DATUM: 2014-02-08 / TID: 20:51:02
KATEGORI: Sammanfattningar, The Originals

The Originals 1x13 Crescent City.

Jag såg just det senaste avsnittet av The Originals 1x13 Crescent City. Och wow, vilket spännande avsnitt det var! Jävligt spännande. Som alltid. Det hände så mycket saker! Ett helt perfekt avslut med en cliffhanger innan uppehållet! Markera för att få reda på vad jag tyckte :)
 
Jag gillade Oliver och Rebekah ihop väldigt mycket. Jag bara flinade hela tiden under deras scener ihop. När de träffades i köket och när de dansade. De var så otroligt söta ihop faktiskt. Ja, iallafall tills han förrådde henne i skogen. Då blev jag så besviken, haha. Jag gillade dem verkligen ju även om jag alltid kommer att shippa henne med Marcel och Matt i första hand ändå. Fast det märktes på Olivers, trots att han förrådde henne, ansikte att han faktiskt hade lite dåligt samvete över detta - vilket var ändå bättre än ingenting alls. OM Oliver kommer tillbaka då och då tills han dör eller bara försvinner, då kan jag absolut tänka mig honom och Rebekah ihop. Inte för att jag tror att det kommer att hända ändå, men varför inte liksom? ;)
 
Jag blev riktigt glad för Sophies skull att Monique var tillbaka från de döda. Men jag trodde inte att Monique skulle döda Sophie i slutet! Så det kom som en chock för mig. Att ens systerdotter skulle döda sin moster! Att bara bli lämnad och dö på det sättet! Jag tyckte så otroligt synd om Sophie! Om hon verkligen är död, så är det verkligen trist! Men man vet aldrig med såna här serier då man kan ju alltid lura döden. Så det är bara att vänta och se om hon verkligen är död eller inte. Tills dess, RIP Sophie!
 
Det blev riktigt intressant när Jackson dök upp och påstod för Hayley att de var trolovade. Jag bara "WHAAAT?" Han bara släppte bomben! Det där förväntade jag mig verkligen inte. De blev trolovade när de var barn. Det var riktigt intressant hur som helst! Och tydligen heter Hayley egentligen Andrea. Intressant! De måste ju bara spinna vidare på denna spännande storylinen för jag vill veta mer!
 
Elijah vet nu att Sabine är Celeste. Äntligen, säger jag bara! Jag hade gått och väntat på att han skulle få reda på det. Och nu är det gjort. Men tråkigt nog för Elijah är Celeste inte densamma som han älskade en gång i tiden. Hon är bara en subba nu. Och hon vill bara ha hämnd och förgöra Klaus. Stackars Elijah! Dessutom tyckte jag också att han gjorde rätt val att rädda Hayley framför hans syskon. Det valet var inte BARA baserat på att Elijah har känslor för Hayley som vissa tror - utan också för att 1) hon är inte odödlig och bär på hans brordotter så båda skulle därför kunna dö om han inte hade valt att rädda henne och för att 2) Klaus och Rebekah är originalvampyrer och odödliga och kommer att klara sig ändå. Så han gjorde självklart ett rätt val. Men samtidigt kan jag också förstå att han ändå har dåligt samvete över detta nu när han vet att båda Klaus och Rebekah plötsligt saknas. Äsch, stackars honom. Och så älskar jag bara när Elijah blir mordisk och hämndlysten, det är bara sexigt. Haha hoppsan, förlåt mig att jag tycker om det ;)
 
Och sist men inte minst; vart fan är Klaus och Rebekah nu!? Är riktigt orolig där nu även om jag vet att de självklart kommer att klara sig då de är ju huvudkaraktärer. Klaus blev kidnappad av häxorna och Rebekah blev kidnappad av samma personer med hjälp av varulvarna. Icke bra. Åååh, jag är bara inte van att se speciellt Klaus så här. Så jag kan bara föreställa mig att nästa avsnitt kommer att bli plågsamt att titta på!
 
Att vänta i tre veckor på nästa avsnitt kommer bli jobbigt! Det slutade ju så himla spännande, åååh! Nu ska jag se de två senaste avsnitten av The Vampire Diaries som jag inte har sett (ja det är varför det inte har kommit nån sammanfattning) :)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: