DATUM: 2013-01-24 / TID: 12:50:13
KATEGORI: Allmänt, Film

Praktik.

Ang mitt intervjumöte igår... som bara blev 30 minuter och det gick jättebra! Jag skötte mig bra som tur var med tanke på att jag var så jävla nervös innan. Jag har undertecknat ett papper som de ska skicka till polisen. Ni vet att man brukar måste kolla över brottregistret om man vill jobba med barn? Just därför! Mötet var ju mest om praktik på Kålgårdskolan i Jönköping. Därför måste polisen vara inblandade innan jag kan få ett personligt möte med arbetsgivaren på Kålgårdskolan om ett par veckor. Dessutom har jag inget att oroa mig för ändå, då mitt brottregister är helt ren! ;)
De sa också bland annat att om jag får en praktikplats på skolan, så blir det bara deltid. För det är lite svårt med heltid nu då det är fullt, nåt i den stilen. Jag sa att jag har inget emot det alls, deltid är ju bättre än ingenting! ;) De sa också att praktiken leder nog inte till anställning alls då det krävs oftast att man ska vara helt utbildad som förskolslärare och så för att kunna få en anställning. Då bestämde jag tyst för mig själv direkt att om jag fick praktik på skolan och jag trivs jättebra och vill jobba med barn för all framtid, så tänker jag gå och utbilda mig som förskolslärare! Innan mötet avslutades, sa de att de ska göra deras bästa att jag får praktik så snart som möjligt! Nu är det bara att vänta och se vad som händer! ;)
 
PS. Ni vet min recension om The Impossible här? Nu har det gått två dagar sedan jag såg filmen och jag tänker fortfarande mycket på den. Och då menar jag egentligen hela tiden! Det är ju en så otroligt vacker film och så jävla hjärtskärande rakt igenom! Den berörde mig alldeles, alldeles, alldeles för mycket! Alldeles för mycket! Aldrig förr har en film berört mig så här jävla illa! Iallafall inte på några år! Så jag säger det igen... SE DEN PÅ EN GÅNG!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: