DATUM: 2014-06-15 / TID: 16:25:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

The Crazy Ones / The Michael J. Fox Show.

I tosdags såg jag de två nya komediserierna på TV3 och jag gillade båda! Men det var The Michael J. Fox Show som fångade mig mer, så jag har därför bestämt mig att börja följa bara den på torsdagar.
Varför fångade den mig mer? Jo, för att The Crazy Ones är en väldigt typisk komediserie och en väldigt vanlig en, medan The Michael J. Fox Show handlar om en nyhetsankare, som spelas av självaste Michael J. Fox, som lider av Parkinsons sjukdom (som även lider av det i verkliga livet också). Så jag finner den därför mycket mer intressant och den är till och med roligare också, enligt mig. Och så gillar jag Michael J. Fox som skådis, tack vare Back to Future filmerna.
Jag gillar Sarah Michelle Geller och Robin Williams också, verkligen, men deras nya serie biter ändå inte på mig så mycket som den andra serien gjorde. Så nu har jag en ny serie att följa ;)
 
Jag citerar Michael J Fox där han berättade om vad han vill att serien också ska förmedla förutom att locka till sig skratt: "Att livet ska firas. Vi kommer alla att ställas inför prövningar som måste tacklas. Men om man inser att man genom ­familj och optimism kan se problemen för vad de är och inte för vad man vill att de ska vara, kan man ha ett fullt och rikt liv."
 
Mike Henry har Parkinsons sjukdom, men återvänder nu till jobbet som nyhetsankare. Hans familj är mycket lättad etersom han nästan har drivit dem till vanvett på hemmaplan...
Postat av: Emelie Karlsson

Kär i din blogg!! Så himla bra och underhållande att läsa allt. Startade nyss en egen serie och film blogg, din är ju verkligen en att se upp till.

Svar: Åh vad roligt att höra! ;D jag älskar bra komplimanger ;) jag ska absolut kolla in din blogg! Jag älskar att följa film- och seriebloggar ;p
Micaela Sundberg

2014-06-15 @ 23:38:04
URL: http://fiktivaem.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: