DATUM: 2014-05-11 / TID: 18:46:37
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x20 Kansas.

I måndags såg jag det senaste av Once Upon a Time 3x20 Kansas och jäklar vilket avsnitt! Det var riktigt spännande, så mycket hände! Markera texten för att läsa mina tankar och vad jag tyckte ;)
 
Äntligen, äntligen, ääääääntligen vann de goda över Zelena! Nu har hon förlorat magin och allt så hon har förlorat. Regina var en hjälte och jag älskade det! Att hennes magi faktiskt var vit för en gångs skull och inte lila kom som en liten trevlig överraskning. Inte helt oväntat egentligen, men jag blev glatt överraskad ändå. Kul att hon fick vara frälsaren istället för Emma. Älskade det, som sagt. Jag älskar verkligen att Regina har förändrats till det goda, jag gillar det jättemycket! Hoppas att det fortsätter så här! Men det är nog ingen tvekan om det med tanke på att hon har sin Robin Hood och Henry nu ;)
 
Charming och Snövit fick en liten prins! Jag hoppades på en pojke då de redan har Emma, så jag blev jätteglad. Det som jag blev besviken på därefter var att de aldrig sa vad pojken skulle heta. Jag vill veta! Förhoppningsvis får man veta det i säsongsfinalen. Och på tal om babyn... fan vad mitt hjärta brast för Snövit när Zelena tog babyn ifrån henne så att jag faktiskt grät lite. Finns det nåt av många saker som jag VERKLIGEN avskyr så är det när en baby tas ifrån föräldrarna. Det är inget trevligt när nåt sånt händer!
 
Jag gillade också tillbakablickarna om OZ, Zelena, Glinda och Dorothy. Men jag bara måste säga det här, när Zelena blev så grön av avundsjuka på Dorothy så var det bara rent sagt ut patetiskt! Hennes motiv var löjligt också. Så ni kan nog förstå varför jag är lättad nu att hon är borta nu (mer om det i nästa stycke). Hon var verkligen wicked!
Det var så fint när Rumple friade till Belle. Herregud, vilket fint frieri! Jag bara log så stort! De förtjänar det verkligen efter allt som de har gått igenom! MEN, och det är ett stort men, då fick Belle Rumple att lova att inte gå efter Zelena och döda henne - vilket han gjorde ändå. Då blev jag såååå jävla besviken på honom! Inte för att jag har nåt emot att Zelena är död men det var mer det faktum att han gjorde det han lovade Belle att inte göra! Så, så, så besviken på honom. Inte fan okej! Nu är jag rädd för hur Belle kommer att reagera! :(
 
Sist men inte minst, många bra Captain Swan scener förutom den sista scenen på sjukhuset som bara krossade mitt hjärta för Killian! Jag älskade att Killian verkligen ifrågasatte Emmas motiv att fly tillbaka til New York. Han känner henne mer än hon känner sig själv. "What's best for you, or for him?" Jag vet precis som Killian att den enda anledningen till att Emma vill tillbaka till New York är för att hon är rädd. Rädd att hon faktiskt kan få ett lyckligt slut. Och rädd att bli sårad igen.Och jag var också irriterad på hur hon behandlade Killian. "I have magic. He got a hand." "Let me guess... with you?" och sånt. Kan hon bara sluta vara elak? Och kan hon bara sluta tjata om New York? Det börjar bli tröttsamt. Har hon inte tänkt på att Henry kanske inte vill åka tillbaka? Och Regina då? Har Emma ens tänkt på henne? Henry är också hennes son. Emma kan inte bara ta honom ifrån Regina och sticka till New York. Missförstå mig inte nu, jag älskar Emma men inte i detta avsnittet för hon irriterade mig bara.
 
Okej, nu är det nog snack om allt dåligt med Emma och New York. Nu måste jag snacka om min favoritscen med Captain Swan. Herregud! När Rumple lät Killian drunka, så reagerade Emma verkligen och hon bara skrek "Hook!" och försökte allt hon kunde att rädda honom. Men det var försent. Nu var han "död" och hon hade bara två val: att låta honom dö eller att rädda honom och förlora hennes magi. Och som förväntat valde hon det första för hon kunde bara inte bära tanken på att förlora honom. Hon förlorar magi hellre än honom. Hon skrek "Hook! Hook! Hook, wake up! Killian! Killian, come back to me! Oh God. Son of a bitch." Hon skrek båda hans namn i hopp om att han skulle reagera. Jag älskade att hon inte gav sig och raskade på honom så desperat. Och jag älskade att hon VALDE honom över hennes magi. Hon valde honom. Om Killian betydde ingenting för Emma som hon får det att se ut så jämt, så kunde hon ha låtit honom dö eller åtminstone försökt rädda honom med magi. Men nej, istället räddade hon livet på honom genom att "kyssa" honom med priset att förlora magin och sedan viskade hon "Hook... come back to me..." Jag älskade att hon sa det inte bara en gång men två gånger! En gång desperat innan hon "kysste" honom och en gång viskandes efteråt. DET betyder och bevisar nåt! Att hon faktiskt älskar honom eller åtminstone håller på att bli kär i honom. Han har vunnit hennes hjärta. Och jag kan också nog föreställa mig vad hon tänkte när han vaknade upp. "Graham dog, Neal dog, Walsh är borta men Killian dog inte och han kom tillbaka!" nåt i den stilen ;)
 
En sak till... ang Zelena. Det är bekräftat av skaparna att hon är död, men jag kan inte hjälpa att tveka lite. Jag menar, den gröna röken i slutet som öppnade tidskapeln? Vad fan är det som händer!? Och hur?! Spännande!
 
Jag kan inte vänta att få se säsongsfinalen imorgon (dubbelavsnitt, yeah!). Jag är såååå excited! Jag ser fram emot att se när Killian och Emma reser tillbaka i tiden. Undrar varför? Spännande! ;D

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: