DATUM: 2014-02-27 / TID: 13:57:58
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x20 Echo House.

Jag såg just det senaste avsnittet av Teen Wolf 3x20 Echo House nyss och jag älskade det! Vilket spännande avsnitt! Jag älskade att avsnittet var stor fokus på Stiles på mentalsjukhuset! Älskade varenda minut! Serien blir ju bara bättre och bättre och mer och mer spännande! ;D
 
Fy fan vad jobbigt det var att se när Stiles pappa lämnade av honom på mentalsjukhuset! Rättare sagt, det är alltid jobbigt att se känslosamma scener mellan dom två! Deras relation är bara... för jävla fin så att jag bara vill krypa in i min säng och gråta! Det är bara så fint att se hur mycket Stiles pappa älskar sin son och vice versa! Deras adjö-kram... jag kan inte! För känslosamt! Också när Stiles pappa plötsligt inte kunde hålla sig längre och flippade ur och ville ta med Stiles därifrån mentalsjukhuset direkt, det var väldigt jobbigt att se! Vad jag hatar ibland att ha empati! Och hahaha vad jag skrattade när det nämndes att Stiles inte kan sova utan sin speciella kudde, fyfan jag dör vad söt!
 
Nåt annat som också var jobbigt att se var när alla andra pratade om olika sätt att döda eller rädda Stiles! Det är verkligen inte kul då han är min största favorit i serien och att se de andra prata om att ens döda Stiles är bara så grymt mot mig - och alla andra Stiles fans! Jag blir bara mer och mer räddare för varje avsnitt som går att Stiles kan vara karaktären som ska dö senare i finalen som det har sagts! Verkligen, verkligen livrädd! För helt ärligt talat så tror jag faktiskt inte att jag ens kan fortsätta att se serien om det är Stiles som dör. Det går bara inte att föreställa sig serien utan honom. Det går bara inte, okej! Mer om det kommer sen sist.
 
Stiles och Malia? Jag gillar det, överraskande nog! Glad att Stiles äntligen fick till det till sist! Och det är heller inte så ofta att han har ett kärleksintresse! Men jag önskar ändå att det var Lydia som han förlorade oskulden till och inte Malia som en Stydia shipper jag är! Men kan man inte få Stiles och Lydia nu, då kan man lika gärna shippa Stiles och Malia! Vore inte så dumt faktiskt! Alla deras scener ihop var ju jättesöta särskilt "örfilen", duschen och kyssen och de var också söta ihop! Så varför inte? För det kom en scoop nyligen där det sas att det finns inget romantiskt i Stydia fronten än. Så då därför kan man lika gärna få Stalia nu och det är jag faktiskt okej med! Bara så länge det blir Stydia senare, ja ;)
 
Oj vad spännande det var när Stiles och Malia hittade nogitsunens grav i källaren på mentalsjukhuset! Samma nogitsune som tar över Stiles till och från! Fan vad irriterad jag blev när de hittade ett foto från nogitsunens ficka och Stiles såg så chockad ut och sa "Jag ska ta detta till Scott" och då kom Oliver, Stiles "cellkompis", och förstörde allt med en elpistol. Jag blev irriterad för att man aldrig fick se vad det är på fotot. Varför, varför måste det sluta så spännande med att man inte får se fotot!? Jag hatar det!!! Fast det var egentligen inte Oliver utan nogitsunen som hade tagit över hans huvud. Bara för att försöka att få Stiles att släppa in honom. Han fick Oliver att nästan döda Malia innan Stiles slutligen gav upp och lät nogitsunen komma in i honom för att skydda Malia. "Fan också!!!" var min första tanke. Nu har nogitsunen tagit över Stiles efter att han har varit "fri" hela avsnittet. Fan, fan, fan. Hur ska detta sluta nu!?
 
Och så slutet! Det visade sig att det finns ett sätt att driva ut nogitsunen från Stiles och det är att han måste ändra värdkroppen. Alltså Stiles egen kropp, om man har uppfattat det rätt. Så vad betyder det? Jo, Scotts exakta ord "Att förvandla honom till en varulv". Min första tanke? Hoppas verkligen att det finns ett annat sätt. Men eftersom han är min största favorit i serien och jag bara inte kan tänka mig serien utan honom, så säger jag "Ja!" till att Scott ska förvandla Stiles till varulv. För hur mycket jag än hellre vill ha Stiles kvar som människa, så vill jag mycket hellre ha honom som varulv än död. Så. Om att förvandla honom till varulv är det ENDA sättet för att rädda Stiles, då är det bara att köra på! Det är all right med mig!
 
Gud vilket spännande avsnitt, verkligen! Det blir bara mer skrämmande och mer spännande men ändå väldigt begripligt för varje avsnitt som går till skillnad från första halvan! Bara fyra avsnitt kvar! Nu är jag verkligen rädd på riktigt!
DATUM: 2014-02-27 / TID: 10:43:27
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x19 Letharia Vulpina.

I tisdags förra veckan såg jag det senaste avsnittet av Teen Wolf 3x19 Letharia Vulpina - vilket helt gaaaalet bra avsnitt säger jag bara! Det hände så himla mycket! Jag måste citera en från seriegruppen på facebook: serien har verkligen bättrat sig denna tredje säsongen särskilt den här andra halvan som kallas 3B. Serien är mycket mer "påkostat" nu och har spännande handlingar! Den har allt som The Vampire Diaries inte längre har! Markera texten för att läsa vad jag tyckte om det här spännande avsnittet!
 
Deaton är tillbaka! När var sista gången vi såg honom förresten? Det känns som längesen! Men jag är glad att han är tillbaka nu! Även om han ibland är skum eller nåt, så har jag alltid gillat honom. Jag gillar relationen mellan honom och Scott. Och nu tillbaka till Deaton... han var hos nån japansk som hade en sjuk varg. Han letade tydligen efter mossa som kallas Letharia vulpina och han berättade att det är giftligt för en varg speciellt om det är behäftat med blodet från en nogitsune. Varför behöver Deaton den då är frågan? Vi fick också reda på att den japanska mannen är son till en nogitsune som vi såg i en tillbakablick för några avsnitt sedan, om jag förstod det rätt. Den japanska mannen drog en pistol mot Deatons nacke, men lyckligstvis var han ett steg innan och sa att han redan har gett honom en lam toxin från en kanima. Så tack och lov klarade Deaton sig. Han är en skitsmart man, verkligen!
 
Och samtidigt var det totalt kaos på Beacon Hills sjukhuset. Den strömförande ledningen härjade, gatan var översvämmad med vatten så det var elektrifierat och flera personer skadades inklusive Isaac. Han är svårt skadad nu och ligger inne på sjukhuset. Gode gud, hoppas att han klarar sig! Han får bara inte dö, okej?! Och på tal om gatan som var översvämmad... vilken badass Kira var! Jag älskar henne totalt, älskar att hon är badass! Hon bara drog tag i tråden och hindrade det från att skada flera till medan Scott tittade förundrat på. Det var fantastiskt! Fast jag undrar fortfarande en sak; vad betyder det att hon är "räv"? Vad är det som hon ska göra egentligen? Att krossa nogitsunen i Stiles? Eller vad ska hon göra? För av att döma vad hennes föräldrar sa, så verkar det ju som Kira ska göra nåt. Men isåfall vad? Om det inte redan är besvarat som jag har missat?
 
Och på tal om Kira... hon berättade senare för Scott att anledningen till att nogitsunen i Stiles gör allt detta dåligt beror på att nogitsunen är extremt förolämpad. Men av vad och/eller vem? Så mycket frågor!
 
Stiles blev hittad till slut senare i källaren på skolan av Scott och tvillingarna efter att han hade varit försvunnen i 48 timmar. Tack gode Gud! Blev orolig när alla nämnde att han hade varit borta länge. Tack och lov att han var okej.
Men tyvärr mindes Stiles inte vad han hade gjort de senaste två dagarna och han hade med sig en massa utrustningar och en karta. Det verkade som nogitsunen planerade nåt större än det som hände på sjukhuset i början av avsnittet. Vilket det också stämde! Scott, Stiles och tvillingarna skyndade sig till idrottlektionen för att försöka stoppa alla från att bli skadade, tack vare nåt som Stiles hade gjort när han togs över av nogitsunen.
Men tyvärr lyckades de inte riktigt för coachen blev skjuten i magen med en pil. Jag blev riktigt rädd för han är en av mina favoriter. Jag vill inte att han ska dö! Så jag höll tummarna hårt på att han skulle klara sig. Och ja, tack och lov kommer han att klara sig. Och Scott tog också bort smärta från honom. Snällt gjort av honom! :)
 
Stiles återförenades med sin pappa och under tiden hittade Scott och tvillingarna ett omslagspapper i Stiles jeep och det såg ut som nogitsunen Stiles hade planterat en bomb förmodligen på en buss! "Vaaaad? Och varför?" var min första tanke. Men lyckligstvis är en av poliserna Parrish en fd armé utbildad och kan därför mycket om hur en bomb fungerar. Så han försökte rädda Jared inne i bussen då han hade bomben i ett paket på sina knäna. Parrish klippte bandet, öppnade paketet och nej där fanns inte en bomb! Utan där låg Stiles pappas namn plack från polisstationen.
Då fattade man snabbt att bomben var egentligen på polisstationen där Allisons pappa Chris och Derek också satt då de blivit ditsatt av nogitsunen Stiles för mord eller mordförsök på en man vars namn jag glömt. Varför satt nogitsunen Stiles dit dem just där bomben fanns? Ville han döda dem? Eller vad försökte han göra? Och varför?
När bomben exploderade, skyddade Derek Chris fast han tidigare sa att han inte skulle riskera sitt liv för honom, hihi. Bra iallafall att han ändå skyddade Allisons pappa trots det han sa tidigare ;)
 
Lydia och Allison var på Dereks loft med Peter. Allison varnade innan att det inte var en bra idé men Lydia var för envis (ni känner henne) och ville ha svar på hur hon ska använda sina krafter. Där avslöjades ett par saker.
1) Peter berättade att hon inte var en banshee förrän hon blev biten av honom och att när hon skriker dränker det bara allt så att hon ska kunna höra vad som är viktigt. Och att det var därför han behövde hjälp av henne på grund av det. Hans syster Tatia raderade tydligen ett minne från honom och Peter ville veta vad. Det var bara Lydia som kunde lista ut det med hjälp av hennes krafter och klorna från Dereks mamma. Vilket ledde till 2) när Peter och Allison argumenterade med varandra blev Lydia arg som slutade med att hon kastade klorna in i väggen.
Och då hörde hon nåt viktigt. Vad Tatia raderade från Peters minne. Lydia sa bara "Du är inte bara en farbror." Så Peter har ett barn. Jag blev rätt överraskad, det förväntade jag mig inte! Och det är ingen annan mindre än Malia! Malia är hans dotter. Men varför raderade Tatia detta minnet från honom? Riktigt intressant!
 
Och så slutet!!! WHAAAAT? På veterinärkliniken dök oni upp och Kira drog ut hennes inre badass och bekämpade dem med Scott. Ojoj, vilken badass hon var! Jag älskade att se det! Olyckligstvis blev Scott distraherad så att han blev huggen i magen av en oni's svärd. Scott, Stiles och Kira skyndade sig då in på kliniken. Och efter bara några sekunder när Kira skulle dra ut svärdet från Scotts mage, slog Stiles henne medvetslös. Jag bokstavligen gapade av chock. Och sedan vred han på svärdet i Scotts mage och skrattade och hånlog och var totalt elak. Det visade sig att det hade varit nogitsunen Stiles hela tiden under hela avsnittet om jag har fattat rätt. Han sa "You really have to learn not to trust a fox. Because they're tricksters. They'll fool you. They'll fool everyone." Det som hände på sjukhuset, på idrottlektionen, på polisstationen och nu på kliniken... det visade sig att allt det var planerat av nogitsunen Stiles för att han ville ta smärta. Scott tog bort smärta från Isaac, coachen och en polis och nu ville nogitsunen Stiles alltså därför ta det. Om jag har uppfattat allt det rätt?
Men åh, vilken fantastisk skådis Dylan O'Brien är, säger jag bara! Jag är så otroligt glad att den här andra halvan är mycket fokuserad på Stiles för han är en av mina favoriter. Och så får ju O'Brien visa hur bra skådis han verkligen är. Vilket han också gör. Helt otroligt agerat, verkligen!
Hur som helst, lyckligstvis för Scott och olyckligstvis för nogitsunen Stiles så dök Deaton upp och injicerade honom med letharia vulpina innan han skulle hinna gå för långt. Nu är han förgiftad men inte död. "Inte än" sa Deaton. Vad betyder det!?
 
Jag ser fram emot att se nästa avsnitt när jag har lunch om en timme! Och då kommer det absolut en sammanfattning efteråt. Två sammanfattningar på en och samma dag, ni har tur ;)
DATUM: 2014-02-25 / TID: 20:39:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

Ett litet avbrott!

Efter att ha funderat lite i några dagar har jag nu slutligen bestämt mig! Jag ska ta ett litet avbrott med The Vampire Diaries nu. Anledningen? Jag känner mig helt enkelt bara inte sugen på att se serien just nu. Den har ju *host* spårat ur nu och blivit ganska *host* ett sömnpiller. Så jag känner för att ta paus nu.
Jag tror att jag ska ta paus tills 5x18 som kommer att vara regisserad av Paul Wesley, vår Stefan Salvatore, och då ska jag se ikapp. Eller kanske jag börjar kolla ikapp tidigare, vem vet? Men hur som helst, så fort jag bestämmer mig att kolla ikapp så kommer jag absolut att skriva en sammanfattning om varje avsnitt som jag missat i ett och samma inlägg. För jag vet att några av er vill läsa mina tankar om just den serien.
Men nu vet ni iallafall varför det inte kommer några sammanfattningar på ett tag så ni slipper fråga mig i onödan :)
DATUM: 2014-02-25 / TID: 09:30:00
KATEGORI: Once Upon a Time

OUAT more spoilers!

Nu har jag hittat flera nya spoilers som kom igår/idag! Nu längtar jag ÄÄÄÄÄÄNNNNNUUUU MER!!!!!! 12 dagar kvar... Skynda! Mycket spoilers, så läs inte vidare om du inte vill veta! ;)

 

- Emma and Walsh are in a relationship for 8 months when we meet him. 

- We will indeed find out who Walsh is. 

- Rumple is not in the episode.

- Archie turns back into a cricket, and he just chirps. Grumpy understands him.

- Hook is the pivotal character in a lot of the episode. Hook’s action cause more things to happen then anybody else.

- Hook and Charming share some great moments and scenes. Especially one involving a horse.

- We see Hook react to Walsh and they have a scene together.

- We do see Hook look jealous, but he’ll never admit it.

- There is a very nice reset in the show because of something that happens between Henry and Emma, that’s cool from a narrative standpoint.

- Henry and Hook do share interactions.

- Lots of Hook vs the modern world. And vs bologna, the justice system…there are funny moments.

- Regina and Snow share a very tender moment.

- Belle had about 2 lines in the entire episode and one of them is very important to remember because it may be a clue.

- Regina doesn’t see the tattoo when Robin and her meet. There is interaction with them.

- There is a comment about how cute Robin is.

- Little John and Regina share interaction in the episode, and it’s very sassy.

- There are several great Captain Swan moments. The best relationship development in the episode is between Hook and Emma.

- There’s  pining w/ Neal in the beginning for Emma, but a talk with Charming and Snow stops him.

- “Sparky chemistry” between Hook and Emma.

- We don’t found how/when Hook came back for Emma yet/got to NYC, at least not in this episode.

- There are several favorite CS moments, there’s a good Rumbelle moment, but it’s minor. There’s a lot of pining on Neal’s part, ST wise. Best relationship stuff is between Hook and Emma.

DATUM: 2014-02-24 / TID: 22:29:00
KATEGORI: Once Upon a Time

OUAT spoilers!

Det har ramlat in många riktigt bra och saftiga spoilers i Once Upon a Time på sistone nu! Några av dom om Captain Swan och Outlaw Queen fangirlar jag över som fan! Av att döma dessa spoilers låter det som 3B kommer att bli riktigt, riktigt grymt bra! Det är bara fucking 13 dagar kvar nu för oss, hör ni! Och ni är varnade nu, så kom inte och säg att jag inte har varnat er! ;)
 
Michelle: Hey, do you guys have anything for Once Upon a Time?
Two words: Flying. Monkeys. The winter premiere of the magical ABC drama is packed with jaw-dropping moments and heart-warming scenes - especially for all you Captain Swan shippers out there! We're serious, after watching this hour, even the strongest Neal fan will begin to doubt their feelings and wonder if they're rooting for the right couple.
 
ÖVRIGA SPOILERS
1. Aurora and Prince Philip welcome the group back to the Enchanted Forest and catch them up on some happenings there. But they leave something major out for a valid reason.

2. Neal and Belle each have a plan when it comes to getting Rumpel back. They also each get to have a reunion in the episode (Bonus Swan Fire Shipper Scoop; A choice Neal makes is also a throwback to a previous episode of the series as is something Emma sees).

3. Hook is relentless in his efforts to make Emma remember and she is not amused, but her curiosity gets the best of her - twice (Bonus Captain Swan Shipper Scoop; Something you've been wanting happens and you will flail over it. Also, all of their scenes will make you smile. All of them.)

4. Snow helps Regina through an emotional moment and it's touching to see how far they've come. (Bonus Outlaw Queen Shipper Bonus; If you weren't already shipping these two, their first meeting will make you want to start. It's flawless).

5. Speaking of Regina, murder remains her go-to solution for any problem that she comes across. Alternative suggestions are made by (spoiler) and (spoiler). Will Regina listen or go back to her Evil Queen ways?

6. Storybrooke is back, but the how and the why are not immediately answered. Instead, we're left with a mystery that will have viewers craving more episodes (Bonus non-shipper scoop; Out of all the throwbacks to the pilot, our favorite is a moment that takes place in Storybrooke).

7. Flying monkeys are absolutely terrifying. As for the Wicked Witch... we don't learn a lot about her in the episode, but what we see? Perfection.

QUOTES SPOILERS
"Emma Swan always gets her man."
"I know you better than you know yourself."
"Stop looking for things to be wrong."
DATUM: 2014-02-23 / TID: 22:28:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Star-Crossed - vad tycker jag?

Star-Crossed piloten såg jag äntligen i onsdags och jag gillade den massor! Jag gillade den verkligen så mycket så att jag till och med sen dess har sett piloten sju gånger! Oops eller hur? ;)
Jag gillar allt i serien. Jag gillar storyn. Jag gillar karaktärerna. Jag gillar Romery (Roman och Emery), de har fin kemi. De känns som ett par som det kommer att göra ont att shippa. De påminner rätt mycket om Stefan och Elena, enligt mig. Mycket paralleler mellan båda ships, det älskar jag! Och jag gillar också att serien påminner lite om Roswell, som jag älskar så vansinnigt mycket, och att den till och med har en känsla av Twilight också, och jag gillar också att den också påminner lite om The Vampire Diaries i början (oh my god, jag saknar hur serien var i början!).
Jag hoppas verkligen att CW inte lägger ner Star-Crossed snabbt för den har mycket potential! Jag ser fram emot att följa den på tisdagar ;)
 
"I never got to thank you for saving my life. You were kind,
when everyone else was cruel. That was something."
DATUM: 2014-02-23 / TID: 21:43:33
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"You had me at 'Give me the damn glock'." ♥

Det här är ett av de sötaste moments jag sett i Nikita! Michael och Nikita är bara perfekta ihop! ♥
DATUM: 2014-02-20 / TID: 13:10:06
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"It's been a long time since anything as good as you has happened in my life." ♥

DATUM: 2014-02-17 / TID: 23:05:13
KATEGORI: Bloggutmaning 365

48-54 av 365; Musik.

Det är en ny vecka nu vilket betyder ny tema! Men tyvärr är det musik som tema denna veckan och då jag är döv så betyder det att jag skippar denna veckan. Och de 45-47 om tävlingar orkar jag bara inte göra, så de skippar jag också :)
 
VECKA 8 - MUSIK 
048. Vad för slags musik gillar du?
049. Vad säger andra människor när du sjunger? (Kanske vågar du till och med visa ett klipp när du sjunger?)
050. Berätta om ett härligt minne kopplat till musik
051. Om du fick spela vilket instrument du ville och vara grym på det, vilket blir det?
052. Tipsa om något intressant som har med musik att göra
053. Hiss & Diss - Musik
054. 5 låtar du rekommenderar
DATUM: 2014-02-17 / TID: 23:01:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Star-Crossed.

Star-Crossed har äntligen premiär idag ikväll på CW kanalen! Då betyder det att det är tillgängligt för oss svenskar imorgon. Jag är så jävla excited för denna ny serien att det inte finns ord för det! Jag har väntat aslänge på denna serien sen jag fick reda på om den i höstas. Jag är ett stort fan av Roswell och då båda den och Star-Crossed har många liknelser särskilt när det gäller aliens och romanser, är jag därför så excited! Jag tror att denna nya serien kommer att bli grym och att den kommer att konkurrera med Roswell. Det ska bli så himla spännande att se piloten imorgon! ;D
 
När Emery var sex år gammal, landade ett utomjordiskt rymdskepp i den lilla staden där hon bor. Vare sig de kom med fredliga avsikter, eller mer ondsinta, spelade ingen roll - en våldsam kamp utbröt när människorna kämpade för att få kontroll över sina nya rivaler, en främmande art kallad atrianer. Mitt uppe i den här konflikten gömde sig den sexårige pojken Roman i ett skjul bakom Emerys hus. där hon skyddade honom från fara, gav honom mat, tröst och vänskap. Under deras korta tid tillsammans utvecklade Emery och Roman en djup gemenskap, men myndigheterna var snabba med att gripa Roman under våldsamma omständigheter. Sedan dess har Emery växt upp med tron att Roman dödades den dagen. Tio år senare har atrianerna anpassat sig till livet på Jorden, men lever avskärmade från människorna i ett övervakat läger som kallas Sektoren. 
 
DATUM: 2014-02-13 / TID: 21:04:00
KATEGORI: Serienyheter, Supernatural, The Originals, The Vampire Diaries, Övriga tvserier

TVD, Supernatural & Reign.

Det är inte bara The Originals som blivit upplockad för säsong 2! The Vampire Diaries fick säsong 6, Supernatural säsong 10 och Regin säsong 2! Jag är så jävla glad för alla förutom The Vampire Diaries. Jag vet inte riktigt hur jag känner om det faktiskt. Jag vet inte om säsong 6 blir den sista säsongen eller inte, det har inte sagts något om det iallafall. Jag hoppas verkligen att det blir den sista säsongen. Annars så vet jag inte hur jag känner om det. Jag har ju typ börjat tappa intresse för serien lite nu, jag har inte ens sett 5x12 och 5x13 ännu (har bara sett några scener). Men ja... hur som helst är jag så glad för SPN och Reign!!!! ;D
DATUM: 2014-02-13 / TID: 20:37:27
KATEGORI: The Originals

YEEEEEEEEEEEEEEES!

DET ÄR 100% BEKRÄFTAT NU! The Originals får säsong 2!!!!!!!!!!!!!! HURRA!!! Åh, jag är så glad! ♥
DATUM: 2014-02-13 / TID: 20:00:00
KATEGORI: Bloggutmaning 365

44 av 365; Tävlingar.

VECKA 7 - TÄVLINGAR 
041. Har du varit med i någon tävling som visats på tv?
042. Vad tävlar du helst om?
043. Vad är det allra sämsta du vunnit?
044. Om man bara tävlar för att vinna äran, är det någon mening att vara med då?
045. Länka en tävling på internet som du deltar i just nu
046. Hiss & Diss - Tävlingsregler
047. 5 bästa sakerna du vunnit
 
Om man bara tävlar för att vinna äran, så är det VERKLIGEN inte någon mening att vara med överhuvudtaget! Man borde få lämna tävlingarna åt dem som verkligen vill vinna något än att bara få äran :)
DATUM: 2014-02-13 / TID: 17:44:00
KATEGORI: Gifs, Prison Break

Önskemål: Prison Break.

Det är en läsare som vill att jag ska skriva kort om Prison Break - och varför jag anser att den är värd att titta på. Så nu kör vi! Jag vet inte vart och hur jag ska börja. Jag är inte direkt så bra på att uttrycka mig ;)
 
Serien kretsar kring Lincoln Burrows som har blivit oskyldigt dömd till döden för ett mord på vicepresidentens bror som han inte har begått. Hans bror Michael Scofield är desperat och planerar i detalj hur han ska rädda sin bror, tatuerar sig och rånar en bank med avsikt att hamna i samma fängelse som sin bror. Räddningen visar sig dock, när han tvingas beblanda sig med några av fängelsets farligaste män för att planen ska gå i lås, bli svårare och mer komplicerad än vad han tidigare trott.
 
Hur det går, får ni helt enkelt ta och se själv. För den är så mycket värd att se! Den är en serie som man måste ha sett innan man dör. Prison Break är en av de bästa serierna som jag nånsin har följt och jag svär på Axess grav.
Prison Break är en otroligt smart och väldigt genomtänkt serie som man bara inte får missa. Ju flera nya avsnitt som jag såg, desto mer fascinerad blev jag av hur bra, smart och genomtänkt den verkligen var. Jag var så fascinerad av skapandet och det genialiska tänket bakom serien. Jag kommer aldrig att fatta hur de lyckades komma på allt. Det kunde hända ibland att jag satt och försökte förutse nästa drag eller händelse - men det slutade alltid med att jag hade fel och blev överraskad istället. Och jag slutar aldrig imponeras av hur rysande duktiga alla skådespelare verkligen är varje gång jag ser om serien. Visste ni förresten att en svensk finns med, nämlingen Peter Stormare? Han är helt lysande i rollen som maffian John Abruzzi. Det finns många intressanta karaktärer i serien som man antingen hatar eller älskar! Och det finns sådana fina OTPs, vänskaper och familjer också om det är ett måste ;)
 
Jag minns också att när den slutade, så grät jag i timmar efteråt. Jag kände mig bara helt tom inombords. Av en stor anledning. Det slutade inte bara lyckligt utan också tragiskt på en och samma gång. Det slutade inte som man hoppades för en karaktär på grund av en väldigt fin uppoffring som hen gjorde. Än idag har jag fortfarande inte kommit över det. Bara för att det var så förbannat fint men ändå tragiskt det hen gjorde som ledde till slutet! Men skippa inte serien bara för att jag sa det! Det var ett väldigt bra slut, men bara inte för en karaktär. Det gör bara så ont att veta att hen aldrig fick träffa någon speciell. Därför har jag inte kommit över slutet. Annars är serien i sin helhet helt jävla grymt bra, en av de bästa nånsin som jag sa tidigare!
 
Och apropå uppoffringar... vad jag också älskar med Prison Break är inte bara att den är smart och genomtänkt utan också att den lyckas alltid få fram en återkommande poäng: uppoffringar. Det kunde ibland handla om att offra sig själv för att rädda någon eller offra någon för att rädda någon eller offra någon för att rädda sig själv eller offra något/någon för att få det man vill och massor olika typer av uppoffringar som det finns. Serien handlar inte bara om att rädda Lincoln eller kärlek, vänskap och familj eller att få reda på sanningen och så utan också mycket om uppoffringar. Det är den viktigaste kärnan i serien. Det är vad som jag älskar mest med serien! Låter intressant? Ha maraton nu på en gång! Serien har fyra säsonger som innehåller 73 avsnitt totalt. Börja titta nu och njut! ♥
 
  
DATUM: 2014-02-13 / TID: 14:02:56
KATEGORI: Supernatural

The cast of Supernatural is best! ♥Om jag måste välja en cast av alla tvserier som jag följer som jag tycker är bäst, så är det Supernatural. Serien har den bästa castingen, utan tvekan. Kolla bara på det här, haha! Misha Collins fyllde år och han ska regissera ett kommande avsnitt och så klart kunde Jensen Ackles och Jared Padalecki bara inte låta bli att pranka honom. Här får ni se Collins bli tårtad TVÅ gånger! Haha! Är det nåt som de aldrig misslyckas med så är det att få mig på gott humör och att skratta! Det är svårt att låta bli. Jag bara brister ut i skratt varje gång de gör nåt roligt som det här. De alla är ju seriöst bara för sköna! Sånt här, deras bloopers, deras intervjuer och massor mer är de bästa! De är den bästa, roligaste och underbaraste castingen, helt enkelt! ♥
DATUM: 2014-02-12 / TID: 23:12:14
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

2x12 / 3x18 / 3x18.


Är det nåt som jag verkligen älskar i serien, så är det relationen mellan Stiles och hans pappa. Jag älskar att pappan är så otroligt beskyddande över Stiles och att han bryr sig så mycket om hans säkerhet och att han älskar hans son så mycket. Hur han skriker förtvivlat efter sin son varje gång han bara försvinner från honom. Samtidigt som jag älskar det, gör det också så ont att se hur mycket han älskar sin son (och vice versa) ♥
DATUM: 2014-02-12 / TID: 22:52:09
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

True friendships are always pure! ♥

 
DATUM: 2014-02-12 / TID: 22:51:38
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x18 Riddled.

Igår såg jag det senaste av Teen Wolf 3x18 Riddled - och jävlar vilket jävla bra och skrämmande avsnitt! Säsongens bästa avsnitt hittills! Jag älskar verkligen fullkomligt att Stiles äntligen har fått en riktigt storyline nu som han inte hade haft innan och att han är i centrum av 3B. Det är det bästa som nånsin har hänt serien, enligt mig! Ni som slutade titta på serien före säsong 3 började eller efter 3A och älskar Stiles; jag tycker synd om er. För ni har verkligen gått miste om en riktigt bra storyline, den bästa rättare sagt, hihi. Och ledsen för bara bilder på Stiles, men jag kan inte hjälpa det. Hans nya storyline är bara så min nya favorit! Markera för att läsa vad jag tyckte ;)
 
Till att börja med, alla scener med Stiles innan han blev hittad var bara så hemska och jobbiga att titta på! Jag grät och led med honom. Det var ju ren tortyr att se honom så här! Fina, rara Stiles! Och när läkaren skulle köra tester på honom för att se om han led av samma sak som hans mamma gjorde innan hon dog? Det var jobbigt.
Och jag bara måste säga hur fantastisk Dylan O'Brien är som skådis! När han låg där på bordet först, så såg man att det var Stiles. Samma Stiles som vi har älskat sen början. Samma Stiles som vi har sett igenom de första säsongerna. Men så fort han öppnade ögonen, såg man direkt att det inte var han bara av att se hans läskiga ansiktsuttryck, hur han förändrades bara så där och att hans mörka ande har tagit över. Han var så otroligt skrämmande! Och när han sa "Hotar du oss?" till Kiras mamma och hånlog lite? Han var typ så ond. Jag kände inte ens igen honom. Det var inte den goda Stiles. Det var en annan Stiles, den onda. O'Brien är en fullkomligt helt jävla otrolig skådis! Han förtjänar en Emmy eller en Oscar för hans rollpresentation. Jag skojar verkligen inte.
 
Och apropå Stiles och hans mamma... det är bekräftat nu att han lider av samma sak som hans mamma led av innan hon dog. Jag vet inte vad sjukdomen kallas, kan nån upplysa mig? Hur som helst,.. min bästa gissning? Med tanke på att Stiles nu lider av samma sjukdom som hans mamma led av och har en mörk demon i sig, så har jag börjat misstänka nu att hans mamma också kan ha varit övernaturlig och hade en demon i sig innan hon dog. Precis som Stiles går igenom just nu. Och OM det nu är så, så är jag verkligen orolig nu att det kanske kan vara Stiles som är den huvudkaraktären som ska dö sen i slutet av säsongen då Jeff Davis har sagt att en huvudkaraktär som vi älskar kommer dö. Jag är så rädd nu. För jag vill inte att han ska dö! Han får ABSOLUT inte dö! Min fina Stiles får inte dö, okej!?
Och en sak till... är det bara jag som dog fullkomligt när det blev bekräftat att Stiles lider av samma sjukdom som hans mamma? Hans pappas ansikte när det blev bekräftat... herregud! Det blev plötsligt så otroligt tungt i luften för mig när han bara stod där och såg så ledsen och förtvivlad ut! Stackars honom! Det finns ju för tusan inget botemedel mot sjukdomen. Jag kan verkligen inte föreställa mig hur han måste känna sig nu när han vet att hans son har samma sjukdom som hans fru hade. Så hemskt! :'(
 
Om de inte skulle kunna rädda Stiles och det inte fanns nåt annat alternativ, så vill jag att Scott ska bita Stiles så att han kan bli en varulv. Som Scott också har erbjudit sig att göra när de pratade på sjukhuset innan läkaren började köra tester på Stiles. "Stiles, if you have it, we'll do something. I'll do something." Även om jag vill gärna ha Stiles kvar som människa, så vill jag mycket hellre ha honom som varulv än död! Kan bara inte se honom dö, det går inte!
Apropå Scott och Stiles... när Scott sa "Stiles, if you have it, we'll do something. I'll do something." då dog jag som fan! Hur de såg sorgset på varandra, hur Scott fällde en tår, hur Stiles drog Scott till sig för en kram, hur de kramades, hur de grät medans de kramades och hur Stiles pappa och Scotts mamma tittade med sorgsna blickar på dem när de kramades. Så fint men så jävla ledsamt också! Jag älskar deras vänskap! Their friendship är pure! 
 
Så Barrow utnyttjade tydligen Kiras räveld för att få in nugitsune, eller demonen eller vad man nu ska kalla det, i Stiles. Varför? Och varför valde demonen just Stiles av alla? Vad fan var det som hände där vid fabriken med Derek och Scott?!
Vad är det som Lydia hör hela tiden!? Det gör mig verkligen riktigt skärrad! Och varför skrek hon i bilen?
Och innan Stiles blev hittad av Scotts föräldrar, vad tusan menade demonen med att de försöker rädda hans liv? Varför och från vad? Från att dö som hans mamma av sjukdomen? Eller är det nån annan orsak? Är det därför Stiles har demonen i sig för att inte dö? Isåfall varför, som sagt? Det får mig konstigt nog att tro att demonen kanske kan vara,.. Stiles mamma? Knäppt jag vet, men vem vet? Och vad betyder siffran 5?
Och vem menade Kiras mamma när hon sa att om Oni inte kunde besegra demonen i Stiles, så känner hon någon som kan. Kan det kanske vara Kira, tro!? Det måste vara anledningen till att Kira är rätt så viktig i 3B.
Så många frågor! Men jag är inte orolig för vi kommer att få svar, frågan är bara när? Alla de här frågorna gör mig bara galen! Jag vill ha svar! Men det är bara att ha tålamod. Även om det är irriterande jobbigt att ha så här många frågor! Och serien är bara så oerhört spännande nu! ;D
 
Jag kan fan inte vänta att se nästa avsnitt! Serien är bara så oerhört spännande och så sjukt scary med Stiles och allt! ;D
DATUM: 2014-02-12 / TID: 19:00:00
KATEGORI: Bloggutmaning 365

43 av 365; Tävlingar.

VECKA 7 - TÄVLINGAR 
041. Har du varit med i någon tävling som visats på tv?
042. Vad tävlar du helst om?
043. Vad är det allra sämsta du vunnit?
044. Om man bara tävlar för att vinna äran, är det någon mening att vara med då?
045. Länka en tävling på internet som du deltar i just nu
046. Hiss & Diss - Tävlingsregler
047. 5 bästa sakerna du vunnit
 
Jag har inte vunnit nåt dåligt, så den frågan kan jag inte svara på! :)
DATUM: 2014-02-11 / TID: 23:19:49
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"You have me." ♥

Jag var just på detta avsnittet och åh, det här är ett av mina favoritögonblick med dem! Jag älskar Mikita så mycket. De är en av de finaste och största paren som jag nånsin har shippat och alltid kommer att shippa! ♥
DATUM: 2014-02-11 / TID: 20:00:00
KATEGORI: Bloggutmaning 365

42 av 365; Tävlingar.

VECKA 7 - TÄVLINGAR 
041. Har du varit med i någon tävling som visats på tv?
042. Vad tävlar du helst om?
043. Vad är det allra sämsta du vunnit?
044. Om man bara tävlar för att vinna äran, är det någon mening att vara med då?
045. Länka en tävling på internet som du deltar i just nu
046. Hiss & Diss - Tävlingsregler
047. 5 bästa sakerna du vunnit
 
Jag tävlar helst om pengar (jag vill ha miljoner!!! Det är min dröm att vinna miljoner en vacker dag!), resor eller tekniska prylar som tv, dator, ipad, mobil och sånt. Ja, jag är tråkig, jag vet! ;)
DATUM: 2014-02-10 / TID: 20:00:00
KATEGORI: Bloggutmaning 365

41 av 365; Tävlingar.

Då är det en ny vecka nu vilket betyder ny tema! Den här veckan är det tävlingar som gäller. Vill du vara med på bloggutmaningen? Klicka då här
 
VECKA 7 - TÄVLINGAR 
041. Har du varit med i någon tävling som visats på tv?
042. Vad tävlar du helst om?
043. Vad är det allra sämsta du vunnit?
044. Om man bara tävlar för att vinna äran, är det någon mening att vara med då?
045. Länka en tävling på internet som du deltar i just nu
046. Hiss & Diss - Tävlingsregler
047. 5 bästa sakerna du vunnit
 
Ja, när jag var liten brukade jag och min familj ofta spela Bingo varje vecka. Och så vitt jag minns, har vi inte vunnit något tråkigt nog! ;)
DATUM: 2014-02-09 / TID: 21:49:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Nikita.

Då jag blev ju klar med Ghost Whisperer i förra veckan, bestämde jag att mitt nästa maratonprojekt blir Nikita! Jag har bara sett hela säsong 1 sen den hade premiär och så hälften av säsong 2. Varför jag slutade minns jag inte riktigt. Och nej, jag slutade inte för att den var dålig. Jag slutade av helt andra orsaker som jag tyvärr inte minns. Men nu ska jag iallafall äntligen ta upp serien och se hela! Det ska bli så spännande! Har saknat mitt fina ship och dessa underbara och intressanta karaktärer! ♥
DATUM: 2014-02-09 / TID: 20:45:14
KATEGORI: Allmänt, Random, Tidsfördriv, listor

Jag blev utmanad!

Det är populärt just nu hos mina döva facebook-vänner att utmana andra till att dricka. Så här går det till; den som utmanar någon bestämmer vad den som blivit utmanad ska dricka och den utmanade som ska dricka måste lägga upp video på fb inom 24 timmar eller annars skulle denna personen vara skyldig nåt. Jag själv blev utmanad av Ida igår natt att dricka nåt som var äckligare än det hon drack. Hon drack olja, vin, cola och saft blandat. Om jag inte antog utmaningen och lade upp videon inom 24 timmar så skulle jag vara skyldig henne två paket cigratter. Så jag antog utmaningen, bara för att slippa det haha! Jag skulle haft på mig tills nu kl 2-3 på natten, men jag lade upp videon för två timmar sedan. Så jag klarade utmaningen! Videon var 8 minuter lång, men jag lyckades förkorta ner det till 6 minuter genom att snabbspola vissa delar. Kolla på videon så får ni se hur det gick för mig! Och det ÄR textat! ;)
 
VARNING FÖR ATT STÖTANDE LJUD KAN FÖREKOMMA! ;)
DATUM: 2014-02-09 / TID: 13:54:41
KATEGORI: Bloggutmaning 365

39-40 av 365; Hemma.

VECKA 6 - HEMMA 
034. Hur ser ditt drömhem ut?
035. Vad tycker du om att andra människor rotar i ditt badrumsskåp när de lånar toaletten?
036. Vilken stil har du hemma?
037. Om du bara fick välja en prydnad som du redan har att spara, vilken blir det?
038. Länka en bloggare som du tycker har det fint hemma
039. Hiss & Diss - Ditt hem
040. 5 saker som aldrig kommer in i ditt hem
 
Jag hoppar nog över det här. Sorry, men jag orkar bara inte haha ;)
DATUM: 2014-02-09 / TID: 13:43:14
KATEGORI: Citat, Gifs, Övriga tvserier

The best speech on Lost ♥

"Det är inte vad jag pratar om. Jag menar spektakulär, verklighetsförändrande kärlek. Vet du hur det ser ut? [...] Det satt en kvinna två rader framför mig i handklovar, bredvid en snut. Han såg på mig och visste att jag hade något på mig. Agerade jag inte, skulle jag åka fast. Så jag gick till muggen. Jag gjorde mig av med bevismaterialet genom att svälja det. Och i samma stund blev det turbulens. Jag satte i halsen. Hela heroinpåsen fastnade i halsen. Det är över. Allt blir mörkt. Jag börjar glida mot avgrunden och då,.. ser jag... henne. [...] En kvinna. Blond. Ofantligt vacker. Och jag känner henne. Vi är tillsammans. Det är som om... vi alltid hade varit det... och alltid skulle vara det. Den... känslan, den... kärleken. Och precis när jag skulle uppslukas av den öppnar jag ögon och då står en förbannat idiot där och frågar om jag mår bra. Men jag såg den. För ett ögonblick såg jag hur den ser ut."
- Charlie till Desmond om Claire (omedveten), Lost säsong 6 avsnitt 11.
DATUM: 2014-02-09 / TID: 01:15:30
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

Isaac's adorable smile! ♥

Jag får seriöst aldrig nog av den här gif! Isaac leende här är bara så jävla adorable! :') ♥
DATUM: 2014-02-08 / TID: 20:51:02
KATEGORI: Sammanfattningar, The Originals

The Originals 1x13 Crescent City.

Jag såg just det senaste avsnittet av The Originals 1x13 Crescent City. Och wow, vilket spännande avsnitt det var! Jävligt spännande. Som alltid. Det hände så mycket saker! Ett helt perfekt avslut med en cliffhanger innan uppehållet! Markera för att få reda på vad jag tyckte :)
 
Jag gillade Oliver och Rebekah ihop väldigt mycket. Jag bara flinade hela tiden under deras scener ihop. När de träffades i köket och när de dansade. De var så otroligt söta ihop faktiskt. Ja, iallafall tills han förrådde henne i skogen. Då blev jag så besviken, haha. Jag gillade dem verkligen ju även om jag alltid kommer att shippa henne med Marcel och Matt i första hand ändå. Fast det märktes på Olivers, trots att han förrådde henne, ansikte att han faktiskt hade lite dåligt samvete över detta - vilket var ändå bättre än ingenting alls. OM Oliver kommer tillbaka då och då tills han dör eller bara försvinner, då kan jag absolut tänka mig honom och Rebekah ihop. Inte för att jag tror att det kommer att hända ändå, men varför inte liksom? ;)
 
Jag blev riktigt glad för Sophies skull att Monique var tillbaka från de döda. Men jag trodde inte att Monique skulle döda Sophie i slutet! Så det kom som en chock för mig. Att ens systerdotter skulle döda sin moster! Att bara bli lämnad och dö på det sättet! Jag tyckte så otroligt synd om Sophie! Om hon verkligen är död, så är det verkligen trist! Men man vet aldrig med såna här serier då man kan ju alltid lura döden. Så det är bara att vänta och se om hon verkligen är död eller inte. Tills dess, RIP Sophie!
 
Det blev riktigt intressant när Jackson dök upp och påstod för Hayley att de var trolovade. Jag bara "WHAAAT?" Han bara släppte bomben! Det där förväntade jag mig verkligen inte. De blev trolovade när de var barn. Det var riktigt intressant hur som helst! Och tydligen heter Hayley egentligen Andrea. Intressant! De måste ju bara spinna vidare på denna spännande storylinen för jag vill veta mer!
 
Elijah vet nu att Sabine är Celeste. Äntligen, säger jag bara! Jag hade gått och väntat på att han skulle få reda på det. Och nu är det gjort. Men tråkigt nog för Elijah är Celeste inte densamma som han älskade en gång i tiden. Hon är bara en subba nu. Och hon vill bara ha hämnd och förgöra Klaus. Stackars Elijah! Dessutom tyckte jag också att han gjorde rätt val att rädda Hayley framför hans syskon. Det valet var inte BARA baserat på att Elijah har känslor för Hayley som vissa tror - utan också för att 1) hon är inte odödlig och bär på hans brordotter så båda skulle därför kunna dö om han inte hade valt att rädda henne och för att 2) Klaus och Rebekah är originalvampyrer och odödliga och kommer att klara sig ändå. Så han gjorde självklart ett rätt val. Men samtidigt kan jag också förstå att han ändå har dåligt samvete över detta nu när han vet att båda Klaus och Rebekah plötsligt saknas. Äsch, stackars honom. Och så älskar jag bara när Elijah blir mordisk och hämndlysten, det är bara sexigt. Haha hoppsan, förlåt mig att jag tycker om det ;)
 
Och sist men inte minst; vart fan är Klaus och Rebekah nu!? Är riktigt orolig där nu även om jag vet att de självklart kommer att klara sig då de är ju huvudkaraktärer. Klaus blev kidnappad av häxorna och Rebekah blev kidnappad av samma personer med hjälp av varulvarna. Icke bra. Åååh, jag är bara inte van att se speciellt Klaus så här. Så jag kan bara föreställa mig att nästa avsnitt kommer att bli plågsamt att titta på!
 
Att vänta i tre veckor på nästa avsnitt kommer bli jobbigt! Det slutade ju så himla spännande, åååh! Nu ska jag se de två senaste avsnitten av The Vampire Diaries som jag inte har sett (ja det är varför det inte har kommit nån sammanfattning) :)
DATUM: 2014-02-08 / TID: 02:00:15
KATEGORI: Film

Cloud 9 (2014).

Cloud 9 såg jag just nyss och den var helt underbar! Lätt en av de bästa disneyfilmerna! Jag älskar disney i alla former - tecknat, animerat och med människor. Hur som helst, filmen var helt underbar!
En så förbannat mysig, bra och söt film som jag lätt kommer att se om och om igen! Bra story, härliga karaktärer, roliga hundar och fantastiska snowboard tävlingar! Den där killen Luke Benward som spelar Will var så grymt jävla söt! Jag kärade ner mig i honom totalt! Han var så fin! Och jag älskade Will och Kayla också som för övrigt var grymt söta tillsammans! Jag bara älskar, älskar, älskar filmen nu! Måste se den igen imorgon! Denna rekommenderas verkligen om ni älskar såna mysiga disneyfilmer! ;)
 
Högt uppe bland snötäckta berg i den tävlingslystna snowboardvärlden, träffas två osannolika vänner - Kayla Morgan, en primadonna och snowboardåkerska som precis har blivit avstängd från sitt lag, och Will Cloud, en före detta snowboardmästare som kämpar med livet efter en karriärhotande olycka. Tillsammans måste de övervinna sina tvivel och lära sig att det är möjligt att uppnå sina drömmar. De båda träffas när Kayla tvingas jobba på det lokala hunddagiset som ägs av Wills mamma. Kayla är besluten att bli en bättre snowboardare och finner en oväntad mentor i Will, som hon inser kan ta henne till nästa nivå. Kayla lyckas övertala Will att han också har möjligheten att ta tillbaka sin stjärnstatus och att ingenting är omöjligt.
 
 
DATUM: 2014-02-07 / TID: 23:31:35
KATEGORI: Film

Prisoners (2013).

Prisoners såg jag just klart ganska nyss och den var så sjukt bra! Skitbra och skitspännande film som fan! De 2,5 timmarna kändes inte så lång alls, det var lagomt och spänningen var på topp hela tiden! Så det var bara ett stort plus! Det var en helt fantastisk och spännande story med ett överraskande twist och många begåvade skådisar! Hugh Jackman och Jake Gyllenhaal var GULD i filmen! Framför allt Gyllenhaal! Men det var tyvärr ett uselt slut som fan den alldeles sista minuten för man fick aldrig veta hur det gick för en viss person! Jag blev så besviken och frustrerad! Men annars var hela filmen verkligen asbra och spännande som fan! Lätt en av de bästa filmerna jag sett trots den dåliga sista minuten. Jag rekommenderar verkligen den!
 
Keller Dovers sexåriga dotter och hennes bästa vän kidnappas på Thanksgiving. När detektiven Lokis utredning stannar upp bestämmer sig Keller för att ta saken i egna händer.
 
 
DATUM: 2014-02-07 / TID: 23:09:27
KATEGORI: Bloggutmaning 365

37-38 av 365; Hemma.

VECKA 6 - HEMMA
034. Hur ser ditt drömhem ut?
035. Vad tycker du om att andra människor rotar i ditt badrumsskåp när de lånar toaletten?
036. Vilken stil har du hemma?
037. Om du bara fick välja en prydnad som du redan har att spara, vilken blir det?
038. Länka en bloggare som du tycker har det fint hemma
039. Hiss & Diss - Ditt hem
040. 5 saker som aldrig kommer in i ditt hem
 
037 Om du bara fick välja en prydnad som du redan har att spara, vilken blir det?
Jag får säga tavlan på en zebra från IKEA som jag har i mitt rum hos pappa. Är helt kär i den tavlan! :)
 
038 Länka en bloggare som du tycker har det fint hemma.
Jag läser många bloggar vars hem som jag aldrig har satt min fot inne på. Eller nej, faktiskt finns det en som jag tycker har det rätt mysigt hemma och som jag alltid besöker varje månad - nämligen en av mina bästa vänner, Ida. Men problemet är att hon inte har skrivit i sin blogg på några månader nu, så kanske meningslöst att länka då tänker ni. Men jag länkar henne ändå! Henne hittar ni här ;)
DATUM: 2014-02-05 / TID: 22:29:42
KATEGORI: Bloggutmaning 365

36 av 365; Hemma.

VECKA 6 - HEMMA
034. Hur ser ditt drömhem ut?
035. Vad tycker du om att andra människor rotar i ditt badrumsskåp när de lånar toaletten?
036. Vilken stil har du hemma?
037. Om du bara fick välja en prydnad som du redan har att spara, vilken blir det?
038. Länka en bloggare som du tycker har det fint hemma
039. Hiss & Diss - Ditt hem
040. 5 saker som aldrig kommer in i ditt hem
 
Jag har inte direkt ett eget hem. Jag bor växelvis hos min pappa och mamma. Skulle kunna säga hur det ser ut hos bägge två, men jag svarar hellre om mitt eget hem haha xD
DATUM: 2014-02-05 / TID: 20:15:00
KATEGORI: Gifs, Teen Wolf

"Thanks, Mom."

 
DATUM: 2014-02-05 / TID: 20:02:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x17 Silverfinger.

Jag såg precis det senaste av Teen Wolf 3x17 Silverfinger - och det var ett grymt jävla bra avsnitt! Så sjukt spännande! Bästa avsnitt hittills i säsong 3! Och slutet!!!?? Åh herrrrreguuud! Jag hade rätt! 3B kommer naturligstvis att bli allt om Stiles. Jag menar... slutet?! Åh herregud! Markera texten för att läsa vad jag tyckte!
 
Först och främst; Isaac och Allison kysstes äntligen! Så som jag hade väntat länge på detta! Det var en helt fantastisk kyss och det var till och med så mycket sexuell spänning där också och jag älskade det fullständigt! Att Allison bara kysste Isaac och tog hans hand till hennes rumpa!? Haha, det var så HOT. Och bara för det, var Isaac plötsligt på ett fantastiskt humör haha! De är så grymt fina ihop, faktiskt. Jag ser fram emot att hur det kommer att utvecklas för dem i de kommande avsnitten! ;)
 
Och sen så har vi Scott och Kira. Som var såååå nära på att kyssas. Tills Melissa, Scotts mamma, kom och förstörde allt med ljudet av hennes bil. Grrrr! Hur som helst, så älskade jag alla scener med dom. De är fyfan så sjukt söta ihop, verkligen! Även om jag säger att mitt hjärta alltid kommer att tillhöra Scallison, så känner jag ändå på nåt sätt att jag nog faktiskt shippar Scira mer. De har mycket potential och så tror jag också att Kira vore en bättre flickvän/tjej för Scott.
Jag ska komma till varför nu. Först av allt, när Allison fick reda på att Scott var en varulv var hennes reaktion ingenting att hurra åt. Hon var en bitch som fan mot honom, men sedan gick det konstigt nog snabbt över när Peter väl dödades och de var ihop igen och lyckliga i säsong 2. Men Kira därefter, när hon fick veta att Scott var varulv, reagerade som Allison borde ha gjort. Hon var fascinerad av honom och bad att få se hans varulvsida. Allt hon bara såg var fascination och hon accepterade snabbt i samma ögonblick att han var varulv. Men det är inte det viktigaste, egentligen. Det viktigaste är att Kira bara ser Scott som den han är och inte bara som en varulv. Förstår ni min poäng? Det hoppas jag att ni gör. Det här är varför jag börjar shippa Scira så mycket mer än jag någonsin har shippat Scallison.
Och förresten, scenen när de var så nära på kyssas var otrolig! Så mycket kemi! Jag säger detsamma om dem som jag har sagt om Isaac och Allison; jag ser fram emot deras utveckling i de kommande avsnitten ;)
 
Och så sist men inte minst; nu vet man äntligen vad de svarta demonerna, som de kallas så, vill. Om jag har förstått det hela rätt, så letar de alltså efter någon speciell. En som kallas Nigetsune (stavas det så?). Med en mörk själ. Varför har jag inte riktigt förstått ännu, så förhoppningsvis får man en förklaring i nästa avsnitt. Men hur som helst... Nu vet man för all säkerhet att alla som är märkta med en siffra bakom örat "är fortfarande sig själva". Det betyder alltså att de INTE har en mörk själ. Det är därför de svarta demonerna har märkt dem - Ethan, Derek, Scott och Isaac. Och man vet också att Kira inte har en mörk själ även om hon inte har en siffra bakom örat. De är ju som sagt ute efter en med en mörk själ. Så det är bara några som återstår kvar - typ Lydia, Allison, Stiles osv. Om jag har förstått allt rätt, ja.
 
Och det bekräftades nu i slutet om vem som har en mörk själ eller nåt liknande som de svarta demonerna är ute efter. Och det är ingen annan mindre än Stiles! Så ni kan nog föreställa er hur jävla chockad jag blev! Han som ju är en av de genuint goda! När en av demonerna stod framför Stiles och skulle just typ "anfalla" honom för att se om han hade mörk själ eller inte, var han plötsligt snabb som en blixt och stoppade demonens hand och sedan gjorde han så där på den fjärde bilden där uppe och han såg totalt ond ut och då plötsligt förvandlades demonen till en eldfluga. Allt jag bara tänkte var "Oh my god!" och jag bokstavligt talat gapade av chock. Jag var så chockad över att Stiles såg rätt ond ut. Jag kände bara inte igen honom! Han som alltid har varit så geniunt snäll!
Men förutom att jag är chockad över detta, vad tycker jag egentligen om det? Jag gillar det! Ja, jag gillar det verkligen! Även om det verkligen gjorde ont i mitt hjärta att se honom elak, så är jag excited över denna storyline! Det är en mycket intressant storyline, helt enkelt! Det ska bli riktigt spännande att följa utveckligen och se hur Stiles och alla andra kommer att hantera det här och om han kan räddas eller inte. Jag hoppas på det första, eller annars är jag färdig med serien. Som sagt, ska det bli så spännande! ;D

Och bara jag som dog när Stiles sa "Tack, mamma" till Melissa, Scotts mamma!? Åh så fint! :')
 
Åh, så sjukt bra avsnitt verkligen! Jag längtar verkligen, verkligen tills nästa veckas avsnitt nu! Serien är bara helt galet spännande nu när det är allt om Stiles! ;D
DATUM: 2014-02-04 / TID: 23:31:24
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

"That is so not okay." :')

 
DATUM: 2014-02-04 / TID: 23:15:23
KATEGORI: Bloggutmaning 365

35 av 365; Hemma.

VECKA 6 - HEMMA
034. Hur ser ditt drömhem ut?
035. Vad tycker du om att andra människor rotar i ditt badrumsskåp när de lånar toaletten?
036. Vilken stil har du hemma?
037. Om du bara fick välja en prydnad som du redan har att spara, vilken blir det?
038. Länka en bloggare som du tycker har det fint hemma
039. Hiss & Diss - Ditt hem
040. 5 saker som aldrig kommer in i ditt hem
 
Jadu, bra fråga! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta egentligen eller vad ni tycker. Men en sak vet jag; det är okej att de rotar i mitt badrumsskåp SÅ LÄNGE de inte stjäl något eller lånar nåt utan att fråga mig först! :)
DATUM: 2014-02-04 / TID: 23:08:32
KATEGORI: Bloggutmaning 365

34 av 365; Hemma.

VECKA 6 - HEMMA
034. Hur ser ditt drömhem ut?
035. Vad tycker du om att andra människor rotar i ditt badrumsskåp när de lånar toaletten?
036. Vilken stil har du hemma?
037. Om du bara fick välja en prydnad som du redan har att spara, vilken blir det?
038. Länka en bloggare som du tycker har det fint hemma
039. Hiss & Diss - Ditt hem
040. 5 saker som aldrig kommer in i ditt hem
 
Källa 1 | Källa 2 | Källa 3
DATUM: 2014-02-04 / TID: 22:34:59
KATEGORI: Bloggutmaning 365

32-33 av 365; Sociala medier.

VECKA 5 - SOCIALA MEDIER 
027. Är du noga med vad för slags bilder och information du delar med dig av (och inte) på sociala medier?
028. Finns du på några andra ställen än bloggen som du vill göra lite reklam för?
029. Vilken Facebooktyp är du, och hur många av de 12 typerna finns bland dina facebookvänner?
030. Om du bara fick välja ett socialt medium att vara på, vilket skulle det bli?
031. Länka till en person / företag som du tycker sköter sig bra i sociala medier
032. Hiss & Diss - Sociala medier
033. 5 slags statusuppdateringar / inlägg du stör dig på på sociala medier
 
032 Hiss & Diss - Sociala medier.
Hiss: Man kan träffa många trevliga människor att prata med. Man kan få många vänner på nätet. Man kan dela med sig av nåt. Man kan bli inspirerad av allt som nån skriver. Man behöver inte köpa tidningar, man kan läsa nyheterna eller nåt på Internet istället för det skrivs överallt! Diss: Det är väldigt beroendeframkallande. Mycket näthat. Bloggbråk. Det kan finnas farliga människor som våldtäktsmän, mördare, barnpedofilare osv ute på nätet som ljuger om vem de är egentligen eller ljuger om deras ålder och så. Man måste tänka på vad man skriver om.
 
033 5 slags statusuppdateringar / inlägg du stör dig på sociala medier.
1) När man skriver nåt som får denna personen att verka perfekt och ha ett perfekt liv. Sånt får mig bara att må dåligt, att känna att jag har ett uselt liv och att känna mig lat. Det är INTE okej. 2) När någon bråkar offentligt tex på facebook. Det är bara inte trevligt. Jag själv var en av dom personerna som gjorde så förut varje gång jag bråkade med nån. Jag skäms verkligen för det, men man kan inte göra allt det ogjort. Jag har slutat med sånt för längesen nu, tack och lov. 3) Det är faktiskt tråkigt med vardagliga inlägg om tex vad man ska göra, har gjort eller nåt även om jag verkligen inte är bättre själv då jag gör sånt jämt. Det är bara svårt att låta bli, helt enkelt. Haha. 4) När nån skriver ett låtsas språk. Det avskyr jag verkligen! Tex "Asså jah ska gå å se n film nu å ha de mysigt." Och 5) när nån lägger upp en egobild varje dag. Det behöver man väl inte göra varje dag?! Man vet ju hur de ser ut xD
DATUM: 2014-02-04 / TID: 21:58:47
KATEGORI: Gifs, One Tree Hill, Tidsfördriv, listor

#7; topp tio bästa kärleksförklaringar.

"Förra året stod vi på stranden och jag berättade hur mycket jag älskade dig och hur jag skulle alltid, alltid skydda dig. Den dagen trodde ingen att det skulle fungera. Men jag tror inte att någon förstod den kärleken som jag hade för dig, för om de gjorde det skulle de aldrig ha tvivlat på oss. Så jag ville gifta mig med dig igen framför de flesta av vår värld, för idag när jag ser in i dina ögon, min kärlek till dig bara växer. Det är ännu starkare nu. Och vår kärlek kommer aldrig att vackla. Det är det jag lovar dig, idag och alltid och för evigt."
- Nathan till Haley, One Tree Hill säsong 3 avsnitt 22.
 
Den här scenen får mitt hjärta alltid att smälta! Ni anar inte hur mycket jag älskar det här paret. Och den här kärleksförklaringen som Nathan gav på bröllopet? Bara så jävla fint sagt! Så det är helt klart att den står med bland topp tio bästa kärleksförklaringar! ;)

Tidigare: #10 Delena #9 Klaroline #8 Stelena
DATUM: 2014-02-04 / TID: 21:39:39
KATEGORI: Allmänt, Random

Ny design!

Den här gången tog jag även en gratisdesign också. Jag orkar bara inte syssla med html-koderna själv nu, haha. Jag har bara gjort små ändringar - bakgrundsfärg, typsnitt, header, ändrat bredd på inlägg och båda menyer, lagt dit gifs och mitt serieschema, bytt ut länkar där uppe till mina kategorier. Det är allt som jag har gjort, tror jag! Jag är jättenöjd nu! Vad tycks? ;)
DATUM: 2014-02-03 / TID: 23:39:41
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Ghost Whisperer säsong 5 sammanfattning.

Jag började direkt med säsong 5 av Ghost Whisperer efter att jag blev klar med säsong 4 i lördags och blev färdig med den igår morse. Denna säsongen har också varit jättebra även om den inte riktigt var densamma som de fyra första säsongerna. Här är min sammanfattning. Som vanligt måste jag varna er för spoilers! ;)
 
Handlingen: Melinda Gordons (Jennifer Love Hewitt) rysliga och känslofyllda möten med andar fortsätter i säsong 5. Hennes make Jim är läkare på Grandviews hemsökta sjukhus. Medan andevärlden växer sig starkare, måste paret kämpa med att hitta balans mellan sitt förhållande och den stökiga andevärlden. Melinda förstår att hennes unika gåva innebär ett stort ansvar - att hjälpa själar i nöd, levande eller döda.
 
Bästa avsnittet: 5x01 Birthday Presence, 5x03 Till Death Do Us Start, 5x04 Do Over, 5x06 Head Over Heels, 5x09 Lost in the Shadows, 5x16 Old Sins Cast Long Shadows, 5x18 Dead Eye, 5x20 Blood Money och så det allra sista 5x22 The Children's Parade.
 
Bästa karaktären: Fortfarande Jim, Melinda och Eli! ;)
 
Värsta karaktären: Ingen.
 
Snyggaste karaktären: Fortfarande Jim! :)
 
Bästa paret: Alltid Jim och Melinda! ♥
 
Värsta paret: Inget.
 
Bäst i säsongen: När Jim och Melinda fick deras son Aiden. Och massor mer!
 
Värst i säsongen: Att det har varit väldigt snålt med romantik för Jim och Melinda denna säsongen. Och att det slutade inte direkt så bra. Eller nej, det var ett helt okej slut ja - men det borde ha slutat bättre än så ändå! Men det är ingenting man kan göra nåt åt :)
 
Övriga kommentarer: Då har jag sett varenda avsnitt nu av serien! Av hela sammanfattningen är det en helt otrolig serie. Lätt en av de bästa tvserierna som jag nånsin har sett! Så glad att jag nu har sett alla osedda avsnitt och att jag även äger samlarboxen av serien så jag kan plocka fram den när som helst jag vill se den igen! ;)
 
Betyg: 5/5
DATUM: 2014-02-03 / TID: 23:24:36
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Ghost Whisperer säsong 4 sammanfattning.

Jag blev klar med säsong 4 av Ghost Whisperer i lördags och denna säsongen har seriöst varit den mest hjärtkrossande säsongen om man tänker på lovestoryn med Jim och Melinda. Helt fantastisk säsong! Så här är min sammanfattning. Som vanligt måste jag varna er för spoilers! ;)
 
Handlingen: Ibland innebär slutet en ny början. I den fjärde säsongen av Ghost Whisperer får Melinda (Jennifer Love Hewitt) och Jim (David Conrad) uppleva döden på nära håll men samtidigt får deras förhållande en andra chans. Följ med Melinda och upplev hur hon och hennes vänner ställs inför den slutgiltiga prövningen i denna fullmatade 6-disc utgåva.
 
Bästa avsnittet: Det är jättemånga avsnitt som har varit grymt bra, men den här gången tänker jag bara välja två avsnitt nu; 4x07 Threshold och 4x18 Leap of Faith. Herregud, jag grät nonstop i 40 minuter till det sjunde avsnittet. Sjukt ledsamt men ändå helt grymt bra avsnitt! Så många fina moments! Och sen så har vi det 18:e avsnittet där Jim äntligen fick tillbaka alla hans minnen. Ni anar inte hur överlycklig jag blev när det hände! När det väl hände, fick vi gå igenom en massa flashbacks från säsonger 1-3 och då fick jag gåshud som fan! Hela Jim/Sam och Melinda saken har varit en fantastisk story ja men också ganska jobbig att följa. Ni vet ju hur mycket jag älskar Jim och Melinda. Så därför tyckte jag att det var sjukt jobbigt när Jim inte mindes Melinda. Så ni kan nog förstå varför jag tycker att 4x18 är ett av de bästa avsnitten i denna säsongen! ;)
 
Bästa karaktären: Jim, Melinda och Eli! ;)
 
Värsta karaktären: Sam när han fick veta Melindas gåva senare i säsongen. Då blev han en riktig skitstövel mot henne! Han var så elak! Så ni anar inte hur lättad jag blev när Jim väl fick tillbaka sina minnen, för då blev vi ju av med denna skitstöveln!
 
Snyggaste karaktären: Fortfarande Jim! Som jag har sagt en gång tidigare; han är bara så charmig, så perfekt, så omtänksam, så snäll och så underbar. Den finaste maken man kan ha. Melinda är en lycklig tjej! :)
 
Bästa paret: Jim och Melinda! Ännu en gång; hur kan man INTE älska dem? Det går som sagt inte att beskriva hur mycket jag älskar det paret! Jag vill ha ett äktenskap som deras, helt enkelt!
 
Värsta paret: Inget.
 
Bäst i säsongen: Elis ankomst; han är så sjukt rolig och en härlig karaktär! Och när Jim fick tillbaka sina minnen senare. Då befann jag mig i en enda stor lyckobubbla! Och när Jim friade till Melinda utanför hennes antikaffär och så Jims och Melindas andra lilla bröllop! Och massor mer!
 
Värst i säsongen: När Jim dog, hans begravning och så hela saken med Sam när han väl fick veta Melindas gåva. Varför vet ni redan då jag just skrev om det. Och så Payne som inte var med mer efter 4x01. Jag saknar honom!
 
Övriga kommentarer: Wow, säger jag bara! Säsong 4 har varit den mest hjärtkrossande säsongen att följa. Jag grät mycket under hela säsongen på grund av hela saken med Jim/Sam och Melinda. Det har inte bara varit hjärtkrossande utan det har också varit en fantastisk och intressant säsong att följa! :)
 
Betyg: 5/5
DATUM: 2014-02-03 / TID: 19:11:25
KATEGORI: Sammanfattningar, The Originals

The Originals 1x12 Dance back from the Grave.

Jag såg precis det senaste av The Originals 1x12 Dance back from the Grave som var sjukt bra! Vilket avsnitt! Det hände rätt mycket saker! Och också alltid ett plus när man får flashbacks! Markera för att läsa vad jag tyckte! ;)
 
Efter att ha varit på besök i Mystic Falls i det 100:e avsnittet av The Vampire Diaries är nu Klaus tillbaka i New Orleans igen och han var gladare än vanligt. Haha, jag älskade det! Åh, jag dog när Marcel sa "Du är på gott humör" då log Klaus bara stort! Han var verkligen lycklig! Så härligt att se honom så här glad. Jag håller med Marcel om att Klaus borde besöka Mystic Falls oftare, haha! ;)
 
Vi fick även träffa en ny karaktär som kallades Papa Tunde. Och jag gillade honom inte. Alls. Han var väldigt creepy, obehaglig och vidrig. Han försökte döda några av mina favoriter; Rebekah, Marcel och Klaus. Därför gillade jag honom inte alls. Jävlas man med nån av dem eller Elijah eller Hayley, då är denna helt enkelt inte populär hos mig. Så jag var bara glad att Papa Tunde inte lyckades med vad han försökte att göra. Tack gode Gud för det. Och han dog i slutet för att ge Celeste ännu mer kraft. Undra vad hon kommer att hitta på nu när hon har ännu mer kraft än tidigare? Och apropå att inte gilla, så gillar jag henne inte heller!
 
Jag älskade alla flashbacks. Flashbacks är ju alltid ett stort plus! Vilken chock när det visade sig i en av flashbacks att det var Rebekah som tipsade Mikael om Klaus. Hans egen syster! Även om jag faktiskt förstår varför hon gjorde det, men att förråda sin egen bror? Inte okej ändå. Undra hur Klaus kommer att reagera om/när han får reda på det? Och vilken chock också att det var Marcel som tog dit Papa Thunde. Inte nu alltså, men då. Det hade jag aldrig kunnat gissa. Och vilken jävla tur att Klaus verkar ha så många kvar på sin sida trots allt. Jag var så rädd ett tag att flera till skulle sticka än dom insklusive Thierry som stack därifrån när Klaus bad dom att välja - att alliera med honom eller sticka. Han har verkligen tur!
 
Min första tanke när det visade sig att det finns hopp trots allt om att kunna rädda Davina? "JAAAA!" Jag hoppas verkligen att de ska hämta tillbaka henne! För jag saknar henne verkligen! Hon är ju, var, en av mina favoriter! Så bäst för dom att de tar tillbaka henne på nåt sätt! ;)
 
Haha, bara jag som verkligen skrattade när Cami skulle ge Marcel hennes blod? Hon bara sträckte sig över Marcel och fick honom att dricka ur hennes hals. Jag upprepar; hennes hals. Förstår hon inte att hon kunde ha sträckt ut sin handled? Bara för att det är en vampyr så betyder det inte att man måste dricka ur ens hals. På teckenspråk tecknar vi med två fingrar mot vår hals. Och Klaus min därefter? Haha, så kul!
 
Och så sist men inte minst; jag älskade alla scener med Elijah och Hayley. Särskilt scenen när han drack ur Hayleys handled. Så hot. Creepy att jag ens tycker det? ;) och så oväntat att babyn även har häxblod också. En vampyr, en varulv och en häxa? Intressant. Det gör ju nog honom/henne till världens mäktigaste. Det ska bli så spännande att se! Och ääääääntligen att Rebekah sa ifrån till Elijah i slutet. Han säger ju jämt att familjen måste gå före kärleken. Det är bara ren dubbelmoral för vad gör han själv? Jo, han är inte så försiktig med sina känslor för Hayley. Så Rebekah har rätt för en gångs skull. Och på tal om Haylijah; det är verkligen dags att det händer nåt där! Hoppas bara inte att de blir en ny Klaroline med tanke på att vi fick vänta i två säsonger och en halvsäsong på att Klaroline ens skulle få en utdelning ;)
 
Jag ser fram emot att se veckans avsnitt! Det ska bli så spännande med tanke på hur det slutade! ;)
DATUM: 2014-02-03 / TID: 16:22:12
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

Revolution 2x12 Captain Trips.

Jag såg precis det senaste av Revolution 2x12 Captain Trips och jag gillade det massor! Vilket bra avsnitt! Även om den första halva av säsongen faktiskt var jättebra så är den här andra halva ändå mycket bättre. För jag börjar få lite vibbar från säsong 1 nu vilket är jättebra ju! Markera texten för att läsa vad jag tyckte! ;)
 
Äsch vad jag hatar patrioterna! Jag visste redan i 2x10 att det var nåt skumt på gång när de började injicera in nåt i apelsinerna. Och mina misstankar har bekräftats nu i detta avsnittet. Patrioter är tydligen anledningen till att det finns sjuka människor nu, de har gjort dem sjuka med flit. Det måste vara apelsinerna. Äsch och fy för dem att göra så här grymt med flit! Det som var en chock snarare var när Rachel upptäckte nåt - att sjuka människor bara består av såna med problem. Alkoholister, epikliker osv. Fyfan! Att försöka få en fläckfri stad och utplåna dessa människor? Det är bara så grymt! Och nu blev Rachels pappa sjuk också! Frågan är varför då? Är det för att han vet saker som han inte ska veta om? Det är min enda tanke nu. Hoppas han klarar sig bara! Vore inte rättvist mot Rachel och Charlie att förlora flera!
 
Jag älskade alla scener med Miles, Monroe och Connor. Jag är så glad att han samarbetar med dom nu. Jag gillar det! Och haha jag skrattade när Connor höll på och svor för att Miles och Monroe försökte få honom att göra saker som han inte ville göra. Men till slut gav han med sig då ;)
 
Det slutade så spännande. Det slutade med att många liv hänger löst nu. Tom och Julia är tillfångna av Julias man som nu vet att Jason är deras son (Toms och Julias, alltså). Inte bra alls. Och så de två andra männen kom in med vapen till Connor och mannen. Tyvärr vet jag redan att det kommer att sluta bra för Connor, Jason och Tom på grund av tumblr. Men de andra som Rachels pappa eller Toms fru Julia vet jag inte nåt om. Jag hoppas verkligen att Rachels pappa klarar sig. Men Julia därefter? Jag bryr mig inte om hon dör eller inte.
 
Inte mycket Aaron i detta avsnittet, så jag har inget att kommentera på.

Jag ser fram emot att se nästa avsnitt! :)
DATUM: 2014-02-03 / TID: 15:38:01
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x16 Illuminated.

I förra veckan såg jag det senaste av Teen Wolf 3x16 Illuminated. Och jag älskade det! Det var ett jättebra avsnitt! Ledsen för ett försenat inlägg, men bättre sent än aldrig! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Vilka fan är de där i svarta masker och svarta kläder? De är ju så jävla creepy!!! Allisons pappa verkar ha haft nåt med dem att göra när han var ung, verkar det som av att döma av hans reaktion när Isaac berättade för honom och Allison om vad som hände. Jag vill gärna veta mer om det! Och apropå Isaac... äsch vad hemskt det var att se honom gråta medan han berättade. Stackars min baby. Jag kan förstå hur rädd han var. Om jag vore i hans situation skulle jag också vara så jävla rädd.
 
Och apropå de där i svarta masker och svarta kläder... varför valde de ut Ethan, Danny, Derek, Isaac och Lydia och varför har de alla fem en siffra bakom örat? Så mycket frågor! Det ska bli spännande att få veta vad det är som pågår.
 
Jag älskade alla scener med Scott och Kira. De är ju så himla söta ihop! Jag shippar dem verkligen nu även om mitt hjärta kommer alltid att tillhöra Scott och Allison ändå. Jag hoppas att det händer nåt romantiskt på fronten för Scira snart! Kira är ju verkligen en härlig, pinsam och riktigt söt tjej och en perfekt en för Scott också nu när Allison har nåt på gång med Isaac. Och jag är glad att hon vet vad Scott är nu även om det verkligen inte var planerat att det skulle bli så här. Kira råkade bara vara på fel plats vid fel tajming när de där i svarta masker och kläder kom. Men av att döma av hennes reaktion, verkar hon inte rädd vilket är skönt! Jag ser fram emot att se hur hon kommer att hantera allt det här med varulvar och så nu när hon vet, spännande!
Och på tal om Isaac och Allison... så mycket sexuell spänning på gång! Jag gillar det! Åh så nära de var på att kyssas när de dansade! Så så så nära! Jag som blev så till mig när de var på väg att kyssas, men så då blev det inte nåt och då jag bara "Kom igen!" xD
 
Jag älskade att Lydia nämnde Boyd för Aiden i klassrummet och sa att hon verkligen inte var okej med vad han och Ethan gjorde mot Boyd. Och att hon sa att han inte bara är en badboy men att han faktiskt är en dålig kille och att hon inte vill vara med dåliga killar.
Min första tanke när hon sa allt det där var "Vill du vara med en bra kille? Ta Stiles då! Varför ser du det inte? Han finns precis framför dig, ta honom! Ta honom!" Haha! Nu när hon har sagt ifrån till Aiden, så hoppas jag verkligen att det händer nåt med Stiles och Lydia nu. Det är ju faktiskt dags för det nu! Jag står bara inte ut med att vänta! Det måste bli Stydia nu! Nu, nu, nu, nuuuuuuuuuuu! Och då menar jag verkligen nu! ;)
 
Och på tal om Stiles... hur mycket jag än shippar honom med Lydia, så gillade jag verkligen scenerna med honom och den där tjejen vars namn jag glömt. Jag älskade kyssen och allt. Om det nu inte kommer hända nåt med Lydia ändå på ett tag, så gillar jag tanken på Stiles och tjejen tillsammans. Varför inte? Det sägs att han kommer hitta en person i 3x20 som han känner sig attraherad av och att det kommer vara ömsesidigt - och mer. Undrar vem!? Ska bli spännande!
 
Jag ser fram emot att se nästa avsnitt imorgon! ;)
DATUM: 2014-02-02 / TID: 22:14:10
KATEGORI: Film

The Hunger Game: Catching Fire (2013).

The Hunger Games; Catching Fire såg jag precis nyss och jag äääälskade den! Så grym och brutal film med en intensiv berättelse! Tusen gånger och hästlängder bättre än ettan och så mycket mer spännande jämfört med ettan! Jag satt helspänt och jag kunde knappt slita mina ögon från tvn - bara för att den var så spännande och bra! Den kändes inte alls som 146 minuter! Den gick så himla fort, den bara rullade på och var i full fart hela tiden och då helt plötsligt var den bara slut!
En makalös film med en fantastisk story, en gymt bra manus, många intressanta karaktärer och otroliga skådisar som Liam Hemsworth (Gale), Jennifer Lawrence (Katniss), Josh Hutcherson (Peeta), Sam Claflin (Finnick), Jenna Dewan (Johanna), Elizabeth Banks (Effie), Woody Harrelson (Haymitch) och Donald Sutherland (Snow) bland annat.
Bara jag som kärade ner mig i Finnick förresten!? Han var så himla charmig! Och en riktigt snygging också som en bonus! Och Finnick och Mags!? Så ledsamt! Och jag älskade Peeta och Katniss, de var så himla fina! Och slutet!!!?? WHAAAAT?! Ett så himla abrupt slut att man nu tvingas att vänta helt jävla otåligt på att få se nästa uppföljare! Hur fasen ska jag klara mig till dess? Jag rekommenderar den verkligen! ;D
Spoilers: Oh my god, hoppas fan att Cinna klarar sig! Blev så rädd när han helt plötsligt blev slagen i bakhuvudet när Katniss just skulle åka upp för att börja spelet! Jag älskar att de verkligen bryr sig om varandra! En fin vänskap helt enkelt som jag vill se mer av i nästa del! Om nu Cinna klarar sig ja och det hoppas jag att han gör! Och det var så himla ledsamt att se när Mags offrade sig för att slippa att sinka på dom andra och hur Finnick reagerade på det! Så ledsamt att se! Jag älskade det lilla man fick se av vänskapen med dom två. Jag gillade att Mags var Finnicks svaghet. Och på tal om Peeta och Katniss... jag shippar dem verkligen och de hör ihop, men jag kan inte låta bli att gilla Gale och Katniss ihop också ändå. Men jag störde mig lite på att Katniss bara hånglade med Peeta, sen Gale, sen Peeta, sen Gale, sen Peeta och så vidare. Jag liksom bara "Bestäm dig nån gång!" Jag vet vem hon väljer i slutändan, men det vill jag se i filmen. Så bestäm dig nu, tack. Och vilken hyllning av Rue! Det fick mig också genast att tänka på när hon dog i ettan. Så jag grät floder!
 
Katniss Everdeen och Peeta Mellark har återvänt hem efter deras gemensamma vinst av Hungerspelens 74:e upplaga. Segern innebär att de återigen måste lämna sin familj och sina vänner för att ge sig ut på en segerturné runt Panems distrikt. Längs vägen märker Katniss att ett uppror ligger i luften, men huvudstaden har fortfarande god kontroll samtidigt som president Snow förbereder för den 75:e upplagan av spelen, en tävling som kan komma att förändra Panem för alltid.
 

DATUM: 2014-02-02 / TID: 21:18:00
KATEGORI: Film

Thor; The Dark World (2013).

Igår såg jag äntligen den efterlängtade filmen Thor The Dark World som jag väntat länge på! Och jag älskade den! Den var bättre än vad jag förväntade mig och den var till och med mycket bättre än ettan! Jag såg den två gånger på raken om ni måste veta! ;)
Chris Hemsworth rockade som alltid i rollen som Thor och så även Tom Hiddleston var brilliant i rollen som Loke också som alltid. Natalie Portman, Stellan Skarsgård, Anthony Hopkins och Kat Dennings var lysande också!
Och jag älskade kärlekshistorien mellan Thor och Jane denna gången också även om jag tyckte att det tyvärr var lite för snålt med romantik precis som det var i ettan. Jag som faktiskt hoppades på att få se mer av dom i tvåan! Men nej, det fick vi inte. Men som jag alltid säger; man kan inte få allt man önskar sig. Så de scenerna med Fosterson som vi fick var bättre än ingenting ändå. Några av mina favoritscener med Fosterson var när Jane örfilade Thor haha och när Thor förklarade saker för Jane i Asgård. De var bara så himla fina! Chris Hemsworth och Natalie Portman hade också fin kemi här precis som i ettan.
Jag rekommenderar den verkligen om ni älskar superhjältar! Har ni sett den första Thor filmen? Och The Avengers? Då måste ni se denna! Först Thor, sen The Avengers och sen den här om ni vill hänga med till 100% i storyn. Och åh, en sak till! Den största höjdpunkten i filmen är att vi får se Chris muskulösa barkropp ;)
 
Ett urgammalt hot, äldre än själva kosmos, hotar att störta hela världen i mörker. För att rädda mänskligheten och sin älskade Jane Foster måste den mäktige Thor forma en allians med sin värsta fiende. Men det som är värt att slåss för kräver ibland de yttersta offren.
 

DATUM: 2014-02-01 / TID: 10:44:00
KATEGORI: Tidsfördriv, listor

Serielista: Januari 2014.

DET ÄR 1 FEBRUARI NU VILKET BETYDER NY MÅNAD NU. Det betyder att det är dags att uppdatera serielistan nu om hur det har gått med tvserier i januari! Det som har skett förändringar är som vanligt i fetstil. The Vampire Diaries är jag äntligen ikapp med nu efter att ha hamnat ordentligt efter innan den gick på uppehåll och jag valde att ta med Supernatural och Beauty and the Beast trots att det bara är i svensk takt som jag följer dem på tv. Och så tog jag upp Ghost Whisperer igen nu när jag köpte samlarboxen efter över ett år som jag sa tidigare här, jag är på den sista säsongen nu. Blev klar med säsong 4 igår - lagomt till att uppdatera listan ;)
 
Serier jag är up to date med:
The Originals (säsong 1)
Once Upon a Time (säsong 3)
Under the Dome (säsong 1)
Teen Wolf (säsong 3)
Revolution (säsong 2)
Twisted (säsong 1)
Reign (säsong 1)
Hart of Dixie (säsong 3)
The Vampire Diaries (säsong 5)
Supernatural (säsong 9) *svenskt takt*
Beauty and the Beast (säsong 2) *svenskt takt*
 
Serier jag ligger efter i:
Greys Anatomy (säsong 10)
Sleepy Hollow (säsong 1)
Buffy the vampire slayer (säsong 4)
New Girl (säsong 2)
90210 (säsong 4)
Arrow (säsong 2)
True Blood (säsong 4)
Criminal Minds (säsong 5)
Pretty Little Liars (säsong 4)
Awkward (säsong 3)
Dexter (säsong 2)
Desperate Housewives (säsong 5)
Revenge (säsong 2)
The Lying Game (säsong 2)
The Tomorrow People (säsong 1)
Grimm (säsong 2)
Suits (säsong 1)
Ghost Whisperer (säsong 5)
Sons of Anarchy (säsong 4)
Nikita (säsong 2)
American Horror Story (säsong 2)
Ugly Betty (säsong 2)
 
Serier jag sett klart från början till slut:
One Tree Hill
Gilmore Girls
Hellcats
Lost
OC
Veronica Mars
Vänner
Kyle XY
Prison Break
Harper's Island
Gossip Girl
Roswell
Förhäxad
The Secret Circle
Don't trust the bitch in apartment 23
21 Jump Streets
Privileged
The Gates
 
Serier jag vill titta på:
Beverly Hills 90210 (brukade alltid se den på tv, men vill se hela från början tills slut)
Brothers & Sisters
Homeland
The Walking Dead
Scandal
Switched at Birth
Breaking Bad
Everwood