DATUM: 2013-12-04 / TID: 21:51:47
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x09 Save Henry.

I måndags såg jag det senaste avsnittet av Once Upon a Time 3x09 Save Henry som för övrigt var ett grymt bra avsnitt! Säsong 3 blir ju bara bättre och bättre! Nu har jag glömt helt att säsong 2 var halvbra, haha. Markera för att läsa mina tankar! ;)
 
Henry klarade sig. Inte alls överraskad för det väntade jag mig ändå att han skulle göra då han är ju en av de huvudkaraktärerna i serien. Även om Jared Gilmore, som spelar Henry, är en dålig skådis och även om Henry ibland irriterar mig så är jag faktiskt glad att han klarade sig. För är det nåt som jag inte vill så är det att Regina, Emma och Neal ska förlora deras son. Det vore ju inte rätt och roligt mot dem.
Dock vet jag inte alls vad jag tycker om att Peter Pan och Henry har bytt kroppar. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Av ett skäl: Jared är en hemskt dålig skådis medan Robbie Kay är en grymt bra skådis. Kay kommer att spela Henry perfekt. Det är ingen tvekan om det. Men kommer Gilmore att spela Pan lika bra som Kay kommer att spela Henry? Inte alls trovärdigt. Själva grejen med att byta kroppar gillar jag ja, men inte det faktumet att Gilmore kommer att spela Pan tyvärr. Men jag kommer självklart inte att sluta se serien bara för det, så det är bara att bita ihop tills de byter till sina rätta kroppar igen :)
 
Det var roligt att äntligen få se hur Regina adopterade lilla Henry. För jag hade alltid undrat över det. Nu har vi äntligen fått svaret. Det var kul att se hur hon försökte så hårt att få honom att sluta gråta haha. Det var härligt. Och om jag får säga det, så är barnet som spelar lilla Henry en bättre skådis än Jared Gilmore ;)
 
Jag är glad att de är på väg tillbaka till Storybrooke nu. Fast jag kommer att sakna Landet Ingenstans. Allt som hände där har ju varit så jävla bra och spännande att följa. Men samtidigt är det ändå lite skönt att byta miljön nu. De kan ju inte precis vara kvar i Landet Ingenstans för alltid? Jag gillar att the lost boys följer med! Jag ser fram emot att se hur det blir för dem när de väl är i Storybrooke. Förhoppningsvis så finns det nån som kommer att adoptera dem. Ska bli kul ;)
 
Och sist men inte minst... när Hook sa "As you wish, my lady" till Emma så dooog jag. Det bara skrek "PRINCESS BRIDE! AS YOU WISH BETYDER EGENTLIGEN JAG ÄLSKAR DIG!" om det så att jag såg filmen direkt efter jag såg avsnittet, haha. Too many feels! Och sen så älskade jag det lilla, snabba ögonblicket Hook hade med Henry där han sa "Welcome back, young sir. Only the best for our guest of honour. Don't you think? Captain's quarters." Sen så älskade jag även när Hook såg Emma le för att Henry klarade sig då log han. Jag bara älskar båda ögonblicken så mycket! Jag älskade också ögonblicket med Rumple och Neal, det var så fint! :')
 
Längtar som en galning tills nästa avsnitt nu. Det enda som suger är att vi bara kommer se nästa och nästnästa avsnitt innan serien åker på uppehåll igen och kommer inte tillbaka förrän i mars 2014 med 3x12. Jag hatar långa uppehåll, det är det värsta jag vet när det gäller serier! ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: