DATUM: 2014-06-29 / TID: 18:00:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Make it or Break it; säsong 4 sammanfattning.

Make it or Break it | Netflix | 2009-2012 | Säsong 4 | 8 avsnitt | Medverkande: Ayla Kell, Josie Loren, Cassandra Scerbo, Chelsea Tavares, Amanda Leighton, Dondre Whitfield bl.a.
 
Det är över nu, jag kan inte fatta att jag nu har plöjat igenom hela serien på Netflix bara en vecka och två dagar! Det går alltid så fort att plöja igenom en serie när jag är så serienördig som jag är ;)
 
Först och främst vill jag börja med Lauren först. Kommer du ihåg att jag skrev "Jag tror ärligt talat inte att jag nånsin skulle tycka om henne"? Jag tar tillbaka det. Nu älskar jag henne! Hon har växt upp så mycket i mina ögon denna sista säsongen. Hon var inte ens särskilt elak denna säsongen som hon var i de tidigare säsongerna och hon blev en bättre person och en bättre vän. Jag är så stolt över hur långt hon kom nu denna säsongen. Att hon nu hade lyckats bli sitt rätta jag som jag visste att hon skulle bli om hon bara försökte sluta vara elak, vilket hon nu också gjorde. Jag tror faktiskt att allt det var tack vare vänskapen med Payson. Den växte och växte denna säsongen och jag älskade det! Anledningen till att de blivit bästa vänner nu är för att de inte hade fått chansen att faktiskt vara vänner på riktigt de tidigare säsongerna. Och det är jag glad för! Om det nu var tack vare Paysons vänskap som Lauren nu blev en bättre person, så önskar jag att det hade hänt redan i första säsongen! Men bättre sent än aldrig, eller hur? ;)
 
Istället för Lauren, fanns det nu en ny irriterande karaktär vid namn Wendy. Herregud, hon var så... irriterande! Och jobbig! Och elak och så otroligt falsk! Jag hatade det hon gjorde mot Kaylie i slutet av säsongen! Att avsiktligt få Kaylie att bli eliminerad från uttagningen till OS genom att lura i henne smoothies med förbjudna ämnen. Det var så oerhört elakt! Tack och lov förstod Lauren att nåt inte stämde, så hon tog saken i sina egna händer efter uttagningen och letade reda på bevis och hon hittade det och berättade direkt för tränaren Mac innan det var dags att välja ut fem tjejer till OS. Efter att de vuxna var lite skeptiska, hittade de slutligen bevis i Wendys väska. Äntligen, säger jag bara! Adjö, Wendy! ;)
 
Förutom Demily och Austin/Kaylie, fick jag ännu ett nytt ship och det är Rigo och Payson. Herregud, de är så förbannat söta ihop! Jag smälte varje gång jag såg dem ihop! Visst, deras förhållande kanske kändes lite för bråttom och plötsligt, men jag brydde och bryr mig inte. Verkligen inte. De är ju så superfina ihop ändå! Det var kul att se Payson så lycklig! Det var härligt att se det efter allt hon hade gått igenom med. Och sedan så gillade jag ett annat ship också så mycket som tyvärr inte fick utdelning - Jake och Lauren. Jag önskar att vi hade fått se mer av dem. Hade vi fått en full säsong, så hade de troligen fått utdelning! Men som slutet såg ut, efter att tjejerna blev utvalda till OS, när Jake stal Otis så sa Lauren "Du stal Otis!" och jagade honom - så kommer de att bli ihop utan tvekan i framtiden, det kan man ju föreställa sig ;)
 
Förutom Wendy, fanns det en annan ny karaktär som snabbt blev en av mina favoriter och det är Jordan. Jag älskade att hon var så tuff och att hon inte gav upp förrän tränaren Mac skulle ta in henne i laget. Jag var glad att hon kom med, hon hade ju talang! Och jäklar, vilken chock jag fick när Jordan berättade för Kaylie om tränaren Ray; att han förgrep sig sexuellt på henne i årtal. Vilken vidrig man! Jag grät floder när Jordan bröt ihop efter att ha vandaliserat Rays bil och bara berättade allt för Kaylie. Det var så hemskt! Skönt att Ray slutligen åkte fast efter att Kaylie och Payson hittade flera andra som också blev sexuellt utnyttjad av Ray. Stackars Jordan och de andra tjejerna. Äsch för såna män!
 
Och på tal om ships... Austin och Kaylie fortsatte att vara så fina ihop. Jag dog när han sa "I love you" första gången och att Kaylie senare sa "I love you" tillbaka och då sa hon det tre gånger till. Så otroligt söta! Jag älskar Austin, han är så otroligt fin kille. Han är en 1000 gånger bättre kille än Carter nånsin hade varit! Så jag blev därför förkrossad när Austin gjorde slut med Kaylie! Att han skyllde allt på henne för att han förlorade uttagningen till OS och sedan bara stack och lämnade kvar saker han fick av henne utan ett ord var INTE okej! Det var enda gången jag blev så besviken på honom! MEN då han kom tillbaka i sista avsnitt och bad om ursäkt och sa att han verkligen var ledsen för allt. Jag var så orolig ett tag att han inte skulle komma tillbaka, så tack gode gud att han kom tillbaka för Kaylie! Tack och lov också att de blev ihop igen i slutet. De som ju är så fina och perfekta ihop! ;)
 
Och sist men inte minst; jag blev så överlycklig att Jordan, Kaylie, Payson och Lauren (plus en okänd tjej) blev utvalda till OS! Så stolt över dem alla, så stolt över hur långt de hade kommit för att komma med i OS! Jag visste att de skulle klara det! Och jag visste att denna säsongen var sista och att serien blev nedlagd pga låga tittarsiffror, så jag var därför så orolig att serien skulle sluta dåligt. Den blev ju nedlagd och sista säsong fick ju bara 8 avsnitt. Så jag var verkligen orolig. Men nej, serien slutade faktiskt rätt bra! Den lyckades knyta ihop allt ganska bra! Tack gode gud för det! Jag är så lättad nu! Fast jag önskar självklart att vi hade fått se tjejerna tävla i OS för det vore ju kul att veta vem som vinner guld. Men nu slutar serien ju så med att de bara går vidare till OS, så det får man ta och vara nöjd med ändå ;)
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

kul att du är klar

Svar: Japp ;)
Micaela Sundberg

2014-06-30 @ 19:37:42
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha! Jag såg precis klart den. Och det tog lika lång tid som för dig :) och jag kände exakt likadant. Men jag hatar att det inte finns mer😒

2015-09-08 @ 21:42:08
URL: http://lyxa.blo.gg/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: