DATUM: 2013-12-04 / TID: 16:31:13
KATEGORI: Film

Percy Jackson: Sea of Monsters (2013).

För två veckor sedan såg jag äntligen den efterlängtade filmen Percy Jackson: Sea of Monsters! Jag älskade den första, så jag hade därför skyhöga förväntningar på tvåan - och den levde upp till dem!
Jag har dock aldrig läst böckerna och det ska jag inte göra heller. För många som har läst böckerna har sagt att filmerna inte alls är detsamma som böckerna så jag vill därför inte att de ska förstöra min syn på filmerna helt som Beautiful Creatures tyvärr gjorde.
Hur som helst, den var så himla bra! Den var bra, rolig, smart och spännande film som jag lätt kommer att se igen. Jättebra skådisar som vanligt, framför allt Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson och Jake Abel. De var underbara. Härlig manus. Bra början och bra slut. Jag älskade relationen mellan Tyson och Percy. Och Annabeth hade gått och blivit blond istället för brunett som hon var i ettan och jag måste säga att hon passar utmärkt i blont också! Jag blev bara besviken på en enda sak: det hände ingenting mellan Percy och Annabeth. Irriterande, det måste ju hända nåt på den fronten nån gång som det var nära i ettan! Jag har inte hört nåt om det ska bli en trea eller inte, men jag håller tummarna för det med tanke på hur spännande det slutade! ;)
Om ni gillar Harry Potter eller fantasy, så rekommenderar jag verkligen denna varmt! Och åh, en sak till... sjöhästen som vi får se en kort tid i filmen var så himla söt! :')
 
Percy Jacksons äventyr fortsätter när han och hans vänner ger sig ut på Monsterhavet för att söka efter det gyllene skinnet, som är det enda som kan rädda det döende magiska trädet som skyddar deras hem från fiender.
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: