DATUM: 2015-06-12 / TID: 23:08:10
KATEGORI: Övriga tvserier

Secrets and Lies.

Jag glömde nämna att jag också har börjat se Secrets and Lies sen premiären på kanal5.
Och den är sååååå obeskrivligt bra och sjukt spännande! Den är så mystisk, för det är verkligen svårt att gissa vem som är den verkliga mördaren. För ja jag tror inte för en sekund att Ben är mördaren då det vore för uppenbart. Nya frågor uppstår hela tiden och en del hel hemligheter och lögner kommer fram och det är även lite drama emellan kring familjen, vänner, relationer osv. Den är helt enkelt bara så jäkla obeskrivligt bra! Spännande story och talangfulla skådisar som Ryan Philippe, Juliette Lewis bl.a.
Jag råder er att börja se den nu om ni inte redan har gjort det! Vem är mördaren? Så spännande det ska bli att få veta det. Jag hoppas på en oväntad twist så att jag verkligen blir överraskad. Jag kommer tillbaka och talar om hur jag har reagerat när säsong 1 har sänts klart på kanal 5 ;)
 
Familjefadern Ben Crawford är ute och joggar när han hittar en död grannpojke i skogen. Polisen Andrea Cornell utreder mordet och snart kommer den lilla stadens hemligheter och lögner upp till ytan och ingen står över misstankar...
 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: