DATUM: 2014-05-31 / TID: 14:54:00
KATEGORI: Gifs, Hart of Dixie

"I'm not giving up."

 
DATUM: 2014-05-31 / TID: 14:32:00
KATEGORI: Hart of Dixie, Sammanfattningar

Hart of Dixie säsong 3.

Igår såg jag de två sista avsnitten av säsong 3. Nu ska jag skriva en liten sammanfattning om säsong 3. Ja, vad tycker jag? Tyvärr var säsong 3 sådär. Eller jo, den var bra men bara inte så där wow bra som säsong 1 och 2 var. Det finns bara EN anledning till det;
 

Joel/Zoe och Wade/Vivan. De är seriöst det största misstaget som nånsin hänt serien. Hade det inte varit för dem, så hade säsong 3 varit grymt bra liksom säsong 1 och 2 var! Särskilt Joel och Zoe... bara liksom VAD VAR DET HÄR!? Vad i all friden tänkte manusförfattarna på, egentligen? Deras kemi ska man inte ens tala om! Noll kemi! De har bara varit ett rent sömnpiller under hela säsongen. Det hände ibland att jag snabbspolade förbi deras scener. Ja, så som uttråkad jag var. Det var också varför jag halkade efter med flera avsnitt i mitten av säsongen. Äsch. Självklart gillade jag Joel, han var en fin kille. Men med Zoe? Nej, bara nej. Hon hör ihop med Wade. Och även om jag avskydde dem, så blev jag faktiskt ändå ledsen när de gjorde slut. Att göra slut är ju aldrig kul. Och Wade och Vivian då? Jag avskydde dem också även om jag ändå gillade dem nåt bättre än vad jag gillade Joel och Zoe. De hade bättre kemi. Men fortfarande avskydde jag dem ändå. Självklart älskade jag att Wade fick växa upp mer och bli mognare av att vara ihop med Vivan och att umgås med hennes son. Det är jag tacksam för. Men han hör ihop med Zoe. Så enkelt är det! ;)

 

Lemon? Wow... I säsong 1 avskydde jag henne verkligen, jag tyckte att hon var så självupptagen, ego och väldigt irriterande. Men i säsong 2 när hon plötsligt inte hade George längre, började hon växa alltmer i mina ögon när hon försökte vara självständig och klara sig själv och då blev hon snabbt en av favoriterna hos mig. I säsong 3 växte hon alltmer! Hon blir bara bättre och bättre person! Nu är hon en av mina stora favoriter tillsammans med Wade, Lavon och Zoe i serien. Jävlar vad jag skrattade mycket när hon hade två killar efter sig. Det var väldigt underhållande. Och jag gillade henne väldigt mycket med Peter. Men i slutändan när de träffades för andra gången, så insåg jag att de inte var rätt för varandra trots allt. Och George och Lemon? Snacka om hur överraskad jag blev när de hade sex och började ha en slags hatrelation. Jag trodde verkligen att de var över, för gott. Men nej, tydligen inte. Ska sanningen fram, så gillade jag dem inte SÅ jättemycket i säsong 1 direkt. Men i säsong 3 när de plötsligt hade sex och hatade varandra? Jag började faktiskt shippa dem mer och mer! De var så underhållande! Jag tror att anledningen till att jag inte gillade dem i säsong 1 var för att de inte riktigt var sig själva med varandra. Jag älskade Lemon med Lavon. Men nu har de ju hunnit växa upp och blivit bättre personer i säsong 2 och 3 - så när eller om de blir ihop då kommer de att vara så fina och perfekta ihop! :')

 

På tal om det.... nu finns det dock ett problem som uppstod i säsongsfinalen. Jag blev verkligen, verkligen överraskad över denna lilla twisten! Inte över George, men över Lavon! Jag liksom bara VAAAA? Han var ju så nere över Annabeth, men då i slutet insåg han att det är Lemon han vill vara med! Vaaaa? Det förväntade jag mig verkligen inte! Jag trodde verkligen att han skulle springa till Annabeth. Men nej, istället sprang han till Lemon. Snacka om vilken jäkla twist! Och George därefter? Inte förvånad. Jag visste att det här skulle hända. Att han skulle inse att han vill ha Lemon. Det hoppades jag faktiskt på. Jag shippar dem ju nu. Men jag älskade verkligen Lavon och Lemon i säsong 1 och det gör jag än idag. Så därför är det ett problem nu; nu när Lavon har insett att han vill ha Lemon, så är jag plötsligt väldigt kluven nu mellan Lavon/Lemon och George/Lemon. I säsong 1 hade jag inte tvekat det minsta och valt Lavon/Lemon, men efter denna tredje säsongen? Sååå kluven nu! Åh help!

 

Och Wade och Zoe i säsongsfinalen? ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN SOM FAN!!!! Äntligen insåg Zoe nu att hon älskar Wade, att hon alltid har gjort det! Bra jobbat av Lemon att pressa Zoe till att erkänna det! Åh, det var ju verkligen på tiden att hon inser det nu! Jag hade väntat på det hur länge som helst nu! Och att hon sa det till Wade inför hela Bluebell och inte ensamma? Bäst och så jäkla fint!!! Men också pinsamt på sätt och vis. Men jag älskade det ändå, jag älskade att det var pinsamt och fint på en och samma gång. Åh vad jag är glad att Wade sa nej till att flytta och valde att stanna kvar i Bluebell. Tack gode gud för det! Även om han inte vill erkänna det, så stannar han för Zoes skull! Åh så underbart!!! Zade händer igen och när de gör det, är det för gott! Förhoppningsvis! Men jag tvivlar inte på att de är endgame, för det är de! "And yes, I know that ypu believe that we don't have a future together. But, Wade Kinsella, you are just so wrong. And I'm gonna prove it. As long as it takes. I'm not giving up." Åh, Wades ansikte när Zoe sa det där! Sååå fint, så så jäkla fint! Säsong 4 kommer att bli helt grym! ;D

 

Även om säsong 3 var sådär, så är jag ändå jättenöjd. Jag tycker att serien har tagit igen sig i den andra halva av säsong 3, därför är jag nöjd ändå trots Joel/Zoe och Wade/Vivian! Jag kan knappt vänta tills säsong 4! Men vet ni också vad det värsta är? Säsong 4 kommer inte i höst som serien alltid gjort, istället kommer det i vår 2015!!! Och bara 13 avsnitt dessutom. Jag hatar att vi måste vänta i ett halvår på säsong 4! Åh varför måste vi vänta så här länge efter vad som hänt med Zade och Lavon och George i säsongsfinalen!? Och nej, att det bara är 13 avsnitt måste inte betyda att det är den sista säsongen. Det finns faktiskt en anledning till att säsong 4 blir en kort säsong. Så vitt jag har förstått så är det för att Rachel Bilson, som spelar Zoe, är gravid med sitt första barn tillsammans med Hayden Christensen. Så därför måste de skynda på inspelningen av säsong 4 nu i sommar innan hennes mage blir synlig och stor. Samtidigt som jag hatar att behöva vänta så länge, så är jag verkligen glad för hennes skull dock! ;D

 

Jag kan knapp bärga mig tills säsong 4! Det ska bli så spännande att se vem Lemon kommer att välja och hur det går för Wade och Zoe nu när hon har sagt att hon älskar honom, att hon ska slåss för honom, att hon ska bevisa för honom att de har en framtid osv! Spännande!!!

DATUM: 2014-05-31 / TID: 04:32:00
KATEGORI: Böcker, Film, Mina köp

"Förr eller senare exploderar jag."

Jag köpte just en bok Förr eller senare exploderar jag (engelska; The Fault in Our Stars). Jag har länge velat att läsa den ändå sen trailern till filmen, som är baserad på boken, kom ut. Jag fastnade verkligen vid trailern, därför har jag velat läsa boken innan filmen har premiär den 6 juni. Så nu är den äntligen beställd! Jag kan knappt bärga mig tills jag får den i brevlådan och jag kan inte heller vänta tills filmen har premiär! Jag längtar redan! ;D
 
Hazel är 17 år och kommer aldrig att bli frisk igen. Det har hon vetat sedan dagen då hon fick sin cancerdiagnos för tre år sedan. Hazels mamma är orolig för att Hazel ska missbruka Americas Next Top Model och bli allt mer isolerad hemma vid teven. Depression är ju en vanlig bieffekt till cancer har hon läst (Hazel menar att det inte är cancern som gör henne deppig - det är vetskapen om att hon ska dö). Lösningen blir att anmäla Hazel till kyrkans stödgrupp för unga med cancer. Men mötena visar sig vara allt annat än uppiggande och följer ungefär samma mönster som ett AA-möte. Men en eftermiddag i den där stödgruppen förändras livet. Augustus Waters, friskförklarad från sin cancer, dyker upp. Hazel möter Augustus Waters blick och deras kärlekshistoria ska komma att bli en sådan som poeterna diktar om. Episk. Det här är en berättelse om cancer, visst, men det är framförallt en förkrossande vacker och gripande historia om livet, Hazel Grace och Gus. Om att vara ung och ändå stå med ena foten i graven. Om att tro att man aldrig mer kommer att bli glatt överraskade. Om att få sin sista önskan uppfylld. Att få beröras på så många sätt, skratta, komma till insikter och gråta, är litteratur när den är som allra bäst.
 

DATUM: 2014-05-31 / TID: 02:45:12
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x21-22 (säsongsfinal).

För två veckor sedan såg jag säsongsfinalen av Once Upon a Time - och jag älskade varenda minut! Jag njöt verkligen av denna säsongsfinalen som var en timme och tjugosju minuter! Nej, inte bara för att jag shippar Captain Swan utan också för att den är så himla bra! Mycket hände! Och så förresten har jag sett säsongsfinalen *host* 14 gånger *host* nu! Markera texten för att läsa mina tankar :)

Till att börja med... WOW VILKET AVSNITT! Så mycket Captain Swan! Jag älskade varenda minut och jag njöt verkligen! Jag älskade alla scener med dem! Herregud vad jag skrattade så mycket när Killian var så svartsjuk på den gamla Hook - på sig själv dessutom! Jag trodde aldrig att detta skulle hända, men det gjorde det verkligen! Att Killian sedan slog sig själv för att Hook kysste Emma som Killian själv älskar? Det var så jäkla underhållande! Men jag tror verkligen inte att det bara handlade om att han var svartsjuk utan också för att han har ju förändrats, han är inte som den gamla Hook längre och han vill inte se Emma med den gamla Hook. För att hon är för bra för denna personen som han var då. Och för att han inte gillar hurdan han var då. Han liksom typ skäms. Det är vad som gör denna scenen, där Killian slår Hook, så fantastisk! Och vad jag skrattade väldigt mycket också när Hook sa "Rolly Joger!" Han liksom bytte J till R och R till J. Hans skepp heter egentligen Jolly Roger och inte Rolly Joger, haha! Fulla Hook var ju så himla söt! ;)

Det var så kul att se hur Snowing träffades första gången - igen. Fast en hel del scener blev omskrivna nu då Emma förstörde allt och gjorde så att de aldrig träffades första gången där i skogen. Grrr! Dessa scener med Snowings första möte och efteråt är ju några av mina favoritscener i 1x03. Därför blev det bara extra sorgligt när Emma förstörde allt, haha! Men som tur var, blev det fortfarande en massa bra Snowing scener ändå trots allt, tack och lov! För deras första möte i slottet blev faktiskt så jäkla underhållande. Jag skrattade en massa! ;D

Jag skrattade väldigt mycket under hela säsongsfinalen. När Killian var svartsjuk, när Emma och Hook umgicks och flirtade i puben och efteråt när han bar henne, när Hook sa Rolly Joger istället för skepps rätta namn Jolly Roger, när Killian slog Hook, Snowings första möte i slottet, när Snövit blev fångad i ett nät, Killians ansikte när Charming och Snövit "grälade" om ringen medan hon satt fast, Emmas ansikte när hon först såg Rumple, Rumples agerande, scenen med Killian Rumple Emma och Belle, när Killian blev "arg" på Emma för att hon berövade honom en flott räddning, när Rumple sa "Vad fan gör jag härinne?" i slutet och ja en massa mer! xD

Bara jag som älskade när Killian skrek på Emma om New York? Jag älskade att han vågade säga ifrån och pressade Emma till att vakna upp och inse en och annan sak. En av tusen anledningar till att jag shippar Captain Swan så mycket är att Killian känner Emma bättre än hon känner sig själv. Jag älskar att Killian verkligen vågar säga ifrån till Emma och att han vågar säga rakt ut vad han tycker utan det minsta av tvekan. "I think not having magic makes it a hell of a lot easier for you to run back to New York and pretend to be somebody else. But listen to me, Swan. You're not. It's time to stop running." Och bara jag som grät till Emmas hela tal? Det var så fint och också sorgligt på vis och sätt - och jag älskade hur Killians ansikte förändrades sakta och hur han stod där tyst medan hon höll sitt fina tal :)

Gud vad jag blev sååå rörd när jag fick veta vad Emmas lillebror skulle heta. Prins Neal. Hur fint som helst att de döpte babyn efter Neal! Även om jag är en Captain Swan shipper, så hade jag verkligen inte nåt emot Neal. Han var inte en av mina favoriter, men jag gillade honom ändå. Han var ju faktiskt en fin person. Så när man fick veta babyns namn, så saknade jag honom plötsligt! Han dog som en hjälte. Det hade inte kunnat bli en bättre död än så! Det hade varit värst om han bara dog utan nån anledning. Att dö som en hjälte är bättre än att bara dö, helt enkelt.

Åh vad jag dog när det visade sig att kvinnan, som Killan och Emma tog med sig tillbaka från det förflutna, var Robins döda fru Marian! Även om jag önskar att Emma hade lyssnat på Killian när han varnade om konsekvenserna, så är jag faktiskt inte arg på henne direkt. Varför? För det första, så visste hon ju inte att det är Robins döda fru och för det andra, så ville hon ju bara göra det rätta. Så hur ska man kunna klandra henne för det då? Oavsett om mitt hjärta krossades för Regina eller inte - vilket det självklart gjorde. Herregud... förlåt mig, men det är verkligen Robin som är boven i dramat och inte Emma. Vilken skitstövel! Han brydde sig inte ens om att Regina stod där och såg på och fick sitt hjärta krossat medan han anföll Marian med kramar! Men på en och samma gång kan jag också förstå varför. Hans döda fru kom ju tillbaka för sjutton. Vad skulle han göra? Vända sig borta från henne? Nej, så klart inte. Klart att han skulle reagera på det grymma sättet. Men ändå... kunde han inte åtminstone ha visat lite hövlighet för Reginas skull? Stackars Regina! Mitt hjärta krossades verkligen för henne! :(

Och nu tillbaka till Killian och Emma.... ÄNTLIGEN ACCEPTERADE EMMA KÄNSLORNA! För Emma kysste honom! Jag upprepar; hon kysste honom! Jag blev så fullkomligt överlycklig!!! Och att han dessutom faktiskt sålde Jolly Roger för henne...!? FÖR HENNE! Han sålde verkligen hans skepp för henne! Hans skepp som varit hans hem i 300 år och som också var enda länken till Liam och Milah! Jag blev faktiskt inte så överraskad direkt, för jag misstänkte det ändå sen 3x13. Varför? Jo, man såg aldrig Jolly Roger och Killian nämnde aldrig skeppet ens. Så vad annars? Det var nåt av det finaste som Killian har gjort! Jag älskade hur han inte ens tvekade det minsta och bara sa rakt ut "Why, Jolly Roger, of course!" och log stort. Hans leende när han sa det där säger allt; han bryr sig inte ett skit om hans skepp för Emma betyder så mycket mer och att han skulle göra om det hundra gånger till! Han älskar verkligen henne så mycket! Och det faktumet att han också sa "I know how you kiss. I'd have gone after her"? Det säger att oavsett när de skulle ha träffats första gången, oavsett om det var för 50 år sedan eller om det vore 100 år senare, så skulle han ha gått efter henne oavsett vad. För de är bara så meant to be! Förlåt att jag alltid tjatar så mycket om dem, men jag bara kan inte hjälpa det! Jag bara älskar dem så mycket, okej?

Och sist men inte minst; vilken cliffhanger! Det var så totalt oväntat att det var fucking Elsa från Frozen! Jag visste att hon skulle komma då det hade varit mycket snack om det av Adam och Eddie - men att hon inte skulle komma förrän säsong 4! Men så istället kom hon REDAN NU i säsongsfinalen! Jag blev så överraskad! Så glatt överraskad! Nu är jag sååå excited för säsong 4! Jag tror att det kan bli en jättebra säsong! Spännande att Elsa ska vara den nya skurken! Och det ska också bli spännande att få veta vem som ska spela henne! ;)

Jag längtar verkligen som en galning tills säsong 4 nu! Det kommer att bli en lång sommar i väntan! Vad jobbigt det kommer att bli! ;)
DATUM: 2014-05-30 / TID: 22:48:31
KATEGORI: Böcker, Divergent, Film

Bio: Divergent.

I onsdags gick jag ensam på bio och såg den efterlängtade filmen Divergent - och jag ääääälskade det fullkomligt! Så otroligt jäkla bra film som jag lätt kommer att se om och om igen! Jag kunde inte ens röra mig, jag bara satt helt stilla rakt igenom hela filmen och glömde äta upp popcorn för att den var så otroligt spännande och så bra! 

Och även om det saknas en hel del saker som jag hade velat ha med i filmen, så hade regissören Neil Burger verkligen lyckats få med sig det mesta viktigt från boken ändå! Jag är jättenöjd! Nöjdare än nöjdast! Det enda som jag bara är missnöjd med är att det inte är så mycket romantik i filmen som det är i boken - men annars i sin helhet är filmen verkligen helt grym! Miljoner gånger miljoner bättre än The Hunger Games! Älskade varenda minut, verkligen varenda minut! Och att filmen är 2 timmar och 19 minuter märktes inte alls, jag ville seriöst bara ha mer när den väl var slut! 

Och på tal om romantik, Theo James och Shailene Woodley som spelar Four och Tris hade finfin kemi! Jag är skitnöjd med denna castingen av de två och så de andra som tex Christina och Eric också förstås! Jag kan knappt bärga mig tills tvåan som kommer nästa år! Jag längtar redan!
 
 
En särskild dag varje år måste alla sextonåringar välja vilken grupp de vill tillhöra för resten av livet. För Beatrice Prior står valet mellan att stanna kvar med sin familj eller att vara den hon innerst inne är. Hon gör ett val som överraskar alla, inklusive henne själv. Under extrema fysiska och psykiska prövningar måste Beatrice försöka avgöra vilka som är hennes verkliga vänner. Vågar hon lita på sin karismatiska, men mycket hemlige instruktör Four? Hon bär också på en farlig hemlighet. När samhället hotas av våldsamma konflikter inser hon att den skulle kunna rädda de människor hon älskar. Om den inte förgör henne först.
 

DATUM: 2014-05-25 / TID: 15:31:00
KATEGORI: Gifs, Prison Break

Fernando Sucre ♥

DATUM: 2014-05-25 / TID: 15:29:00
KATEGORI: Citat, Gifs, Prison Break

Best friendship ♥

"Are you kidding me? After all the crap we’ve been through, I’m just gonna leave you here? You shut up and don’t bring it up again." - Sucre. Älskar verkligen deras vänskap! Lätt bästa vänskap i serien! ♥
DATUM: 2014-05-25 / TID: 15:12:00
KATEGORI: Allmänt, Prison Break

Nytt maratonprojekt: Prison Break.

Då jag nästan är klar med H20 Just Add Water säsong 3, så har jag redan påbörjat nästa maratonprojekt. Den här gången blir det Prison Break som jag har sett hela fem ggr, jag får aldrig nog av denna serien. Sist jag såg om den var i somras, så nu är det på tiden att se om den igen då jag börjat sakna den. Repris är ju alltid trevligt ;) den är en av de bästa tvserierna som jag nånsin sett! Här kan ni läsa om varför jag anser att ni ska se serien om ni inte redan har gjort det! Här kommer handlingen för er som inte har sett den men som vill se den;
 
Serien kretsar kring Lincoln Burrows som blivit oskyldigt dömd till döden för ett mord som han inte begått. Hans bror Michael Scofield planerar i detalj hur han ska rädda sin bror och rånar en bank med avsikt att hamna i samma fängelse som sin bror. Räddningen visar sig dock, när han tvingas beblanda sig med några av fängelsets farligaste män, bli svårare och mer komplicerad än vad han tidigare trott.
 

DATUM: 2014-05-25 / TID: 14:53:30
KATEGORI: Allmänt

Whoa!

Ja, jag inser att jag har uppdaterat dåligt på sistone. Det är bara det att jag haft mycket på gång nu den senaste veckan så att jag inte hann blogga om Once Upon a Time säsongsfinal och The 100 1x09, men det kommer! Jag ville bara titta in för att säga att jag lever ;)
DATUM: 2014-05-15 / TID: 21:54:03
KATEGORI: Allmänt, Once Upon a Time, The 100

My weekend.

Jag vill bara säga att jag är i Vetlanda hos Ida i helgen från och med imorgon - så det betyder inget bloggande för mig i helgen som i tur också betyder att mina tankar om Once Upon a Time finalen och det senaste avsnittet av The 100 blir därför försenat. Ni får ha en trevlig helg! ;)
DATUM: 2014-05-15 / TID: 21:39:55
KATEGORI: Allmänt, Tidsfördriv, listor

Tips: Grotta di Nettuno.

När jag var i Italien med min familj och min bästis i september-oktober 2009, så besökte vi en fantastiskt vacker grotta som kostade 10 euro och rundturen tog nästan en timme. Det var kanske lite väl dyrt, men det var absolut värt det! Grottan heter Grotta di Nettuno eller Neptunusgrottan på svenska. Den ligger belägen vid havet i närheten av staden Alghero (som vi bodde på) i provinsen Sassari på Sardinien. Det finns också sjöar inne i grottan, i vars blanka vatten de vackra formationerna speglar sig. Grottan är döpt efter havsguden Neptunus i romersk mytologi och den är öppen för besök och kan nås med buss och båt (ta båt, det är bättre). Jag rekommenderar er verkligen att besöka grottan när ni är i Sardinien!
 
Och en sista sak, en rolig fakta: Visste ni att det tar cirka 100 år för en stalaktit (som hänger ner från "taket") att växa EN CENTIMETER och cirka 300 år för en stalagmit (som växer upp från "golvet") att växa detsamma! Helt otroligt va? ;)
DATUM: 2014-05-11 / TID: 19:43:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The 100

The 100 1x08 Day Trip.

I fredags såg jag det senaste av The 100 1x08 Day Trip och jag älskade det! Mycket Bellarke och det var också väldigt händelserikt! Jag har bestämt mig att jag ska skriva mina tankar om resten av säsongen, så från och med nu gör jag det. Jag är för fast vid serien, så att jag inte skriver mina tankar om varje avsnitt skulle bara vara dumt ;)
 
Till att börja med, älskade jag att vi fick så många Bellarke scener! Jag älskade att de växte sig alltmer närmare varandra igenom hela avsnittet. Jag älskade att vi fick se i ETT avsnitt om hur mycket de faktiskt litar på varandra, hur mycket de faktiskt behöver varandra. Haha jag älskade seriöst Bellamys ansikte när han hittade gevären, han var ju såå glad och när han lärde Clarke att skjuta! Och hur han log när hon frågade om hon var hemsk att tycka det var fantastiskt att skjuta. Och jag älskade hur han hela tiden hittade oavbrutet på ursäkter att kunna röra vid henne. Och jag älskade att han öppnade sig för henne i slutet. Hjälp vad jag dog! Jag kan redan se att de är på väg någonstans, att de börjar sakta men säkert att falla för varandra. Jag menar... så som de tittar på varandra, så som de hjälper varandra, så som de litar på varandra, så som de behöver varandra!? Och jag älskade att Clarke lyckades övertala honom att inte bara fly och att stanna kvar och prata med Jaha. Tack och lov hjälpte det för nu befriade Jaha Bellamy från hans brott. Så han är fri nu och behöver inte oroa sig för Jaha längre. Och jag älskade att Clarke stod upp mot Finn om Bellamy när han ifrågesatte henne. "I trust him." "You can't be serious." "I am." Fantastiskt! Och för att inte nämna det faktumet att Bellamy och Blarke också har en galet fantastisk kemi! Det är en bonus ;)
 
Och herregud, hjälp vad fina Lincoln och Octavia var! Ja, nu vet man äntligen att han heter Lincoln. Och kyssen alltså! Herregud vilken kyss! Men samtidigt så är jag faktiskt lite ledsen också att jag börjar shippa dem. För jag tyckte att Jasper och Octavia var ju så söta ihop i början. För att inte nämna att Jasper faktiskt sa i detta avsnitt att han älskar henne. Självklart tycker jag fortfarande att de skulle bli söta tillsammans. Men hallå!? Lincoln och Octavia!? Hur kan man låta bli?!!! ;)
Och Lincoln kan faktiskt prata! Jag älskar det faktum att han bara pratar med Octavia och ingen annan. Bra jobbat till Octavia som lyckades få ALLA höga så att hon skulle kunna släppa ut honom. Väldigt smart drag av henne! Men en sak störde mig verkligen. Finn såg Lincoln och trots att det faktiskt var han som knivhögg Finn i magen så lät han honom gå ändå!? Varför? Jag förstår inte?
 
Och på tal om Finn... jag tycker så synd om Raven. Det hjälper inte precis att Finn INTE ens försöker vara diskret om att han också gillar Clarke. Hans ansikte när Clarke är där vid honom mitt framför näsan på Raven skriker bara "Clarke, Clarke, Clarke, jag vill ha Clarke också". Det är bara oerhört grymt mot Raven! Hon förtjänar bättre än så. Jag hoppas att Finn skärper sig snart och släpper taget om Clarke!
 
Och jag vissssssste det! Jag visste att det var nåt skumt med Diana redan när hon kom in i serien! Det var tydligen hon som fick vakten att ge Bellamy ordern om att skjuta Jaha! Varför då är frågan? Varför vill hon ha Jaha död?
 
Jag kan knappt vänta tills nästa avsnitt! Och jag bara måste säga det här igen; jag är sååååå glad att serien fick säsong 2! Den är ju bara FÖR bra för att bli nedlagd! ;)
DATUM: 2014-05-11 / TID: 18:46:37
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x20 Kansas.

I måndags såg jag det senaste av Once Upon a Time 3x20 Kansas och jäklar vilket avsnitt! Det var riktigt spännande, så mycket hände! Markera texten för att läsa mina tankar och vad jag tyckte ;)
 
Äntligen, äntligen, ääääääntligen vann de goda över Zelena! Nu har hon förlorat magin och allt så hon har förlorat. Regina var en hjälte och jag älskade det! Att hennes magi faktiskt var vit för en gångs skull och inte lila kom som en liten trevlig överraskning. Inte helt oväntat egentligen, men jag blev glatt överraskad ändå. Kul att hon fick vara frälsaren istället för Emma. Älskade det, som sagt. Jag älskar verkligen att Regina har förändrats till det goda, jag gillar det jättemycket! Hoppas att det fortsätter så här! Men det är nog ingen tvekan om det med tanke på att hon har sin Robin Hood och Henry nu ;)
 
Charming och Snövit fick en liten prins! Jag hoppades på en pojke då de redan har Emma, så jag blev jätteglad. Det som jag blev besviken på därefter var att de aldrig sa vad pojken skulle heta. Jag vill veta! Förhoppningsvis får man veta det i säsongsfinalen. Och på tal om babyn... fan vad mitt hjärta brast för Snövit när Zelena tog babyn ifrån henne så att jag faktiskt grät lite. Finns det nåt av många saker som jag VERKLIGEN avskyr så är det när en baby tas ifrån föräldrarna. Det är inget trevligt när nåt sånt händer!
 
Jag gillade också tillbakablickarna om OZ, Zelena, Glinda och Dorothy. Men jag bara måste säga det här, när Zelena blev så grön av avundsjuka på Dorothy så var det bara rent sagt ut patetiskt! Hennes motiv var löjligt också. Så ni kan nog förstå varför jag är lättad nu att hon är borta nu (mer om det i nästa stycke). Hon var verkligen wicked!
Det var så fint när Rumple friade till Belle. Herregud, vilket fint frieri! Jag bara log så stort! De förtjänar det verkligen efter allt som de har gått igenom! MEN, och det är ett stort men, då fick Belle Rumple att lova att inte gå efter Zelena och döda henne - vilket han gjorde ändå. Då blev jag såååå jävla besviken på honom! Inte för att jag har nåt emot att Zelena är död men det var mer det faktum att han gjorde det han lovade Belle att inte göra! Så, så, så besviken på honom. Inte fan okej! Nu är jag rädd för hur Belle kommer att reagera! :(
 
Sist men inte minst, många bra Captain Swan scener förutom den sista scenen på sjukhuset som bara krossade mitt hjärta för Killian! Jag älskade att Killian verkligen ifrågasatte Emmas motiv att fly tillbaka til New York. Han känner henne mer än hon känner sig själv. "What's best for you, or for him?" Jag vet precis som Killian att den enda anledningen till att Emma vill tillbaka till New York är för att hon är rädd. Rädd att hon faktiskt kan få ett lyckligt slut. Och rädd att bli sårad igen.Och jag var också irriterad på hur hon behandlade Killian. "I have magic. He got a hand." "Let me guess... with you?" och sånt. Kan hon bara sluta vara elak? Och kan hon bara sluta tjata om New York? Det börjar bli tröttsamt. Har hon inte tänkt på att Henry kanske inte vill åka tillbaka? Och Regina då? Har Emma ens tänkt på henne? Henry är också hennes son. Emma kan inte bara ta honom ifrån Regina och sticka till New York. Missförstå mig inte nu, jag älskar Emma men inte i detta avsnittet för hon irriterade mig bara.
 
Okej, nu är det nog snack om allt dåligt med Emma och New York. Nu måste jag snacka om min favoritscen med Captain Swan. Herregud! När Rumple lät Killian drunka, så reagerade Emma verkligen och hon bara skrek "Hook!" och försökte allt hon kunde att rädda honom. Men det var försent. Nu var han "död" och hon hade bara två val: att låta honom dö eller att rädda honom och förlora hennes magi. Och som förväntat valde hon det första för hon kunde bara inte bära tanken på att förlora honom. Hon förlorar magi hellre än honom. Hon skrek "Hook! Hook! Hook, wake up! Killian! Killian, come back to me! Oh God. Son of a bitch." Hon skrek båda hans namn i hopp om att han skulle reagera. Jag älskade att hon inte gav sig och raskade på honom så desperat. Och jag älskade att hon VALDE honom över hennes magi. Hon valde honom. Om Killian betydde ingenting för Emma som hon får det att se ut så jämt, så kunde hon ha låtit honom dö eller åtminstone försökt rädda honom med magi. Men nej, istället räddade hon livet på honom genom att "kyssa" honom med priset att förlora magin och sedan viskade hon "Hook... come back to me..." Jag älskade att hon sa det inte bara en gång men två gånger! En gång desperat innan hon "kysste" honom och en gång viskandes efteråt. DET betyder och bevisar nåt! Att hon faktiskt älskar honom eller åtminstone håller på att bli kär i honom. Han har vunnit hennes hjärta. Och jag kan också nog föreställa mig vad hon tänkte när han vaknade upp. "Graham dog, Neal dog, Walsh är borta men Killian dog inte och han kom tillbaka!" nåt i den stilen ;)
 
En sak till... ang Zelena. Det är bekräftat av skaparna att hon är död, men jag kan inte hjälpa att tveka lite. Jag menar, den gröna röken i slutet som öppnade tidskapeln? Vad fan är det som händer!? Och hur?! Spännande!
 
Jag kan inte vänta att få se säsongsfinalen imorgon (dubbelavsnitt, yeah!). Jag är såååå excited! Jag ser fram emot att se när Killian och Emma reser tillbaka i tiden. Undrar varför? Spännande! ;D
DATUM: 2014-05-11 / TID: 03:04:29
KATEGORI: Gifs, Hart of Dixie

Hart of Dixie.

     
Idag fick jag bara plötsligt lust att ha Hart of Dixie maraton! Jag ska se om säsong 1 och 2, bara för att jag vill! Och på grund av det har jag därför värsta Zade feber nu! Jag bara älskar dem så mycket! De är bara så perfekta för varandra, de driver varandra till vansinne på ett roligt sätt och de förändrar varandra till det bättre som Lemon en gång sa i 2x22 och när de bråkar om småsaker så är det alltid väldigt underhållande att se. Och jag bara ääääälskar att Wades pappa är typ den största Zade shipper på jorden! Det är liksom svårt att inte shippa dem. Jag undrar hela tiden hur vissa kan shippa George och Zoe? Jag fattar det bara inte och det kommer jag aldrig att göra. Jag menar, titta på Wade och Zoe! De är so meant to be! ♥
DATUM: 2014-05-10 / TID: 23:47:47
KATEGORI: Film

Back to the Future (1985, 1989, 1990).

Idag såg jag hela Back to the Future trilogin och jag älskade allihopa! De var så otroligt jäkla underhållande och jag fick skratta väldigt mycket! De är ett mästerverk med en fantastisk story, ett makalös manus och assköna karaktärer! Christopher  Lloyd och Michael J. Fox var makalösa tillsammans! Och jag var också sååå säker på att jag hade sett filmerna, men nej det visade sig att det inte var riktigt sant! Jag hade bara sett små glimtar när de var på tv. Men huvudsaken är iallafall att jag nu äntligen har sett hela filmerna idag! Och trilogin är bland de bästa som jag nånsin sett i mitt liv! Jag kommer lätt att se om trilogin flera gånger, det kan ni lita på! Jag rekommenderar den verkligen om ni är ute efter ett mästerverk! ;)
 
 
 
DATUM: 2014-05-09 / TID: 22:12:00
KATEGORI: Serienyheter

Serienyheter.

Det är en massa serienyheter just nu! Så jag tänker ge er lite information om hur det ligger till för alla serier från alla kanaler. Och fy fan vad glad jag blev när jag fick reda på att alla mina viktiga favoriter blev förnyade! Jag blev verkligen, verkligen överlycklig och också så jävla lättad även om jag visste med säkerhet att några av dom skulle förnyas, men jag kunde inte hjälpa att vara lite orolig ändå! Så här ligger det till inför 2014/2015 ;)
 
The CW:
Igår förnyade de Hart of Dixie (YAAAAY!), The 100 (YAAAAY!) och Beauty and the Beast (blandade känslor). Tidigare förnyade serierna för några månader sedan är The Vampire Diaries, Supernatural, Reign, Arrow och The Originals. De har även plockat upp några nya serier som är iZombie, Flash, Jane the virgin och The Messengers. Och så har de nedlagt The Carrie Diaries, Star-Crossed och The Tomorrow People.
Av dessa serierna som jag följer just nu är Hart of Dixie, The 100, Reign, Supernatural och The Originals. Sååå glad att de alla är säkra för nästa säsong, tack gode Gud för det! För jag är inte redo att ge upp Bluebell även om säsong 3 har spårat ur liiiite. Den nya serien The 100 har jag ju verkligen blivit fast vid och den blir bara bättre och bättre för varje avsnitt som går! Så ni kan nog förstå hur överlycklig jag är att serien faktiskt har fått säsong 2! Reign och The Originals älskar jag verkligen så att de båda får säsong 2 är jag också glad över. Och så Supernatural förstås som jag fortfarande älskar även om nu när den har fått säsong 10 så kanske blir det lite väl mycket, men så länge den är fortfarande intressant och brödernna fortsätter att vara underbara tillsammans, fortsätter jag att titta ;)
The Vampire Diaries är jag väldigt, väääääldigt skeptisk över. Mycket blandade känslor. Jag funderar faktiskt på allvar att sluta titta för gott istället för att bara ha en lång paus och att ha maraton istället när den väl har blivit nedlagd en vacker dag. Det är fortfarande inte bestämt så jag har sommaren på mig att fundera på hur jag vill göra. Men om jag nu bestämmer mig senare att jag ska sluta titta, så ska jag självklart se klart säsong 5 först innan jag slutar. Kan ju inte sluta mitt i säsongen, haha. Beauty and the Beast har jag också blandade känslor för, jag tycker att säsong 2 har varit sådär. Säsong 1 var grym, men säsong 2 går upp och ner i kvalitét. Därför har jag blandade känslor för serien. Vi får se i höst om jag ska fortsätta se eller ej :)
The Carrie Diaries bryr jag mig inte om då jag inte tittar längre efter säsong 1. Detsamma om Star-Crossed, för jag kände bara i slutändan efter avsnitt 7 att den inte kändes värt att fotsätta titta på och för att jag visste att den ändå skulle bli nedlagd då min magkänsla sa mig det hela tiden, så därför slutade jag. Tur för det - för den får ju inte säsong 2 som det bekräftades om igår. Detsamma för The Tomorrow People, jag tänkte fortsätta se den från och med avsnitt 6 som var det sista jag såg om den fick säsong 2 vilket den ju inte fick heller. Så adjö till den nu och då den är nedlagd har jag därför inga planer på att se färdigt säsong 1, så det är då lika bra att jag styckar bort den :)
Och när det gäller de nya serierna, så funderar jag på att ge iZombie en chans då den ju är skapad av Rob Thomas som skapade Veronica Mars som jag verkligen älskade när jag hade maraton i julas. Och de andra? Nej, de låter inte tillräckligt intressant :)
ABC:
Igår förnyade de Once Upon a Time (YAAAAAAAAY!!!!), Revenge, Marvel's Agent of S.H.I.E.L.D, Scandal och Greys Anatomy. De tidigare förnyade serierna är Castle, The Goldbergs, The Middle, Mistresses, Modern Family, Motive, Resurrection och Rookie Blue. De nedlagda serierna är The Assets, Back in the Game, Betrayal, Killer Women, Lucky 7, Mind Games, Mixology, Once Upon a Time in Wonderland, och Trophy Wife. De som ännu väntar på besked är The Bachelor, Dancing with the Stars, Last Man Standing, Nashville, The Neighbors, Shark Tank, Suburgatory och Super Fun Night.
 
Av de serierna tittar jag bara på Once Upon a Time. Jag är såååå jävla glad att den fick säsong 4! Jag visste att den skulle förnyas, men jag var ändå så orolig! Men nu är det officiellt, tack och lov att den får säsong 4! Revenge tittar jag inte på längre, jag slutade mitt i säsong 2 och även Greys Anatomy som jag slutade med mitt i säsong 10 - jag väntar på att de ska bli nedlagda och sen ska jag självklart ha maraton ;)
FOX:
De förnyade serierna är American Idol, Bob's Burges,  Bones, Brooklyn Nine-Nine, Family Guy, The Following, Glee, MasterCheif Junior, The Mindy Project, New Girl, The Simpsons, Sleepy Hollow (YAAAAY!) och So You Think You Can Dance. De nedlagda serierna är Almost Human, The Cleveland Show, Dads, Enlisted, Raising Hope, Rake, Surviving Jack, Us & Them och The X Factor. Den som ännu väntar på besked är Gang Related som inte haft premiär ännu.
 
Av dom tittar jag bara på Sleepy Hollow. Den blev redan förnyad för längesen. Jag är så klart förstås glad över beskedet för jag är verkligen fast! Den är så himla bra ;)
NBC:
De förnyade serierna är About a Boy, The Blacklist, Celebrity Apprentice, Chicago Fire, Chicago PD, Grimm, Hannibal, Hollywood Game Night, Law & Order: SVU och Parks and Recreation. De nedlagda serierna är Believe, Community, Crisis,  Growing up Fisher, Ironside,  The Michael J. Fox Show, Revolution (NEEEEEEJ!), Sean Saves the World och Welcome to the Family. De som ännu väntar på besked är The Biggest Loser, Dracula, The Night Shrift, Parenthood, Undateble och The Voice.
 
Av dom tittar jag bara på Chicago PD (fast jag har halkat efter med flera avsnitt nu som jag ska ta igen i sommar) och Revolution. Fyfan vad ledsen jag blev att Revolution inte får säsong 3. Alltså bara nej varför! Det är fan bäst att säsong 2 får ett bra slut, annars borde den ha fått säsong 3 som skulle då kunna bli den sista :'(
CBS:
De förnyade serierna är 2Broke Girls, The Amazing Race, The Big Bang Thoery (förnyade till tre säsonger på en gång, rättare sagt!), Big Brother, Blue Bloods, Criminal Minds, CSI, Elementary, The Good Wife, Hawaii Five-0, Mike & Molly, The Millers, Mom, NCIS, NCIS: Los Angeles, Person of Interest, Two and a Half Men, Under the Dome, Undercover Boss och Unforgettable. De som ännu väntar på besked är The Crazy Ones, Friends with Better Lives, Hostages, Intelligence och The Mentalist. Den enda nedlagda serien är We Are Men.
 
Av dom tittar jag bara på Under the Dome. Den blev redan förnyad efter bara några avsnitt av säsong 1 i somras. Säsong 2 har premiär den 30 juni! JAG LÄÄÄÄNGTAR FÖR DET NÄRMAR SIG VERKLIGEN NU! ;D
DATUM: 2014-05-04 / TID: 18:55:04
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

'H20 Just Add Water' säsong 2 sammanfattning.

Jag började direkt med säsong 2 och blev klar idag i eftermiddags! Grymt bra säsong, om möjligt ännu bättre än säsong 1! Fast det fanns en karaktär som verkligen, verkligen, VEEEEEERKLIGEN gick mig på nerverna så att jag var så nära att sluta titta. Bokstavligen. Men tack och lov lyckades jag hålla kvar tålamodet och fortsatte titta färdigt ändå. VARNING FÖR SPOILERS!
 
Den här gången har jag inte mycket att skriva om. Samma grejer tex fullmåne, tonårsproblem, att hemlighålla deras existens som sjöjungfrur osv hände även i den här säsongen som det gjorde i säsong 1 så det behöver jag inte skriva om då jag redan gjorde det. Zane och Rikki fortsatte att vara underbara tillsammans. Tjejernas vänskap förblev stark. Massor av roliga moments. Äntligen blev Lewis och Cleo tillsammans igen i säsongsfinalen. Ash och Emma var fina tillsammans. Massor, massor saker. Och så det senaste nyskottet; en ny, irriterande tjej vid namn Charlotte (den rödhåriga tjejen på bilden).
 
Under hela säsongen gjorde jag mitt bästa med att försöka att stå ut med Charlotte då jag varit så nära att sluta titta så många gånger. Hon var verkligen, verkligen, verkligen en så jäkla irriterande, jobbig, självupptagen, manipulerande och egoistisk svartsjuk tjej! Så många gånger ville jag bara skrika, slita av mitt hår och strypa henne i halsen! Hon gick mig verkligen på nerverna! Hon är verkligen den värsta karaktären som jag nånsin har stött på, en sån karaktär hoppas jag inte att vi får i nån av tvserierna som jag tittar på för annars dör jag. Jag menar allvar, för hon var verkligen så äckligt jobbig! Värre blev det när hon också blev en sjöjungfru under de sista avsnitten! Hon verkligen förlorade kontrollen helt, var nära att avslöja tjejernas hemligheten, riskerade allt och förbjöd Lewis att träffa tjejerna. Herregud, säger jag bara! Men tack och lov höll det inte särskilt länge för redan i säsongsfinalen förlorade hon det för gott efter att ha lurats till måndammen av Lewis. Det var då en väldigt speciell fullmåne som skulle kunna få tjejerna att förlora det för gott. Charlotte drabbades och jag bara "ÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN SLIPPER MAN DEN ÄCKLEN!" Haha! En sån karaktär borde verkligen inte få existrera i nån film eller serie! Så äckligt jobbig! Verkligen!
 
Men annars har det verkligen varit en grymt bra säsong! Nu tar jag paus och börjar med säsong 3 till nästa helg istället för nu. Jag kan bara se det på Netflix hemma hos mamma på helgerna då pappa har inte trådlös internet hemma, grr. Jag får väl stå ut och vänta tills nästa helg ;)
DATUM: 2014-05-04 / TID: 18:18:12
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

'H20 Just Add Water' säsong 1 sammanfattning.

Jag såg säsong 1 klart på bara en dag - från fredags kväll tills lördag eftermiddag. Hur galet var det? Haha! Men det var för att den var så grymt bra! Jag kunde bara inte slita mig ifrån den, jag bara måste se avsnitt efter avsnitt hela tiden. Självklart tog jag paus flera gånger då jag har en hund att gå ut med också. Nu tillbaka till serien. Ja, vad ska jag säga mer? Den är fantastisk! Kanske en lite töntig handling, men vem bryr sig? För jag gillar serien verkligen! Så glad att jag gav den en chans, tack vare Ida. VARNING FÖR MYCKET SPOILERS!
 
Jag älskar alla karaktärer - Cleo, Emma, Rikki och Lewis - på olika sätt. Men måste jag välja EN favorit, så säger jag nog Rikki. Hon är tuff, cool och väldigt rebell som ändå har ett gott hjärta. Jag älskade hur de alla träffades och hur de blev sjöjungfrur och hur de sakta men säkert byggde upp en stark vänskap igenom hela säsongen. Hade det inte varit för att de blev sjöjungfrur, så hade de aldrig varit verkligen vänner. Snarare bara bekanta. Att bli sjöjungfrur förde ihop dem och de byggde upp en riktigt stark vänskap. Jag älskade det! ;)
 
Och när det gäller den romantiska fronten? Jag hoppades först på Zane och Cleo, men sedan vände det när det visade sig att Zane och Rikki hade mer kemi. Så jag började heja på dem och ja mycket riktigt blev de ihop senare. Herregud vad de var så fina och söta ihop! Zane var riktigt arrogant och populär-elak men trots det så såg Rikki det goda i honom ändå och när de blev ihop började Zane bli bättre som person. Bara för att han var rik och hade pengar, betydde det inte att han verkligen var en bortskrämd rik och elak unge; han var egentligen god innerst och Rikki såg det. Hon förändrade honom till det bättre och jag älskade det! Jag älskade också när han stod upp mot hans pappa om Rikki på hotellet. Så fint gjort av honom!
Och jag älskade när han fick äntligen veta i säsongsfinalen om Rikki - att hon var sjöjungfru - och räddade henne och hennes vänner från att bli experimenter av hans pappa och den galet jobbiga kvinnliga doktorn. Tack gode Gud för det. Jag var så rädd när de blev fångna. Tur att de också lyckades lura doktorn senare, när hon ville fånga dem igen, att de inte längre var sjöjungfrur tack vare måndammen när hon stod och såg på hur de förlorade deras stjätar ;)
 
Och det finns så många roliga moments också. Det hände alltid nåt galet vid varje fullmåne. Alltså när det är fullmåne, så är det farligt för dem. Blir de bländad av själva månen eller ser de månen i spegeln eller i spegeln av vatten, så är de inte längre sig själva tills månen går ner. Och då kan det hända galna eller konstiga saker under tiden månen är uppe, ibland bra och ibland dålig och ibland både och. Och jag skrattade alltid väldigt mycket varje gång det var fullmåne.
Första gången blev Emma drabbad ensam och då tvingades Cleo, Rikki och Lewis göra allt de kunde för att tjejernas hemlighet inte skulle bli avslöjad av Emmas familj då de befann sig hemma hos henne och hade en överraskningsfest för hennes pappa. Sen nästa var det Cleos tur, och sen Rikki. Och sen alla tre samtidigt och då måste Lewis hantera allt själv. Bäst var så klart när det var Cleo som blev drabbad. Hon var egentligen tondöv men när hon blev bländad av månen, så kunde hon plötsligt sjunga vackert och så förföriskt att en massa killar flockades utanför hennes hus och hennes föräldrar var bara så frustrerande, haha! ;)
Och när det plötsligt började ösregna en dag och tjejerna skulle ha prov, så kunde de verkligen inte åka till skolan. Råkar de få en droppe vatten på sig, förvandlas de till sjöjungfrur. Emmas mamma envisades med att skjutsa tjejerna när de sa att det regnade ute. Då slutade det med att Cleo spelade sjuk, sen Rikki och sen Emma och då använde Rikki hennes kraft att få upp febern på sig själv och på Cleo och Emma. Emmas lillebror Elliott var även en av dom som påstods vara sjuk. Men sedan gick det bara FÖR långt och så galet att alla slutligen trodde att vad tjejerna hade var farlig virus och då sattes de och hela huset i karatän, haha! Fan vad jag bara skrattade och skrattade! xD
 
Som sagt, grymt bra och rolig serie som jag lätt kommer att se igen! ;)
DATUM: 2014-05-04 / TID: 16:42:09
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x19 A Curious Thing.

Jag såg det senaste avsnittet av Once Upon a Time 3x19 A Curious Thing i måndags - och jäklar vilket avsnitt! Det hände så mycket saker till skillnad från de tidigare avsnitten även om jag verkligen älskade dom också. Markera texten för att läsa mina tankar!
 
Äntligen är förbannelsen bruten nu! Hur det bröts var en överraskad twist! För jag var SÅ säker på att det var Emma som skulle bryta förbannelsen då hon är ju frälsaren. Men nej, istället var det Regina UTAN hennes hjärta som bröt förbannelsen med en sann kärleks kyss på Henrys panna. Vilken fantastisk liten twist! Och ja, jag älskade det! Och på tal om Henry. Jag är så glad att han ÄNTLIGEN fick tillbaka alla sina minnen, för det hade jag bara väntat på sen 3x12! Det var verkligen på tiden! Och åh ja en sak till, om jag ska vara ärlig, så irriterar han mig inte lika mycket längre nu som han gjorde i säsong 2 och i 3A vilket är grymt skönt! ;)
 
Och åh stackars Hook! Varför måste han alltid vara den som blir bunden? Först var han bunden av Emma i den förtrollade skogen och i New York, sen i lastbilen av Tamara och Greg i säsong 2 och nu i bilen av Rumple och Zelena. Ännu en gång hotade Zelena Hook igen om hans kyssförbannelse. Den här gången hotade Zelena att om inte Hook kysste Emma och tog hennes magi INNAN Snövit födde barnet så skulle hon döda Henry (vilket hon tyvärr försökte fuska med genom att skicka en flygande apa. Fan ta dig, Zelena!). Jag älskade Hooks reaktion när hon hotade honom om Henry. Han såg verkligen skitförbannad ut.
 
Jag älskar att Hook bryr sig väldigt mycket om Henry - nog för att kidnappa honom och skicka honom till New York med Smee bara för att skydda honom från Zelena. Fast det var ändå fel gjort av honom. Eller egentligen rättare sagt, var det både fel och rätt men mer fel än rätt. Rätt för att då skulle Henry klara sig och fel för att det ändå var Emmas beslut att avgöra det och inte Hook. Men vad kunde han ha gjort?! Vad hade han för val? För oavsett vad han skulle välja, så är det ändå en no-win situation.
Berättar han för Emma om kyssförbannelsen, så skulle Zelena ändå skicka Rumple till att döda henne och alla som hon älskar. Berättar han inte för henne, så skulle ändå alla som hon älskar dö. Kysser han henne och tar hennes magi, så skulle Zelena vinna. Men kysser han inte henne och tar hennes magi, så skulle Zelena kanske vinna ändå genom att döda alla.
Ser du? Det är en no-win situation ändå oavsett vad Hook skulle välja. Men jag förstår fullkomligt varför Emma blev så arg på honom att hon sa "I can't trust you, how can I?" Hon har all rätt att vara arg, det är ju trots allt hennes son det handlar om. Hook borde ändå inte ha försökt skicka Henry till New York utan hennes vetskap. Jag skulle också ha blivit arg om jag var i samma situation. Men Charming och Snövit därefter? Vilken stor besvikelse de är i mina ögon just nu! För de är också arga på Hook när de INTE ALLS har rätt till det!!! Jag ville seriöst bara slå vettet ur dem särskilt Snövit när hon sa till Hook "You said you brought Emma to Storybrooke because you received a message FROM US with a memory potion". Men han sa ALDRIG att det var de. Han sa så här i 3x13 "I ASSUMED you did". Fan vad trött jag blir på Charming och Snövit ibland! Alltså varför måste de alltid överdriva så? Så besviken!
 
Robin Hood och Regina? Herregud vad jag dog! Fyfan så söta de var tillsammans! Jag dog när Robin sa "Use mine for the both of us." Herregud vad fint! Bäst och roligast var såklart Henrys reaktion när han fick veta vem Reginas nya pojkvän är, haha! Nu återstår det bara att de också gifter sig i framtiden så att de kan bli en fin, liten familj. Regina förtjänar det verkligen efter att hon har förändrats till det bättre nu! Tänk att jag först hatade henne så mycket i början när jag började se serien. Det var inte förrän nån gång i säsong 2 som hon blev en av mina favoriter! Härligt ;)
 
Och så sist men inte minst; vilken överraskande twist att det var Charming och Snövit som skapade den nya förbannelsen och inte Zelena (det enda hon bara gjorde var att lägga i förbannelsen en liten bit; att alla skulle glömma hela ett år som hänt i den förtrollade skogen)! Det kunde jag aldrig ha anat, för jag gissade faktiskt på Hook först när det avslöjades av skaparna att det kanske faktiskt inte var Zelena som skapade förbannelsen trots allt!
Man måste ju ge upp det som man älskar mest för att kunna skapa en förbannelse. Och då alla som Snowing (det måste ju vara antingen nån av deras hjärta) och Regina (hon älskar Henry mest men han fanns ju inte i den förtrollade skogen då) lever fortfarande, så därför gissade jag på att det var Hook som skapade förbannelsen. Han hade ju Jolly Roger som han älskar mest efter Emma. Men nej, det var Charming och Snövit. Anledningen till att de ens fortfarande andas är för att Regina delade på Snövits hjärta till två så att Charming skulle få det andra halva. Alltså Charming och Snövit delar ett hjärta tillsammans nu. Hur fint är inte det!? :')
Och nu vet man också äntligen vem det var som skickade meddelandet och memory potion till Hook. Det var Neal. Det gissade jag redan i 3x15, men att verkligen få det bekräftat kändes bra! Även om han inte direkt var en av mina favoritkaraktärer, så var det verkligen kul att se honom igen ändå även om det bara var för en kort stund. Det var väldigt fint gjort av Neal att hinna stoppa Rumple från att dricka memory potion och skicka med det och ett meddelande till Hook!
Och slutet...! Snövits vatten har gått! Vad betyder det? Jo, hon ska föda nu vilket betyder att vi får en bebis i nästa avsnitt! Vad spännande det ska bli! Jag hoppas faktiskt på en pojke, de har ju redan Emma. Så det vore kul med en liten kille ;)
 
Bara tre avsnitt kvar, wow tiden har verkligen gått fort! Imorgon kan vi se 3x20 och sen så nästa vecka 12 maj är det säsongsfinal med 3x21 och 3x22. Jag är verkligen excited!!! ;D
DATUM: 2014-05-03 / TID: 13:17:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

H20 Just Add Water.

Igår började jag ett nytt maratonprojekt; H20 Just Add Water och jag blev helt fast! Jag är redan halvvägs i säsong 1 nu som har 24 avsnitt. Grymt bra serie, verkligen! En förbannat mysig serie om vänskap, kärlek och bekymmer. Med tre härliga tjejer i huvudrollerna, två av dem känner ni redan; Claire Holt och Phoebe Tonkin som vi känner igen som Rebekah och Hayley i The Vampire Diaries och The Originals. Och så Cariba Heine förstås som är helt ny för mig. Jag kan varmt rekommendera den för jag är verkligen helt fast! Alla tre säsonger finns på Netflix :)
 
Serien handlar om tre tonårstjejer som delar en hemlighet; de blir sjöjungfrur med magiska krafter så fort de vidrör vatten. Emma kan frysa vatten, Cleo kan dirigera vatten och Rikki kan värma vatten. Det är inget lätt liv och de kämpar dagligen för att undgå upptäckt. Till sin hjälp har de sin vän Lewis, den rationellt tänkande och det naturvetenskapliga geniet i serien som gör att det hela inte går fullständigt överbord för tjejerna, när de desperat försöker undvika kontakt med vatten i vardagslivet på land. Serien följer deras liv, kantat av vardagliga tonårsbekymmer samt livet som sjöjungfrur med magiska krafter, som både kan hjälpa till och vara till besvär...
 

DATUM: 2014-05-03 / TID: 13:01:19
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

Serielista; April 2014.

Det är en my månad så det är dags att uppdatera serielistan igen! Det har tyvärr inte hänt så mycket i april. Det här är vad jag har hunnit med;
 
Jag började ha Chuck maraton för första gången och blev klar bara ett par veckor senare. Grymt bra serie! Sen så har jag äntligen kommit ikapp Hart of Dixie nu. Ärligt så vet jag inte hur jag lyckades hamna efter, för den är fortfarande högst en av mina favoriter. Men huvudsaken är att jag är ikapp nu. Jag har även kommit ikapp Revolution också.
Jag har också hamnat efter i The Originals (vet inte heller hur det här hände) som jag ska titta ikapp nu i helgen eller i veckan och så Reign som jag även ska titta ikapp i helgen. Jag har till och med hamnat efter i Star-Crossed och har inga planer på att se ikapp nu, jag känner bara inte för att följa den plötsligt. Den känns bara i slutändan inte värt att fortsätta titta på och den kan inte mäta sig med Roswell heller som jag hoppades på, haha.
Den senaste nya höjdpunkten på min lista är The 100. Jag är helt fast! Och så sist men inte minst, som ni vet så har jag valt att sluta titta på The Vampire Diaries tills vidare. Och så hade jag även börjat titta på Once Upon a Time in Wonderland också som jag velat göra länge och blev klar bara ett par dagar senare :)

Låt oss hoppas att maj blir bättre! ;)
 
 
Serier jag är up to date med:
Once Upon a Time (säsong 3)
Under the Dome (säsong 1)
Teen Wolf (säsong 3)
Supernatural (säsong 9) *svenskt takt*
Sleepy Hollow (säsong 1) *svenskt takt*
Hart of Dixie (säsong 3)
Revolution (säsong 2)
The 100 (säsong 1)
 
Serier jag ligger efter i:
Greys Anatomy (säsong 10)
The Vampire Diaries (säsong 5)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
New Girl (säsong 2)
90210 (säsong 4)
Arrow (säsong 2)
Chicago PD (säsong 1)
Beauty and the Beast (säsong 2) *svenskt takt*
True Blood (säsong 4)
Criminal Minds (säsong 5)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Awkward (säsong 3)
Dexter (säsong 2)
Desperate Housewives (säsong 5)
Revenge (säsong 2)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
Grimm (säsong 2)
Suits (säsong 1)
Sons of Anarchy (säsong 4)
American Horror Story (säsong 2)
Ugly Betty (säsong 2)
Twisted (säsong 1)
White Collar (säsong 2)
The Originals (säsong 1)
Reign (säsong 1)
Star-Crossed (säsong 1)
 
Serier jag sett klart från början till slut:
One Tree Hill
Gilmore Girls
Hellcats
Lost
OC
Veronica Mars
Vänner
Kyle XY
Prison Break
Harper's Island
Gossip Girl
Roswell
Förhäxad
The Secret Circle
Don't trust the bitch in apartment 23
21 Jump Streets
Privileged
The Gates
Nikita
Life Unexpected
Ghost Whisperer
Brothers and Sisters
Chuck
Once Upon a Time in Wonderland
 
Serier jag vill titta på:
Beverly Hills 90210
Homeland
The Walking Dead
Scandal
Switched at Birth
Breaking Bad
Everwood
H20 Just Add Water