DATUM: 2014-02-05 / TID: 20:02:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x17 Silverfinger.

Jag såg precis det senaste av Teen Wolf 3x17 Silverfinger - och det var ett grymt jävla bra avsnitt! Så sjukt spännande! Bästa avsnitt hittills i säsong 3! Och slutet!!!?? Åh herrrrreguuud! Jag hade rätt! 3B kommer naturligstvis att bli allt om Stiles. Jag menar... slutet?! Åh herregud! Markera texten för att läsa vad jag tyckte!
 
Först och främst; Isaac och Allison kysstes äntligen! Så som jag hade väntat länge på detta! Det var en helt fantastisk kyss och det var till och med så mycket sexuell spänning där också och jag älskade det fullständigt! Att Allison bara kysste Isaac och tog hans hand till hennes rumpa!? Haha, det var så HOT. Och bara för det, var Isaac plötsligt på ett fantastiskt humör haha! De är så grymt fina ihop, faktiskt. Jag ser fram emot att hur det kommer att utvecklas för dem i de kommande avsnitten! ;)
 
Och sen så har vi Scott och Kira. Som var såååå nära på att kyssas. Tills Melissa, Scotts mamma, kom och förstörde allt med ljudet av hennes bil. Grrrr! Hur som helst, så älskade jag alla scener med dom. De är fyfan så sjukt söta ihop, verkligen! Även om jag säger att mitt hjärta alltid kommer att tillhöra Scallison, så känner jag ändå på nåt sätt att jag nog faktiskt shippar Scira mer. De har mycket potential och så tror jag också att Kira vore en bättre flickvän/tjej för Scott.
Jag ska komma till varför nu. Först av allt, när Allison fick reda på att Scott var en varulv var hennes reaktion ingenting att hurra åt. Hon var en bitch som fan mot honom, men sedan gick det konstigt nog snabbt över när Peter väl dödades och de var ihop igen och lyckliga i säsong 2. Men Kira därefter, när hon fick veta att Scott var varulv, reagerade som Allison borde ha gjort. Hon var fascinerad av honom och bad att få se hans varulvsida. Allt hon bara såg var fascination och hon accepterade snabbt i samma ögonblick att han var varulv. Men det är inte det viktigaste, egentligen. Det viktigaste är att Kira bara ser Scott som den han är och inte bara som en varulv. Förstår ni min poäng? Det hoppas jag att ni gör. Det här är varför jag börjar shippa Scira så mycket mer än jag någonsin har shippat Scallison.
Och förresten, scenen när de var så nära på kyssas var otrolig! Så mycket kemi! Jag säger detsamma om dem som jag har sagt om Isaac och Allison; jag ser fram emot deras utveckling i de kommande avsnitten ;)
 
Och så sist men inte minst; nu vet man äntligen vad de svarta demonerna, som de kallas så, vill. Om jag har förstått det hela rätt, så letar de alltså efter någon speciell. En som kallas Nigetsune (stavas det så?). Med en mörk själ. Varför har jag inte riktigt förstått ännu, så förhoppningsvis får man en förklaring i nästa avsnitt. Men hur som helst... Nu vet man för all säkerhet att alla som är märkta med en siffra bakom örat "är fortfarande sig själva". Det betyder alltså att de INTE har en mörk själ. Det är därför de svarta demonerna har märkt dem - Ethan, Derek, Scott och Isaac. Och man vet också att Kira inte har en mörk själ även om hon inte har en siffra bakom örat. De är ju som sagt ute efter en med en mörk själ. Så det är bara några som återstår kvar - typ Lydia, Allison, Stiles osv. Om jag har förstått allt rätt, ja.
 
Och det bekräftades nu i slutet om vem som har en mörk själ eller nåt liknande som de svarta demonerna är ute efter. Och det är ingen annan mindre än Stiles! Så ni kan nog föreställa er hur jävla chockad jag blev! Han som ju är en av de genuint goda! När en av demonerna stod framför Stiles och skulle just typ "anfalla" honom för att se om han hade mörk själ eller inte, var han plötsligt snabb som en blixt och stoppade demonens hand och sedan gjorde han så där på den fjärde bilden där uppe och han såg totalt ond ut och då plötsligt förvandlades demonen till en eldfluga. Allt jag bara tänkte var "Oh my god!" och jag bokstavligt talat gapade av chock. Jag var så chockad över att Stiles såg rätt ond ut. Jag kände bara inte igen honom! Han som alltid har varit så geniunt snäll!
Men förutom att jag är chockad över detta, vad tycker jag egentligen om det? Jag gillar det! Ja, jag gillar det verkligen! Även om det verkligen gjorde ont i mitt hjärta att se honom elak, så är jag excited över denna storyline! Det är en mycket intressant storyline, helt enkelt! Det ska bli riktigt spännande att följa utveckligen och se hur Stiles och alla andra kommer att hantera det här och om han kan räddas eller inte. Jag hoppas på det första, eller annars är jag färdig med serien. Som sagt, ska det bli så spännande! ;D

Och bara jag som dog när Stiles sa "Tack, mamma" till Melissa, Scotts mamma!? Åh så fint! :')
 
Åh, så sjukt bra avsnitt verkligen! Jag längtar verkligen, verkligen tills nästa veckas avsnitt nu! Serien är bara helt galet spännande nu när det är allt om Stiles! ;D

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: