DATUM: 2015-04-28 / TID: 20:23:00
KATEGORI: Övriga tvserier

Fringe.

Jag har velat se Fringe väldigt länge och nu såg jag precis piloten nyss! Och jävlar, vilken jäkla fantastisk start! Jag är så hooked och än så länge gillar jag alla karaktärer och också redan efter piloten shippar jag Peter och Olivia nu! De har fantastisk kemi och jag ser fram emot deras lovestory. Jag har en känsla av att den kommer vara episk och fullt av heartbreak ibland. Sånt älskar jag ju! Och ännu bättre är att Peter spelas av ingen annan mindre än Joshua Jackson, min crush från Dawson's Creek!
Och ännu, ännu, ännu bättre är att den är skapad av ingen annan mindre än JJ Abrams tillsammans med några andra! Samma man som låg bakom Lost och Revolution. Så jag kommer definivit att fortsätta se vidare! Nu vet ni vad mitt maratonprojekt är och för att inte serien ska ta slut alltför fort så ska jag försöka satsa bara på max ett par avsnitt per dag. Hoppas jag klarar det! Nu ska jag njuta lugnt och fint med de 99 av 100 avsnitten som är kvar ;)
 
Serien är skapad av mannen bakom Lost, J.J Abrams. Den handlar om FBI-agenterna Olivia Dunham och Peter Bishop som får i uppdrag att stoppa ett oförklarligt fenomen som hotar världen. De tar hjälp av Bishops sjukhusbundna far, vetenskapsmannen Dr Walter Bishop.
 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: