DATUM: 2013-12-26 / TID: 01:09:00
KATEGORI: Jag älskar/hatar, Övriga tvserier

OTP #5; Chaire.

Ändå från det ögonblicket jag först såg dem ihop när jag för första gången såg Lost i sommar 2012, visste jag direkt att de skulle bli mitt OTP av alla otps i serien vilket det också blev! De är och kommer alltid att vara mitt 1a OTP i serien. Deras sak om jordnötssmör är seriöst det sötaste i hela serien och de är även också den mest perfekta lilla familjen på ön! I'll always ship and adore them so hard! (varning för spoilers resten av inlägget om ni har planer på att se serien!) ♥
 
Det är inte en passionerad romans eller nån sexuell spänning mellan dem. Men deras förhållande var allt annat än det ändå - den var söt, bristfällig och intim. Medan alla gör en så stor grej om Jack/Kate/Sawyer triangeldrama eller Suns och Jins oroliga äktenskap, medan Jack och Kate var upptagna med att spana in varandras rumpor och medan Sun och Jin argumenterade, blev en heroinberoende före detta rockstjärna och en snart ensamstående mamma förälskade.
 
Från den allra första natten av krachen, från det ögonblicket som Charlie såg henne från andra sidan på stranden - ett ögonblick som han senare erkänner är det största ögonblicket i hans liv - hade de något. Charlie hade levt hela sitt liv i tron att han var värdelös, att ingen behövde honom och så här fanns en ensam flicka. En flicka med skuld, ilska och tvivel, som skulle bevisa honom fel. Claire övergavs av de två viktigaste män i hennes liv - hennes biologiska pappa och fadern till hennes ofödda barn - och sågs som svag, som en börda. Hon behövde någon att få henne att skratta och agera som om det inte fanns någon bula på hennes mage och Charlie gav henne det.
 
Han hjälpte henne med tvätten, han väntade på att hon skulle vakna upp efter att hon svimmade, han fick henne att föreställa sig jordnötssmör, han gjorde te till henne, han skämtade med henne, han tröstade henne när hon hade mardrömmar och han gick efter henne i djungeln när hon stormade ut, arg på världen. Och då direkt efter när hon kidnappades och sedan återvände med minnesförlust, tillbringade Charlie all tid åt att försöka få henne att komma tillbaka, för att hitta ett sätt att nå henne igen. Efter att Charlie sköt hennes kidnappare och led av posttraumatisk stress, var Claire vid hans sida, tröstade honom. Charlie var där när hennes barn föddes, han sov i hennes tält med dem, räddade hennes barn när han kidnappades.
 
När Claire upptäckte att Charlie hade gömt en hemlig statyr av heroin - som han inte hade använt, men ändå bar med sig hela tiden - sparkade hon ut honom. Charlie, efter att utan framgång ha försökt be henne att ta honom tillbaka, gjorde något mycket modigt och moget; han lät henne göra sin egen grej. Han lät henne gå och tänkte att hon skulle en dag komma tillbaka till honom, men han lät henne göra det på sina egna villkor. Och hon kom tillbaka. Hon höll hans hand på en begravning, lät honom ge henne och barnet vaccin och slutligen kysste honom vid brasan i en av de sötaste stunderna i serien.
 
Deras kärlekshistoria slutar på det mest passande sätt; Charlie, som aldrig var en hjälte, dör i att han offrar sig själv för att rädda Claire, hennes barn och resten av hans vänner. Det var den enda verkliga förlusten som fick mig att gråta floder. Men i livet efter detta, allt som behövdes var en blick, förälskade de sig igen och kunde slutligen gå vidare till evig lycka. (Översätt från ett inlägg på tumblr här)
 
Även om jag blev så jävla ledsen och förkrossad över Charlies död när jag såg serien första gången, så var jag ändå på vis och sätt nöjd med hur det slutade för dem. Jag menar, de återförenades ju ändå senare i efterlivet. Det är bättre än ingenting. Så jag tycker därför att det slutar så passande för dem (jag hade självklart tyckt tvärtom om de inte hade återförenats i slutet). Så nu förstår ni varför de är mitt OTP! Allvarligt talat, hur kan man inte älska dem? De är så fina och perfekta ihop - och också den mest perfekta lilla familjen på ön med Aaron! Och förlusten av Charlie kommer alltid att vara den sorgligaste händelsen i hela serien för mig. Their love is the most pure on the show!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: