DATUM: 2014-05-04 / TID: 18:55:04
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

'H20 Just Add Water' säsong 2 sammanfattning.

Jag började direkt med säsong 2 och blev klar idag i eftermiddags! Grymt bra säsong, om möjligt ännu bättre än säsong 1! Fast det fanns en karaktär som verkligen, verkligen, VEEEEEERKLIGEN gick mig på nerverna så att jag var så nära att sluta titta. Bokstavligen. Men tack och lov lyckades jag hålla kvar tålamodet och fortsatte titta färdigt ändå. VARNING FÖR SPOILERS!
 
Den här gången har jag inte mycket att skriva om. Samma grejer tex fullmåne, tonårsproblem, att hemlighålla deras existens som sjöjungfrur osv hände även i den här säsongen som det gjorde i säsong 1 så det behöver jag inte skriva om då jag redan gjorde det. Zane och Rikki fortsatte att vara underbara tillsammans. Tjejernas vänskap förblev stark. Massor av roliga moments. Äntligen blev Lewis och Cleo tillsammans igen i säsongsfinalen. Ash och Emma var fina tillsammans. Massor, massor saker. Och så det senaste nyskottet; en ny, irriterande tjej vid namn Charlotte (den rödhåriga tjejen på bilden).
 
Under hela säsongen gjorde jag mitt bästa med att försöka att stå ut med Charlotte då jag varit så nära att sluta titta så många gånger. Hon var verkligen, verkligen, verkligen en så jäkla irriterande, jobbig, självupptagen, manipulerande och egoistisk svartsjuk tjej! Så många gånger ville jag bara skrika, slita av mitt hår och strypa henne i halsen! Hon gick mig verkligen på nerverna! Hon är verkligen den värsta karaktären som jag nånsin har stött på, en sån karaktär hoppas jag inte att vi får i nån av tvserierna som jag tittar på för annars dör jag. Jag menar allvar, för hon var verkligen så äckligt jobbig! Värre blev det när hon också blev en sjöjungfru under de sista avsnitten! Hon verkligen förlorade kontrollen helt, var nära att avslöja tjejernas hemligheten, riskerade allt och förbjöd Lewis att träffa tjejerna. Herregud, säger jag bara! Men tack och lov höll det inte särskilt länge för redan i säsongsfinalen förlorade hon det för gott efter att ha lurats till måndammen av Lewis. Det var då en väldigt speciell fullmåne som skulle kunna få tjejerna att förlora det för gott. Charlotte drabbades och jag bara "ÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN SLIPPER MAN DEN ÄCKLEN!" Haha! En sån karaktär borde verkligen inte få existrera i nån film eller serie! Så äckligt jobbig! Verkligen!
 
Men annars har det verkligen varit en grymt bra säsong! Nu tar jag paus och börjar med säsong 3 till nästa helg istället för nu. Jag kan bara se det på Netflix hemma hos mamma på helgerna då pappa har inte trådlös internet hemma, grr. Jag får väl stå ut och vänta tills nästa helg ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: