DATUM: 2014-05-09 / TID: 22:12:00
KATEGORI: Serienyheter

Serienyheter.

Det är en massa serienyheter just nu! Så jag tänker ge er lite information om hur det ligger till för alla serier från alla kanaler. Och fy fan vad glad jag blev när jag fick reda på att alla mina viktiga favoriter blev förnyade! Jag blev verkligen, verkligen överlycklig och också så jävla lättad även om jag visste med säkerhet att några av dom skulle förnyas, men jag kunde inte hjälpa att vara lite orolig ändå! Så här ligger det till inför 2014/2015 ;)
 
The CW:
Igår förnyade de Hart of Dixie (YAAAAY!), The 100 (YAAAAY!) och Beauty and the Beast (blandade känslor). Tidigare förnyade serierna för några månader sedan är The Vampire Diaries, Supernatural, Reign, Arrow och The Originals. De har även plockat upp några nya serier som är iZombie, Flash, Jane the virgin och The Messengers. Och så har de nedlagt The Carrie Diaries, Star-Crossed och The Tomorrow People.
Av dessa serierna som jag följer just nu är Hart of Dixie, The 100, Reign, Supernatural och The Originals. Sååå glad att de alla är säkra för nästa säsong, tack gode Gud för det! För jag är inte redo att ge upp Bluebell även om säsong 3 har spårat ur liiiite. Den nya serien The 100 har jag ju verkligen blivit fast vid och den blir bara bättre och bättre för varje avsnitt som går! Så ni kan nog förstå hur överlycklig jag är att serien faktiskt har fått säsong 2! Reign och The Originals älskar jag verkligen så att de båda får säsong 2 är jag också glad över. Och så Supernatural förstås som jag fortfarande älskar även om nu när den har fått säsong 10 så kanske blir det lite väl mycket, men så länge den är fortfarande intressant och brödernna fortsätter att vara underbara tillsammans, fortsätter jag att titta ;)
The Vampire Diaries är jag väldigt, väääääldigt skeptisk över. Mycket blandade känslor. Jag funderar faktiskt på allvar att sluta titta för gott istället för att bara ha en lång paus och att ha maraton istället när den väl har blivit nedlagd en vacker dag. Det är fortfarande inte bestämt så jag har sommaren på mig att fundera på hur jag vill göra. Men om jag nu bestämmer mig senare att jag ska sluta titta, så ska jag självklart se klart säsong 5 först innan jag slutar. Kan ju inte sluta mitt i säsongen, haha. Beauty and the Beast har jag också blandade känslor för, jag tycker att säsong 2 har varit sådär. Säsong 1 var grym, men säsong 2 går upp och ner i kvalitét. Därför har jag blandade känslor för serien. Vi får se i höst om jag ska fortsätta se eller ej :)
The Carrie Diaries bryr jag mig inte om då jag inte tittar längre efter säsong 1. Detsamma om Star-Crossed, för jag kände bara i slutändan efter avsnitt 7 att den inte kändes värt att fotsätta titta på och för att jag visste att den ändå skulle bli nedlagd då min magkänsla sa mig det hela tiden, så därför slutade jag. Tur för det - för den får ju inte säsong 2 som det bekräftades om igår. Detsamma för The Tomorrow People, jag tänkte fortsätta se den från och med avsnitt 6 som var det sista jag såg om den fick säsong 2 vilket den ju inte fick heller. Så adjö till den nu och då den är nedlagd har jag därför inga planer på att se färdigt säsong 1, så det är då lika bra att jag styckar bort den :)
Och när det gäller de nya serierna, så funderar jag på att ge iZombie en chans då den ju är skapad av Rob Thomas som skapade Veronica Mars som jag verkligen älskade när jag hade maraton i julas. Och de andra? Nej, de låter inte tillräckligt intressant :)
ABC:
Igår förnyade de Once Upon a Time (YAAAAAAAAY!!!!), Revenge, Marvel's Agent of S.H.I.E.L.D, Scandal och Greys Anatomy. De tidigare förnyade serierna är Castle, The Goldbergs, The Middle, Mistresses, Modern Family, Motive, Resurrection och Rookie Blue. De nedlagda serierna är The Assets, Back in the Game, Betrayal, Killer Women, Lucky 7, Mind Games, Mixology, Once Upon a Time in Wonderland, och Trophy Wife. De som ännu väntar på besked är The Bachelor, Dancing with the Stars, Last Man Standing, Nashville, The Neighbors, Shark Tank, Suburgatory och Super Fun Night.
 
Av de serierna tittar jag bara på Once Upon a Time. Jag är såååå jävla glad att den fick säsong 4! Jag visste att den skulle förnyas, men jag var ändå så orolig! Men nu är det officiellt, tack och lov att den får säsong 4! Revenge tittar jag inte på längre, jag slutade mitt i säsong 2 och även Greys Anatomy som jag slutade med mitt i säsong 10 - jag väntar på att de ska bli nedlagda och sen ska jag självklart ha maraton ;)
FOX:
De förnyade serierna är American Idol, Bob's Burges,  Bones, Brooklyn Nine-Nine, Family Guy, The Following, Glee, MasterCheif Junior, The Mindy Project, New Girl, The Simpsons, Sleepy Hollow (YAAAAY!) och So You Think You Can Dance. De nedlagda serierna är Almost Human, The Cleveland Show, Dads, Enlisted, Raising Hope, Rake, Surviving Jack, Us & Them och The X Factor. Den som ännu väntar på besked är Gang Related som inte haft premiär ännu.
 
Av dom tittar jag bara på Sleepy Hollow. Den blev redan förnyad för längesen. Jag är så klart förstås glad över beskedet för jag är verkligen fast! Den är så himla bra ;)
NBC:
De förnyade serierna är About a Boy, The Blacklist, Celebrity Apprentice, Chicago Fire, Chicago PD, Grimm, Hannibal, Hollywood Game Night, Law & Order: SVU och Parks and Recreation. De nedlagda serierna är Believe, Community, Crisis,  Growing up Fisher, Ironside,  The Michael J. Fox Show, Revolution (NEEEEEEJ!), Sean Saves the World och Welcome to the Family. De som ännu väntar på besked är The Biggest Loser, Dracula, The Night Shrift, Parenthood, Undateble och The Voice.
 
Av dom tittar jag bara på Chicago PD (fast jag har halkat efter med flera avsnitt nu som jag ska ta igen i sommar) och Revolution. Fyfan vad ledsen jag blev att Revolution inte får säsong 3. Alltså bara nej varför! Det är fan bäst att säsong 2 får ett bra slut, annars borde den ha fått säsong 3 som skulle då kunna bli den sista :'(
CBS:
De förnyade serierna är 2Broke Girls, The Amazing Race, The Big Bang Thoery (förnyade till tre säsonger på en gång, rättare sagt!), Big Brother, Blue Bloods, Criminal Minds, CSI, Elementary, The Good Wife, Hawaii Five-0, Mike & Molly, The Millers, Mom, NCIS, NCIS: Los Angeles, Person of Interest, Two and a Half Men, Under the Dome, Undercover Boss och Unforgettable. De som ännu väntar på besked är The Crazy Ones, Friends with Better Lives, Hostages, Intelligence och The Mentalist. Den enda nedlagda serien är We Are Men.
 
Av dom tittar jag bara på Under the Dome. Den blev redan förnyad efter bara några avsnitt av säsong 1 i somras. Säsong 2 har premiär den 30 juni! JAG LÄÄÄÄNGTAR FÖR DET NÄRMAR SIG VERKLIGEN NU! ;D
Postat av: Hanna

Vet du när Hart of Dixie säsong 4 kommer ut? 😊

Svar: Självklart i höst. Det är alltid i höst som nya säsonger eller serier börjar ;) jag tror att säsong 4 kommer också att börja i oktober som förra året :)
Micaela Sundberg

2014-05-11 @ 10:49:03

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: