DATUM: 2013-05-01 / TID: 17:12:00
KATEGORI: Prison Break, Tidsfördriv, listor

#6: tio topp bästa tvserier.

På sjätte plats kommer Prison Break! Ja, vad ska man säga? Ändå från allra första avsnitt tills allra sista avsnitt är det jämt laddat med spänning. Inte en endaste stund är tråkig. Serien är på topp hela tiden. Nya frågor uppstår hela tiden samtidigt som man också får svaren. Allt knyts i serieavslutningen.
Och det är bara så spännande att följa den smarte brodern Michaels planering i minsta detaljer, själva rymningen och allt annat efteråt - och att se alla karaktärers utveckling genom säsongerna och att få följa varje karaktärs orsak till att rymma. Bröderna Lincoln & Michael för att rentvå Lincolns namn och för att dra ner regeringen en gång för alla, John Abruzzi för att hämnas på Finoccali, Sucre för att vara med sitt livs kärlek och deras ofödda barn, T-Bag för att hitta Susan, C-Note för att återförenas med sin familj och så vidare.
Och att följa Michaels och Saras fina lovestory. Och massor, massor mer! Än idag har jag fortfarande inte kommit över hur det slutat för en viss i serieavslutningen, jag blir bara ledsen av att tänka på det! Men annars i övrigt är den en av de bästa tvserierna jag nånsin har följt! ♥

Tidigare: #10 Pretty Little Liars #9 The OC #8 Beauty and the Beast #7 Friends

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: