DATUM: 2014-09-29 / TID: 17:50:04
KATEGORI: Övriga tvserier

Första titt: Gotham.

Igår spanade jag in pilotavsnittet av Gotham - som jag sen längesen bestämde att jag skulle göra när jag först hörde talas om den. Om jag ska vara ärlig, även om jag faktiskt älskar superhjältar så var det faktiskt mest för Ben McKenzies skull att jag ens kollade in serien. Jag tror nog inte att jag ens skulle ha kollat in serien om det inte vore för honom. Vad längesen det var att se McKenzie på teven, senast jag såg honom var i hans roll som Ryan Atwood i The OC. Det var dock kul att se honom igen!
 
Och ja, vad tyckte jag om pilotavsnittet? Ja, det var ganska bra och spännande! Jag gillade allt som jag fick se. Jag gillade karaktärerna (många intressanta karaktärer), jag gillade storyn som byggdes upp och ja allt. Ben McKenzie är så jäkla perfekt i rollen som polisen James Gordon, må jag säga. Det finns en hel del folk, som såg pilotavsnittet, som ändå fortfarande förknippar honom lite/mycket med Ryan Atwood. Men inte jag. Här i pilotavsnittet såg man nästan direkt att det inte alls är Ryan, utan en annan helt ny karaktär vid namn James Gordon som bara råkas spela av samma skådis som spelade Ryan Atwood. Jag är imponerad! Bra jobbat, McKenzie.
 
Många frågor uppstods dock under avsnittet. Som vem är egentligen James fästmö Barbara? Hon är lite skum, särskilt sen den där polistjejen vars namn jag glömt dök upp och frågade om James visste vem Barbara egentligen var. Och vem är den där flickan som så ofta smyger runt, nästan likt en katt? Är det Catwoman? Och vem mördade egentligen Bruces föräldrar? Och vad fan har James partner i kikaren egentligen? Han är ju lite skum. Och mer. Allt där var tillräckligt för att jag skulle vilja fortsätta titta vidare! Så det blir att följa Gotham. Förhoppningsvis håller den kvar mig som tittare! Spännande! Jag ser fram emot det ;)
 
En thrillerserie som utspelar sig i Gotham City innan Bruce Wayne förvandlades till den förklädde brottsbekämparen Batman. Vi får följa den unge polisen James Gordon vars första fall som kriminalinspektör blir mordet på lille Bruces föräldrar. Vi kommer också att få träffa unga versioner av ökända figurer som Pingvinen, Catwoman och Jokern. I rollerna: Ben McKenzie, Camren Bicondova, David Mazouz, Donal Logue, Jada Pinkett Smith.
 

DATUM: 2014-09-29 / TID: 17:11:52
KATEGORI: Film

The Derby Stallion (2005).

I lördags såg vi The Derby Stallion som vi av en slump hittade på dreamfilm.se. Jag hade aldrig hört talas om filmen innan och som förväntat var den bra! Riktigt bra och mysig film som jag garanterat kommer att se igen!
Jag älskar, och har alltid älskat, såna filmer som innebär ett band mellan en människa och ett djur. Det fanns stunder som jag verkligen fällde tårar, jag som är ju så jäkla blödig haha! Men tyvärr finns det nåt som saknas i filmen, men jag kan inte sätta fingret på vad. Därför sjunker betyget lite. Annars är den verkligen en bra och mysig film med bra skådisar liksom Zac Efron (här märks det ju redan att han skulle bli en jäkla bra skådis i framtiden som han nu är idag efter gamla High School Musical dagar) och Bill Cobbs. Jag kan varmt rekommendera den om ni älskar djurfilmer! ;)
 
Den femtonårige Patrick vet inte vad han vill göra med sitt liv och pressen från hans far hjälper inte till, men när han möter en missförstådd hästtränare som övertalar honom att träna inför Derby Cup förändras läget...
 
 
DATUM: 2014-09-28 / TID: 21:45:54
KATEGORI: Film

Blended (2014).

När vi var hemma igen i Falköping efter bion, såg vi på Blended - och vad bra den var! Adam Sandler och Drew Barrymore möts igen och spelar mot varandra för tredje gången! Man tröttnar ju aldrig på att se dem ihop. Alltid så underhållande! Självklart hade filmen sina överdrivna scener, men den var väldigt underhållade att se ändå! Riktigt rolig film! Den lyckades få mig att skratta ett antal gånger, vilket var tillräckligt. Och miljön? Herregud, rena drömmen! Den får mig ju att bli sugen på att åka dit! Grymt fin miljö, underbar men förutsägbar handling, bra skådisar och perfekt lycklig slut. Den kommer jag garanterat att se igen, utan tvekan! Jag rekommenderar den verkligen om ni älskar romantiska komedier eller om ni bara helt enkelt älskar att se Sandler och Barrymore spela mot varandra! ;)
 
Här kommer den tredje komedin med stjärnorna Adam Sandler och Drew Barrymore! Efter en katastrofal blinddejt är de ensamstående föräldrarna Lauren (Barrymore) och Jim (Sandler) bara överens om en enda sak: De vill aldrig ses igen. Men när de oberoende av varandra bestämmer sig för en lyxig safarisemester i Afrika tillsammans med sina barn tvingas de alla dela hotellrum.
 
 
 
DATUM: 2014-09-28 / TID: 21:31:35
KATEGORI: Film

Bio: The Maze Runner (2014).

I fredags såg jag äntligen The Maze Runner på bio i Skövde med Sofia - och den var så jäkla bra! Jag älskade varenda minut och den var bara på topp hela tiden vilket var ett stort plus! Jag älskade storyn och karaktärerna och allt annat!
Tyvärr så följde filmen inte boken så mycket och det var en hel del ändringar, men det bryr jag mig inte om - för den var så otroligt bra ändå trots allt det! Naturligstvis finns det saker som jag önskar att de inte hade ändrat på eller tagit bort - till exempel Gally som var så mycket elakare i boken. Han var också elak i filmen, men mindre än i boken. Detsamma med Alby. I filmen brydde han sig för mycket medan i boken var han inte alls sådan. Och så tog de bort den telepatiska grejen mellan Thomas och Teresa, vilket jag blev besviken på. Den borde ha kommit med, men jaa... Och ett par saker till som jag inte kan komma på nu.
Men man kan ju inte få som man vill, eller hur? Som sagt, så var jag jättenöjd ändå! Jag är till och med så jäkla nöjd med castingen också, de har gjort ett bra jobb med val av skådisar till karaktärer - som tex Thomas, Newt, Gally, Chuck osv. Och jäklar, vad jag grät i slutet när Chuck dog! Thomas reaktion var så otroligt bra gjort av Dylan O'Brien! Den träffade verkligen mig hårt i hjärtat!
Jag längtar som en jävla galning efter uppföljaren nu som har premiär redan i nästa år, den 18 september 2015. Jag längtar också efter att få läsa den andra boken som kommer ut på svenska i höst 2015, grrr! Jag rekommenderar filmen och boken verkligen! ;)
 
Thomas vaknar upp instängd i en gigantisk labyrint. Han är inte ensam och den enda chansen att ta sig ut levande är att samarbeta och pussla ihop de ledtrådar de hittar, som verkar leda till en organisation som kallas W.C.K.D. Filmen är regisserad av Wes Ball och är baserad på den bästsäljande boken av James Dashner.
 
 
DATUM: 2014-09-25 / TID: 22:20:00
KATEGORI: Tidsfördriv, listor, Under the Dome

30 dagar: Jarbie (Under the Dome).

Nu när Under the Dome är över i år och kommer tillbaka nästa sommar (ja, jag tror och hoppas vi får säsong 3) - så tänker jag köra på 30 dagar om Barbie och Julia aka Jarbie, mitt OTP, bara för att fördriva tiden! Jag börjar från och med den 1 oktober ;)
 
Dag 1: The moment that made you a Jarbie shipper
Dag 2: Your favorite Barbie quote
Dag 3: Your favorite Julia quote
Dag 4: Your favorite Jarbie quote
Dag 5: Song that describes their relationship
Dag 6: A moment that made you want to hit Barbie
Dag 7: A moment that made you want to hit Julia
Dag 8: Favorite Jarbie episode
Dag 9: Favorite Barbie moment
Dag 10: Favorite Julia moment
Dag 11: Favorite Jarbie moment
Dag 12: Favorite Jarbie video
Dag 13: Favorite Jarbie funny scene
Dag 14: Favorite Barbie facial expression
Dag 15: Favorite Julia facial expression
Dag 16: Your favorite Jarbie eye sex scene
Dag 17: Your favorite Jarbie kiss scene
Dag 18: Your favorite Jarbie argument
Dag 19: Your favorite Jarbie hug
Dag 20: How do you see Jarbie in the future?
Dag 21: A Barbie moment that made you cry
Dag 22: A Julia moment that made you cry
Dag 23: A Jarbie moment that made you cry
Dag 24: Your favorite Jarbie screen cap
Dag 25: Favorite friendship between Barbie and another character
Dag 26: Favorite friendship between Julia and another character
Dag 27: Favorite Jarbie dance
Dag 28: Favorite Mike and Rachelle pic
Dag 29: Favorite Jarbie season
Dag 30: A list with your TOP 5 Jarbie moments
DATUM: 2014-09-25 / TID: 18:43:45
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time

4 days left ♥

 
DATUM: 2014-09-25 / TID: 16:14:00
KATEGORI: Once Upon a Time, Serienyheter

OUAT season 4 spoilers.

Captain Swan spoilers
Diane: "Very cool. And we’ve also heard that Emma and Hook will go on their first date! And that Charming will be a rather protective dad. Any comments on that?"
Adam: "They will NOT be going to Granny’s."
Eddy: "Yeah, this is a real, proper date!"
Diane: "And for Charming, will this be a funny moment, or just tense..."
Adam: "It will hopefully be an endearing moment."
 
Dialoger spoilers
"When have we ever been traditional?"
"Want to go home and see what's on Netflix?"
"I can probably tell you if you're wearing too much eye makeup."
"I’ve all the time in the world, unless, another monster appears and kills me."
 
How does Hook adapt to modern clothes?
In the premiere, the pirate will shed his leather coat for more contemporary clothing — a change O'Donoghue was particularly excited about. "It was nice because I've been wearing a 50-pound leather jacket [for two seasons]. It gets pretty hot," he says. Hook's new look, which O'Donoghue likens to "a '70s rockstar," still maintains "an element of who he is, even though he's trying to fit into this world. It's his idea of what it would be like."
 
Några andra spoilers
We all remember how Rumple tricked Belle with the fake dagger and started their marriage on a lie…he feels super guilty about that and wants to make amends. He makes a bold promise to someone…but can he keep it?

Speaking of vows…Robin’s are on his mind. He’s a little (or a lot) shell shocked by the return of his no longer dead wife and that leads to a heart to heart chat. But is his decision truly final?

Regina calls upon Sidney for the first time since season one and even though we are huge (HUGE) Regina fans, we have to admit we were side eyeing some of his reactions to his queen’s wishes…do they have Stockholm Syndrome in Storybrooke?
 
Emma and Hook spend quality time chasing down a snow monster, but Hook takes several opportunities to remind Emma that she needs to remember to live her life in between crises. What’s holding her back?
 
By our count, there are seven mysteries set up in the premiere. We’re not going to list them, but here are singular word hints: journal, past, house, Disney, issue, book and necklace (and if you’re anything like us, you’re going to pay a visit to Wiki at least once).
 
Parallels are another thing we always love to find in this show. There’s a big one in this episode between what happens to Elsa, Anna and Kristoff and what happens to Regina, Emma and Hook (and look for nods to the movie scattered throughout Storybrooke!).
 
Other great moments to watch for: an iconic dance complete with the perfect song, a kiss, a change of heart, a lot of running, a parallel to season three (the second half), possible second thoughts and at least two moments that made us want to curl into a ball and sob uncontrollably.
DATUM: 2014-09-25 / TID: 14:46:27
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 2x12 Turn.

I förra veckan såg jag Under The Dome 2x12 Turn som var så bra! Ledsen för ett försenat inlägg, men här är den! Bättre sent än aldrig, eller hur? Markera texten för att läsa vad jag tyckte ;)
 
Först och främst, vad jobbigt det var att se hur Barbies ilska bara växte och växte. Det märks verkligen direkt att han verkligen är trött på allt. Jag klandrar honom inte direkt, för vore jag honom så skulle jag också reagera likadant. Som förväntat fick han veta varför Hunter följde med honom till Chester's Mill och som förväntat blev han så arg att stackars Hunter fick drabbas av ilskan. Jag tyckte så synd om honom, haha. Barbie var ju så elak, men han hade sina skäl så jag förstod honom. Men jag önskar ändå att han kunde sluta vara så elak mot stackars Hunter.
Men bra att Barbies plan fungerade iallafall! Hans pappa Don kom på stört. Efter många om och men, lyckades Barbie till slut övertyga Don om att skicka tillbaka ägget till kupolen genom att bevisa att Melanie lever. Men det var ändå inte bra på sätt och vis för jag reagerade verkligen på en sak. Innan Barbie lyckades bevisa om Melanie, så gick Don inte med på att skicka tillbaka ägget. Men när han lyckades bevisa att hon lever, så gick Don plötsligt med på det. Bryr han sig mer om hans dotter än hans son? Är Melanie hans favorit? Så hemskt! Det spelar ingen roll att Don sa "var försiktig" till Barbie. Det faktum är ändå att Don gick med på att skicka ägget EFTER att han fick se att Melanie verkligen lever via Joes surfplatta. Wtf?
Och hur fan lyckades Don röra ägget!? Det är ju bara de fyra händerna och Julia som kan det. Men nu kan Don det också? Vad betyder det? Det måste självklart inte betyda nåt, ägget kanske lät honom för att det visste att han verkligen skulle skicka tillbaka det till kupolen. Men ändå! Och jag blev väldigt överraskad när det visade sig att det inte är Don som är boss och att han tydligen bara tar order av nån annan. Jag trodde ju verkligen att det var han som var boss, men nej. Blev väldigt överraskad! Vem är denna någon som ger order?
 
Jag älskade denna lilla scenen i början med Barbie och Julia när hon tog fram fotot på sig och Peter tillsammans. Barbie såg det och sa bara att hon borde ta med det då han var ju hennes man. Ett tag var jag faktiskt lite rädd att det skulle skapa nåt problem mellan de två. Men nej. De hade hur som helst inga problem alls med att prata om Peter. Skönt! Därför älskade jag scenen. Det visade att Julia verkligen har gått vidare och är redo för ett liv med Barbie. Det är jag glad för! Barbie och Julia är så meant to be! <3
På tal om Julia. Vad arg jag blev på henne för första gången när hon hade ett hjärta-till-hjärta samtal med kupolen där hon bad den att ta hennes liv istället för Melanies. För bara timmar sedan riskerade ju Barbie fan sitt liv för att rädda Julias liv. Om kupolen skulle ta hennes liv, så skulle hans räddning ha varit helt i onödan och för ingenting. Därför blev jag arg på Julia. Hade hon inte tänkt på hur det skulle påverka Barbie om hon plötsligt dog senare? Hon betyder ju så jäkla mycket för honom.
 
Usch, vad ledsen jag blev när kupolen sög ner Melanie i kratern! Jag trodde verkligen att hon skulle klara sig undan på nåt sätt, men nej. Jag som också nyss verkligen började gilla Junior och Melanie ihop. Jag tycker så synd om Junior. Han har gått igenom så mycket. Han förlorade Angie och nu förlorade han Melanie också. Detsamma med Barbie. Det är inte bara Junior som förlorade Melanie, utan Barbie också då det är hans syster.
Och slutet! Jag blev så chockad. När Big Jim hade blod i sin mun efter att ha kysst Pauline, då jag bara "Va! Vad hände just? Varför blod?" och så plötsligt var Lyle bakom Pauline med en blödig kniv och var helt galen! Han knivhögg henne i ryggen och bara mumlade om att hon skulle vara med honom och inte med Big Jim. Självklart dödade Big Jim honom. Jag gillade faktiskt Lyle men efter att han knivhögg Pauline, förlorade han det! Nu är jag bara glad att Jim dödade honom. Farväl, Lyle! Och åh, på tal om Big Jims och Paulines kyss... haha bara jag som tyckte det var så äckligt att se på? Usch! xD
DATUM: 2014-09-25 / TID: 13:28:44
KATEGORI: Film

7500 (2014).

7500 såg jag igår och den var rätt bra. Men inte så läskig som många har sagt, läskig på skala 1 till 10 så skulle jag säga 4! Och hur bra var den? Jag skulle säga på skala 6. Fast jag förstod inte riktigt till 100 procent om vad filmen ville säga oss egentligen, det enda som jag hade förstått var att alla hade varit döda hela tiden precis efter kabintrycket. Det var iallafall vad jag uppfattade slutet som. En bra twist. Därför tycker jag att den var rätt bra ändå trots allt. Men inte mer än så, iallafall inte tillräckligt för att jag skulle vilja se den igen ett långt tag. Jag hade ändå gärna velat få förklaringen till allt som hände vilket vi ju inte fick riktigt. Men förutom allt det, var det många bra kända skådisar med i filmen och det räckte för mig. Rekommenderar jag den? Tja, jag vet inte, ni bestämmer själv :)
 
Passagerare ombord på ett plan över Stilla havet stöter på en övernaturlig kraft.
 
 
DATUM: 2014-09-25 / TID: 01:43:47
KATEGORI: Film

Transformers Age of Extinction (2014).

Transformers 4 såg jag i tisdags och jag älskade den fullkomligt! Även om jag saknade de originella huvudpersonerna, så älskade jag den här fyran verkligen! Spänningen var på topp hela tiden och action var nonstop vilket jag älskade! Jag satt fastslipad under hela filmen, den var en så jättebra och spännande film med mycket, mycket action! Och ännu bättre var att några bilrobotor föreställde som några dinosaurier senare. Jag som *host* är ett stort fan av dinosaurier! Och ett stort plus i kanten var att killen, som spelade Shane, var en riktigt snygging! Inte så fel att vila ögonen på, dock! Den skulle lätt ha fått full betyg - men på grund av att de originella huvudpersonerna helt klart alltid kommer att vara bäst och att Bumblebee och Optimus Prime plötsligt var så fientliga i den här filmen, får den därför bara en stark fyra! Älskar ni Transformers-filmer, då är denna ett måste! Rekommenderar den varmt! Jag längtar som en galning tills en femma nu som kommer 2016, om jag inte misstar mig! ;)
 
Det har gått tre år sedan Sentinel Primes förräderi och Decepticons ödeläggelse av Chicago. Trots att Autobots hindrat att jorden ödelagts räknas de redan som överflödiga av världens regeringar. Det är när bilmekanikern Cade upptäcker att långtradaren han ska slakta för delar är den legendariske Optimus Prime, som det blir uppenbart att det finns krafter som gör allt för att Autobots inte ska återaktiveras. Samtidigt uppmärksammas hela världen på ett nytt hot. Något världen aldrig skådat förr.
 
 

DATUM: 2014-09-22 / TID: 20:37:05
KATEGORI: Övriga tvserier

20 Years of F.R.I.E.N.D.S today ♥

Idag firar F.R.I.E.N.D.S hela 20 år! Helt sjukt att tiden bara går sååååå himla fort! Jag firar med att bädda in denna videon ♥
DATUM: 2014-09-21 / TID: 20:07:00
KATEGORI: Arrow, Gifs

"You will always be my girl, Felicity." ♥

 
DATUM: 2014-09-21 / TID: 20:05:00
KATEGORI: Arrow, Gifs

"...life with you will win every single time." ♥

 
DATUM: 2014-09-21 / TID: 19:37:00
KATEGORI: Arrow, Gifs

Team Arrow ♥

 
DATUM: 2014-09-21 / TID: 01:04:00
KATEGORI: Arrow, Sammanfattningar

Arrow säsong 2 sammanfattning.

Handling:
Rättvisan träffar mitt i prick! I Arrow, baserad på en serie från DC Comics, möter vi miljardären Oliver Queen i ny skepnad – en bågskytt som återvänder från en fjärran ö, redo att ta lagen i egna händer och att både ställa det som hans far gjort fel till rätta och bekämpa dem som fördärvar Starling City. De hjältemodiga äventyren avfyras det ena efter det andra – alltifrån ohyggliga vedermödor på ön till spännande krigsscener i staden!
 
Favoritavsnitt:
Så många bra avsnitt! 2x01 City of Heroes, 2x04 Broken Dolls, 2x06 Keep Your Enemies Closer, 2x07 State vs Queen, 2x08 The Scientist, 2x09 Three Ghosts, 2x12 Tremors, 2x13 Heir to the Demon, 2x14 Time of Death, 2x15 The Promise, 2x17 Birds of Prey, 2x18 Deathstroke, 2x20 Seeing Red, 2x22 Streets of Fire och säsongsfinalen 2x23 Unthinkable. Men mest säsongsfinalen som bara var så fucking spännande att jag såg det två gånger i rad! ;)
 
Favoritkaraktär:
Fortfarande Team Arrow! Oliver, Diggle, Felicity - och så förstås Roy som nu blivit en i gänget! Och även Thea, hon har verkligen växt i mina ögon denna säsongen :)
 
Värsta karaktär:
Slade tar helt klart priset! Lauren tyckte jag inte om heller, men när hon började på AA möten så började jag tycka mer och mer om henne. Nu tycker jag om henne. Men Slade hatar jag fortfarande, så han tar priset! Han är ju bara hemsk!
 
Favoritship:
Fortfarande Roy/Thea och Olicity! Självklart blev det inte nåt mellan det sistnämnda som jag hoppades, men vi har som tur är säsong 3 att se fram emot (ja, jag såg trailern, spännande)! Äsch vad jag blev ledsen över det här med Roy och Thea i säsongsfinalen. Jag som hurrade när de äntligen blev ihop igen och Roy sa "I love you" första gången. Men då hittade Thea nåt som hon inte borde ha hittat, och så är det slut mellan dem igen nu. Ååååh! Usch, vad jobbigt det var att se Roy sitta där och läsa brevet medan han fällde tårar. Det märks verkligen att han verkligen älskar henne. Hur ska det gå för dem i säsong 3 nu!!? Åh, hoppas att de blir tillsammans igen, det är bäst det eller annars jävlar! Och så mitt ship för Olicity bara växte och växte också under denna säsongen. Nu shippar jag dem som fan! Så spännande det ska bli med säsong 3 nu när de två äntligen ska hända ;)
 
Bäst i säsongen:
Att denna säsongen bjöd på så många överraskningar att jag blev chockad varenda gång! Några exemplar är att Malcolm är Theas biologiska pappa, och så det med Slade och Sara. Blev väldigt överraskad alla gånger! Sedan så hade ön också blivit mycket spännande denna säsongen än vad den var i säsong 1. För denna gången spolade jag inte förbi ön-scener överhuvudtaget som jag gjorde i säsong 1. Det säger allt, inte sant? Och att Arrow och Lance samarbetade så mycket denna säsongen. Många tummar upp för det! Och att det visade sig att Sara var vid liv. Först var det inte alls logiskt och det bara kom från ingenstans, men ju längre andra säsongen gick desto mer blev det logiskt. Nu är jag bara glad för Lances och Laurels skull att Sara lever. Kul för dem! Sen så är jag också glad att Laurel äntligen vet om att Oliver är Arrow. Detta hade jag ju bara väntat på sen säsong 1, främst för att se hur hennes reaktion skulle bli. Nu väntar jag bara på att Lance och Thea också ska få veta! Kul också att Diggle ska bli pappa. Och jag älskade att säsongen slutade med att Thea ska följa med Malcolm nånstans. Undra vart de ska? Det ska bli riktigt intressant att se hur deras relation kommer att utvecklas i säsong 3. Och sedan så älskade jag också att Oliver dumpade Slade i fängelset på ön, haha bara så bäst! ;)
 
Värst i säsongen:
Att Moira dog! Jag blev så chockad när Slade bara satte in sitt svärd i henne. Det var bara så, så, sååå fruktansvärt att han dödade henne mitt framför näsan på hennes barn! Jag visste redan innan att hon skulle dö, men inte att hon skulle dö på det sättet och att hon skulle dö framför Oliver och Thea! Bara så obeskrivligt hemskt att man finns inga ord! Och att det inte hände nåt mellan Oliver och Felicity som jag hoppades på, grrr! Och så det där med Roy/Thea också förstås!
 
Övriga kommentarer:
Nu är jag äntligen ikapp med Arrow! Och wow, denna säsongen har ju varit riktigt spännande! Vissa som sa att säsong 2 var lite tråkig och seg efter ett tag och att den blivit bättre igen mot slutet hade verkligen fel! Visst, allas smak är som bak, men whatever! Denna säsongen var så jäkla spännande hela tiden och bara på topp hela tiden, till och med ön har blivit mycket spännande än den var i säsong 1. Jag bara slukade avsnitt efter avsnitt. När jag skulle ta paus, så tänkte jag bara varje gång "Nej, ett avsnitt till!" och sen "Ett till!" om och om igen. Jag var som uppslukad av denna säsongen och då plötsligt när jag väl var ikapp, tänkte jag bara "Men va? Har jag sett hela säsong 2 nu? Inga flera avsnitt?" Det gick så fort! Och den är helt klart mycket bättre än säsong 1. Den saken är klar! Jag ser så fram emot att se säsong 3! Som sagt, det ska bli intressant att se hur Theas relation med Malcolm kommer att utvecklas. Och så det med Olicity också förstås! Och man håller också tummarna för att Roy och Thea ska bli tillsammans igen i säsong 3, de är ju så meant to be, okej! Spännande, åh jag längtar som en galning tills säsong 3 nu! ;D
DATUM: 2014-09-18 / TID: 15:46:00
KATEGORI: Arrow, Sammanfattningar

Arrow säsong 1 sammanfattning.

Arrow är en av serierna som jag bestämde mig att komma ikapp också! Jag halkade efter nån gång i den andra halvan av säsong 1, och det var meningen att jag skulle se klart den innan säsong 2 när säsongsfinalen hade visats. Men sedan blev det så att det blev aldrig av. Men nu plötsligt ville jag se den igen för nån vecka sedan, så det var därför hög tid att komma ikapp innan säsong 3. Jag valde att se serien från allra början för att jag hade glömt lite. Så där, nu är jag färdig. Vad spännande det ska bli att se säsong 2 som jag aldrig har sett ;) 
 
Handling:
Rättvisan träffar mitt i prick! I Arrow, baserad på en serie från DC Comics, möter vi miljardären Oliver Queen i ny skepnad – en bågskytt som återvänder från en fjärran ö, redo att ta lagen i egna händer och att både ställa det som hans far gjort fel till rätta och bekämpa dem som fördärvar Starling City. De hjältemodiga äventyren avfyras det ena efter det andra – alltifrån ohyggliga vedermödor på ön till spännande krigsscener i staden!
 
Favoritavsnitt:
Det är många bra avsnitt, men för guds skull kommer jag bara att välja ett den här gången och det är de två sista avsnitten 1x22 Darkness on the Edge of Town och 1x23 Sacrifice. För gud vilka spännande avsnitt det var! För spännande! ;)
 
Favoritkaraktär:
Oliver, Diggle, Felicity och Thea. Men framför allt team Arrow, alltså Oliver, Diggle och Felicity! Vilket team, helt solklart en favorit ;)
 
Värsta karaktär:
Laurel. Jag vet inte, men det är bara nåt med henne som irriterar mig ibland. Hoppas att det blir bättre i säsong 2!
 
Favoritship:
Roy och Thea! Jag älskar de två! Så fina ihop. Sedan så förstår jag också nu äntligen vad alla pratar om när det gäller Oliver och Felicity. När jag först såg serien förut när den var på säsong 1, så hade jag faktiskt aldrig tänkt på dem som mer än bara vänner. Jag vet inte varför, jag tänkte bara inte på det. Men nu när jag har sett hela säsong 1 nyss, så kan jag inte tänka på dem som bara vänner. Vilken kemi! Nu hejar jag på dem också, hoppas att det blir något i säsong 2! ;)
 
Bäst i säsongen:
Många saker! Allt, kan man nog säga. Att Diggle och Felicity kom med i team Arrow. Att Roy kom. Och mer!
 
Värst i säsongen:
Ön kan vara lite tråkig ibland. Men mot slutet av säsongen har det blivit riktigt spännande nu! Hoppas att det fortsätter så i säsong 2. Och sedan så ogillar jag Oliver och Laurel ihop. Jag förstår inte hur en del kan shippa dem? Ingen kemi alls. Det är mer som vänner-kemi. Men mer än vänner? Nej! De är bättre som vänner, punkt slut, för jag kan bara inte se kemin. Och att Tommy dog! Jag blev så ledsen, jag som gillade honom. Jag tycker så synd om Laurel, hur kommer hon (och Oliver) att hantera det i säsong 2? Ska bli intressant att se.
 
Övriga kommentarer:
Jag har inget mer att kommentera. Jag ser fram emot att se säsong 2! ;)
DATUM: 2014-09-17 / TID: 21:24:37
KATEGORI: Film

Misery (1990).

Misery, som är baserad på en Stephen King bok med samma namn, såg jag i måndags. Wow, vilken jäkla bra och riktigt obehaglig film! Lätt en av de bästa psykologiska thrillers som jag har sett, verkligen! Stephen King filmer gör mig aldrig besviken.
Och herregud, den där galna bitchen! Kathy Bates var så fullkomligt jäkla lysande i rollen som den galna bitchen Annie Wilkes. Jag kan förstå varför hon vann Oscar för bästa skådis i filmen, för det var verkligen så oerhört bra prestation av henne! Jag blev ju fan mörkrädd för henne! Hon gav mig verkligen alldeles kalla kårar under hela filmen, hon var ju riktigt hemsk! "I'm your number one fan." "Oh my god, I love you!" Jag ryser! Grym skådis, helt enkelt! Det fanns några scener som jag verkligen hoppade till rejält, särskilt den på bilden ovanför, och många scener som fick en på hög puls. Obehaglig film men ett mästerverk!
Det där med släggan, jösses jag ryser bara i hela min kropp av att tänka på det! Och varje gång jag tänker på filmen, vill jag också bara gråta för jag kan inte ens föreställa mig hur det är att vara i stackars Pauls situation. Grymt bra prestation av James Caan också, men Bates vinner med hästlängder! Jag ryser också bara av att tänka på att det faktiskt finns psykologiska människor där ute, såna som henne, och att det som inträffar i filmen kan faktiskt inträffa på riktigt med vem som helst.
En sak kan ni dock lita på - jag vill aldrig nånsin, nånsin stöta på en sån dam som Annie Wilkes. Usch! Jag måste läsa boken som visst är hundra gånger värre än filmen, enligt alla som läst den. Jag kan varmt rekommendera filmen för er som älskar psykologiska thrillers! Absolut sevärd som man måste ha sett åtminstone nån gång! Jag själv kommer lätt att se den igen! :)
 
En framgångsrik författare Paul Sheldon råkar ut för en bilolycka mitt ute i obygden men har turen att bli omhändertagen av en ung kvinna vid namn Annie Wilkes. Hon visar sig vara ett stort fan av författaren och hans böcker om hjältinnan Lida. Men när han låter henne läsa sitt senaste manuskript och hon inser att han ämnar ha ihjäl Lida i nästa bok vänds hennes välvilja och den hemtrevliga stugan blir ett mardrömslikt fängelse.
 
 
DATUM: 2014-09-15 / TID: 23:00:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 2x11 Black Ice.

Som vanligt såg jag Under the Dome 2x11 Black Ice om och om igen sen tisdags! Kan aldrig få nog av serien, jag håller verkligen tummarna stenhårt på att serien kommer få säsong 3! Jag kommer personligen att sätta CBS på eld om de inte förnyar serien! Markera texten för att läsa ;)
 
Först och främst börjar jag med Barbie och Julia! Herregud, de fortsätter bara att få flera och flera underbara moments! Hur kan det vara möjligt att de är så jäkla fina ihop att det inte finns ord för det? Särskilt de två sista scenerna, herregud! När Julia höll på att dö i ambulansen och bad Barbie att fortsätta prata med henne, så pratade han om att de skulle ha ett liv tillsammans, ha kärlek, ha barn och allt som hon vill ha. "You're just gonna to sleep... And then you're gonna wake up. Then we're gonna have a life together. We're gonna have love. And kids... Everything. We're gonna have. Anything that you want."
Han pratade för fan om att ha barn med henne och att ha ett liv tillsammans med henne, jag var så glad! Han vill ha barn med henne och han vill leva resten av livet med henne! So many feels! Hur kan han vara så jäkla fin? Och då sa Julia äntligen det som jag hade väntat länge på - hon sa "I love you" tillbaka! Det var på tiden för det! Och så den sista scenen, jösses! Även om jag visste att Julia skulle klara sig, så var jag seriöst orolig som fan ändå. Man vet ju aldrig med serien för det händer ju ibland att serien tar oväntade vändningar. Så jag bara satt där och typ bara "nej, nej!" när hon inte vaknade upp. Barbie sa "Come back for me! I came back for you, come back for me now!" Jag till och med grät. Men så andades hon. Puuh, jag blev så lättad! Och åh ja, jag älskade också hur Barbie bara fortsatte att säga "baby" om och om igen! :')
 
Jag blev jättearg när det visade sig att Hunter bara följde med till Chester's Mill i hemlighet för Barbies pappas skull. Jag trodde ju verkligen att han var en av de goda. Jag misstänkte honom inte ens, så snacka om hur överraskad jag blev när Joe hittade vad Hunter hade i sin ryggsäck. Men tack och lov efter hans lilla stund med Norrie på trappan, som för övrigt blev en av mina favoritscener i serien, bad han militärkillen att sluta göra experiment på ägget för att det tydligen skadar Melanie. Så han är visst god, trots allt. Tur för dig, så förlåter jag dig, Hunter. Lova bara att inte göra mig besviken igen.
 
På tal om Melanie. Jag hade rätt. Hon är verkligen ansluten till ägget. Gör de på utsidan nåt med ägget, då händer det henne också nåt. Men frågan är fortfarande, varför och vad för koppling har de till varandra egentligen? Tex varför tog kupolen henne tillbaka till livet? Varför är hon så obsessed med ägget? Varför är det så viktigt för henne? Vad är det meningen att hon ska göra med ägget om det nu är orsaken till att kupolen tog henne tillbaka till livet? Så många frågor som man längtar att få svar på!
Jag hoppas verkligen att hon inte dör! Främst för att hon är Barbies syster och för att hon har blivit en av mina favoriter. Och också för att jag faktiskt börjar gilla Junior och Melanie ihop mer och mer. Kalla mig gärna galen som börjar shippa dem, särskilt efter vad han gjorde med Angie i säsong 1. Men man kan inte missa det faktum att Junior har blivit en bättre karaktär nu denna säsongen och vad kan man göra då, fortsätta hata honom? Nej. Han gjorde helt enkelt ett misstag. Självklart försvarar det inte vad han gjorde i säsong 1, men det viktiga är ändå att han har förändrats nu denna säsongen. Det räcker för mig. Nu är han en av mina absolut favoritkaraktärer! Jag hoppas att det fortsätter så och att han inte faller tillbaka till gamla vanor :)
 
Big Jim är verkligen konstig! I förra avsnittet var han självisk och elak och pistolhotade Joe och Norrie till att kasta ägget över klippan - och nu plötsligt i detta avsnittet försökte han gottgöra allt genom att leta efter mer bränsle och sedan rädda Lyle ur sjön när han hittade honom där bara för att kunna fjäska för Pauline. Han bara byter sida hela tiden så att det börjar bli tröttsamt och förvirrat nu. Snäll, elak, snäll, elak, snäll igen, sen elak igen och så vidare. Bestäm dig nån gång för fan, Big Jim!
Ledsen, men hur mycket du än försöker gottgöra allt varje gång du har gjort nåt dumt, så kommer jag aldrig nånsin att tycka om dig igen som jag gjorde i början av säsong 1 innan det med Angie. Men trots att jag tycker väldigt illa om Big Jim, så måste jag ändå medge att Dean Norris gör ett jättebra jobb med rollen och att karaktären är en fantastisk skurk! Vore det inte för honom, så skulle serien nog vara tråkig. Alla serier behöver ju minst en skurk och en hjälte, eller hur? :)
 
På tal om Lyle. Han är tillbaka! Snacka om hur chockad jag blev när Big Jim hittade Lyle i sjön! Hur fan kom det sig att han inte kom upp tillsammans med Barbie, Sam, Pauline och Hunter? Hur kom det sig att han stannade kvar i sjön? Varför och för vad? Och det han sa till Big Jim i bilen var intressant! Kommer det verkligen att hända? Lyle är ju så stensäker på det. Det är en person som kom upp med en intressant teori på tumblr som faktiskt kan vara vettigt!
Jag citerar: "Lyle pratar inte om att världen brinner UNDER kupolen men UTANFÖR kupolen. Hela världen kommer att brinna och kupolen kommer att skydda den lilla gruppen i Chester's Mill. Det var alltid sagt att kupolen är där för att skydda dem, okej? Och orsaken till att den har satt dem på så många tester är för att de starkaste överlever eftersom de kommer att behövas för att befolka världen igen. Det är min galna teori."
Vad tror ni? Jag tror att det kanske kan vara så. Kupolen sa ju till Julia, Norrie, Angie och Joe i första säsongsfinalen att den är där för att skydda dem i Chester's Mill. Så varför då gör kupolen så här annars, alltså det med testerna? Så kanske, kanske inte. Men vi får helt enkelt vänta och se om det stämmer eller inte eller om det är nån annan orsak. Jag hoppas nästan på det, för det vore intressant om det faktiskt händer! Man kan få se hur de kommer att hantera det och hur de kommer att försöka överleva och så kan man ju få en massa Jarbie barn som springer runt under kupolen också ;)
DATUM: 2014-09-15 / TID: 22:32:05
KATEGORI: Film

Veckans filmer (v 37.)

Taken såg jag sist för många år sedan när den var som ny och då älskade jag den verkligen. Men då det var så längesen sist, så hade jag glömt en hel del. Så jag såg filmen denna veckan bara för att och ju mer jag såg den desto mer mindes jag. Den är så otroligt bra! Så mycket hände och det var bara fullt av action och spänning i princip nästan hela tiden. Inte endast en stund var tråkig! Jag älskade den! Liam Neeson gjorde ett riktigt bra jobb som CIA-agenten och till och med Maggie Grace var briljant i sin roll som den rädda dottern och jag ser verkligen fram emot att se tvåan snart som jag faktiskt inte har sett ännu! Jag kan varmt rekommendera filmen om ni älskar såna filmer! Trailern kan ni se här ;)
Handlingen: En före detta säkerhetsagent blir tvungen att använda all sin yrkeskicklighet för att rädda sin kidnappade dotter.
 
The Butterfly Effect har jag bara sett scener av när den var på tv många gånger, så denna veckan tog jag mig äntligen tid att verkligen se hela filmen - och jag älskade den fullständigt! Jag satt så stilla under hela filmen för att den var så jäkla spännande! Jag kunde inte ens slita blicken ifrån tvn, för jag ville bara inte missa någonting. Den var så bra att jag utan tvekan kommer att se den igen snart! Sorgligt slut men ändå perfekt på sätt och vis efter vad han har gjort igenom hela filmen. Det var ett välförtjänat slut! Ashton Kutcher är grymt bra på komedier om ni flesta ju vet, men han är faktiskt så bra på seriösa roller också. Som den här till exempel. Han var fullkomligt jäkla briljant! Han överraskade mig verkligen. Bra jobbat! Jag rekommenderar den verkligen om ni älskar sci-fi, thriller bl.a! Trailern kan ni se här ;)
Handlingen: En ung man kämpar med att komma över jobbiga minnen från sin barndom. Han upptäcker en teknik som gör det möjligt att resa i tiden och han börjar ändra sin historia för att bli av med sina obehagliga barndomsminnen. Vad han inte räknat med är att varje förändring i det förflutna också förändrar hans framtid.
 
Transendence såg jag äntligen och den var en rätt intressant film! Den var ganska bra, men ändå inte en av världens bästa filmer tyvärr. Jag förväntade mig faktiskt lite mer. Jag vet inte, jag har lite blandade åsikter om filmen. Jag tycker att den var bra, men å andra sidan tycker jag att den också saknade nåt som jag inte kan sätta fingret på vad. Dessutom kunde den vara rätt så seg också ibland, men annars var den en ganska bra rulle, men inte mer än så. Dock är det ändå ingen film jag kommer att se igen, en gång räcker gott och väl. Men effekterna därefter var väldigt fantastiskt gjort och skådisarna gjorde riktigt bra ifrån sig, framför allt Johnny Depp (alltid en favorit!) och Morgan Freeman. Ni avgör om ni vill se filmen eller inte, men älskar ni Johnny Depp så ge filmen en chans. Ni kanske tycker annorlunda än mig? Vem vet? Trailern kan ni se här ;)
Handlingen: Två ledande vetenskapsmän jobbar för att nå sitt mål, teknologisk singularitet. En radikal anti-teknologi-organisation kämpar för att förhindra dem från att skapa en värld där maskiner kan överträffa den mänskliga hjärnans förmågor.
DATUM: 2014-09-13 / TID: 21:43:10
KATEGORI: Gifs, Supernatural

9 Years of Supernatural today ♥

DATUM: 2014-09-13 / TID: 21:05:16
KATEGORI: Once Upon a Time

Once Upon a Time säsong 4 poster.

Titta vad som äntligen är här nu! En poster för säsong 4 av Once Upon a Time! Fan vad jag längtar, det är ju inte så långt tid kvar nu! Jag är sååå sjukt jävla taggad att det inte finns ord för det och för att inte tala om hur snygg denna nya poster är! ;D
DATUM: 2014-09-13 / TID: 20:02:00
KATEGORI: Citat, Gifs, Under the Dome

Citat #44.


- Under the Dome, säsong 2 avsnitt 8
DATUM: 2014-09-13 / TID: 19:44:07
KATEGORI: Under the Dome

Barbie & Julia | Certain things ♥


Så vacker gjord video! Jag älskar att titta på såna fangjorda videos på YouTube! ♥
DATUM: 2014-09-09 / TID: 20:52:00
KATEGORI: Gifs, Under the Dome

Some best Jarbie S2 moments ♥

 
DATUM: 2014-09-08 / TID: 23:50:06
KATEGORI: Film

Jag vill se: Reclaim.

Åh, den här vill jag helt klart se! Den ser ju riktigt bra och den påminner lite om Taken med Liam Neeson och så är Rachelle Lefevre dessutom med också! Inte ofta man ser hennes filmer! Då är det helt klart ett måste att se den och så älskar jag också såna filmer!
DATUM: 2014-09-08 / TID: 23:47:05
KATEGORI: Böcker, Divergent

Recension: Allegiant.

Ändå sen jag fick Allegiant för en månad sedan, har jag tagit det väldigt lugnt med den. För är det något som är så typiskt med mig så är det att jag har alldeles för lätt att sluka bra böcker för snabbt - så jag gjorde mitt bästa att ta det lugnt med denna boken och jag blev klar igår efter en månad! Duktig tjej, Micaela!
Den var helt klart riktigt bra, lika bra som de två första delerna, men jag hatade slutet! Inte för att det var dåligt utan för att det var inget lyckligt slut. Jag visste redan om vad som skulle hända i slutet pga oönskade spoilers, men att väl läsa det är ändå en helt annan femma! Jag som är ju svag för happy endings. Jag grät jättemycket när jag läste de sista sidorna! Tårarna bara rann och rann helt okontrollerat och jag kunde inte sluta! Det var så sorgligt! Jag kan inte föreställa mig hur jag kommer att reagera när jag väl ser det på vita duken! Nej, jag fasar för det. Jag slår vad om att det kommer att bli värre än min reaktion igår.
Men hur som helst så var boken jättebra och spännande och hade allt - drama, spänning, kärlek osv. Jag ville bara läsa sida efter sida hela tiden, men jag fick kämpa hårt mot mitt begär och lyckades. Jag rekommenderar verkligen hela Divergent-serien, helt klart en av de bästa som jag nånsin har läst! Och sen så måste jag också berömma de otroliga snygga bokomslagen! ♥
DATUM: 2014-09-08 / TID: 19:19:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Originals

The Originals 1x16-22.

Då har man äntligen tittat ikapp The Originals nu innan säsong 2 kommer! Efter att ha sett dessa avsnitten i hela denna veckan, allt jag bara kan tänka nu är "Hur i helvete kunde jag halka efter med många avsnitt!?" För de senaste avsnitten, särskilt de två sista, har varit helt galet bra och spännande! Så mycket hände och jag grät mycket!
 
Nu vill jag bara kommentera några av det viktigaste:
1. Äntligen kysstes Elijah och Hayley till sist, så som man hade väntat så jäkla länge! De drog ut på det alldeles för länge, så det var ju på tiden. Jag ser fram emot att se mer av dem i säsong 2. Om man inte drar ut på dem också då, förstås!
2. Mikael är tillbaka! På riktigt! Alldeles vid liv. Jag är förstås glad för det kommer skapa en massa spännande drama i säsong 2 och så spelas han ju dessutom av en grymt bra skådis också, men samtidigt är jag heller inte så glad. För det betyder ju att Klaus, Elijah och andra, som Mikael vill illa, är i fara nu. Och så kontrollerar Davina honom också. Shit! Undra vad som kommer hända nu?
3. Äsch vad jag grät när Hayley skrek och kämpade med att slåss för babyns liv i kyrkan från de jävla vidriga häxorna och när babyn föddes och när hon (Hayley) dödades mitt framför näsan på Klaus. Jag blev väldigt överraskad att hon dog fast jag visste redan innan att hon skulle leva, tack vare trailern till säsong 2. Men jag blev väldigt överraskad ändå för det kom så plötsligt. Och jag grät mycket! Det var så intensivt allt som hände. Hur Klaus tvingades se på och skrek "No!", hur Elijah blev förkrossad över hennes död, hur han konfronterade Klaus om det och en massa mer! Och allt det hände bara i säsongsfinalen, helt galet!
4. Jag är så glad att Klaus och Marcel blev sams igen. Jag var rädd ett tag att Marcel skulle döda babyn, men nej han räddade henne bara för att kunna få Klaus blod och då i samarbete med det blev de sams igen. Äntligen! Och det är allt som betyder något för mig. För jag hatade när de var osams efter att Klaus fick reda på det som Marcel och Rebekah gjorde. Så skönt att de är sams igen. Och väldigt smart av dom båda, Elijah och Hayley också att lura alla i New Orleans om att babyn är död. Hoppas bara att de har gått på det!
5. Och så det absolut bästa: babyn döptes till Hope och hon kommer att tas hand om av ingen annan mindre än Rebekah! Blev jätteglad när hon dök upp! Jag hade inte kunnat tänka mig nån bättre! Jag är så otroligt nöjd med att det är just Rebekah som ska ta hand om Hope. Nu får hon allt som hon nånsin har önskat för: en familj. Det är perfekt, bara så jäkla perfekt! Och dessutom så var det jäkla trevligt att se henne igen också! Skönt också att Klaus verkar ha förlåtit henne och att de är sams igen också. Så underbart!
6. Och slutet!? Vad i helvete? Varför var de vid Esters grav? Vad försiggår!? Min bästa gissning nu är att de på nåt sätt är Esther och Finn! Det måste vara så. Med tanke på hur de betedde sig med varandra där. Finn är ju Esthers älskade favoritpojke och Finn följer alltid efter Esther som en hundvalp. Och varför är Ester ute efter Hope!? Åh, vilket spännande slut! Med tanke på att Kol också kommer tillbaka i säsong 2! Spännande!
 
Jag ser verkligen, verkligen fram emot säsong 2 nu! Jag längtar tills serien kommer tillbaka i oktober efter en lång sommaruppehåll! :D
DATUM: 2014-09-08 / TID: 16:25:12
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Pan Am säsong 1 sammanfattning.

Jag köpte Pan Am boxen i förra veckan och såg klart den för ett par dagar sedan - och jag älskade den! Så, så, så grymt synd att den inte fick säsong 2 för den hade mycket potential. Trist att det inte blev så. Men den slutade åtminstone inte med så stora cliffhangers som tur är! ;)
 
Handling:
Jetåldern tar sin början år 1963 då ett nytt lyxflygplan lanseras och dess färgstarka passagerare och personal får uppleva en helt ny värld av internationella intriger, romantik och spänning.
 
Favoritavsnitt:
1x01 Pilot, 1x02 We'll always have Paris, 1x08 Unscheduled Departure, 1x09 Kiss Kiss Bang Bang, 1x11 Diplomatic Relations, 1x12 New Frontiers och säsongsfinalen 1x14 1964.
 
Favoritkaraktär:
Dean, Colette och Laura! :)
 
Värsta karaktär:
I början var jag väldigt irriterad på Lauras syster Kate. Men efter några avsnitt, släpptes det. Annars fanns det ingen karaktär som jag hatade, som tur var ;)
 
Favoritship:
Dean/Colette och Ted/Laura! Särskilt det första! Major shipping moment var när de dansade i slutet av 1x02 i Paris. "You smell like Paris." Aaaw! Och äntligen blev Ted och Laura tillsammans till slut i säsongsfinalen, så som jag hade väntat! ;)
 
Bäst i säsongen:
Dean/Colette, Ted/Laura, draman, och allt! Och att Dean och Colette verkade bli tillsammans igen i slutet av säsongsfinalen. Gudskelov för det! Och att Colette fick reda på att hon har en bror! Vad kul! ;)
 
Värst i säsongen:
Dean/Ginny. Äsch, jag gillade dem inte alls. Ginny var också galen! Jäklar vad rädd jag blev när hon plötsligt slog sitt huvud i ett fönster för att Dean inte ville ta tillbaka henne! Jag bara WTF? Hon var ju galen! Skönt att det tog slut snabbt iallafall. Och sedan blev jag också sååååå arg på Dean när han låg med Bridgett. Varför? Varför? Vore det inte för det, så skulle det aldrig ha tagit slut mellan honom och Colette.
 
Övriga kommentarer:
Som tur är, slutade det ju inte med så stora cliffhangers. Men den borde ha fått säsong 2 ändå för den hade mycket potential! Verkligen trist att det inte blev så. Det vore ju kul att se Dean och Colette arbeta tillsammans för att hitta hennes bror sen han blev avstängd i sex månader. För jag kan ju tänka mig att det skulle bli massor av fantastiska moments för dem om serien bara hade fått säsong 2 - som tex att de äntligen blir tillsammans på riktigt och sånt. Och också att få se Ted och Laura vara tillsammans. Så, så synd! Men ja, jag får bita ihop och acceptera det! :)
DATUM: 2014-09-08 / TID: 16:24:45
KATEGORI: Citat, Gifs, Under the Dome

"I want you in my life..." ♥

 
Hey. Are you having second thoughts? Not about leaving. No. About what? We met because of the Dome and we never really talked about you and me...out in the world. Julia. Hey. I want you in my life, whether we end up in Zenith or wherever. That's a promise that I can keep. Good.
DATUM: 2014-09-08 / TID: 15:47:00
KATEGORI: Citat, Gifs, Under the Dome

"You came back!" ♥

Oh my god! Julia? Julia? You came back! I did. I'm gonna get everybody out. What happened? How are you here?
DATUM: 2014-09-08 / TID: 15:41:10
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 2x10 The Fall.

Ni anar inte hur många gånger jag har sett detta avsnittet nu sen i tisdags! Det var ett galet bra avsnitt och det hände mycket! Serien blir ju bara bättre och bättre för varje avsnitt! Jag håller tummarna och tårna hårt att den får säsong 3 då säsong 2 kommer att sluta med en värre cliffhanger än säsong 1, eller annars blir jag förbannad! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Jag börjar först och främst med Big Jim.... Jag. Är. Så. Arg! Hur kunde han göra så här!? Hur fan kunde han? Nu har han verkligen förstört ALLTING! Han har förstört den enda chansen att få komma ut från kupolen! Bara för att han tvingade Joe och Norrie att kasta ägget till Zenith. När han väl gjorde det, kom det en jordbävning och nu finns det ingen väg ut längre. Såvida inte om de hittar en annan utväg. Så ja, jag är blyförbannad på Big Jim! Särskilt då han, Barbie och Julia pratade tidigare på Sweetbriar och bestämde tillsammans att Big Jim skule hoppa först och lägga ut några villkor för dom, som är ute efter ägget, och sen skulle hela staden få komma ut och då skulle Barbie och Melanie hoppa sist med ägget. Och se vad som hände nu? Istället tog Big Jim saken i egna händer, pistolhotade Joe och Norrie (hur vågade han!?) och tvingade dem att kasta ägget över klippan - och nu finns det ingen utväg. Bra jobbat, Big Jim! Verkligen bra jobbat! Grattis, du vinner den mest själviska karaktären i serien!
 
Barbie och Julia, åååh äntligen är de återförenade igen! Jag bara älskar dem så mycket. De är så perfekta för varandra och so meant to be. Jag älskade hur Julia bara fortsatte att prata och då tystade Barbie henne med kyssen. Vilken passionerad kyss, jag tror helt klart att den är min favorit nu av alla deras kyssar. Så finfint! Och sedan när de försökte skydda varandra genom att "gräla" om vem som skulle hoppa först? Bara så sött! Och när de pratade om framtiden? Bara aaaaw! "I want you in my life whether we end up in Zenith or wherever. That's a promise that I can keep." "Good." Hur är det möjligt att de bara blir finare tillsammans för varje minut som går? Jarbie forever!
Barbie och Melanie är halvsyskon! Jag hade rätt och jag älskar det! När Barbie sa "I'm saying... that you are my sister, Melanie." då tjutade jag bara av glädje! Det är ju riktigt kul. De har samma pappa. Att de är halvsyskon är ju ännu bättre än vad jag först trodde i början! I början hade jag teorin att Melanie kunde kanske vara Barbies och Julias framtidas dotter, haha! Visst skulle det också vara underbart, men att hon är Barbies halvsyster är naturligtvis bättre! Jag hoppas på en massa syskon bonding mellan de två. Det är inte troligt, men hoppas kan man väl ;)
 
Angie är tillbaka! Eller nja, det var egentligen bara kupolen för att kunna kommunicera med Junior. Men vem bryr sig? Bara ett glimt av henne räckte för att jag skulle bli glad att se henne igen om så bara för en sekund! Hur som helst... Angie kom för att säga åt Junior att inte döda Sam. Om Junior dödade Sam, så skulle alla under kupolen drabbas! En verkligen stor konsekvens! Fan vad skraj jag blev när Junior tog upp yxan för att döda Sam! Jag trodde för ett ögonblick att han faktiskt skulle genomgå det! Jag ville inte att han skulle döda honom. Självklart är jag fortfarande arg för att Sam dödade Angie, men man kan tydligt se att han faktiskt verkligen ångrar sig så därför förtjänar han inte att dö längre. Äsch vad hemskt det var att se Sam ligga där och såg så rädd ut och när han grät. Inte alls trevligt att se på! Tur att Junior gjorde det rätta, för annars skulle ju alla drabbas också. Vilken himla tur!
 
Övrigt: På tal om ägget. När Big Jim tvingade Joe och Norrie att kasta det, då kom det ju en jordbävning och nu finns det ingen utväg längre tack vare honom. Det var inte bara det. Melanie kollapsade helt plötsligt också. Händer det ägget nåt, då händer det tydligen Melanie nåt också. De är kopplade till varandra. Men varför?
Även om jag älskade scenen med Junior och Pauline, så önskar jag ändå att de hade kunnat göra det mer bättre! Jag menar, de trodde ju att Pauline var död i nio år och nu plötsligt är hon också inne i kupolen och det första Junior gjorde var att säga "Mamma?". Hans reaktion var lite väl platt. Och han valde även att gå till Sam för att hämnas Angies död istället för att umgås med hans mamma som precis kom tillbaka efter alla dessa år? Fel, fel! Vore jag honom, så skulle jag umgås med min mamma. Så ja, det hela borde ha varit bättre än så. Men annars älskade jag det absolut ändå.
Jag blev också jättechockad att Phil dog! Jag liksom bara WHAAAAT? Det var så helt oväntat. Inte för att jag bryr mig om honom direkt, men jag blev väldigt överraskad ändå.
Och temperaturen sjunker lägre och lägre. Snart kommer det att vara jättekallt som vinter. Kommer alla i staden att överleva kylan? Vad kommer att hända nu? Och varför? Om kupolen verkligen är där för att skydda alla, som Julia alltid har sagt, så varför gör den såhär då? Och sen Big Jim har förstört den enda utvägen, finns det en annan utväg eller är den borta för alltid? Så många frågor!
 
Äntligen kan man se nästa avsnitt imorgon, guuud vad jag längtar! ;D
DATUM: 2014-09-07 / TID: 20:24:00
KATEGORI: Film

Veckans filmer (v 36.)

I måndags, tror jag, såg jag äntligen den efterlängtade Godzilla! Så som jag hade väntat länge! I tusen år, kändes det som. Och jag som hade skyhöga förväntningar blev självklart glatt överraskad! Den var jättebra och helt klart över min förväntan!
En massa action och en bra story och jättebra skådisar. Det var trevligt att återigen se Aaron Johnson igen som jag såg senast kicka ass i Kick-Ass och även Ashleys och Mary-Kates syster Elizabeth Olsen. Det var bara en sak som jag blev lite besviken på och jag är förmodlingen den enda i världen: Den nya godzillan var fult gjort, rent utseendemässigt. Stor, går lite klumpigt/stelt osv. Det retade mig verkligen. Jag tycker bättre om den gamla godzillan utseendemässigt från 1998. Visst att den nya är så mycket större än den gamla, det såg jag efter andra gången som jag såg den, men detta stör mig ändå. Löjligt, jag vet, men jag kan inte hjälpa att tycka det.
Annars i sin helhet var filmen så grymt bra! Jag ser fram emot tvåan......som tyvärr inte kommer förrän år 2018. Så löjligt långt kvar, men tiden går fort! Betyg: 4/5. (Se trailern här)
Handlingen: Jorden ställs inför ett hot större än vad civilisationen tidigare upplevt. Ett radioaktivt jättelikt monster utplånar allt i sin väg när hon skoningslöst trampar ner allt som människor skapat. Men mänskligheten låter sig inte trampas på hur som helst. Monstrens monster Godzilla är tillbaka.
 
Pompeii såg jag i fredags och jag älskade den fullständigt! Så otroligt bra film, verkligen! Bra story, mycket action särskilt den sista halvtimmen när vulkanen får utbrott och talangfulla skådisar såsom Kit Jarington, Emily Browing, Jessica Lucas, Kiefer Sutherland, Adewale Akinnuoye-Agbaje bland annat. Och jättevacker kärlekshistoria också även om den var väldigt kort och inte var mycket i filmen.
Och slutet, åååh! Så tragiskt men ändå så jäkla vackert slut. Jag hade nog inte kunnat föreställa mig ett bättre slut och jag förstår inte varför kritikerna inte gillade slutet? Det var ju ett helt perfekt avslut på filmen, tycker jag faktiskt. Jättevackert på ett tragiskt, poetiskt sätt. Att hellre dö tillsammans än att vara ifrån varandra och att de fortfarande var fast ihop med en kyss även i döden? Det kallar jag sann kärlek!
Jag rekommenderar den verkligen varmt! Absolut sevärd! Betyg 5/5. (Se trailern här)
Handlingen: Filmen kretsar kring staden Pompeji som begravdes av ett vulkanutbrott år 79 e.Kr. och följer Milo, slaven till en stor skeppsherre, som drömmer om att en dag kunna köpa sin frihet och gifta sig med sin mästares dotter Cassia, och hans jakt på hämnd på mannen som några år tidigare dödade hela hans familj.
 
A Million Ways to Die in the West såg jag igår....och vilken skitfilm det var! Så löjligt dålig! Om det inte vore för alla dessa värdelösa bajs-, kiss-, kön- eller sex osv skämt/scener som inte ens var särskilt roliga (förutom några väldigt få scener), så skulle filmen utan tvekan ha varit fantastisk på grund av storyn. Åh vad jag önskar att den hade varit en dramafilm istället för en komedifilm för storyn är ju riktigt bra. Så tråkigt att det var inte så! Och att kalla den för en komedifilm? Verkligen!? Den var inte ens rolig. Vilken besvikelse.
När filmen väl var slut, önskade jag bara att jag kunde spola tillbaka de två timmarna som jag slösade på filmen. Men å andra sidan hade filmen bara en enda bra sak: bra skådisar såsom Liam Neeson, Charlize Theron och Amanda Seyfried. Annars så rekommenderar jag den verkligen inte, men ni bestämmer. Betyg 1,5/5. (Se trailern här)
Handlingen: Albert fegar ur en pistolduell vilket får hans flickvän att lämna honom och krossa både hans hjärta och självkänsla. Då en mystisk och vacker kvinna rider in i byn faller Albert genast för henne och den romans som blommar upp stärker Albert självförtroende. Men när kvinnans make, en ökänd brottsling, anländer för att utkräva hämnd måste Albert snart sätta sitt nyfunna mod på prov.
DATUM: 2014-09-04 / TID: 14:59:00
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Aww Kendra ♥

DATUM: 2014-09-04 / TID: 09:56:00
KATEGORI: Citat, Gifs, Övriga tvserier

Dean & Colette ♥

 
"You wanna know why I never told my parents that I broke up with Bridget? Well, for the same reason that I never brought her up here to meet them. Just, something about her that wasn’t real. But after two weeks, I brought you… This is real.” - Dean
DATUM: 2014-09-03 / TID: 15:05:55
KATEGORI: Gifs, Under the Dome

Joe McAlister's idol ♥

   
Jag bara älskar att Barbie är Joes största idol! Jag tror han typ är världens största fan av Barbie. Jag älskar det! ♥
DATUM: 2014-09-01 / TID: 15:56:00
KATEGORI: Once Upon a Time

OUAT season 4 Teaser Promo #1 & #2: "Frozen".


DATUM: 2014-09-01 / TID: 15:49:00
KATEGORI: Allmänt, Gifs, Once Upon a Time

140901.

Hejdå augusti, hej september! Hösten är officiellt här, äntligen för det är min favoritårstid! Och då det nu är september, betyder det bara en sak: Once Upon a Time säsong 4 har premiär om 28 dagar för fan! ♥