DATUM: 2014-07-29 / TID: 13:27:36
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time

Comic Con 2014; Colifer ♥


Haha, de är bara för söta! Jag älskar att de är så goda vänner även privat också! De är lätt en av mina favoritbromance IRL! Hur kan man inte älska Colifer liksom!? ♥


[…] who do you think her soulmate is? We’ve had Graham, Neal, Hook now…who is it?


For Hook and Emma, will they enjoy at least a little smooth sailing at the beginning of the season?


Colin O'Donoghue on Emma and Hook's relationship in S4 [x]


“You can say boyfriend.” [x]
 
What do you think draws Hook to Emma? (x)
DATUM: 2014-07-29 / TID: 03:27:20
KATEGORI: Teen Wolf

Comic Con 2014; Teen Wolf säsong 4 mid-season trailer.


Åh, resten av säsong 4 ser ju ut att bli jävligt spännande! Äntligen Derek och Braeden, so hot! Ja tack, jag shippar ju dem nu! Och vad händer med Stiles och Malia nu!? Det ser ju inte bra ut! Och varför gråter Scotts mamma Melissa!!? Kommer nåt att hända Scott? Är riktigt jäkla rädd nu! Och en massa mer! Vad spännande! ♥
DATUM: 2014-07-29 / TID: 03:23:09
KATEGORI: The Originals

Comic Con 2014; The Originals säsong 2 trailer.


Ååååh, säsong 2 ser ut att bli riktigt bra! Och Daniel Sharman!!!??? Jag visste inte att han skulle joina serien så snacka om hur glatt överraskad jag blev! Jag älskade ju hans karaktär Isaac i Teen Wolf! Det ska bli riktigt kul att se honom igen på tvrutan sen han lämnade serien! Och en möjligen comeback av Kol!? Åh ja tack för fan!! Och Rebekah och Hope! Och vad fasen är det som pågår med Hayley!? Åh så spännande ;D
DATUM: 2014-07-29 / TID: 03:17:00
KATEGORI: Serienyheter, The Walking Dead

Comic Con 2014; The Walking Dead säsong 5 trailer.

Åååh, äntligen är den här! Herregud, säsong 5 ser ju helt galet bra och spännande ut! Jag längtar som fan nu tills oktober! Kan knappt bärga mig! Jag är så himla glad att jag började se ikapp serien för några veckor! ♥
DATUM: 2014-07-29 / TID: 01:31:02
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 2x04 Revelation.

Vilket spännande avsnitt det var! Sen i tisdags har jag sett det här fyra gånger och det var fortfarande lika bra varenda gång! Äntligen fick man ju svar på några frågor ang Melanies förflutna! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Äntligen vet man lite om Melanie nu som man länge har väntat på! Det är fortfarande en del hel frågor kvar som vi inte har fått svar på ännu, men vi fick åtminstone svar på det mesta. Nu vet man att hon verkligen är Melanie Cross och inte nån dubbelgångare och vad som hände henne i 1988. Tydligen så var Sam, Lyle, Pauline och Melanie de ursprungliga fyra händerna! Snacka om hur överraskad jag faktiskt blev, för detta hade jag ju inte förväntat mig! Man fick även veta att på den tiden så var Sam och Melanie ihop. Hur weird är inte det? Sam är ju typ 40+ nu medan Melanie inte har åldrats alls sen 1988. Äntligen vet man nu också vad Sam pratade om i förra veckans avsnitt med Lyle "You made a promise 25 years ago to make sure that what we buried stayed buried." Som jag misstänkte, så var det Melanie som de begravde. Ja, det som hände henne var att hon dog. Hon försökte skydda ägget som de ursprungliga fyra händerna hittade och då knuffade nån henne och hon slog sig i huvudet och dog omedelbart. Man såg inte vem det var. Det var antingen Sam eller Lyle för Pauline stod kvar och flippade ur. Min gissning? Sam! Jag ska komma till varför sen sist.
 
Man vet även också nu att Melanie också kom ifrån Zenith precis som Barbie innan hon och hennes familj flyttade till Chester's Mill. Det måste vara därför som de känner igen varandra. De måste helt klart ha känt varandra i Zenith 1988. Men de kan bara inte placera hur och varför de är så bekanta för varandra. Hur är det möjligt att de båda kom ifrån samma stad? De har en koppling till varandra, men vad? Det kan inte vara en tillfällighet heller att de båda nu befinner sig i Chester's Mill samtidigt! Så många frågor!
 
Rebecca hatar jag bara mer och mer för varje avsnitt som går! Big Jim också! Jag bryr mig inte ett skit om att han tvekade om utrotningsplanen. Men mest Rebecca! Hon är ju verkligen helt jäkla sjuk! Hon vill verkligen döda folk! Snacka om vilken jäkla självisk diktatorisk hon är! Nu vet man ju åtminstone att när hon röstar, så röstar hon inte på demokrati. Hon är så diktatorisk! Inte konstigt att Big Jim och Rebecca är BFFs nu, de är ju så lika varandra! Skönt att de sitter i fängelset nu. Hoppas det håller länge, för de förtjänar så inte att vara fria! Inte efter vad de var sååå nära på att göra med viruset! Vem vet vilket nästa steg det skulle bli om de fick vara fria? Det är bäst för dig, Phil, att du håller dem inlåsta jävligt länge!
 
Nu vet man även också hur det kom sig att Juniors mamma fortfarande lever. Tydligen så fejkade hon hennes död och Lyle och pastorn Coggins (ja, minns ni honom? Den galna pastorn som gick på droger?) hjälpte till med det. Intressant! Och hon kan tydligen se in i framtiden! Vilket förklarar varför hon målar dessa konstiga målningar och sånt. Så intressant! Jag hoppas att Junior får träffa henne snart, för det märks ju verkligen att han så gärna vill träffa henne.
 
Bara jag som tyckte att Julia var så barnslig i detta avsnittet? Hon betedde sig som en irriterande och jobbig tonårig. Självklart förstod jag varför hon betedde sig så. Det som Big Jim och Rebecca försökte göra är ju fel! Att bestämma vem som får leva och vem som ska dö? Inte okej. Visst. Jag står på Julias sida i detta. Men det faktum att hon typ snackade skit om eller klagade på Barbie med Sam? Inte okej. Jag mådde dåligt i slutet när Julia inte lät Barbie komma in - på grund av en lögn som Big Jim spred! Om att Barbie var med på detta om viruset. MEN DET VAR JU BULLSHIT! Barbie var aldrig ens med på detta. Eller jo, han var typ med på utrotningsplanen, men han visste för fan inte om viruset. Han har varit med barnen hela dagen och hjälpt Melanie. Jag blev faktiskt chockad att Julia trodde så lätt på Big Jim. Liksom vad var det här!? Jag trodde att hon var bättre än så! Har hon glömt att Big Jim är en fet lögnare? Han spred ju lögner om Barbie och försökte hänga honom i förra säsongen! Hur kunde hon tro på Big Jim istället för att snacka med Barbie om det och låta honom få en chans att förklara sig? Så besviken på hennes beteende. Åh vad jag dog när hon inte lät Barbie komma in. Hans ansikte, äsch vad hemskt det var att se. Åh jag hatar verkligen den spänningen mellan dem! Jag hoppas att de blir okej i nästa avsnitt! Det enda som jag älskade med Julia i detta avsnittet var när hon konfronterade Big Jim inför alla på Sweetbriar och när hon knuffade Rebecca. Älskade att hon var så badass i båda ögonblicken! :)
 
Också precis efter att Julia inte lät Barbie komma in, så försökte Sam kyssa henne! Snacka om hur rädd jag blev att de faktiskt skulle kyssas! Men nej, hon avvisade kyssen snabbt innan det ens hände! Blev så glad att hon avvisade honom! Gudskelov! Hon är ju för sjutton fortfarande ihop med Barbie - och de är ju meant to be, okej?! Ha, Sam!
 
Och slutet!!? I FUCKING KNEW IT!!!! Det var Sam som dödade Angie! Äntligen vet man nu vem mördaren är! Han har färska märken efter Angies naglar. Åh, jag visste fan det! Jag har alltid vetat sen början att något inte står rätt till med Sam och jag har alltid misstänkt honom också som mördaren! Nu när man vet nu att det var han som dödade Angie, så tror jag därför att det också var han som knuffade och dödade Melanie. Och vet ni också vad jag tror mer? Han vill döda de fyra händerna. Han dödade ju Angie som var en av de fyra händerna! Så då är Junior, Joe och Norrie kvar. Åh Gud hjälpe dem! Och Gud hjälpe Julia också! Hon umgås ju för tusan med en mördare. Nu är jag verkligen rädd för hennes säkerhet. Vem vet vad Sam tänker göra mot henne senare? Jag tror att anledningen till att han ens umgås med henne är för att hon är the monarch. Han vill nog döda henne. Så ja, nu är jag oroad!
 
Äntligen kan man se nästa avsnitt redan idag! Jag längtar! ;D
DATUM: 2014-07-23 / TID: 14:37:58
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

"You did it." ♥

 
DATUM: 2014-07-23 / TID: 14:27:14
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 4x04 The Benefactor.

Förlåt för ett väldigt försenat inlägg, men här är den nu! Det var ett riktigt bra avsnitt! Tänk er hur långt serien har gått nu i kvalitét! Minns ni hur töntig första säsongen var och delvis säsong 2? Jag är imponerad hur långt serien har gått nu! Den har verkligen klass än vad The Vampire Diaries har nu, det trodde jag aldrig skulle hända! Jag älskar Teen Wolf nu mer än vad jag älskade TVD de tre första säsongerna! Markera texten för att läsa mina tankar! :)
 
Jag älskade alla scener med Stiles och Malia. De växer bara mer och mer som ett ship och det älskar jag! De är så otroligt söta ihop, verkligen. Stydia är som ett minne blott nu - iallafall för just nu då jag shippar henne med Parrish! Det är ju nåt där! Förhoppningstvis! Nu tillbaka till Stalia. Jag älskade scenen fullkomligt i källaren! Stiles litade så mycket på Malia att hon inte skulle skada honom, så han låste upp hennes bojor. Han riskerade sitt liv. Och de lyckades! Malia skadade honom inte. Nu vet man att Stiles är Malias svaghet eller akilleshäl eller hur man nu ska säga det. Precis som Allison var Scotts. Och så kramen! Aaaw! :')
 
Scott och Kira är också så jäkla söta tillsammans! Dansen och kyssen med fullmånen och dimman i bakgrunden? Bara så fint och romantiskt! Men är det bara jag som känner på mig att det kan bli en kärlekstriangel mellan Scott, Liam och Kira? Med tanke på hur Liam tittade på Kira där i skolan. Hoppas bara att det är en gångsgrej. För vad du än tänker göra, Jeff Davis, våga bara inte bryta upp Scott och Kira!
 
Det var väldigt kul och underhållande att se sheriffen och Derek samarbeta tillsammans, det är inte ofta man får se det ju! Skönt att man nu har blivit av med den där mannen utan mun. Han gav mig ju seriöst rysningar! Men var det inte lite extremt av Peter att döda honom så där utan vidare? Det var så hemskt att se på hur han bara blev helt galen i blicken och klöste mannen med varulvsnaglar till döds mitt framför ögonen på Derek och sheriffen. Äsch, så läskigt! Jag tyckte så synd om sheriffen som tvingades se på allt. Stackaren! Han är ju trots allt en polis. Hans jobb är att fånga brottslingar, inte att döda dem.
 
Slutet var ju riktigt intressant! Lydia hittade en lista, en dödlista på alla som är övernaturliga. Nån vill bli av med varenda övernaturliga människa. Scott, Lydia, Derek och Kira med flera står på listan. Men varför? Jag tror inte att det bara handlar om pengarna, jag tror att det är nåt mer. Och ett lösenord krävdes för att öppna listan, gissa vilket lösenord var? Allison! Äsch vad jag saknar henne! Vilken chock jag fick att det är två kompisar till Liam som jobbar på att bocka av listan. Vilka är de, vad vill de och varför gör de det här? Jag tror verkligen inte, som sagt, att det bara handlar om pengarna. Spännande som sagt! ;)
 
Jag ska se nästa avsnitt senare ikväll. Vad spännande det ska bli! Sammanfattningen av det och Under the Dome 2x04, som jag såg igår, kommer i helgen! :)
DATUM: 2014-07-22 / TID: 16:27:03
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 2x03 Force Majeure.

Ledsen för ett försenat inlägg, men bättre sent än aldrig! ;) jäklar, vilket bra avsnitt det var alltså! Jag vet att jag alltid säger likadant, men det är ju sant. Serien blir bara bättre och bättre. Markera texten för att läsa mina tankar!
 
Rebecca hatar jag bara mer och mer! Snacka om vilken jäkla galen min hon gav Julia! Hon såg rent sagt vansinnig ut! Jag börjar också redan bli sååå trött på hennes dumma vetenskap. "I stopped it. Not the dome. Me." Haha visst! Sluta tro att du är Gud för det är du tamejfan inte! Och hur i helvete kunde du få idén om att minska befolkningen? Vem fan tror du att du är? Bestämma vem som ska dö och vem som ska leva? Åh verkligen!? Det är ju helt jäkla vansinnigt att ens göra så! Vilken självisk bitch! Snälla, bara döda henne! Jag står inte ut med henne nu!
 
Jag gillar INTE den dåliga spänningen mellan Barbie och Julia. Åh, mina bebisar! Snälla sluta bråka, jag står inte ut med att se det! Ni är ju så meant to be! Ni ska inte bråka, ni ska bara vara lyckliga tillsammans och ni ska ju vara ett team - inte ett "Barbie VS Julia". Hör ni det? Men å andra sidan står jag faktiskt på Julias sida här. Barbie, jag älskar dig, verkligen det gör jag. Men hon har rätt. Man kan inte bestämma vem som ska dö och vem som ska leva. Det är ju vansinnigt! Jag kan verkligen inte fatta att Barbie faktiskt överväger det här alternativet. För guds skull, det är ju Big Jim och Rebecca man har att göra med! Kom igen, du kan väl inte på allvar överväga det här? Jag trodde du var bättre än så. Åh vad jag dog när Julia sa "Don't follow me!" Jag antar att Barbie får sova på soffan igen eller i värsta fallet inte får komma hem?
 
Nu vet vi 100% säkert att Juniors mamma Pauline lever! Men varför fejkade hon hennes död? Och varför sa hon åt Junior att prata med Lyle? Vad vet Lyle? Och vad fan tänkte hon säga efter "And if my...."!!!!??? Vem tänkte hon nämna? Och vad tittade hon på just när videon avbröts!? Så många frågor!
 
Och nu vet vi även att den mystiska tjejen heter Melanie Cross. Hon bara visste kombinationen till skåpet med Angies handavtryck på och det ledde till att Joe hittade en årsbok från 1988 där de hittade ett fotografi på Melanie! Jag bara VAAAAD? Från 1988!? Hur är det möjligt att Melanie inte har åldrats? Och varför kom hon först just nu och inte tidigare? Vad hände 1988? Och vart känner hon igen Barbie ifrån? Hur har de en koppling till varandra? Och vad fan var det i skåpet som Angie hittade innan hon mördades? För nu är det ju borta när Melanie låste upp skåpet! Jag tror att Angies mördare tog det. Så frustrerande!
 
Och Sam! I FUCKING KNEW IT! Jag visste redan från början att han inte var den han utgav sig för att vara! Vad menade han med "But that doesn't mean I'm gonna let you die. [..] At least, not yet"? Kommer han att döda Big Jim? Eller vet han på nåt sätt att Jim ska dö? Och vad pratade han om när han pratade med Lyle där han sa "You made a promise 25 years ago to make sure that what we buried stayed buried." Han såg så hotfull ut och det gjorde mig faktiskt lite rädd, haha. Min gissning är att de dödade Melanie. Det måste det vara. Barbie hittade ju ett fotografi på Sam, Lyle och Pauline från 1988 och nu hittade Joe årsboken från 1988 där det finns ett fotografi på Melanie. Jag är helt säker på det. Men vad som än verkligen hände, så finns det en koppling utan tvekan! En mycket intressant storyline som jag ser fram emot att veta mer av!
 
Jag ser fram emot att se nästa avsnitt som jag ska se ikväll! För det är i avsnittet som vi ska få svar om Melanies förflutna! Äntligen lite svar! ;)
DATUM: 2014-07-21 / TID: 00:23:14
KATEGORI: Film

Endless Love (2014).

Endless Love| 2014 | Drama, Romantik | Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood, Joely Richardson, Rhys Wakefield, Emma Rigby bl.a
Kärleken mellan två tonåringar blir till en mörk och förödande besatthet.
 
Den hade jag ju länge velat se! Och jag såg den äntligen i torsdags och jag älskade den fullkomligt! Den var över min förväntan, lätt en av de finaste kärleksfilmerna jag sett på länge! Låt er inte luras av beskrivningen, för den är mer än så! Fullkomligt underbar film som jag garanterat kommer att se om och om igen! Den har en Dagboken-känsla - en medelklass kille faller för en rik tjejs vars pappa hatar det och gör allt för att förstöra det mot deras vilja. Jag älskade att det var kärlek vid första ögonkastet mellan David och Jade och de hade en fantastisk kemi! Grymt bra film, vacker kärlekshistoria, talangfulla skådisar och underbar slut. Alex Pettyfer och Gabriella Wilde har verkligen talang i skådespel och de var också som skapta för David och Jade. Apropå Pettyfer, han fortsätter att växa som skådis i mina ögon och jag älskar det! Jag ser fram emot att se flera av hans filmer i framtiden. Älskar ni romantiska filmer, så rekommenderar jag den starkt! ;)
 
 
DATUM: 2014-07-19 / TID: 20:33:00
KATEGORI: Citat, Gifs, Teen Wolf

Best bromance ♥

 
"Dylan is my best bud on set. Dylan and I have been through a lot together and have gotten in trouble a butt load of times. One time when we were living together we left the set during lunch time to eat at our house and we fell asleep and production had to call us to wake us up!" - Tyler Posey
 
"Even if neither of us had gotten the part on Teen Wolf, we'd already exchanged numbers, ready to hang out. I still have flashbacks to Tyler and I reading with each other for screen tests to practice and he'd be like 'Dude, what if we got this thing?' and I'd like 'Dude, that'd be so cool, it'd be insane!' and then it happened, which is really weird! It's been crazy, but it's been really cool, and he's become a good friend of mine, too, which is great - I didn't even ask for that. Best friends on TV and in real life." - Dylan o'Brien
DATUM: 2014-07-19 / TID: 19:38:37
KATEGORI: Citat, Gifs, Teen Wolf

Stalia ♥

 
Vad är det med alla färgpennor, hursomhelst? Grön är för saker som jag förstår. Gul är för "jag jobbar på det". Och röd betyder att jag har ingen aning. Jag använder mest röd. *Stiles kysser Malia* Plugga först, minns du?
 
I'm just falling in love with them more and more! De är så otroligt söta ihop! Så glad att Stiles äntligen har en flickvän. Jag älskar hur Stiles tittar på Malia efter att hon förklarade vad färgpennorna betyder. Stiles använder ju exakt samma färgkoder. Att de rätt är lika är bara underbart och så gulligt. Jag förstår verkligen inte varför många har nåt emot dem tillsammans eller Malia? De är ju så gulliga tillsammans och hon är ju en härlig tjej :')
DATUM: 2014-07-19 / TID: 19:09:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Walking Dead

The Walking Dead; säsong 4 sammanfattning.

Wow, på bara en vecka och två dagar har jag hunnit kolla ikapp serien nu! Jag blev klar med säsong 4 i torsdags och den har för övrigt varit riktigt, riktigt bra som slutade med så många frågor! ♦
 
Handling:
Det har gått flera månader sen Woodbury folket flyttade in i fängelset och Rick har avstått från sitt ledarskap för att ta det lugnt. Men just när man trodde att fängelset hade blivit en säker plats sker det märkliga saker som sätter allas liv på spel. Ovanligt många zombies dyker upp och tränger sig igenom stängslena och ett dödligt virus drabbar de flesta i fängelset. Rick och de andra gör vad de kan för att hjälpa alla och rädda fängelset men när Guvernören återvänder för att ta fängelset ifrån dom slutar det med ett våldsamt krig som förstör stora delar av fängelset och gör det fullständigt osäkert. Gruppen splittras ifrån varandra och de måste hitta varandra och återigen hitta en ny säker plats.
 
Favoritavsnitt:
Jag får säga säsongsfinalen 4x16 A. För att gruppen återförenades igen - utom Tyreese, Carol och Judith förstås som inte har kommit till Termius ännu. Missförstå mig inte, jag gillade att gruppen splittrades från varandra för ett tag men jag föredrar att de är tillsammans än isär. Därför blev jag fullkomligt lycklig att de återförenades igen i slutet. Och så hände det också mycket och slutade med många frågor.
 
Favoritkaraktär:
Behöver jag ens säga det här igen? Fortfarande Daryl! Även Glenn, Maggie, Rick, Michonne, Tyreese, Beth, Sasha, Carol, Hershel, Carl, ja nästan alla! Det är alltid trevligt med så många favoriter :)
 
Värsta karaktär:
Guvernören självklart! Blev sååå jättechockad när han bara högg huvudet av stackars Hershel! Det var bara så fullkomligt fruktansvärt och ofattbart att han skulle göra nåt sådant! Jag bara satt där och grät, det brast i mitt hjärta att se stackars Hershel dö så där! Och för att inte tala om när han bara sköt flickans huvud framför mamman! Äsch, jag finner inga ord att beskriva om hur mycket jag avskydde den mannen! Så jag är bara så, så, så glad att han nu är död! Karma is a bitch! Och sedan så avskydde jag också Lizzie! Blev också jättechockad när hon dödade stackars Mica! Hennes egen syster! Och så var hon på väg att döda Judith! Tack och lov att Carol och Tyreese hann komma fram innan det hände, för jag drar gränsen vid barn (och djur och gamlingar). Skönt att hon också är död nu. Som sagt; karma is a bitch!
 
Favoritship:
Fortfarande Glenn och Maggie! Så otroligt fina ihop! Jag dog inombords när de splittrades och dog ännu mer när de äntligen hittade varandra igen efter många avsnitt! Deras återförening var bättre än jag föreställde mig! Jag grät av lycka! De är så fina ihop! :')
 
Bäst i säsongen:
Behöver jag ens säga det här? Svaret är ju självklart; jag älskade allt i denna säsongen precis som jag älskade allt i de tre första säsongerna! Serien gör mig ju aldrig besviken! Jag förstår nu varför serien är så otroligt populär! Förutom i två eller tre avsnitt när det bara var all fokus på guvernören! Behöver jag ens förklara varför? Anledningen är enkel: jag vill inte och vill aldrig nånsin veta av den mannen. Så är det bara. Ännu en gång; skönt att han nu är död. Hans död är en av de sakerna som jag älskade i denna säsongen. Och sedan så älskade jag också Carls karaktärutveckling, hur kall han än är. Han lever ju i en värld med zombier, så det är klart att han är tvungen att sluta vara en liten, försvarslös pojke och börja lära sig att överleva. Han är en tuff grabb. Och sedan så är vänskapen mellan honom och Michonne också en stor favorit i serien! Jag älskar att de har en slags mamma och son relation, de har såna starka vibbar - som vi fick se mer av i denna säsongen vilket jag fullkomligt älskade! Därför hoppas jag nu på Rick och Michonne tillsammans. De kan ju bli en fin familj, varför inte liksom? Och jag älskade också att det fanns många bra moments mellan Rick och Carl denna säsongen, jag älskade att de fick umgås på egen hand för ett tag när gruppen splittrades :)
 
Värst i säsongen:
När gruppen splittrades ifrån varandra efter kriget som guvernören orsakade! Som jag sa, så gillade jag faktiskt det! Men bara för ett tag. För ju flera avsnitt det gick, desto mer jobbigare blev det och jag saknade gruppen. Skönt iallafall att de nu är tillsammans igen i slutet - förutom Tyreese, Carol och Judith som inte har kommit dit ännu. Och sedan så var Hershels död och att Lizzie dödade sin egen syster, som inte ens hade blivit biten av en zombie, också det värsta! Jag grät mycket när stackars Hershel dog, han förtjänade det så inte. Screw you, guvernören! Jag kommer alltid att sakna honom! Alltså Hershel, inte guvernören! För han kommer jag inte att sakna! -_-
 
Övriga kommentarer:
Serien blir bara bättre och bättre för varje säsong som går! Nu längtar jag verkligen som en galning tills säsong 5 kommer i höst! Säsong 4 slutade ju med många frågor! Varför satte Terminus in gruppen i tågvagnen? Vad vill de den gruppen? Är de goda eller onda? Var är Tyreese, Carol och Judith? Är de okej? Var är Beth? Är hon död? Eller vem tog henne? Så många frågor! Ska bli spännande med säsong 5! Blir seriöst tokig nu av att vänta!
DATUM: 2014-07-16 / TID: 17:46:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Walking Dead

The Walking Dead; säsong 3 sammanfattning.

Wowowowow, redan klar med säsong 3 igår! Jag är seriöst helt fast nu! Fantastiskt bra serie ju! Nu har jag bara en säsong kvar, som jag börjar med snare ikväll, och sen är jag ikapp inför säsong 5 i höst! ;) ♦
 
Handling:
Rick tar på sig en diktatorisk ledarskap över gruppen och fortsätter att söka efter en säker plats att bosätta sig på. De hittar till slut ett fängelse som de lyckas att göra till ett nytt och säkert hem. De får dock problem när det visar sig att det finns kvarlämnade fångar i fängelset som inte tvekar att ställa till med trubbel. I närheten av fängelset råkar det finnas stad, vid namn Woodbury, som styrs av den psykopatiska Guvernören. Det dröjer inte länge förrän Rick och Guvernören möter varandra och de blir omedelbart varandras värsta ärkefiender. Nu är det inte bara zombies som är det största hotet längre, utan även levande människor med ofredliga avsikter.
 
Favoritavsnitt:
Jag säger detsamma som jag redan har sagt två gånger; vartenda avsnitt var sååå bra att det nästan är även svårt att bara välja ett den här gången också! Jag får säga säsongsfinalen 3x16 Welcome to the Tombs, det hände så mycket och galet!
 
Favoritkaraktär:
Fortfarande Daryl!!! Denna säsongen fortsatte han att utvecklas mer och mer som karaktär. En fantastisk kille med ett hjärta av guld. Glenn är fortfarande nummer två! Rick gillade jag mindre och mindre under säsongen, men sedan tog han igen sig i slutet och då blev han en favorit igen. När jag inte gillade honom, så var jag rädd för honom. Han var ju helt kall och med helt döda ögon och var bara allmänt konstig. Det var föreståndligt, han förlorade ju sin hustru och han har gått igenom så mycket. Andrea blev en favorit igen denna säsongen, mycket för att hon äntligen blev den personen som jag visste hon skulle bli. Hon förstod vad guvernören var och då gjorde hon allt hon kunde för att stoppa det hela. Därför blev hon en favorit igen. Och sedan så blev Michonne också snabbt en av favoriterna! Hon är så tuff, så badass! Älskar det! Och sedan så älskar jag också Hershel, han är en bra man som bara vill alla väl.
 
Värsta karaktär:
Guvernören! Herregud! Vilken hemsk och kall person! Jag är för mållös för att kunna skriva nåt. Allt som han gjort? Helt ofattbart och så kallt! Så vitt jag vet, så finns det faktiskt tittarna som favoritiserar honom och DET kan jag inte förstå! Den mannen går det ju inte ens att ha medkänsla för. Han borde seriöst inte få leva.
 
Favoritship:
Fortfarande Glenn och Maggie! Så otroligt fina ihop! Så roligt att de förlovade sig! ;D
 
Bäst i säsongen:
Allt! Jag älskade de nya karaktärerna, jag älskade dessa nya storylines, zombierna, fängelset, att Glenn och Maggie förlovade sig och ja allt! Och åh en sak till... snacka om hur glad jag blev att se Morgan från säsong 1! Den som räddade Ricks liv. Det var ju ett tag sedan och han hörde aldrig av sig. Så jag var orolig att han hade dött. Men nej, han lever fortfarande. Så kul att se att han har klarat sig så här långt! Det suger bara att han bara var med i ett avsnitt. Han borde gå med i Ricks grupp! Jag hoppas få se honom igen snart :)
 
Värst i säsongen:
Jag blev jättechockad när Lori dog! Jag visste att hon skulle dö, men inte på det sättet. Snacka om hur chockad jag blev när Carl var tvungen att skjuta henne. Att hennes egen son sköt henne. Helt ofattbart och bara så hemskt. Jag bara satt där och grät. Både för att Carl tvingades skjuta Lori och för att Carl tvingades bli vuxen snabbt. Så hemskt. Alla dör ju som flugor i denna serien. Och oj oj vad kall Carl var när han sköt den där grabben. Han bara sköt grabben, helt kallblodigt! Så hemskt! Helt ofattbart ju! Och sedan så blev jag också jätteledsen när Morgan berättade att hans son Duane inte klarade sig. Så hemskt! Ja, allt är bara hemskt, hemskt, hemskt i serien! Men så går det när man lever i en värld med zombier. Jag kan inte ens föreställa mig vad jag skulle göra om vår värld blir sån. Jag skulle hellre dö än leva i en värld med zombier. Skulle ni? :)
 
Övriga kommentarer:
Serien blir bara bättre och bättre för varje säsong som går! Jag ser såååå fram emot säsong 4! ;)
DATUM: 2014-07-16 / TID: 17:13:05
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 4x01-03.

Teen Wolf kom ju tillbaka för några veckor sedan med säsong 4! Äntligen, säger jag bara! Självklart har jag sett avsnitten när den först kom tillbaka, men jag glömde att skriva om mina tankar. Så här kommer det nu! ;)
 
Det var en fantastisk start på säsong 4 som inledde med en scen med Stiles och Lydia som tjafsade lite, hehe. Gänget var i Mexico för att leta efter Derek som spårlöst försvann. Så mycket hände och i slutet hittade de äntligen Derek. Men inte den Derek som vi alltid har känt. Istället hittade de en ung Derek! Jäklar, vad chockad jag blev haha. Vilken twist! Självklart tänkte jag direkt på att Kate måste ha gjort nåt så att han blev ung igen. Men varför kunde jag inte gissa. Och sedan så måste jag prata om den nya intron också! Så otroligt galet snyggt och jag blev så glad att Malia och Kira nu är med i intron. Men samtidigt kändes det också så tomt och konstigt utan Allison. Hon har alltid funnits med och nu är hon borta. Jag kommer alltid att sakna Allison.
 
Det var en massa roliga scener med Stiles och unga Derek. Vad jag skrattade och skrattade! Kusin Miguel? Haha, Stiles är ju bara för underbar! Deja vu som fan! Undra varför? ;) ja i första säsongen gömde Derek sig i Stiles rum och när Danny frågade vem han var, så presenterade Stiles honom som hans kusin Miguel. Och nu hände det igen med den unga Derek när Scotts pappa frågade Stiles vem han var. Exakt samma ord "Min kusin Miguel". Stiles tvekade ju inte ens att säga det! Haha bara så jäkla bäst! xD
 
Jag gillar inte att Kate är tillbaka. Jag har aldrig gillat henne. Nu fick vi också reda på varför Kate förvandlade Derek till en tonårig. Det visade sig att hon förvandlade Derek tillbaka till en tonårig när han kände henne OCH litade på henne. Efter det som hände med Paige. Anledningen? Kate behövde nåt från Dereks familjs gömma. Det är just det som jag inte riktigt fattar. Kan nån upplysa mig vad hon var ute efter? Och skönt att vi har fått tillbaka vår Derek nu. Jag var rädd ett tag att de skulle köra med unga Derek i flera avsnitt till. Men nej. Nu är den seriösa Derek tillbaka ;)
 
Vi fick också träffa en annan ny karaktär vid namn Liam! Och honom gillar jag! Älskar att han är så tuff och sarkastisk. Och att han också är snygg är bara en bonus! Skit, vilket spännande slut när Scott bet Liam! Vad kommer att hända nu? Det är ju tydligt att Scott ångrar sig. Men det är för sent för det nu. Ska bli jätteintressant att se Liam som en varulv och som en del av Scotts flock bestående av Stiles, Lydia, Malia och Kira. Spännande! ;)
 
Som ni tidigare redan vet, så shippar jag Scott och Kira! Så jag måste säga: ÄÄÄÄNTLIGEN! Äntligen blev de ihop till slut. Det var ju på tiden! Vad jag dog av skratt när Scott bara kysste Kira och gick till lektionen och då plötsligt insåg han vad han just gjorde och bara sa "Oh my god!" Och Kiras ansikte? Haha helt jävla oslagbart! Så när Scott sa senare "You know what? I'm not sorry." och de kysstes, då dog jag bara av lycka! De är så fina ihop! Om jag ska vara ärlig, så inser jag också mer och mer för varje avsnitt att jag älskar dem mer än jag älskade Scott och Allison. Sorry not sorry! Och sedan så har vi Stiles och Malia. Nu shippar jag dem som fan. Jag orkar inte vänta mer på Stydia nu längre. Missförstå mig inte nu, jag kommer alltid att shippa dem på sätt och vis. Men jag kan inte vänta forever. Och så älskar jag ju dessutom Stalia ändå mer nu. Jag tycker att de har en intressant och fin relation. Jag kan inte vänta att få se deras relation utvecklas mer. Ska bli riktigt intressant! Vad jag smälte som fan när Stiles förstod att de två använder exakt samma färgpennor. Hans sätt att se på Malia efteråt och då kysste han henne, shit vad jag dog. Så fina ihop! Dock kan jag inte förstå varför så många TW-tittarna har nåt emot Malia? Hon är ju helt underbar och rolig! Och sedan så finns det nu två möjliga ships; Derek/Braeden och Parrish/Lydia! Hoppas det händer nåt på båda fronterna! ;)
 
Jag kan inte vänta att se nästa avsnitt som jag ska se senare! ;)
DATUM: 2014-07-16 / TID: 16:39:48
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 2x02 Infestation.

I söndags när jag kom hem, det första jag gjorde var att se Under the Dome 2x02 Infestation! Och jag älskade det! Serien blir bara bättre och bättre! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Åh vad jag dog under Barbie och Julia första scenen på sängen! Herregud, de var så bedårande! De skrattade, kurade ihop och busade och kysstes under täcket. Trodde aldrig vi skulle få en sån scen! Det var bara så, så, så jävla bedårande! Jag älskade även scenen hos Big Jim också; den bedårande näsa-kyssen och att de höll händerna, hur Barbie försökte trösta henne genom fysiska beröringar osv. Hur Julia kan tvivla på hans känslor för henne när han ger såna fysiska beröringar får mig att vilja skrika: "Ser du inte? Han älskar ju dig, din idiot!" Vi visar kärlek på många sätt som tex gåvor, kvalitetstid, de tre orden, bekräftelse, fysiska beröringar. Så jag önskar bara att Julia kunde sluta vara så osäker. För att inte tala om deras "bråk" i köket! Jag dog ännu mer när jag såg det, för jag gillar inte att se mina OTPs bråka! Barbie tycker samma sak om Big Jim som Julia gör, som vi ju redan vet om - men hon verkar tro att pga hans brist på hat mot Big Jim betyder att han håller med Big Jim eller är på hans sida. Det gillar jag inte. Att hon ens tänker så. Jag själv är säker på att Barbie bara står på en sida - att säkerställa stadens säkerhet och därmed hans och Julias. Det är ju bara en tillfällighet att Big Jim också råkar vara där. Så Julia, snälla var inte osäker och alla par kan inte alltid komma överens heller och snälla, vad som än händer, gör inte slut heller pga det i framtiden. Hur som helst, så blev jag glad att de verkade vara okej senare efter "bråket" för de fortsatte att gå till begravningen tillsammans ändå. En sak vet jag helt hundra procent: om de skulle göra slut senare, eller bråka ännu mer eller nåt, så kommer de att klara sig igenom det till slut sen. De är ju så meant to be! Ingen diskussion om det :)
 
Apropå Julia. Hon behöver lugna sig lite ang två saker; hon försöker för hårt att lista ut vad kupolen vill att hon ska göra och hennes hat mot Big Jim som har gått lite för långt nu. Jag förstår henne självklart för jag hatar honom också, men hon behöver ändå lugna sig lite när det gäller saken. Och hennes instiktiva motvilja mot Rebecca därefter? Det är bara perfekt, haha. Hon är ju praktiskt taget galen! Henne skriver jag mer om snart. Nu tillbaka till Julia igen. Att hon vågade hantera ett lik! Det skulle jag aldrig i mitt liv våga göra. Jag skulle ligga benen på ryggen om jag ens står i närheten av ett lik. Hon är modig och tuff, den där Julia. En av många anledningar till att jag avgudar henne. Hon och Sam hittade en viktig ledtråd på Angies arm: fingertopparna av en mans hand. Så mördaren är en man. Jag lägger fortfarande mina pengar på att det är Sam. Big Jim utesluter jag nu som misstänkt, det skulle ju vara alldeles för uppenbart om det var han. Så den teorin släpper jag nu.
 
I förra avsnittet sa jag att jag inte visste vad jag skulle tycka om Rebecca. Nu vet jag. Den kvinnan avskyr jag seriöst. Hon är ju galen, som jag sa. Och hon är också plötsligt så konstig, jag får dåliga vibbar från henne nu. Och vad fan är det med henne förresten!? Hon har två olika ansikten, ett med Big Jim och ett med Barbie. Först är hon som en hundvalp som fjäskar vid Big Jims fötter och sen står hon på Barbies sida bakom Jims rygg och sen plötsligt gör hon en vändning igen och börjar tjafsa om Barbie med Big Jim? "Jag hatar att han får vara hjälten." Åh verkligen!? Har du glömt att han faktiskt räddade alla grödor och därmed många liv? Vilken bitch! Och hon är ju alldeles för extrem i sin vetenskap vilket gör henne bara så förbannat jobbig och irriterande! Har du inte tänkt på att du kanske har fel? Och vad sägs om att kontakta andra först innan du börjar bränna ner hela kupolen och därmed riskera allas liv? Nånsin hört talas om samarbete? Idiot! Hon är för självisk! Jag kan inte vänta på att Julia ska krossa henne senare i säsongen, det väntar jag ännu på!
 
Och Big Jim? Har han verkligen förändrats som han säger? "Meet the new Big Jim." Ledsen, Big Jim, men det köper jag tyvärr inte. Han gjorde mig så irriterad när han pratade om hur allt var ett prov, ett meddelande eller ett kärleksbrev för honom själv. Han har bara ett uppblåst ego. Allt handlar för fan inte bara om dig! Han är så otrolig konstig. Först var han snäll, sen elak, snäll, elak, mordisk, sen snäll igen. Jag kan gärna hålla på i all evighet. Han älskar bara makt och han bryr sig bara om sin status. Även om jag uppskattade att han räddade Barbie senare. Eller inte dödade, rättare sagt. Han borde ha berättat om reservtanken, vilket han ju inte gjorde. Och hur kunde Big Jim använda begravningen till ett tal, utnyttja det till HANS fördel? Stryka hans ego och göra några värdelösa skämt? Inte okej! Vilken skitstövel. Som sagt, så köper jag inte att han har förändrats. Det tror jag tyvärr inte på.
 
Och Phil? WOW! Inte visste jag i första säsongen att jag skulle hata dig så mycket nu! Och att be Joe och Norrie slappna av och inte dra förhastade slutsatser om vem Angies mördare var? Så jäkla hycklande när det var precis vad han gjorde med Dodees död! Han drog ju en förhastade slutsats direkt att det var Barbie som dödade henne. Vilken jävla dubbelmoral! Så trött på honom nu! Jag hatar att han var så oförskrämd mot Julia på stationen. Och det är en sak som jag bara INTE fattar överhuvudtaget! Efter att Phil fick veta att det var Barbie som förmodligen sköt Julia, varför ifrågasatte han inte när hon befriade Barbie från cellen? Borde han inte ha fattat redan vid det laget att Barbie var oskyldig? Jag fattar det bara inte. Jag fattar inte hur han kan vara så jäkla trög! Din dumma, förbannade idiot! Och låt Barbie vara ifred, tack!
 
Apropå Barbie. Bara jag som njöt så av honom som detektiv? Han passar i jobbet! Och skinnjackan!? Inte trodde jag att han skulle kunna bli ännu mer attraktivare än han redan var! Han blir ju seriöst bara attraktivare och attraktivare för varje avsnitt! Hur är det ens möjligt? Hur som helst. Jag älskar när han är en hjälte. Verkligen, det gör jag. Men jag önskar ändå att han kunde vara lite mer försiktigare och sluta riskera hans liv hela tiden! Jag gillade inte hans attityd när han flög för nära kupolen. För sjutton, du har ju en kvinna hemma som bokstavligen sa bara timmar sedan hur mycket hon behöver dig. Glöm inte det. Och all credit till honom för hans sass ansikte när Big Jim pratade om sig själv och för att han stal planet från Jim, haha!
 
Och så den mystiska tjejen. Hon är verkligen skum, men jag tror fortfarande att hon inte är mördaren heller. Nu är det ju typ bekräftat att det är en man och inte en tjej som är mördaren. Så jag hade rätt. Bara jag som blev väldigt överraskad att Barbie fann henne välbekant? Det var ju riktigt intressant nu plötsligt! Hur har de en koppling till varandra och varför? Det är en galen teori som går runt på tumblr; kan hon möjligen vara Barbies och Julias framtida barn? Jag gillar den teorin! Men tråkigt nog, tror jag det inte. En Jarbie baby? Åh, det är ju alldeles för bra för att vara sant. Men jag ser fram emot att få veta vad fan det är som händer egentligen med den här tjejen! En riktigt intressant storyline!
 
Och så det bästa i hela avsnittet: scenen med Barbie och Joe på restaurangen. Åh, vad jag grät och grät! Stackars Joe! Nu har han ingen familj kvar, fast inte ensam tack vare Barbie och co. Jag älskade att Barbie gick för att hitta honom innan begravningen. Jag älskar verkligen den dynamiken som de har - som typ Barbie har slags storebror eller pappa vibbar med Joe. Det älskar jag! När de grät tillsammans och kramades dödade mig verkligen! Vilken stark scen! Jag älskade också när Barbie berättade att han också hade förlorat någon. Så nyfiken på vem, jag hoppas få veta det snart. Jag tycker att det är så otroligt fantastiskt att Barbie finns där för Joe - som han själv helt klart aldrig hade nån när han gick igenom sin egen förlust. Barbie/Joe och Julia/Joe är mina favoritrelationer i serien när det gäller en relation mellan en vuxen och ett barn!
 
Åh Junior. Jag tyckte så synd om honom under hela avsnittet. Att förlora en som man älskar? Det är aldrig roligt! Jag grät när han hittade Angie på skolan och när han pratade med Sam på bårhuset (är det ett bårhus?). Stackars honom! Och så det chockerande slutet! Jag bara VAAAAD!? Nej, jag vägrar tro på det! Junior älskade ju Angie, så varför skulle han mörda henne? Dessutom tror jag ändå ärligt inte att det var han som dödade henne. Det är nåt som bara inte stämmer. Jag därefter är mycket nyfiken på hur Junior fick armbandet! Men bara för att han har Angies armband betyder inte att han dödade henne. Mördaren kan ha placerat det för att sätta dit Junior. Den teorin kör jag på. Jag lägger fortfarande mina pengar på att det är Sam som är mördaren. Ledsen, Sam, men det är bara nåt med dig som inte biter på mig!
 
Jag kan inte vänta att se nästa avsnitt för det slutade så spännande! ;)
DATUM: 2014-07-15 / TID: 04:04:00
KATEGORI: Allmänt

Halmstad.

Jag ska berätta lite nu om vad jag har gjort i Halmstad på min semester 6-13 juli. Vi har hunnit med väldigt mycket under bara en vecka! Innan vi åkte, så sades det att det skulle bli dåligt väder hela veckan. Men snacka om hur fel de, som sa det, hade! Samma dag vi kom dit, var det sol och väldigt varmt. Så fort vi hade checkat in, gick vi till östra stranden direkt och solade/badade. Vi trodde ju att det skulle regna hela veckan, så vi kunde därför bara inte ta risken att missa chansen att sola och bada. Därför gick vi dit så fort vi hade checkat in i en stuga som vi hyrde - som låg bara ca etthundra meter från östra stranden :)
 
På måndag var det sol hela dagen, på tisdag var det sol bara halva dagen och sen regn resten av dagen, på onsdag var det bara sol hela dagen liksom torsdag, fredag och lördag - och sedan så i söndags när vi åkte hem regnade det bara hela dagen. Så vi hade väldigt tur med vädret ändå hela veckan, tack och lov! ;)
 
Vi solade och badade varje dag på östra stranden tills lördags. Jag har blivit ordentligt solbränd och nu idag har jag blivit brun, härligt. Vi spelade till och med minigolf två gånger och tog långpromenerad med vovvarna. Vi har inte bara varit på östra stranden utan även på västra stranden tre gånger också då där det var tillåtet med hundbad - så vi tog med vovvarna så att de skulle kunna bada och det var jätteroligt! Vi har också grillat tre eller fyra gånger också under veckan, oops! Men det var ju semester, så man kan väl få ha det FÖR bra? I fredags gick vi på en fin men svindyr restaurang, Wild West Steakhouse, men det var absolut värt det! Det var så otroligt fint där och maten var så god! Det blev 269 spänn för bara mig. Efteråt gick vi på bio och såg Deliver us from Devil som för övrigt var så jäkla bra! Recensionen kommer inom kort! Det var nog allt ;)
 
Nej, en sak till. Jag måste berätta nåt som hände på östra stranden i fredags! Jag hade inte varit så här livrädd på länge, haha! Jag blev bränd i ansiktet och högra lår av en röd manet för allra första gången - för att jag inte såg den. Jag bara dök i havet för att svalka mig och började simma ett par meter med mitt huvud kvar under vattnet och då helt plötsligt kraschade jag med en röd manet i ansiktet. Den var så äcklig och slemmig! Det hela hände bara så fort! Jag blev så jäkla livrädd att jag började röra på mig snabbt och då slutade det med att jag även blev bränd i högra lår också. Jag var så rädd att jag inte kunde sluta skaka och gråta. Och det sved verkligen! Det kändes som nässlor, men några gånger ondare än vanliga nässlor! Jag läste senare att de har nässelcellerna, så ja mycket riktigt anade jag rätt. Men enligt mig gjorde det några gånger ondare att bli bränd av en röd manet än vad vanliga nässlor skulle göra. Det sved verkligen i ansiktet och högra lår resten av dagen. Jag badade inte nån gång mer den dagen, jag tappade helt enkelt lusten efter att ha blivit bränd. Ju längre dagen gick, desto mindre sved det och till slut blev det så mycket bättre. Äsch, det var ingen trevlig upplevelse! Snacka om vilken mardröm jag hade senare i natt om tusen röda maneter! x)
DATUM: 2014-07-14 / TID: 19:05:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Walking Dead

The Walking Dead; säsong 2 sammanfattning.

Wow, jag är visst galen när det gäller att ha maraton! När jag blev klar med första säsongen igår, skrev jag om det direkt i min blogg och efteråt började jag direkt med säsong 2. Och nu är jag klar! Den här serien är ju riktigt, riktigt bra! Bara två säsonger kvar och sen är jag ikapp! Och en sak till, nu har jag även lagt till "Värsta karaktär" för en av karaktärerna i säsong 2 förtjänar den platsen! ;)
 
Handling:
Efter att ha fått smärtsamma svar från smittskyddsinstitutet fortsätter Rick och hans grupp med att finna en säker plats längs vägarna. Problem uppstår när Carols dotter Sophia försvinner ut i skogen och Ricks son Carl blir av en olyckshändelse skjuten och allvarligt skadad. De kommer fram till en farm som ägs av veterinären Hershel Greene. Gruppen bosätter sig på hans gård och där börjar allas känslor att svalla mellan varandra. Hershel försöker att rädda livet på Carl och de andra letar efter Sophia i skogarna. Gruppen får snart ett oväntat besök av opålitliga främlingar som anses vara ett stort hot mot gruppen.
 
Favoritavsnitt:
Vartenda avsnitt var sååå bra att det nästan är svårt att bara välja ett! Jag får nog säga säsongsfinalen 2x13 Beside the Dying Fire, det hände så mycket och galet! Ett och annat twist och sånt!
 
Favoritkaraktär:
Daryl!!! Jag älskar att han är så hård på utsidan men att han faktiskt är snäll på insidan när han väl vill visa det. I denna säsongen växte han alltmer i mina ögon och han blev mer och mer min favorit. Jag älskade att han inte gav upp med att söka efter Sophia och att han letade efter henne dag in och dag ut. Så totalt osjälvisk. Och han är så oerhört duktig på att skjuta pilar! Glenn är nummer två, han är en fin kille och sen så tycker jag fortfarande om Rick och Dal också. Andrea gillar jag inte nåt vidare längre, tyvärr.
 
Värsta karaktär:
Shane! Herrrrrreguuud, säger jag bara! I första säsongen var han okej, men i denna säsongen...!? Vad tusan hände med honom? Han bara förändrades totalt och han blev såååååå jäkla irriterande, jobbig, elak och vidrig! Han trodde bara hela tiden att han var något! Och för att inte tala om vad han gjorde med Otis! Det var då jag hatade honom direkt! Jag blev så chockad och jag blev även så otroligt äcklad av Shane! Hur kunde han göra nåt sådant mot Otis som var så snäll och oskyldig? Hur kunde han vara så totalt jäkla självisk? Det var bara så vidrigt, elakt och så jäkla själviskt gjort av honom! Jag mådde seriöst så dåligt när jag såg på hur Shane sköt Otis i benet och lämnade kvar honom som mat åt zombierna! Det brast i mitt hjärta att se hur Otis slutade upp som död på grund av Shanes förbannade själviskhet. Jag mådde så dåligt, det gjorde faktiskt ont i mitt hjärta att se det så att jag faktiskt också grät! Varje gång jag såg hans fula ansikte och hans fula insida, ville jag bara skrika och slå honom! Han fick vad han förtjänade i sin sista stund! Jag blev så otroligt glad och bara sa "ADJÖ DIN JÄVEL!" Fan vad skönt det är att bli av med honom nu! Allvarligt talat! Han tar priset som en av de värsta TV-karaktärerna!
 
Favoritship:
Glenn och Maggie! Så otroligt fina ihop! Jag smälte varje gång jag såg dem ihop, oavsett dåliga eller bra stunder. Och sedan så började jag gilla Rick och Lori mer och mer också. Skönt att Rick tog det bra och med ro när han fick veta om Shane och Lori. Det var ju inte deras fel, för de trodde ju att Rick var död. Så jag var bara glad att Rick tog det bra. Det förväntade jag mig faktiskt inte att han skulle göra, för jag trodde han skulle skrika på dem och vara arg på dem. Och kul också att Lori är gravid! :)
 
Bäst i säsongen:
Allt! Det hände så mycket och det var alltid spännande varenda sekund precis som i första säsongen! Det var aldrig en tråkig stund! Jag älskade de nya karaktärerna, jag älskade dessa nya storylines, zombierna och ja allt! ;)
 
Värst i säsongen:
1) Att man ibland tvingades se på hur zombierna åt. Inävlor och en massa vidriga saker! Jag ville bara kräkas hela tiden, så äckligt var det haha! Men det var otroligt bra gjort också med dessa saker, för allt såg så jäkla äkta ut! Fantastiskt! 2) Och att Dale dog! Jag blev så otroligt ledsen, han förtjänade det ju verkligen inte och han som också var en av mina favoriter. Jag gillade att han var den i gruppen med moral och största mänsklighet. Så ja, snacka om hur svårt det var att se honom dö så där. 3) Och så sist men inte minst; Sophia! När hon försvann i första avsnittet, hoppades jag bara hela tiden av hela mitt hjärta på att de äntligen skulle hitta henne till slut. Men ju flera avsnitt det gick, desto mer började jag ana att något hemskt måste ha hänt henne. För varför var hon borta så här länge annars? Och mycket riktigt, blev jag väldigt överraskad när hon plötsligt kom ut sist från ladan - som en zombie. Och det enda jag bara kunde tänka var "Åh Carol! Stackars henne! Hur kommer hon att hantera det här?" Vilken jävla twist att Sophia blivit en zombie, säger jag bara! Jag tyckte så synd om Carol! Det var en väldigt jobbig scen att se, men samtidigt var det en fullkomligt jävla fantastisk scen också! Jag fick verkligen gåshud!
 
Övriga kommentarer:
Denna andra säsongen var ääääännu bättre! Och längre! Jag älskade varenda sekund och jag hade aldrig tråkigt en enda stund! Är jättenöjd med allt som hände i denna säsongen! Jag kan inte vänta med att se säsong 3 snart! ;D
DATUM: 2014-07-13 / TID: 21:43:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Walking Dead

The Walking Dead; säsong 1 sammanfattning.

Det är off med Orange is the new Black nu, den är absolut ingenting för mig tyvärr. Jag var inte ivrig nog att sätta på nästa avsnitt direkt, det var typ bara en aha-känsla av mig efter varje avsnitt. Än så länge hade jag bara sett fyra avsnitt, sen orkade jag helt enkelt inte titta mer. Adjöss till den och då började jag med The Walking Dead istället för ett par dagar sedan och nu är jag klar med den första säsongen - som jag fullkomligt älskade! Vilken fantastisk serie, nu önskar jag att jag hade följa den redan när den kom. Men bättre sent än aldrig, eller hur? Nu är det hög tid att komma ikapp innan säsong 5 kommer i höst ;)
 
Handling:
Vicesheriffen Rick Grimes hamnar i koma efter att ha blivit skottskadad av förrymda brottslingar. En okänd tid senare vaknar han upp i ett övergivet sjukhus i en postapokalyptisk värld som styrs av smittsamma, köttätande zombier. När Rick återvänder hem upptäcker han att hans fru och son är borta och han möter överlevarna Morgan Jones och hans son Duane som förklarar situationen för honom. Det ryktades om att det skulle finnas en säkerhetszon i Atlanta och Rick tror att hans familj är där. Rick lämnar Morgan för att ge sig ut på en farlig resa till staden för att hitta sin familj.
 
Favoritavsnitt:
Alla sex avsnitt är lika bra! Men måste jag välja, så får jag nog säga piloten och säsongsfinalen för det var riktigt, riktigt spännande då! Piloten för att det var där som allt började och säsongsfinalen för att vi fick svar på några frågor.
 
Favoritkaraktär:
Jag tycker om många, så det är lite svårt att bara välja en. Darryl, Glenn, Rick, Andrea och Dale är några av mina absolut favoriter ;)
 
Favoritship:
Inga ships här inte! Eller jo det finns, men ingen av dem fångade mitt intresse tillräckligt mycket för att ens shippa dem. Eller jag kan väl säga att jag gillar Rick och Lori, men jag shippar dem inte. Det kanske kommer senare, vem vet? ;)
 
Bäst i säsongen:
Allt! Det hände så mycket och det var alltid spännande varenda sekund! Det var aldrig en tråkig stund! Alla zombier var fantastiskt sminkade och de var till och med väldigt läskiga också! Och det var riktigt kul också att se Sarah Wayne Callies i nån annan roll än som Sara Tancredi i Prison Break! Och massor, massor mer! Så ja, jag älskade allt i säsongen!
 
Värst i säsongen:
Att Andrea förlorade sin syster Amy. Det var så hemskt, jag bara satt där och grät. Stackars Andrea! Det värsta var att Amy dog dagen innan hon skulle fylla år och att Andrea aldrig hann ge henne sin present! Det är verkligen aldrig roligt att förlora en som man älskar. Och sedan så grät jag också när alla zombier överföll hästen som Rick red på. Är det nåt som jag inte tål så är det att se djuren lida. Äsch, stackars häst! Självklart var det "bra" att allt det hände för det visar ju bara att ingen, varken männskor eller djur, är säker bland zombierna! Och så skulle det vara tråkigt också om alla bara klarar sig jämt och ständigt, så några förluster får därför tyvärr ske ibland för att det ska förbli spännande!
 
Övriga kommentarer:
Det är ju en riktigt bra serie! Att jag inte började kolla på den redan när den först kom i 2010...! Men som jag sa, bättre sent än aldrig! Älskade första säsongen fullkomligt! Jag längtar redan att börja med säsong 2 nu direkt på Netflix! ;)
DATUM: 2014-07-06 / TID: 21:18:28
KATEGORI: Allmänt

Halmstad semester.

Hej på er! Jag glömde nämna att jag är på semester i Halmstad med mina vänner nu i en vecka sen igår, så det blir inget bloggande förrän jag är hemma igen den 13:e eller 14:e. Så ha det bra, vi ses snart igen! ;)
DATUM: 2014-07-05 / TID: 00:32:00
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

Serielista; Juni 2014.

Det är en ny månad nu, vilket betyder att det är dags att uppdatera serielistan om hur det gått i juni! De som är i fetstil har skett förändringar och de som står i kursiv har jag påbörjat maraton. Det har tyvärr inte hänt så mycket denna månaden och det här är vad jag har hunnit med;
 

Jag började aldrig med Breaking Dawn eller Drop Dead Diva som jag först tänkte. För istället började jag med Make it or Break it när jag hittade den på Netflix. Jag blev ju överlycklig över att äntligen kunna se den, så jag började titta på den direkt. Efter en vecka blev jag klar, serien hade bara 48 avsnitt så det gick snabbt att plöja igenom.

Sedan så har jag börjat med Orange is the new Black också och än så länge har jag bara sett två avsnitt totalt. Den ska jag fortsätta med under juli, den är mitt nya maratonprojekt i parallellt med Gilmore Girls som ni tidigare redan vet att jag ser för andra gången nu. Jag har även äntligen hunnit börja komma ikapp Reign nu också, men jag har fortfarande många avsnitt kvar så de ska jag plöja igenom klart när jag är hemma igen från Halmstad den 13:e. The Originals har jag fortfarande inte kommit ikapp som jag skulle för jag skulle börja med Reign först. Jag vill ju spara det bästa till sist, The Originals är ju bättre än Reign om jag måste välja ;)

 

När jag är färdig med Orange is the new Black, så tänker jag antingen ta Breaking Bad, Drop Dead Diva eller Haven som nästa maratonprojekt (som jag nu har lagt till under serier jag vill se för den är skapad av Stephen King). Sedan så har jag bytt säsong på Teen Wolf och Under the Dome också, säsong 3 respektive 1 gäller ju inte längre då bägge har nya säsonger nu ;)

 

SERIER JAG ÄR UP TO DATE MED:
Once Upon a Time (säsong 3)
Under the Dome (säsong 2)
Teen Wolf (säsong 4)
Sleepy Hollow (säsong 1)
The 100 (säsong 1)
Hart of Dixie (säsong 3)

 

SERIER JAG LIGGER EFTER I:
Greys Anatomy (säsong 10)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
New Girl (säsong 2)
90210 (säsong 4)
Arrow (säsong 2)
Chicago PD (säsong 1)
Beauty and the Beast (säsong 2)
True Blood (säsong 4)
Criminal Minds (säsong 5)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Awkward (säsong 3)
Dexter (säsong 2)
Desperate Housewives (säsong 5)
Revenge (säsong 2)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
Grimm (säsong 2)
Suits (säsong 1)
Sons of Anarchy (säsong 4)
American Horror Story (säsong 2)
Ugly Betty (säsong 2)
Twisted (säsong 1)
White Collar (säsong 2)
The Originals (säsong 1)
Reign (säsong 1)
Star-Crossed (säsong 1)
Supernatural (säsong 9)
The Vampire Diaries (säsong 5)

Orange is the new Black (säsong 1)

 

SERIER JAG SETT KLART FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:
One Tree Hill
Gilmore Girls
Hellcats
Lost
OC
Veronica Mars
Kyle XY
Vänner
Prison Break
Harper's Island
Gossip Girl
Roswell
Förhäxad
The Secret Circle
Don't trust the bitch in apartment 23
21 Jump Streets
Privileged
The Gates
Nikita
Life Unexpected
Ghost Whisperer
Brothers and Sisters
Chuck
Once Upon a Time in Wonderland
H20 Just Add Water
Revolution

Make it or Break it

 

SERIER JAG VILL TITTA PÅ:
Beverly Hills 90210
Homeland
The Walking Dead
Scandal
Switched at Birth
Breaking Bad
Everwood
Drop Dead Diva
Rookie Blue

Haven

DATUM: 2014-07-04 / TID: 23:41:43
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Tilllägg; UtD 2x01 Heads Will Roll.

Jag vill bara tilllägga två saker som jag glömde nämna under mina tankar om premiären av Under the Dome säsong 2 och så kom jag också på en ny sak till om slutet;
Jag älskade alla scener med Big Jim och Dodee också. Det var en rolig twist att kupolen antog skepnaden som Dodee för honom. Jag skrattade väldigt mycket när han verkligen försökte att bli av med henne och när han irriterat sa "Shup up and be dead!" Haha bara så jäkla kul! Det förtjänade Big Jim allt! Det var väldigt underhållande! Jag var mer än nöjdast att äntligen ha fått se honom plågas lite! ;)
Och vad såg Angie i slutet egentligen!? Hon såg så chockad ut när hon såg vad det än var i skåpet. Det ska bli spännande att få veta vad! Hoppas bara att det händer fort, för jag är redan otålig nu efter att ha sett avsnittet nio gånger nu! Ja, nio gånger och det är jag inte ledsen för. Apropå Angies död... jag sa ju att jag inte kan komma på vem som kan ha mördat henne. Jag tar det tillbaka. Jag misstänker nu att det är Sam. Jag sa ju att jag får dåliga vibbar från honom, så jag litar därför inte på honom hur trevlig han än må se ut. Det finns ju ett yrke som kallas skådespel så han kan vara bra på att spela trevlig. Han ser misstänksam och skum ut. Sen så misstänker jag också Big Jim som nummer två. Jag bryr mig inte om att han befriade Barbie. Han kan kanske ha dödat Angie ändå trots allt. Hon var ju den enda som vågade säga rakt ut att hon önskade att han dog därute på galgen, så därför kan Big Jim ha blivit förbannad och gjort sig av med henne. Vem vet?
DATUM: 2014-07-01 / TID: 17:40:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 2x01 Heads Will Roll.

Under the Dome är ääääääääääntligen tillbaka nu efter nio långa månader! Vad jag hade längtat och längtat som en galning! Förlåt, men jag är bara så fullkomligt överlycklig att serien äntligen är tillbaka igen! Ni anar inte hur jobbigt det har varit att vänta i 9 månader efter en sån cliffhanger som säsong 1 slutade med! Men vet ni vad? Även om jag säger att det har varit väldigt jobbigt att vänta, så kan jag också säga att det faktiskt absolut var värt att vänta i 9 månader på säsong 2! För JÄKLAR vad bra avsnittet var och det var skrivet av självaste Stephen King! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Barbie överlevde! Barbie överlevde! Barbie överlevde! Jag upprepar, Barbie överlevde! Jag blev så lättad. Jag visste att han skulle klara sig, men jag kunde inte hjälpa att oroa mig lite ändå. Man vet ju aldrig med Stephen King. Men att jag visste han skulle klara sig var inte tack vare stillbilderna eller trailers som kom innan, utan för att jag faktiskt visste att han ändå skulle klara sig på nåt sätt. Han är ju duktig på att ta sig ur knipor och så känns han också alldeles för viktig för att dö! Ännu en gång fick han vara den han alltid har varit - att hjälpa och rädda folk. Han är en hjälte och det är en av anledningarna till att han är min 1a favorit i serien.
Vad jag dog när han sa "To find Julia". Jag bara, "Ja hitta henne nu! Skynda dig och hitta henne! Hon tror du är död. Ni måste återförenas!" Och då såg de varandra senare och bara sprang till varandra och kramades. De såg så lättade och fullkomligt lyckliga ut i varandras famn! Då dog jag ännu mer! Deras återförening hade inte kunnat bli bättre än så här! Varenda sekund av den var perfekt som fan! Jag hoppades faktiskt på att de skulle säga "I love you" också. Men samtidigt så behövdes de tre orden egentligen inte sägas högt, för deras ansikte när de såg varandra, kramades och kysstes sa allt! "I thought you were dead." "Come on. You're not gonna get rid of me that easy." Åååh så fint! Och han kallade henne "Babe"! Ursäkta mig, men jag bara shippar dem så hårt! :')
 
Vi fick träffa tre nya karaktärer. Big Jims bror eller svärbror Sam, vetenskapsläraren Rebecca och den mystiska tjejen. Det ska bli kul att se vad för roller de kommer att ha i denna andra säsongen. Det ska verkligen bli så jättespännande att se! Apropå Sam... visst, han är kanske verkligen en bra kille och sånt, men om jag ska vara ärlig så ger han mig faktiskt dåliga vibbar. Jag vet inte varför, men det är bara nåt som inte stämmer. Det kanske beror på att jag är rädd att han ska skapa trubbel mellan Barbie och Julia som det ryktas om? Men nej, nu ska jag vara seriös. Han ger mig iallafall dåliga vibbar och han känns skum. Till och med Big Jim och Junior verkar inte gilla heller att Sam är tillbaka. Undra varför? Och så den mystiska tjejen som Julia räddade. Hon är så skum! Vart fan kom hon ifrån egentligen? Hon bara kom från ingenstans i sjön! Och dessutom höll hon på att drunkna på exakt samma ställe i sjön där Julia kastade ägget. Så min gissning? Att hon bara kom från ingenstans så plötsligt måste bara betyda en sak; hon är ägget. Ägget har blivit en människa. Om jag har rätt då är frågan, varför? Och det skriker trubbel om henne! Och så har Sams bok, eller rättare sagt Big Jims fru Paulines bok, en ritning av just henne!? Hur? Varför? Det är en riktigt intressant storyline, jag ser fram emot att få veta mer om det!
 
Slutet!!!!??? Vad....!? Vad hände Angie nu!? Mer om det kommer i nästa stycke. Och Juniors mamma lever!? Och hon är utanför kupolen!? Hur fan är det möjligt? Big Jim och Junior är ju SÅ säkra på att hon är död. Så hur kan hon då leva och varför? Vilken jäkla spännande cliffhanger!
 
Och så de två karaktärerna som dog. Det har varit bekräftat länge att det skulle vara två dödsfall. Jag gissade på Angie och Linda - och gissa vad? De dog! Jag trodde aldrig att jag skulle gissa rätt! Jag blev båda överraskad och inte överraskad. Jag hoppades faktiskt på att Linda var en av dem när jag fick veta att två karaktärer skulle dö i premiären för jag var så arg på henne för att hon lät sig manipuleras av Big Jim och inte gav Barbie en chans att försvara sig. MEN då räddade Linda faktiskt Barbie! Jag blev väldigt överraskad att hon offrade sig för honom och då ångrade jag i samma stund som hon dog att jag hoppades på döden för henne innan. För Linda förtjänade det så inte! Det var aldrig hennes fel att hon blev manipulerad och hon var faktiskt en bra människa. Men hon räddade åtminstone Barbie vars liv jag var mest rädd om! Hon dog som en sorts hjälte. Välsigne henne!
Och Angie? Jäklar vad fan rädd jag blev i slutet när nån mördade henne med en yxa och blod spred sig överallt! Det kom ju så plötsligt och det var så hemskt och läskigt! Men vilket spännande och scary slut! Jag blev också förkrossad att hon dog, hon som var en av mina favoriter. Och så var hon ju också den enda familjen som Joe hade kvar. Åååh! Jag kan inte ens föreställa mig hur han kommer att reagera när han väl får veta att hon är död! Men å andra sidan så kan jag heller inte tro på att Angie verkligen är död. Hon kan ju kanske ha klarat sig. Man vet aldrig för man fick ju aldrig se hennes kropp! Så jag vägrar att tro hon är död FÖRRÄN vi får se hennes kropp. Och om hon nu verkligen mördades, så tror jag inte att det var den mystiska tjejen, som Julia räddade, som gjorde det. Det vore ju för uppenbart med tanke på att hon var den sista som såg Angie innan hon sprang ut. Än så länge kan jag inte komma på vem som kan ha mördat Angie, jag kan inte komma på nån som har motiv för det! Spännande slut, som sagt!
 
Och höjdpunkten i avsnittet? När Angie serverade kaffe till självaste Stephen King! xD

Det värsta är att när nästa avsnitt har kommit ut, så är jag i Halmstad på en veckas semester med Ida och våra andra vänner! Vilket betyder att jag inte kan se det förrän avsnitt tre har kommit ut, ååh! Det som ju slutade så spännande! Hur ska jag kunna vänta i två veckor!? :(