DATUM: 2014-10-29 / TID: 19:52:07
KATEGORI: Film

Dawn of the Planet of the Apes (2014).

Jag såg just Dawn of the Planet of the Apes nyss och den var så freakin' good! Efter att ha längtat efter uppföljaren sen jag såg ettan när den kom, var den äntligen här till sist! Och jag älskade varenda minut av filmen och jag var inte ett dugg uttråkad under de 130 minuterna som gick. Spänningen var bara på topp hela tiden, och storyn var jättebra och talangfulla skådisar. Och jag älskade att de även tog med det lilla från Caesers tid med killen, som spelades av James Franco, i ettan. För det var trevligt att se att Caeser inte har glömt honom efter alla dessa år. Jag längtar redan efter uppföljaren nu, om det nu blir en med tanke på hur det slutade! Jag kan varmt rekommendera den om ni älskade ettan! ;)
 
Året är 2026 och mänskligheten har näst intill utrotats av ett dödligt virus. När en grupp överlevande söker sig ut i skogen nära San Francisco för att hitta en ny energikälla upptäcker de istället ett samhälle av intelligenta apor som leds av Caesar. De två arterna sluter ett bräckligt fredsavtal men motsättningarna ökar och snart är de på väg mot fullskaligt krig...
 
 
Postat av: Emelie

Den är så bra!

Svar: Ja, verkligen! Älskade varenda minut ;)
Micaela Sundberg

2014-10-29 @ 20:27:02
URL: http://esh.webblogg.se
Postat av: Nathalie Isaksson

Jag älskar planet of the apes- filmerna! Har sett alla som kommit ut utom den tecknade serien. De nya som är inspirerade av originalen är bra men långt ifrån i samma klass. Originalen är sååå himla bra!

Svar: När det gäller originalen, så har jag bara sett den med Mark Wahlberg. Det var väl ettan? Jag ska försöka ta och se de andra inom snar framtid! ;)
Micaela Sundberg

Postat av: Nathalie Isaksson

Nej... alltså den m Wahlberg är början på en remake av originalen men som aldrig fick några uppföljare.. Originalen är äldre än så, i första filmen syns bl.a. Charlton Heston.

Svar: Åh okej, då vet jag. Tack för tips! ;)
Micaela Sundberg


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: