DATUM: 2014-06-28 / TID: 02:06:32
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Make it or Break it; säsong 2 sammanfattning.

Make it or Break it | Netflix | 2009-2012 | Säsong 2 | 20 avsnitt | Medverkande: Ayla Kell, Josie Loren, Cassandra Scerbo, Chelsea Hobbs bl.a.
 
Serien fortsätter bara att bli bättre och bättre för varje avsnitt! Det är så mycket mer drama och spänning denna säsongen.
 
Minns du att jag skrev att Kaylie var en av mina favoriter? Nu är hon det inte längre medan Payson och Emily fortsätter att vara några av mina favoriter och sedan så har Sasha också blivit en av mina favoriter denna säsongen. Missförstå mig inte nu, jag gillar Kaylie fortfarande men hon är bara inte en favorit längre. Hon har blivit lite jobbig sedan hon blev en nationella mästarinna. Så pga det förlorade hon därför lite av charmen som hon hade i säsong 1.
Men förutom det, så hade hon en mycket intressant storyline som jag älskade att följa denna säsongen. Hon fick anorexi och började träna alltmer hårdare och åt alltmer mindre och rasade snabbt i vikt. Austin, som också blev en av mina favoriter denna säsongen, märkte det snabbt och sen därefter Sasha. Men Austin var den enda som faktiskt gjorde nåt åt det på fullaste allvar. Han har en lillasyster som själv hade gått igenom det. Så när han märkte det, testade han Kaylie genom att lura henne ut på picknick och försöka få henne att äta och då erkände hon. Men när hon inte ändå gjorde nåt åt det, gick han till hennes föräldrar som tyvärr inte riktigt lyssnade på honom. Det är en av anledningarna till att han blev en av mina favoriter! För att han bryr sig och är en omtänksam kille.
 
På tal om Austin och Kaylie...han är en riktigt fin sådan kille som verkligen bryr sig om henne och så håller han också, som han själv sa, på att bli kär i henne! Jag fick bokstavligen fjärilar varje gång jag såg dem ihop under denna säsongen och nu är de ett av mina OTPs. Carter och Kaylie är ett minne blott nu! Och åh en sak till, jag älskade att när Kaylie såg ut som hon skulle svimma och sedan ramla från bommen på uttagningen i sista avsnittet, så märkte Austin det direkt och då gick han fram snabbt till henne och hann fånga henne innan hon hann falla ner på marken och då reagerade hennes föräldrar på riktigt. Wow, säger jag bara! De är bara så superfina ihop! :')
 
Och apropå OTPs, så fortsätter Damon och Emily att vara superfina ihop! Vad jag dog när båda sa "I love you" till varandra för första gången! Så finfint! Och jag dog ännu mer när Emily tog sig till Paris för att ta farväl av Damon, som var på turnén, men så istället kom de till ett deal om att ses om två år efter OS. Så mycket älskar de varandra verkligen. Men så klart kunde de inte ens hålla sig borta från varandra, för Damon kom tillbaka ibland och då sågs de och var fina ihop. Det var så många fina moments med dem denna säsongen! Och de växte alltmer varje gång i mina ögon även om de gjorde slut ibland. Och Damon är också en så förbannat fin kille! Han gör så mycket och allt för henne. Jag älskar dem så mycket! ♥
 
Förutom Kaylies anorexi, så älskade jag också att följa Payson resa. Hon gav tyvärr upp i början för hon trodde inte att hon kunde nånsin komma tillbaka till gymnastik eftersom hon hade träffat många läkare som gav samma besked - att de inte kunde operera hennes rygg. Så hon började plugga på high school och lyckades bli lycklig slutligen.
Men sedan kom det ett underbart mirakel och då kunde hon opereras i ryggen. Efteråt var hon verkligen en riktigt kämpe! Hon gav inte upp och hon försökte allt hon kunde för att komma tillbaka till den som hon var innan hon bröt ryggen. Men tyvärr kunde hon inte då hennes kropp hade börjat förändrats och gått in i puberten, men hon gav inte upp så hon fick hitta ett annat sätt. Hon började balett och kombinerade det med gymnatik och tränade mycket och kämpade verkligen och till slut uppnådde hon så mycket i slutet av denna säsongen att hon lyckades gå vidare till VM som en av de sex utvalda tjejerna! Allt tack vare Sasha, för att han hade funnit hos hennes sida och hjälpt henne hela tiden och hela vägen. De var ett bra team! Jag är så otroligt stolt över henne!
Det är därför hon är en av mina favoriter, för jag älskar att hon är så målmedveten och envis och att hon är tuff och jag älskar att hon vet vad hon vill. Hon är en riktigt kämpe :)
 
Lauren fortsatte jag att hata även denna säsongen. Jag hoppades verkligen hårt på att hon skulle bli bättre denna säsongen, men nej. Hon är fortfarande samma subba. Hon är så irriterande och jobbig att jag ibland bara vill skrika! Hon älskar verkligen att förstöra för nån och hon gör mig bara så frustrerad! Hon gör det också bara sååå svårt att ens tycka litegrann om henne. För att inte tala om vad hon gjorde mot Sasha - efter allt han har gjort för henne dessutom...! Jag tror ärligt talat inte att jag nånsin kommer att tycka om henne!
 
Spännande med säsong 3 som jag redan är på nu! Jag är redan tre avsnitt in i tredje säsongen ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: