DATUM: 2015-08-11 / TID: 21:42:37
KATEGORI: Pretty Little Liars

We're SO close now!

Vi är ett steg nu ifrån att äntligen få reda på As identitet och få alla svar! Inatt, om bara några timmar, är det dags! Jag är så excited att det finns inga ord! Ja, jag vet att Marlene King hade lovat så många saker som ändå inte hände många gånger. Men den här gången tror jag verkligen på att vi äntligen ska få svar som vi har velat få i fem år. Det är fan på tiden!
Jag har nu sett ikapp avsnitt 2-9 igår, men tyvärr så orkar jag inte skriva en sammanfattning då det är mycket som har hänt under dessa avsnitten och jag vet knappt vad jag ska säga haha. Eller jo, det finns en sak jag vill säga som en Haleb shipper jag är. Jag är så glad att Caleb och Hanna ska flytta ihop till New York! Bara så otroligt fint att han skaffade ett jobb i NY som kan betala Hannas skola och deras lgh och att de ska bo där bara för att det är hennes dröm. Han är den bästa pojkvännen i serien ;)
Men ja hur som helst... I natt är det äntligen dags, som sagt! Jag längtar så!!! Tyvärr kan jag ju inte se det förrän imorgon på grund av engelsk text. Några av svar som vi ska få är: C****** identitet, hur och varför h*n har torterat tjejerna så länge, vem som dödade Tobys mamma, vem som dödade Bethany, vem som är Red Coat, vem som är Black Widow, vem som slog Alisons huvud med en sten osv... Spännande! :D
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: