DATUM: 2014-10-06 / TID: 22:26:28
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 4x02 White Out.

Wow, sååå bra avsnitt som jag såg idag! Visst, det hände inte så mycket, men det var fortfarande så bra ändå! Och så fick jag också nästan allt som jag nånsin hade önskat med mitt finaste ship i serien! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Jag älskade flashbacken med Charming och Anna. Nu vet man att Anna stack till Den förtrollade skogen för att träffa Charming och att hon sedan gav sig av för att hitta Rumple. Men varför var Elsa inlåst hos Rumple? Det vet man fortfarande inte, jag är verkligen så himla nyfiken på vad som egentligen hände där! Elsa är ju inte direkt en skurk som vi alla nu vet? Hur som helst så ska det bli intressant att få veta varför hon var inlåst i första hand.
Kul att Charming och Anna var vänner och att det visade sig att det var hon som lärde honom sword fight! Och att det också var hon som lärde Charming att inte ge upp. Nu faller pusselbitarna ju på om varför Charmings alltid säger att de aldrig ger upp ;)
 
Jag älskade också scenerna med Emma och Elsa. Jag älskade att de blev vänner så snabbt och att de har många saker gemensamt. Att de båda har magi som de inte kan kontrollera och många mer. Det älskar jag! Jag ser verkligen fram emot att se mer av deras vänskap. Allt jag kan säga nu är att jag är så excited!
 
Och jag älskade även scenerna med Charming och Killian också! Jag älskade att de samarbetade tillsammans för att rädda Emma och jag älskade Charmings lilla tal också. "I think it's time you and I have a little talk about your intentions with my daughter." Och så Killians underbara svar: "That's a little old-fashioned, even by my standards, and I still pay with doubloons. [...] Emma is not some conquest. I wouldn't risk my life for someone I see as loot. Whatever we become, it's up to her as much as me." Many feels! Jag bara älskar deras bromance så mycket, jag har verkligen saknat att se dem ihop sen Landet Ingenstans. Det var ju ett tag sedan! Och tänk er också vilken skillnad det är nu. I säsong 3 sa Charming åt Killian att hålla sig borta från Emma och så nu i säsong 4 sa han bara att det var dags att de skulle prata om henne. Bra karaktärsutveckling! ;)
 
Jag älskade också att Killian var så sjukt orolig för Emma så att han försökte bryta isen med bara hans krok. Två gånger! Jag dooog av feels. Hans ansikte, hur han nästan grät och han var verkligen panikslagen. "Don't! I'm not giving up!" "She said Emma's passed out, she's freezing to death." Det klandrar jag honom inte för! Han förlorade Liam och Milah och så 300 år senare hittade han äntligen Emma och blev kär igen för första gången på 300 år, så tanken på att också förlora henne? Klart att han flippade ur. Och även om jag älskar att Killian alltid kallar Emma för Swan, det är ju sött, så älskar jag ännu mer när han kallar henne för Emma. Du vet att saker är allvarliga när han säger Emma istället för Swan ;)
Och oh my god, när Emma bara kramade Killian direkt så fort hon kom ut? Many feels! Nu bryr jag mig inte längre om att deras kram klipptes bort i 3x12. Den här är ju tusen gånger bättre! "Are you okay?" Killian såg så lättad ut och de kramades så häftigt och desperat. Emmas hand på hans hår. När hon nickade. Och deras ansikte. Hur han bar henne. Det hade inte kunnat bli bättre än så här. Och herregud, Emma flätade också hennes hand med hans. Jag blev så överraskad att det bara blev överväldigande för mig. Jag älskar dem så mycket! Jag älskade också tidigare när de pratade om date. "I should have brought the champagne." "What?" "To celebrate our second date. And because we've got the world's largest ice bucket." "Second date? Did I miss the first?" "Aye. Snow monster's the first. Ice wall's the second." De är bara för fina ihop! Jag kan inte vänta att få se deras första date som sker i 4x04 om jag inte minns fel! ;)
 
Och slutet!!! Jag visste redan innan att Elizabeth Mitchell skulle komma med i serien och att hon skulle spela The Snow Queen. Men jag trodde inte att det skulle ske så snart. Så det var en trevlig överraskning! Och så gillar jag också skådisen, så jag ser fram emot att se henne i serien framöver! Det kommer att bli grymt och hon kommer att vara grym på att spela skurken! Så spännande det ska bli! ;D

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: