DATUM: 2013-12-04 / TID: 16:54:07
KATEGORI: Film

Grown Ups 2 (2013).

Denna såg jag i helgens och jävlar vad jag skrattade mycket! Den var bra och så jävla rolig och så otroligt töntig till och med! Den förlängde mitt liv, det har jag den att tacka för! ;)
Den var ännu bättre än ettan även om den var lika töntig som ettan var. Barnen hade gått och blivit stora och föräldrarna hade blivit galnare. Jättehärliga skådisar - som Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade. Rolig men töntig manus. Lite för mycket bajs- och kiss skämt för min smak, men äsch de var lite roliga ändå för de fick mig faktiskt att skratta. Och det var dock kul också att se Taylor Lautner i nån annan roll än som Jacob Black (han har jag bara sett i Twilight sagan, Abduction, Fullt hus 2).
Älskar ni komedier eller ettan, så rekommenderar jag denna varmt! Och om ni är som jag, med dålig humor, så kommer den att förlänga er liv! ;)
 
Lenny har flyttat med sin familj tillbaka till den småstad som han och hans vänner växte upp i. Den här gången är det dock de vuxna som får lära sig saker av sina barn under en dag känd för sina överraskningar - skolavslutningen.
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: