DATUM: 2014-04-27 / TID: 20:43:19
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time

"BOOM!" ♥

DATUM: 2014-04-27 / TID: 20:37:00
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x18 Bleeding Through.

I måndags såg jag det senaste av Once Upon a Time 3x18 Bleeding Through som jag älskade fullständigt! Det var så jäkla bra. Jag vet att jag säger samma sak jämt men jag bara måste säga det här igen: serien blir ju bara bättre och bättre för varje avsnitt som går! Markera texten för att läsa vad jag tyckte :)
 
Precis som förväntat, var Hook inte på humör för något efter vad Zelena gjorde med honom i förra avsnittet. Det var så jobbigt att se honom så nere och inte vågade röra Emma eller ens se på henne. Ännu jobbigare var det när Emma försökte uppmuntra honom genom att flirta med magi på Granny's. Hon bjöd honom på den berömda varma choklad med kanel genom att förflytta den till hans bord och sedan busade hon och förflyttade hans krok och fnissade. Men Hook blev inte uppmuntrad, han var nere ändå :(
Jag förstår honom fullkomligt om varför. Att hon flirtade gjorde det ju bara svårare för honom - för att han älskar henne så mycket och det var också han som först uppmuntrade henne till att öva på magi i början av förra avsnittet och nu har han den här jäkla, jobbiga förbannelsen där han måste ta bort hennes magiska krafter eller annars så dör alla som hon älskar. Så det är väl inte konstigt egentligen att han inte är på humör för något nu när han befinner sig i en riktigt svår situation. Och just som när Emma skulle fråga Hook vad som var fel när hon inte lyckades uppmuntra honom, så kom Belle och förstörde allt. Typiskt! Såå fel tajming! Hon borde ha kommit några minuter senare, haha.
Nu tillbaka till Captain Swan. Jag älskade att Emma var så bekväm med att öva på magin omkring Hook och att hon var så öppen och lekfull och att hon för en gångs skull flirtade och fnissade. Samtidigt som jag också hatade det. Varför, varför hände det här?! Varför just som Emma äntligen var redo att gå vidare, så lyckades Zelena förbanna Hook innan?! Fuck you, din jäkla häxa. Men hur som helst, så dooog jag när Emma blev så överlycklig och sa "BOOM!" och när hon förflyttade Hook's krok. Det var fan det sötaste! :')
 
Det var intressant att se tillbakablickarna med Cora där man fick bland annat se varför hon gav upp Zelena. Det var sorgligt. Och vilken överraskning det var när det visade sig att det var Snövits pappa Leopold som Cora skulle gifta sig med. Det var ju samma man som Cora tvingade Regina att gifta sig med senare. Äsch, vad vidrigt. Och det var på grund av Snövits mamma Eva som Cora tvingades ge upp Zelena. Vad hemskt det var att se. Att tvingas överge sitt barn bara för att prinsessan Eva var elak och skvallrade för Leopold om babyn.
Och på tal om Leopold - vad jag skrattade när Charming och Snövit bråkade om hurdana att döpa deras ofödda bebis till Leopold eller inte. Charming vill det inte men Snövit vill det.
Charming: "Emma, will you please tell your mother that we're not gonna name your brother Leopold?"
Snövit: "Why not? It was my father's name!"
Charming: "People will make fun of him!"
Snövit: "My father was a king!"
Charming: "Which is why nobody made fun of him."
Och Emma bara satt där och Hook var typ bara "Barnungar!" Hahaha xD och just det, på tal om dom alla plus Regina vid bordet... fan vad jag skrattade också när Snövit blev rädd av att bordet rörde sig och då sa Hook "Sorry, love. It was me. I crossed my legs and bumped the table." Hahaha! :')
 
Regina, Regina, vad ska man säga om henne? Hon fortsätter bara att växa och växa som person i mina ögon! Och jag älskar det! Hon bad Belle uppriktigt om ursäkt, hon skyddade Snövit från spöket Cora och hon blev inte arg på Robin Hood för att han gav bort hennes hjärta till Rumple i utbyte mot Robins son Roland. Istället frågade hon bara om det var nån som skadades. Och jag älskade alla scener med henne och Snövit där de bara pratade, särskilt den sista scenen. Jag ville bara gråta vilket jag också gjorde lite, för jag hade väntat så länge på att de skulle bli vänner istället för att vara fiender. Och nu är de på god väg att bli det. Jag älskar att Regina tillbringar mycket tid med Charmings nu. Fortsätt med det, tack!
 
På tal om Robin Hood och Regina... äntligen kysstes de! Jag älskade kyssen och jag älskade Robins reaktion efter den första kyssen och hur han drog henne till sig för en kyss till. Many feeeeeels! Captain Swan, Outlaw Queen, Snowing och Rumpbelle; mina fina OTPs!
 
Och så sist men inte minst; nu vet man äntligen vad Zelena vill och varför hon vill ha Charmings och Snövits ofödda baby. Hon vill tydligen gå tillbaka i tiden! Inte direkt så överraskande, för jag började misstänka nåt sånt redan innan jag såg avsnittet. Det enda som jag bara inte hade gissat mig till var VARFÖR. Nu vet man det, tack vare Cora och även Belle (vilket var varför hon avbröt Hook och Emma tidigare på Granny's); Zelena vill tydligen gå tillbaka i tiden för att döda Snövits mamma Eva. Vad betyder det? Jo, om Zelena lyckas döda Eva då skulle Cora gifta sig med Leopold och aldrig ha gett upp Zelena. Och då betyder det också att Regina skulle aldrig ha blivit född och så även Snövit, Emma och Henry. Överraskning! Och för att kunna gå tillbaka i tiden behövs Reginas hjärta, Rumples hjärna, Charmings mod OCH babyn. Zelena har allt det nu, förutom babyn förstås. Så Charmings och Snövits baby är alltså nyckeln till det hela! Shit, säger jag bara! Hur ska de stoppa Zelena från att lyckas nu då? Riktigt spännande att se vad som händer nu framöver! :)
 
Äntligen kan man se nästa avsnitt imorgon! Jag läääääängtar!!!! ;D
DATUM: 2014-04-27 / TID: 15:24:00
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Övriga tvserier

OTP #7; Frary.

Hur kan man shippa Bash och Mary framför Francis och Mary aka Frary? De har noll kemi och känns bara inte rätt ihop men Frary därefter har en häpnadsväckande kemi, de hör ihop och de är så jäkla fina ihop! Ingen diskussion här!
 
Det är dock jobbigt ibland att shippa dem, verkligen, för deras förhållande kan ibland vara väldigt stormig och hjärtkrossande. Det är inte alltid perfekt. Oliva kom i vägen en gång, Mary stack med Bash och nästan gifte sig med honom bara för att skydda Francis från att dö, Lola blev gravid med Francis barn medan Mary var ihop med Bash osv. Så ja, de har hjärtkrossande ögonblick då och då, inte bara lyckliga sådana. Därför är det jobbigt att shippa dem ibland för det gör bara ont då.
 
Men det är vad som jag älskar med dem. För om det faktiskt gör ont under varenda dålig ögonblick (som tex när Mary stack med Bash och Francis sjönk ner på knäna och såg på dem samtidigt som de red iväg), så då bara vet jag att jag shippar rätt par. Och alla förhållanden har ju upp- och nedgånger ibland. Det som jag också älskar med dem så mycket är att de älskar varandra väldigt mycket och skulle göra allt, vad som helst, för varandra eller för att skydda varandra oavsett vad som än händer. De står också upp för varandra. Och de tar andan ur mig varje gång jag ser dem ihop oavsett vilket ögonblick de befinner sig i, lyckligt eller dåligt. Och.... ja, det finns miljoner orsaker till om varför jag shippar dem så mycket.
 
Eller vill ni veta sanningen? Sanningen är att jag skulle kunna skriva mer om varför jag älskar dem, men jag vet bara inte hur. Det går bara inte, för ord räcker verkligen inte. En bild säger ju mer än tusen ord, eller hur? Så se dem i serien istället, för ord räcker inte. Frary alltid och för evigt! ♥
 

Andra OTPs; #1 Slexie #2 MiSa #3 Dreamers #4 Jarbie #5 Chaire #6 Klaroline
DATUM: 2014-04-27 / TID: 03:07:00
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Under the Dome

Min favoritkaraktär #2: DBB.

Dale "Barbie" Barbara är även en av mina favoriter. Han är i mina ögon en riktigt badass hjälte! Han har räddat staden, Julia, Joe osv så många ggr - och att staden sedan bara vände ryggen mot honom efter Big Jims skitsnack gjorde mig bara rent ut sagt skitförbannad. Han förtjänar det inte efter allt som han har gjort för staden.
När Joe nästan blev dödad av ett flygplan dagen kupolen slog ner, vem räddade honom? Barbie. När Dukes hus brann, vem var hjälten? Barbie. När Randolph sköt Freddie, vem tog ner honom? Barbie. När Randolph var på flykt, vem hittade honom? Barbie. När Angie var på väg att bli våldtagen, vem räddade henne? Barbie. Under viruset, vem tog medvetslösa Julia till kliniken? Barbie. Vem upptäckte att besökardagen var för att säga farväl, inte för att säga hej? Barbie. Vem avledde vattenförsörjningen tillbaka till magasinen? Barbie. Vem hjälpte det första barnet till världen under kupolen? Barbie. Vem räddade Julia från att dö? Barbie. Det är många saker! Men ändå vände staden ryggen mot honom efter endast bara baserat på Big Jims ord.
Att Barbie är en osjälvisk hjälte, en fd militär och har offrat så mycket för alla andra än sig själv är en av orsakerna till att han är en av mina favoritkaraktärer. Det är liksom svårt att inte älska honom. Och han är också egentligen en bra man innerst även om han gör fel ibland. Anledningen till att han ibland gör fel är för att han handlar först innan han tänker sig för. Alla gör ju misstag, eller hur? Han är också villig att förändras till det bättre, tack vare Julia. Han är även smart och klok och duktig på att klara sig ur dåliga situationer. Det finns många saker till, som jag inte kan komma på just nu, om varför han är en av mina favoritkaraktärer. Att han också är så jäkla het är bara en bonus! ;)
 

Andra favoritkaraktärer; #1 Klaus Mikaelson
DATUM: 2014-04-27 / TID: 01:07:00
KATEGORI: Gifs, Sammanfattningar, Övriga tvserier

Chuck säsong 5 sammanfattning.

Jag inser precis nu att jag har glömt skriva en sammanfattning om Chuck säsong 5 som jag blev klar med i onsdags - så här är den nu! Bättre sent än aldrig! Det var en helt grym säsong, men tyvärr lämnade den oss med ett öppet slut. Jag blev verkligen överraskad att de valde att avsluta det på det sättet när de visste långt innan att säsong 5 skulle bli den sista. Inte så snällt dock att det slutar på det sättet, särskilt för alla som är Charah-fans inklusive mig.
 
Jag håller tummarna hårt på att de fixar en kickstarter med Chuck som de gjorde med Veronica Mars! Så vitt jag vet nu, så försöker Zachary Levi (som spelade Chuck Bartowski) fixa så att det också händer med Chuck och om det nu stämmer så hoppas jag att han lyckas! Och nu till vad jag tycker om säsong 5; sluta läsa vidare om du inte vill veta vad som händer i den femte och sista säsongen. Som sagt, så tycker jag att den har varit en grymt bra säsong precis som de fyra första säsongerna! ;)
 
Vad roligt att Morgan och Alex flyttade ihop. De var så himla söta tillsammans, tack gode Gud att de blev ihop igen till slut. Jag var rädd ett tag där att de inte skulle återförenas efter att han dumpade henne via SMS när han hade Intersect i huvudet som gjorde honom hemsk, galen och ego. Tack och lov fick han ut Intersect med hjälp av generalen och blev sig själv igen. För jag hatade verkligen den nya Morgan, han var ju verkligen hemsk, galen och ego som fan! Äsch x)
Och Casey och Gertrude? Fan vad jag älskade dem! De var så himla underhållande att se på. Deras sexuella men lekfulla spänning och allt det! Jag skrattade så mycket under nästan varenda scen med dem, de var så himla söta ihop verkligen! Det var dessutom också kul att äntligen se Casey ha ett kärleksintresse till sist då han knappt hade några under hela serien. Jag hoppades faktiskt först på honom och Alexs mamma ihop. Men då kom Gertrude och ja de vann mitt hjärta! ;)
 
Och sist men inte minst; det var så härligt och underbart att se Chuck och Sarah i äktenskap. Tyvärr så blev saker i de sista två avsnitten inte så bra för Charah. Sarah förlorade alla sina minnen av fem år från när hon träffade Chuck för första gången fram tills det sista som hände i avsnitt 11. Det var som ett slag i mitt ansikte, särskilt då jag är ett Charah fan. Jag blev så chockad när hon stod där helt kallblodig och beredd på att döda hennes make på order av en ond och vidrig man som också var samma man som tog hennes minnen. Det var som en helt annan Sarah. Äsch vad hemskt och jobbigt det var! Framför allt för Chuck som blev förkrossad av att hans fru inte minns dessa fem åren. Det var inte roligt att se alls! Och det värsta var att de äntligen började bli redo att sluta som spioner och bilda en familj men så då hände det här! Verkligen inte okej!
 
Och för att inte tala om slutet... det bara slutade så där utan vidare, grrr! Hade gärna velat se om Sarahs minnen faktiskt kom tillbaka efter den magiska kyssen som de testade på precis innan slutet. MEN, och det är ett stort men, om man ser det från den ljusa sidan så började Sarah faktiskt väldigt långsamt att få tillbaka ett efter ett minne innan slutet - och då det är ett öppet slut, så kan jag därför lika gärna låtsas att hennes minnen kom tillbaka efter den magiska kyssen. Så får det väl bli så här. Än så länge funkar det faktiskt jättebra att låtsas. Åtminstone tills vi får en Chuck film! :)
 
Trots slutet så ångrar jag mig inte att jag hade maraton. Jag är så glad att jag gav den en chans. Den är en av mina absolut favoriter nu och den kommer jag tveklöst att se om igen snart! Det är en helt galet fantastisk och rolig serie med så många underbara karaktärer som jag rekommenderar varmt! Tack för två underbara veckor och fyra dagar! ♥
 
 
DATUM: 2014-04-23 / TID: 14:30:00
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time

"Good." ♥

 
DATUM: 2014-04-23 / TID: 14:27:18
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time

"It'll be because you want me." ♥

 
DATUM: 2014-04-23 / TID: 14:16:51
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time

CS eye-contact moments ♥

DATUM: 2014-04-23 / TID: 12:56:46
KATEGORI: Random

Ny header.

 
DATUM: 2014-04-23 / TID: 09:49:27
KATEGORI: The Vampire Diaries

The Vampire Diaries.

Efter många men och om, har jag slutligen bestämt mig nu. Jag lägger ner The Vampire Diaries. Inte för gott. Men tills vidare. Jag har inte sett sen avsnitt 12 och jag har tyvärr fortfarande ingen lust. Så jag har därför bestämt mig att jag inte ska se nåt avsnitt alls för resten av säsong 5 och kanske säsong 6 också. Eller jag vet inte hur länge min paus kommer att ta. Men jag tar upp serien så fort jag återfår min lust vilket kan dröja ett tag.
 
Anledningen till att jag slutar titta nu tills vidare? Eller egentligen rättare sagt, det är många anledningar.
 
1) Kärlekstriangeln har gått för långt nu och den börjar bara förstöra serien. Den är ju nonstop! När ska det ta slut egentligen?
2) Delena tråkar ut mig som fan. De var ju som allra bäst i säsong 1-3 när allt de bara hade var attraktion.
3) Jag saknar Stelena så mycket att det finns inga ord!
4) Karaktären Elena är helt fuckad up. Var är den rara Elena i säsong 1-3? Saknar denna tjejen!
5) Damon är väldigt förutsägbar att det bara är tråkigt i slutändan. Alltid samma mönster. Blir han sårad, blir han mordisk direkt. Så tröttsamt. Till skillnad från Stefan som faktiskt utvecklas bra.
6) Klaroline är över, verkar det som enligt Joseph Morgan. Så jäkla besviken.
7) De hittar bara på nya saker jämt nu för tiden att det bara saknar logik. Allt som är omöjligt borde inte alltid få kunna hända.
8) Ja, det finns en massa saker mer som jag inte kan komma på nu.
 
Det här känns sorgligt att skriva. Jag har ju trots allt följt den ändå sen den hade premiär. Men sanningen är att ju mer TVD fortsätter i den banan (anledningarna jag just skrev), desto mer tappar jag lusten att titta. Jag planerar dock att ha maraton snart, kanske efter att jag är klar med Chuck vilket är bara en tidsfråga, och då hoppas jag att det kanske hjälper mig att få tillbaka min lust. Annars tills vidare säger jag hejdå :)
DATUM: 2014-04-20 / TID: 20:47:00
KATEGORI: The 100

The 100.

Jag bestämde mig först att jag inte skulle se The 100 förrän man får veta om den får säsong 2. Men efter att ha hört så mycket bra om serien, kunde jag bara inte hålla mig längre. Så jag såg de första fyra avsnitten nyss (ska se avsnitt 5 sen) och jag är kär! Jag blev helt fängslad redan i piloten!
 
Den är så sjukt bra och väldigt spännande serie som handlar om överlevnad. Den har många liknelser med Lost, så den är min nya Lost! Jag hoppas verkligen att den får säsong 2 för den har så mycket potential så att det bara skulle vara grymt mot oss om CW nedlägger den! Den är också väldigt väldigt brutal, bokstavligt talat, för att vara en CW serie men jag älskar det! Jag blev inte ett dugg uttråkad under de fyra avsnitten, för spänningen var på topp hela tiden! Den är också väldigt scary, jag hoppade till som fan i slutet av piloten med Jasper. Jäklar vad rädd jag blev, haha. Och man kommer in i serien rätt så snabbt ;)
 
Jag har redan några favoritkaraktärer; Bellamy, Clarke, Octavia, Jasper osv är några av dem. Och har jag fått några ships? JA! Jag shippar Bellarke so hardcore och Jasper/Octavia! Jag ser fram emot att följa den i fortsättningen! ;)
 
För 97 år sedan förstördes jorden av en kärnkraftsexplosion som utplånade allt liv. De enda överlevande blev de 400 personer som var stationerade på internationella rymdstationer vid tillfället. De 12 stationerna slog sig samman och började kallas ”The Ark”. Tre generationer senare har invånarna tiodubblats och resurserna på deras tillfälliga hem är nära att ta slut. I ett försök att rädda människorasen skickar de ner en testpatrull på 100 stycken ungdomsbrottslingar för att se om se om jorden är säker nog att kunna leva på igen.
 

DATUM: 2014-04-20 / TID: 19:59:47
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Best Charah scene ♥

 
"I found your proposal plan. You were gonna do it on the beach in Malibu, where we watched the sun rise after our first date. There were several race cars involved... Chuck, I want to spend the rest of my life with you. I don't care if you have the intersect or not. Without you, I'm nobody. I'm nothing but a spy. Come back to me, Chuck. I want to marry you. Chuck!" ♥
DATUM: 2014-04-20 / TID: 19:47:00
KATEGORI: Gifs, Sammanfattningar, Övriga tvserier

Chuck säsong 4 sammanfattning.

Chuck säsong 4 blev jag klar med för ett par timmar sedan och jag älskade säsongen! Ännu en sjukt bra och spännande säsong liksom säsong 3 var! Alltså seriöst, serien är ju verkligen så jäkla bra! Att jag inte började titta på den redan för längesen är bara ofattbart! Men bättre sent än aldrig, eller hur? ;)
 
Chuck och Sarah.... hur ska jag beskriva hur mycket jag älskar dem? Det finns inga ord som är rättvisa nog att beskriva dem med. De är det perfekta och stabila paret, liksom Devon och Ellie. De är kärare och lyckligare än nånsin i denna säsongen. Och Chuck friade till Sarah, yeah! Två gånger! Jag är så glad att ändå sen de blev tillsammans i säsong 3 så hade de inte gjort slut en enda gång som det kan hända vissa par. När de väl blev ihop, så håller det för alltid utan problem. Underbart! I slutet av säsongen gifte de sig. Det var ett jäkla vackert bröllop. Jag ser fram emot att se deras äktenskap i säsong 5! ;)
 
Morgan och Caseys dotter Alex blev tillsammans och de är så grymt söta tillsammans! Jag gillar dem ihop bäst än Morgan och Anna. Haha, Alla hjärtans dag var ju hilarious! Jag skrattade så att jag grät åt Caseys min när han bara stod där och såg på hans egen dotter med Morgan på "björnen-mattan" och Chuck och Sarah i köket. Jeffester, alla andra på Buy More, kapten Asgrym, Devon/Ellie, Charah, Casey, relationen mellan Casey och Morgan osv har också många hilarious moments! Den här serien misslyckas aldrig med att få mig att skratta. ALLTID nåt i VARJE avsnitt får mig att skratta. En fantastiskt rolig serie, helt enkelt!
 
Vad roligt det var att Devon och Ellie fick en liten, vacker flicka som fick heta Clara. Och det var härligt att se Chucks och Ellies mamma Mary med i bilden. Jag hade mina tvivel om hurdan hon var god eller ej när hon först kom i början av säsongen. Men sedan visade det sig ganska fort att hon alltid har varit god trots allt, att hon bara jobbade under täckmantel som Frost för omedvetna Alexei i 20 långa år och att hon ångrar sig varje dag att hon lämnade hennes barn. Då tvivlade jag inte på henne längre. Hon blev också snabbt en av mina favoriter.
 
Jag älskade alla storylines och varje CIA fall som säsong 4 kom med, särskilt dessa storylines om Alexei Volchok, agent X, Mary/Frost och Alexeis dotter. Vilken chock jag fick när det avslöjades om vem agent X var! Jag anade det bara inte! Som sagt, säsong 4 har varit grym med dessa fantastiska storylines! Jag ser fram emot säsong 5! ;)
 
"I didn't fall in love with James Bond. I fell in love with YOU." ♥
DATUM: 2014-04-18 / TID: 22:46:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Chuck säsong 3 sammanfattning.

Säsong 3 av Chuck blev jag klar med i tisdags som jag fullständigt älskade! Ledsen för en försenad sammanfattning men bättre sent än aldrig, eller hur? ;)
 
Det var en galet fantastisk säsong! Så mycket hände och säsongen var verkligen sjukt spännande! Särskilt de sista avsnitten där jag bokstavligt bara satt helspänt på vad som skulle komma nästa. Bästa säsong hittills utan tvekan!
 
Äsch vad jag hatade att se Shaw och Sarah ihop. De var inte ens i närheten av att vara söta tillsammans. Att se dem ihop plågade mig bara som fan. Det plågade mig att Chuck och Sarah aldrig blev ihop som de höll på att bli i slutet av säsong 2. Den här gången var det inte Sarah som backade som hon gjorde i säsong 1 och 2 utan det var Chuck den här gången då han valde att fortsätta vara en spion (3x01). Damn you, Chuck! Det sved i mitt hjärta att det blev såhär. Det var verkligen sjukt jobbigt under den första halvan av säsongen när de trånade efter varandra och när Chuck var svartsjuk på Shaw. Men vi som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, eller hur? För de blev ääääntligen ihop till slut på riktigt i 3x13 och jag blev överlycklig som fan! Så som jag hade väntat på detta ögonblicket sen piloten! Och när de låtsades ha smekmånad i Paris efteråt? Det var fan det sötaste jag sett! "I fell for you a long, long time ago, after you fixed my phone and before you started diffusing bombs with computer viruses. So yes, yes... [...] You're still my Chuck." ♥
 
På tal om Shaw. Jag hade redan från början känt på mig att nåt var skumt med honom - vilket det också stämde! Fast jag är fortfarande lite förvirrad över en sak: har Shaw hela tiden jobbat för Ringen och hela tiden vetat att det var Sarah som dödade hans fru när han först kom till serien eller började han jobba för Ringen först efter att han fick reda på att det var Sarah som dödade hans fru senare i säsongen? Kan nån upplysa mig så att jag slutar vara förvirrad? :)
 
Fyfan vad trist det var att Orion dog. Jag grät floder när han dog i Chucks armar. Äsch vad hemskt det var att Shaw bara sköt honom mitt framför ögonen på Chuck! Den lilla jäveln... Men skönt att Shaw iallafall är död nu! Eller? Jag måste ha missat hur det gick för honom efteråt. Jag vet bara att Buy More exploderades och att Lester och Jeff är huvudmisstänkta till bomben (hahaha för det då de egentligen inte orsakade det hela utan det var Shaw som planterade bomben). Och sist men inte minst... äntligen vet Morgan och Ellie nu om att Chuck är en spion. Underbart! Detta hade jag ju väntat på sen Awesome fick veta. Och vad roligt att Casey har en dotter! Och slutet? Inte direkt en överraskning att Chucks och Ellies mamma fortfarande lever och att hon också är en spion! ;)
 
DATUM: 2014-04-16 / TID: 11:20:03
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time

"I swear on Emma Swan."

 
DATUM: 2014-04-16 / TID: 11:09:00
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x17 The Jolly Roger.

I måndags såg jag det senaste av Once Upon a Time 3x17 The Jolly Roger som var så jäkla bra! Bästa avsnitt hittills i säsong 3! Det är ett Hook avsnitt och jag älskade det! Hook är ju min största favorit i serien, så inte konstigt egentligen. Serien blir ju bara bättre och bättre för varje avsnitt som går! Bäst att det blir säsong 4 som man fortfarande inte har hört något om ännu. Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Fan vad glad jag blev över att se Ariel. Det var ju ett tag sedan. Ja, iallafall tills hon visade sig egentligen ha varit Zelena hela tiden och totalt lurat Hook. Fy fan vad förbannad jag blev på henne. Varför måste den förbannade gröna jäkla häxan röra om i grytan för alla, framför allt för Hook!? Jag tar det hela om Hook sist. Men det är iallafall skönt att veta nu att den riktiga Ariel har fått sitt lyckliga slut med hennes prins Eric trots allt som hänt i tillbakablickarna med Hook i det förlorade året (som för övrigt var jäkla bra och spännande att följa).
 
Det var kul att se magilektionerna där Regina lärde Emma magi. Vad hon var intensiv som lärare, för hon riskerade Emmas liv där ute på "bron". Vilken lärare hon var alltså, haha! Tänk om jag hade haft henne som lärare? Äsch, det vill jag inte ens tänka på ;)
 
Fan vad roligt det var att se Charming vara så avundsjuk på Hook - för att Henry tycker att Hook är roligare och att Charming och Snövit är tråkiga. Haha! Men Charming bevisade iallafall till slut att han faktiskt kan vara lika rolig som en pirat också genom att låta Henry köra hans pickup. Det var en väldigt rolig scen. Fan vad jag skrattade när Henry körde på nåt och Snövit typ bara "Åh skit!" Hahaha! ;D
 
Och nu sist men inte minst Hook.... fan vad mitt hjärta krossades för honom i detta avsnittet! Han är verkligen djupt nere i skiten nu. På grund av Zelena, den jäkla bitchen. Fyfan vad taskigt det var av Zelena att låtsas vara Ariel hela tiden och lät Hook sakta men säkert bryta ihop av skuld för vad han gjorde mot den riktiga Ariel när han valde Jolly Roger framför att hjälpa henne hitta Eric i det förlorade året och bekänna sin kärlek för Emma högt - bara för att sedan kasta en kyss-förbannelse på honom och gav honom två hemska val: att kyssa Emma och ta hennes magi eller inte kyssa henne och alla hon älskar dör. Mitt hjärta krossades som fan för honom när han bara stod där, kände sig så skyldig om Eric, bröt ihop till tårar och sa högt ja att han älskar Emma. Jag har alltid vetat att han älskar henne, men att han äntligen sa det högt var underbart. "That women that broke your heart, do you still love her?" "...Yes" "Then swear to me on her name" "I swear on Emma Swan". Jag älskade också att när Zelena hotade Hook om Emma, Henry och hennes familj så sa han "Gå inte nära dem!" Och jag bara också älskar att Hook tror så mycket på Emma. På att hon kommer att krossa Zelena till slut :)
 
Men att han bekände sin kärlek och sedan fick kyss-förbannelsen var nog inte det värsta. Det värsta var efteråt. Hook gick hem till Charmings för att berätta för dem om vad som hänt men istället fann han Emma och Regina där. Och när Hook berättade en liten lögn, att han hjälpte Ariel att hitta Eric, så ville Emma se det. Hook försökte säga att det var inte nån bra idé och att det var fel att tjuvtitta. Men hon gjorde det ändå och då fick de se Ariel och Eric i spegeln och såg att de hade fått sitt lyckliga slut. Emma blev så glatt överraskad och frågade Hook "You sis this? You brought them together?" Hon var överraskad och glad. Fyfan vad jag tyckte så synd om Hook just då! För han bara stod där hjälplöst och visste att det inte riktigt är sant. Att han aldrig hjälpte Ariel egentligen. Han sa nej och att det var Ariel själv som aldrig slutade tro - men Emma förvärrade det genom att flirta och sa "Modesty? You're just full of surprises today" och log. Fyfan vilken svårt situation han befinner sig i nu.
Och mitt hjärta krossades ännu en gång när Hook stack och inte hängde med till Granny's. Ännu mer när Emma var överraskad och sa "You're not coming?" För att hon faktiskt förväntade sig att han skulle följa med, för att hon faktiskt ville ha med honom på middagen! Vad jag dog när Hook tackade nej och sa en annan gång kanske och hur förvirrad Emma faktiskt såg ut när han gick. I morse var han ju väldigt flirtig men nu är han plötsligt bara undvikande. Klart att hon undrar vad som är fel nu. Och också att hon kallade honom Killian trots att det inte egentligen behövdes då Henry var inom räckvådd? Underbart! Det bevisar att hon nu börjar se honom som den mannen han verkligen är, att han är mer än bara en pirat. Och också att hon inte bryr sig längre om vad han gjorde i det förlorade året och vill gå vidare nu? Fan också, säger jag bara! Hon som ju äntligen är redo men den här skiten med Zelena hände innan! Åh varför! :(
 
Jag dog när Hook stod där och tittade på Emma på Granny's. Han ville verkligen vara där. Han såg så ledsen och förkrossad ut. Jag hatar att se honom sån. Vilket svårt val han har nu. Vad kommer han att göra, tror ni?
Jag tror att han kommer försöka hitta ett tredje alternativ eller ta ett tillfälle att berätta för Charmings. Jag tror dock INTE att han kommer kyssa henne och ta hennes magi. Jennifer Morrison sa själv att Hook kommer hjälpa Emma med att acceptera magi som en del av sig och även sig själv som den hon verkligen är för resten av säsongen, nåt i den stilen. Men jag kom också på en sak. Hook kan inte kyssa Emma men vad händer om HON kysser HONOM? Det kan ju bryta förbannelsen pga en true love kyss ni vet. Eller varför inte: Hook kysser Emma och förbannelsen bryts och hennes magi är ändå kvar? Det skulle vara en fantastisk twist.
Då Hook nu har denna kyss-förbannelsen, så tror jag att Hooks och Emmas nästa kyss kommer att vara en TLK. Förhoppningsvis! Spännande! ;)

En sista sak. Om de som hatar Hook ändå hatar honom efter detta avsnittet då vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Han har ju verkligen växt som person tycker jag. Inte lika självisk längre, förutom i det förlorade året då (men då var han förkrossad och inte visste om han skulle se Emma igen). Han är verkligen villig att förändras till det bättre. Det älskar jag! Det är det bästa som nånsin hänt karaktären Hook sen han kom in i serien! Colin O'Donoghue var fenomenal som fan i detta avsnittet! Varje gång han agerade som sårad och skyldig i detta avsnittet så kändes det verkligen i mitt hjärta! Fantastiskt jobbat av honom!
 
Jag är verkligen excited för nästa avsnitt som ser ut att bli scary av att döma promon! Gud vad spännande! ;D
DATUM: 2014-04-15 / TID: 13:06:00
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x16 It's Not Easy Being Green.

I förra veckan såg jag Once Upon a Time 3x16 It's Not Easy Being Green som var så jäkla bra! Det var riktigt spännande! Jag har redan skrivit denna sammanfattningen i helgen, men jag glömde publicera då jag ville skriva om ett par saker till (de två sista stycken som jag just skrev). Men här är den nu! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
När det väl kommer en ny skurk så brukar man hata dem först. Men så fort man får tillbakablickar om hur de blev sån, då brukar man ofta få empati för dem och sedan växa till att tycka om eller älska dem. Förstår ni vad jag menar? Tyvärr blev det inte så denna gången för Zelena. Jag hatar henne så mycket! Med mycket passion! Vsst, jag tyckte först synd om henne i början, men det gick snabbt nerför när allt hon bara visade var avundsjuka. Hon var SÅ JÄVLA känslig, herregud! Jag bara satt där och gapade av hur så lätt avundsjuk hon blev. Hon gick på för hårt. Det gjorde det bara svårt att känna empati för henne. Inte konstigt att hon slutligen blev grön. Jag gissade det redan innan, det finns ju ett utryck som säger "man blir/är grön av avundsjuk". Så jag blev inte direkt överraskad. Haha, jäklar vad ful hon såg ut i ansiktet i slutet när hon var så avundsjuk att hon slutligen blev grön. Sättet hon gjorde med sina ögon och läppar, haha så fult ansiktsuttryck hon hade just då. Men annars ett fantastiskt skådespel av Rebecca Mador! Hon är jätteduktig! :)
 
Begravningen var som förväntat väldigt sorglig! Även om jag redan har accepterat det i förra avsnitt, så är det ändå fortfarande ofattbart att Neal är död nu. Det känns så konstigt utan honom faktiskt. Jag tycker så synd om Henry att han inte har sina minnen av Neal. Allt han bara vet är att Neal lämnade Emma i fängelse. Sorgligt men sant. Jag hoppas att han får sina minnen tillbaka snart! Allt för att han ska få minnas Neal som han verkligen var, en bra pappa och så. Jag älskade att Hook stod bredvid Emma och Henry, det var fint. Och på Granny's när Emma kramade Charming och Snövit? Gud jag tröttnar ALDRIG på att Charmings hand är ALLTID på Emmas hår när de kramas. Undra om det är meningen att det ska bli så eller om Josh Dallas omedvetet bara råkar göra så varje gång? Det måste jag fråga honom nu på söndag på Twitter om jag inte glömmer!
 
På tal om Hook och Henry. Jag älskade alla scener med dem! Jag älskade att de spenderade tid tillsammans och att de campade, det var fint. Det var så himla sött att Hook lärde Henry att navigera med en sextant såsom han gjorde med Neal när han var liten som Baelfire. Fan vad jag skrattade när Henry sa "Like a GPS?" och Hook som inte har en aning om vad det betyder bara blev tyst en kort stund och slutligen tog risken och bara sa "Aye". Haha! Jag älskar Hook VS modern värld! Jag älskade att Hook berättade lite om Neal för Henry och att de båda - Neal och Henry - faktiskt hade mer gemensamt än vad han trodde. Det fick honom att le och Hook såg så stolt ut och bara log tillbaka. Åh det var så fint! Såsom Hook tittade... han såg så himla stolt ut! Det älskade jag!
 
Jag älskade Regina VS The Wicked Witch på gatan. Det var ett spännande häxabråk mellan dem. Det var underhållande att titta på. Men fyfan vad jag hatar Zelena! Hon är så jäkla svartsjuk att hon bara är jobbig och patetisk. Självklart hejar jag på Regina! Go go Regina, säger jag bara! Zelena och hennes patetiska avundsjuka kan dra åt helvete! Tänk att hon gjorde allt det här bara på grund av hennes avundsjuka. Patetiskt.
 
Och sist men inte minst, jag älskade alla scener med Robin Hood och Regina! Jag faller seriöst mer och mer för dem för varje scen! De är så jäkla fina tillsammans, jag kan inte vänta att få se flera scener med dem i resten av säsongen! Snart delar de första platsen med Hook och Emma! Åh vad fint det var att Regina gav hennes hjärta till Robin Hood! Blev så rörd! "You’re really going to entrust something so valuable to a common thief like me?" "You can’t steal something that’s been given to you." ♥

Sammanfattningen av nästa avsnitt, som jag såg igår, kommer senare eller imorgon. Jag kan redan börja med att säga att det var ett grymt bra avsnitt! ;)
DATUM: 2014-04-13 / TID: 20:55:28
KATEGORI: Random

Ny design!

Som ni ser så har jag skaffat mig en ny design! Dessutom en av gratisdesigner som vanligt. Jag kände att den förra designen kändes mer vinter-ig. Nu är den nya designen vårig och fräsch och ljus - och det är så jag gillar att ha det. Headern ska bytas, så den som jag nu har är bara tillfällig. Och man behöver bara klicka på senaste inlägg, kategorier, arkiv, länkar osv för att det ska komma fram. Jag är jättenöjd! Vad tycks? ;)
DATUM: 2014-04-13 / TID: 18:23:00
KATEGORI: Övriga tvserier

HAHAHA BEST SCENE EVER!


Oh my god, fan vad jag skrattade när jag såg denna scenen igår! Jag fick bokstavligen ett hårt skrattanfall och kunde inte sluta skratta förrän fem-tio minuter senare! Jag skrattade så att jag grät! Gud så jäkla rolig scen alltså! Jag har sett om denna scenen om och om igen tusen gånger nu och den är fortfarande lika jäkla rolig varje gång! Bäst scen nånsin! xD
DATUM: 2014-04-13 / TID: 01:40:55
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Chuck säsong 2 sammanfattning.

Denna säsongen blev jag klar med idag och den är ännu bättre än säsong 1! Bättre för att man nu har kommit in i serien helt och man har lärt känna alla karaktärer tillräckligt för att veta vilka som är ens favoriter och vilka som man avskyr. Det andra kan man glömma för det finns INGEN som jag avskyr. Jag älskar alla och då menar jag verkligen alla! Alla är helt fantastiska på deras egna sätt och jag älskar alla på Buy More. De är grymt roliga och det är svårt att avsky dem! Och man är aldrig uttråkad för en sekund i hela säsongen vilket är väl ett stort plus eller hur? ;)
 
Casey började man gilla mer och mer denna säsongen. Jag vet inte hur jag ska beskriva med ord om varför han är en av mina absolut favoriter. Han är alltid kylig men han kan faktiskt vara snäll. När han väl vill visa det eller vara det, vill säga. Han vill bara inte visa att han har mänsklighet kvar, att han bryr sig. Det är en av många orsaker till att han är en av favoriterna. Det är dessutom en sak som inte har förändrats med honom: han är fortfarande lika rolig när han försöker kontrollera sin ilska. Chuck, Sarah och Morgan är några av mina favoriter också. Och Chuck och Sarah? Fortfarande lika fina ihop fast deras relation blev ännu mer komplicerat. Det gick upp och ner. Gud vad jobbigt det är att de ska hålla på så här för jag vill ju så gärna ha dem tillsammans! Fast i slutet av säsongen verkade de nu äntligen börja gå framåt med deras relation på riktigt! Förhoppningsvis! Så det är fan bäst att de faktiskt blir tillsammans på riktigt den här gången i säsong 3 eller annars blir jag tokig och exploderar! ;)
 
Och så sist men inte minst; höjdpunkten i denna säsongen är att Awesome äntligen vet allt nu! Att Chuck är en spion, att Casey och Sarah också är det och så. Skönt med någon annan av Chucks anhöriga än bara Casey och Sarah. Bra att han verkade ta det bra, fast han var nära på att tappa kontrollen ett tag. Men det finns tyvärr en dålig sak i det hela för Awesome; för nu måste han ljuga för stackars Ellie. Men ja, så går det för spioner. Nu väntar jag bara fortfarande på att Morgan också ska få veta det, han är ju trots allt Chucks bästa vän. Kanske i säsong 3? Det hoppas jag! Detsamma för Ellie! ;)
 
Jag ser fram emot att se säsong 3 för denna säsongen kom med en jättespännande cliffhanger; Bryce dog - och Chuck kan kung fu och gud vet mer!
DATUM: 2014-04-11 / TID: 09:53:05
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Chuck säsong 1 sammanfattning.

Wow! Allt jag bara har att säga är wow! Det har varit en jättebra säsong och den här serien är ju mycket bättre än vad jag först trodde! Det hände ibland att jag kollade på den när den var på tv men då var jag inte alltid så fullt fokuserad. Men nu när jag faktiskt började ha maraton och började se den från allra början i förra veckan; då blev jag verkligen helt fast! Den är en jättebra serie och till och med väldigt rolig också, det är alltid nåt i varje avsnitt som bara får mig att skratta så att jag gråter. Äntligen en serie som har precis den rätta humorn för mig med ett undantag från Vänner! ;)
 
Många karaktärer är sköna som fan, särskilt den där Casey som har så mycket ilska inom sig att det bara är kul att se när han försöker kontrollera det. Hans min när han gör det? Oslagbart! Jag älskar alla karaktärer, det finns ingen som jag hatar. Förutom de elaka skurkarna då. Chuck är så grymt söt, ja jag är nog kär, och Sarah rockar som fan, en riktigt badass kvinna! Och de två? Så fina! Jag älskade när Sarah blev svartsjuk på Lou (som spelades av Rachel Bilson) och insåg att hon har känslor för Chuck. Just detta avsnitt är mitt favoritavsnitt i säsong 1 då de också hade sin första kyss här. Men tråkigt nog blev de inte tillsammans som jag hoppades! Men snart, hoppas jag! Jag kan helt enkelt inte få nog av dom, jag föll för dem redan i piloten och de blev mitt största OTP i serien och närapå kommer Devon och Ellie. Ja, vad ska jag säga mer? :)
 
Det har varit en bra säsong och varje avsnitt var alltid spännande att se! Jag ser fram emot säsong 2 som jag redan nu är på, jag är bara halvvägs till säsong 3 nu ;)
DATUM: 2014-04-10 / TID: 14:42:00
KATEGORI: Under the Dome

Under the Dome season 2 promo.

ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR NU! Omg, jag längtar!!! Säsong 2 ser ju ut att bli galet bra! Och så många frågor nu efter att ha sett denna promon! 30 juni är fan inte nära nog! Det är så nära men ändå så långt dit kvar! Orkar inte vänta längre!!!!!!!!!!
DATUM: 2014-04-06 / TID: 20:56:00
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

Serielista; Mars 2014.

Det är en ny månad. Vilket betyder att det är dags att uppdatera serielistan nu om hur det gått i mars! De förändringar som skett är som vanligt i fetstil. Jag glömde helt bort att uppdatera listan, men här är den nu ;)
 
Jag blev klar med Brothers and Sisters precis innan slutet av mars. Jag ska försöka skriva en sammanfattning snart! Nästa maratonprojekt är Chuck som jag nu har, som jag nämnde i tidigare inlägg. Hart of Dixie ligger jag efter i med fem avsnitt, de ska jag se denna veckan. Beauty and the Beast ligger jag också efter i nu med fyra avsnitt och jag har inga planer på att se ikapp just nu tyvärr. Chicago PD ligger jag efter i med två avsnitt, de ska jag också se ikapp denna veckan. Annars har det inte hänt så mycket i mars :)
 
Serier jag är up to date med:
The Originals (säsong 1)
Once Upon a Time (säsong 3)
Under the Dome (säsong 1)
Teen Wolf (säsong 3)
Revolution (säsong 2)
Reign (säsong 1)
Supernatural (säsong 9) *svenskt takt*
Sleepy Hollow (säsong 1) *svenskt takt*
 
Serier jag ligger efter i:
Greys Anatomy (säsong 10)
The Vampire Diaries (säsong 5)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
New Girl (säsong 2)
90210 (säsong 4)
Arrow (säsong 2)
Chicago PD (säsong 1)
Hart of Dixie (säsong 3)
Beauty and the Beast (säsong 2) *svenskt takt*
True Blood (säsong 4)
Criminal Minds (säsong 5)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Awkward (säsong 3)
Dexter (säsong 2)
Desperate Housewives (säsong 5)
Revenge (säsong 2)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
Grimm (säsong 2)
Suits (säsong 1)
Sons of Anarchy (säsong 4)
American Horror Story (säsong 2)
Ugly Betty (säsong 2)
Twisted (säsong 1)
White Collar (säsong 2)
 
Serier jag sett klart från början till slut:
One Tree Hill
Gilmore Girls
Hellcats
Lost
OC
Veronica Mars
Vänner
Kyle XY
Prison Break
Harper's Island
Gossip Girl
Roswell
Förhäxad
The Secret Circle
Don't trust the bitch in apartment 23
21 Jump Streets
Privileged
The Gates
Nikita
Life Unexpected
Ghost Whisperer
Brothers and Sisters
 
Serier jag vill titta på:
Beverly Hills 90210 (brukade alltid se den på tv, men vill se hela från början tills slut)
Homeland
The Walking Dead
Scandal
Switched at Birth
Breaking Bad
Everwood
Once Upon a Time in Wonderland
Chuck
DATUM: 2014-04-06 / TID: 20:47:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Nytt maratonprojekt; Chuck.

Jag blev klar med Brothers and Sisters för ett par veckor sedan - vilket betyder att det är dags för ett nytt maratonprojekt. Den här gången blev det Chuck! Jag började igår och jag har bara två avsnitt kvar av säsong 1. And I'm in love! Än så länge gillar jag verkligen serien jättemycket! Den är riktigt bra, mysig och rolig! Och mitt OTP i serien blev som förväntat Chuck och Sarah! Hur kan man inte älska dem? Jag ser fram emot att se hela serien! ;)
 
När den lata datanörden Chuck Bartowski av misstag laddar ner en hemligstämplad data-app till sin hjärna blir han helt plötsligt en hemlig agent.
 

DATUM: 2014-04-06 / TID: 19:05:23
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

Revolution 2x18 Austin City Limits.

I fredags såg jag det senaste av Revolution 2x18 Austin City Limits - och jag kan inte förklara med ord om hur chockad, arg och förkrossad jag är! Jag är det fortfarande nu. Det var ett jäkla bra avsnitt ja, men slutet...! Det lämnade mig helt förkrossad och med mitt hjärta i halsgropen! Markera texten för att läsa mina tankar (mest bara om en sak)!
 
Min fina Jason är död! Jag vet inte vart och hur jag ska börja! Jag kan inte förklara med ord om hur arg, chockad och förkrossad jag blev! Jag är så upprörd! Jag vet att det bara är en tvserie, men och? Man kan inte undgå att ha känslor. Slutet... Innan det ens hände, bara visste jag att något sånt skulle hända då han var i trans. Men jag trodde aldrig att det skulle gå så långt och sluta med att han dog! Jag blev så oerhört chockad och upprörd som fan! Varför? Liksom VAAAAARFÖR!? Varför var Jason tvungen att dö!? Varför??? Han förtjänade inte att dö!! Åh stackars honom! Jag önskar verkligen att den där kärringen inte hade läst numret högt, för annars skulle det här aldrig ha hänt! Om jag vore i serien, skulle jag döda henne på fläcken! Jag hoppas att Charlie hittar henne och dödar henne! Jag är så förbannad som fan! Jag som dessutom också väntade hela säsongen på att Jason och Charlie äntligen skulle återförenas igen men så istället hände det här...! Det var som ett hårt slag mot mitt ansikte! Inte så snällt mot mig och alla andra som fortfarande shippade dem trots att de knappast hade några scener ihop sen tornen! Åh, varför!? Är så otroligt förkrossad nu över det här!
Det var en väldigt intensiv scen! Det var så hemskt, så brutalt och rå och såååå oerhört jäkla jobbigt att titta på! Att det dessutom var Charlie som tvingades skjuta Jason...! Att hon tvingades skjuta sin första kärlek! Det var så otroligt grymt mot henne! Och när hon sa "Please, this isn't you. Jason, this isn't you." med sitt förkrossande ansikte då brast bara mitt hjärta! Så jag bara satt där och grät floder! Helt jäkla otroligt skådespel av Tracy Spiridakos här, verkligen! För man kunde se på Charlie att hon verkligen inte ville döda honom av hela sitt hjärta och att hon trots allt älskade honom fortfarande. Hon insåg det först när hon sköt honom. Hon var som säsong 1 Charlie. Allt det var så tydligt i detta ögonblicket! Det var så otroligt tragiskt! Verkligen ett tragiskt slut på deras fina, men väldigt korta lovestory! De var som Romeo och Julia, de fick inte sitt lyckliga slut! Åh jag vill bara gråta! För vi får aldrig mer se Jason igen och vi får aldrig mer se Jarlie igen. Nej, det här är fan INTE okej!
Och åh en sak till... jag kunde inte undgå att märka en sak i allt det här. Ni vet ju att Charlie har varit så kall och tuff hela säsongen. Men så fort Jason kom och fanns runt omkring henne igen i detta avsnittet, kunde man se att hon började mjukna lite och blev som hon var i säsong 1. Men då sen tvingades hon skjuta honom till döds och då bara PANG! så bröt hon slutligen ihop. Hennes mänsklighet togs snabbt fram igen som hon hade hållit gömd så länge sen tornen. Jag har INTE sett henne bryta ihop så här sen Danny och Nora dog, har ni? Säger det inte er något? Om hurdan Charlie är omkring Jason? Hur han är den som oftast tar fram hennes rätta jag? Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara detta! Men ja... det är iallafall vad jag har observerat!
 
Nu har den åkt på uppehåll och kommer inte tillbaka förrän i slutet av april. Det behövs verkligen då jag fortfarande är så upprörd. Jag behöver lite tid att smälta det som hände i slutet! Annars ser jag fram emot nästa avsnitt!
 
DATUM: 2014-04-05 / TID: 00:52:00
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x15 Quiet Minds.

I måndags såg jag det senaste avsnittet av Once Upon a Time 3x15 Quiet Minds - och vilket jäkla bra men tragiskt avsnitt! Jag grät floder i slutet, så ledsamt! Markera texten för att läsa mina tankar.
 
Äntligen vet alla nu vem det var som orsakade förbannelsen tack vare Neal (kommer till det sist)! Och nu verkar det också bekräftat vad jag misstänkte de senaste avsnitten; Zelena vill ha Snövits baby! Men varför!? Vad är det som är så speciellt med babyn för henne? Spännande!
 
Några scener med Robin Hood och Regina i Storybrooke, äntligen! Och det var fantastiskt bra scener! Gud, vilken fantastisk kemi de har! Så exploderande, jag dog lite - eller nej nu ljuger jag, jag dog mycket, rättare sagt - när de flirtade innan de skulle dricka whiskyn. Ja, tills Regina förstörde allt och bara stack därifrån. Anledningen? Hon såg äntligen Robins lejontatuering. Tinkerbell sa ju en gång i tiden till Regina (se 3x04) att hennes själsfrände är den som har lejontatuering på handleden vilket Robin har! Nu vet hon att det är Robin som är hennes själsfrände. Hon borde verkligen inte ha stuckit därifrån, men samtidigt förstår jag varför hon gjorde det! Hon blev rädd. Hon har ju inte älskat någon sen Daniel, förutom Henry förstås. Så tanken på att ge borta hennes hjärta igen skrämmer vettet ur henne. Åh stackars Robin som bara stod där och undrade vad han hade gjort så att hon stack. Hoppas han får veta varför snart. Jag älskade scenen när Regina stod och tittade på Robin och hans son Roland, så otroligt söt! Jag kan inte vänta tills vi får flera saftiga scener med dem ;)
 
Haha jag älskade alla scener med Hook och Belle! Det var så kul att se dem att tvingas samarbeta. "He tried to kill me. [...] Twice." Och Hooks ansikte när han sa "Sorry?" och då Emma bara "You really know how to charm a girl?" haha! Hook blir bara mer och mer min favorit! Han är helt underbar och så skön! ;)
 
Nu sist men inte minst; Neal. Jag vet inte vart jag ska börja! Jag har misstänkt sen länge att det var han som skulle dö när det avslöjades att en skulle dö permanerat i 3x15. Anledningen? MRJ syntes KNAPPT på bts de senaste månaderna. Därför gissade jag på honom. INTE för att jag är en Captain Swan shipper, nej. Hur som helst... Neal gav sitt liv för att Rumple skulle släppas ut från Neals kropp och få chansen att berätta för Emma om vem det var som orsakade förbannelsen, för att rädda alla och Storybrooke. Han var en sann hjälte. Han dog en hjältes död. Och jag blev förkrossad som fan. Jag bara satt där och grät floder! Ja, jag blev förkrossad trots att jag hejar på Captain Swan. Och ja, jag blev förkrossad trots att Neal aldrig hade varit en favorit hos mig. Jag tyckte om honom, men han var inte en favorit. Åh, stackars Emma! Nu har hon förlorat ännu en man som hon älskar/älskade. Men det var inte det värsta. Det värsta var att Henry inte ens minns honom, att han inte ens fick säga adjö till sin pappa! Och att Neal aldrig fick se Henry en sista gång. Åh herregud, scenen i parken när Emma berättade för Henry, jäklar vad jag grät! Otroligt skådespel av Jennifer Morrison, verkligen! Åh tänk er hur Henry skulle må när han väl får sina minnen tillbaka, åh herregud det kan jag nog inte föreställa mig! Neal förtjänade inte att dö även om han dog som en hjälte, jag ville aldrig att han skulle dö. Tack gode Gud att jag är inte en Swanfire shipper för annars har jag varit totalt förstörd nu! Jag har ju förlorat två ships nu (Scott/Allison i Teen Wolf och så nu ett par till som jag ska skriva om i nästa inlägg som kommer imorgon) inom några veckor, så ett ship till skulle bli för mycket. Tack gode Gud för det. Men hur som helst, scenen när Neal dog var verkligen vackert skrivet! Och att ge tillbaka halsbandet till Emma var så fint! Den sista scenen med Hook och Neal var så fint också, skönt att de blev sams igen före! RIP Neal Cassidy <3
 
Jag kan inte vänta tills nästa avsnitt! För att enligt promon till nästa avsntt ser det ut att bli ett badass och mörkt avsnitt där det är Regina VS The Wicked Witch! I'm excited! ;)