en seriös förälskelse för resten av livet. Det är så jag tycker. Därför är de mitt favoritpar efter Seth och Summer. "You saved me." ♥
DATUM: 2013-01-06 / TID: 21:14:00
KATEGORI: Gifs, The OC

"That's not true. It's not your fault. Any of it."

 
DATUM: 2013-01-06 / TID: 21:11:00
KATEGORI: Citat, Gifs, The OC

The Ryan/Seth friendship ♥

 
"He’s the first real friend I’ve ever had. He’s the only real friend I’ve ever had.” - Seth
DATUM: 2013-01-06 / TID: 20:43:02
KATEGORI: Allmänt

En soft dag.

Ledsen att det bara har varit The OC, The OC och The OC de senaste dagarna! Men det lugnar sig snart när jag är klar med säsong 4 som jag nu är på. Jag har knappt många avsnitt kvar, det är ju bara 16 avsnitt i säsong 4. Och när det gäller vilken av säsongerna som mest är min favorit, så säger jag säsong 4. Det är absolut min favoritsäsong. Självklart suger det utan Marissa, men den är ändå jättebra trots det! ;)
 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag har läst Tretton skäl varför, varit ute och lekt med Leo och kollat på The OC säsong 4. Och tro det eller ej, jag längtar verkligen till mötet på arbetsförmedlingen. Jag vill bara sätta igång och planera en massa! Jag ser fram emot det! :)
 
 
DATUM: 2013-01-06 / TID: 14:30:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The OC

The OC säsong 3 sammanfattning.

Skådespelare: Benjamin McKenzie (Ryan Atwood), Adam Brody (Seth Cohen), Mischa Barton (Marissa Cooper), Rachel Bilson (Summer Roberts), Peter Gallagher (Sandy Cohen), Kelly Rowan (Kirsten Cohen), Melinda Clarke (Julie Cooper), Willa Holland (Kaitlin Cooper) bl.a.
Skapare:
Josh Schwartz
Regissör:
Josh Schwartz
Genre:
Drama, komedi, romantik
Åldersgräns:
11 år
Speltid:
16 timmar
Produktionsår:
2005-2006
 
MYCKET SPOILERS SÅ LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Det är sista året i skolan med allt vad det innebär av skolbaler och avslutningar, gamla vänner, nya problem och koreanska popstjärnor! Ryans förkärlek för att spela hjälte leder till katastrof. Seths oförmåga att hålla sig till sanningen leder till att förhållandet med Summer kraschar. Och precis när Kirsten bestämt sig för att försöka lappa ihop sitt liv, tar Sandy över The Newport Group. Men han upptäcker snart att han dessutom ärvt Caleb Nichols fallenhet för att råka ut för skandaler. Marissa tappar fullständigt greppet när lillasystern Kaitlin - den blivande nya Julie Cooper - kommer hem och rör om i grytan. Och på tal om Julie Cooper så har hon blivit utslängd ur sitt palats och hamnat i O.Cs slumområde..

Bästa avsnittet: Som vanligt, så älskar jag många avsnitt. 3x01 The Aftermath, 3x07 The Anger Management, 3x08 The Game Plan, 3x09 The Disconnect, 3x10 The Chrismukkah Bar Mitz-vahkkah, 3x11 The Safe Harbor, 3x15 The Heavy Lifting, 3x16 The Road Warrior, 3x17 The Journey, 3x18 The Undertow, 3x21 The Dawn Patrol, 3x22 The College Try, 3x23 The Party Favor och den mest chockerade säsongsfinalen 3x25 The Graduates. Mest säsongsfinalen då det är i det avsnittet som Marissa dör den dramatiska vägen. Så jävla tragiskt!

Bästa karaktären: Fortfarande Seth och Summer! Tillsammans är de mäktiga för alltid! Sen så gillar jag också Sadie, som spelas av Nikki Reed, som är med några avsnitt. Hon är väldigt cool och raka motstatsen till Marissa! :D
 
Värsta karaktären: Johnny! Först gillar jag honom, men när han börjar bli kär i Marissa så gillar jag inte honom längre. För plötsligt blir han en desperat och patetisk tonåring och beter sig väldigt jobbigt och irriterande och bara "jag tycker synd om mig!". Ge dig! Men självklart förtjänar han inte att dö vilket han ju gör senare - det är väldigt tragiskt så att jag, förvånade nog, gråter varenda gång jag ser det! :(
 
Snyggaste karaktären: Seth Cohen så klart - always and forever! Och även Kevin Volchok är också så jävla snygg som fan, han spelas ju av sexiga Cam Gigandet! ♥
 
Fulaste karaktären: Jag vet inte. ALLA, som jag nånsin har tyckt är fula, är plötsligt så snygga! Nejnej, det finns faktiskt en som jag fortfarande tycker är ful - Sandy Cohen ;)

Bästa paret: Seth och Summer helt jävla klart - always and forever! Jag älskar dem bara så mycket! Hur kan man seriöst inte älska dem liksom!? Och sen så älskar jag också Ryan och Sadie - och även Volchok och Marissa, de är så HOT ihop! ♥
 
Värsta paret: Jag har ingen aning.

Bäst i säsongen: Allt! Ryan/Sadie, Volhok/Marissa, college, bråk, slagsmål, skolbaler, Annas comeback i två avsnitt, ja allt!

Värst i säsongen: Det är bara en sak som jag tycker är värst i denna säsongen: när Sandy börjar bli som Caleb då han jobbar med ett projekt om att bygga ett sjukhus. Jag tycker så synd om Kirsten då, hon behöver ju honom verkligen då när hon är en alkoholist och kan dricka igen när som helst trots att hon har varit nykter i 11 månader. Vilket hon självklart gör slutligen, alltså dricka, för att hon mår så dåligt över att Sandy är så självupptagen och blivit som Caleb (Caleb är ju anledningen till att Kirsten började dricka i säsong 2). Men tack och lov i slutet av säsongen blir Sandy sig själv igen som han alltid varit och så fortsätter Kirsten helt frivilligt att gå på AA-möten ändå trots omständigheterna :)

Övriga kommentarer: Jag säger detsamma som jag alltid har sagt alla senaste gångerna jag sett om säsong 1-4: det är en jättebra säsong fullt av mycket drama liksom säsong 1 och 2! Jag kommer aldrig nånsin att tröttna på den! Den är tveklöst en av de bästa tvserierna som jag har sett i mitt liv, som sagt!

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-01-05 / TID: 23:16:39
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

En "fyra saker"-lista.

Fyra jobb jag haft:
Har aldrig haft ett jobb.
 
Fyra filmer jag kan se om och om igen:
Titanic
The Twilight Saga
The Last Song
Sweet Home Alabama
 
Fyra ställen jag bott på:
Vaggeryd
Vänersborg
Örebro
--------
 
Fyra TV-program jag älskar att titta på:
One Tree Hill
Hart of Dixie
Supernatural
The Vampire Diaries
 
Fyra platser jag har semestrat på:
Mallorca
Menorca
Sardinien
Danmark
 
Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
Facebook
Bloglovin
Blogg
Youtube
 
Fyra favorit-maträtter:
Tacos
Kinamat
Spaghetti med köttfärssås
Lasagne
 
Fyra ställen jag vill åka till:
London
New York
Paris
Bahamas
DATUM: 2013-01-05 / TID: 23:09:47
KATEGORI: Citat

Citat #9.

"Dr. Overbee, jag måste komma in här. Inte bara för att jag älskar det för det gör jag verkligen. Men det går en flicka här. Hennes namn är Summer Roberts och hon ska gå här. Om jag inte kommer in, så kommer jag att förlora henne och resten av mitt liv kommer att bli förstört."
- Seth om Brown University, The OC säsong 3 avsnitt 22.
DATUM: 2013-01-05 / TID: 22:59:00
KATEGORI: Citat

Citat #8.

"It seems like the Fantastic Four is becoming fantastic again."
- Seth till Summer, The OC säsong 2 avsnitt 15.
DATUM: 2013-01-05 / TID: 22:57:00
KATEGORI: Citat

Citat #7.

(Seth och Summer i samma säng)
Summer (bländar): You make a move, I rip out your jugular.
Seth: Oh, hey, pillow talk.
- The OC säsong 1 avsnitt 7
DATUM: 2013-01-05 / TID: 22:34:00
KATEGORI: Allmänt, Tidsfördriv, listor

Do you know that...?

Visste ni att en gång under påsken när jag var runt 8-10 år gammal så ville jag verkligen ha en seriebok med Lady & Lufsen 2 för 30 spänn i affären, men mamma vägrade att köpa mig den - så då klädde jag mig ut till en kärring och gick runt i grannområdet och tiggde efter pengar?
Det var många som tittade ut genom fönstret och råglodde på mig när jag tiggde pengarna! Ja, jag vet att jag var verkligen galen! Nu när jag tänker tillbaka, så tänker jag bara "Gud vad pinsamt! Vad sjutton höll jag på med, egentligen!?" haha! :D
DATUM: 2013-01-05 / TID: 17:46:47
KATEGORI: Allmänt

Nytt möte.

Idag har jag bara lagt på sängen hela dagen och läst Tretton skäl varför. De enda tillfällen jag bara har rört på mig var när jag skulle ut med Leo och när jag skulle äta eller gå på toaletten. Det har helt enkelt varit en väldigt skön dag idag.
 
Jag har fått en tid till nästa möte på arbetsförmedlingen, den 14 januari kl 11:00. Äntligen, säger jag bara! Jag har varit inskriven några dagar över 90 dagar nu, vilket betyder att jag nu kan börja få ersättning tills jag hittar ett jobb. Då har jag fan inte problem med att betala mina räkningar nu längre! Min handledare sa också att på det mötet så ska de skriva in mig till jobbgarantin för unga, vilket betyder att jag nu äntligen kan sätta igång med mina planer på riktigt nu då det har varit väldigt stilla för det ett tag nu. Så 14 januari kommer att ge en knuff till mig ordentligt! Det är på tiden för det nu! ;)
DATUM: 2013-01-05 / TID: 17:36:00
KATEGORI: Gifs, The OC

"I'll wheelbarrow you!"

 
I säsong 3 avsnitt 18 har Seth och Summer problem med sex. De är inte så tända på varandra tillfälligt då, så Taylor försöker hjälpa dem genom att vara en sexrådgivare och så. Men det funkar inte. Så en kväll kommer Taylor hem till Seth för att ge honom råd om "tantrisk sex". Då kommer han över till Summer och ber henne att ta av kläderna är hon snäll och berättar om vad Taylor har sagt, då blir hon galen av ilska för att Taylor har gett Seth sexråd "What? Taylor like came over to your house and gave you one on one sex education?!" och då går det så här. Det hela slutar med att de har sex nu igen, haha. En väldigt skön men het scen! ♥
DATUM: 2013-01-04 / TID: 01:51:00
KATEGORI: Random, The OC

Adam/Rachel ♥

DATUM: 2013-01-04 / TID: 01:26:00
KATEGORI: Citat

Citat #6.

 
 
 
 
"He's totally that guy. He's funny, he's adorable, he's really cool and he's down-to-earth. I understand why any girl would have a crush on him. He's very crushable."
- Rachel Bilson om Adam Brody
 
Åh, jag önskar att de aldrig hade gjort slut efter The OC! De var bara så jävla söta tillsammans! Ett av de finaste hollywoodpar som finns! Rachel är söt ihop med Hayden Christensen, ja, men de slår fan inte Adam och Rachel! De har alltid stått på 2:e plats i min tio topp favorithollywoodpar! Jag slutar aldrig att hoppas att de en dag ska hitta tillbaka till varandra ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DATUM: 2013-01-04 / TID: 00:43:49
KATEGORI: Allmänt

I'm sorry.

Ledsen att jag bombade er med en massa gifs från The OC! Men det är bara det att jag ju kollar på serien från början nu så därför har jag världens abstinens nu! Jag har hälften kvar av säsong 3 nu, förresten! Ja, nog snack om det nu...
 
Ang mina nyårslöften, har jag nu lagt till ett nytt. Varje helg när jag ska ha gott, så tänker jag försöka satsa på frukt istället! Eller rättare sagt, så tänker jag försöka att ha det varannan helg. Alltså tex nu denna helgen får jag ha nåt gott men nästa helg blir det frukt, sen nästnästa blir det gott igen och så vidare. Bra idé va!? Jag hade det så förut i flera månader och det funkade helt utmärkt! Så jag tänker därför göra allt för att återgå till det igen. Jag måste ju helt enkelt sluta äta godis nästan varje dag, det är ju inte nyttigt så! Så önska mig lycka till! ;)
DATUM: 2013-01-04 / TID: 00:27:00
KATEGORI: Gifs, The OC

"You're my destiny, Cohen."

DATUM: 2013-01-04 / TID: 00:02:00
KATEGORI: Gifs, The OC

"Am I high? Noooo."

 
DATUM: 2013-01-03 / TID: 21:54:00
KATEGORI: Gifs, The OC

"You're my little snow angel."

 
DATUM: 2013-01-02 / TID: 21:41:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

I'm team Defan all the way! ♥

Varning för mycket spoilers om ni inte har sett säsong 4 ännu så läs inte vidare om ni inte vill veta! Jag är rätt så trött på kärlekstriangeln mellan Damon, Stefan och Elena nu faktiskt. Det har varit så i alla tre säsonger och en halv säsong nu och Elena velar bara mellan bröderna hela tiden. Det är väldigt tröttsamt och jobbigt att se Damon eller Stefan bli sårad hela tiden bara för att Elena inte kan bestämma sig.
Hon har blivit som Katherine nu i säsong 4, tyvärr. Missförstå mig inte nu, jag älskar båda Delena och Stelena lika mycket även om jag hoppas att det är Stelena som blir endgame. Jag menar bara att jag är så jävla trött på att se Elena såra bröderna hela tiden och att jag är lite trött på kärlekstriangeln nu. Min slutsats är att Elena inte förtjänar nån av dom och att bröderna förtjänar nån bättre!
Senaste drabbade är Stefan, jag dör fortfarande inombords varje gång jag ser hans reaktion när Caroline berättar om Delena i säsong 4 avsnitt 9. Det värsta är att det bara har varit slut mellan Stefan och Elena i en eller två dagar innan Elena går och har sex med Damon. Fyfan, vilken hemsk handling, säger jag bara! Väldigt mycket Katherine-anda! Vilket är en av anledningarna till att jag har blivit anti Delena och Stelena för tillfället nu och blivit team Defan all the way istället! Jag hoppas att bröderna snart vänder sig mot Elena så att hon själv kan smaka på medicinen! Tills hon inser vem hon hör ihop med så att hon kan sluta såra bröderna nån gång mer. Team Defan all the way!!! ♥
DATUM: 2013-01-02 / TID: 21:11:32
KATEGORI: Film

Take Me Home Tonight (2011).

Medan sommaren 1988 börjar gå mot sitt slut är tre vänner på väg att bli vuxna och går på en galen fest för att fira sin sista natt i ohämmad ungdom.
 
En asskön, feel-good och bra film! Jag bara log hela tiden under hela filmen, den är väldigt rolig. Nej, den är inte den roligaste eller bästa filmen jag nånsin sett, men den är fortfarande väldigt bra - inte så djup och speciell, utan bara en väldigt skön film som jag lätt kommer att se då och då! Särskilt då jag hade och har alltid haft en liten crush på Topher Grace! Så gillar ni varma komedier så rekommenderar jag den lätt! Trailern kan ni se här.
 
DATUM: 2013-01-02 / TID: 14:06:08
KATEGORI: Veckans Hottie & Beauty

Veckans hottie/beauty.

Som ni ser, har jag skaffat mig en ny kategori för att göra min blogg ännu roligare att läsa! Varje måndag ska jag välja ut en kändiskille och en kändistjej som veckans hottie/beauty! Först ut är Robert Pattinson och Kristen Stewart! De är ju ett par, så därför passar det utmärkt att de är tillsammans som veckans hottie och beauty! Robsten is forever ♥
DATUM: 2013-01-02 / TID: 02:12:00
KATEGORI: Film

Vad jag vill se på bio 2013.

Här kommer listan på filmer som jag vill så gärna se på bio 2013! De som absolut är ett måste att ses på bio är kursiv textad (jag ser den med eller utan sällskap) och resten som inte är ett måste kan jag vänta med tills de släpps på dvd om jag inte hittar nåt sällskap! ;)
 
13 FEBRUARI: Beautiful Creatures (samma typ som Twilight)
29 MARS: The Host (samma författare som till Twilight böcker ju!!!)
5 APRIL: Warm Bodies
10 MAJ: Evil Dead, Jurassic Park 3D
24 MAJ: The Hangover 3 (Baksmällan)
26 JULI: The Wolverine
16 AUGUSTI: Percy Jackson och monsterhavet
13 SEPTEMBER: Kick-Ass 2
16 OKTOBER: Grown Ups 2
31 OKTOBER: Thor: The Dark World
20 NOVEMBER: The Hunger Games 2
DATUM: 2013-01-01 / TID: 20:58:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The OC

The OC säsong 2 sammanfattning.

Skådespelare: Benjamin McKenzie (Ryan Atwood), Adam Brody (Seth Cohen), Mischa Barton (Marissa Cooper), Rachel Bilson (Summer Roberts), Peter Gallagher (Sandy Cohen), Kelly Rowan (Kirsten Cohen), Melinda Clarke (Julie Cooper), Tate Donovan (Jimmy Cooper), Alan Dale (Caleb Nichol) bl.a.
Skapare:
Josh Schwartz
Regissör:
Josh Schwartz
Genre:
Drama, komedi, romantik
Åldersgräns:
11 år
Speltid:
16 timmar
Produktionsår:
2004-2005
 
MYCKET SPOILERS SÅ LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Vi får återigen följa förvecklingarna i Orange County, en värld full av skiftande lojaliteter och mörka hemligheter. Ryan och Marissa, och Seth och Summer upplever en nytändning, medan Sandy och Kirstens 20 år långa äktenskap hotar att gå i kras. Julies förflutna hinner ikapp henne och skapar problem, och andra skumma typer dyker upp...

Bästa avsnittet: Som vanligt, så älskar jag många avsnitt. 2x04 The New Era, 2x05 The SN.O.C, 2x06 The Chrismukkah that Almost Wasn't, 2x08 The Power of Love, 2x13 The Father Knows Best, 2x14 The Rainy Day Women (spider-man kyss!!), 2x15 The Mallpisode, 2x20 The O.C Confidential, 2x22 The Snowdown, 2x23 The O.SEA och säsongsfinalen 2x24 The Dearly Beloved. Mest säsongsfinalen för att det slutar så spännande med att Marissa skjuter Trey för att rädda Ryan. Hur ska det nu gå i säsong 3?

Bästa karaktären: Fortfarande Seth och Summer! Tillsammans är de mäktiga för alltid! ;)
 
Värsta karaktären: Marissa! Jag gillar henne i säsong 1, men inte i säsong 2. För hon är allmänt jobbig och en sån extrem bitch mot hennes mamma Julie då! Självklart är hon ingen vidare mamma ibland, men hon vill ju bara väl! Så när Marissa är jobbig eller en bitch mot Julie i den här säsongen, vill jag då bara seriöst strypa henne! Hon är ju bara så patetisk då. Särskilt i nåt avsnitt från början av säsong när hon kastar möbler och skriker i ansiktet på Julie vid poolen. Det är ju bara så otroligt pinsamt! Men när det bara är hälften av avsnitten kvar då blir hon densamma igen som i säsong 1, tack och lov!
 
Snyggaste karaktären: Seth Cohen så klart - always and forever! Bara min fina, nördsnygga Seth! ♥
 
Fulaste karaktären: Ryan har den värsta frisyren i nästan hela säsong 2 så jag säger honom! Det är verkligen ingen vacker syn! Kan nästan inte stå ut med att se på honom då ibland, haha! Fast han blir bättre sen mot slutet, tack och lov! x)

Bästa paret: Seth och Summer helt jävla klart - always and forever! Jag älskar dem bara så mycket! Hur kan man seriöst inte älska dem liksom!? ♥
 
Värsta paret: Zach och Summer! Varje gång jag ser dem tillsammans, så väntar jag bara hela tiden på att Summer skulle inse att Seth är den rätte. Visst är de söta tillsammans ibland, alltså Zach och Summer, men för mig så hör Seth och Summer ihop! Just därför! :)

Bäst i säsongen: Allt! Det har hänt så mycket att jag inte kan komma på alla! Men jag kan säga en: Seth och Summers spider-man kyss! Klicka här för att se! Så otroligt jävla fint!  ♥

Värst i säsongen: Förutom Zach och Summer, så finns det ingenting som jag inte gillar med säsong 2. Jag är nöjd med varenda minut! ;)

Övriga kommentarer: Jag säger detsamma som jag alltid har sagt alla senaste gångerna jag sett om säsong 2: det är en jättebra säsong fullt av mycket drama liksom säsong 1! Jag kommer aldrig nånsin att tröttna på den! Den är tveklöst en av de bästa tvserierna som jag har sett i mitt liv, som sagt!

Betyg: 5/5
DATUM: 2013-01-01 / TID: 13:48:00
KATEGORI: Allmänt

1 januari 2013.

Hejdå 2012, hej 2013! Det betyder nytt år, nytt kapitel. Jag har bestämt mig att 2013 ska bli mitt bästa år då 13 är ett av mina favoritnummer! Jag har många nyårslöften och några av dom viktiga är 1) få ordning på ekonomi, 2) få jobb, 3) fixa körkort och 4) försöka äta mer nyttigt. Jag har hela 365 dagar på mig att hålla dessa löften och jag ska se till att jag lyckas! ;)
 
Igår har varit en lugn nyår för mig. Jag hade chips och läsk och såg på ett par filmer som ni nog vet redan av att döma mina recensioner från igår och så säsong 2 av The OC, som jag är halvvägs klar med nu, då jag har inte så många avsnitt kvar nu. Jag hade gärna velat fira med mina kompisar särskilt en av mina bästa vänner Ida, men tyvärr så suger ekonomin utav helvete - vilket ju är en av anledningarna till att hålla ordning på ekonomi har blivit ett av mina stora nyårslöften! Och eftersom det är den 1 januari idag, så ska jag fortsätta med min novell Love is Beautiful från och med idag! Förhoppningsvis får ni kapitel 8 innan helgen är slut! ;)