DATUM: 2015-08-12 / TID: 14:13:00
KATEGORI: Prison Break, Serienyheter

Prison Break.

Ni har väl hört den underbara nyheten!? Det är officiellt nu att Prison Break återvänder som en limited serie på 10 avsnitt i 2016! Båda Dominic Purcell (Lincoln Burrows) och Wentworth Miller (Michael Scofield) kommer att medverka. Flera andra karaktärer kommer också tillbaka, däribland Robert Knepper (T-Bag). Men det är ännu inte bekräftat om vilka mer som kommer att medverka. Jag hoppas iallafall på att båda Amaury Nolasco (Fernando Sucre) och Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi) också kommer tillbaka! Särskilt då Michael/Sucre bromance är min favorit och Michael/Sara är min OTP! ;)
Vi kommer att fortsätta där vi slutade i serien. Samtidigt som jag är så klart jätteglad över det här så ifrågasätter jag det också lite då Michael dog ju sist vi såg honom när han offrade sitt liv för Sara. Men Miller kommer att medverka trots det, så han kommer tydligen att egentligen vara vid liv! Men tänk lite på det här också... vi fick ju aldrig se Michaels döda kropp. Så det vore egentligen inte konstigt om han återuppstod från de döda. Skaparen har iallafall sagt att de har en perfekt, i Prison Breaks värld, logik förklaring till det.
Spännande det ska bli att få veta det! Vilken förklaring vi än får, så är jag bara lättad och glad att Michael inte är död. Då kan jag ju äntligen sluta att vara bitter över hur det slutade för honom. Tack så mycket för denna gåvan! Nu är det bara Kyle XY kvar som jag är forever bitter över ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: