DATUM: 2013-12-17 / TID: 21:57:54
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Frary is just perfect! ♥

 
Nu har jag sett de sex första avsnitten av Reign - och jag har fortfarande inte bytt åsikt om Francis och Mary. Jag älskar dem! Bara så jävla fina! Jag shippar dem mer och mer för varje avsnitt som går! De är så underbara tillsammans, de är bara så perfekta! ♥
Postat av: Sofia - En blogg om tv-serier

Jag är sämt på att svara på komentarer har jag märkt, jag läser alla direkt när dom kommer i min mobil så glömmerjag bort att svara på dom.

Jag skulle precis gå in på din blogg och typ tvinga dig att se Regin för jag var så säker på att du skulle ÄLSKA Frary och så möts jag av 2 Regin inlägg (himlen för mig)

Vad kul att du gillar den, jag har faktist märkt att alla som gett den en chans är överraskade över hur mycket dom gillar den och det är extra kul när en serie som man från början varit osäker på tar en med storm! :)

som du skrev innan så gillar man Mary och Bash, det är inte något fel på honom, men jag gillar dom som vänner inte något mer!

Rookie Blue har jag inte sett är det något att ha?

Svar: Haha! Du är inte den enda, jag är också dålig på att svara på kommentarerna ibland! ;)

Haha, vilket sammanträffande att du just tänkte tvinga mig att se Reign när jag redan hade börjat ;) ja, Frary är verkligen helt galet underbar! Du hade rätt om att jag skulle älska dem. Är så sjukt obsessed av dem nu att det inte går att beskriva hur mycket! Jag kan inte sluta se på alla deras scener om och om igen! De är bara så himla fina tillsammans! Ja, jag gillar också Bash och Mary bara som vänner. När de kysstes första gången, så tyckte jag faktiskt att de inte hade riktigt lika bra kemi som Francis och Mary alltid har. De har mer kemi som vänner, inte mer. Men jag är inte orolig, Francis och Mary kommer utan tvekan att vara endgame när serien blir nedlagd en vacker dag!

Ja, det är alltid kul när man från början har varit osäker på en serie blir överraskade över hur bra den faktiskt är när man väl har gett den en chans. Jag är så glad att jag gav Reign en chans! ;)

Jag har inte heller sett Rookie Blue så jag vet inte om den är bra eller inte :) funderar du på att börja se den?
Micaela Sundberg

2013-12-18 @ 14:18:02
URL: http://seriebloggen.com

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: