DATUM: 2014-04-27 / TID: 03:07:00
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Under the Dome

Min favoritkaraktär #2: DBB.

Dale "Barbie" Barbara är även en av mina favoriter. Han är i mina ögon en riktigt badass hjälte! Han har räddat staden, Julia, Joe osv så många ggr - och att staden sedan bara vände ryggen mot honom efter Big Jims skitsnack gjorde mig bara rent ut sagt skitförbannad. Han förtjänar det inte efter allt som han har gjort för staden.
När Joe nästan blev dödad av ett flygplan dagen kupolen slog ner, vem räddade honom? Barbie. När Dukes hus brann, vem var hjälten? Barbie. När Randolph sköt Freddie, vem tog ner honom? Barbie. När Randolph var på flykt, vem hittade honom? Barbie. När Angie var på väg att bli våldtagen, vem räddade henne? Barbie. Under viruset, vem tog medvetslösa Julia till kliniken? Barbie. Vem upptäckte att besökardagen var för att säga farväl, inte för att säga hej? Barbie. Vem avledde vattenförsörjningen tillbaka till magasinen? Barbie. Vem hjälpte det första barnet till världen under kupolen? Barbie. Vem räddade Julia från att dö? Barbie. Det är många saker! Men ändå vände staden ryggen mot honom efter endast bara baserat på Big Jims ord.
Att Barbie är en osjälvisk hjälte, en fd militär och har offrat så mycket för alla andra än sig själv är en av orsakerna till att han är en av mina favoritkaraktärer. Det är liksom svårt att inte älska honom. Och han är också egentligen en bra man innerst även om han gör fel ibland. Anledningen till att han ibland gör fel är för att han handlar först innan han tänker sig för. Alla gör ju misstag, eller hur? Han är också villig att förändras till det bättre, tack vare Julia. Han är även smart och klok och duktig på att klara sig ur dåliga situationer. Det finns många saker till, som jag inte kan komma på just nu, om varför han är en av mina favoritkaraktärer. Att han också är så jäkla het är bara en bonus! ;)
 

Andra favoritkaraktärer; #1 Klaus Mikaelson

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: