DATUM: 2014-10-26 / TID: 20:15:47
KATEGORI: Sammanfattningar, The Walking Dead

The Walking Dead 5x02 Strangers.

I måndags såg jag också det senaste av The Walking Dead och vilket bra avsnitt! Trots att det bara har gått två avsnitt nu så är säsong 5 fortfarande stark! Jag hoppas att det fortsätter så i den banan! Markera för att läsa mina tankar ;)
 
Måste Rick alltid vara så kall och misstänksam mot alla nya människor? Men å andra sidan har ju han och gänget stött på så många hemska människor på vägen, så det är ju också helt förståeligt att han är som han är och att de har så svårt att släppa in främlingar eller ens lita på dem. Men som Carl sa, så finns det faktiskt fortfarande goda människor där ute också. Det råkar bara vara svårt att hitta dem. Men Rick och gänget borde ändå sluta döma så fort utan vänta åtminstone lite innan de kan säga nåt.
Men de är inte ensamma om att misstänka prästen, det gör jag också. Det är bara nåt skumt med honom. Jag tycker det är lite konstigt att han aldrig har dödat zombies om han nu talar sanning? Det kan ju inte stämma. Hur lyckades han överleva UTAN att döda en enda zombie så här länge? Det är bara nåt som inte stämmer. Det är bara att vänta och se om han är den han påstås vara, eller om han bara ljuger av nån anledning. Ska bli intressant.
 
Oj vad spännande det var när en bil plötsligt dök upp och körde förbi Daryl och Carol. Det var samma bil som Daryl såg när de tog Beth. Nu följer de efter bilen. Det ska bli riktigt spännande att se om de kommer äntligen att hitta Beth snart. Det hoppas jag verkligen! Det är ju dags att hon också ska återförenas med gänget! Och apropå gänget. Bra att de slutligen bestämde sig för att följa med till DC. Det ska bli riktigt spännande att se om det verkligen stämmer det där med DC. Att det är en fristad och sånt. Det hoppas jag verkligen för deras skull. För de har stött på tillräckligt många dåliga saker nu och de har även förlorat tillräckligt många vänner. Det är ju aldrig kul att se :(
 
Och slutet! Åh herregud, serien älskar verkligen att tänja på gränser! Jag skrek nästan när jag fattade vad det var de sinnessjuka människorna från förra avsnittet gjorde med Bob! De fucking åt honom som i middag! De är kannibaler, fyfan så vidrigt! Nu förstår man ju varför de gjorde som de gjorde i premiären. Men jag vill därefter gärna veta HUR fan det kom sig att de blev så sinnessjuka att de blev kannibaler? Och kannibalism i serien!? Åh kom igen! Så äckligt! Jag hoppas verkligen att vi inte får se mer av det i kommande avsnitten, annars kommer jag bara blunda x)
 
Jag behöver nästa avsnitt NU! Den är ju bara så spännande ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: