DATUM: 2014-06-29 / TID: 18:04:44
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"I love you. I love you. I love you." ♥

 
DATUM: 2014-06-29 / TID: 18:00:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Make it or Break it; säsong 4 sammanfattning.

Make it or Break it | Netflix | 2009-2012 | Säsong 4 | 8 avsnitt | Medverkande: Ayla Kell, Josie Loren, Cassandra Scerbo, Chelsea Tavares, Amanda Leighton, Dondre Whitfield bl.a.
 
Det är över nu, jag kan inte fatta att jag nu har plöjat igenom hela serien på Netflix bara en vecka och två dagar! Det går alltid så fort att plöja igenom en serie när jag är så serienördig som jag är ;)
 
Först och främst vill jag börja med Lauren först. Kommer du ihåg att jag skrev "Jag tror ärligt talat inte att jag nånsin skulle tycka om henne"? Jag tar tillbaka det. Nu älskar jag henne! Hon har växt upp så mycket i mina ögon denna sista säsongen. Hon var inte ens särskilt elak denna säsongen som hon var i de tidigare säsongerna och hon blev en bättre person och en bättre vän. Jag är så stolt över hur långt hon kom nu denna säsongen. Att hon nu hade lyckats bli sitt rätta jag som jag visste att hon skulle bli om hon bara försökte sluta vara elak, vilket hon nu också gjorde. Jag tror faktiskt att allt det var tack vare vänskapen med Payson. Den växte och växte denna säsongen och jag älskade det! Anledningen till att de blivit bästa vänner nu är för att de inte hade fått chansen att faktiskt vara vänner på riktigt de tidigare säsongerna. Och det är jag glad för! Om det nu var tack vare Paysons vänskap som Lauren nu blev en bättre person, så önskar jag att det hade hänt redan i första säsongen! Men bättre sent än aldrig, eller hur? ;)
 
Istället för Lauren, fanns det nu en ny irriterande karaktär vid namn Wendy. Herregud, hon var så... irriterande! Och jobbig! Och elak och så otroligt falsk! Jag hatade det hon gjorde mot Kaylie i slutet av säsongen! Att avsiktligt få Kaylie att bli eliminerad från uttagningen till OS genom att lura i henne smoothies med förbjudna ämnen. Det var så oerhört elakt! Tack och lov förstod Lauren att nåt inte stämde, så hon tog saken i sina egna händer efter uttagningen och letade reda på bevis och hon hittade det och berättade direkt för tränaren Mac innan det var dags att välja ut fem tjejer till OS. Efter att de vuxna var lite skeptiska, hittade de slutligen bevis i Wendys väska. Äntligen, säger jag bara! Adjö, Wendy! ;)
 
Förutom Demily och Austin/Kaylie, fick jag ännu ett nytt ship och det är Rigo och Payson. Herregud, de är så förbannat söta ihop! Jag smälte varje gång jag såg dem ihop! Visst, deras förhållande kanske kändes lite för bråttom och plötsligt, men jag brydde och bryr mig inte. Verkligen inte. De är ju så superfina ihop ändå! Det var kul att se Payson så lycklig! Det var härligt att se det efter allt hon hade gått igenom med. Och sedan så gillade jag ett annat ship också så mycket som tyvärr inte fick utdelning - Jake och Lauren. Jag önskar att vi hade fått se mer av dem. Hade vi fått en full säsong, så hade de troligen fått utdelning! Men som slutet såg ut, efter att tjejerna blev utvalda till OS, när Jake stal Otis så sa Lauren "Du stal Otis!" och jagade honom - så kommer de att bli ihop utan tvekan i framtiden, det kan man ju föreställa sig ;)
 
Förutom Wendy, fanns det en annan ny karaktär som snabbt blev en av mina favoriter och det är Jordan. Jag älskade att hon var så tuff och att hon inte gav upp förrän tränaren Mac skulle ta in henne i laget. Jag var glad att hon kom med, hon hade ju talang! Och jäklar, vilken chock jag fick när Jordan berättade för Kaylie om tränaren Ray; att han förgrep sig sexuellt på henne i årtal. Vilken vidrig man! Jag grät floder när Jordan bröt ihop efter att ha vandaliserat Rays bil och bara berättade allt för Kaylie. Det var så hemskt! Skönt att Ray slutligen åkte fast efter att Kaylie och Payson hittade flera andra som också blev sexuellt utnyttjad av Ray. Stackars Jordan och de andra tjejerna. Äsch för såna män!
 
Och på tal om ships... Austin och Kaylie fortsatte att vara så fina ihop. Jag dog när han sa "I love you" första gången och att Kaylie senare sa "I love you" tillbaka och då sa hon det tre gånger till. Så otroligt söta! Jag älskar Austin, han är så otroligt fin kille. Han är en 1000 gånger bättre kille än Carter nånsin hade varit! Så jag blev därför förkrossad när Austin gjorde slut med Kaylie! Att han skyllde allt på henne för att han förlorade uttagningen till OS och sedan bara stack och lämnade kvar saker han fick av henne utan ett ord var INTE okej! Det var enda gången jag blev så besviken på honom! MEN då han kom tillbaka i sista avsnitt och bad om ursäkt och sa att han verkligen var ledsen för allt. Jag var så orolig ett tag att han inte skulle komma tillbaka, så tack gode gud att han kom tillbaka för Kaylie! Tack och lov också att de blev ihop igen i slutet. De som ju är så fina och perfekta ihop! ;)
 
Och sist men inte minst; jag blev så överlycklig att Jordan, Kaylie, Payson och Lauren (plus en okänd tjej) blev utvalda till OS! Så stolt över dem alla, så stolt över hur långt de hade kommit för att komma med i OS! Jag visste att de skulle klara det! Och jag visste att denna säsongen var sista och att serien blev nedlagd pga låga tittarsiffror, så jag var därför så orolig att serien skulle sluta dåligt. Den blev ju nedlagd och sista säsong fick ju bara 8 avsnitt. Så jag var verkligen orolig. Men nej, serien slutade faktiskt rätt bra! Den lyckades knyta ihop allt ganska bra! Tack gode gud för det! Jag är så lättad nu! Fast jag önskar självklart att vi hade fått se tjejerna tävla i OS för det vore ju kul att veta vem som vinner guld. Men nu slutar serien ju så med att de bara går vidare till OS, så det får man ta och vara nöjd med ändå ;)
DATUM: 2014-06-29 / TID: 16:05:54
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Make it or Break it; säsong 3 sammanfattning.

Make it or Break it | Netflix | 2009-2012 | Säsong 3 | 10 avsnitt | Medverkande: Ayla Kell, Josie Loren, Cassandra Scerbo, Chelsea Hobbs bl.a.
 
Självklart fortsatte serien att bli bättre och bättre även denna säsongen! Mer drama, karaktärerna växte och sånt. Jag älskade det!
 
Efter det som hände sist hade Kaylie nu hamnat på en klinik för att bli frisk från sin anorexi. Där träffade hon Maeve, en modell som också hade anorexi. Ganska snabbt gillade jag inte henne. Mycket för att hon inte ens var frisk ännu då hon ljög bara för att få komma ut och för att hon påverkade Kaylie till att göra samma sak. Det ledde till att hon också ljög i början och då lyckades hon komma ut och låtsades vara frisk. Inte okej. Jag som trodde att Kaylie var bättre än så. Men tack och lov varade det inte så länge. Maeve dog av hjärtstillestånd på grund av anorexi och då insåg Kaylie plötsligt att hon inte ville dö av det. Då accepterade hon det äntligen och började satsa på riktigt att bli bättre. Jag var så otroligt stolt över henne att hon lyckades för en gångs skull vara ärlig mot sig själv!
Tyvärr fick hon inte komma tillbaka till gymnastik ännu. Då började hon tillfälligt med musiken med Damon. De sjöng ihop och sånt och det ena ledde tyvärr till det andra. Jag gillade det INTE! Visst, det var slut mellan Damon och Emily när han och Kaylie kysstes, men jag gillade det ändå inte. Mycket för att jag älskar Damon och Emily ihop så mycket och för att jag bara inte kan se nåt mellan honom och Kaylie. Visst, de hade kemi. Det såg jag. Men de var ingenting i jämförelse med Demily som hör ihop. Så de var bättre som vänner. Tack och lov visste Kaylie bättre än så och avbröt snabbt kyssen. Tack, Kaylie! Hon kunde bara inte såra Emily då hon var ju hennes vän. Bra tjejen. Självklart gick hon till Emily och berättade om kyssen för att hon ville vara ärlig. Fast det gjorde tyvärr mer skada än nytta; Emily stack till sin gudmor i Vegas utan att meddela Damon. Men jag var ändå glad att Kaylie berättade. Det vore ju inte kul om det blev ännu en triangel. Triangeln med Carter, Kaylie och Lauren var nog :)
 
På tal om Demily... de fortsatte att vara så fina ihop. Ja, iallafall tills de gjorde slut. Och då var det bara så oerhört jobbigt att se Damon "gå vidare" till Kaylie även om han fortfarande veeerkligen älskade Emily. Tack gode gud att det inte gick långt med Kaylie. Och apropå Emily; jag visste redan innan jag började se serien att hon senare skulle bli gravid, då skådespelerskan blev gravid på riktigt när denna säsongen inspelades. Så det kom därför inte som en överraskning när det visade sig att Emily var gravid. Efteråt var allt bara känslosamt och jobbigt för henne och jag grät mycket för att ja jag är så blödig. Det var så sorgligt att se hennes dröm att gå till OS bara krossades så där. Stackaren. Självklart gick hon och berättade för Damon. Jag tyckte så synd om honom när hon bara överröste honom med nyheten, betedde sig galet och skrek om att de äntligen kunde vara lyckliga tillsammans. Hon gav inte ens honom en chans att säga nåt, hon bara stack direkt hem för att packa. Och då kom Kaylie och berättade om kyssen. Emily blev förkrossad och bara stack till Vegas utan att säga nåt till Damon eller adjö till Payson, Lauren och Kaylie.
 
Och nej, jag gillar inte hur manusförfattarna hanterade det här med Emily. Jag tycker att grejen med att hon bara stack iväg utan att säga adjö var ett så abrupt slut. Vi fick inte ens en chans att säga adjö till henne ordentligt och de andra fick inte heller ens chansen att säga adjö. Taskigt. Hon var för dramatisk i sitt sista avsnitt. Trist att det måste sluta så för Emily då hon är ju en av mina favoriter. Och jag hatar att vi inte fick se hur det slutade för Damon och Emily heller. Deras sista scen ihop var ju när hon berättade för Damon. Trist. MEN vi fick åtminstone se Damon säga till Kaylie att han skulle åka och finnas för Emily och barnet. Så jag blev ändå rätt nöjd även om vi inte fick se hur det gick sedan. Men man kan ju alltid föreställa sig ett eget slut. Jag föreställer mig iallafall att Damon och Emily lyckas gå igenom det och att de blir tillsammans igen och att de faktiskt lever lyckliga i alla sina dar medan han fortsätter att leva ut sin dröm ;)
 
Lite övrigt: Så stolt över Lauren i säsongsfinalen. Hon berättade sanningen för Sasha att det var hon som skickade videon med hans och Paysons kyss. Jag var så glad att hon för en gångs skull var ärlig. Bra gjort, Lauren!
Jag gillade inte Max. Jag hatade att han velade fram och tillbaka med Lauren och Payson hela tiden då han inte visste vad han ville. Att han behandlade båda så på det sättet. Inte okej att göra så! Och det kom som en total överraskning när han bara kysste Austin! Jag liksom bara VAAAAD!? Haha! Det visade sig att han tydligen var bisexuell. Intressant! Men hur som helst, så gillade jag honom tyvärr inte.
Jag blev fullkomligt överlycklig när Austin och Kaylie äntligen blev ihop i slutet. Det var ju fan på tiden! Jag älskar dem så mycket! De är mitt ship nummer två efter Damon och Emily! Och jag blev så glad att USA vann guld i slutet också! Jag visste att de skulle klara det till slut! ;)
DATUM: 2014-06-28 / TID: 02:06:32
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Make it or Break it; säsong 2 sammanfattning.

Make it or Break it | Netflix | 2009-2012 | Säsong 2 | 20 avsnitt | Medverkande: Ayla Kell, Josie Loren, Cassandra Scerbo, Chelsea Hobbs bl.a.
 
Serien fortsätter bara att bli bättre och bättre för varje avsnitt! Det är så mycket mer drama och spänning denna säsongen.
 
Minns du att jag skrev att Kaylie var en av mina favoriter? Nu är hon det inte längre medan Payson och Emily fortsätter att vara några av mina favoriter och sedan så har Sasha också blivit en av mina favoriter denna säsongen. Missförstå mig inte nu, jag gillar Kaylie fortfarande men hon är bara inte en favorit längre. Hon har blivit lite jobbig sedan hon blev en nationella mästarinna. Så pga det förlorade hon därför lite av charmen som hon hade i säsong 1.
Men förutom det, så hade hon en mycket intressant storyline som jag älskade att följa denna säsongen. Hon fick anorexi och började träna alltmer hårdare och åt alltmer mindre och rasade snabbt i vikt. Austin, som också blev en av mina favoriter denna säsongen, märkte det snabbt och sen därefter Sasha. Men Austin var den enda som faktiskt gjorde nåt åt det på fullaste allvar. Han har en lillasyster som själv hade gått igenom det. Så när han märkte det, testade han Kaylie genom att lura henne ut på picknick och försöka få henne att äta och då erkände hon. Men när hon inte ändå gjorde nåt åt det, gick han till hennes föräldrar som tyvärr inte riktigt lyssnade på honom. Det är en av anledningarna till att han blev en av mina favoriter! För att han bryr sig och är en omtänksam kille.
 
På tal om Austin och Kaylie...han är en riktigt fin sådan kille som verkligen bryr sig om henne och så håller han också, som han själv sa, på att bli kär i henne! Jag fick bokstavligen fjärilar varje gång jag såg dem ihop under denna säsongen och nu är de ett av mina OTPs. Carter och Kaylie är ett minne blott nu! Och åh en sak till, jag älskade att när Kaylie såg ut som hon skulle svimma och sedan ramla från bommen på uttagningen i sista avsnittet, så märkte Austin det direkt och då gick han fram snabbt till henne och hann fånga henne innan hon hann falla ner på marken och då reagerade hennes föräldrar på riktigt. Wow, säger jag bara! De är bara så superfina ihop! :')
 
Och apropå OTPs, så fortsätter Damon och Emily att vara superfina ihop! Vad jag dog när båda sa "I love you" till varandra för första gången! Så finfint! Och jag dog ännu mer när Emily tog sig till Paris för att ta farväl av Damon, som var på turnén, men så istället kom de till ett deal om att ses om två år efter OS. Så mycket älskar de varandra verkligen. Men så klart kunde de inte ens hålla sig borta från varandra, för Damon kom tillbaka ibland och då sågs de och var fina ihop. Det var så många fina moments med dem denna säsongen! Och de växte alltmer varje gång i mina ögon även om de gjorde slut ibland. Och Damon är också en så förbannat fin kille! Han gör så mycket och allt för henne. Jag älskar dem så mycket! ♥
 
Förutom Kaylies anorexi, så älskade jag också att följa Payson resa. Hon gav tyvärr upp i början för hon trodde inte att hon kunde nånsin komma tillbaka till gymnastik eftersom hon hade träffat många läkare som gav samma besked - att de inte kunde operera hennes rygg. Så hon började plugga på high school och lyckades bli lycklig slutligen.
Men sedan kom det ett underbart mirakel och då kunde hon opereras i ryggen. Efteråt var hon verkligen en riktigt kämpe! Hon gav inte upp och hon försökte allt hon kunde för att komma tillbaka till den som hon var innan hon bröt ryggen. Men tyvärr kunde hon inte då hennes kropp hade börjat förändrats och gått in i puberten, men hon gav inte upp så hon fick hitta ett annat sätt. Hon började balett och kombinerade det med gymnatik och tränade mycket och kämpade verkligen och till slut uppnådde hon så mycket i slutet av denna säsongen att hon lyckades gå vidare till VM som en av de sex utvalda tjejerna! Allt tack vare Sasha, för att han hade funnit hos hennes sida och hjälpt henne hela tiden och hela vägen. De var ett bra team! Jag är så otroligt stolt över henne!
Det är därför hon är en av mina favoriter, för jag älskar att hon är så målmedveten och envis och att hon är tuff och jag älskar att hon vet vad hon vill. Hon är en riktigt kämpe :)
 
Lauren fortsatte jag att hata även denna säsongen. Jag hoppades verkligen hårt på att hon skulle bli bättre denna säsongen, men nej. Hon är fortfarande samma subba. Hon är så irriterande och jobbig att jag ibland bara vill skrika! Hon älskar verkligen att förstöra för nån och hon gör mig bara så frustrerad! Hon gör det också bara sååå svårt att ens tycka litegrann om henne. För att inte tala om vad hon gjorde mot Sasha - efter allt han har gjort för henne dessutom...! Jag tror ärligt talat inte att jag nånsin kommer att tycka om henne!
 
Spännande med säsong 3 som jag redan är på nu! Jag är redan tre avsnitt in i tredje säsongen ;)
DATUM: 2014-06-26 / TID: 00:23:15
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Demily ♥

 
DATUM: 2014-06-24 / TID: 00:09:44
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Make it or Break it; säsong 1 sammanfattning.

Make it or Break it | Netflix | 2009-2012 | Säsong 1 | 10 avsnitt | Medverkande: Ayla Kell, Josie Loren, Cassandra Scerbo, Chelsea Hobbs bl.a.

Jag gillar serien jättemycket! Den är verkligen en kanon serie för att vara i ABC, jag blev helt fast redan i piloten! Jag älskar sådana ungdomserier!
 
Emily, Kaylie och Payson blev snabbt några av mina favoritkaraktärer. Lauren gillar jag tyvärr inte nåt vidare. Hon är så irriterande, hon är en vidrig subba som älskar att förstöra för hennes vänner. Vilken hemsk vän. För att inte tala om vad hon gjorde mot Kaylie! Hon utnyttjade Kaylies pojkvän Carters ilska till att bli av med oskulden på en fest...! Och sedan gjorde hon så att Kaylies pappa fick veta om Kaylies förhållande med Carter på en annan fest. Det var så otroligt fult gjort! Och det värsta var att jag faktiskt shippade Carter och Kaylie. De var ju så otroligt fina ihop! Ja, tills Lauren förstörde allt. Jag shippade dem fortfarande ändå även efter att Carter var otrogen, för jag kunde bara inte låta bli för de var ju så fina och perfekta ihop. Trist att Lauren förstörde allt. Så hemsk vän! Skönt att sanningen iallafall kom ut till slut i slutet av säsongen, men samtidigt inte för det är ju slut mellan Carter och Kaylie nu på grund av det. Snyft!
 
På tal om ships, tack och lov har jag inte bara en utan TVÅ! Det andra paret är Damon och Emily. Herregud, vad fina de var ihop! Äntligen blev de ihop till slut i slutet, jag som hade väntat på det hela säsongen! Damon är en så himla snäll kille, verkligen! När Emily blev utsparkad från gymnatiken av tränaren Sasha efter att Rocks lag förlorade tävlingen pga henne, hjälpte Damon henne att bryta sig in på gymnatiken så att hon skulle kunna träna i smyg - så att hon sedan skulle kunna bevisa för tränaren Sasha att hon hade vad som krävdes för att få komma tillbaka. Damon hjälpte till och med hennes bror Brian, som sitter i rullstol, att kunna åka till mästerskapet för att se Emily tävla. Det var så himla omtänksamt gjort av honom! Vilken fin kille, och att han också är snygg är bara en bonus ;)
 
Och sist men inte minst; herregud vad mitt hjärta krossades för Paysons skull när hon blev skadad i säsongsfinalen! Hon kommer att bli lam om hon fortsätter gymnatisk så fort hon blir frisk. Åh, stackars henne! Jag kan inte ens föreställa mig hur hon måste känna sig nu! Jag tycker så synd om henne. Att tvingas se hennes dröm att ta sig till OS krossas bara för att hon är skadad nu. Men vet ni vad jag tror? Jag tror inte att det är riktigt över än. Jag tror att Payson kommer att kämpa ändå när hon väl är frisk. För känner jag henne rätt, så kommer hon inte att ge upp. Hon är alldeles för målmedveten för det. Jag hoppas iallafall för hennes skull att hon kommer att ta sig igenom det tillslut ;)
 
Spännande med säsong två nu! ;D
DATUM: 2014-06-23 / TID: 13:47:06
KATEGORI: Under the Dome

SNAAAART!

 Nu är det inte så många dagar kvar! Nu är det endast bara 7 dagar kvar! Äntligen! ♥
DATUM: 2014-06-23 / TID: 00:20:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Make it or Break it.

I förrigår hittade jag en ny serie på Netflix och det är nämligen Make it or Break it! Serien hade jag ju alltid velat se när den kom 2009, men på den tiden kollade jag då inte på serier med engelsk text så jag var därför tvungen att släppa serien och börja leva på hoppet om att den skulle en dag komma ut med svensk text - vilket den nu gjorde på Netflix nyligen! ÄNTLIGEN, säger jag bara! Så nu har jag sett de tre första avsnitten och jag är helt fast! Synd att serien nedlades 2012 och att den bara har tre säsonger, men det bryr jag mig inte om. Den kollar jag ändå för jag är helt fast, okej? ;)
 
Serien handlar om några tonåringar/ungdomar som är gymnaster och strävar
mot att komma till Olympiska spelen inom gymnastik.
DATUM: 2014-06-19 / TID: 13:52:43
KATEGORI: Under the Dome

Under the Dome; Inside Chester's Mill.

Men för helvete, sluuuuuuta reta mig nu! Jag orkar inte vänta längre nu! 1 juli måste komma NUUUUU så att jag äntligen kan få se premiären av säsong 2 som jag har väntat i 9 långa månader på!!! Det ser ju galet bra ut! ♥
DATUM: 2014-06-19 / TID: 12:34:08
KATEGORI: Böcker

"Nora? Hur kom du hit?"

Jag kröp ner i sängen och slöt ögonen. Kroppen värkte av utmattning och skakningarna blev bara värre. Jag undrade om jag höll på att bli sjuk. När sömnen kom krypande kämpade jag inte emot. Färger och former flöt förbi och tankarna sjönk djupare ner i mitt undermedvetna. Hank hade rätt, det hade varit en lång dag. Jag behövde sova.
Först när jag stod på tröskeln till Patchs granithem började jag ana att allt inte stod rätt till. Dimman i huvudet skingrades och jag insåg att Hank hade manipulerat mig tll att lyda. Jag rusade in och ropade på Patch.
Han satt hopsjunken på en barstol i köket, men när han fick syn på mig hoppade han genast ner och kom fram. "Nora? Hur kom du hit? Du är inne i mitt huvud", sa han förvånat. "Drömmer du?" Hans blick for över mitt ansikte och sökte efter svar.
"Jag vet inte. Jag tror det. När jag kröp ner i sängen ville jag så förtvivlat gärna prata med dig... och här är jag nu. Sover du?"
Han skakade på huvudet. "Jag är vaken, men du har tagit över mina tankar. Jag vet inte hur du bar dig åt. Bara en väldigt stark nefil eller fallen ängel klarar en sån sak."
"Det har hänt något hemskt." Jag kastade mig i hans famn och försökte dämpa mina krampartade skakningar. "Först ramlade mamma nerför trappan och när Hank och jag skulle åka till henne på sjukhuset blev vi prejade. Innan jag tappade medvetandet tror jag att Hank sa att den andra bilen var full av fallna änglar. Hank skjutsade hem mig från sjukhuset och jag försöker få honom att åka härifrån, men han vägrar!"
Patch fick något bekymrat i blicken. "Vänta lite. Är du ensam hemma med Hank just nu?"
Jag nickade.
"Vakna. Jag kommer dit."
- Boken Noras val, sidorna 248-249.
DATUM: 2014-06-18 / TID: 19:52:42
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time

"If it can be broken means it still works." ♥

 
DATUM: 2014-06-18 / TID: 19:29:00
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Once Upon a Time

An awesome moment #2.


Ett av mina favoritögonblick i Once Upon a Time! Jag skrattade så mycket och det gör jag än idag. Jag älskar svartsjuka Krok! Men det bästa är inte att han är svartsjuk utan det bästa är att han är svartsjuk PÅ SIG SJÄLV! Dåtidens Krok kysser ju Emma som nutidens Krok älskar (K och E reste tillbaka i det förflutna). Bara så bäst! ♥
DATUM: 2014-06-18 / TID: 19:19:00
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Once Upon a Time

Min favoritkaraktär #3: Hook.

När kapten Krok först kom till Once Upon a Time säsong 2 blev han snabbt en av mina stora favoriter! För varje avsnitt som gick, blev han bara en större och större favorit. Jag älskar hans karaktärutveckling så mycket.
När vi först träffade honom, så var han en skurk. Men ska sanningen fram, så hade jag aldrig verkligen trott på det. För oavsett hur mycket han än försökte vara elak, så var han egentligen god innerst. Han var elak bara för att han var sårad, förkrossad, arg och ensam och utom sig av sorg pga Liam och Milah - och han hade förlorat sin tro på kärlek och hopp. Men när han träffade Emma, så var det som om hans liv plötsligt hade mening och då började han en kort tid senare förändras sakta men säkert till en bättre person. Emma fick honom att vakna upp och inse en och annan sak. Han började tro på kärlek och hopp igen. Han började tro på en andra chans.
Nu är han en hjälte och en väldigt fin man. Krok ångrade sig snabbt när han stack med bönan som han stal från Emma i slutet av säsong 2 och kom tillbaka och hjälpte henne, Regina, Snövit, Charming och Rumple att rädda Henry som befann sig i Landet Ingenstans med Peter Pan. Han riskerade sitt liv när han hjälpte dem med Peter Pan. Han lurade iväg Charming på en resa för att rädda honom från att dö av drömskuggan. Han hjälpte dem att hitta Tjingeling. Han hjälpte dem att hitta och rädda Neal. Han fick Emma att få sina minnen tillbaka och tog henne och Henry från New York för att rädda hennes familj och hela Storybrooke när den nya förbannelsen kom. Och mycket mer.
Jag älskar hur hans karaktär har utvecklats sen säsong 2 och jag ser fram emot att se det fortsätta i säsong 4! Han är en bra man med heder och han är rolig och jag älskar hans sarkasm och han har en fantastisk sinne för humor. Han riskerar bara sitt liv för kärlek och hämnd. Han älskar Emma och är förtjust i hennes son Henry. Han bryr sig om hennes familj. Och jag älskar att när han älskar så älskar han verkligen med hela sitt hjärta. Och att han är väldigt snygg är bara en bonus. Så ja ni förstår nog nu varför han är en av mina absolut stora favoritkaraktärer! ♥


Andra favoritkaraktärer; #1 Klaus Mikaelson #2 Dale 'Barbie' Barbara
DATUM: 2014-06-18 / TID: 17:20:20
KATEGORI: Teen Wolf, Under the Dome, Övriga tvserier

Min serieschema.

Vet ni vad jag precis insåg nyss? Min serieschema i sommar är så hemskt lite! Det är bara Under the Dome och Teen Wolf på scheman och båda är på tisdagar. Wow. Det betyder ju att jag kommer att ha massor av tid för maraton. Men jag vill ha flera till att följa under sommaren ändå, så har ni några tips på serier som kommer under sommaren som ni tror att jag kan gilla? Jag funderar på att kanske ge Pretty Little Liars en chans till nu när Caleb ska komma tillbaka till säsong 5, men jag lovar inget ;)
DATUM: 2014-06-18 / TID: 00:29:31
KATEGORI: Böcker, Citat

Citat #43.

"Okej", viskade jag, omtöcknad av en kvardröjande känsla av svindel. "Då... så."
Han log, men det var ett osäkert leende. "Då så? Är det allt?"
Jag vände upp blicken mot honom. Jag kunde inte se på honom på samma sätt längre och jag märkte att jag hade börjat gråta. "Du slöt ett avtal med HHank. Du räddade mitt liv. Varför gjorde du det?"
"Min ängel", mumlade han och tog mitt ansikte mellan sina händer. "Jag tror inte du förstår hur långt jag skulle gå för att behålla dig här hos mig."
- boken, Noras val.
DATUM: 2014-06-17 / TID: 23:56:21
KATEGORI: Böcker, Citat

Citat #42.

"Vad mer? Hon är så vacker. Man tröttnar inte på att se på henne. Man oroar sig aldrig för att hon ska vara smartare än man själv; man vet att hon är det. Hon är rolig utan att någonsin vara elak. Jag älskar henne. Jag har tur som får älska henne, Van Houten. Man kan inte välja om man ska bli sårad i den här världen, gamle vän, men man kan i viss mån välja vem som sårar en. Jag är glad över mina val. Jag hoppas att hon är glada över sina."
- Augustus, boken Förr eller senare exploderar jag.
DATUM: 2014-06-17 / TID: 23:51:30
KATEGORI: Böcker, Citat

Citat #41.

"Åh, det skulle inte göra något, Hazel Grace. Det skulle vara ett privilegium att få hjärtat krossat av dig."
- Augustus till Hazel, boken Förr eller senare exploderar jag.
DATUM: 2014-06-17 / TID: 23:20:52
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Övriga tvserier

An awesome moment #1.

Ett asskön ögonblick! Utan tvekan, en av mina absolut favoritscener från Gilmore Girls! ♥
DATUM: 2014-06-15 / TID: 16:25:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

The Crazy Ones / The Michael J. Fox Show.

I tosdags såg jag de två nya komediserierna på TV3 och jag gillade båda! Men det var The Michael J. Fox Show som fångade mig mer, så jag har därför bestämt mig att börja följa bara den på torsdagar.
Varför fångade den mig mer? Jo, för att The Crazy Ones är en väldigt typisk komediserie och en väldigt vanlig en, medan The Michael J. Fox Show handlar om en nyhetsankare, som spelas av självaste Michael J. Fox, som lider av Parkinsons sjukdom (som även lider av det i verkliga livet också). Så jag finner den därför mycket mer intressant och den är till och med roligare också, enligt mig. Och så gillar jag Michael J. Fox som skådis, tack vare Back to Future filmerna.
Jag gillar Sarah Michelle Geller och Robin Williams också, verkligen, men deras nya serie biter ändå inte på mig så mycket som den andra serien gjorde. Så nu har jag en ny serie att följa ;)
 
Jag citerar Michael J Fox där han berättade om vad han vill att serien också ska förmedla förutom att locka till sig skratt: "Att livet ska firas. Vi kommer alla att ställas inför prövningar som måste tacklas. Men om man inser att man genom ­familj och optimism kan se problemen för vad de är och inte för vad man vill att de ska vara, kan man ha ett fullt och rikt liv."
 
Mike Henry har Parkinsons sjukdom, men återvänder nu till jobbet som nyhetsankare. Hans familj är mycket lättad etersom han nästan har drivit dem till vanvett på hemmaplan...
DATUM: 2014-06-15 / TID: 16:03:00
KATEGORI: Film

Non-Stop (2014).

Non-Stop | 2014 | Thriller, Mysterium, Action | Liam Neeson, Julianne Moore bl.a
När Bill Marks dotter dog fick han problem att behålla jobbet som polis och han sitter nu av tiden som flygsheriff och ser sitt nya jobb som en ren skrivbordskommendering. Men dagens färd blir allt annat än ett rutinuppdrag. Kort efter att resan från New York till London påbörjats får Bill ett antal märkliga meddelanden...
 
Jag såg precis denna filmen och jäklar vilken jäkla bra film det var med ett par oväntade twistar! Jag blev verkligen glatt överraskad! Jag hade inte särskilt höga förväntningar när jag väl satte på den men då sedan var det bara PANG! För det hände så mycket under hela filmen och det var inte en enda tråkig stund överhuvudtaget! Den var bara så jäkla spännande och så jäkla bra hela tiden rakt igenom hela filmen! Jag kunde inte ens sitta stilla vid många tillfällen för jag var bara så nervös hela tiden över vad som skulle hända härnäst! Den är utan tvekan en av de bästa thrillerfilmerna som jag har sett i år! Och jag är till och med väldigt imponerad över de oväntade vändningarna som filmen kom med för jag hade inte kunnat gissa det för jag blev så överraskad när de väl kom! Och vilka insatser av Liam Neeson och Julianne Moore som vanligt! Är ni ute efter en grym thriller som är i action av händelser hela tiden, så är den här filmen ni ska se!
 
 
DATUM: 2014-06-15 / TID: 02:09:00
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Övriga tvserier

OTP #8; Richard/Emily.

Jag förmodrar att jag kanske är den enda som shippar Richard och Emily! Jag gillar dem verkligen även om man inte har kommit så mycket med dem i serien egentligen. De är ett väldigt fint, förutsägbart och gammaldags par. Jag har faktiskt inte så mycket att säga om varför jag shippar de två, annat än bara att jag helt enkelt shippar dem. De är så underhållande när de bråkar, när det inte är nåt allvar så klart. Och min favoritkris med dem är när Richard får ett hjärtattack (se gifs här under - en av mina favoritscener med dem!). Men jag började inte shippa dem på riktigt förrän i säsong 4 när de sepeterades, återförenades en kort tid, sepeterades igen och sedan återförenades på riktigt. Det var då jag verkligen såg det fina med dem. För trots det som de gick igenom med, så gick de tillbaka till varandra och de höll alltid ihop hela tiden ändå fram tills slutet. Det är nog varför jag shippar dem. Nån där ute som också shippar dem? :)


Andra OTPs; #1 Slexie #2 MiSa #3 Dreamers #4 Jarbie #5 Chaire #6 Klaroline #7 Frary
DATUM: 2014-06-14 / TID: 22:30:01
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Gilmore Girls ♥

 
DATUM: 2014-06-14 / TID: 13:17:00
KATEGORI: Allmänt, Serienyheter, Övriga tvserier

Nytt maratonprojekt; Gilmore Girls.

Som ni tidigare vet så har jag Prison Break maraton sen några veckor sedan. Men för några dagar sedan fick jag värsta Gilmore Girls nostalgi! Verkligen massor! Det var allt jag kunde tänka på, så jag kunde därför bara inte låta bli att börja ha Gilmore Girls maraton också - för andra gången. Nu har jag hunnit till säsong 2 och tagit paus med Prison Break (jag har ju ändå sett den serien för många gånger, så vad gör en paus för nåt?). Och gissa vad? Nu när jag kollar på GG för andra gången, så tycker jag annorlunda om några saker nu. Det är ju intressant hur jag har ändrat vissa åsikter nu när jag ser serien för andra gången. Det ska jag skriva om när jag är klar med serien ;)
 
PS. Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera, ser jag! Det är inte för att jag har tappat intresse att blogga. Verkligen inte. Jag hade bara haft lite mycket att göra förut, jag har åkt fram och tillbaka några gånger till Ida i Vetlanda under några veckor nu, ska dit igen nästa vecka för en midsommar helg och självklart lite längre. Så varför sitta vid datorn? ;) och så har jag också spelat The Sims 3, haha! Fick värsta nostalgi över spelet också. Uppdateringen ska bli bättre snart och då ska det komma en ny design också :)
DATUM: 2014-06-01 / TID: 15:17:00
KATEGORI: The 100

The 100; min nya Lost.

Gudskelov för The 100 som är den nya Lost för mig! Bra första mening, va? Efter att jag blev klar med Lost maraton i sommar 2012 (första gången för mig), var jag lite desperat efter en liknande serie att följa. Då kom Revolution i höst samma år och den blev snabbt min nya Lost.

Den var verkligen en stor favorit och hade många liknelser med Lost. Tja, tills säsong 2 kom. Den var kanon i början ja, men sedan började det kännas som den inte kom nåt vart ju flera avsnitt det gick och då började jag tröttna mer och mer. Min lust att se serien gick upp och ner under hela andra säsongen och det hände ofta att jag halkade efter med flera avsnitt åt gången.

Men sedan då kom The 100, och den blev snabbt en riktigt stor favorit redan efter piloten! Nu har jag också insett i efterhand att The 100 är så mycket mer som Lost än vad Revolution nånsin varit! Därför skrev jag gudskelov för The 100 Den är en av mina absolut favoritserier! Så himla glad för säsong 2! ♥

DATUM: 2014-06-01 / TID: 14:45:00
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

Serielista; Maj 2014.

Det är en ny månad nu, vilket betyder att det är dags att uppdatera serielistan om hur det gått i maj! De som är i fetstil har skett förändringar och de som står i kursiv har jag påbörjat maraton. Det har tyvärr inte hänt så mycket denna månaden och det här är vad jag har hunnit med;
 

Jag påbörjade H20 Just Add Water maraton och nu är jag klar. Eller inte egentligen, jag har ett par avsnitt kvar. Men den hamnar under serier jag är klara med ändå. Det handlar bara om ett par avsnitt som jag ska se klart i veckan, hehe. Sedan så har Revolution också hamnat där, då den har blivit nedlagd och får inte säsong 3. Jag har till och med kommit ikapp Hart of Dixie nu. Tyvärr har jag fortfarande inte tagit mig tid att komma ikapp Reign och The Originals ännu då jag inte har hunnit med det, jag hade haft mycket på gång. Men jag ska absolut se till att komma ikapp dem mycket snart! Nej, det är inte för att de är dåliga. Jag har bara råkat halkat efter. Sedan så har jag lagt till Rookie Blue under serier jag vill se efter att Seriesnack tipsade mig om den och även Drop Dead Diva som Ida tipsade mig om. Nu har jag Prison Break maraton för sjätte gången som jag började ha för 1,5 veckor sedan, det är alltid trevligt med repris! Dock så planerar jag nog att se antingen Breaking Bad eller Drop Dead Diva mycket snart :)

 

SERIER JAG ÄR UP TO DATE MED:
Once Upon a Time (säsong 3)
Under the Dome (säsong 1)
Teen Wolf (säsong 3)
Sleepy Hollow (säsong 1)
The 100 (säsong 1)
Hart of Dixie (säsong 3)

 

SERIER JAG LIGGER EFTER I:
Greys Anatomy (säsong 10)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
New Girl (säsong 2)
90210 (säsong 4)
Arrow (säsong 2)
Chicago PD (säsong 1)
Beauty and the Beast (säsong 2)
True Blood (säsong 4)
Criminal Minds (säsong 5)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Awkward (säsong 3)
Dexter (säsong 2)
Desperate Housewives (säsong 5)
Revenge (säsong 2)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
Grimm (säsong 2)
Suits (säsong 1)
Sons of Anarchy (säsong 4)
American Horror Story (säsong 2)
Ugly Betty (säsong 2)
Twisted (säsong 1)
White Collar (säsong 2)
The Originals (säsong 1)
Reign (säsong 1)
Star-Crossed (säsong 1)
Supernatural (säsong 9)
The Vampire Diaries (säsong 5)

 

SERIER JAG SETT KLART FRÅN BÖRJAN TILL SLUT:
One Tree Hill
Gilmore Girls
Hellcats
Lost
OC
Veronica Mars
Kyle XY
Vänner
Prison Break
Harper's Island
Gossip Girl
Roswell
Förhäxad
The Secret Circle
Don't trust the bitch in apartment 23
21 Jump Streets
Privileged
The Gates
Nikita
Life Unexpected
Ghost Whisperer
Brothers and Sisters
Chuck
Once Upon a Time in Wonderland
H20 Just Add Water
Revolution

 

SERIER JAG VILL TITTA PÅ:
Beverly Hills 90210
Homeland
The Walking Dead
Scandal
Switched at Birth
Breaking Bad
Everwood
Drop Dead Diva
Rookie Blue

DATUM: 2014-06-01 / TID: 03:23:00
KATEGORI: Citat

Citat #40.

 "I don’t want to be Angelina Jolie. Not that Angelina Jolie is not the most talented, beautiful, successful, amazing, admirable person who does good things for the world, but I don’t want to be a movie star like that."
- Kristen Stewart