DATUM: 2014-06-18 / TID: 19:19:00
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Once Upon a Time

Min favoritkaraktär #3: Hook.

När kapten Krok först kom till Once Upon a Time säsong 2 blev han snabbt en av mina stora favoriter! För varje avsnitt som gick, blev han bara en större och större favorit. Jag älskar hans karaktärutveckling så mycket.
När vi först träffade honom, så var han en skurk. Men ska sanningen fram, så hade jag aldrig verkligen trott på det. För oavsett hur mycket han än försökte vara elak, så var han egentligen god innerst. Han var elak bara för att han var sårad, förkrossad, arg och ensam och utom sig av sorg pga Liam och Milah - och han hade förlorat sin tro på kärlek och hopp. Men när han träffade Emma, så var det som om hans liv plötsligt hade mening och då började han en kort tid senare förändras sakta men säkert till en bättre person. Emma fick honom att vakna upp och inse en och annan sak. Han började tro på kärlek och hopp igen. Han började tro på en andra chans.
Nu är han en hjälte och en väldigt fin man. Krok ångrade sig snabbt när han stack med bönan som han stal från Emma i slutet av säsong 2 och kom tillbaka och hjälpte henne, Regina, Snövit, Charming och Rumple att rädda Henry som befann sig i Landet Ingenstans med Peter Pan. Han riskerade sitt liv när han hjälpte dem med Peter Pan. Han lurade iväg Charming på en resa för att rädda honom från att dö av drömskuggan. Han hjälpte dem att hitta Tjingeling. Han hjälpte dem att hitta och rädda Neal. Han fick Emma att få sina minnen tillbaka och tog henne och Henry från New York för att rädda hennes familj och hela Storybrooke när den nya förbannelsen kom. Och mycket mer.
Jag älskar hur hans karaktär har utvecklats sen säsong 2 och jag ser fram emot att se det fortsätta i säsong 4! Han är en bra man med heder och han är rolig och jag älskar hans sarkasm och han har en fantastisk sinne för humor. Han riskerar bara sitt liv för kärlek och hämnd. Han älskar Emma och är förtjust i hennes son Henry. Han bryr sig om hennes familj. Och jag älskar att när han älskar så älskar han verkligen med hela sitt hjärta. Och att han är väldigt snygg är bara en bonus. Så ja ni förstår nog nu varför han är en av mina absolut stora favoritkaraktärer! ♥


Andra favoritkaraktärer; #1 Klaus Mikaelson #2 Dale 'Barbie' Barbara
Postat av: Diana

Måste börja titta på serien bara för honom hehe ;)

Svar: Ja gör det! Men titta inte bara för hans skull utan också för att serien faktiskt är bra! En av de bästa på min lista! ;)
Micaela Sundberg

2014-06-18 @ 20:52:03
URL: http://dianaosterberg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: