DATUM: 2013-04-20 / TID: 12:49:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Vampire Diaries

4x19 Pictures of you.

Såg det senaste avsnittet av The Vampire Diaries 4x19 Pictures of You igår och jäklar vad bra det var! Det hände saker nästan hela tiden! Kändes som gamla TVD! LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS (texten som inte är fet)!
 
Först och främst börjar jag med Elena. Hon börjar seriöst gå mig på nerverna nu igen! Först började jag hata henne senare i säsongen när hon förändrades dramatiskt som person, sedan gillade jag henne igen runt avsnitt 14 och nu är jag på väg att hata henne igen. Jag tycker att det har gått alldeles för långt nu med hennes mänsklighet av. Hon är en jobbig, vidrig bitch som bara tjatar jämt och ständigt om att hon känner ingenting. Ja, och? Du behöver väl inte bli en bitch bara för det. Och för att inte tala om hur hon sårade Damon! Stackars honom! Hur många gånger måste han bli sårad innan han nånsin kan bli lycklig!? Tycker så oerhört synd om honom! Så snälla, snälla sluta såra honom nu!
Och nu till Stefan... jag älskade hennes dans med honom. Det var väldigt het. Och man kunde se en glimt av gamla Elena där. Man såg faktiskt henne känna nåt där. Nu känner jag hopp för det är verkligen på tiden för henne att slå på sin mänsklighet igen! Jag saknar ju den gamla Elena så fruktansvärt mycket!
Och en sak till, sist men inte minst... det är så så så svårt att tro att sen hon blivit av med sin mänsklighet så har hon försökt döda sina bästa kompisar! Tack gode Gud för att hon inte lyckades! För om hon har lyckats döda Caroline och Bonnie och sen slå på mänsklighet igen, då har hon aldrig nånsin förlåtit sig själv.
 
Och Klaroline... Elena snodde även Carolines balklänning!! Även om hon var snyggare i den, så var det väldigt elakt gjort ändå! Så det första Caroline gjorde var att springa till Klaus för hjälp med en ny klänning. Jag älskade det! Och det bästa var att Klaus stod där och surade för sig själv när Caroline kom och skrek "Elena stal min balklänning!" och då blev han genast road. Hans dåliga humör var som bortblåst. Hans skratt och leende. Jösses! Och han blev så sött smickrad när Caroline slutligen frågade om han kunde fixa en klänning till henne (och gud så snygg hon var i den klänningen av Klaus!). De är bara så... förbannat fina ihop! Jag står inte ut nu längre med att det aldrig händer nåt mer mellan dem. Manusförfattarna måste, snällasnällasnälla, ge oss nåt innan Klaus drar till sin spinoff! Annars blir jag grymt besviken!!! Seriöst!
Och Tyler kom tillbaka! Han kom tillbaka bara för att ge Caroline en minnesvärd bal så de dansade. Det var fint och så, men jag bryr mig ändå inte. Självklart var jag glad för Carolines skull att hon nu fick sin minnesvärda bal med Tyler som hon förtjänade. Men nu är huvudsaken att han nu är borta igen och för gott den här gången.
Och åh, så finfint gjort av Klaus att inte döda Tyler trots att han äntligen hade den valmöjligheten när de plötsligt stod framför varandra efter att Tyler har dansat med Caroline och sedan sagt farväl. Han gör det för Carolines skull för han vet att hon aldrig skulle vilja känna vid honom igen om han dödade Tyler. Finfina Klaus! Han älskar verkligen henne!
 
Och Jeremy!!! Åh, Jeremy! Just som jag faktiskt äntligen har börjat acceptera att han är död, då dyker han plötsligt upp! Jag blev chockad och till och med ledsen. Åh, Julie Plec. Du. Dödar. Mig! Så som jag saknar honom! Visst, det var egentligen Silas som var i Jeremys skepned. Men ändå, bara en glimt av Jeremy räcker för att jag ska sakna honom nåt fruktansvärt! Scenerna med "Jeremy" och Bonnie var så fina och sorgliga. Åh, snälla, ge mig Jeremy tillbaka på nåt sätt!
 
Silas har botemedlet nu! Inte bra, inte bra! Det är riktigt illa! Elijah gav det till Rebekah - som visade sig egentligen vara Silas. Alltför sent insåg Elijah det när den riktiga Rebekah ringde. Åh, fan också! Vad kommer hända nu? Kommer Silas nu att föra varenda övernaturlig död tillbaka till jorden nu? Shit, det är inte bra! Inte alls bra, det är riktigt illa! Men samtidigt har jag också höga förväntningar över vilka döda vi kommer att återse för ett avsnitt. Jag hoppas på att få se Jeremy, Anna, Lexi, Kol, Jenna och Alaric! Om inte alla, så åtminstone nån eller några av dem! Gud så spännande det ska bli nu!
 
Och vi fick även se Katherines brev till Klaus i slutet som kommer öppna upp sig för spinoffen The Originals som vi får se i nästa veckas TVD! Spännande, spännande!
Postat av: SERIESNACK.SE

Älskar att vi typ tycker samma sak! Det är grymt. :D Klaus Klaus Klaus! Haha.

Svar: Ja, många tummar upp för det! Förstår mig inte på alla som hatar Klaus! Han är ju bara så underbar! ;D
Micaela Sundberg

2013-04-20 @ 13:50:37
URL: http://seriesnack.se/
Postat av: Petra Marie Söderberg

Kollade du denna avsnitt med svenskt text? Isf vart hittade du de?

De på swefilmer är inte textat -.-

Svar: Nej, jag kollar alltid med engelska text i amerikanskt takt och sen svenska text på days när avsnitten kommer :P
Micaela Sundberg

2013-04-20 @ 21:47:30
URL: http://petramariesoderberg.blogg.se/
Postat av: Mia

På vilken hemsida tittar du på The vampire diaries? Förutom days och swefilmer. :)

Svar: Jag laddar ned från isohunt och sen undertexter från undertexter.se :)
Micaela Sundberg

2013-04-22 @ 19:16:45

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: