DATUM: 2013-12-15 / TID: 15:36:37
KATEGORI: Film

Insidious Chapter 2 (2013).

I fredag såg jag äntligen den efterlängtade filmen Insidious Chapter 2! Som jag har väntat länge! Innan jag såg den, hade jag höga förväntningar - och den levde upp till dem som jag tackar för!
Den var ännu bättre, läskigare och mer spännande än den första att jag nu har sett den tre gånger. Jag hoppade till flera gånger. Särkilt vid en scen blev jag verkligen skiträdd att jag nästan ramlade av soffan. Varför? Jo, för att min pappa helt plötsligt dök upp i vardagsrummet som var nersläckt vid exakt perfekt tajming. Mitt hjärta slog så hårt och snabbt. Det hände nåt verkligen läskigt i filmen samtidigt som pappa plötsligt dök upp, så att när jag hoppade till på grund av det var jag två gånger mer räddare än normalt. Tack för det, pappa! ;)
Men annars var filmen verkligen grymt bra som jag lätt kommer att se flera gånger till! Jättebra agerat av dom som spelar familjen Lambert och även Dödens moder och Parker Crane! Känner ni till Paranomity Activity? Glöm den! Den är så pinsamt dåligt enligt mig (har bara sett ettan och den sög så hårt att jag inte ska se resten). Titta på Insidious istället, den är en hundra gånger bättre skräckserie! Jag kan knappt bärga mig tills trean som kommer i 2015 för att det slutade så himla spännande! ;O
 
Familjen Lambert har gått vidare och flyttat från huset där allt började men
de är inte ensamma då samma vålnad följer efter dem...
 
 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: