DATUM: 2014-10-05 / TID: 17:54:00
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 4x01 A Tale of Two Sisters.

Så som jag hade längtat efter säsong 4 och så är den äntligen här nu! I måndags såg jag premiären det första jag gjorde och jag älskade det! Jag älskar verkligen Frozen, eller Frost som den heter på svenska, temat! Jag ser fram emot att se resten! Jag är riktigt taggad! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
Först och främst börjar jag med Killian och Emma! Det var inte många scener mellan de två, men det var ändå tillräckligt och okej för vi fick ju en underbar scen i slutet, så fint! Jag nästan skrek när Emma sa det där om Netflix och Killian, som inte vet vad det är, bara "I don't know what that is, but sure!" och log så där sjukt stort som en nyförälskad idiot! Trots att han inte vet vad Netflix är egentligen, så bryr han sig inte för att allt han bara vill är att tillbringa tid med Emma. Så söt! Är det ens möjligt att shippa dem ännu mer nu än vad jag gjorde i säsong 3!? De är bara så fina! Och jag älskade också att Killian, som alltid, såg rakt igenom Emma direkt och sa att det var om mer än bara Regina när hon berättade att hon känner sig skyldig om Robin Hood och Regina. Ja, han känner ju henne rätt så väl. Och så kyssen och "Be patient"! Så fint! Ledsen att jag alltid tjatar om Captain Swan varje gång jag ska skriva mina tankar, men jag bara älskar dem så mycket, okej? ;)
 
Jag bara älskar Frozen temat! Alla Frozen-karaktärer som de har castat är riktigt bra, särskilt Elsa, Anna och Kristoff! Jag är jättenöjd, verkligen. Flashbacks med Elsa och Anna var intressanta, det är efter händelserna i disneyfilmen Frozen och jag gillade det för man fick se vad som hände efteråt. Kul att Kristoff och Anna ska gifta sig och brudklänningen som Anna ska ha är så sjukt vacker! Och jag älskade också att de tog med snömonstret, stentrollet och renen Sven. Underbart! Dock saknade jag snögubben Olaf som tyvärr inte kommer att vara med i serien, snyft. Och ja, på tal om specialeffekter! Jag blev väldigt överraskad över hur bra snömonstret och stentrollet faktiskt såg ut. Jag är ju van med att serien brukar ha dåliga specialeffekter. Så ja, snacka om hur överraskad jag blev. De såg ju exakt ut som i disneyfilmen. Fantastiskt! Men jag är förmodligen den enda som tycker det ;)
 
Jag älskade scenen när Rumple och Belle dansade med exakt samma kläder och allt som i disneyfilmen Beauty and the Beast! Det var ju helt underbart! Och vems hus har de hamnat i, förresten? Av att döma av Rumpes blick, kan det inte vara nåt bra. Och vad fan höll han på med i slutet? Och kan han bara sluta att behandla Belle så som han gör? Och då menar jag när han förstenade henne och passade på att byta ut dolken. Undrar när Belle får reda på det? Jag slår vad om att hon kommer att bli så arg och sårad. Rumple lovade ju faktiskt henne att inte döda Zelena vilket han gjorde ändå. Men de kommer att ta sig igenom det till slut. Det hoppas jag iallafall.
 
Herregud, jag tycker så synd om Regina. Ännu en gång får hon sitt hjärta krossat. Tänk er att se en som man älskar går tillbaka till en som plötsligt just har kommit tillbaka från de döda? Visst, Robin Hood vill följa sin kod och allt. Men måste han bestämma sig redan så fort? Inte okej. Det var lite för hastigt, tycker jag. Kunde han inte ha väntat med det av hänsyn till Regina? Scenen med dem i huset krossade mitt hjärta. Kan inte hon bara få vara lycklig någon gång? Jag älskade också scenen i slutet med Regina och Emma. Jag fällde ett par tårar när jag såg att Regina satt lutad mot dörren och grät. Stackars henne!
Nu är jag verkligen riktigt orolig för vad hon kommer att göra nu när hon sa till den där Sidney i slutet att hon vill hitta den som skrev boken och fixa så att alla skurkar får lyckliga slut! En sak är iallafall säker - det kommer INTE att sluta bra! Inte när det är Regina som man snackar om. På tal om Sidney, kul att han är tillbaka! Det var ju ett tag sedan. Och på tal om vem som skrev boken. Det ska bli riktigt intressant att få veta vem, för jag har faktiskt undrat det sen säsong 1. Spännande!
 
Nu ska jag se nästa avsnitt direkt. Jag har gått runt och längtat hela dagen nu. Anledningen till att jag inte såg det direkt var för att jag ville gå till mataffären först och köpa lite grönsaker med dipp ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: