DATUM: 2013-05-28 / TID: 23:24:01
KATEGORI: Böcker, Citat

Citat #30.

"Jag kände coachens blick på mig och koncentrerade mig på frågorna. Efter att ha besvarat några till kastade jag en snabb blick åt vänster. Till min förvåning satt Patch och iakttog mig. Han flinade. Mitt hjärta slog en oväntad kullerbytta, överraskat av hans bisarrt attraktiva leende. Till min fasa blev jag så häpen att jag tappade pennan. Den studsade mot bordsskivan ett par gånger innan den rullade över kanten. Patch böjde sig ner för att ta upp den. Han sträckte ut handen för att lämna tillbaka den och jag aktade mig noga för att råka snudda vid hans hud när jag tog den."
- Nora, boken Fallen Ängel sid 53.
DATUM: 2013-05-28 / TID: 23:18:26
KATEGORI: Böcker, Citat

Citat #29.

"Dina ögon, Nora. De där kalla, blekgrå ögonen är förvånansvärt oemotståndliga. Och den där dödligt frestande munnen."
- Patch, boken Fallen Ängel sid 27.
DATUM: 2013-05-28 / TID: 23:13:53
KATEGORI: Böcker, Citat

Citat #28.

"Jag blev omedelbart medveten om att någonting var annorlunda med honom. Det var svårt att sätta fingret på exakt vad det var, men det kändes som elektricitet. Mer fientlighet? Större självtroende. Mer frihet att vara sig själv. Och de där svarta ögonen påverkade mig. De var som magneter som låste sig fast vid min minsta rörelse. Jag svalde diskret och försökte ignorera klumpen som vältrade sig i magen. Det var nånting med Patch som inte riktigt stämde. Någonting som inte var normalt. Som inte var... tryggt."
- Nora, boken Fallen Ängel sid 25.
DATUM: 2013-05-28 / TID: 23:12:00
KATEGORI: Böcker

Recension: Änglarnas kamp.

Jag läste ut Änglarnas kamp i fredags som jag fick på posten i onsdags. Är det nåt som är väldigt typiskt med mig så är det min sträckläsning när det är en så bra bok som den här. Tyvärr sån är jag, haha. Men ja, hur som helst, här är min korta recension;
 
Jag älskade boken! Lika mycket som jag älskade de tre första böckerna! Jag älskade varenda sida, den var SÅ bra! Och så spännande! Och det var ett helt jävla perfekt slut på trilogin, det kunde inte ha slutat bättre än så här! Jag är supernöjd! Jag kunde fan inte släppa den ifrån mig heller! Jag ville bara läsa mer och mer! Och det suger verkligen att det är den sista delen för jag vill seriöst bara ha mer!
 
Denna trilogin är bland de bästa jag nånsin läst! För jag är så otroligt uppslukad av historien och så uppslukad av kärlekshistorien med Patch och Nora på ett sätt jag inte kan förklara. Det är en väldigt sexig kärlekshistoria på ett hårt sätt vilket jag älskar! Och så är Patch också så förbannat sexig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det sättet som Becca Fitzpatrick skrev honom på... wow, bara WOW! Fitzpatrick skriver så otroligt bra, hon är väldigt duktig på att skriva på ett så otroligt fängslande sätt! Som sagt, jag är så uppslukad! Efter Twilight böckerna kommer den här trilogin på andra plats! Jag håller tummarna och tårna hårt på att dessa böckerna också ska bli film! *fingers crossed* ♥
 
PS. Jag läser denna trilogin från början nu för typ 10:e gången nu. Är på den första boken nu! DS.
DATUM: 2013-05-28 / TID: 22:01:50
KATEGORI: The Vampire Diaries

#3 TVD confession.

DATUM: 2013-05-28 / TID: 19:53:49
KATEGORI: Gifs, Revolution

"Since when are you so worried about me?" ♥

DATUM: 2013-05-28 / TID: 19:50:32
KATEGORI: Hart of Dixie, Tidsfördriv, listor

#2: tio topp bästa tvserier.

På andra plats kommer Hart of Dixie! Alla vår kära Rachel Bilson har huvudrollen som läkartjejen Zoe Hart som får ärva en praktik i en sydstad, Bluebell, fylld med många olika intressanta personligheter. Gissa om hur mycket man har saknat att se Bilson sen The OC och nu ser vi äntligen henne igen en gång i veckan.
Den är en så förbannat mysig, underbar, rolig, lättsam och bra tvserie som man verkligen absolut inte bör missa! För kollar ni inte på den här serien så har ni seriöst verkligen gått miste om nåt!
Det är många underbara, härliga och intressanta karaktärer och det finns drama, kärlekstrianglar, familj, vänskap, humor och massor mer. Den bjuder på många skratt och det är verkligen, verkligen svårt att må dåligt när man kollar på den för det är alltid helt feel-good känslor över hela serien - nåt som är svårt att missa! Självklart finns det heartbreaking moments som man mår dåligt att se, men annars är det feel-good för det mesta. Man liksom bara blir GLAAAD av att se den!
Och jag shippar Wade och Zoe som fan! De är så perfekta tillsammans och det skriker endgame om dem! Jag FÖRSTÅR SERIÖST INTE hur man kan shippa Zoe med George. De ihop är bara... äsch fyfan! Så tråååkiga! Jag känner absolut ingenting när jag ser de två ihop. Vanligtvis brukar jag ju få fjärilar i magen när jag ser mina favoritships ihop. Men det får jag inte för dem. Där har ni anledningen. Och Wade och Zoe därefter... oh my god, jag får många känslor när jag ser de två! De hör ihop, helt enkelt!
Är ni intresserade? Om ja, så vad väntar ni på!? Gå och börja se den! Ni kommer inte att ångra er! Jag kan knappt bärga mig tills säsong 3 i höst! ♥

Tidigare: #10 Pretty Little Liars #9 The OC #8 Beauty and the Beast #7 Friends #6 Prison Break #5 Greys Anatomy #4 Supernatural / The Vampire Diaries #3 Revolution
DATUM: 2013-05-28 / TID: 18:46:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Grimm.

Jag har en ny tvserie att följa nu och det är Grimm! Jag hade alltid velat se den och igår kände jag att det verkligen var dags för det så jag såg de två första avsnitten. Redan när mostern gav Nick nyckeln i första avsnittet blev jag fast! Den är verkligen riktigt spännande! Så allt jag behöver göra nu är att komma ikapp innan säsong 3 börjar i höst! Och då kan jag sätta igång med att följa den! Jag ser fram emot det! ;)
 
Mordutredaren Nick Burkhardt lever ett ganska ordnat liv, lyckligt ovetandes om sin familjs arv. När han får reda på att han är ättling till en grupp jägare vid namn Grimm, vars uppgift är att stoppa spridningen av övernaturliga varelser i världen, förändras allt. Nick måste dölja sitt nya livsfarliga kall från sin fästmö Juliette, och sin partner Hank. Snart blir Nick djupt involverad i de rivaliteter och allianser som pågår i Grimms värld...
DATUM: 2013-05-28 / TID: 07:17:00
KATEGORI: Allmänt, Random, Revolution

JD Pardo's tweet.

AFJGKGJKLF!!!!!!! JD PARDO TWITTRADE TILL MIG! Jag vaknade kl fyra i morse bara för att twittra till honom och sedan somna om igen tills kl sex.
Det var kl 22:00 då där han är. Revolution börjar kl 22 på tv i USA på måndagar (kl 04:00 svensk tid) och han brukar då twittra live om avsnittet som sänds och då brukar han sitta och svara på frågor eller önskningar från sina fans. Just därför vaknade jag kl fyra. Kalla mig gärna tönt, men jag bryr mig inte. Han tar ju sig verkligen tid att twittra svar till sina fans, just därför vill jag också få chansen att fangirla av ett svar från honom.
Hur som helst. Så jag twittrade till honom och drygt en minut sedan svarade han!! Och jag blev fullständigt överraskad av hans svar! För han svarade på svenska! Jag visste fan inte att han kunde lite svenska! Så det var en glad överraskning! Åååh!
AFGFKJKFL HAN ÄR JU HELT JÄVLA UNDERBAR!!!!!!!!!!!!!!!! ♥
DATUM: 2013-05-26 / TID: 19:59:00
KATEGORI: Gifs, Revolution

JD & Tracy om Jarlie.

DATUM: 2013-05-24 / TID: 22:38:00
KATEGORI: Revolution, Tidsfördriv, listor

#3: tio topp bästa tvserier.

På tredje plats kommer Revolution! Jag vet knappt vad jag ska skriva, annat än att den är helt jävla grym! Seriöst! En av de bästa tvserierna nånsin och då menar jag det verkligen!
Jag tröttnar aldrig på att se varje avsnitt om och om igen, jag har redan sett varenda avsnitt som finns minst tio gånger kanske! Alltså alltid i väntan på nästa avsnitt så ser jag det senaste avsnittet om och om igen för att stilla min längtan efter nästa avsnitt. Och också när det är uppehåll i ett par veckor eller månader, då ser jag alltid om serien från början.
Och bland det bästa med serien är att den är skapad av ingen annan mindre än Eric Kripke som skapade Supernatural och att bland producterna finns J.J Abrams som även skapade Lost. Det är många kända talanger i serien som ni helt bergsäkert kommer att känna igen från nånstans - tex Billy Burke (Charlie i Twilight sagan), Tracy Spiridakos (Callie i Supernatural 3x05), JD Pardo (Nahuel i Breaking Dawn part 2), David Lyons (Tierney i Safe Haven), Daniella Alonso (Anna i One Tree Hill säsong 2), Elizabeth Mitchell (Juliette i Lost) och Giancarlo Esposito (Sidney i Once Upon a Time).
Mina favoritkaraktärer är Miles, Monroe, Charlie, Nora och Jason - och jag shippar Jason/Charlie och Miles/Nora hååårt!
Ännu en gång, den är helt grym och den är min nya Lost! Älskar ni Lost, då kommer ni att älska denna!! ♥

Tidigare: #10 Pretty Little Liars #9 The OC #8 Beauty and the Beast #7 Friends #6 Prison Break #5 Greys Anatomy #4 Supernatural / The Vampire Diaries
DATUM: 2013-05-24 / TID: 22:30:26
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

4 years of Stelena! ♥


Igår var det Stelenas 4-års jubileum! Elena och hennes föräldrar var med om en bilolycka på Wickery Bridge den 23 maj 2009. Hennes föräldrar dog men Elena överlevde mirakulöst. Ingen visste hur hon lyckades komma ut ur bilen under vattnet. Tills hon träffade Stefan och de blev kära och då senare fick hon veta att det var Stefan som räddade Elenas liv, att det var han som fick ut henne ur bilen. Och att när de träffades för första gången utanför herrarnas toalett på skolan var egentligen inte första gången de träffades utan den 23 maj när han räddade hennes liv. Wow, fyra år har gått. De har varit tillsammans av och till i fyra år nu. Fyra år av kärlek, kyssar, skratt, lycka, upp och ner, gräl, brustna hjärta, sorg, tårar och en massa mer. Grattis till en av mina bästa OTPs i tv-historien! ♥
DATUM: 2013-05-24 / TID: 22:16:00
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

1x18 Clue.

I tisdags såg jag det senaste avsnittet av Revolution 1x18 Clue - och jävlar, vad bra det var! Jag har sagt detta tusen gånger men jag säger det igen; den bara fortsätter att bli bättre och bättre för varje avsnitt som går! Och jag håller med Sofia om att avsnitten bara tar slut för fort på grund av att det är så spännande jämt!
Kan inte fatta att det bara är två avsnitt kvar, sen får man vänta några långa månader på säsong 2! Åh, hur fan ska jag orka vänta!? För jag har en hemsk känsla av att det kommer bli värsta cliffhanger som gör att man inte kan vänta.
Vill inte ens tänka på det! Seriöst, den är en av de bästa tvserierna jag nånsin har följt! LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!

Till att börja, var det så hemskt att se Nora bli torterad! STACKARS HENNE! Jag bara satt där och led fullständigt med henne och tecknade "Skit ner dig! Sluta skada henne!" till Monroe hela tiden. Hon lyckades stå ut i 21 dagar innan hon gav med sig och berättade allt. Wow! All credit till dig, Nora! Inte för att hon berättade utan för att hon lyckades stå ut så här länge. För vore jag henne, skulle jag seriöst ge upp direkt! Kan inte ens föreställa mig att jag skulle lyckas att stå ut så här länge med att bli torterad, jag bara kan inte. För jag hatar ju smärta! Nora är verkligen en stark kvinna, det är också en av anledningarna till varför hon är en av mina favoriter! :)
 
Fan vad Monroe är verkligen besatt av att ha makt över alla. Och han har svårt för att lita på nån också. Det är bara sorgligt. Han är en verkligen tragisk man. Men samtidigt så kan man ändå inte hjälpa att både älska och hata honom och även tycka synd om honom ibland. Han är verkligen en komplicerad kille. Och vad fan är det för folk i tornet som stod där och tittade på Monroe och Randall genom övervakningskamerorna!? Vad fan är det som pågår och vilka är de!? Gud, så spännande det är!
 
Kan Jason och Charlie sluta vara så söta!!!? De gör så att jag får hål i tänderna! Älskade alla deras scener, särskilt den första då de kysstes och i helikoptern när Charlie tog tag i Jasons hand och de tittade på varandra. Så jävla söta!!!
Förutom scenen när hon inte trodde honom, förstås. För jag dog när han stod där helt hjälplös med alla anklagelser mot sig och jag stod då fan inte ut med att se det. Hans oskyldiga ansikte, hennes arga ansikte... jag hatade det. I slutet var han kall mot henne när hon bad om ursäkt och nu är de osams. Jag hatade det samtidigt som jag älskade det också! Jag hatade det för att ja de är ju min OTP och jag gillar inte att se mina OTPs bråka och vara osams och jag älskade det för att hon förtjänade det lite då hon inte trodde honom när han faktiskt var helt ärlig! Kommer till det nu.
 
För att göra en lång historia kort. Jason blev anklagad för att ha dödat Wayne och piloten som de hittade när de hittade kniven med fläskt blod på i hans jacka. Som han INTE visste nåt om. För nån hade placerat dit den för att sätta dit honom. Jason försökte berätta det, att han var helt oskyldig - men ingen trodde honom. Särskilt inte Charlie. Vilket ledde ju till att det blev trubbel i paradiset för dom.
Vad JAG trodde? Så klart visste jag hela tiden att det inte var Jason! Jag menar, titta... Jason hade räddat Charlie många gånger. Även när han jobbade för Monroe. Kom igen, han förrådde Monroe i hemlighet genom att rädda Charlie. När han egentligen borde ha dödat henne eller tagit henne till fånga. Och Neville gav order till Jason på tåget att ge Charlie till honom så att han skulle skjuta henne men istället för att lyda så viskade Jason i Charlies öra att skydda huvudet och sedan kastade han henne från tåget. Och sedan efter en tid lämnade han slutligen milisen och gick med rebellerna - både för att bli av med Neville och för Charlie. Han är så TYDLIGT KÄR i henne. Det kan man se på hans ansikte och genom hans handlingar. Han gör verkligen vad som helst för att skydda henne. Och nu när han äntligen fick henne efter månader och äntligen blivit sitt riktiga jag, så skulle han verkligen riskera allt, gå tillbaka på ruta ett och förådda henne och de andra igen? No way in hell!
Och mycket riktigt hade jag rätt. Vad var det jag sa!? Det var Jim hela tiden. Det var han som dödade Wayne och piloten och det var även han som var förrädaren i förra avsnittet. Det var oväntat men samtidigt riktigt inte. För jag misstänkte inte bara Neville, jag misstänkte Jim också.
Det var bara hans anledning till förräderi som jag blev väldigt frustrerad över. Seriöst, hur kunde han vara så självisk och förrådda dem bara för hans fru? Fy usch för honom! Glad att Jason räddade Miles genom att skjuta Jim till döds. Bravo, grabben! Skönt att bli av med Jim nu, lycka till i helvetet säger jag bara.
Och nu tycker jag bara att alla, utom Charlie som redan hade bett om ursäkt, är skyldiga Jason en riktigt FET ursäkt i nästa avsnitt för att de anklagade honom så felaktigt. Hoppas inte det händer igen i framtiden - för nu BORDE alla veta vart Jasons lojalitet står efter vad som har hänt med Jim. Hoppas Jason förlåter Charlie snart! Står inte ut med att de är osams! :(
 
Och vilket jävla och spännande slut!!! Kommer Rachel lyckas att döda Monroe eller inte? Det hoppas jag inte. För jag vill inte att Rachel dör och jag vill inte heller att Monroe dör. Han är för intressant och det finns mycket kvar att berätta om honom. Som sagt, spännande det ska bli! Jag såg promo för nästa veckas avsnitt och det ser ut att bli ett sjukt spännande avsnitt!

Nästa måndag, kom nu tack!? Vill bara veta nu hur det går för Jason och Charlie, om han förlåter henne, om de blir sams igen och hur det går för Monroe och Rachel! Och... JA ALLT!!!
DATUM: 2013-05-22 / TID: 21:41:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

#2 TVD confession.


DETTA! Det är en av orsakerna till varför jag shippar Stelena! ♥
DATUM: 2013-05-22 / TID: 21:31:07
KATEGORI: Böcker, Mina köp, The Twilight Saga

Änglarnas kamp.

Idag fick jag äntligen min efterlängtade bok Änglarnas kamp på posten! Den släpptes egentligen den 7 maj men jag var tvungen att vänta tills nu i måndags då jag fick min handikappersättning. Och då beställde jag den med detsamma utan att tveka! Jag hade ju väntat på denna boken i över ett år nu, så därför vägrade jag blotta tanken på att vänta några dagar till, om så bara en sekund! FÖR ETT ÅR ÄR NOG!
Precis lika länge hade jag också väntat på andra och tredje boken. Det var verkligen en ren tortyr, och då menar jag verkligen en ren tortyr, att vänta på dessa böckerna! Seriöst...
Och det bästa är att Änglarnas kamp är den fjärde OCH sista boken! Så nu behöver jag aldrig mer att vänta i ett år! Jag ska snart lägga mig och då ska jag njuta hårt som fan av boken! ;D
 
Är ni sugna på att läsa denna trilogin? Börja först med Fallen Ängel, Förlorad Ängel, Noras val och sen Änglarnas kamp! Ni kommer INTE att bli besvikna! De är de bästa böckerna jag nånsin läst efter Twilight böckerna! ♥
 
Fallen Ängel:
Precis som Bella i Twilight dras till Edward, faller Nora handlöst för den mystiske Patch. Och plötsligt befinner hon sig i en uråldrig kamp mellan de odödliga. För att pojken hon älskar ska få sina vingar tillbaka måste Nora offra sig själv. Men kommer han att tillåta det? Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande. Men efter en rad obehagliga händelser, vet Nora inte längre vem hon kan lita på. Patch dyker upp överallt i hennes liv, och verkar dessutom veta mer om henne än till och med hennes närmaste vänner gör. Nora måste välja; ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly...
 
Förlorad Ängel:
Noras lycka med Patch som skyddsängel blir kortvarig. För hon misstänker snart att han vill henne illa och bryter därför deras band. Patch svarar med att genast börja dejta Marcie, Noras värsta fiende och verkliga plågoande. Det går så långt att Nora inte bara fruktar för sitt eget liv utan också börjar misstänka att det är Patch som ligger bakom mordet på hennes pappa. Kan Nora lita på sin skyddsängel? Är hans hemligheter farligare än hon någonsin kan föreställa sig?
 
Noras val:
Nora vaknar upp på en kyrkogård utan att veta hur hon hamnat där. Hon minns inget av att ha varit kidnappad, men snart inleds en intensiv jakt på vad som hänt. Vad är det för svarta "hallucinationer" Nora får och vad är det hennes familj och vänner försöker mörka när de uppmanar henne att inte titta bakåt? Jakten på hennes kidnappare utvecklas allt mer till en kamp för att stoppa en man som har makten att krossa allting som Nora och Patch har kämpat för - och deras kärlek - för evigt!
 
Änglarnas kamp:
Efter Hanks död har Nora ofrivilligt blivit nefilernas ledare och hon förväntas nu avsluta det Hank påbörjat. Hon måste utplåna de fallna änglarna och därmed utplåna Patch. Men Nora och Patch har en plan. De ska låta alla tro att de har gjort slut. Sedan ska Nora övertyga nefilerna om att de inte behöver strida mot de fallna änglarna. Samtidigt ska Patch ta reda på så mycket som möjligt om änglarnas avsikter. Tillsammans tänker de sätta stopp för det stora kriget innan det ens har börjat. Fast samtidigt som det drar ihop sig till slutstrid mellan änglar och nefiler, frestas Nora av en överväldigande och beroendeframkallande kraft. En kraft stark nog att krossa kärleken mellan henne och Patch.
DATUM: 2013-05-22 / TID: 21:03:00
KATEGORI: Allmänt

Min praktik.

Nu på fredag hade jag haft min praktik i exakt en månad på Vaggeryds hunddagis. Sjukt vad tiden bara flyger iväg! Det är som om tiden bara... POFF från ingenstans!
 
Men ja... efter bara fyra veckor är jag så sjukt utmattad nu. Jag är trött hela tiden. Varje gång jag slutar jobba, promenerar jag hem och när jag väl är hemma då lägger jag mig genast på soffan och bara är "död". Och bara en kort stund efter börjar jag kanske kolla på en film eller ett par avsnitt av en tvserie och då slutar det alltid med att jag blir sömnig. Jag verkligen kämpar att hålla mig vaken tills jag skulle lägga mig, haha.
Men förutom det, så trivs jag verkligen där! Personalen är jättetrevliga och de har börjat lära sig bokstäver och några nödvändliga tecken som god morgon, äta, ute och går, hundar, leka, toalett osv. Fast vi har inte börjat använda dessa tecken riktigt än trots att de har lärt sig dem nu, för de verkar vara lite blyga att använda det hehe. Jag kanske borde börja uppmuntra dem att teckna från och med imorgon? Jag kan ju inte sitta och vänta på att de ska börja först, eller hur? Men annars är det verkligen jättekul att se att de är intresserade och vill lära sig. Jag blir verkligen glad av att se det. Det värmer mig verkligen. Hoppas att de vill fortsätta med det! ;)
 
Och för att inte tala om hundarna...! De är så underbara, så härliga. Jag har redan några favoriter och det är Lewis (golden), Glory, Chilli, Bosse, David osv. Till och med Wilma också som är en fullständigt galen men härlig och kul hund! Bara två månader kvar, sen får jag lämna dem! Äsch, vill inte ens tänka på det! Det kommer kännas så himla konstigt! Och så förresten får jag också ta med min Leo dit. Det är verkligen en himla tur för mig då det är svårt att hitta nån som kan passa honom! :)
DATUM: 2013-05-20 / TID: 22:05:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

#1 TVD confession.

DATUM: 2013-05-19 / TID: 17:13:00
KATEGORI: One Tree Hill, Supernatural, The Vampire Diaries, Tidsfördriv, listor

#4: tio topp bästa tvserier.

På fjärde och delad plats kommer Supernatural och The Vampire Diaries! Jag börjar med Supernatural. Den är bara så sjukt bra och bröderna dean och Sam är så gudomligt snygga! Varje fall, som bröderna jobbar med, är alltid spännande att följa och varje säsong har alltid en stor, spännande storyline att följa trots nytt fall i varje avsnitt.
Till exempel i säsong ett så handlar det om att hitta pappa, demonen med de gula ögonen och Colten, i säsong två handlar det om att ta reda på sanningen om Sam och de barnen och att döda demonen med de gula ögonen med hjälp av Colten, i säsong tre handlar det om demonerna och att rädda Dean från att hamna i helvetet och så vidare i resterande säsonger. Och så sist men inte minst, den största anledningen till att jag älskar serien är bröderna. Älskar deras relation jättemycket, de är episka, de har en väldigt djup kärlek för varandra och skulle alltid offra sig för varandra oavsett liv eller död.
Och nu The Vampire Diaries. Den har allt! Kärlek, spänning, vänskap, familjrelationer, sorg, humor, drama, många OMG ögonblick, många fantastiska storylines, skurkar, Klaus, Klaus, Klaus, Klaus, ja listan kan göras lång! Vilket är varför jag älskar serien. Den lever alltid upp till mina förväntningar och är alltid så spännande jämt vilket är ett stort plus. Och det absolut värsta med serien är "vilket par som hör ihop"-kriget mellan fansen om Delena och Stelena. Har aldrig sett nåt liknande. Tänk till exempel på Lucas/Brooke och Lucas/Peyton i One Tree Hill. Fansen bråkar inte om vilket av de två som hör ihop mer. Men det gör Delena-fans och Stelena-fans och det slutar alltid med att de hotar varandra, hotar eller hoppar på manusförfattarna, säger dumma saker, blir ovänner eller helt enkelt bara bråkar. Har aldrig sett nåt liknande, som sagt, haha. Men annars är den en helt grym tvserie! Kommer alltid att finnas i mitt hjärta! ♥

Tidigare: #10 Pretty Little Liars #9 The OC #8 Beauty and the Beast #7 Friends #6 Prison Break #5 Greys Anatomy
DATUM: 2013-05-19 / TID: 13:24:48
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

"He's your first love, I intend to be your last." ♥

 
Tyler är nu fri att återvända till Mystic Falls. Caroline blir förvånad. Vad?
Han är din första kärlek. Caroline blir överlycklig. Jag tänker bli din sista. Hur
lång tid det än tar. Klaus kysser Caroline. Grattis, Caroline. Caroline ler.
 
Jag förstår inte hur några Klaroline shippers kunde tappa hoppet efter den här scenen? MEN HALLÅ!? Det skriker ju för fan ENDGAME om dem nu tack vare denna scenen! För Klaus ska vänta på henne oavsett hur lång tid det kommer att ta. Han ska vänta hur många dagar, veckor, månader och år det än tar. Jösses, det är den finaste scenen med dem ever! Min favoritscen nu och efter den kommer "Jag vet att du är kär i mig"-scenen från 4x13 och sen "Det finns en värld därute som väntar på dig"-scenen från 3x11. Jag kommer aldrig, aldrig att ge upp hoppet om dem. Det är mitt löfte. Jag har fortfarande det stora hoppet, det blir bara högre och högre efter varje Klaroline-scen. Jag ger inte upp, inte förrän The Vampire Diaries och The Originals är nedlagda. Klaroline belong together always and forever! ♥
DATUM: 2013-05-19 / TID: 12:51:15
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

An amazing entry! ♥

DATUM: 2013-05-19 / TID: 00:50:00
KATEGORI: Film

Warm Bodies (2013).

Warm Bodies såg jag idag och jag älskade den fullkomligt! Så fullkomligt underbar och fantastisk film! Jag förstår varför den har så bra betyg på Imdb - 7,2 av 10.
Den är en underbar, fantastisk och så bra film. Den är också rolig och underhållande och det är mycket komiska inslag blandat som är ett stort plus. Den har allt; romantik, humor, action, skräck. Bra skådisar som lyser starkt rakt igenom också - framför allt Teresa Palmer som spelar Julie och så Nicholas Hoult som spelar R. Hans prestation är SÅ klockren och han är väldigt övertygande som en zombie. Det är också spännande att se hur han förändras mer och mer ju längre filmen går. Det där gjorde du ett bra jobb, Jonathan Levine! Och herregud vad jävla söt R är också! Jag smäääääälter som smör. Asså seriöst, han är den sötaste zombien jag nånsin sett! Inte så konstigt då Hoult själv är ju så grymt snygg!
Levine gjorde också ett grymt bra jobb med att regissera filmen! Det är en fantastisk film, som också är en av de bästa filmerna jag sett, som jag tveklöst kommer att se om och om igen!
En zombie blir förälskad i en människa. Såna kärlekshistorier är väldigt populära nu för tiden - typ Twilight, Beautiful Creatures, Hush hush, Frost, Rör mig inte! bland annat. Och jag bara älskar det för jag är svag för såna! Jag hoppas på en massa såna filmer med såna kärlekshistorier i framtiden! Jag rekommenderar Warm Bodies högt! Och läs boken också som filmen är baserad på!!! Trailern kan ni se här.
 
R (Nicholas Hoult), en zombie, blir förälskad i flickvännen Julie (Teresa Palmer) till en av hans offer, Perry (Dave Franco), och deras romans sätter igång en kedja av händelser som förändrar hela den livlösa zombievärlden, såväl som den mänskliga...
 
DATUM: 2013-05-19 / TID: 00:25:23
KATEGORI: Film

Beautiful Creatures (2013).

Denna såg jag i torsdags och jag blev tyvärr lite besviken. Den var jättebra, ja. Men om jag ska jämföra filmen och boken så är det alldeles för mycket som har ändrats. Det saknas jättemånga saker i filmen som det finns i boken. Verkligen många! Därför blev jag lite besviken. Särskilt över slutet som har ändrats totalt. Inte alls detsamma som bokens slut.
Jag hade nog lite väl för höga förväntingar på att den skulle vara en episk film. MEN om jag inte ska jämföra filmen och boken och bara tänka på filmen, så var den absolut jättebra! Som jag definitivt kommer att se igen och igen. Tveklöst. Kemin mellan Alden Ehrenreich och Alice Englert, som spelar huvudrollerna Ethan och Lena, var jättefin. Jättebra skådisar också. Och förutom dom var det flera bra skådisar också som Jeremy Irons, Emma Thompson, Voila Davis, Emmy Rossum och Kyle Gallner. Castingen är helt perfekt, tycker jag. De är ungefär vad jag har föreställt mig när jag läst boken.
Jag håller tummarna för en uppföljare med tanke på att det finns tre böcker till. Fyra böcker totalt i en serie. Jag hoppas på film för resten också! Och jag kan rekommendera den varmt och jag tror också att det är nog bäst att man ser filmen först och sedan läsa boken för att inte riskera att bli lika besviken som jag blev. Trailern kan ni se här.
 
Ethan Wate drömmer mardrömmar om en flicka som han aldrig har träffat. När Lena Duchannes flyttar till hans lilla stad Gatlin, dras Ethan oförklarligt till henne. Han beslutar sig för att ta reda på varför det finns ett band dem emellan, även om det innebär att avslöja en hemlighet som kan förändra allt...
 
DATUM: 2013-05-18 / TID: 23:30:46
KATEGORI: Film

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013).

Denna såg jag i veckan och den var så bra! Jag gillade den, jag blev inte ett dugg besviken. Den var fullt med action vilket var ett stort plus för jag var inte ett dugg uttråkad en enda sekund - och att även vår egen svenske Peter Stormare var med i filmen var ännu ett plus också!
Det märks verkligen att sagotrenden är stor idag. Skönheten & odjuret (Beastly med Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens), Alice i Underlandet (Alice in Wonderland med Johnny Depp, Mia Wasikowska), Rödluvan (Red Riding Hood med Amanda Seyfried, Shiloh Fernandez), två Snövit filmer (Mirror, mirror med Lily Colins, Julia Roberts och Snow White and the Huntsman med Kristen Stewart, Chris Hemsworth) och nu Hans & Greta som den här filmen är inspirerad av och det är två sagor till som är på väg - Törnrosa (Maleficent med Elle Fanning, Angelina Jolie) och Tarzan (med Kellan Lutz). Jag är excited för de två också!
Det är en bra story, många bra skådisar och ett coolt slut. Den kommer jag definitivt att se igen! Jag rekommenderar den varmt om ni gillar sagor! Trailern kan ni se här.
 
Som barn var de nära att dödas av en häxa som de till slut lyckades förgöra. Nu, flera år senare, är Hansel och Gretel professionella häxjägare som är ute efter blod och vedergällning. Med sina vapen, sin styrka och attityd fruktar de ingen – fram tills den dag då de ställs inför en ännu större kraftmätning...
 
DATUM: 2013-05-18 / TID: 19:49:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Vampire Diaries

4x23 Graduation (VILKEN OTROLIG SÄSONGSFINAL!!)

Jag såg säsongsfinalen av The Vampire Diaries 4x23 Graduation igår - och jag är så obeskrivligt chockad över cliffhanger som säsongsfinalen kom med! Jag är mållös och jag vet inte hur jag ska säga, jag har så mycket att säga! Det här är tveklöst seriens bästa avsnitt och bästa säsongsfinal nånsin! Så sjukt bra!
Varning för bloggens längsta inlägg nånsin och bara för att det är det så uppfyller jag därför med en och var bild som hör till varje text stycke! Här kommer mina tankar så läs inte vidare om du inte vill veta spoilers!

 
Till att börja med, så gillade jag hur avsnittet började. Kols episka tal. Haha, han borde bli president! "Welcome back. It was our deaths that allowed this day to come to pass, massacres performed in the name of resurrecting the immortal Silas. 12 hybrids, 12 witches, the slaughter of innocents by the so-called hero protectors of Mystic Falls. They risked unleashing hell on earth for their own selfish gains, and today... That's exactly what they're going to get." Åh, vad jag önskar att Klaus och Elijah hade fått chansen att träffa Kol innan han försvann till den andra sidan igen. Och jävlar, vad fan snygg Kol var i detta avsnittet också! Wow!
 
 
Jag älskade den lilla scenen med Alaric, Jeremy och Elena som hade en picknick. De var som en stor familj. Så finfint! Härligt att se dom ihop igen. Jag önskar att Jenna också hade varit med på hörnet, det hade varit hundra gånger om bättre, men ja. Hur som helst. Så otroligt glad att se Elenas gamla jag igen, det är verkligen härligt att se! Hoppas att hon stannar som hon är, jag vill inte behöva avsky henne igen som jag har gjort den största delen av denna säsongen.
 
 
Och sedan så gillade jag scenerna med Stefan och Lexi. Särskilt den första scenen när de festade och dansade och drack när Damon kom och förstörde det roliga. Han ville sätta igång med döda-problemet men Stefan sa ifrån och att han hade fått nog av att vara osjälvisk och att han ville tillbringa så mycket tid han kunde med Lexi innan hon skulle försvinna igen. Sedan frågade Damon om Stefan var full och han bara "Jag vet inte, mamma. Är jag?" HAHAHAHA! Full Stefan är rolig!
Och en annan scen var när de satt och pratade om Elena. Stefan sa att han skulle tveklöst gå tillbaka till Elena direkt trots allt hon gjort mot honom och hur mycket hon sårat honom denna säsongen. Och att om hon skulle välja Damon, så skulle han lämna stan. Åh, han älskar verkligen henne för att villigt kunna låta henne vara lycklig med Damon! Så osjälviskt!
Och den sista scenen... oh my god! När Lexi bara plötsligt försvann i bilen, så var det plötsligt så mycket smärta i hans ögon igen precis som när han hörde Elena tala till Damon (kommer till det strax). Han fick inte chansen att säga adjö till Lexi. IGEN! Åååh! Han bara "See you, Lexi." Åh, jag grät. Detsamma med Damon och Alaric. Så jävla ledsamt!
 
 
Äntligen kysstes Matt och Rebekah! Så som jag hade väntat på det i evigheter då jag shippar dom lika mycket som jag shippar Klaroline! Och YEAH att de ska göra en roadtrip i Europa ihop! Härligt! Vad kul!
När säsong 5 börjar, så hoppas jag att vi får se lite scener med dem i Europa. Jag vet att Rebekah ska vara i spin-offen men man kan ju alltid hoppas att få lite scener med henne och Matt i Europa ändå!
Hur fint var inte det att Rebekah stannade hela tiden med Matt samtidigt som han stod på bomben som hennes exfästman Alexander gjort? Och så kysste Rebekah Matt och det slutade med att det var hon som stod på bomben istället så att Matt kunde få chansen att springa iväg till sin examen. När det väl var gjort så använde hon hennes vampyrisms supersnabbhet. Och då sprängdes allt tillsammans med Alexander. Bravo!!
 
 
Så Elena valde Damon. Det var väldigt väntat, så jag blev därför inte särskilt förvånad. Jag är inte glad för Elenas skull men jag är glad för Damons skull. För han förtjänar att få vara lycklig. Eller jo, jag är lite förvånad. Han är ju inte rätt för henne, inte den rätte och hon vet det. Men jag bryr mig inte. Iallafall nu. För hur mycket jag än vill ha Stelena tillbaka, så är jag ändå inte riktigt redo för dem än. Inte efter vad Elena har gjort mot Stefan och hur mycket hon sårat honom denna säsongen.
Och jag är inte direkt orolig heller för vi alla vet att Stelena kommer bli endgame i slutet ändå så jag är därför inte orolig! Så. Jag är excited att se Delena tillsammans i säsong 5 för ett tag och att Elena senare efter en tid med Damon äntligen ska inse att han är fel för henne och att Stefan är rätt för henne, att han är hennes sanna, episka och enda kärlek.
Och åh stackars Stefan också som fick höra på när Elena förklarade sin kärlek till Damon. Han hade tårar i ögonen och Lexi lade hennes hand på hans axel och han bara lade hans hand på hennes hand. Det var bara så otroligt mycket smärta i hans ögon, i hans tårar. Det kändes verkligen. För mitt hjärta krossades i miljoner bitar tillsammans med hans nu brustna hjärta. Stackars Stefan!
Wow, alltså seriöst, Paul Wesley är en fullkomligt jävla brillant skådis! Han kan verkligen skådespela med bara hans ögon när han ska vara sårad. Det är alltid så mycket smärta i hans ögon när han gråter eller är ledsen eller sårad. Brillant! Jag tycker också att det är så jävla synd att Paul är väldigt underskattad i serien. För alla bara älskar Ian/Damon mer så att de är väldigt blinda för Pauls otroliga skådespel. De borde uppskatta honom lika mycket som de uppskattar Ian för han är också en lika brillant skådis som Ian är, jag bara förstår inte hur de kan underskatta Paul :/
 
 
På tal om Damon, så blev jag också arg på honom. För när Damon äntligen fick Elena så brydde han sig inte ens om hur Stefan kände sig. Han bara frågade om Silas och när Stefan sa att Lexi skulle följa med så bara tänkte han gå in i huset utan att säga ett ord som lycka till eller nåt. Då bad Stefan honom att vänta och sa att han inte var glad om Elena men att han var glad för Damons skull. Och gissa vad Damon svarade? Tack, bror. Tack, bror!? Va, är det allt? Ingen ursäkt alls? Han sa inte att han var ledsen för Stefans skull eller nåt. Det var väldigt själviskt. Han kunde ha bett om ursäkt ändå oavsett om han var ledsen eller inte för att han fick Elena. Stefan förtjänar en liten ursäkt bara. Så svårt är inte det att be om ursäkt.
Och jag kom också på en sak. I den tredje säsongsfinalen så lovade ju bröderna varandra att om en av dom fick Elena, så skulle den andra lämna stan och låta dom vara lyckliga. Och gissa vad? Elena valde Stefan men Damon lämnade inte stan. Och nu när Elena valde Damon så lämnade Stefan stan. Han höll sitt löfte till skillnad från Damon som aldrig höll sitt löfte. Det spelar ingen roll att han stannade kvar pga för att hjälpa Elena som blev vampyr. Han kunde ha lämnat stan ändå, för Stefan skulle ju ändå finnas kvar och hjälpa henne. Alltså, bara wow, Damon vinner verkligen priset som seriens största själviska karaktär nånsin.
 
 
Åh, den sista scenen med Jeremy och Bonnie var så jävla sorglig! Jag satt och bara grät! Egentligen är jag en hardcore Jeranna shipper men jag älskar Jeremy och Bonnie också. Hur kan man det inte? Kyssen var så fin, wow! Och åh, vad fan glad jag blev! FÖR JEREMY LEVER!!!!!! BONNIE GJORDE DET! Men tyvärr blev priset att Bonnie nu är officiellt död! Hon offrade sig för hans skull, så fint! Och jag tycker så jävla synd om Jeremy nu! Han bara "Nej! Nej! Du kan inte vara död!" Varför måste alltid hans flickvänner dö? Vicki, Anna och nu Bonnie! Stackars Jeremy! Och även om jag är glad för Jeremy, så önskar jag att Bonnie också hade tagit tillbaka Alaric och Lexi! För Damon behöver Alaric i sitt liv och Stefan behöver Lexi i sitt liv (jag hatar Damon fortfarande så mycket för att han dödade Lexi). Men en är väl bättre än ingen alls! ;)
 
 
Vilken entré Klaus gjorde! Han rockade som fan! Han bara dök upp och räddade Stefan, Elena och Caroline genom att döda häxan med examenhatten. Haha, hur awesome är inte det!?
Och sen scenen med Klaus och Caroline! Åh, så jävla fin! Till skillnad från Damon, som var självisk i detta avsnittet, var Klaus HELT osjälvisk och gav Caroline den finaste examenpresenten hon kunde önska sig - att ge Tyler friheten att återvända till Mystic Falls. "He's your first love. I intend to be your last, however long it takes." och då kysste han henne! Okej, inte på munnen. Men på kinden! Det kunde inte ha blivit bättre än så här! Självklart önskar jag att kyssen hellre hade varit på munnen, men på kinden får duga än så länge! Bästa scenen med dem ever!
Och bara för vad Klaus sa om första och sista kärlek, så är det ganska tydligt nu att de kommer vara endgame. Hoppas! Jag älskar dem så mycket!!! Men en sak är iallafall säker - jag kommer aldrig, aldrig att ge upp hoppet om Klaroline. Inte förrän den här serien och The Originals är nedlagd! ;)
 
 
Wow, Katherine är en människa nu! Det var väldigt oväntat! Det bara kom från ingenstans! Elena gav ju botemedlet till Stefan tidigare. Och då när hon var nära döden så tänkte hon tillbaka på det och då visade det sig att Stefan aldrig behöll det och att han gav tillbaka den till henne. Och just då efter flashbacken så tryckte hon plötsligt ner det i Katherines hals och PANG så föll hon ihop medvetslös! "Ha ett trevligt mänskligt liv, Katherine!" Därför var det väldigt oväntat! Och även om jag shippar Kajilah så gillade jag det!
Fast jag önskar att Elena hade gett det till Rebekah, hon förtjänar det mer än nån annan i denna serien. Och då kunde hon ju ha blivit ihop med Matt. Men ja, man kan inte få vad man vill.
Hur som helst ska det bli så spännande att se hur Katherine ska kämpa att överleva som en människa i säsong 5 och om hon ska bli vampyr igen eller stanna som en människa. Det ska bli så spännande!
 
 
Och så den största twisten och cliffhangern! STEFAN! NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! VAD FAN HAR DU GJORT, JULIE PLEC!? VILKET JÄVLA TWIST, HELT BRILLANT! För det första så visade det sig att Stefan har, precis som Elena, dubbelgångare i blodet! Och gissa vem hans dubbelgångare är? Jo, Silas! Stefan är Silas dubbelgångare! Jag blev jättechockad! Det var verkligen helt oväntat!!!! Det där gjorde du bra, Plec.
Och det fick mig också att tänka på en sak. Eftersom Stefan och Elena båda är dubbelgångare och Stefan är Silas dubbelgångare, så betyder det att Elena (och Katherine) kan vara Silas kärlek Qetsiyahs dubbelgångar!? Jag vet att Quetsiyah är Bonnies släkting. Men man kan ändå inte låta bli att undra! Och så för det andra så vet man nu att om Silas skulle vara död för gott så måste även Stefan vara död också. Ja, båda Silas och Stefan! HELL NOOOOO!
Och så för det tredje, den värsta cliffhangern som leder till ett stort NEEEEEEEEEEEEEEEEJ - Silas högg Stefan i magen, låste in honom i ett kassaskåp och sedan knuffade han kassaskåpet med Stefan låst därinne ner i vattnet. Och Stefan, helt hjälplös, skrek och försökte ta sig ut. Men han var fast och han drunkade. Och så slutade det! NEJ, NEJ, NEJ! Jag bokstavligt talat flippade ur och skrek när det bara slutade! Vad fan just hände!? Och det värsta är att de andra karaktärerna tror att Stefan har lämnat stan. Vad betyder det? Jo, INGEN kommer att leta efter honom! För de tror ju att han har lämnat stan. Eller så låtsas Silas vara Stefan! Åh herregud! Åh jävla nej! Åh, skit skit skit skit!!!!

HUR FAN KOMMER JAG ATT ÖVERLEVA SOMMAREN NU TILLS SÄSONG 5!? HUUUUUR!? ¤#&¤%/¤#¤%T#¤&%/¤!!!!!!!!
DATUM: 2013-05-15 / TID: 22:06:00
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

1x17 The Longest Day.

Jag såg det senaste avsnittet av Revolution 1x17 The Longest Day igår. Och jag älskade det! Det var så sjukt bra och spännande, ett av de bästa avsnitten i denna säsong!
 
Som Sofia sa, känns det som Miles och Georgia armén har verkligen problem nu med tanke på vad som hände. Det finns tydligen en förrädare bland dem! Shit! Jag kommer till det sen.
 
Fan vad chockad jag blev när Monroe lät döda Jeremy. Jag liksom bara VA!? Hur kunde han? Jeremy var ju faktiskt sann lojal mot honom! Jösses, Monroe har verkligen svårt för att lita på nån! Tyvärr insåg han det för sent. För Jeremy är ju död nu och han kan inte göra det ogjort. Men ja, han har bara sig själv att skylla nu! Han borde börja lära sig att våga lita på nån!
 
Storylinen med Rachel och Aaron blir bara mer och mer intressant! Varför är Aaron med i boken? Vad har han med detta att göra? Så spännande!!!! Och wow! Rachels ben läkte sig med hjälp av nåt som hon tog från Danny när han dog. Magiskt! Och det var mycket intressant också att den grejen faktiskt kan göra nästan allt!
 
Och Miles! Åhhh Miles! Hans ansikte när han upptäckte att Charlie inte var på lägret efter den värsta bomben och han bara skrek och letade efter henne... jösses, det bara dödade mig! Jag till och med grät också! Han var så rädd att han kanske hade förlorat henne. Och hans ansikte när Jason berättade att Charlie var i tornen när bomben slog ner, det dödade mig också! Han var så orolig och rädd, wow. Vilken jävla fantastisk skådis Billy Burke är! Och till och med när Jason trodde att Charlie var död dödade mig också. Åh! Och när Miles senare hittade Charlie och räddade henne från den där vidriga killen och då de kramades direkt... åh jag doooog och jag till och med grät också ännu en gång! My Marlie feelings! De såg SÅ lättade ut att se varandra igen. Vilken kram! Åh, jag bara älskar, älskar, älskar dem!
Och så min favoritscen med Jarlie i slutet! FINALLY! "I'm so sorry I left you", "I thought you were dead".... åhåhåhåh! Och då äääääääntligen kysstes de! Så som jag hade väntat på det sen de möttes för första gången vid vattnet i piloten! Tyvärr var det en för kort scen, men vem bryr sig! De kysstes ju för sjutton! De är såååååå fina tillsammans! Tyvärr var det nån som inte var alltför glad när han såg dom kyssas - Jasons pappa Neville. Jag slår vad om att han nu kommer att försöka att förstöra mellan dem!
 
Och så slutet.... shiiiiiit! Monroes armé har kidnappat Nora! Hon är i trubbel nu. Vad kommer de att göra med henne nu? Det är fan bäst för dom att de inte dödar henne!!!!
 
Och så förrädaren....! Jag såg promo för nästa veckas avsnitt och jag är så obeskrivligt arg! Alla skyller på.... ja titta här! Jag slår fan vad om att det är Neville som har nåt med detta att göra!!! Åh, nästa avsnitt, KOM NU!
 
DATUM: 2013-05-12 / TID: 21:16:18
KATEGORI: Revolution

Revolution 1x17 sneak peeks.

Jag tycker så synd om Jason här! Neville är alltid bara så elak mot honom jämt! Jag ville seriöst bara skjuta honom i huvudet här och nu när jag kollade på den första sneak peek. Stackars Jason! Till och med Charlie i bakgrunden tycker samma sak. Och så den andra sneak peek med Jason och Charlie. My feelings, all right!? Kan knappt bärga mig att se det här avsnittet på tisdag! ;D
DATUM: 2013-05-10 / TID: 21:57:21
KATEGORI: Allmänt, Random, The Vampire Diaries, Tidsfördriv, listor

Några tweets.

DATUM: 2013-05-10 / TID: 15:37:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

"BITCH!" ♥

 
DATUM: 2013-05-10 / TID: 15:18:08
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

The epic reunions 4x22 ♥

 
DATUM: 2013-05-10 / TID: 15:06:00
KATEGORI: Gifs, Sammanfattningar, The Vampire Diaries

Dalaric, Jelena & Stexi 4x22 ♥

 
Jag såg det senaste avsnittet av The Vampire Diaries 4x22 The Walking Dead - och oh my god, vilket jävla bra avsnitt! Det var ett episkt avsnitt! Tveklöst ett av de bästa avsnitten i serien nånsin!!!
 
Jag blev så obeskrivligt jävla glad att se Alaric, Jeremy och Lexi igen. Och så Kol förstås! Men det bästa var så klart Dalaric (Damon & Alaric), Jelena (Jeremy & Elena) och Stexi (Stefan & Lexi), jag älskade alla deras återföreningar! Jag fällde väldigt många tårar! Särskilt Jelenas återförening, så fint! Jösses, det var ju bara så jävla härligt att se alla igen! Åh, vad jag önskar att ALLA kan komma tillbaka på riktigt, men det kommer nog tyvärr inte att hända, suck.
Och haha, hur skön var inte scenen med Rebekah och Caroline? När Rekka slog Caroline då hon typ bara "BITCH!" till Rekka. Hahaha, så kul! ;D
Och Silas är död nu. Eller inte riktigt, han "dog" på samma sätt som Klaus i säsong 3 avsnitt 21. Men jag har en känsla av att han kommer tillbaka i finalen. Det är säkert nåt som kommer att gå snett!
Och shit, det var inte alls bra det som hände i slutet. The Five, inklusive Rebekahs exfästman från tusen år sedan(!!!!), kom också tillbaka från den andra sidan och de är ute efter hämnd eller nåt. Och Bonnie är död! Hon dog i försöket att ta tillbaka Jeremy. Hon är ett spöke nu. Hur ska hon lyckas ta sig tillbaka nu då? Jag antar att Katherine också är död? Med tanke på att Bonnie länkade ju ihop sig själv och Katherine innan. Så om nån av dem skulle dö, då dör den andra också. Ja, ni förstår. Men det är bara att vänta och se!
 
En sak vet jag iallafall - det kommer inte att sluta väl! Gud, det blir så spännande att se finalen nästa fredag! Jag slår vad om att det kommer vara en episk final! ;D
DATUM: 2013-05-08 / TID: 18:00:00
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

1x16 The Boat Love.

Jag såg det senaste avsnittet av Revolution 1x16 The Love Boat igår och wow, vilket bra avsnitt! Serien bara fortsätter att bli bättre och bättre för varje avsnitt! Här kommer mina tankar så LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Äntligen, äntligen, ääääntligen är Jason tillbaka efter att han varit borta i två avsnitt! Så som jag hade saknat honom som fan! Jag smälter som smör varje gång jag ser honom, han är bara so adorable, och så är han ju dessutom en av mina favoritkaraktärer också tillsammans med Miles, Nora och Charlie.
Och vi fick många scener med honom och Charlie. Underbart! Även om de bara var tysta i alla scener förutom i en. Men vem bryr sig? Den största huvudsaken är att Jason ens var med - bara en glimt, stor eller små, av honom gör mig glad, okej!?
Men nästa veckas avsnitt, vänta du bara....! So damn excited för det kommer vara en massa scener med dem där de bara är med varandra...! Det börjar då äntligen hända grejer mellan dem också (det är en kyss invecklad - i en promo från The Voice säger Jason "I thought you were dead" och sen Charlie "I thought you were too" och då kyssas de)! Omg, jag kan inte vänta, det känns som en evighet att vänta tills på tisdag!
 
Så Neville har bytt sida nu, han är med rebellerna nu. Men jag litar tyvärr fortfarande inte på honom. Det känns som det är nåt skumt på gång. Jag har en hemsk känsla av det. Även hans egen son, Jason, litar inte heller på honom. Haha, jag bara älskade när Jason sa till honom "You forget I know you, dad. I get why you're with Georgia now. You don't care what side you're on as long as they kiss your ass." Nevilles min, haha bäst! Jason är kung! Och jag hatade när Neville slog Jason. Till och med Charlie svor när hon såg honom bli slagen. Älskade det! Och jag gillade inte heller när Neville slog Charlie innan. Män ska inte slå kvinnor! Och jag älskade även att Miles var så beskyddande mot Charlie när Neville slog henne "You ever touch her again, I will snap your pencil neck! You get me?" och när han höll pistolen mot hennes huvud "I told you not to touch her again!". Seriöst, jag bara älskar Miles och Charlies relation som farbror och brordotter, de är epic! Relationen utvecklas hela tiden, det är bara underbart!
 
Och jag älskade hur Jason, Charlie och Nora teamade upp sig mot Miles och Neville och räddade doktorn vars namn jag glömt. Man visste ju inte ens att de planerade det, så man kan säga att det var en liten twist! Underbart! Jag är så glad att det slutade lyckligt för doktorn och hans familj. Bra jobbat, Jason, Charlie och Nora. De fick även Miles att vakna upp och inse att han egentligen inte vill vara en general också. Jag bara älskar att Charlie är den enda som tar fram de bästa sidorna ur Miles (och även ur Jason också). Det är varför jag älskar dom två! ;)
 
Och Miles och Nora i slutet! OMG, äntligen som faaan, säger jag bara! Shippar dom lika mycket som jag shippar Jason och Charlie! Äsch för Miles och Rachel men YEAH för Miles och Nora! ;D
 
Och WTF, vad fan var det i slutet!? Jag blev nästan lika vettskrämd som Grace blev. Vilken jävla cliffhanger! Hur fan ska jag orka vänta tills nästa veckas avsnitt!? Jag måste få veta vad tusan det var som hände! Och så en massa Jarlie och Milora scener naturligtsvis! Här kommer en promo för nästa veckas avsnitt 17. MY JARLIE FEELINGS, FINALLY!!!! ♥
 

1x17 The Longest Day synopsis: Romantic connections heat up between two couples - Miles and Nora and Charlie and Jason - but disastrous drone strikes from the Militia threaten them all. An assassination attempt on Monroe heightens his paranoia and Georgia Federation President Foster contemplates surrender. Meanwhile, Rachel and Aaron push through the Plains Nation into Colorado...
DATUM: 2013-05-05 / TID: 16:06:26
KATEGORI: Tidsfördriv, listor, Övriga tvserier

#5: tio topp bästa tvserier.

På femte plats kommer Greys Anatomy! Det är lätt den bästa sjukhus-serien jag nånsin har sett och följt! Det är alltid händelserikt och mycket drama och det finns många bra storylines att följa (min favoritstoryline är om en karaktärs kamp mot cancer - jag säger inte vem för att inte riskera att spoila för er som planerar att se den)! Och är det något som den VERKLIGEN är bra på så är det att få en att gråtattackeras, den är en sjuhelvete mästare på det!
Det är många intressanta karaktärer också att följa och att lära känna och det finns många fina paren att shippa. Jag shippar Mark/Lexie, Derek/Meredith, Denny/Izzie, Alex/Izzie, Alex/Jo och Owen/Cristina.
Och den vågar, till skillnad från andra tvserier, döda en karaktär som man vet är en jättestor fanbase. Jag är väldigt imponerd utav det! Planerar ni att se den? Planera inte mer nu, gå och börja se NU istället! Ni kommer inte att ångra er! ;)

Tidigare: #10 Pretty Little Liars #9 The OC #8 Beauty and the Beast #7 Friends #6 Prison Break
DATUM: 2013-05-05 / TID: 15:37:00
KATEGORI: Allmänt, Random, Tidsfördriv, listor

Ny design!

Nu tänker ni "INTE NU IGEN!" men jag är ledsen, jag kan inte hjälpa det, haha. Anledningen är att det nästan är sommar nu, så därför vill jag ha en design som passar årstiden! Självklart är det ännu en gratisdesign men jag har gjort små ändringar. Nu är jag verkligen jättenöjd! ;)
Och ser ni ikonerna till weheart, facebook, bloglovin, tumblr och twitter längst upp ovanför menyn? Jag finns på alla förutom weheart! Så följ mig gärna om ni vill! Då är det bara att klicka! ;)
DATUM: 2013-05-05 / TID: 12:37:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

The Vampire Diaries 4x22 Extended Promo (OMG!).


YES KOL IS BACK, BITCHES!!!! Jag kan inte vänta! Det är några fler som också kommer tillbaka från den andra sidan i avsnitt 22 och jag vet vilka (tyvärr inte permenerat för alla)! Och det är karaktärer som vi verkligen har saknat. GUD, SÅ SPÄNNANDE!!! Jag är helt säker på att avsnitt 22 kommer att kicka ass! ;D
DATUM: 2013-05-04 / TID: 01:28:00
KATEGORI: Film

Hachiko a Dog's Tale (2009).

Hachiko a Dog's Tale har jag sett förut två gånger tidigare. Senaste gången var för två-tre år sedan. När jag såg filmen på mataffären idag kändes det bara som ett så rätt tillfälle att köpa den, så det gjorde jag. Jag tog den och betalade den. Och nu såg jag den nyss.
Och åh herregud! Jag har nästan glömt hur bra filmen var! Den är en så vansinnigt vacker, episk, sorglig och gripande film med en fantastisk berättelse om lojalitet och ett stark band mellan en husse och en hund. Den visar hur stark lojalitet mellan en husse/matte och en hund kan vara. Så säg därför aldrig, aldrig "Men det är bara en hund!" till alla hundägare inklusive mig. Det är aldrig bara en hund. Se filmen så förstår ni (jag riktar mer till er som tycker att hundar är bara hundar).
Dessutom är den baserad på en sann historia också, vilket gör filmen bara ännu hjärtskärande att se! Ju längre filmen går, desto mer ondare gör mitt hjärta så att det slutligen bara är ett enda stort hål i mitt hjärta. Man är HELT knäckt efter filmen. Det är bara en så otroligt fin berättelse! Jag minns första och andra gången jag såg den. Jag grät så mycket - som en nyfödd baby. Jag klarade inte av att fortsätta titta på grund av att jag hade en sån stor klump i halsen av allt gråt, klumpen i halsen kändes som halsfluss, så att jag var tvungen att pausa flera gånger. Var femte minut typ. Bokstavligen. Och nu när jag såg den nyss hände det samma sak. Jag var tvungen att pausa flera gånger för att kunna sluta gråta. Jag klarar ALDRIG att se såna filmer utan att pausa emellanåt. Jag menar... kom igen! En hund som väntar på samma ställe på tågstationen varje dag vid exakt samma tid på en död husse i nio år!? Nio år! Herregud... man är helt tagen!
Som sagt... Vacker berättelse och fantastiska skådisar med ett så jävla förbannat sorgligt slut!
Det finns idag en bronsstaty av Hachiko på Shibuya tågstationen i Japan där han väntade varje dag i nio år för att hedra minnet av honom. Det är bara så fint! En vacker dag ska jag besöka dit när jag är där! För att Hachiko är en legend! ♥ Jag rekommenderar den verkligen högt! Trailern kan ni se här.
 
När akita-valpen Hachiko kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin ägare vid tågstationen och hunden blir en älskad medlem i familjen. Men en dag får Hachiko vänta förgäves. Trots det väntar han troget på sin husse varje dag under de kommande nio åren. Hans öde berör många av de människor som passerar stationen och de hjälper hunden med mat och varma ord...
 
DATUM: 2013-05-03 / TID: 16:49:00
KATEGORI: Gifs, Sammanfattningar, The Vampire Diaries

4x21 She's Come Undone (bara om Klaroline).


Det verkar alltid vara mycket Klaroline här på bloggen, men jag bara kan inte hjälpa det! Because I'm so unconditionally in love with them! Jag bara... jag har aldrig varit så här besatt av ett tvpar förut, inte sen Nathan och Haley i One Tree Hill som var min första besatthet. Självklart har jag jättemånga favorittvpar som jag verkligen älskar lika mycket som jag älskar Klaroline. Men nu pratar jag här om en stark b-e-s-a-t-t-h-e-t. Och det är Klaroline. Jag är så starkt, sjukt, hårt, uppslukat besatt av dem. Ni anar inte! Ni, som inte förstår, måste vara i mina skor för att förstå! Ja, det är bara en tvserie jag vet - men och?! ;)
 
Okej, nu har jag fått det sagt. Nu vill jag prata om det senaste avsnittet 4x21 She's Come Undone idag som de här gifen kommer ifrån. Det var ett grymt bra avsnitt och jag vill självklart kommentera allt, men nu vill jag bara prata om Klaroline den här gången i sammanfattningen. Läs vidare om ni är intresserade av dem och sluta läsa om ni inte är intresserade av dem. Inte svårt. Många blev besviken på att det var Silas i Klaus kropp. Men det blev inte jag. Eller rättare sagt, jag är bara besviken på det faktumet att det inte var riktiga Klaus. Men låt oss inse nåt här nu. Det finns många orsaker till att jag inte blev besviken.
 
Vi vet att Silas visar upp sig som den personen som en karaktär verkligen vill se. Han hamnar också i människors/vampyrers sinne, han i princip kan läsa tankarna av den personen han visar upp sig som. Men ja, det vet ni ju redan. Han var Caroline för Klaus i 4x18 för att han behövde henne och han var Jeremy för Bonnie i 4x19 för att hon saknade honom. Och nu var han Klaus för Caroline - vilket betyder att hon verkligen ville se honom. Och det bästa är också att Silas INTE visade upp sig som Tyler, men som Klaus. För Caroline ville se honom mer än hon ville se Tyler. Det säger ju ALLT!
Men ja. Innan Caroline förstod att Klaus egentligen var Silas, var hon klart och tydligt sårad över att han stack till New Orleans utan att säga adjö till henne.
Och "Klaus" bad henne att följa med till New Orleans och hon SA INTE att hon inte kan eller inte vill. För djupt innerst vill hon att han ska be henne. Istället erkände hon att hon är rädd för Klaus. Och som hon inte har nämnt - hon är rädd för sig själv också. Hon är rädd för sig själv för att hon verkligen har känslor för honom. Hon ville, som sagt, innerst att han skulle be henne att följa med till New Orleans. Det är hennes mörkaste önskan, hennes mörkaste hemlighet.
Och också tack vare Silas vet Caroline nu hur hon egentligen känner för Klaus. Silas har läst alla hennes innersta tankar nu, så nu kan hon därför inte förneka hur hon känner längre.
Och det bästa är också att när hon svarade Klaus innan hon förstod att det var Silas, så sa hon inte ett ord om Tyler. Hon sa ingenting om hennes kärlek till honom. Istället var hennes ENDA ursäkt att hon är rädd för Klaus - och, som hon inte har nämnt, för sig själv. Det säger allt!
 
Så på alla sätt är det här en viktig Klaroline scen. Därför blev jag inte besviken. Jag blev mer gladare. För nu vet man ju äntligen hur Caroline egentligen känner. Det värsta är bara att det var Silas. För riktiga Klaus vet ju fortfarande inte nåt av detta, grrr. Men jag hoppas att han får veta snart! Och en sak till, jag finner den här scenen verkligen HOT! Hur sjukt är inte det? ;)
 
Och sist men inte minst, jag vill kommentera en sak till som inte handlar om Klaroline, utan om Elena. ÄÄÄÄÄNTLIGEN är Elenas mänsklighet tillbaka igen! Jag blev så överlycklig! Och hur mänkligheten kom tillbaka var SÅ OVÄNTAT! Jag trodde det skulle vara Stefan eller Damon som skulle lyckas att ta det tillbaka, men icke sa nicke! Det var Matt genom att dödas av Damon (det var planerat, Matt hade ringen på sig)! När Damon bröt Matts nacke, hände allt så fort. Elena reagerade snabbt som en blixt och PANG så var mänskligheten på igen. Det var episkt! Så perfekt sätt! Nu är jag lycklig! ;D
DATUM: 2013-05-01 / TID: 22:33:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

Scoop on Klaroline! ♥

Is Klaroline totally over now that The Originals was picked up— Lisa
NATALIE: 
Not necessarily, and certainly not this season! When we asked Joseph Morgan about the “surprising encounter” that’s being teased between the two this week, he told us, “It’s going to come in the guise of an olive branch, and then it’ll start as something that I think people have wanted for a long time — but we’ll see where it goes.” Could this be the kiss that some of you have been waiting for?!
DATUM: 2013-05-01 / TID: 22:30:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

2 stills of Klaroline in 4x23.

Oh my god, jag kan inte vänta tills vi får se finalen! Herrejösses, kolla bara på Klaroline! Så jävla episkt! Och kolla på Carolines ansikte! Hon ser så rörd ut. Ledsen att Klaus ska lämna Mystic Falls? Oh my god, my Klaroline feelings! Jag orkar inte mer, de är bara så jävla fina ihop! Ett ord; ENDGAME! ♥
DATUM: 2013-05-01 / TID: 21:47:00
KATEGORI: Gifs, Pretty Little Liars, Serienyheter

Ravenswood.


Jag har inga ord att beskriva med om hur besviken och ledsen jag är. Manusförfattarna har skrivit av Caleb från Pretty Little Liars till dess spin-off serie Ravenswood som han ska sticka till efter första halva av säsong 4! Vad fan betyder detta för Haleb nu? Som jag ju älskar så vansinnigt mycket! Jag blev så ledsen och besviken när detta nyheten kom ut på Twitter igår. Självklart är jag glad för Tyler Blackburn skull, men jag älskar Haleb så mycket. För mycket för att kunna titta vidare.
För om sanningen ska fram, så är Haleb faktiskt den största anledningen till att jag fortsätter att se på Pretty Little Liars. För jag tycker att den har blivit lite för uttjatad på sistone och bara stampar på samma ställe med alltflera nya frågor än svar, men jag fortsatte att titta ändå på grund av Haleb. Men nu när jag vet att Caleb snart ska sticka till Ravenswood så vet jag inte om jag vill fortsätta se alls. För ingen Caleb och ingen Haleb, då ingen PLL. I'm so fucking done now!
Det här är andra gången jag slutar titta på en tvserie för att någon jag älskar mest försvinner (första gången var när Nick dog i början av The Secret Circle). Eller nej, jag kanske ska se säsong 4 ändå men bara tills Caleb lämnar Rosewood och då slutar jag titta. Eller kanske inte, det beror på HUR de skriver av honom och HUR det slutar för Haleb och OM serien kommer vara bra ändå utan dem.
Kalla mig barnslig om ni vill, men det är min ensak. Jag älskar Caleb och Haleb alldeles för mycket, så bara att acceptera det. Jag vet inte vad jag ska ta mig till utan dem, haha :(
DATUM: 2013-05-01 / TID: 17:29:00
KATEGORI: Gifs, Revolution

The best of Miles Matheson ♥

Hahaha, jag bara älskar Miles! Han är så rolig! Mina favoriter är första "Den lilla platsen som kallas hålla-käften-och-stanna-här", tredje "Det är irriterande när en dum unge säger åt dig vad du ska göra, eller hur?", fjärde "Herregud, vilken lantis!", femte "Spring, din idiot!" och sjätte "Ge ström till alla? ...Texas? Herregud, Texas!" haha! Jag vet inte vad jag gör om de dödar honom. Han är ju bäst! ♥
DATUM: 2013-05-01 / TID: 17:12:00
KATEGORI: Prison Break, Tidsfördriv, listor

#6: tio topp bästa tvserier.

På sjätte plats kommer Prison Break! Ja, vad ska man säga? Ändå från allra första avsnitt tills allra sista avsnitt är det jämt laddat med spänning. Inte en endaste stund är tråkig. Serien är på topp hela tiden. Nya frågor uppstår hela tiden samtidigt som man också får svaren. Allt knyts i serieavslutningen.
Och det är bara så spännande att följa den smarte brodern Michaels planering i minsta detaljer, själva rymningen och allt annat efteråt - och att se alla karaktärers utveckling genom säsongerna och att få följa varje karaktärs orsak till att rymma. Bröderna Lincoln & Michael för att rentvå Lincolns namn och för att dra ner regeringen en gång för alla, John Abruzzi för att hämnas på Finoccali, Sucre för att vara med sitt livs kärlek och deras ofödda barn, T-Bag för att hitta Susan, C-Note för att återförenas med sin familj och så vidare.
Och att följa Michaels och Saras fina lovestory. Och massor, massor mer! Än idag har jag fortfarande inte kommit över hur det slutat för en viss i serieavslutningen, jag blir bara ledsen av att tänka på det! Men annars i övrigt är den en av de bästa tvserierna jag nånsin har följt! ♥

Tidigare: #10 Pretty Little Liars #9 The OC #8 Beauty and the Beast #7 Friends
DATUM: 2013-05-01 / TID: 00:34:00
KATEGORI: Allmänt

Safe Haven (2013).

Denna såg jag idag och jag älskade den! Dessutom är den baserad på en Nicholas Sparks bok vilket älskas av mig starkt! För en film baserad på en Sparks bok är alltid bra i mina ögon, jag blir aldrig besviken! Inte ett dugg, aldrig!
Storyn var förutsägbar men ändå bra med en liten, överraskande twist i slutet, stämningen var på topp hela tiden, draman var bra och Josh Duhamel och Julianne Hough hade grym kemi! Bra agerande av båda två också! Och till och med David Lyons var en grym skådis också, han var lika fantastisk som han alltid är i Revolution som Sebastian Monroe!
Älskar ni filmer baserade på Nicholas Sparks böcker, så är denna absolut ett måste! Jag rekommenderar den verkligen! Trailern kan ni se här.
 
En ung kvinna med ett mystiskt förflutet anländer till staden Southport. Där tvingar hennes relation till en änkling henne att konfrontera den mörka hemlighet som hemsöker henne...
 
DATUM: 2013-05-01 / TID: 00:02:00
KATEGORI: Film

Mama (2013).

Den såg jag i förra veckan som jag glömde blogga om och den var verkligen bra! Den var riktigt spännande och allmänt läskig! Särskilt när de hittade flickorna i stugan... riktigt jävla läskigt gjort! För jag blev så jävla rädd att jag hoppade till. Jag hoppade till flera gånger till under filmens gång.
Jag brukar faktiskt nästan ALDRIG bli rädd när jag tittar på en skräckis, men det blev jag av den här skräckisen! För den var verkligen riktigt läskig, jag fick verkligen såna jävla rysningar när jag såg på filmen.
Storyn var bra och skådisarna var inte så dumma, särskilt flickorna som agerade riktigt bra! Och slutet var tyvärr inte världens bästa, eller det duger ja men jag önskar ändå att det hade slutat bättre.
Gillar ni skräckisar så rekommenderar jag den varmt! Och btw, jag tror inte att jag kommer se den igen på ett tag, haha! Trailern kan ni se här.
 
Paret Lucas och Annabels liv förändras när de tar sig an att uppfostra Lucas syskonbarn sedan de hittats i en stuga i skogen. Barnen har bott ensamma i stugan i fem år och har under tiden förvildats. Efter en tid hemma hos Lucas och Annabel börjar dock frågor uppstå. Hur ensamma var barnen i skogen egentligen?