DATUM: 2015-01-29 / TID: 23:21:23
KATEGORI: Film, Gifs

"What about Jack?" xD

 
DATUM: 2015-01-29 / TID: 20:50:29
KATEGORI: Övriga tvserier

Bones.

För ett par dagar sedan började jag se Bones, som jag alltid hade velat se från början, på Netflix. Jag brukar kolla på den då och då när det inte finns nåt bättre på teven, men nu är det på tiden att se den från allra början som jag alltid hade velat göra.
Än så länge har jag bara sett sex avsnitt och jag har bara tyckt att alla var bra! Booth och Brennan är två av mina favoritkaraktärer och jag till och med shippar dem! Jag har projektet att se minst en säsong av serien per månad. Men då jag började med säsong 1 så sent som bara för några dagar sedan, får det bli två säsonger i februari vilket är säsong 1 och 2 ;)
Fler där ute som också kollar på Bones? Hur långt i serien är ni nu? :)
DATUM: 2015-01-29 / TID: 20:38:06
KATEGORI: Arrow, Sammanfattningar

Arrow 3x10 Left Behind.

Jag såg Arrow 3x10 Left Behind i måndags och det var ett jättebra avsnitt som vanligt! Äntligen är serien tillbaka igen efter ett juluppehåll, så skönt. Markera texten för att läsa mina tankar :)
 
Oliver lever! Tack gode Gud för det! Inte för att jag nånsin tvivlade på det egentligen, men det var ändå så skönt att få det bekräftat. Och det var Tatsu, av alla människor, som räddade honom. Det var oväntat! Efter vad som hände i flashbacken i de senaste avsnitten var jag ju så säker på att hon måste ha dött trots att vi aldrig fick se vad som hände henne efter att kvinnan med vit hår tog henne. Men nu vet man att hon lever. Och det är jag glad för, för jag gillar den karaktären faktiskt. Hon är väldigt badass den där tjejen! ;)
 
Och Felicity! Stackars henne! Hon gick igenom fem steg av sorg bara i detta avsnittet. Förnekelse, ilska, köpslående, depression och accepterande. Imponerande skådespel av Emily Bett Rickards! Jag älskade hur hon förändrades för varje scen. Hur hon försökte hålla sig stark, hur hon förnekade allt, hur hon använde sin ilska gentemot Malcolm, hur hon långsamt bröt ihop, hur hon slutligen accepterade att Oliver var död. Hon var så oerhört bra den där Emily! Nu hoppas jag verkligen att det inte tar lång tid innan Oliver och Felicity återförenas! För som en hardcore Olicity shipper jag är, så vill jag fan inte vänta alltför lång tid! Gud, vad jag längtar att få se hennes min och Diggles och Roys min när Oliver väl kommer tillbaka, jag kan redan föreställa mig deras miner! Framför allt Felicity! Åh, det kommer att bli så episkt! Jag som älskar reunions! ;)
 
Och åh ja, jag gillade heller INTE det sättet som Malcolm berättade om Oliver på. Det var bara så elakt och grymt, han liksom verkligen njöt av att göra det! Äsch, jag har aldrig gillat honom och kommer nog aldrig att göra det heller. Särskilt inte så som han behandlar Thea, hans egen dotter. Inte okej. Det ska bli intressant att se om de kommer att lämna Starling City med tanke på slutet när han sa till henne att de skulle sticka och aldrig komma tillbaka. Jag tror att Thea kommer att säga nej, det hoppas jag iallafall!
 
Jaha, så nu har Laurel gått i Saras fotspår och blivit Black Canard eller vad det kallas nu igen. Jag vet verkligen inte vad jag tycker om det hela. Visst hon var rätt badass i slutet, hon passar i dräkten och allt, men hon är långt ifrån som Sara. Hon har fortfarande mycket kvar att lära sig om hon nu ska gå i sin systers fotspår. Det lilla som hon lärde sig av Ted är ju inte direkt tillräckligt för att bli exakt som Sara var. Det ska hursomhelst bli intressant att se hur det hela kommer att gå framöver i serien, om det är nåt som fortsätter för alltid eller om det bara är tillfälligt och hur Oliver kommer att reagera när han kommer tillbaka. Han lär bli jättearg! Det är jag 99,9% säker på.
 
Nu längtar jag tills nästa avsnitt dyker upp på swefilmer! ;)
DATUM: 2015-01-24 / TID: 23:27:00
KATEGORI: Film, Gifs

The Book Thief.


Nyss såg jag The Book Thief för typ 6:e eller 7:e gången nu då det var ett tag sedan sist - och den är fortfarande lika bra och gripande! Om möjligt, ännu mer för varje gång. Den är bara en så förbannat fin, gripande och sorglig film vars slut lämnar mig alltid med halsen fullt av gråt och även några flera scener innan dess får mig också alltid att fälla tårar, eller det är egentligen i princip nästan hela den sista timmen som får mig alltid att fälla tårar rättare sagt.
Även om jag älskar varje minut av filmen, och då menar jag allt som voiceovern, karaktärerna, storyn, miljöerna osv, så är den finfina vänskapen mellan Max och Liesel det absolut bästa med filmen. Den berör mig alltid lika mycket varje gång!
Min recension efter första gången jag såg den kan ni läsa här. Efter att ha sett filmen nyss, har jag nu planer på att läsa boken mycket snart, det är ingen tvekan om det! ;)
DATUM: 2015-01-22 / TID: 18:51:19
KATEGORI: Film, One Tree Hill

Christmas Cupid (2010).

Igår såg jag Christmas Cupid och jag gillade den verkligen massor! Bra, mysig och rolig film med en bra story och ett perfekt slut som jag garanterat kommer att se flera gånger till! Jag önskar bara att den hade varit lite längre, det är allt. Det var också kul att se Chad Michael Murray i nån annan roll än som Lucas Scott i One Tree Hill. Gillar ni mysiga romantiska komedier, så är den absolut nåt för er! ;)
 
Sloan är vacker, snygg och på god väg till framgång på hennes jobb på en PR-firma. Efter att hennes klient Caitlin dör så blir hon Sloans personliga spöke och presenterar henne för dåtidens, nutidens och framtidens spöken. För att leda Sloan ur hennes oetiska sätt att leva behövs en radikal förändring. Kan en gammal älskare ha svaret?
 
 
 
DATUM: 2015-01-16 / TID: 23:40:12
KATEGORI: Hart of Dixie, Sammanfattningar

Hart of Dixie 4x01 Kablang.

Idag såg jag premiären av Hart of Dixie 4x01 Kablang och jag älskade varenda minut! Serien känns verkligen som säsonger 1-2 igen och det är underbart som fan! Har ju saknat denna känslan. Inte för att säsong 3 var dålig egentligen, men den var bara inte hälften så bra som säsonger 1-2 var - mycket på grund av Joel/Zoe och Wade/Vivian som är det största misstaget som hänt serien. Säsong 3 tog ju inte igen sig förrän i den andra halvan, så det är förståeligt. Hur som helst, det viktigaste är att serien är tillbaka till sitt rätta jag nu. Markera för att läsa mina tankar ;)
 
Jag är glad att serien äntligen är tillbaka igen efter ett långt uppehåll och jag vet knappt vart eller hur jag ska börja! Så mycket hände i den första halvan av avsnittet och sedan blev det ett tidshopp på åtta veckor och då igen hände det mycket i den andra halvan. Mycket Wade och Zoe! Jag älskade varenda minut! Serien känns verkligen som sitt gamla jag igen som jag redan sagt.
 
Jag visste redan innan att Zoe skulle bli gravid med Wades baby så fort de hoppade i sängen därav tidshoppet på åtta veckor, så jag blev inte ett dugg förvånad när det visade sig att hon är gravid. Men glad blev jag verkligen som fan! Hoppades ju på att de skulle skriva in graviditetet i serien när jag fick reda på att Rachel Bilson var gravid. En Zade baby kan ju fan inte vara fel! Om jag minns rätt, så var Rachel gravid i sjätte månaden när de började filma detta avsnittet. Det märks verkligen vid vissa scener hur stor hon är, särskilt på brösten när hon kom upp ur sjön. Nej, jag är inte gay, men det är svårt att undgå det, de är ju bara där rätt i ansiktet på en, haha. Men jag blev så arg på Zoe där i slutet när hon bara sa nej och stängde dörren mitt framför näsan på stackars Wade. Han som ju äntligen tog mod till sig och sa att han var redo att försöka igen. Inte okej, Zoe! Visst, du flippar ur över graviditetet eller kanske bara är rädd att Wade bara tar dig tillbaka pga barnet, men det är ändå inte okej. Varför berättade hon inte bara!? Wade kanske reagerar bra? Man vet ju aldrig. Men jag är ändå inte orolig, för jag VET att hon kommer förr eller senare att berätta och att de blir tillsammans igen inte bara pga barnet utan för att de också älskar varandra och vill tillbringa resten av livet med varandra. So I have faith! ;)
 
Haha det var så jäkla underhållande när Lavon och George bråkade. Visst, deras bråk var lite löjlig, men ack ändå så jäkla underhållande att se! Det blev många skratt från min del! Jag är fortfarande lite kluven över vem jag vill Lemon ska välja. Sist sa jag ju George, men nu tvekar jag igen. Men en sak är säker, vem hon än väljer så kommer jag att vara okej ändå oavsett för båda är ju bra killar. Det ska hur som helst bli så spännande att se vem hon kommer att välja! Och apropå den där nya killen... jag visste att det bara var ett fejk förhållande så fort de kom in genom dörren, det märktes ju tydligt, så jag blev därför inte ett dugg överraskad när Lemon sa det till AB :)
 
Kul att Crickett ska ha en dejt med den där kvinnan. Hon verkar rätt gullig tjej. Jag ser verkligen fram emot att se vart det kommer att leda mellan dem. Spännande! Jag hoppas på ett lyckligt slut där! Och sedan så är jag glad för Brick och Shelley också. Trots den stora ålderskillnaden så shippar jag dem verkligen, det har jag alltid gjort. Jag hoppas verkligen att det håller mellan dem nu den här gången. De förtjänar ju deras lyckliga slut!
 
Jag ser fram emot nästa avsnitt som kommer imorgon! Kan knappt bärga mig till dess! ;D
DATUM: 2015-01-16 / TID: 19:01:02
KATEGORI: Arrow, Sammanfattningar

Arrow 3x07-09.

Jag såg precis det senaste avsnittet av Arrow 3x09 The Climb nyss. Jäklar vilket bra avsnitt med en jäkla cliffhanger! De andra två tidigare avsnitten före hade jag redan sett längesen, men som jag bara glömde skriva om. Så jag ska passa på att skriva lite om dom också än bara det här senaste avsnittet. Markera texten för att läsa mina tankar :)
 
Gode Gud! Är Oliver död!? Jag blev totalt chockad! Det kan inte vara sant! Han är ju för tusan den stora huvudrollen i serien, så det kan bara inte stämma att de precis dödade honom! Utan Arrow, ingen Arrow. Så han får bara inte vara död, okej!? Men å andra sidan är jag ändå samtidigt säker också på att han kommer att klara sig eller åtminstone återvända från döden på nåt sätt. Det måste han göra! För han kan bara inte vara död!
 
Och Felicity! Åh stackars henne! Hur kommer hon att reagera när hon får reda på att Oliver troligen är död? Särskilt med tanke på att han äääääntligen sa till henne att han är kär i henne! Jag har väntat på detta länge och nu har han sagt det - och nu är han "död". Detta är inte okej! Om han nu klarar sig, så kan jag inte vänta tills de väl återser varandra! Den scenen kommer att bli så känslosam! Jag hoppas också för en gångs skull att när Oliver kommer tillbaka till Felicity, då ska han ta och skärpa sig och bli ihop med henne så att hon kan hålla sig borta från Ray! Även om deras kyss var het, så tillhör hennes hjärta Oliver! Apropå kyssen, fan att Oliver såg dem! Han som äntligen skulle berätta hur han känner för henne. Jag blev bara irriterad, haha! Kommer du ihåg att jag sa att jag hoppades på Ray och Felicity tillsammans så att Oliver skulle bli svartsjuk och inse att han vill ha henne? Ja, jag tar det tillbaka nu. För när jag såg hans reaktion över kyssen, då ville jag bara dö. Stackars honom! Jag vill ha Oliver och Felicity tillsammans NUUUUUUUU! Nu, nu, nu och då menar jag verkligen nu!
 
Fan vilken chock jag fick när sanningen om vem som dödade Sara kom fram! Det var Thea. Jag liksom bara WTF?! Det var så totalt oväntat. Jag misstänkte henne aldrig, så det kom därför som en total överraskning! Jag hade alltid misstänkt antingen Malcolm eller Ray. Men nej, det var Thea! Visst, hon var i trans när detta hände, men ändå det är ju för tusan Thea som vi snackar om! Hon som aldrig hade dödat nån förut. Hur kommer hon att ta det när hon väl får veta att det är hon som är Saras mördare? Vilken jäkla skitstövel Malcolm är som utsatte Thea för det här! Hans egen dotter! Jag trodde aldrig att han skulle göra så mot henne. Han äcklar mig. Och Laurel då? Hur kommer hon att ta det? Vilken kaos!
 
Lite övrigt: Kul att Diggle friade till Lyla och att hon sa ja! Det är väl lika bra att de gifter sig för de andra glömmer ändå jämt att de INTE är gifta x) Det är ju lite jobbigt att påminna dem om och om igen varje gång någon säger "din man", "din fru", "de är gifta" och sånt, haha! Så det är bra att de ska gifta sig nu. De är ju också så fina tillsammans och har bildat en familj och de hör ihop, så varför inte gifta sig! Och sen så gillar jag också den där nya killen vars namn jag glömt. Alltså han som ska vara Theas nya kärleksintresse. Även om jag alltid kommer att shippa Roy och Thea och fortfarande hoppas på att de två ska hitta tillbaka till varandra, så har jag ändå inget emot att se henne med nån annan kille ett litet tag ändå och låta Roy lida lite, hehe. Och det är ju Austin Butler man snackar om, han är het! Och jag till och med älskade crossovern både i The Flash och Arrow. Jag älskade att The Flash tog lite humor till Arrow vilket verkligen uppskattades och det blev många skratt från min del, Cisco är ju så sjukt rolig med alla hans kommentarer ;)
DATUM: 2015-01-11 / TID: 01:18:32
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"Dad, c'mon..." ♥

 
Detta är en av mina favoritscener. Jag älskar Bemmett, eller Ebay eller vad de än kallas, så mycket! De är perfekta ihop och även mitt otp av alla otps i serien. Och Emmetts ansikte i den sista gifs dödar mig seriöst. Han liksom bara "Dad, c'mon..." Så söt! ♥
DATUM: 2015-01-11 / TID: 00:43:31
KATEGORI: Citat, Gifs, Övriga tvserier

"I just want you." ♥

"(signs) I've never been comfortable around hearing people. I haven't been around them much. But, with you, it was different. From the beginning, you weren't hearing or deaf. You were just Bay. The truth is, it would be easier if I could just go find a deaf Bay. But I don't want a deaf Bay. (speaks) I just want you."
DATUM: 2015-01-05 / TID: 21:23:24
KATEGORI: Övriga tvserier

Switched at Birth.

Jag började äntligen se Switched at Birth ett par dagar innan nyår och jag föll pladask för den direkt!
Sjukt bra serie som handlar om Daphne och Bay - två tjejer som lever två helt olika liv. Vad de inte vet om är att de faktiskt lever varandras liv då de av misstag blev förväxlade vid BB! När misstaget uppdagas har tjejerna hunnit bli tonåringar och den nya sanningen blir omtumlande för både familjer. Nu måste de lära sig att leva tillsammans som också blir mer komplicerat av att Daphne är döv sedan en infektion hon fick som bebis.
Låter den intressant? Se den då! En av många bästa saker med serien är att det används mycket teckenspråk i vartenda avsnitt, jag är ju själv döv som ni vet och det finns dessutom en IRL döv skådespelare också, Sean Berdy, som är en av huvudkaraktärerna vid namn Emmett Bledsoe - och det finns även några hörande skådisar som spelar döva karaktärer i serien. Härlig serie, helt enkelt. Den har allt - bra handling, många bra storylines, lite twister, underbara karaktärer, mycket teckenspråk, drama, kärlek och massor mer. Den tar också ofta upp viktiga frågor om döva, samma frågor som hörande IRL ofta ställer sig. Tex kan döva köra? Hur klarar de sig med att kommunicera med hörande? Hur klarar de sig i världen? Och oändligt olika saker.
Jag är nästan klar med första säsongen och den blir bara bättre och bättre. Jag rekommenderar den verkligen varmt! Främst för er som är döva och även för er hörande som är nyfikna på dövas omgivning ;)
 
DATUM: 2015-01-01 / TID: 00:01:00
KATEGORI: Allmänt

Hej 2015, hejdå 2014!

 
Nu är det ett nytt år! Vad fort tiden går! Hej 2015, hejdå 2014!
2015 ska bli mitt år, det ska jag se till! ;)