DATUM: 2015-08-11 / TID: 22:16:00
KATEGORI: Övriga tvserier

The Fosters.

I söndags började jag äntligen se The Fosters! Den hade jag velat se länge, men som jag inte orkade göra då det fanns ingen svensk text. Visst, jag kan se filmer/serier med engelsk text men det har hunnit gå till typ mitten av säsong 2 av The Fosters innan jag bestämde mig för att ge den en chans. Men nu finns äntligen de två första säsongerna på Viaplay!
Jag är klar med första säsongen nu sen igår och ska inte se säsong 2 ett litet tag nu då jag inte vill den tar slut alltför snabbt. Jag gillar serien väldigt mycket! Jag gillar alla karaktärer. Jag avskyr bara Tayla än så länge. Callie, Brandon, Jesus, Mariana och Jude är några av mina favoriter. Och min OTP? Brandon och Callie utan tvekan! Jag bryr mig inte om att hon ska bli adopterad av hans föräldrar. De delar ju inte direkt samma kött och blod, så de kan ju vara ihop ändå i vilket fall som helst. Jag gillar Wyatt och Callie ihop också, men annars nej det är lätt Brandon och Callie som hör ihop! Det finns ingen diskussion om denna saken. Usch vad ledsen jag blev när de gjorde slut, snyft! Hoppas de blir ihop igen snart och då på riktigt också nästa gång!
Kul också att Jude äntligen blev adopterad av Fosters! Är så otroligt glad för hans skull. Tråkigt att Callie inte kunde bli adopterad då det plötsligt visade sig att hon har en annan pappa, han måste ju säga upp hans rättigheter att vara en förälder först. Men från perspektiv av en Brallie shipper, är jag lite glad också, förlåt mig, Callie. Jag ser fram emot att se säsong 2 snart ;)
 
The Fosters handlar om en mångetnisk familj med foster- och biologiska barn som uppfostras av två mammor. Stef Foster, en hängiven polis, och hennes partner Lena Adams som är studierektor har skapat en kärleksfull familj med Stefs son Brandon från ett tidigare äktenskap och de adopterade tvillingarna Mariana och Jesus. Deras liv förändras oväntat när Lena träffar Callie som är en hårdhudad tonåring med en problemfylld bakgrund och har tillbringat stora delar av livet på fosterhem. Lena och Stef låter Callie bo hos dem i tron att det bara ska vara några veckor i väntan på ett permanent boende...

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: