DATUM: 2013-12-30 / TID: 22:49:00
KATEGORI: Film

The Christmas Heart (2012).

The Christmas Heart kom på tv för ett par dagar sedan och jag såg den. Ack så bra den var! Så himla fin film, verkligen! Helt hjärtskärande rakt igenom! Jag grät väldigt mycket under nästan hela filmen, jag är ju känslig för såna historier. Den var en bra, fin, mysig och sorglig julfilm som jag lätt kommer att se igen utan tvekan! Jag rekommenderar den verkligen! Den skulle lätt ha fått fullt betyg om det inte vore för att filmen kändes väldigt kort. Den borde ha varit typ 30 minuter mer än bara 1,5 timme ;)
 
När en tonårspojke riskerar att dö om han inte får ett nytt hjärta ställer grannskapet in jultraditionen att tillsammans klä hela gatan med ljus. En storm drabbar staden och bönerna om ett friskt hjärta verkar vara förgäves.
 
 
DATUM: 2013-12-29 / TID: 16:06:00
KATEGORI: Film, Gifs, Jag älskar/hatar

BrOtp #2; Frosam.

Ja, vart ska jag börja? Jag älskar inte bara The Lord of the Rings filmerna för dess otroliga story och färgstarka karaktärer utan också för många fina vänskap och dess styrka - som Legolas/Gimli och Frodo/Sam. Men särskilt Frodo och Sam. VARNING FÖR SPOILERS OM NI INTE HAR SETT LOTR MEN VILL SE!
 
Till att börja med, hade Frodo aldrig klarat sig till Mordor ensam för att förstöra Ringen. Det var tack vare Sams styrka som de klarade sig dit. Igenom alla tre filmerna hade de varandras styrka för att ens orka med någonting, att ens ta sig dit. Framför allt Frodo som bar den värsta bördan vilket var Ringen. För om det inte vore för Sams styrka eller sällskap, så hade de aldrig klarat sig dit.
Jag tror att om det hade varit tvärtom, att om Sam hade burit Ringen och inte Frodo - så skulle Frodo ha gjort samma sak för honom som Sam gjorde för honom. Det är ingen tvekan om det med tanke på hur stark deras vänskap är. För de skulle göra allt för varandra.
Särskilt Sam som vägrade att ge upp ens för en sekund. Han gjorde allt för att uppmuntra Frodo till att fortsätta, han gjorde allt för att säga bra saker för att hålla upp hoppet, han gjorde allt han kunde. Inte ens Gollum lyckades splittra på dem när Frodo blev hjärntvättad att inte lita på Sam - för han gav aldrig upp ändå och det var tack vare hans styrka som de hittade tillbaka till varandra igen. För ingenting kan förstöra mellan dem. Inte Gollum, inte Ringen, ingenting. De har lojalitet, tillit och kärlek - och de har varandra.
Därför älskar jag dem så himla mycket. De har bara en så fucking perfekt bromance, okej? Slutet i den tredje och sista film när Frodo och Sam säger adjö får mig ALLTID att gråta varje gång! Det är aldrig ett öga torrt! Jag älskar också delen när Frodo kollapserar på vägen mot Mordor och kan inte fortsätta, då börjar Sam prata om hur långt de har kommit nu, att de inte kan sluta nu och sedan säger han "I can't carry it for you but I can carry you!". Det är ett mycket starkt och rört ögonblick för det visar att Sam skulle göra allt för att rädda Frodo från djävulen i Ringen. Det här allt är varför de är mitt brotp. Och The Lord of the Rings är också en fantastisk story helt enkelt ♥
 

Tidigare: BrOtp #1; Derek/Mark
DATUM: 2013-12-27 / TID: 21:46:39
KATEGORI: Film

This is the End (2013).

This is the End såg jag igår och till att börja med; vad fan var den för en film? Jag gillade den och tyckte att den var så jävla underhållande och jag till och med skrattade jättemycket - men ändå inte tillräckligt för att vilja se den om och om igen som jag alltid gör med filmer som jag älskar/gillar. Den var rolig men väldigt jättekonstig film, haha. Och det enda unika med filmen som jag verkligen gillade massor var att alla skådisar spelade sig själva och man fick även se en rad bekanta ansikten som bara hade en biroll tex Emma Watson. Det var roligt att se. Men annars i slutändan är den nog ingen film som jag kommer att se igen. Jag kan rekommendera den om ni gillar nån av skådisarna eller om ni bara vill skratta åt en löjlig film en regnig dag ;)
 
Sex vänner sitter fångade i ett hus efter att en rad märkliga och katastrofala händelser ödelagt Los Angeles. Medan världen faller samman utanför deras fönster tänjer snabbt krympande matlager och cellskräck på vänskapsbanden innanför husets väggar. Till sist blir de tvungna att lämna huset för att möta sitt öde och samtidigt inse den sanna betydelsen av orden vänskap och försoning.
 
 
DATUM: 2013-12-26 / TID: 21:46:27
KATEGORI: Citat, Övriga tvserier

Citat #38.

"Det finns en anledning till varför människor säger att vi inte ska förvänta oss för mycket. Ingen vill se någon, de bryr sig om, bli besviken. Vi agerar instinktivt för att skydda våra egna från att bli sårade, och göra vad vi kan för att göra rätt val för människor som vi älskar. Men anledningen till att vi har förväntningar i första hand är att vi vill sikta så högt som vi kan. För när du älskar någon, finns det ingen gräns för vad du kan åstadkomma."
- Kyle, Kyle XY säsong 2 avsnitt 23.
DATUM: 2013-12-26 / TID: 21:40:21
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Tidsfördriv, listor, Övriga tvserier

#2 Veckans serietips.

Näst ut som veckans serietips är Kyle XY! Som ni alla förmodligen har glömt bort då den blev nedlagd efter säsong 3 med en jobbigt spännande cliffhanger eller så har ni aldrig hört talas om den. Den är en mycket sevärd tvserie, en av de bästa jag sett. Jag började följa den när den hade premiär i Sverige för första gången runt 2005-2006 fram tills den blev nedlagd. Och det ångrar jag inte ;)
Bland många bra saker med den här tvserien är Kyle, familjen Trager, andra härliga karaktärer, fina ships, intressanta och spännande storylines, spännande cliffhangers osv. Särskilt Kyle som agerar som en 16-årig baby som lär sig nya saker för första gången för sent. Matt Dallas gör en underbar rollprestation som Kyle. Och när det gäller fina ships, så shippar jag Kyle/Amanda, Declan/Lori och Josh/Andy. Och det är kanske inte världens bästa skådespel ibland tyvärr, men den är en mycket sevärd tvserie ändå! Se den ändå! ;)
 

DATUM: 2013-12-26 / TID: 20:13:00
KATEGORI: Film

Jumper (2008).

Jumper såg jag nyss och precis som alla gånger jag sett den älskade jag den även idag! Efter alla dessa år, är den fortfarande en av mina absolut favoritfilmer som jag såg sist för ett par år sedan! Just därför fick jag lust att se den igen då det var ett tag sedan ;)
Grymt bra film verkligen som jag aldrig tröttnar på! Det är lagomt mycket action den sista halvtimmen som jag älskar. Det är också alldeles för mycket specialeffekter här och där men som ändå är välgjort och passar mycket bra till filmen! Alla skådisar är talangfulla som alltid - som Hayden Christensen, Samuel L. Jackson, Jamie Bell (har alltid haft en crush på honom) och Rachel Bilson.
Bra början med en välgjord berättarröst om hur allt börjar för David, grymt bra specialeffekter, talangfulla skådisar, tillräckligt bra manus, lagomt mycket action, perfekt stämning, fin kemi mellan Christensen & Bilson och ett härligt slut. Det är också grymt häftigt att se när alla hoppar fram och tillbaka, det är mycket coolt gjort! Och ett stort plus också är att filmen är filmad i 20 städer i 14 länder runt om i världen vilket är mycket fascinerande, det händer ju inte varje dag att man ser filmer som filmats på så många olika ställen. Jag rekommenderar den varmt om ni älskar fantasy, sci-fi, action bl.a! ;)
 
David Rice upptäcker en dag att han kan teleportera sig till vilken plats som helst. Han lär sig sakteliga att hantera sin unika förmåga och hur han bäst använder den till sin egen fördel. David inser dock snart att han inte är unik, att det finns fler med denna förmåga, s.k. Jumpers, och att det finns de som gör allt för att utplåna dem.
 
 
DATUM: 2013-12-26 / TID: 19:56:00
KATEGORI: Film

Into the Blue (2005).

Into the Blue var nästa ut med Paul Walker som jag såg igår. Den har jag sett många gånger tidigare och den äger jag till och med på dvd. En film som jag aldrig tröttnar på att se för det är en mycket bra och spännande film helt enkelt. Den är absolut inte precis en av de bästa jag sett egentligen, men den är ändå fortfarande en favorit hos mig! ;)
Med fantastiskt talangfulla skådisar som Paul Walker, Jessica Alba bl.a i huvudrollerna som jag rekommenderar varmt om ni älskar action. Självklart önskar jag ibland att den hade lite mer action än vad den bjuder på, men annars är jag ändå nöjd med allt.
Det är alldeles lagomt. Rolig början, bra manus, talangfulla skådisar, härlig miljö, kanon stämning och ett roligt slut. Och hur fina är inte Jared och Sam tillsammans också? Ett par som lever mycket enkelt men som ändå är jättelyckliga. Jag älskar dem! Finfin kemi också!
Den är en av absolut mina favoritfilmer med Walker som jag verkligen rekommenderar varmt om ni älskar, eller älskade, honom. Och precis som förväntat när jag såg den igår, var det svårt att se Walker då han ju inte finns bland oss längre. Lika svårt som det är att se Heath Ledger fortfarande som jag fortfarande saknar! ♥
 
Sam och Jared är dykare och hobbyskattletare. Medan den arrogante bärgaren Bates har massor av utrustning har Jared bara en skruttig liten båt. Jared och Sam hittar ett gammalt vrak, och alldeles i närheten ligger ett flykplansvrak fullt med kokain. Jared och Sam vill ha skatten, meden deras dykpartners även är ute efter knarket. Farliga brottslingar hör talas om planet och får veta att paret vet var det finns. Helt plötsligt befinner sig Jared och Sam i livsfara.
 
 
DATUM: 2013-12-26 / TID: 01:35:02
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"You don't scare me." ♥

 
DATUM: 2013-12-26 / TID: 01:09:00
KATEGORI: Jag älskar/hatar, Övriga tvserier

OTP #5; Chaire.

Ändå från det ögonblicket jag först såg dem ihop när jag för första gången såg Lost i sommar 2012, visste jag direkt att de skulle bli mitt OTP av alla otps i serien vilket det också blev! De är och kommer alltid att vara mitt 1a OTP i serien. Deras sak om jordnötssmör är seriöst det sötaste i hela serien och de är även också den mest perfekta lilla familjen på ön! I'll always ship and adore them so hard! (varning för spoilers resten av inlägget om ni har planer på att se serien!) ♥
 
Det är inte en passionerad romans eller nån sexuell spänning mellan dem. Men deras förhållande var allt annat än det ändå - den var söt, bristfällig och intim. Medan alla gör en så stor grej om Jack/Kate/Sawyer triangeldrama eller Suns och Jins oroliga äktenskap, medan Jack och Kate var upptagna med att spana in varandras rumpor och medan Sun och Jin argumenterade, blev en heroinberoende före detta rockstjärna och en snart ensamstående mamma förälskade.
 
Från den allra första natten av krachen, från det ögonblicket som Charlie såg henne från andra sidan på stranden - ett ögonblick som han senare erkänner är det största ögonblicket i hans liv - hade de något. Charlie hade levt hela sitt liv i tron att han var värdelös, att ingen behövde honom och så här fanns en ensam flicka. En flicka med skuld, ilska och tvivel, som skulle bevisa honom fel. Claire övergavs av de två viktigaste män i hennes liv - hennes biologiska pappa och fadern till hennes ofödda barn - och sågs som svag, som en börda. Hon behövde någon att få henne att skratta och agera som om det inte fanns någon bula på hennes mage och Charlie gav henne det.
 
Han hjälpte henne med tvätten, han väntade på att hon skulle vakna upp efter att hon svimmade, han fick henne att föreställa sig jordnötssmör, han gjorde te till henne, han skämtade med henne, han tröstade henne när hon hade mardrömmar och han gick efter henne i djungeln när hon stormade ut, arg på världen. Och då direkt efter när hon kidnappades och sedan återvände med minnesförlust, tillbringade Charlie all tid åt att försöka få henne att komma tillbaka, för att hitta ett sätt att nå henne igen. Efter att Charlie sköt hennes kidnappare och led av posttraumatisk stress, var Claire vid hans sida, tröstade honom. Charlie var där när hennes barn föddes, han sov i hennes tält med dem, räddade hennes barn när han kidnappades.
 
När Claire upptäckte att Charlie hade gömt en hemlig statyr av heroin - som han inte hade använt, men ändå bar med sig hela tiden - sparkade hon ut honom. Charlie, efter att utan framgång ha försökt be henne att ta honom tillbaka, gjorde något mycket modigt och moget; han lät henne göra sin egen grej. Han lät henne gå och tänkte att hon skulle en dag komma tillbaka till honom, men han lät henne göra det på sina egna villkor. Och hon kom tillbaka. Hon höll hans hand på en begravning, lät honom ge henne och barnet vaccin och slutligen kysste honom vid brasan i en av de sötaste stunderna i serien.
 
Deras kärlekshistoria slutar på det mest passande sätt; Charlie, som aldrig var en hjälte, dör i att han offrar sig själv för att rädda Claire, hennes barn och resten av hans vänner. Det var den enda verkliga förlusten som fick mig att gråta floder. Men i livet efter detta, allt som behövdes var en blick, förälskade de sig igen och kunde slutligen gå vidare till evig lycka. (Översätt från ett inlägg på tumblr här)
 
Även om jag blev så jävla ledsen och förkrossad över Charlies död när jag såg serien första gången, så var jag ändå på vis och sätt nöjd med hur det slutade för dem. Jag menar, de återförenades ju ändå senare i efterlivet. Det är bättre än ingenting. Så jag tycker därför att det slutar så passande för dem (jag hade självklart tyckt tvärtom om de inte hade återförenats i slutet). Så nu förstår ni varför de är mitt OTP! Allvarligt talat, hur kan man inte älska dem? De är så fina och perfekta ihop - och också den mest perfekta lilla familjen på ön med Aaron! Och förlusten av Charlie kommer alltid att vara den sorgligaste händelsen i hela serien för mig. Their love is the most pure on the show!
DATUM: 2013-12-25 / TID: 23:17:41
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x11 Going Home.

Ursäkta mig för ett väldigt sent inlägg, men bättre sent än aldrig eller hur? Jävlar, vilket avsnitt det var alltså! Det var så sjukt bra och spännande! Säsongens bästa avsnitt hittills! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Äsch vad hemskt det var att se på när Emma och Henry var tvungna att säga hejdå till alla. Mycket tårar här och där, till och med jag själv verkligen grät floder också. Och ännu värre var att de inte skulle ha några minnen av sin familj alls medan familjen befinner sig i sagolandet och Emma och Henry är i New York och lever livet. Det var jobbigt att se. Och på tal om goodbyes, jag älskade scenen med Hook och Emma. Åh, de var så fina! Hur kan man inte shippa dem liksom? Och det bästa var att Emma sa "Good" med tårar i ögonen. Hon sa inte "Okay" eller något annat, bara "Good". Det betyder att hon inte vill han ska glömma henne. Så fint! :')
 
Åh vilken chock jag fick när Rumple "dog" tillsammans med Peter Pan! Fy och äsch, vad hemskt det var att se när Belle bröt ihop att jag grät också! Men jag tror inte att Rumple är död, därav citattecknet. Men Pan? Det är nog ingen tvekan om att han verkligen är död med tanke på att han hade en kniv i sin rygg när båda försvann upp i rök. Men jag hoppas att han inte heller är död, för han är ju en av mina stora favoriter i serien! Jag håller tummarna väldigt hårt på att Pan också kommer att klara sig! Men om inte, så slutar jag ändå inte att se serien. Det finns ju andra bra saker också. Åh jag kommer att sakna Pan så jävla jättemycket om han verkligen är död. Åh hoppas inte!!! Det pratas om en spinoff med honom. Jag hoppas att det besannas i framtiden för jag vill se mer av honom! ;)
 
Och så sist men inte minst... ETT ÅR HAR GÅTT!? Vilken chock jag fick! Men samtidigt älskade jag det fullkomligt! Det var ju riktigt intressant! Men det var inte det som var det bästa. Det bästa var twisten alldeles i slutet.
När det knackade hemma hos Emma, visste jag bara att det var Hook. Jag hade på känn hela tiden att det var han som knackade. Jag bara visste, så mycket som jag älskar Captain Swan. Och mycket riktigt när Emma öppnade dörren, så stod han där! Hela han bara lyste upp i ett leende när han såg henne och sa "Swan." Jag blev så obeskrivligt jävla glad att se honom och att det var just han som stod där! Och att han lyste upp i ett leende bara av att se Emma igen efter ett år!? Åh jag bara dog! Och när Hook försökte sig på en true love kiss och att Emma sparkade honom mellan benen som en reaktion? Haha, det var det bästa! Jag skrattade så mycket, men åh stackars Hook också haha. Oavsett med minnen eller ej, så älskade jag scenen fullkomligt.
Och också att Hook aldrig gav upp och letade efter Emma i ett helt år!? Det var ju bara så underbart, så fint! Han älskar verkligen henne! Men samtidigt har jag några frågor: Hur minns Hook Emma och varför? Varför skickade de honom istället för Neal? Hur hittade Hook henne till slut? Hur kom det sig? Vad hände under ett år?
Och viktigast av allt, vad menade Hook när han sa att Emmas familj är i fara!? Vad spännande det ska bli!
 
Det pratas också överallt om hurdan Emma besvarar Hooks kärlek eller inte då true love kiss inte fungerade på henne. Jag måste bara kommentera det hela. Har ni glömt vad som hände med Charming & Snövit och Rumple & Belle?
När Snövit inte mindes Charming, så försökte han också med en true love kiss - som inte fungerade. Detsamma hände med Belle när Rumple försökte samma sak. Så att Hooks true love kiss inte fungerade på Emma beror på att hon INTE minns honom liksom som Snowing och Rumpbelle! Så det måste därför inte betyda att hon inte besvarar Hooks kärlek.
Hur dumma kan folk vara i huvudet egentligen som ens fortsätter att diskutera om det när de vet att exakt samma sak har hänt Snowing och Rumpbelle? Det är bara att vänta tills serien återvänder igen, då får ni svar om Captain Swan är true lovers eller inte. Hur som helst ska det bli så spännande att se på vilket sätt Emma kommer att minnas Hook. Snövit mindes Charming igen när han tog en pil för henne, om jag inte har fel. Belle mindes Rumple igen när hon drack nåt dryck.
 
Det är bara så oerhört jobbigt nu att behöva vänta tills mars efter en sådan cliffhanger!!! Jag hatar det, så som spännande det slutade! Jag kan knappt bärga mig till dess!
DATUM: 2013-12-24 / TID: 02:05:54
KATEGORI: Allmänt

Vad vill ni ha?

Inför det kommande året vill jag be om er önskningar. Vad vill ni att jag ska förbättra på i min blogg eller vad vill ni se mer i 2014? Tex att jag ska skriva sammanfattningar av ett nytt avsnitt snabbare än jag brukar kanske? Eller att jag ska skriva flera listor om vad som helst från film- och serievärld? Att jag ska uppdatera bättre? Eller skriva mer om mig själv? Eller... ja vad ni än vill ha, det kan vara vad som helst. Så ska jag se till att göra som ni önskar ;)
DATUM: 2013-12-24 / TID: 00:21:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Nästa maratonprojekt: Lost.

Jag blev klar med Gossip Girl maraton för nån vecka sedan. Gud vilka minnen jag fick medan jag tittade - jag hade samma känsla som jag hade när jag följde serien under fyra års tid från början till slutet. Det var som om jag såg serien på nytt igen. Jag blev kär i Chuck och Blair på nytt. De är och kommer alltid att vara en av mina största ships. Nu står Lost på tur som mitt maratonprojekt! ;)
Lost såg jag för första gången i sommar 2012 och eftersom en tjej nämnde om serien i seriegruppen på facebook blev jag plötsligt sugen på att se om den igen nu! Jag har glömt en hel del i serien - inte så konstigt faktiskt då jag bara hade sett alla avsnitt en enda gång - så det var ju bara en perfekt tid att se om den nu. Och jag planerar att se om den flera gånger till i framtiden absolut för den är ju en av de bästa serierna som nånsin har skapats! Jag måste skaffa mig en samlarbox snart! ♥
DATUM: 2013-12-22 / TID: 22:07:06
KATEGORI: Film

Bio: The Hobbit The Desolation of Smaug (2013).

Igår såg jag och mina sex kompisar äntligen den andra delen i 3D på bio! Jag gick in med skyhöga förväntningar och kom ut med ett stort leende på läpparna! Den var över förväntan, den levde upp till mina förväntningar!
Den var verkligen jävla skitbra! Tusen gånger bättre än ettan och så mycket mer spännande. Det hände så himla mycket så det var aldrig en tråkig stund alls! Och att filmen var 161 minuter kändes knappt! Den kändes mer som bara en timme typ, den tog slut för fort - och det slutade också alldeles för spännande. Jag bara "Nej, det kan inte sluta så där! Jag vill se mer!"
Legolas var bland de bästa med filmen! Orlando Bloom var helt perfekt i sin roll som alltid. En sann badass och att han är snygg är bara en bonus! Han är och har alltid varit min absolut favorit - så det var bara ett stort plus att de tog in honom i filmen (också i den tredje och sista filmen som kommer nästa december) trots att han inte ens är med i The Hobbit böckerna. Det är ju bara underbart! Och det var inte bara han som var bland de bästa med filmen, det var Tauriel också som inte heller är med i böckerna. Hon har blivit min favorit nu också. En helt fantastisk badass girl! Brilliant skådespel av Evangeline Lilly till och med! Och jag älskade Kili och Tauriel.
Eller rättare sagt, så älskade jag inte bara Legolas och Tauriel utan också allt annat i filmen! Och då menar jag verkligen allt. Jag älskade varenda sekund av filmen. Den var bara så sjukt spännande och fullt av action hela tiden. Den vinner årets bästa film utan tvekan! ;D
Älskar ni The Lord of the Rings, så är The Hobbit ett absolut måste också! Jag rekommenderar båda varmt!
 
En av mina favoriter...
Legolas: And what is this horrid creature? An orc mutant?
Gloin: That's my wee lad Gimli!
DET KÄNNS ÖVERALLT! Legolas visste ju inte just då att Gimli skulle komma att bli hans bästa vän i framtiden (alltså i LOTR), därför känns det överallt :')
 
 
DATUM: 2013-12-21 / TID: 11:46:49
KATEGORI: Allmänt

Vetlanda (mobilblogg).

Hej! Jag vill bara säga att jag är i Vetlanda hos Ida över helgen så det är inte troligt att jag bloggar under tiden då det är fullt upp här hela dagen. De fyra killarna håller på att ordna och fixa julmat nu medan vi tre tjejer är iväg på ett snabbt ärende. Vi ska ha julbord och senare ikväll ska vi alla se The Hobbit på bio! Spännande! Sammanfattningen av Once Upon a Time senaste avsnitt och en recension om The Hobbit kommer på söndag. Ni får ha en trevlig helg! ;)
DATUM: 2013-12-19 / TID: 19:48:00
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time, The Originals, The Vampire Diaries, Övriga tvserier

They ruin my life.


Francis och Mary har nu blivit ett av de paren som förstör mitt liv. Jag såg det senaste avsnittet igår och det var så heartbreaking! Det var hemskt att se! Jag kan inte föreställa mig det brustna hjärtat som h*n måste ha fått! Det fick mig att tänka på ett annat par som också hade ett likadant slut och som inte har setts sen dess - ett par som också förstör mitt liv (Revolution 1x19). Men allvarligt talat, jag måste bara tjata lite till; de är helt underbara! Hur kan man inte älska dem liksom? De är en av de största ships nu som jag har - tillsammans med Klaroline, Stelena, Captain Swan, Naley och Chair. Och för att inte tala om denna scenen som är bland de vackraste jag sett, jag behöver inte förklara varför för dessa gifs säger mer än 1000 ord. Och en sak till; det bästa är också att Toby Regbo och Adelaide Kane, som spelar paret, verkar dejta i verkligheten vilket är roligt tycker jag! Now I'm waiting until the show comes back in January! Hurry up!
DATUM: 2013-12-17 / TID: 21:57:54
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Frary is just perfect! ♥

 
Nu har jag sett de sex första avsnitten av Reign - och jag har fortfarande inte bytt åsikt om Francis och Mary. Jag älskar dem! Bara så jävla fina! Jag shippar dem mer och mer för varje avsnitt som går! De är så underbara tillsammans, de är bara så perfekta! ♥
DATUM: 2013-12-17 / TID: 09:45:15
KATEGORI: Allmänt

Lidl.

OMG sjukt! Jag måste berätta något! Igår när jag handlade frukost/kvällsmat på Lidl för denna veckan, så betalade jag 95 kr (jag hade 135 kr). Då skulle jag ha 40 kr kvar idag. Men gissa vad? Jag kollade just på swedbank nyss bara för att jag ville ha ett exakt belopp innan jag skulle köpa lunch senare idag. Och ja gissa igen vad? Det går att jag har 135 kr! De har alltså inte dragit 95 kr från mitt kort trots att det stod på kortläsaren vid kassan att jag hade betalat det beloppet. HAHAHA, ett stort misstag från dem! Tack så mycket att jag fick det gratis ;)
DATUM: 2013-12-16 / TID: 21:35:27
KATEGORI: Allmänt, Once Upon a Time, Övriga tvserier

Bosses.

Jag är på vandrarhemmet Bosses i Malmö nu och har det trevligt här. Jag har minsann fått ett mycket snyggare och större rum än det senaste rummet som jag bodde på när jag var här sist i augusti, det är bara härligt! ;)
Jag såg midseason av Once Upon a Time för andra gången nyss, första gången var i morse innan jag åkte till Malmö. Bara för att den var ju så himla jävla bra! Verkligen helt galet bra avsnitt med ett oväntat twist! Det är utan tvekan säsongens bästa avsnitt hittills! Alltså den var bara WOW! Sammanfattningen kommer imorgon eller onsdag. Sedan såg jag också 3x07 när den gick på TV11 kl 20:00.
Jag ska lägga mig tidigt idag. Jag har ju knappt sovit i natt som jag sa i det förra inlägget, men först ska jag se 1x02 av Reign! Sen är det sleeptime! God natt och sov gott ;)
DATUM: 2013-12-16 / TID: 14:57:27
KATEGORI: Allmänt

I'm in Malmö.

Jag är i Malmö nu, det har jag varit sen jag kom fram kl 09:47. Det går bara bra nu. Men jag längtar tills jag kan få gå hem till vandrarhemmet för allt jag bara tänker på nu är att ta en liten tupplur. Jag är så jävla trött att mina ögon är lite suddiga. Jag sov knappt nåt alls i natt. Jag kanske bara sov i 30 minuter upp till en timme, inte mer än så. Jobbigt läge! Fast det var faktiskt lite mitt val också. För när jag har försökt sova i flera timmar, bestämde jag mig till slut att det var nog lika bra att jag höll mig vaken tills idag ikväll så att jag då kan sova lättare. Jag längtar dit redan. Men till dess får jag bita ihop ;)
DATUM: 2013-12-15 / TID: 21:36:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Reign.

Helvete! Jag som tänkte vänta med Reign ett tag, men av nån anledning kunde jag plötsligt inte hålla mig längre. Så jag såg det första avsnittet idag och jag gillade det massor! Tack för det, tumblr!
 
När serien kom, var jag inte intresserad alls för jag tyckte den såg lite tråkig ut. Och inte förrän ett par veckor senare när jag råkade se några gifs med Francis och Mary på tumblr, jag tror det var deras första kyss då, började jag plötsligt bli intresserad av serien och jag började till och med shippa dem lite också trots att jag inte ens hade sett ett enda avsnitt av serien. Jag är ju verkligen en riktigt stor sucker för kärlek och ships - och det såg ut som en vacker kärlekshistoria med dem två. Men trots det valde jag att vänta lite till ändå. Fråga inte varför, för jag vet helt enkelt inte. Jag ville bara vänta, haha.
Ju flera veckor gick, desto flera gifs såg jag med Frary och jag började shippa dem mer och mer. Så till sist idag när jag såg några gifs med dem igen, var det droppen. Jag kunde inte hålla mig längre. Så jag satt på det första avsnittet direkt, som sagt.
 
Och jag gillar den verkligen! Jag blev glatt överraskad, serien är ju rätt bra. Hur kunde jag tycka att den var tråkig när den kom? Hur kunde jag döma den direkt fast jag inte såg ett enda avsnitt? Vad i all friden tänkte jag på egentligen, att döma direkt? Haha! Så jag ska titta ikapp innan serien återvänder i januari igen efter uppehållet. Spännande det ska bli! ;)
Och på tal om ships. Jag shippar Francis och Mary fortfarande efter att ha sett piloten! Men jag måste erkänna att jag gillar Bash och Mary också. Men inte som jag gillar Francis och Mary, jag gillar dem mer. Jag vill gärna förklara varför, men eftersom jag har bara sett piloten så är det nog bäst att jag avstår tills jag har sett alla avsnitt innan jag kan säga något. Det kan ju hända att jag ändrar åsikter, man vet aldrig ;)
DATUM: 2013-12-15 / TID: 15:36:37
KATEGORI: Film

Insidious Chapter 2 (2013).

I fredag såg jag äntligen den efterlängtade filmen Insidious Chapter 2! Som jag har väntat länge! Innan jag såg den, hade jag höga förväntningar - och den levde upp till dem som jag tackar för!
Den var ännu bättre, läskigare och mer spännande än den första att jag nu har sett den tre gånger. Jag hoppade till flera gånger. Särkilt vid en scen blev jag verkligen skiträdd att jag nästan ramlade av soffan. Varför? Jo, för att min pappa helt plötsligt dök upp i vardagsrummet som var nersläckt vid exakt perfekt tajming. Mitt hjärta slog så hårt och snabbt. Det hände nåt verkligen läskigt i filmen samtidigt som pappa plötsligt dök upp, så att när jag hoppade till på grund av det var jag två gånger mer räddare än normalt. Tack för det, pappa! ;)
Men annars var filmen verkligen grymt bra som jag lätt kommer att se flera gånger till! Jättebra agerat av dom som spelar familjen Lambert och även Dödens moder och Parker Crane! Känner ni till Paranomity Activity? Glöm den! Den är så pinsamt dåligt enligt mig (har bara sett ettan och den sög så hårt att jag inte ska se resten). Titta på Insidious istället, den är en hundra gånger bättre skräckserie! Jag kan knappt bärga mig tills trean som kommer i 2015 för att det slutade så himla spännande! ;O
 
Familjen Lambert har gått vidare och flyttat från huset där allt började men
de är inte ensamma då samma vålnad följer efter dem...
 
 

DATUM: 2013-12-14 / TID: 20:48:00
KATEGORI: Random

Ny design!

Jag skulle egentligen inte byta design förrän efter nyår som ett sätt att fira det nya året - men jag valde att tjuvstarta nu för jag kunde inte hålla mig längre. För jag har bara stirrat på denna nya designen i nästan en månad nu. Så jag kände därför till slut att det var nog på tiden för ett designbyte nu haha. Hur länge jag lyckades behålla förra design är ett nytt rekord - för hittills har jag ju alltid bytt efter typ bara en månad, men nu hade jag haft förra design från augusti tills idag. Bravo! Men det är ändå dags för en ny design nu, känner jag. Jag har flyttat förra design till min förra blogg om ni vill veta vad jag har gjort med designen. Vad tycks? :)
 
Denna är en gratis design, förresten. Jag har bara bytt header, lagt in gifs under header (kommer att ändra ibland), lagt in några gifs i meny, ändrat kategorierna i ordning, bytt typsnitt plus färg på inläggen, fixat så att alla bilder jag laddar upp i inläggen blir automatiskt 800px för att passa och även fixat så att det snöar :)
DATUM: 2013-12-14 / TID: 14:04:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Äntligen!

 
Kom ni ihåg att jag sa att jag skulle vänta med att se Beauty and the Beast säsong 2? Tills den skulle komma på sjuan? Nu vet jag äntligen när! Den 9 januari kl 22:00 ska jag sitta bänkad framför tvn! Jag ser fram emot det!
The Vampire Diaries spinoff-serie The Originals kommer äntligen till svensk tv den 16 januari kl 21:00 på TV11. Jag kommer också att sitta bänkad då! Varför inte liksom? Den är ju en av de bästa just nu, etta till och med! Så det skadar inte att se om avsnitten igen! ;)
Och nu vet ni varför jag är efter i Supernatural säsong 9. Svensk text har plötsligt inte kommit från översättaren till avsnitt 4-9 (serien är en av de få som jag bara ser med svensk text), så jag var därför tvungen att se serien på tvn istället när säsong 9 hade premiär på TV11 nyligen. Serien åkte dock precis på uppehåll och kommer tillbaka den 16 januari igen. Kan knappt bärga mig tills dess att se fortsättningen ;)
White Collar ska jag också se fast jag inte har sett hela säsongerna 2-4 (har faktiskt sett flera avsnitt av dessa säsongerna när de var på tv, men inte alla), men vem bryr sig? Det är svårt att slita sig ifrån Matt Bomer och serien är ju bra! ;)
DATUM: 2013-12-14 / TID: 02:03:00
KATEGORI: Allmänt

Malmö.

Under de 1,5 veckorna kommer jag att ha fullt upp!
Nu på måndag ska jag åka till Malmö och vara där tills fredag för att vara med de andra deltagarna - precis som jag gjorde i augusti. Vi kommer att ha julbord på onsdag. Och jag kommer att bo på samma vandrarhem som sist vilket betyder att det blir inget problem med internet, härligt! Och jag kommer även göra två studiebesökor, en på ett äldrehem och en på daglig verket då jag är intresserad av praktik.
Och sen när jag är hemma igen i Vaggeryd på fredag kl 18:05, kommer jag bara att vara hemma en väldigt kort stund. För redan kl 18:22 ska jag åka till Vetlanda (såväl om tåget från Malmö och från Alvesta inte blir sen eller nåt). Jag ska sova över hos Ida över helgen och då ska vi ha julbord med många andra. Och sen kanske efter julbordet ska vi iväg och se The Hobbit på bio i antingen Jönköping eller Vetlanda!
Och sen på tisdag är det julafton, då blir det att fira med familj och släkt som vanligt! Hoppas att jag får vad jag har önskat mig: pengar, en tatuering som de ska betala och en vetekudde till mensvärk plus bio presentkort ;)
DATUM: 2013-12-13 / TID: 01:31:00
KATEGORI: Film

Reaction to Reaction of 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' trailer.


Hahaha, de är bara så himla söta! :')
DATUM: 2013-12-13 / TID: 00:12:00
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time

Captain Swan ♥

DATUM: 2013-12-12 / TID: 23:37:00
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x10 The New Neverland.

Jag såg det senaste avsnittet av Once Upon a Time 3x10 The New Neverland i måndags - och vilket grymt bra avsnitt! Alltså säsong 3 blir ju bara bättre och bättre! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Åh, vad härligt det var att se när alla till sist kom hem till Storybrooke. Hur de andra samlades på plats för att välkomna dem, hur alla gick av Hooks Jolly Roger i slowmotion, hur alla kramade om varandra, alla glada ansiktsuttryck, underbara återföreningar osv! Det var bara glatt hela tiden, det var bara så underbart att se! Och hur Snövit sa till Regina om att hon var en hjälte som hjälpte dem hem. Det var bara så fint! :')
 
Nu vill jag börja med Peter Pan och Henry. Ja, vart ska man börja? Det var så jävla konstigt att se när Henry i Pans kropp kramade Emma, Charming, Snövit, Regina och Neal när de vuxna förstod att de unga hade bytt kroppar. Men Robbie Kay var fantastisk på att spela Henry som förväntat! Och Jared Gilmore som Peter Pan? Usuelt! Herregud. Ville nästan bara skrika när han försökte se ond ut. Han lyckades inte så bra. Han lyckades bara bra vid EN ENDA stund och det var i Henrys rum när Pan satt där på sängen och läste i boken och Regina sa att det hade hänt nåt. Då var han bra. Men resten? Bara usuelt och pinsamt skådespel.
 
Det var så härligt att Eric och Ariel äntligen träffades till sist. Det var en jättesöt scen när de återförenades och kysstes. Det var så otroligt fint! :')
 
Hook, åh stackars Hook. Det måste vara jobbigt för honom att tro att han inte har en chans med Emma. Han har visst en chans, kanske till och med en bättre chans än vad Neal har, men jag bara önskar att han slutar se ner på sig själv. Han är INTE en dålig man som han tror att han är. Han är en bra man, en man of honor. Men det var ändå så fint och osjälviskt av honom det han sa till Neal. Jag menar, han sa ju att han skulle slåss för henne när de var i Landet Ingenstans - och han KOMMER att slåss för henne - men han valde att inte börja direkt nu när de äntligen är hemma i Storybrooke. För han vill att Emma ska få chansen att umgås med Henry och sin familj först, nu när de är hemma igen utan att hon ska behöva hantera att Hook och Neal slåss över henne i varenda sekund.
Han gör det här för Henrys skull, som han vet är viktig för Emma. Och hon är viktig för honom, så därför är Henry på vis och sätt också viktig för honom. Och också minns du "When I win your heart, Emma, and I'll win it. It will not be because of any trickery. It will be because you want me"? Han vill inte att Emma ska välja honom på grund av nåt trick som till exempel att Hook slåss över henne. Han vill att hon ska välja honom för att hon vill ha honom. Så! Han kommer alltid att sätta Emma före sig även om det betyder att han kan bli sårad i slutändan.
 
Och vad gjorde Neal efter det Hook sa? Jo, han blev självisk och bjöd ut Emma på en date direkt. Vad fan? Kunde han inte ha väntat lite som Hook gör? Bara så själviskt. Jag gillar Neal ja, men inte med Emma tyvärr. Han förtjänar henne inte. Ledsen, men jag kan bara inte shippa dem. Det kan jag aldrig göra. Noll kemi romantiskt, allt de bara har är vänskap-kemi i mina ögon. Också kan jag inte shippa dom efter det han gjorde mot henne för 11 år sedan och efter Tamara.
Men Tamara är den största orsaken. Varför? Jo, när han och Emma träffades igen i New York var han lyckligt förlovad med Tamara och han älskade henne väldigt mycket. Tills han fick reda på att deras kärlek bara hade varit falsk hela tiden, då ville han helt plötsligt ha Emma. Plötsligt var han så "in love with" henne. Som om han aldrig nånsin hade älskat Tamara. Han bara kom över henne så fort, i samma sekund som han fick reda på att hon var falsk. Inte så jävla rimligt alls. Förlåt mig, Swanfire-fans, men det här är vad jag tycker. Därför har jag svårt för Neal och Emma ihop.
 
Hahaha, jag älskade scenen när Hook och Tinkerbell sprang ut och Emma frågade "Wait, were you two...?" Det var så tydligt att Emma var svartsjuk. I loved it! Och jag skrattade mycket när Tinkerbell sa nej och Hook sa kanske. Och Hooks ansikte sa allt "Är du svartsjuk än?" Haha ;D
Och en sak till... snälla säg inte att jag är den enda som märkte vad Hook gjorde på restaurangen med en av dvärgarna? När dvärgen höll på att nysa, då tog Hook upp sin krok till hans näsa för att stoppa honom från att nysa. Märkte ni det också? Jag skrattade mycket då och kunde inte sluta i ett par minuter xD
 
Och så i slutet... shit!!!! Pan ska släppa en förbannelse. Det låter inte bra, inte bra alls! Hur ska detta sluta nu? Så spännande! Det suger bara att nästa veckas avsnitt är årets sista avsnitt innan serien åker på tre månaders uppehåll. Åh, hur ska jag orka vänta tills mars 2014!
 
Och höjdpunkten i detta avsnittet är....
Emma: Sure you don't have other reasons for pushing me toward Neal?
Charming: Like what?
Emma: I don't know. Keeping me away from Hook?
Charming: You think I'm interested in Hook? Emma, I'm a married man!
 
Jag kan knappt bärga mig tills nästa veckas avsnitt som även är årets sista avsnitt av serien innan juluppehållet! Serien kommer inte tillbaka förrän den 9 mars 2014. Åh, hur ska jag orka vänta!?
DATUM: 2013-12-11 / TID: 02:22:00
KATEGORI: Revolution

Monroes son i 2B.

Nu är det bekräftat vem som kommer att spela Monroes son! Det är Mat Vairo som får äran att spela Monroes son vid namn Connor när Revolution fortsätter med sin säsong 2 i januari. Det ska verkligen bli så spännande när serien återvänder och man får se Monroe att äntligen träffa hans son efter alla dessa år!
Man har också blivit lovad att gänget från säsong 1 - som Monroe, Miles, Rachel, Charlie, Aaron, Tom, Jason bl.a - ska återförenas snarast i den andra halvan för att jobba tillsammans mot the bad ones. Åh, jag får fjärilar bara av att tänka på en förhoppningsvis fin reunion mellan Jason och Charlie som jag aldrig slutade att älska.
Åh, jag ser så fram emot att se dom och gänget tillsammans igen. Det ska bli så spännande! ;D
DATUM: 2013-12-10 / TID: 15:48:46
KATEGORI: Film

'The Hobbit: The Desolation of Smaug' trailer.

Äntligen är den här imorgon! Jag kommer se den på bio med mina kompisar, men när är inte bestämt ännu. Det blir troligen nu i helgen, åh jag längtar som en galning nu! Har väntat i ett år sen ettan! ♥
DATUM: 2013-12-10 / TID: 15:04:04
KATEGORI: Citat, Gifs, The Vampire Diaries, Tidsfördriv, listor

#9; topp tio bästa kärleksförklaringar.

"Han är din första kärlek. Jag vill bli din sista, hur lång tid det än tar."
- Klaus till Caroline, The Vampire Diaries säsong 4 avsnitt 23.
 
Det är en väldigt enkel kärleksförklaring, men ändå en av de bästa som jag nånsin sett. Mycket för att Klaus faktiskt är villig att vänta på Caroline hur lång tid det än tar. Det får gärna ta typ 300 år, han väntar ändå på henne. Därför är det en av de bästa kärleksförklaringarna jag sett! ;)
#10
DATUM: 2013-12-09 / TID: 23:36:00
KATEGORI: Film

White House Down (2013).

Jag såg just White House Down nyss och jag älskade varenda minut! Så här ska fanimig en actionfilm vara! Den är en av de bästa actionfilmerna jag nånsin sett och som jag lätt kommer att se om och om igen!
Det hände saker hela tiden under de två timmarna och elva minuterna och då menar jag verkligen hela tiden! Inte en endast tråkig stund alls! Så sjukt spännande och så jävla bra film, verkligen! Det fanns lite humor också ibland där jag bara brast ut i skratt. Jamie Foxx, Channing Tatum och flickan, som spelar dottern, rockade fett i sina roller! Och Rachelle Lefevre var fantastisk också även om hon bara var med några väldigt korta scener. Och sist men inte minst, så tycker jag att James Vanderbilt gjorde ett utmärkt val ang vem som fick bli hjälte i slutet. Och för att inte tala om den överraskade twisten också i slutet som jag inte alls förväntade mig!
Jag rekommenderar den starkt om ni gillar actionfilmer eller om ni bara råkar gilla nån av skådisarna här. Så vänta inte länge till, gå och se den nu! ;)
 
Polisen John Cale har just nekats sitt drömjobb på Secret Service: att skydda president James Sawyer. För att inte göra sin dotter besviken med den dåliga nyheten tar han med henne på en rundtur i Vita Huset. Samtidigt omringas byggnaden av en tungt beväpnad paramilitär grupp. När det utbryter kaos och tiden innan landets regering faller blir knapp, är det upp till Cale att rädda sin dotter, presidenten och landet.'
 
 
DATUM: 2013-12-08 / TID: 22:52:00
KATEGORI: Citat, Gifs, The Vampire Diaries, Tidsfördriv, listor

#10; topp tio bästa kärleksförklaringar.

"Vad jag tänker säga nu är förmodligen den mest själviska saken som jag någonsin har sagt i mitt liv. Men jag måste bara säga det en gång. Du behöver bara höra det. Jag älskar dig, Elena. Och det är för att jag älskar dig som jag inte kan vara självisk med dig, varför du inte kan veta detta. Jag förtjänar dig inte, men det gör min bror. Gud, jag önskar att du inte måste glömma det här, men du måste.
- Damon till Elena, The Vampire Diaries säsong 2 avsnitt 8.
 
Jag är INTE och har ALDRIG varit ett fan av Damon och Elena även om jag gillar dem ibland - men jag tänker inte förneka att den här är tveklöst en av de bästa och finaste kärleksförklaringarna jag nånsin sett och att scenen även är en av mina absoluta favoriter med dem :)
DATUM: 2013-12-07 / TID: 16:00:00
KATEGORI: Allmänt

Min helg i Örebro.

Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag är i Örebro just nu. Jag kommer att vara borta hela helgen och bara ha kul med mina kompisar så det blir ingen bloggning för min del! Ni vet väl vad nattcup är? Isåfall ska jag på den och vi ska även till Marieberg också och shoppa. Vi ska kanske till krogen också. Det ska bli kul! Jag är tillbaka igen på söndag kväll. Ni får ha en trevlig helg ;)
DATUM: 2013-12-07 / TID: 06:41:47
KATEGORI: Film

The Amazing Spider-man 2 trailer.

Jag har totalt missat att trailern har kommit men nu såg jag den nyss! Jag älskade ettan så jag ser verkligen fram emot den här tvåan! Den ser ju riktigt spännande ut. Jag längtar tills den har premiär i sommar 2014! ♥
DATUM: 2013-12-06 / TID: 23:23:24
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Tidsfördriv, listor, Under the Dome

#1 Veckans serietips.

Först ut som veckans serietips är Under the Dome. Jag har alltid älskat filmer baserad på Stephen King böcker så när jag fick reda på några dagar innan premiären i juni 2013 att Under the Dome var en av hans verk, då var det ingen tvekan alls om att jag skulle se den.
 
Jag såg fram emot den, jag hade höga förväntningar och jag fastnade direkt i piloten. Det kan ta några avsnitt innan man kommer in i serien helt så döm inte efter bara ett avsnitt. Den blev en av stora favoriter efter några avsnitt. Absolut en sevärd, fantastisk tvserie som jag har sett tusen gånger och kommer se tusen gånger till! Om ni gillar mysterium, spänning, cliffhangers, drama, kärlek, intressanta karaktärer, hjältar, skurkar, fina ships (speciellt Barbie och Julia) osv, då rekommenderar jag verkligen denna serie! Absolut sevärd, som sagt ;)
 
Serien är baserad på en roman av Stephen King med samma namn. Serien handlar om småstaden Chester's Mill i Maine som blir instängd under en gigantisk bubbla. Invånarna blir helt isolerade från resten av världen. Ingen kan komma ut och ingen kan komma in. Nu måste de försöka att överleva. Det skapar panik i staden och snart börjar alla visa sina värsta sidor. Låter den intressant? Isåfall gå och börja se den nu innan säsong 2 kommer i sommar 2014 ;)
 
Hur kan man inte älska den här mannen? En snygg hjälte som man bara måste älska och heja på!
 
  
Hur kan man inte älska detta fina paret? Ett bra skäl nog att se serien om man gillar ships!
 
DATUM: 2013-12-06 / TID: 13:23:35
KATEGORI: Random, Tidsfördriv, listor

Kan vara världens bästa frieri! :')

 
DATUM: 2013-12-06 / TID: 13:11:07
KATEGORI: Leo, Random, Tidsfördriv, listor

"Hur kunde du?" av Jim Willis.

När jag var valp underhöll jag dig med mina egenheter och fick dig skratta.
Du kallade mig ditt barn, och trots antalet skor jag tuggade sönder och några totalförstörda kuddar blev jag din allra bästa vän.
När jag var ”dum” hund, pekade du ditt finger mot mig och frågade: ”Hur kunde du?” men sedan veknade du och la mig på rygg och gosade med mig.
Det tog längre tid än väntat för mig att bli rumsren, för du hade väldigt mycket att göra, men vi klarade det tillsammans.
Jag kom ihåg nätterna när jag låg tätt vid din sida och lyssnade på din snarkande, lyssnade på dina lugna andetag och hemliga drömmar, och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än såhär.
Vi gick långa promenader i parkerna, åkte långa bilturer och stannade för att äta glass.
(jag fick bara våfflan för ”glass är inte bra för hundar” sa du), jag tog långa tupplur i solen då jag väntade på att du skulle komma hem vid slutet av dagen.
Så småningom började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din karriär, och la mycket tid på att leta efter en människovän.
Jag väntade tålmodigt, tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina besvikelser, klagade aldrig på dåliga beslut, jag viftade på svansen och visade glädje då du kom hem, och jag blev lycklig för din skull när du blev kär.
Hon, numera din fru, är inte ”hundmänniska”, men trots det välkomnade jag henne till vårt hem, visade henne tillit och lydde henne.
Jag var lycklig, därför du var lycklig.
Sen kom människobarnen, och jag delade din glädje och lycka.
Jag var fascinerad över deras små fingrar, hur dom luktade och jag ville ta hand om dem också.
Det var bara det att hon och du var oroliga att jag skulle skada dom, och jag tillbringade mesta tiden förvisad till ett annat rum eller en hundbur.
Åh, som jag ville älska dom, men jag blev ”fånge i kärleken.”
När dom blev äldre blev jag deras vän.
Dom hängde i min päls då de försökte stå på egna ben, petade med fingrarna i mina ögon, undersökte mina öron, kysste mig på nosen.
Jag älskade allt som hade med dom att göra och deras beröringar, ditt kel med mig var numera så sällsynt och jag skulle försvara dem med mitt liv om det så behövdes.
Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga andetag och hemliga drömmar, och tillsammans väntade vi på ljudet av din bil på uppfarten.
Det var tider då andra frågade om din hund och du visade stolt det foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig.
De senaste åren svarade du bara ”ja” och bytte sedan samtalsämne.
Jag hade gått från att vara din hund till bara en hund, och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra.
Nu har du en ny karriärmöjlighet i en annan stad, och du och de ska flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna.
Du har tagit det rätta beslutet för din familj, men det fanns en tid då jag var din enda familj.
Jag var jätteglad över bilturen (precis som i början av vårt förhållande) tills vi kom fram till djurhemmet.
Det luktade hund och katt, rädsla, och hopplöshet.
Du skrev under lite papper och sa: ”Jag vet att ni kommer att hitta ett fint hem till henne”.
Dom skakade sina huvuden och gav dig en ansträngd blick.
Dom inser att för en medelålders hund, även med papper så är det nästan omöjligt.
Du var tvungen att ansträngt rycka din sons händer från min päls medan han skrek:
”Nej pappa!!! Snälla, låt dom inte ta min hund!”

Och du var orolig för honom, och vilken hemsk erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap och respekt för liv!
Du gav mig en avskedslapp på huvudet, undvek mina ögon, och artigt vägrade du ta mitt halsband och koppel med dig.
Du hade en tid att passa, och nu har jag en också.
Efter du gått sade de snälla flickorna att du säkert visste om att du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen men att du inte gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem.
Dom skakade sina huvuden och sa: ”Hur kunde du?”

Dom är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter.
Dom matar oss, naturligtvis, men jag tappade aptiten för flera dagar sedan.
I början då någon passerade min bur, pirrade det i magen och jag tänkte och hoppades att allt detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var någon som brydde sig, någon som kunde rädda mig. När jag förstod att jag inte kunde konkurrera med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett hörn och väntade.
Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen, och jag följde henne snällt genom korridoren till ett annat rum.
Ett obehagligt tyst och tomt rum.
Hon satte mig på ett bord och smekte mina öron, sa till mig att jag inte behövde oroa mig.
Mitt hjärta dunkade av förväntan och späning för vad som skulle hända, men det var också en känsla av lättnad. ”Kärlekens fånge” hade nu nått slutet.
Jag var orolig för henne, sådan är min natur.
Bördan vägde tungt för henne och det känner jag till, på samma vis som jag kände till alla dina sinnesstämningar.
Försiktigt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår föll längs hennes kind.
Jag slickade hennes hand på samma vis som jag brukade trösta dig för många år sedan.
Vant stack hon in nålen i min åder.
När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade: ”Hur kunde du?”
Kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa ”Jag är så ledsen.”

Hon kramade mig, och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till att jag kom till en bättre plats, där jag aldrig mer skulle bli ignorerad, slagen, övergiven, eller behöva försvara mig själv – en plats med mycket kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden.
Och med den sista lilla kraften jag hade, försökte jag visa henne genom att vifta på svansen att mitt ”Hur kunde du?” inte var riktat mot henne. Det var dig, min älskade husse som jag tänkte på. Jag glömmer dig aldrig och kommer att vänta på dig i all framtid.
Måtte alla i ditt liv fortsätta att visa dig så mycket lojalitet.

Några ord från författaren;
Fick ”Hur kunde du?” dig att gråta när du läste det, som det fick mig att göra när jag skrev det?
Det är den sammansatta historien om miljoner av ”ägda husdjur” som dör varje år i amerikanska och kanadensiska djurgård.
Den som vill ha denna text är välkommen att använda den för ickekommersiellt bruk, så länge copyrighten respekteras.

Hjälp oss att informera på hemsidor, i tidningar, på djurgårdar och veterinärklinikernas anslagstavlor.
Tala om att det beslut man tar att skaffa ett husdjur i familjen är ett viktigt beslut med ansvar för ett liv, att djur förtjänar vår kärlek och omtanke, att finna ett nytt hem för vårt husdjur är vårt ansvar och om vi behöver hjälp med omplacering finns goda råd och stöd att få hos olika djurskyddföreringar.

Att allt liv är värdefullt.

Gör en insats för att stoppa dödandet och uppmuntra steriliserings- och kastreringskampanjer i avsikt att förhindra oönskade djur.

Jim Willis
DATUM: 2013-12-06 / TID: 12:57:04
KATEGORI: Random, Tidsfördriv, listor

Dagens skämt.

En blond kvinna kommer farande som ett skott i sin nya fina sportbil och blir stoppad av en kvinnlig polis som också råkar vara blond.
- Kan jag få se körkortet? säger den kvinnliga polisen.
Blondinen börjar frenetiskt riva igenom hela handväskan och blir mer och mer stressad.
- Hur ser det ut nu igen?
- Det är ju fyrkantigt och så finns det ju en bild på dig!
Till slut hittar blondinen en spegel som är fyrkantigt i väskan, tittar på den och räcker över den till poliskvinnan. Den blonda kvinnliga polisen tittar på spegeln, lämnar sedan tillbaka den och säger:
- Det är ok, du kan åka, jag visste inte att du var också polis!
DATUM: 2013-12-06 / TID: 12:44:00
KATEGORI: Foto

I miss you so much, Anna ♥

 
DATUM: 2013-12-05 / TID: 21:07:00
KATEGORI: Once Upon a Time, The Vampire Diaries

Best chemistry på PCA 2014.

Jag har röstat på Hook och Emma för bästa kemi från Once Upon a Time varje dag nu - flera gånger om dag! Det är sista dag nu att rösta idag, så därför nu röstar jag som en galning flera gånger! De MÅSTE verkligen vinna! De bara måste! De har ju 1000 gånger bättre kemi än exempelvis Damon och Elena! Jag kommer att bli jättearg om Damon och Elena vinner, för jag tycker att de är verkligen alldeles för överskattade att det bara blir tråkigt i slutändan om de vinner jämt. Jag vill verkligen att Hook och Emma ska vinna! ♥
DATUM: 2013-12-05 / TID: 16:14:21
KATEGORI: Gifs, The Originals

"Come on, Elijah. You've fallen for her, admit it." ♥

   
DATUM: 2013-12-05 / TID: 15:41:24
KATEGORI: Sammanfattningar, The Originals

The Originals 1x08-1x09.

Jag älskade alla scener med Elijah och Hayley! De är så fina tillsammans! Vill fanimig att det ska ske nåt snart! Jag blir fan bara galen av deras exploderande kemi. Men samtidigt är jag ändå glad på något sätt att det går långsamt framåt för dem. På så vis och sätt blir det då mer spännande. Men jag hoppas inte att det blir FÖR långsamt bara, för jag vill inte behöva att bli ännu galnare av att se dom ihop haha ;)
Och äsch vad hemskt det var när Elijah hittade Celeste död. Mördad av hans egen bror, Klaus. Så jag kan fullständigt förstå varför Elijah sa "Snälla nej" till Hayley när hon rörde hans fingrar med sina i bilen. För han är rädd att om han ger sig in i något sånt med Hayley så skulle Klaus döda henne som han dödade Elijahs älskade Celeste och det vill inte Elijah ska hända. Så jag kan förstå att hans växade känslor för Hayley är komplicerat nu.
 
Jag gillar Klaus och Cami mer och mer - men bara som vänner! Det FÅR ABSOLUT INTE bli nåt mer än så eller annars blir jag förbannad på dig, Julie Plec. Och jag gillar även Cami mer och mer också. Hon är tuff som vågar säga vad exakt hon tycker till Klaus. Väldigt vågat med tanke på att Klaus kan lätt bli aggressiv så att han gör henne illa om hon säger såna saker.
Men samtidigt kan jag inte sluta undra över varför Cami ens ska vara med i serien egentligen? Den tjejen är ju inget annat än bara någon tjej som Klaus utnyttjar och gör tvång på - vilket är jättetråkigt och orättvist mot henne, tycker jag.
 
All credit till Rebekah som bröt nacken på Tyler! Det är nog avsnittets största höjdpunkt! ;)
 
Haha, man kan inte annat än att älska Klaus när han blev totalt badass där i slutet mot Marcels vampyrer. Jag tyckte dock riktigt synd om Marcel när det hände, men det här var faktiskt ändå hans eget fel. Han trodde ju verkligen att han skulle kunna vinna över Klaus. Ingen har ju en chans mot den mannen! Jag hoppas att Marcel tänker efter nu till nästa gång.
Och Rebekah!? Hur kunde du förrådda din egen bror? Jag kan självklart förstå varför hon gjorde det hon gjorde med tanke på allt som Klaus gjorde mot henne över tusen år. Men att hon skulle förrådda honom trodde jag aldrig skulle faktiskt hända. Så jag blev lite ledsen över att nåt sånt skulle behöva hända för att hon skulle få sitt lyckliga slut.
Och för att inte tala om Klaus tal till Elijah och Rebekah om hur han kände! Jag tyckte så jävla synd om honom. När han grät, då dog jag. Jag står inte ut med att se honom så här ledsen. Elijah och Rebekah ger ju Klaus aldrig en chans vilket är tråkigt tycker jag. Men efter hans rörda tal, hoppas jag att det blir en ändring på det snart nu när de äntligen vet hur han verkligen känner sig. Det suger verkligen att avsnittet slutade med att de alla blev ovänner. Och sist men inte minst, all credit till Joseph Morgan! Han är en grymt jävla bra skådis, fullkomligt brilliant! Jag slutar aldrig imponeras över hans skådespel! :)
 
Nu har man sett årets sista avsnitt av The Originals nu. Äsch vad jag hatar verkligen uppehåll. Serien kommer tillbaka igen den 14 januari 2014.
 
Jag älskade att Klaus blev vän med sina syskon igen och att han bjöd hem dem. Det var på tiden att de alla blev vänner igen! Jag hatar verkligen när de är ovänner för jag älskar verkligen deras relation hur komplicerat det än är mellan dem. Jag älskade också att Elijah bad honom om ursäkt :')
 
Jag älskade scenerna med Josh och Davina. Älskar deras vänskap! Jag älskar att se en vampyr och en häxa vara vänner. Mer av dem tack!!!
 
Vad spännande det blev när Klaus fick reda på några av hans släktingar. De måste fortsätta med denna storylinen! Nu verkar det som han vill skydda dem i hemlighet och det gillar jag. Det är ju fan tusen gånger bättre än att döda varenda varulv som Klaus gav vampyrerna ordern att göra! :O
 
Elijah och Hayley fortsätter att göra mig GALEN! Kemin mellan dem bara växer och växer för varje avsnitt som går, det är bara så exploderande att jag inte står ut. De är som Klaus och Caroline. Och då menar jag inte att de är som dem utan att jag känner för dem på exakt samma sätt som jag känner för Klaus och Caroline. Jag älskade kramen fullständigt, det var så jävla fint. Fan vad nära de var på att kyssas! När det såg ut som de ville det, då jag bara "Ja, kyss varandra! Kyss varandra bara!" och när det inte hände, då jag bara "Åh lägg av!". Även om jag verkligen önskade att de hade kyssts där och då i balkongen, så blev jag ändå lite glad att det inte hände. För jag gillar att det går lite långsamt fram för dem. Hoppas som sagt att de inte drar ut på det för länge bara, särskilt inte säsongen ut!
 
Den sista scenen med Klaus och Marcel var så fin. Jag har alltid gillat deras vänskap. Så nu när de kanske kan bli vänner igen trots allt, då hoppas jag verkligen inte att Klaus på något sätt ska förstöra det igen snart. För jag hatar att se dom vara ovänner. Det vore verkligen inte roligt om de blev ovänner igen nu när de äntligen börjar bli vänner igen trots allt som hänt på vägen :)
 
Oj, vad spännande det slutade! Davina hjälper Cami nu att komma ihåg allt! Ska bli så spännande att se vad som kommer hända med henne nu när hon snart kommer att minnas allt som Klaus compelled henne till att glömma! Jag slår vad om att hon kommer vara sjukt förbannad och rädd. Spännande!
DATUM: 2013-12-04 / TID: 23:17:00
KATEGORI: Serienyheter, Tidsfördriv, listor

Serielista; november 2013.

Jag tänker börja köra på samma grej som seriebloggen och seriesnack gör. Det ser ju kul ut, så varför inte jag gör likadant? Faktiskt jag tänkte egentligen vänta tills januari, men äsch vad fan jag börjar nu i brist på nåt annat att skriva om! Så nu kör vi :)
 
Serier jag är up to date med:
The Originals (säsong 1)
The Vampire Diaries (säsong 5)
Once Upon a Time (säsong 3)
Under the Dome (säsong 1)
Teen Wolf (säsong 3)
Revolution (säsong 2)
Twisted (säsong 1)
 
Serier jag ligger efter i:
Hart of Dixie (säsong 3)
Greys Anatomy (säsong 10)
Sleepy Hollow (säsong 1)
Supernatural (säsong 9)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
New Girl (säsong 2)
90210 (säsong 4)
Arrow (säsong 2)
True Blood (säsong 4)
Criminal Minds (säsong 5)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Beauty and the Beast (säsong 2)
Awkward (säsong 3)
Dexter (säsong 2)
Desperate Housewives (säsong 5)
Revenge (säsong 2)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
Grimm (säsong 2)
Suits (säsong 1)
Ghost Whisperer (säsong 2)
Sons of Anarchy (säsong 4)
Nikita (säsong 2)
American Horror Story (säsong 2)
Ugly Betty (säsong 2)
 
Serier jag sett klart från början till slut:
One Tree Hill
Gilmore Girls
Hellcats
Lost
OC
Veronica Mars
Vänner
Kyle XY
Prison Break
Harper's Island
Gossip Girl
Roswell
Förhäxad
The Secret Circle
Don't trust the bitch in apartment 23
21 Jump Streets
Privileged
The Gates
 
Serier jag vill titta på:
Beverly Hills 90210 (brukade alltid se den på tv, men vill se hela från början tills slut)
Brothers & Sisters
Homeland
The Walking Dead
Scandal
Switched at Birth
Breaking Bad
Everwood
 
Så här ser det alltså ut! Understruken betyder att jag ska ta upp det igen när den har blivit nedlagd och genomstruken betyder att jag har inga planer på att fortsätta se. Kursiv betyder att jag är tveksam på om jag nånsin ska se färdigt eller ta upp det igen i framtiden. Medan resten av de aktuella serierna ligger jag bara efter i och de "ej-aktuella-längre" serierna ska jag ha som maraton i framtiden :)
DATUM: 2013-12-04 / TID: 21:51:47
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x09 Save Henry.

I måndags såg jag det senaste avsnittet av Once Upon a Time 3x09 Save Henry som för övrigt var ett grymt bra avsnitt! Säsong 3 blir ju bara bättre och bättre! Nu har jag glömt helt att säsong 2 var halvbra, haha. Markera för att läsa mina tankar! ;)
 
Henry klarade sig. Inte alls överraskad för det väntade jag mig ändå att han skulle göra då han är ju en av de huvudkaraktärerna i serien. Även om Jared Gilmore, som spelar Henry, är en dålig skådis och även om Henry ibland irriterar mig så är jag faktiskt glad att han klarade sig. För är det nåt som jag inte vill så är det att Regina, Emma och Neal ska förlora deras son. Det vore ju inte rätt och roligt mot dem.
Dock vet jag inte alls vad jag tycker om att Peter Pan och Henry har bytt kroppar. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Av ett skäl: Jared är en hemskt dålig skådis medan Robbie Kay är en grymt bra skådis. Kay kommer att spela Henry perfekt. Det är ingen tvekan om det. Men kommer Gilmore att spela Pan lika bra som Kay kommer att spela Henry? Inte alls trovärdigt. Själva grejen med att byta kroppar gillar jag ja, men inte det faktumet att Gilmore kommer att spela Pan tyvärr. Men jag kommer självklart inte att sluta se serien bara för det, så det är bara att bita ihop tills de byter till sina rätta kroppar igen :)
 
Det var roligt att äntligen få se hur Regina adopterade lilla Henry. För jag hade alltid undrat över det. Nu har vi äntligen fått svaret. Det var kul att se hur hon försökte så hårt att få honom att sluta gråta haha. Det var härligt. Och om jag får säga det, så är barnet som spelar lilla Henry en bättre skådis än Jared Gilmore ;)
 
Jag är glad att de är på väg tillbaka till Storybrooke nu. Fast jag kommer att sakna Landet Ingenstans. Allt som hände där har ju varit så jävla bra och spännande att följa. Men samtidigt är det ändå lite skönt att byta miljön nu. De kan ju inte precis vara kvar i Landet Ingenstans för alltid? Jag gillar att the lost boys följer med! Jag ser fram emot att se hur det blir för dem när de väl är i Storybrooke. Förhoppningsvis så finns det nån som kommer att adoptera dem. Ska bli kul ;)
 
Och sist men inte minst... när Hook sa "As you wish, my lady" till Emma så dooog jag. Det bara skrek "PRINCESS BRIDE! AS YOU WISH BETYDER EGENTLIGEN JAG ÄLSKAR DIG!" om det så att jag såg filmen direkt efter jag såg avsnittet, haha. Too many feels! Och sen så älskade jag det lilla, snabba ögonblicket Hook hade med Henry där han sa "Welcome back, young sir. Only the best for our guest of honour. Don't you think? Captain's quarters." Sen så älskade jag även när Hook såg Emma le för att Henry klarade sig då log han. Jag bara älskar båda ögonblicken så mycket! Jag älskade också ögonblicket med Rumple och Neal, det var så fint! :')
 
Längtar som en galning tills nästa avsnitt nu. Det enda som suger är att vi bara kommer se nästa och nästnästa avsnitt innan serien åker på uppehåll igen och kommer inte tillbaka förrän i mars 2014 med 3x12. Jag hatar långa uppehåll, det är det värsta jag vet när det gäller serier! ;)
DATUM: 2013-12-04 / TID: 17:53:03
KATEGORI: Film, Gifs

Jake & Neytiri "I see you" ♥

DATUM: 2013-12-04 / TID: 17:51:00
KATEGORI: Film

Avatar (2009).

Avatar såg jag idag för femtioelva gången. Första gången jag såg den var på bio med en kompis i början av januari 2010 och sen dess har jag sett den tusen gånger utan att nånsin tröttna en enda gång. Nu har jag inte sett den på ett par år så idag fick jag bara helt plötsligt lust att se den, så jag satt på dvdn och såg den direkt ;)
 
Och herregud, jag hade nästan glömt hur vansinnigt bra, underbar och vacker den var! Så bra, så vacker, så underbar film som jag aldrig kommer att tröttna på hur många gånger jag än ser den. Den kommer alltid att vara en av mina favoritfilmer och den är även en av de vackraste filmerna jag har sett med sina helt otroliga, fantastiska effekter. Jag önskar SÅÅÅ att jag hade sett den i 3D som jag tyvärr missade när det gick att se den i 3D i Örebro.
Varje gång jag ser den, vill jag seriöst bara bo i Pandora. Det är en så otroligt vacker värld även om den bara är påhittad. Och jag älskar Jake och Neytiri, de är så himla fina tillsammans! Grymt bra skådisar till och med, framför allt Sam Worthington som soldaten Jake Sully, Sigourney Weaver som doktorn Grace och Zoe Saldana som den vackra krigardrottningen Neytiri.
 
Jag kan verkligen knappt bärga mig tills tvåan som tyvärr inte kommer förrän i december 2016 (trean kommer i december 2017 och fyran kommer i december 2018). Det är alldeles, alldeles för långt dit! Hur fan ska jag orka vänta egentligen? Jag har väntat sen jag såg den på bio och kommer att vänta i två år till. Verkligen jävla taskigt! Har ni inte sett den? Vad fan väntar ni på då? Gå och se den nu!!! ;)
 

Mästerregissören James Cameron är tillbaka med ett actionpackat äventyr olikt allt vi tidigare sett. Avatar tar oss med till en spektakulär ny värld bortom fantasins gränser där en motvillig hjälte tvingas ta stridför vad han egentligen tror på. Den desillusionerade marinsoldaten JakeSully skickas till planeten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida.

 

 
DATUM: 2013-12-04 / TID: 17:11:51
KATEGORI: Film

Eight Below (2006).

Eight Below såg jag i måndags med Paul Walker i huvudrollen. Den har jag sett tusen gånger innan, sist var för ett par år sedan. Efter den tragiska olyckan med Walker, har jag bestämt mig att för att hedra honom så ska jag se varje film som han var med i. Så den var först ut.
Och precis som sist älskade jag den fullständigt och precis som sist grät jag floder flera gånger under filmens gång! Den är en av de bästa filmerna som jag nånsin har sett i hela mitt liv, den kommer alltid att vara en av mina absolut favoritfilmer. Den är även inspirerad av en sann historia vilket är bara ett stort plus. Paul Walker gjorde hans roll så perfekt. Även Jason Biggs och de andra också. Bra början, bra slut, bra manus, bra skådisar, jävligt smarta hundar.
Älskar ni djur framför allt hundar, så är denna absolut ett måste! Ni kommer inte att ångra er, jag rekommenderar den verkligen! ;D
 
Filmen berättar historien om tre medlemmar i en vetenskaplig expedition: Jerry Shepard, hans bästa vän Cooper och en kärv amerikansk geolog som tvingas lämna sina älskade slädhundar på grund av en plötslig olycka och riskabla väderförhållande i Antarktis. Under den hårda antarktiska vintern måste hundarna ensamma kämpa för sin överlevnad i över sex månader.
 
 
DATUM: 2013-12-04 / TID: 16:54:07
KATEGORI: Film

Grown Ups 2 (2013).

Denna såg jag i helgens och jävlar vad jag skrattade mycket! Den var bra och så jävla rolig och så otroligt töntig till och med! Den förlängde mitt liv, det har jag den att tacka för! ;)
Den var ännu bättre än ettan även om den var lika töntig som ettan var. Barnen hade gått och blivit stora och föräldrarna hade blivit galnare. Jättehärliga skådisar - som Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade. Rolig men töntig manus. Lite för mycket bajs- och kiss skämt för min smak, men äsch de var lite roliga ändå för de fick mig faktiskt att skratta. Och det var dock kul också att se Taylor Lautner i nån annan roll än som Jacob Black (han har jag bara sett i Twilight sagan, Abduction, Fullt hus 2).
Älskar ni komedier eller ettan, så rekommenderar jag denna varmt! Och om ni är som jag, med dålig humor, så kommer den att förlänga er liv! ;)
 
Lenny har flyttat med sin familj tillbaka till den småstad som han och hans vänner växte upp i. Den här gången är det dock de vuxna som får lära sig saker av sina barn under en dag känd för sina överraskningar - skolavslutningen.
 
 
DATUM: 2013-12-04 / TID: 16:31:13
KATEGORI: Film

Percy Jackson: Sea of Monsters (2013).

För två veckor sedan såg jag äntligen den efterlängtade filmen Percy Jackson: Sea of Monsters! Jag älskade den första, så jag hade därför skyhöga förväntningar på tvåan - och den levde upp till dem!
Jag har dock aldrig läst böckerna och det ska jag inte göra heller. För många som har läst böckerna har sagt att filmerna inte alls är detsamma som böckerna så jag vill därför inte att de ska förstöra min syn på filmerna helt som Beautiful Creatures tyvärr gjorde.
Hur som helst, den var så himla bra! Den var bra, rolig, smart och spännande film som jag lätt kommer att se igen. Jättebra skådisar som vanligt, framför allt Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson och Jake Abel. De var underbara. Härlig manus. Bra början och bra slut. Jag älskade relationen mellan Tyson och Percy. Och Annabeth hade gått och blivit blond istället för brunett som hon var i ettan och jag måste säga att hon passar utmärkt i blont också! Jag blev bara besviken på en enda sak: det hände ingenting mellan Percy och Annabeth. Irriterande, det måste ju hända nåt på den fronten nån gång som det var nära i ettan! Jag har inte hört nåt om det ska bli en trea eller inte, men jag håller tummarna för det med tanke på hur spännande det slutade! ;)
Om ni gillar Harry Potter eller fantasy, så rekommenderar jag verkligen denna varmt! Och åh, en sak till... sjöhästen som vi får se en kort tid i filmen var så himla söt! :')
 
Percy Jacksons äventyr fortsätter när han och hans vänner ger sig ut på Monsterhavet för att söka efter det gyllene skinnet, som är det enda som kan rädda det döende magiska trädet som skyddar deras hem från fiender.
 
 
DATUM: 2013-12-02 / TID: 13:11:57
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Chuck and Blair ♥

    
What we have is a great love. It’s complicated. Intense. All-consuming.
No matter what we do and how much we fight, it’ll always pull us in.” ♥
DATUM: 2013-12-01 / TID: 15:36:00
KATEGORI: Random

Paul Walker är död.

Den här fina, underbara och snygga människan och skådisen har lämnat oss och världen. Igår deltog Paul Walker i en välgörenhetsinsamling till förmån för offren för tyfonen i Filippinerna. Under en testtur i en Porsche GT i Santa Clarita, kraschades bilen av någon anledning in i en lyktstolpe och ett träd. Sedan började bilen bränna. Paul Walker och föraren Roger Rodas, ett racingproffs, dog omedelbart. De kunde inte räddas. Det som hände var bara så jävla tragiskt! Jag kan knappt fatta att detta är sant! Jag är så ledsen, så upprörd. Walker har alltid varit en av mina favoriter. Kan inte fatta det! Han blev bara 40 år gammal. Läs mer här. Jag tänker på hans familj och hans nära och kära. Rest in peace, Paul Walker ♥