DATUM: 2013-10-04 / TID: 23:56:00
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Roswell

OTP #3; Dreamers.

Här har vi Max och Liz från Roswell!
De är ett av tv-historiens vackraste paren med en vacker men hjärtskärande kärleksberättelse! Som ni vet shippar jag många men de här två är med på topp tio. Man kan omöjligt avsky deras kärleksberättelse även om den innebär många heartbreaking ögonblick. Det går helt enkelt inte. De har helt otrolig kemi, det kan man inte förneka, och de delar många, många fantastiska ögonblick. De delar en djup, mystisk förbindelse med varandra och de går igenom så mycket under de tre säsongerna och ändå älskar de varandra trots allt som hänt på vägen. Det finns så många saker mer som man bara älskar med dem om. Man måste se serien för att förstå min kärlek för dom. De var, och är, verkligen episka och alltid kommer att vara hur många gånger jag än ser om serien! ♥
 
       
 
Max har varit kär i Liz sedan han såg henne för första gången när han bara var åtta år gammal. Dock höll han sig på avstånd från henne - främst på grund av hans bekymmer om att han är en utomjording och hon en människa. Liz visste inte om hans känslor. Denna hemligheten avslöjas i pilotavsnittet när hon blir skjuten vid Crashdown café och han räddar hennes liv, riskerar allt för henne och startar den ledande handlingen av serien.
Liz blir kär i Max när hon får chansen att se hans själ och verkligen känner vad han känner. Detta händer när Max ger henne en chans att få kontakt med honom genom en omvänd anslutning som skapas av hans utomjordnings krafter i syfte att göra dem ännu mer - eftersom samma sak hände när han botade henne och han fick blixtar från henne om hennes liv och hennes inre känslor. Så i detta ögonblicket kan Liz se hans tankar, speciellt om henne själv, och hon inser att han är ensam, att han älskar henne och att han inte vill såra folk. Så hon börjar hjälpa honom och hans vänner som från början fattar beslutet att avstå sin normalitet.
De delar en djup, mystisk förbindelse. Det är med hennes ofrivilliga hjälp som han börjar att hitta flera ledtrådar om hans ursprung. Dessutom kan Liz också känna om Max är i fara eller är sårad (i den tredje säsongen känner hon när han dör) och de räddar varandras liv flera gånger mer än en gång.
För detta kraftfulla samband mellan dem och deras djupa och naturliga samhörighet och komatibilitet, anses de som själsfränder av båda karaktärerna i berättelsen och skaparna av serien.
(översätt från wikipedia)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: